Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

kes 07.04.2006 09:56

ayni türkiye - isvicre maci gibi..

midlesb. ilk maci 2-0 kayip ediyor deplasmanda.
evinde mutlak gol yemeden kazanmasi lazim.
ama ayni türkiye macindaki gibi 1-0 yenik duruma düsüyor..ve bundan böyle imkansiz gibi görünmekte turu gecmesi...yani 4 gol lazim..

ilk yari 1-1 bitiyor...ikinci yari 3-1 oldukdan sonra...bir gol lazim ingiliz takimina....

türkiyede bir gol lazimdi..ama biz yedik...
elin oglu ama affetmiyor..ve 90.dakikada...4. gol geliyor...ve midlesb. baseli eliyor..

ps. kalecide ayni kaleci :) zuberbühler hehe

07.04.2006 16:09

Bizde topa vurmasini bilmeyen oyuncu-

lar oldugu süre, böyle devam edecektir bu.

Orta alanda taca cikmasin diye biryerlerini catlatiyor ama topu taca atacagina tam kalemiz önündeki rakibe atiyor....Allah akil fikir versin.

Neyse, ölmüze gazi, gecmise mazi derler.....

kes 07.04.2006 16:11

fifa´nin karari 18´de...

insallah umdugmuz gibi 3 mac sehircisiz..ve 3 mac sehircili olur...
düsünsenizya.,..
son mac yunanistana karsi...
in münchen??? mit fans..wäre doch geil oder??

:)))

derbeder80 07.04.2006 17:41

Cok tuaf bir durum

Önce Diyarbakirspora hakli bir ceza verildi, sonra maclarin hangi statda oynanacagi konusu gündeme geldi. gsli yöneticiler federasyona izmir teklifi yaptilar ve mac izmirde oynanacak. federasyon macin niye izmire kaldirildigini neden ise aciklamadi. Bu durum cok ilginc, sanki diyarbakir yakinlarinda baska stat yok. Malatyada var, Gazi Antepte var, Sivasta var, erzurumda var, Adanada var, Antalyada var, Konyada var Ankara ve Kayseride var. varda var.

Anlasilir bir durum degil, öte taraftan diyarbakir tarafindanda herhangi bir aciklama yapilmadi. olabilir ya diyarbakir biraz daha hasilat elde etmek icin macin izmirde oynanmasinida istemis olabilir.

Kimse fenerliler cimboma tas atiyor demesin, cünkü fb tüm maclarini kazandiktan sonra gsnin tüm maclari ASY´de oynansa ne yazar. ama durum biraz migde bulandirici kusura bakilmasin.

Öküz altinda buza aramiyoruz ama aratiriyorlar.

07.04.2006 20:36

Jep :) o.T.

ohne Text

kes 07.04.2006 21:18

malesef!!! o.T.

ohne Text

07.04.2006 23:45

Bakalim CASda ne olacak... o.T.

ohne Text

derbeder80 08.04.2006 13:17

basaramayacaksin Ulusoy

Degistim dedi ve Federasyonun basina getirildi, biz fenerliler olaya biraz hasas yaklastik ve önceleri herkesin ikinci bir sansi var diye kendi haline biraktik.

Bazilarimiz hatta dediki, belki Fifanin bize verdigi cezayi azaltirir ve ülke futbolu nefes alir. Halbuki herkesin bilmesi lazimdi, ulusoy degilde feristahin oglu bile gelse fifanin bize verdigi ceza düsmez.

Neyse konumuza gelelim, sonucta Ulusoy degismedigini erken gösterdi, Federasyonun tüm imkanlarini Galatasarayin emrine veren Ulusoy bazi insanlarin ikinci bir sans hak etmediklerini ispatladi.

Ligimizde bir sürü takimimiz Para sikintisi yasiyor, hata ikinci ligde deplasman Masraflarini ödeyemeyen takimlar bile dururken. Ulusoy parasizligi öne sürüp hata hakemlere bile parasiziz diye yalvaran Galatasaraya avans para veriyor. Simdi srmazlarmi, bu para tüm kulüplerimizin ve bir ay önceden niye gsye veriliyor. Bu paranin bir aylik faizi yaklasik 15.000 Dolar eder. Bu türk futbolundan calinmis bir paradir ve gsye hibe edilmistir.

Ulusoy bunun ile kalmayip son zamanlarda denizin performansini cok görüp, feneri denizin lisansini askiya almak ile baltalamak istiyor ve bunu cuma mesai bitiminde yapiyorki fener tahkime gidemesin. Deniz olayi federasyonu ilgilendirmez denizin genclerbirligi ile özel bir anlasmasi vardir ve federasyon özel anlasmalara karisamaz buna karisacak tek kurum Mahkemedir ve mahkeme kararina göre deniz sucsuz görülmektedir. genclerbirliginin yapacagi iki sey vardir ya adaletin taktiridir deyip vaz gececek yada kararin temyizini isteyecek ve cikacak karara göre davranacak.

Fifa kriterlerine göre takimlar sezon baslari maclarin oynamak icin birden fazla stat gösterebilirler. vestel manisada bunu yapmistir maclarini oynamak icin manisa ve izmiri secmistir. maclarinin cogunu manisada oynayan manisaspor bjk ve gs maclarini gönüllü olarak izmirde oynamistir. Diyarbakir - Galatasaray macini art niyetli bir sekilde izmire alinmasini yaptiran ulusoy manisanin israrlarina ragmen manisa - fener macinin izmirde oynanmasinda sakinca görmüs. Sorun fenerin macini nerede oynamasi degil. sorun ulusoyun bu karari fenere karsi vermesidir. bende macin manisada oynanmasina yanayim. Hem nerede oynanirsa oynansin fark etmez fener cikar ve macini alir. ama bu kararin fener maci diye vermesi ulusoyun tutumunu ortaya koymaktatir.

Ulusoy basaramayacaktir iki hafta sonra fener gsyi kadiköyde yenip ulusoyu aglatacak. istedigi kadar ugrassin federasyonun tüm imkanlarini gsye sunsun, gs maci öncesi fenerden on futbolcuya ceza verdirsin, hatta fenerin stadini kapatsin ve gs maci dahil fenerin tüm maclarini ASY´ye aldirsin, yinede gücün yetemiyecek Fenerbahceye Ulusoy.

derbeder80 08.04.2006 13:21

Alismisiz kararlarin tahkimden dönmesine

medet umuyoruz. yahu biz bu cezayi coktan hak etik iki sene önce alman ümit milli takimini tartakladigimizda verilmesi gerekirdi. cezanin düsürülmesi sacma olur CAS´tanda elimiz bos döneriz. sapkayi önümüze alip hatalarimizi görüp önlemler almaliyiz. aksi taktirde önümüzdeki yilarda cezalar arta bilir.

feytu 08.04.2006 15:28

100% katiliyorum sana...

aynen benim düsüncelerimi aktarmissin.
Kutlarim Fenerli yandas.

Ulusoy ve ekibi bosuna heveslenmesinler. Bu olaylar bizi dahada hirslandirir ve kamcilar!

Bizim Futbolculara sadece bunu yapmak düsüyor: Ligin 31.Haftasinda GS`i Kadiköye gömeceksin (ayni 6:0`lik mac gibi) bak ondan sonra konusuyorlarmi....

Haaa, evet eger o maci bizim süper basarili Federasyon Ali Samiyene almazsa tabiki...:)))
Bunlardan hersey beklenir!

Herkez haddini bilecek!
Ulusoy sende!
Harbi Fenerli
Feytu

kes 08.04.2006 20:28

vallah sasiyorum sana..

bu sene o kac tane belesden gol attiniz...
dahada federeasyona yükleniyorsun...
isinize gelince..iyi gelmezse kötü oluyor zaten.
bicakci iyidi..simdi ulusoy fenerin istedigi yabanci sinirlamasina oyay vermedigi icin kötü oluyor.

zaten galatasaray sampiyon olursa mazeretiniz hazir....galatasarayi federasyon kolladi dersiniz.

kadiköyde galatasarayi yenin...ve sampiyon olduk deyin..ama böyle ulusoyu karistirip bos bos konusmak kimseye basari getirmez.

derbeder80 08.04.2006 21:57

Vallahi bende sana sasiriyorum

Konuyu saptirmasini iyi beceriyorsun. ben Yabanci siniri hakinda birsey yazmadim.

Yabanci sinirlamasi ciddi bir durumdur ve kalkacak ise belli kiriterlere göre olmali. simdiki kiriterlere göre sinirsiz yabanci sahisi sakincalidir. hatta 6 yabancida sakincali, ben sinirin kalkmasindan yanayim ama belli bir kalitede yabanci transferi kiriterleri konulmasi sarti ile.

gelelim konumuza evet fener hakem hatasi ile bu sezon üc gol atmistir. gs bu sezon hicmi hakem hatasi ile gol atmadi. fener ayni anda hakem hatasi ile iki gol yemistir ve bir kac golü iptal edilmistir.

Birakin hakemlerfeneri koruyor hikayelerini hakemlerimiz yillardir bu hatalari yapiyorlar.

Bicakci federasyonunun feneri kayirdigini söylüyorsun o zaman ispatlamani senden bekliyorum.

Ulusoy federasyonu gsyi destekliyor tüm olanaklarini gs emrine sokmus durumda, tipki ilk ulusoy dönemi gibi. Ispati ise son verilen kararlar.

fb futbolcusunun lisansi askiya aliniyor ve fbye kendisini savunmasi icin zaman taninmiyor.

gsye avans para veriliyor ve bu paranin faizi gsye hibe edilmis oluyor. cok kötü sartlarda mücadele eden ve hatta deplansman masraflarini ödeyemeyen ikinci lig takimlarina niye para verilmiyor. bu federasyon sadece gsnin mi federasyonu?

tabiki sen bunlari anlamazsin konuyu saptirirsin.

gsyi elbetekiyenip sampiyon olacagiz bundan hic bir süphem yok ama federasyonun davranislarina tepki koyulmuyacak anlami tasimaz bu.

Haksizliga köz yumak yok. eger gsninde hakki yenilse idi onada tepki koyardim. tabiki sen yine konuyu saptiracaksin. varsin öyle olsun.

derbeder80 08.04.2006 21:57

Vallahi bende sana sasiriyorum

Konuyu saptirmasini iyi beceriyorsun. ben Yabanci siniri hakinda birsey yazmadim.

Yabanci sinirlamasi ciddi bir durumdur ve kalkacak ise belli kiriterlere göre olmali. simdiki kiriterlere göre sinirsiz yabanci sahisi sakincalidir. hatta 6 yabancida sakincali, ben sinirin kalkmasindan yanayim ama belli bir kalitede yabanci transferi kiriterleri konulmasi sarti ile.

gelelim konumuza evet fener hakem hatasi ile bu sezon üc gol atmistir. gs bu sezon hicmi hakem hatasi ile gol atmadi. fener ayni anda hakem hatasi ile iki gol yemistir ve bir kac golü iptal edilmistir.

Birakin hakemlerfeneri koruyor hikayelerini hakemlerimiz yillardir bu hatalari yapiyorlar.

Bicakci federasyonunun feneri kayirdigini söylüyorsun o zaman ispatlamani senden bekliyorum.

Ulusoy federasyonu gsyi destekliyor tüm olanaklarini gs emrine sokmus durumda, tipki ilk ulusoy dönemi gibi. Ispati ise son verilen kararlar.

fb futbolcusunun lisansi askiya aliniyor ve fbye kendisini savunmasi icin zaman taninmiyor.

gsye avans para veriliyor ve bu paranin faizi gsye hibe edilmis oluyor. cok kötü sartlarda mücadele eden ve hatta deplansman masraflarini ödeyemeyen ikinci lig takimlarina niye para verilmiyor. bu federasyon sadece gsnin mi federasyonu?

tabiki sen bunlari anlamazsin konuyu saptirirsin.

gsyi elbetekiyenip sampiyon olacagiz bundan hic bir süphem yok ama federasyonun davranislarina tepki koyulmuyacak anlami tasimaz bu.

Haksizliga köz yumak yok. eger gsninde hakki yenilse idi onada tepki koyardim. tabiki sen yine konuyu saptiracaksin. varsin öyle olsun.

kes 08.04.2006 23:51

..also

ben bicakci feneri korudu demedim..lafin gelisiydi bu.

6 yabanciya gelirsem..bunu diyen sen degil...fenerbahceliler..yani genelde.

bak bu konu cok cividi, ama bizi ulusoy korudu diyelim...ama avrupada basarililari ulusoyun parmagi yokdu??? yani avrupada kupa kazanan bir takim, türkiye liginde sampiyon olmasi gayet normal...

11.04.2006 15:30

TR kupasi finali %95 olasilikla Almanya"

da olacakmis.

Simdiden haberiniz olsun dedim :))

derbeder80 11.04.2006 16:54

Insallah beraber yanyana

ben fb formam ve bayragim ile sen bjk forman ve bayragin ile izleriz. bu arada tanisma firsati bulmus oluruz.

derbeder80 11.04.2006 17:27

Aslan yine dört ayaginin üzerine düstü

Bilmem aranizda Kemal Sunalin Yesil Vadi Filmini izleyemeyen varmi. Hatirlayacagimiz gibi o filmde Sener Senin Yesil Vadi ícin verdigi komik mücadele ortaya konmakta.

Son Yillarda GS Baskani Saygideger Canaydinda benzer bir mücadele vermisti. Ama Özhan Baskan Yesil Vadi icin degil Seyran Tepe icin komik bir mücadele vermisti.

Bu gün karar verildi, devlete ait olan ASY´nin Yerine GS´ye Seyran Tepede Stad yeri verilecekmis ve Stadida TOKI (yani devlet) yaptiracak.

TOKI devlete ait ASY´yi yikip (cok ugrasmalarina gerek olmayacak) yerine Istanbula Sanatsal bir Zenginlik tasiyacak bir Proje yapacakmis. bu Proje kesinlikle alis veris Merkesi, Ishani veya Insanlarin yogun gidecegi bir Proje olmayacak, cünkü aksi taktirde Trafik sorunu olacakmis. GS´nin Yeni Stadi Bu Projeden gelecek kaarin bir kismindan karsilanacakmis. Kaarin geri kalan kismi ise GS ve TOKI tarafindan esit paylastirilacakmis.

Benim aklim almadi, ASY Yikilacak cok is olmasada bu yine kaba hesap ile 5 Milyon Dolar eder. ASY´nin yerine Sanatsal bir Proje yapilacak, buda kaba hesap ile 30 Milyon Dolar demek. Yesil Vadide pardon Seyran Tepede GS´ye yeni bir stat yapilacak buda Kaba hesap ile 30 Milyon Dolar eder.

Üc asagi bes yukari 65 Milyon Dolar Masraf yapilacakmis. Simdi soruyorum ASY´nin yerine nasil bir Sanatsal yapi yapilacakki, en az 65 Milyon Dolar getirisi olsun. Yok kardesim kisacasi devlet GS´ye yardim elini uzatiyor ve yine para hibe ediyor deyinde bari vatandaslarinizi enayi yerine koymayin.

Ben geri kafali birisi degilim, tabiki devletimizin Spora belirli katkilarda bulunmasi ve Kulüplerimizin yükünü hafifletmesi, sporumuzu güzelestirir. Ama Madem bu GS´ye yapiliyor diger Kulüplerimizede bu katkilar olmak zorundadir. Bunlar tabiki sadece Futbolda degil tüm branslarda yapilmali. Ülkemizde evine Ekmek bile götüremeyen uluslar arasi dereceler ve Madalyalar kazanmis sporcular dururken, böyle bir yardimin GS gibi büyük bir camiaya yapilmasi üzücü bir durumdur.

Fenerbahce Stadini kendi kaynaklari ile yapti ve devleten yardim dilemedi. Kendi yaptigi Stadin tapusu bile verilmedi. Iste aradaki fark, birisi kendi kaynaklari ile ayakta öbürü devlet kaynaklari ile ayakta.

kes 11.04.2006 19:38

Senin yapdigin hesab...

dogru olabilir. Ama kimse daha önce devletten yardim talep etmedi. Simdi ben galatasarayin para alip almadignida bilmuyoru, ama mesela istanbulsporunda basina gelen olaylar vardi, ve devlet yardim etti, yoksa gecen sene lig ortasinda takip ligden cekilecekdi.

Ligin bitmesine 5 hafta kala, sen halen cimbomla ugrasiyorsun. Devlet onaylamis diyelim, senin karsi cikman neyi denistirecek.

Önemli olan sahadaki futbol degilmi??? saha disi olanlarin biz taraftar olarak 10% bile bilmiyoruz.

11.04.2006 20:39

OLMAZ!

Ben döverim seni, pis Fenerli seni!
:)))

Insallah tabii...Berlin ve Münih dedi biri ama bilgiyi nerden aldi bilmiyorum. Dün TVde söylediler olabilir diye.

kes 11.04.2006 21:10

futbolla alakasi ne??? o.T.

ohne Text

derbeder80 12.04.2006 00:12

ben gs ile ugrasmiyorum

bir sporsever olarak bu durumlari rihatsiz edici buluyorum.

sorun gsye verilip verilmedigi degil, sorun devletin herkese esit davranmak zorunda olmasi.

gs veya baskasi önemli degil, eger devlet futbola bir yatirim yapacak ise bundan tüm futbol camialarinin yararlanmasi lazim.

birde bir vatandas olarak enayi yerine koyulmak rihatsiz edici.

ASY´nin arazisine trafik yogunlugu olmasin diye is yogunlugu olmayan Sanatsal bir proje yapilacakmis ve masraflar buradan karsilanacakmis. Is yogunlugu yok, haberde para getirebilecek inandirili bir projede yok. yani vatandas enayi yerine konuluyor.

tabiki ben hürriyet gazetesinden okuduklarimi yorumluyorum. isin boyutu dahada farkli olabilir. bunu zaman gösterecek.

birde sen beni ne zan ediyorsun? Ne ben sadece gördüklerimi yaziyorum, senin dedigin gibi gs düsmanligi yapmiyorum ve yapmamda. benim yazilarimi okurken gs gözlüklerini cikartsan fena olmaz. olaya bir sporsever ve vatandas gözü ile bakmani tavsiye ederim. bu konunun lig ile alakasi yok. ligin bitimine bes degil yirmibes hafta kalsaydida düsüncelerim degismezdi.

kes 12.04.2006 14:30

ama senin yazdiklarinda..

bir fenerbahceli taraftar olarak, bunu sende biliyorsun.
ama dünkü haberleri okuduysan, federasyonun galatasaraya yardim yapmadigni kamooyuna acikladilar.

her neyse..iki hafta sonraki macda görüsürüz :o))))

o mac oynandikdan sonra, saha disi olan olaylar kimseyi ilgilendirmeyecek zaten...

....

derbeder80 12.04.2006 17:27

sen oyle zan et

ben yanlis olaylara her zaman tepkimi gösteririm.

derbeder80 13.04.2006 13:44

YildirimDemirörenden carpici aciklamalar

Bugünki Gazetelerden okudum. Demirören diyorki:

1. Bundan sonra Fenerin dedikleri olmayacak.

2. Yabanci Futbolcu konusunda ben alti yabancinin kalmasini söyledim ve benim dedigim oldu.

3. GS Sampiyonluga daha yakin ve bu sene GS´nin Sampiyon olmasini istiyorum

Daha cok sey söylüyor ama onlar bjk icin koyduklari hedefler ve o hedeflerin koyulmasi normal.

Simdi ben soruyorum:

1. Yildirim Dömirören diyorki artik Aziz Yildirimin dedigi olmayacak. Aziz Yildirimin Fenerbahce camiasi icinde söyledigi hersey Fenerbahce camiasinin ilgi alanindadir, o yüzdende Demirören fener camiasinin ic olaylarina karisma haddine degil. Türk futbolundan Aziz Yildirimda diger kulüp Baskanlarida Federasyondan ve degisik kurumlardan birseyler istemistir ve istiyorlardir. Bunlarin yapilmasi veya yapilmamasina ancak Federasyon veya degisik Kurumlar karar verir. Egerki federasyon Aziz Yildirimin istedigi birseyi sirf Aziz Yildirim istiyor diye yapmissa ve o dogrultuda türk futbolunu kaosa götürmüs ise ve sayin Demirören bunu biliyor ise. O zaman cikip ispatlasin, eger öyle birsey olmus ise cikip niye engeleyemedinide aciklasin.

2. Yabanci Futbolcu böyle kalmasini Demirören istemis ve böyle kalmis. Yani Aziz Yildirimin dedigi oluyor diye isyan eden demirören kendi dedigini yaptiriyormus. federasyon hemen aciklama yapmali ve Yabanci futbolcu sayisinin Yildirim Demirören söyledi diye degil baska faktörler ortada oldugu icin ayni kalsin desin ve ispatlasin. eger durum demirörenin dedigi gibi ise o zaman demektirki federasyon demirörenin dediklerini yapiyor.

3. Demirören bu sezon GS Sampiyon olsun diyiyor. BJK camiasi acaba bu aciklamayi kaldirabiliyormu? BJK büyük kulüplerimizden birisidir ve baskaninin hrdefi hep kendi kulübünün Sampiyonlugunu istemek olmali. baskalarin Sampiyon olmasini istemek bjk kulübünü kücültür ve Demirören bu aciklamasi ile bjk Kulübünü kamuoyu karsisinda kücük düsürmüstür. Bunun hep onurumuz icin yasiyoruz diyen bjk camiasi tarafindan temizlenmesini bekliyorum. Demirörenin bu aciklamalari karsisinda 33. haftadaki BJK - GS mücadelesi önem tasimistir. Ben bjk kulübünün GSye yatip $ike yapacak kadar kücüldügünü zan etmiyorum. yensede yenilsede bjk temiz bir mac ortaya koyacaktir. Ama bjkli futbolcular böyle bir durumdan etkilenmeyecek anlami tasimaz bu, simdi bjkli futbolcular piskolojik olarak baskanimiz gsnin sampiyonlugunu istiyor deyip gs macinda isteksiz görünr bilirler. ve bu durumda ne yazikki bjk camiasi lekelenmis olacak.

Demirörenin hemen cikip bu durumu düzeltmesini bekliyorum. Aziz Yildirim aleyhine bir suclamasi var ise ispatlari ile ortaya koysun. gazeteler söylediklerini captirdi ise hemen cikip ben öyle demedimdemeli.

13.04.2006 14:59

ali senin

götü kocamaaaaaaaaaaaaaaaaan
kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

kes 14.04.2006 10:53

bravo... o.T.

ohne Text

derbeder80 16.04.2006 11:12

Manisa Fener maci

Macin basinda öne gecen ve ondan sonra üc net gol kaciran fenerbahce en büyük düsmani olan rehavete kapilinca cezasini cekti. mac daha 0:1 iken fenerli futbolcular maci birakmis bir görüntü veriyorlardi, nasil olsa bu maci kazanirim havasindalar. güya profesyonel olacaklar bunlar, halbuki profesyonel futbolcu mac bitmeden macin kazanildigi bilincinde olmaz. öz güven motivasyon acisindan iyidir ama asiri öz güven oluncada rehavet oluyor.

bugün gs liderligi kapacak, ama havaya girmesinler gelecek haftasonu o liderligi geri iade edecekler bundan hic bir süphem yok.

Mac sonunda manisali bir görevlinin mikrofondan kötü slogani etmesi hos bir olay degildi. Bu olay mac boyunca kötü bir olay yapmayan ve mac sonrasi yenilgiye ragmen takimlarini büyük bir cosku ile destekleyen fenerbahce taraftarini fisekledi. Manisaspor eminimki fener camiasindan özür dileyip suclulari kendi icinde cezalandiracaktir. taraftarlar her macta böyle sloganlar atiyorlar ama ise bir görevlinin karismasi ve bunu mikrofondan yapmasi isin boyutunu degistirir. tabiki provakasyona kapilan fener taraftarida suclu. halkimizin artik tam olarak islemesede bir hukuk devletinde yasadigimizi ögrenmesi lazim. madem manisali görevli küfür eti ve bunun ispati var, niye siddete bas vuruyorsunki hukuksal olarak hakli oldugun bir olayda haksiz durumuna düsüyorsun. trübünlerde yaklasik 2 bin fenerli vardi, bunlarin icinde hicmi bazilarini sakinlestirecek bir kac kisi yoktu. birde manisa polisine deginmek istiyorum, atese körük ile gidecegine bu insanlari sakinlestirme yoluna gidebilirlerdi. bunu yapmamalarinin nedeni bence haftalardir süre gelen fener düsmanligini pekistirme operasyonlaridir.

Bu arada manisasporu tebrik ederim, keske her macta böyle canla basla oynasalarda ligimiz kalitesiz diyenleri sustursalar.

Komik bir ani: bir arkadas dün söyledi "abi gsliler manisaya kesin tesvik primi verdiler diye" benim cevabimda su oldu "hadi canim gs kendi futbolcularinin taksitlerini ödeyemiyor bunu nasil yapsin, birde fenere karsi tesvik primi vermeye gerek yok, cünkü karsi takim futbolculari hep fener karsisina iyi bir motivasyon ile cikarlar, bu fenerin büyüklügünü gösterir o yüzdende kizmak yerine bu durumdan mutlu olmak gerekir".

kes 16.04.2006 12:35

o tartismayi cikaran kisiyi..

emniyet müdürleri tutukladi.
ve su an ntv´de futbol-aktuelle bakiyorum...
baskanlarida özür diledi.

bugün lider olurmuyuz???..tabii önce rizeyi yenmek gerek...3 sene öncede ali sami yende ankaragücüne yenildik....

belese mac yok...!!!

ama eger lider olursak...haftayda lider olup kadiköyden cikariz :)

derbeder80 16.04.2006 12:36

birde macin hakemine deginmek istiyorum

macin hakemi genelde iyi bir mac cikardi ama nobrenin yüzde yüzlük penaltisini es gecerek macin skorunu etkiledi bence. bu sunu gösteriyor aylardir fener kolaniyor diyenler hakemleri etki altina almislar. hakemlerimiz her macta hata yapiyorlar, fener lehinede fener aleyhinede hatalar var, ama sadece fener lehine olanlar gündeme geliyor. ayni sekilde gs lehine ve aleyhinede hatalar oluyor ve nedense sadece gs aleyhine olanlar gündem yaratiyorlar. buda hakem hatalarini yorumluyan bir sürü kisinin ne kadar samimi ve mert olduklarini (yani hic samimi ve mert olmadiklarini) gösteriyor.

Sonucta fenerin bir penaltisi calinmadi diye yenilgiye kilif hazirlamak futbola saygiusizlik olur. yenilginin tek nedeni fenerli futbolcularin rehavetidir.

derbeder80 16.04.2006 12:45

ben buna katilmiyorum

fener kadiköyde gsye mac falan vermez o macin bence tek bir ihtimali var. diger ihtimaler bence sürpriz olur, tamam futbol sürprüzlere acik bir oyundur tipki vestel maci gibi, ama fenerli futbolcularada cok güveniyorum.

bakalim hangimizin idiasi gerceklesek. ikimizinde macin skoru hakinda temenimiz ayri olabilir ama eminimki macin olaysiz gecmesi ikimizin ortak temenisidir.

kes 16.04.2006 13:04

maca iki fenerli arasinda bakdim...

bende 100% penalti dedim. ama nobrede arif gibi hakemleri kandirdigi sürece, hakemler zor doruma düsüyor..ve penalti vermemeyi daha dogru görüyor :o)

kes 16.04.2006 13:06

taraftar arasi kavga...

son maclarda fazla olmadi...daha cok sahaya atilan maddeler futbolu etkiledi.

dedigin gibi insallah kavgasiz ve olaysiz gecer...

ps1. hakem demirlek olmasin

ps2. o maci size vermeyiz bundan sonra :o))

kes 16.04.2006 21:43

GALATASARAY - RIZE 4-2

iyiki varsin KRAL...
müthis bir mac cikardi..
müthis bir gol atti
kosdu
pres etti

BRAVO.....!!!!

16.04.2006 23:47

Tebrikler. o.T.

ohne Text

derbeder80 17.04.2006 12:41

Rüstüye haksiz elestiriler

Futbolu bilmeyen bir kisim futbolsever manisa yenilgisinin futurasini rüstüye kesiyor ve acimasiz elestirilerde bulunuyor. rüstü kariyeri boyunca sozon basi bir kac tane hatali gol yemis olabilir ve bunlardan birinide bu sozon manisaya karsi yemistir ama rüstüyü bir hatsindan dolayi yerden yere vurmak ve 5:3 bitmis bir macin futurasini rüstüye kesmek acimasizliktir bence. her futbolcu hatali haraketler yapiyor bir hatadan ötürü hic bir futbolcu kaleci kadar yipratilmiyor. forvet yüzde yüzlük goller kacirir ve 1:0´dan sonra farkin acilmasini engeler ve elestirilmez ama bir hatali gol yedi diye kaleci yerden yere vurulur.

dünkü yazimda belirttigim gibi fenerin malubiyetinin tek nedeni vardir oda fenerli futbolcularin bu yoldaki en büyük rakibi olan rehavete kapilmalari idi.

Birde manisali futbolcularin mac bitiminde sampiyon gs diye bagirmalarina gelecegim, dürüst futbolcu formasini giydigi takimi tutar. kendi takimin lehine slogan atip galibiyeti kendi taraftarin ile kutluyacagina baska bir takim icin sevinmek ne anlam tasiyor anlamiyorum. Anlayan var ise anlatir ise sevinirim.

tipki manisali futbolcular gibi gsli diger taraftarlarda simdiden gsyi sampiyon ilan etmis durumdalar. Ama unutuyorlarki daha kadiköye cikacaklar ve ondan sonra feneri ilgilendirmesede inönüdeki derbyleri var. bjk bskaninin gönlü maci vermekten yana olsada, eminimki bjk camiasi buna yanasmayacaktir.

BJK maci benide ilgilendirmez, cünkü fenerin ligde kalan dört macinida alip sampiyon olacagina inancim tam. biz kendi maclarimizi kazandiktan sonra kimin ne yaptigi fark etmez. yarinki denizli maci haricinde ligte dört kupadada bir finalimiz var. fenerli futbolcular rehaveten cikim bu maclarini ve iki kupayida alip manisali futbolcular ve bjk baskani dahil bu yolda kendi takimlarini birakip baska takim hakinda slogan atan herkesi catlatacaklar. bu onlara en büyük yanit olur. artik fbli futbolcular icin bu bir onur mücadelesi haline geldi.

18.04.2006 22:44

Mailand vs Barcelona

hätts den Milanern gegönnt :)

19.04.2006 03:05

Ich nicht. Barca spielt den attraktive-

ren Fussball. Sie verdienen die CL!
:)

ultraslanavrupa 19.04.2006 11:03

VERMEYE HAZIRMISIN?

KORKMA!

CANIN COK YANMAYACAK!

KABUS GIBI CÖKMEYE!

CEHENNEM GIBI YAKMAYA!

SAMPIYONLUGU ALMAYA GELIYORUZ!

RAHAT OLSUN ALAYINIZ!

LÜTFEN KORKMAYINIZ!

ultrAslan.com

.....az kaldi....

Emre24

derbeder80 19.04.2006 11:25

Vermeye degil ama almaya haziriz

kendimizi hic bu kadar amaya hazir hisetmedik

6:0´lik macta bile bu kadar hazir degildik

korkma canini acitmiyacagiz

güvenli bir yere geliyorsun

baba ocagina geliyorsun

sadece gecen hafta aldiginiz emaneti geri iade edeceksiniz

liderligi vermeye hazir degil isen hazirlan

cünkü vereceksin Kadiköyde hep verdin

bu seferde vereceksin

biz almaya haziriz, hemde hic olmadigi kadar

.... az kaldi

kes 19.04.2006 11:44

habt ihr ronaldinho gesehen????

wie in der werbung...
der eine lupfer ausm stand...
einfach nur fantastisch...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:56 Uhr.