![]() |
Yetmez! Devam etsinler...
vaybee izin verdikce etsinler!
|
acayip matrak bu cocuklar ya
birisi isi o kadar abartirki, düyanda der fener hic mac almamis hic sampiyon olmamis. digeri hep ayni nakarati calar baska bir sey aklina gelmiyor galiba ne dersen de hep ayni cevabi kopyaliyip sunuyor, yani kaciyor. yinede matrak cocuklar bunlar birak küfür ve hakaret etmedikleri sürece eglensinler ve düstükleri komik durumlardan bizde eglenelim.
|
CIRKIN SALDIRALA VERILECEK YANIT KUPALAR
bak kardesim, bir takima karsi bir saldiri varsa, o saldirilara cevap verilmelidir. ben sadece cevap veriyorum!
hem sen ne diyorsun öyle "sanki fener hic sampiyon olmamis" diye. olmamis iste!!!!!!! olmamis! iste o yüzden galatasaray bu dörbüyüklerin ENBÜYüGÜ_bunu nasil olurda inkar edersin!!! malesef sampiyon olmamissiniz, bu kafayla olamayacaksinizda, siz donanma kupasindan bahsediyorsunuz! yani 1 EUFAKUPASI 1 SÜPERKUPA sampiyonu olamamissiniz! ama galatasaray olmus!!!!!!!!!!!! ne zaman ki sizde 1 süperkupa 1 eufakupasi sampiyonu olur sampiyonlar liginde de yari final oynarsaniz iste o zaman az biraz bizim seviyemize gelirsiniz!! ben bunu diyorum! gerci oda yetmez, galatasarayin diger kupalarda cok bariz bir üstünlügü var. eufa ve türkiye futbol federasyonun takimlar künyesine bir bak. hem bunu ben demiyorum! tüm dünya bunu diyor! buda bir gercek!!!! ayrica bir fenerlinin hakarete kadar uzanan cirkin saldirilarina karsi verilecek en güzel yanit kupalarimizdir! bilmem anlata bildimmi! |
fenerbahceyi tebrik ediyorum
hak ettiler kazandilar. iki taraf cok üstün ve cok güzel bir oyun sergiledi. hak ettik kazandik, hak ettiler tur atladilar. bu is böyle..
ultrAslan-Avrupa Emre |
iyiki 2006´da yokmuyuz?
TV de izleyerek bu gibi fikirleri vermeni hic anlamiyorum? Bir iki kendini bilme taraftar yüzünden yedik bütün cezalari, Simdi bütün taraftarlari berbat diye nitelendirmek bence cok yersiz! 2006´inin ne tadini cikaracagiz ne de yaz´dan bisey anlayacagiz. BU gibi konusmalar cok yersiz. Efendi taraftarlara karsi bir hakaret!
|
Besiktasa basarilar
:)
|
cok alem adamsin
agzimi biraktim baska vücut organlarim ile gülmeye basladim sana. git önce büyük nasil olunur onu ögren ondan sonra nutuk at.
|
bende birseyler kopyalayim
baktim canim sIkIliyor, dedim hadi gözüm gelde cocukla cocuk ol ve biraz eglen. gecenlerde bir yazi yazmistim cok bilmis cagdas kardesim o yaziya yanit yazmadi, bence yazacak birsey bulmadi. simdi üsenmedim ayni yaziyi kopyaladim ve bu yazinin altina ekledim. simdi diyorumki büyüklük kompleksi geciren cagdas kardesime, eger icinde mertlik var ise bunlara adam gibi cevap ver. cok zor seyler sormadim hepside cok kolay sorular.
Not: büyükler hic bir zaman büyüklük kompleksi icinde olmazlar. Iste gecenlerdeki yazimin kopyasi: "Iste gsnin büyüklügü Her macta anadolu takimlari fbye karsi iyi konsantre olup ve kapasitelerini asarak oynuyorlar. biz fenerliler olarak rakibi oynadigi futboldan dolayi tebrik ediyor ve her macta bu kalite ile oynamasini diliyoruz. ayni anadolu takimlari gsye karsi hep durak oynuyorlardi taki haftasonundaki erciyes macina kadar erciyespor gercek futbolunu ortaya koyup biraz gsyi zorladi diye gsli yöneticiler, teknik heyet ve taraftarlar aglamaya zirlamaya basladi yok gs ye karsi bu kadar güzel oynanamaz sampiyonlugu bize verin falan filan. Bu ise büyüklük varsin gs büyük olsun. gs 18 bin kisilik ASY sadece fener maclarinda dolduruyor ve cogu zaman trübünlerinin yarisindan fazlasi bos dururken fb cogu macini full oynuyor. bu ise gsnin büyüklügü varsin gs büyük olsun. Stadi cogu zaman full olan fener ürün satislarindada acik ara gsnin önünde gidiyor, bu fenerin daha cok taraftara sahip oldugunun bir kanitidir. Bu ise büyüklük varsin gs büyük olsun. gs 18 bin kisilik ASY sadece fener maclarinda dolduruyor ve cogu zaman trübünlerinin yarisindan fazlasi bos dururken fb cogu macini full oynuyor. bu ise gsnin büyüklügü varsin gs büyük olsun. Kac senedir stat yapacagiz diye dünya aleme rezil olan bir gs ve cabucak stadini bitiren bir fb, bu büyüklügü artik siz tartisin. bir camia sadece aldigi basarilar ile büyük olmaz, onun büyüklügü yaptigi icraatlar ile ve bünyesinde bulunan kitle ile ölcülür. gs tarihinden bir hatirtlatma: "FRANSA BAYRAGININ MAGLUP TURK TOPRAKLARI UZERINDE GURURLA DALGALANMASINI SAGLAYAN, NAMI-I DIGER "KUCUK FRANSA ", GALATASARAY CAMIASINA VE ORDUMUZ ILERI GELENLERINI EN GUZEL SEKILDE AGIRLAYAN GALATASARAY LISESI OGRETMEN VE VAZIFELILERINE TESEKKURU BIR BORC BILIRIM." 20.03.1915 JEAN-PIERRE DUMOULI FRANSA ISGAL ORDULARI KUMANDANI buysa büyüklük varsin gs büyük olsun fb tarihinden bir hatirlatma: "FENERBAHCE KLUBUNUN HER TARAFTA MAHZARI TAKDIR OLMUS BULUNAN ASARI MESAISINI ISITMIS VE BU KLUBU ZIYARET VE ERBABIHIMMETI TEBRIK ETMEYI VAZIFE EDINMISTIM. BU VAZIFENIN IFASI ANCAK BUGUN MUYESSER OLABILMISTIR. TAKDIRAT VE TEBRIKATIMI BURAYA KAYD ILE MUBAHIYIM." 03.05.1918 MUSTAFA KEMAL ORDU KUMANDANI Ben bunlari büyüklük kompleksim oldugu icin yazmiyorum sadece bazi seylere aciklik gelsin diye yazdim. fbsi ile gssi ile bjksile ve niceleri ile ülkemizde cok büyük camialarimiz vardir, bunlar büyüklüklerini spora verdikleri hizmetlerden kazanmislardir ve hangisinin daha büyük oldugunu tartismak sacmaliktir. bunun yerine sporumuzu nasil güzelestiririz diye tartismamiz daha mantikli olacaktir. ama gelde bunu bazi provakatörlere anlat. Neeyse anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az." |
AYRI TELDEN CALIYORUZ!!!!
bak derbeder kardesim, senin anlayamadigin ya da anlamak istemedigin bir durum olsa gerek, ben ne diyorum ,sen bana nelerden bahsediyorsun!
e olsun bencede bir galatasaray`liyla fenerbahce`li arasinda ufak bir fark! ben Yumusak G diyorum sen konya ne güzelsin bee diyorsun! sorularina cevap vermek mi? olur vereyim ama bu neyi degistirecek onu ben pek bilemem_büyüklük komplexi diye zirvaliyorsun_bu sana hic yakismadi derbeder kardesim! haddini asdin!!!!! dikkatli ol yazarken!!! ben senin sahsina hic saldiriyormuyum, kimseyede saldirmam_bir cevap hakki dogmamis ise! kizdirma ayri hakaret ayri, bu ince cizginin farkinda olursan sevinirim! birinci sorun; anadolu ya da istanbul takimlari ya da avrupadaki takimlar galatasaray karsinda neden ezik oynuyor diyorsun ve son erciyes macinda bunun aksi olunca neden galatasaray yöneticeleri cosuyor diyorsun! -ben sana ne diyeyim ya! ne alaka derbeder arkadasim. sen neyden bahsediyorsun!! bunun hangi takimin daha cok kupa, daha degerli kupalar almisligiyla alakasi ne!! bunun fenerin uefa süper kupa alamamisligiyla ne alakasi var! sonrada neden cevap vermiyorsun cagdas efendi diyorsun! e kusura bakma ama ben cevaplanacak sorulara cevap veririm! -ya bak coluk cocugun dedigin cagdas efendi nasil geciriyor sana konu akil ve zeka olunca! haddini bil! konusacaksan dogru konus, coluk cocuk diyemezsin sen bana! kizdiracaksan galatasaray fener geyiginde kizdir, hic sorun degil, ama sahislara laf atma, yakismiyor sana!!! dogru galatasarayin stadi kötü olabilir, fener kadar maclarinda su an seyirci olmaya bilir, hatta hic olmaya bilir, ama bunun ne önemi var!!! o künyemizdeki kupalar ayni bu seyirciyle alindi ve yikik dökük ASY stadinda alindi!!! kardesim var mi süper kupaniz, var mi uefa kupaniz! senin sorunun bizim künyemizle alakasi ne!!! hey baksana derbeder, sen bir düsün, bizim sizin gibi güzel bir sdatimiz olsa varya yakariz avrupayi, almadik kupa birakmayiz, hersene sampiyonlar liginde en az yari final oynariz! bu isler yürek isi! ya sen bana soru sordugunu saniyorsun ama cuvaldizi kendine hic batirmiyorsun be derbeder kardesim, ben senin yerinde olsam fener yönetimine, ve fenerli arkadaslara sunu derim; arkadaslar galatasaray bizim ücde biri seyircimizle, yikik dökük bir stadda süperkupa ve eufa kupasini aldi, yaziklar olsun bizim fenere!!! evet iste aynen böyle derim, sizin stadiniz varda ne ise yariyor, getiriyor mu en degerli kupalari!!! hm söyle! ha eywallah zaten stadina bir sey demiyoruz! eywallah harbi güzel stad! ama unutma bu bizim en cok kupa almis olmamizi, ENBÜYÜK takim olma özelligimizi degistirmez! derbeder kardesim bak samimi ol, canimi yee! ben isterim fenerde en az bizim kadar büyük takim olsun, isterim onlarda sampiyonlar ligi sampiyonu olsun, efa kupasi finali oynasin hatta kupayi kazansin, küper kupayi kazansin,istemeyen fenerli olsun! ama olaylari carpitma. derhal kendinize gelin, bir maclik iki maclik olaylari bir kenera birakin, ve o güzel stadinizla nasil sampiyonlar liginde nasil uefa kupasinda basarili olacaginizi sorgulayin! galatasarayin ENBÜYÜK OLUSUNU sorgulamayin, cünkü yok bir süper kupaniz yok bir eufa kupaniz, yok bir avrupa ücüncülügünüz, e neymis stad varmis, o stadda cok seyirci varmis, e ne olmus, var mi bir fonksiyonu_yokkkk!!!!! o zaman derbeder o stadi kullanmasini ögreneceksiniz, kusura bakma! biz o yikik dökük dedigin stadda aldik o künyemizdeki kupalari!!! aslinda sadece bu cümel bile yeter sana verecegim cevaba! ürün satisi daha fazla diyorsun_olabilir, ya kardesim fenerin seyirciside cimbom`dan barca`dan milan`dan fazla olabilir, yerim seyircini!!!! sen neyden bahsediyorsun ben sana künyemizi ve enBÜYÜK takim olusumuzu söylüyorum! kaldiki galatasaray taraftari daha coktur, bu son 12 yilda galatasaray`in aldigi basarilarla dahada artti. neyse ben tarafdar marafdar anlamam, senin süper kupan var mi yok mu, uefa kupan var mi yok mu!! ya derbeder yok desene!!! neden evet cagdas yok bizim, ama olcak insallah demiyorsun!!!! ya bu cok mu zor. bu kadar koyuyor mu size yok demek!!! yok de kardesim, yok iste yok!!! hem su da var , galatasaray olimpiyat stadinda oynayinca 70 bin kisiye oynuyor, bunuda unutma, bizimde stadimiz olsa senin dedigin gibi igne atsan yere düsmez!!!! böyle fani seylerle ugrasma, olaylari carpitma! büyüklük kupalarla olur, bak besiktas`a bak trabzon`a onlarin sesi cikiyor mu_cikmiyor, cünkü saygilari var, cünkü onlarda bir eufa kupasinin bir süper kupanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorlar! sende biraz saygili ol ve takdir et!! bu kadar basit, bak biz sizi stad konusunda takdir ediyoruz! gocunmuyoruz! sen neden gocunuyorsun?? dogru büyüklük kitle ile ve yapilan icraatlerle ölcülür, bak icratimiz künyemiz, sizin mi bizden ulu künyeniz var yoksa bizim mi, hayir varsa süper kupaniz varsa eufa kupaniz tamam diyecem sizin harbiden bizden ulu bir bünyeniz var! kitleymis, ya birak simdi demogoji yapma türkide ki tarafdar da galatasaray üstün, hadi diyelim üstün degil hadi esit olsun senin hatirina! bir de avrupa var, avrupadaki galatasarylilar, her zaman avrupadaki fenerlilerden daha fazladir, ya tarafdar kimin daha cok geyigimi yapacaz, ben girmem bu olaylara, ben basariya kupaya bakarim, varsa uefa kupan varsa süper kupan eywallah enbüyüksün derim, helal olsun derim. gocunmam bundan! tipki stad konusunda fener enbüyükdür dedigim gibi, ama genel toplamda bu neticeyi degistirmiyor, sonucunda sportif basari deyince akla enbÜYÜK cimbom geliyor! derbeder farkindamisin nelerden bahsediyorsun, yok stad yok ürün satisi, hey ne oluyor ya!!!!! var mi süper kupan var mi uefa kupan???????? var mi beeeeee kardesim söylesene var mii! kime ne senin ürün satisindan, kime ne senin stadindan!!!! islevi ne??? getirdimi sana sportif basariyi!!!!! bizimde olur bir bes yil icerisinde stadimiz, ama sizin bu kafayla sittim sene olmaz BIR SÜPER KUPANIZ OLMAZ BIR UEFA KUPANIZ. aramizdaki fark bu!!!! bana bak igrenclesme!!!!!! kendini güldürme millete!!!!! bu ne ya sen bu alintiyi hangi igrenc siteden aldin ya!! ya varya bunu kim yazdiysa, bilemiyorum yani, ben bir sey demiyorum, bak ne yaziyorsun; gs tarihinden bir hatirtlatma: "FRANSA BAYRAGININ MAGLUP TURK TOPRAKLARI UZERINDE GURURLA DALGALANMASINI SAGLAYAN, NAMI-I DIGER "KUCUK FRANSA ", GALATASARAY CAMIASINA VE ORDUMUZ ILERI GELENLERINI EN GUZEL SEKILDE AGIRLAYAN GALATASARAY LISESI OGRETMEN VE VAZIFELILERINE TESEKKURU BIR BORC BILIRIM." 20.03.1915 JEAN-PIERRE DUMOULI FRANSA ISGAL ORDULARI KUMANDANI buysa büyüklük varsin gs büyük olsun fb tarihinden bir hatirlatma: "FENERBAHCE KLUBUNUN HER TARAFTA MAHZARI TAKDIR OLMUS BULUNAN ASARI MESAISINI ISITMIS VE BU KLUBU ZIYARET VE ERBABIHIMMETI TEBRIK ETMEYI VAZIFE EDINMISTIM. BU VAZIFENIN IFASI ANCAK BUGUN MUYESSER OLABILMISTIR. TAKDIRAT VE TEBRIKATIMI BURAYA KAYD ILE MUBAHIYIM." 03.05.1918 MUSTAFA KEMAL ORDU KUMANDANI söylesene derbeder, sen hic utanmadin mi yazinin bu bölümü yazarken!!! bu ülkeye süper kupayi kazandiran, bu ülkeye uefa kupasini getiren, bu ülke takiminin dünya ücüncüsü oldugu kadrosunda 14 galatasarayli barindiran kulüp kimmm!!!!!! bu ülkeye dünya ücüncülügünün gelmesini saglayan klüp kim derbeder_yaziklar olsun sana!!! senin tükcülügünede, yazinin su bölümünede yaziklar olsun!!! senin bu yaptigin ne insanlikla bagdasir, nede milliyetcilikle bagdasirr!!! sen azgin bir kurtcumusun nesin böyle!!! senin bu yaptigin alintiya cevap vermeye bile degmez!!! sonrada neden cevap vermezsin dersin_benim böylesi igrenc, böyle asagilik sorulara verilecek yanitim, sadece künyemizdeki muhtesem kupalarimizdir!!! ya evet agir konusuyorum demi, cünkü bunu sen istedin, ben degil. bu kadar igrenclesmeyecekdin derbeder, hal böyle olunca bana da yansiyor iste. bak derbeder, sen iyi bir insan olabilirsin, ama sunu unutma bende en az senin kadar iyi bir insanim! bak kizdir, takil,hic isim olmaz, ama sahsi saldirilarda bulunma, milliyetciligi spora tasima!!!bende bulunurum! bu ikimizede yakismaz!!! yau derbeder sen neden cagdas evet bizim sizin gibi süper kupamiz ya da uefa kupamiz yok evet siz bizden gercekden daha basarilisiniz, demiyorsun, diyemiyorsun?? warummm??? neden derbeder????? ya bak ben diyorum sana evet stadiniz muhtesem, dolu dolu stadiniz! bravo, aferim!! bak diyorum ben! peki am sen neden diyemiyorsun evet siz bizden hakaten daha basarilisiniz, süper kupaniz, uefa kupaniz sizin bizden daha basarili oldugunuzun bir ispatidirm sportif basarida üstünsünüz evet diye diyemiyorsun!???? -cok mu dokunuoyr bu kadar basit bir seyi söyleyememen!! ya bosver benim soru isaretlerimi, yanit vermen gerekmiyor, baydi beni bu fener-cimbom muhabbeti, sen nasil istersen öyle olsun derbeder, ama sunu unutma, ben degil sadece, tüm galatasaray`lilar, sadece kupalari ile künyeleri ile konusurlar, GERISI YALAN! HIZLI YAZDIM BAZI YERLERDE KELIME VE IMLA HATALARI OLABILIR. UMARIM OKURKEN ZORLANMAZSIN |
ayri telden caliyoruz
foruma hep ayni seyi kopyalayip yazdigin icin cocuk dedim ve hep en büyük gs dedigin icin büyüklük kompleksin var dedim.
niyetim hic bir zaman bazi kisilerin kisiliklerine saldirmak degildir. senin kisiligini bilmem nasil bir insan oldugunda beni ilgilendirmez. beni ilgilendiren sey foruma yazdiklarindir. elbetteki böyle hep ayni seyi kopyalayip yazarsan ve gsden baska büyügü yok dersen. bendede bu cocuk cocuklük yapiyor ve büyüklük kompleksi var izlenimini uyandirirsin. ben öncedende dedim son yilarda aldigi basarilar ile gs fbden daha basarili ve bunu taktir ediyorum ama bu demek degildirki gs fbden daha büyük bir camiadir. büyüklük basari demek degildir. futbol sonsuz bir maratondur, bu gün gs yarin fb öbür gün bjk baska bir gün baskasi basariyi yakalar. bu basarilar hic direkt olarak camialarin büyüklügünü etkilemez. büyüklükten hic birsey anlamiyorsun. önce bu kavramin ne oldugunu anlamaya calismani tavsiye ederim. birde senin bana hakaret etme hakkin yok, benim zeka yapimi kücümseyecegine kendi zeka yapini arastirsan daha iyi edersin. o fransiz kumutaninin yazdigi seyler tarihi birseydir ve tarihte olmus birseydir, tabiki o zaman bazi kisiler öyle yapti diye simdide gs camiasinin öyle oldugunu savunmak sacma ve art niyetli olur. ben onu sadece bu camialarin büyük olana dek neler yaptigini görmen icin o yaziyi aldi. tabiki gs camiasininda fb camiasininda tarihinde kötü ve iyi seyleri var. demekki bu camialarin yaptigi iyi seyler kötü seylerinden daha iyiki hala sevilen camialar ve büyük camialar. sana tavsiyem sanirim bir gsli olarak gs tarihini biliyorsun, birde fb camiasini arastir mesela: "Bahcedeki Fener" veya "Kurtulustan Kurtulusa Fenerbahce" belgeselleri izleyebilirsin. hep uefa kupasi, süper kupa diyiyorsun. koca gs camiasi bir uefa kupasi ve süper kupa ile büyük oluyor ise o zaman ici bos bir camia imiste haberimiz yokmus. |
o.T.
yau... iyiki konusmuyorsunuz be... bide konussaydiniz ne olurdu halimiz?!
|
Statü önceden belirli oldugu halde, yeni
den kura cekimi yapildi.
Sezon basindaki statüye göre Besiktas-Denizli ve Fener-Antep karsilasmasi gerekiyordu. Yeni kura cekimi sonrasi eslesmeler söyle: Antep-Besiktas Denizli-Fener Ilk maclar 5 Nisan"da. Rövanslar 19 Nisan"da. |
Utanç raporu
Utanç raporu
Mehmet Arslan Sahanın içine tam 221 adet yabancı madde atıldı. 78 kez Fenerbahçe’ye küfür edildi. 9 adet ses bombası patlatıldı, 5 kez Bengal Ateşi yakıldı. Tribündeki onlarca koltuk kırıldı. ÇARŞAMBA akşamı G.Saray ve F.Bahçe tüm Türkiye’ye futbol ziyafeti çekti. Ama bu maçtan akıllarda futbolun güzelliğinden daha çok, ne yazık ki sahaya atılan yabancı maddeler ve küfürler kaldı. Hürriyet, tüm ülkenin dört gözle izlediği bu dev maçın hakem ve temsilci raporlarına ulaştı. Raporlar Türk futbolu adına utanç verici. Bir futbol mücadelesinden çok sokak kavgasını andıran olayları dakika dakika izleyen karşılaşmanın 4. hakemi Fırat Aydınus ve temsilciler Mehmet Haluk Gözen ve Gökhan Berker tam 78 kez ağza alınmayacak küfürler edildiğini, sayısı belirlenebilen 221 adet yabancı maddenin sahaya atıldığını, tribünlerde 5 adet Bengal Ateşi (Göz yakıcı gösteri meşalesi) yakıldığını ve 9 adet ses bombası patlatıldığını tesbit etti. Profesyonel Disiplin Kurulu da, 06/941 sayılı bir belgeyle G.Saray Kulubü’nden F.Bahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili olarak 3 gün içinde savunma istedi. Aksi halde savunma hakkından vazgeçmiş sayılacağını bildirdi. İşte 4. hakem Fırat Aydınus ile, temsilciler Mahmut Haluk Gözen ve Gökhan Berker’in verdikleri rapor doğrultusunda, Disiplin Kurulu’nun G.Saray Kulübü’ne gönderdiği yazıda anlatılan olaylar; Patlayıcı atıldı SAAT 18.43: Maraton Üst tribününden 16-17 adet pet şu şisesi atıldı. 3 kez F.Bahçe’ye küfür edildi. SAAT 18.44: Numaralı tribün dışındaki tüm tribünlerden 5 kez F.Bahçe’ye, 4 kez Tuncay’a küfür edildi. Yeni açık tribünlerinden 3 adet bomba tabir edilen patlayıcı atıldı. SAAT 19.03: Eski ve Yeni Açık ile Maraton tribünleri 3’er kez küfürlü tezahürat yaptı. SAAT 19.05: Misafir takım ısınmak için sahaya çıktığında 15 adet pet şişe ve su bardağı ile yabancı madde atıldı. Tüm tribünler 4’er kez küfür etti. Eski Kale Arkası’ndan ses gücü yüksek patlayıcı atıldı. SAAT 19.15: Isınma devam ederken, 3 kez tehdit ve tahrik içeren tezahürat yapıldı. 3 kez küfür edildi, sahaya sayısız pet, bardak, şişe ve yabancı madde atıldı. SAAT 19.27: Tuncay’a biri 3, diğeri 4 kez olmak üzere 7 kez küfürlü tezahürat yapıldı. SAAT 19.30: Maraton ve Eski Açık tribününden yoğun katılımla 4 kez konuk ekibe küfür edildi. SAAT 19.32: Yapılan anonsa rağmen Tuncay’a yine 7 kez küfürlü tezahüratta bulunuldu. SAAT 19.33: Isınmasını sürdüren konuk ekibe Maraton tribününden 8-9 adet pet bardak ve şişe atıldı. SAAT 19.38: Konuk ekip ısınmasını tamamlayıp soyunma odasına giderken, Maraton tribününden 15-20 adet pet bardak, şişe, küçük parlak yabancı madde, körüğe yanaştığında ise yeni açıktan yine pet bardak, şişe ve 3,5-4 cm çaplı 30 gram ağırlıkta avizelerde kullanılan cam küre atıldı. SAAT 19.50: 8 kez konuk ekibe tribünler küfür etti. 2 Bengal Ateşi yakıldı. SAAT 20.01: Maraton tribünü sahaya arka arkaya 4 kez 2’şer adet su bardağı attı. SAAT 20.04: Sahaya 1 adet su bardak altlığı atıldı. SAAT 20.05: Maraton Üst ve Orta bölümünden 6 adet pet su şişesi ve bardağı atıldı. SAAT 20.06: Yeni Açık tribününden sahanın yeşil zeminine ulaşan 7-8 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 20.08: Konuk ekibin golünden sonra sahaya 9-10 adet pet su bardağı, küçük buz parçaları, 1 adet boş kanyak şişesi atıldı. 9x15 cm ebadındaki şişe alıkonuldu. SAAT 20.11: Eski açık tribününden köşe gönderi civarına 11 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 20.12: G.Saray’ın beraberlik golünden sonra sahaya toplam 8 adet su bardağı atıldı. 4 adet Bengal Ateşi yakıldı. SAAT 20.15: Sahaya 6 adet su bardağı atıldı. SAAT 20.22: Futbolcular arasındaki bir gerginlik sonrası yeşil zemine isabet eden 14 adet pet su bardağı atıldı. 3 kez F.Bahçe’ye küfür edildi. SAAT 20.29: Eski Açık tribününden 1 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 20.31: Bir hakem kararı sonrası Maraton tribününden ikinci yardımcı hakeme 1 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 20.33: Konuk ekibin korner atışı sırasında köşe gönderine 20-25 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 20.34: Taç atışı sırasında konuk ekip futbolcusuna 5-6 su bardağı ile sopa gibi algılanan boru şeklinde mukavva atıldı. SAAT 20.36: G.Saray’ın ikinci golü sonrası 2 adet bengal ateşi yakıldı. SAAT 20.42: Maraton trubününden sahaya 4 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 20.45: 6-7 adet bozuk para, buz parçaları, 3 adet pet su bardağı sahaya atıldı. Reklam panolarının arkasında 2 adet atom diye tabir edilen ses bombası patladı. UZATMA DAKİKALARI: 4 adet pet su bardağı atıldı. 3 kez konuk ekibe küfür edildi. Hakem ilk yarıda iki kez sahayı temizletti. SAAT 21.03: Sahaya toplam 8 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 21.04: Sahaya 4 adet bardak atıldı. Hakem oyunu durdurup yardımcılarını orta alana topladı. Ancak futbolcularınızın hakemi ikna etmeleri sonrası 2 dakikalık beklemeden sonra maç yeniden başladı. SAAT 21.06: Seyircinizin bulunduğu Maraton tribününden sahaya 10-12 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 21.09: Fenerbahçe’ye 3 kez küfürlü tezahüratta bulunuldu. SAAT 21.10: Aynı mahiyetteki küfür müştereken 3 kez daha tekrarlandı. SAAT 21.11: Numaralı tribünden yeşil zemine 2 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 20.16: Eski Açık tribününden sahaya 13-15 adet pet su bardağı ve tanımlanamayan ufak çaplı yabancı madde atıldı. Koltuklar kırıldı SAAT 20.28: Rakip takımın beraberlik golünden sonra numaralı tribünün üst tarafından atom diye tabir edilen ses bombası sesi duyuldu. SAAT 20.33: Takımınızın attığı gol sonrası 2 adet bengal ateşi yakıldı. SAAT 20.35: Hakemin bir kararı sonrası 8 adet pet su bardağı atıldı. SAAT 20.45: 1 adet su bardağı atıldı. UZATMA DAKİKALARI: Numaralı tribünün üst tarafından yeşil zemine 1 adet çakmak atıldı, 2 adet Bengal ateşi yakıldı. Bu ateşlerden biri rakip takım seyircisinin bulunduğu tribüne fırlatıldı. 3 kez F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a müştereken küfür edildi. Tribünlerde onlarca koltuk kırıldı, sahaya atıldı. Yabancı maddelerden bazıları yardımcı hakeme ve futbolculara isabet etti. SAHAYA NELER ATILDI? Pet şişe Pet bardak Ses bombası Çakmak Mukavva Bengal Ateşi Avize parçaları Kanyak şişesi Koltuk Buz parçaları Bozuk para Kaynak:hürriyet gazatesi |
gercektende utanc verici bir durum
her zaman dedigim gibi böyle seylerin rengi yoktur. kim yapar ise yapsin sporumuza balta vurmus olur, o yüzdende hep birlikte tepki koymaliyiz.
simdi gsye en az para cezasi, en fazla 2 mac seyircisiz ve para cezasi. ve dogal olarak 1 mac seyircisiz onama ve para cezasi verilecek. yani yapilani yaninda ceza hafif kalacak. bu sadece bizim ülkemizde olur. sakin yanlis anlasilmasin, ben böyle cezalari onaylamiyorum ama trübündekileri baska bir sekilde adam edemiyeceksen o zaman basacaksin cezayi. simdi cesaretli ise federasyon ciksin gsye dört mac seyircisiz istanbul disi olmak üzere dis sahada, dört mac seyircili ve istanbulda olmak üzere dis sahada ceza versinde görelim bakalim o zaman bir daha böyle seyler kolay kolay olacakmi? ama nerede öyle cesaret, bir mac seyircisiz oynama ve bir miktar para cezasi ile gecistirirler, bence öyle yapacaklarina hic ceza vermesinler daha iyi olur. cünkü madem ceza caydirici agirlikta degil, o zaman gsye zarar vermeye gerek yok. simdi diyeceksiniz ki agir bir ceza gsye saha cok zarar verir. dogru ama benim istedigim gsnin zarar görmesi degil, taraftarin ders almasi. bunlarda bir maclik ceza ile olmayacagina göre. hic olmazsa bosu bosuna gs zarar görmesin. eger zarar görecek ise hic olmaz sa bu zarar türk futbolundaki siddeti azalma ile futbolumuza geri dönsün. bilmem anlata bildimmi. |
klüpcülük yapmaya devam ediyorsun!
futbol terörüne hangi takim olursa olsun sifir toleranz diyenlerdenim! oysa sen gene olaylara genis capda bakamiyorsun!
önemli olan gangi takimin sahaya bir seyler attigi, hangi takimin hangi takima küfür etti degildir!!! bunlar zaten senelerdir süre gelen döngülerdir. artik bunlar bilinen seylerdir, isvicre macinin utanc tablosunuda yazsaydin! ha neden yazmadin_cünkü senin asil amacin kulüpcülük, ya da kadiköydeki ya da avni akerde ki bir utanc tablosunu da yazsaydin! ha neden yazmadin!!! neden yazamiyorsun, neden böyle ufak hesap yapiyorsun da su futbol terörü denilen aciz durumlarin türkiye futbol federasyonu tarafindan engellenemeyisinin sebeblerini irdelemiyorsun!!! derbeder kulüpcülük yapma, takimi destekle, eywallah ona itirazim yok! ama olay futbol terörü ise klüpcülük yapma, SADECE VE SADECE FUTBOL FEDERASYONUNA YÜKLEN, SADECE VE SADECE ONLARU SUCLA, BU ISIN TEK SUCLUSU ONLARDIR CÜNKÜ!! SUCLU NE FENERBAHCE TARAFTARI YA DA KLÜBÜ NEDE GALATASARAY TARAFDARI VE KLÜBÜDÜR NE DE DIGER TAKIMLAR VE TARAFTARLARIDIR, tek suclu pozisyonunu bir türlü alamayan, agir yaptirimlari uygulayamayan, gerektigi yerde maca müdahale edip sizin futbol mutbol oynamaya hakkiniz yoktur diyemeyen türkiye futbol federasyonu ve hatta spordan sorumlu bakanliktir!!!!!! önemli olan 2006 yilinda olmamiza ragmen, halen, türkiye futbol federasyonunun su futbol terörü denen cirkin olaylari hala önleyememesidir, ve hala olup bitenleri cok agir cezandirmamasidir! asil belirtilmesi gereken bu konudur. iki hafda önce sükrü saracoglunda, carsamba aksami ali samiyende, bir baska gün inönüde, bir baska gün antalyada, sivasda, diyarbakirda olacak olan futbol terörünün, futbol federasyonu tarafindan engellenmesidir, ya da engellenemeyisinin kosullaridir, önemli olan budur!!! |
Warum hast Du das nich auch für FB
nach dem ersten Spiel gefordert?
Isinize gelince dürüst olmak cok kolay..... |
ich habé mich auch nach dem ersten spiel
darüber beschwert, du siehst nur was du willst.
Iki macida karsilastir, ilk macta fener taraftarinin yaptiginin 20 katini ikinci macta gsliler yapti. ilk macta gsliler trübünlerde koltuk birakmadilar tuvaletleri bile kirdilar, ikinci macta fbliler ASYden bir tas bile sökmediler. Ilk mactan ötürü fenerin elbeteki cezalandirilmasi gerekir ama bu cezanin 20 kati gsye ikinci mac icin verilmeli. maksat aslinda ceza vermek degil gönül isterdiki kulüpleerimiz bu olaydan hasarsiz ciksinlar, ve bu siddet olayi bitsin ama bizim kültürümüzde ceza verilmeden bir sey degismiyor o yüzdende ceza verilekcek ise ceza verilsin diye degil caydirici olsun diye verilsin. benim konu hakkindaki yorumumu okuma lütfünde bulunsaydin bunlari yazmazdin sanirim. |
Maci izledim.
Senin yaptigin gibi rapor verebilecek degilim ama küfürlerin edildigi ve bir sürü yabanci maddenin atildigini söyleyebilirim, izleyen herkes buna sahit oldu.
Simdi olayi abartmadan ele almak lazim. Fener stadinda da yabanci maddeler atildi, küfürler edildi. Seninde dedigin gibi bunun azi cogu yoktur. Bir yerde 10 sise atilmistir, diger yerde 50. Belki ilk macta atilmasaydi, ikinci mactada atilmayacakti. Kim bilir? Ispanya"daki görüntüler cok daha vahimdi. Her ne kadar sevinilecek bir durum olmasada, Avrupanin baska ülkelerinde bu tür olaylari görmek, bir nevi rahatlatiyor beni. Asiri anormal degilmisiz demek. Ceza mi? Verilmeli! Hemde en agiri!!! Bu arada, Fenerbahce-Besiktas macindaki olaylarla ilgili hic bir ceza aldi mi Fenerbahce?? Küfürle en büyük mücadeleyi Fenerbahce veriyor. Herkese bunu her firsatta asilamaya calisiyor Fener yönetimi. Fakat kupa macinda Tuncay ve Fener taraftar grubunun yaptigi, önceden planlanmis terbiyesizlige ise hic birsey söylemediler. Bu iki oldu! Bir önceki derbi macinda ITaat et vakasinda oldugu gibi önemsiz birsey gibi gösterilmeye calisildi. Evet, calisildi ve calisiliyor. Ama bosuna! Kimin ne oldugu apacik ortada. Saygilarimla... |
ligin bitmek üzere..
artik kimse kolay kolay saha kapatamaz...
sen simdi cimbom macinda daha cok atildi diyon...peki ilk macda atilanlar azmiydi??? orada hakem maci durdurmaya cesaret bulamadi, hepsi bu! hadi diyelim gs 3 mac ceza verdiler, o zaman fenere en azindan bir mac ceza verilmesi dogru olmazmiydi??? önce herkes kendi pisligni temizlesin, sonra baskalarinin pisligne baksin... tabiiki yapilanlar güzel birsey degil, ama hak ariyorsaniz, sari-lacivert-gözlükleri cikarmak gerek. hadi diyelim, ali sami yen 2 mac kapatildi ve gs izmirde oynuyor...gercekden bu cezami olur??? mesela bugün, mehmet yilmaz elle topu önüne aliyor, hakem görmüyor...sonra denizlinin 100% golünü ofsayt gereckcesiyle iptal ediyor... iste bu bizim hakemler... artik serdar tatliyi bir defa affetiler...artik yeter...hakemligi birakip urfada bir firin acsin. |
*lig bitmek üzere*yani o.T.
ohne Text
|
ben fbli olarak degil
bir futbolsever olarak bakiyorum olaya. benim istedigim bu isin bitirilmesi, ben cezadan yana degilim ama eger baska caresi yoksa o zaman cezayi basacaksin. cezayi ceza vermek icin degil, sucu isleyenlerin bu isten caymalari önemli. tabiki gönül isterki kulüplerimiz bu isten zarar görmesin ama bu zararin karsiligi olaylari bitirmek ise, o zaman o zararin bir faydasi olmus olur. konuyu captirmadan gs gözlügünü cikararak baksan daha iyi edersin.
|
bu raporu ben yazmadim
hürriyet gazatesi ortaya cikartmis ve yüzde yüz dogrumu diyede bir garanti veremem.
sorun gs, fb, bjk degil, sorun futbolumuzda böyle olaylarin hep yasanmasi. ve bu gibi olaylarin en azindan azaltilmasi gerekiyor. tuncay ilk mactan sonra hatasini anlayip özür diledi, aynisini hasan sas yapmadi ve gsdende kimse cikip kinamadi. ikinci mactada tuncayin birsey yaptigini görmedim. sadece mac sonrasi cikip sevincini taraftari ile paylasmis bunuda her trübünde olan ve en eski sloganlarimizdan biri ile yapmis. tamam bir sporcunun fanatiklik yapip taraftarlari costurmasi dogru olmaya bilir ve kötü sonuclara neden olabilir ama bu yanlis olacagi gibi, iyi sonuclarda cikara bilir ortaya. su olmasaydi belki bu olurdu diyiyorsun, belki tuncay öyle yapmasaydi, fener taraftari o sinir hali ile gs taraftari ile kapisacakti, belki tuncay bazi olaylari engeledi. bu isler belki ile olmaz. düsün iki sezondur her macta fb camiasina ve baskanina küfür eden gs taraftarlari, bu olaylari belki yapmazdi diyorsun ve bence ccok komik oluyorsun. bu olaylar nasil olmazdi biliyormusun? basindan beri yasalar uygulansa idi olmazdi. gecen sezon bjk taraftari mac boyunca fb futbolcularina küfür eti ve bjknin ceza aldigini hatirlamiyorum o mactan bir hafta sonra fb "cennet analarimizin ayaklari altindadir" diye bir pankart ile cikti ve fenere para cezasi verildi. bu sozon ayni hafta icinde gs, bjk ve ts "temiz bir lig istiyoruz" pankarti ile ciktilar ve hic biri ceza almadi. gecen sozon inönüde bir sürü cirkin pankart acildi konusulmadi ve ceza verilmedi ama fblilerin "riza efendi iki ekmek bir süt" pankarti ceza aldi ve cok elestirildi. bu sezon inönüde yine ilk macta küfür edildi ve konusulmadi ama fenerin "itaat et" pankarti konusuluyor. tamam bunun azi cogu olmaz ama cezadada adaletsizlik yapiliyor ve o yüzdende bu olaylar büyüyüp gidiyor. göreceksin gs kadiköye geldiginde böyle olmayacak, cünkü fener yönetimi taraftarini uyarip böyle olaylarin önüne gececek. ilk kupa macinda gs taraftari küfür edene dek fener taraftari küfür etmedi, hasan sas tahrik ettigi icin tepki gördü. tamam taraftarin tahrige kapilmasaí aptaliktir ama tahrik olan kadar tahrik edende suclu olmalidir. |
o.T.
elbette her derbide bu olaylar yasaniyor..
ama hele su ultraslanlar sitesinde yazilan geri zekali satirlari okudukdan sonra,insallah agir ceza görür bu salaksaray kulüpü.. neyi ekersen onu vs vs also dümmer gehts wohl nicht |
Besten Kontakte
www.databoerse.de
www.e-giro.de www.e-luv.de www.endlichhaare.de www.pfau-tv.de www.rennboerse.de www.supersitter.de |
Galatasaraya haksiz ceza
bence verilen bir maclik ceza ile gs taraftari degil gs cezalandirildi.
cünkü cezanin caydirici gücü olmadikca olaylar son bulmuyacak ve gercek suclulara kar kalacak. olan ise kulüplerimize olacak, gs ceza aldi bu ceza eger gs taraftarinin akilanmasini saglayacak ise itirazim yok, cünkü sonucta faydali birsey olmus olur, bu cezadan taraftar ders almiyacak ise, ki bence öyle, o zaman bosu bosuna cezayi veerip gsyi magdur birakmak neye yarayacak. anlamadim. artik sirf ceza vermek icin cezalar verilmesin, eger cezanin caydirici agirligi var ise verilsin, aksi taktirde cezalandirilanlar hep kulüplerimiz ve gercek futbol severler oluyorlar. |
Adalet savascilari nereye kactiniz.
dün hep birlikte gördük ilk dakikalarda genclerbirliginin bariz penaltisi verilmedi ve 8. dakikada ise hakanin kendini yere atisina penalti verildi.
hakemdir hata yapar diyiyoruz ve art niyet aramiyoruz, ama ayni pozisyonlar fener lehine yapilinca art niyetli oluyorlar ve adaletsizlik yapiliyor diye aglamaya baslaniyor. nobreyi yerden yere vuranlar niye aynisini hakana yapmiyorlar? nobre yapinca spor ahlakina aykiri oluyorda, hakan yapincami spor ahlakina aykiri olmuyor. Kiliclarini sadece fenerbahce lehine hatalar oldumu ceken adalet savascilarina sesleniyorum. Adaletten kacis olmaz, kacmayin kiliclarinizi her tür adaletsizlige karsi cikarin. Adalet demek esitlik´tir, adalet savascisi dedigin esit davranmali. Nerede iste biz buyuz, isimize geldiginde en büyük adalet savascilari oluruz, isimize gelmedigindede her yerde oluyor deyip ilgilenmeyiz. bu sadece futbolda yapilmiyor, güzel ülkemin her yerinde uygulaniyor, sonrada dis güclerin zoru ile degisiyoruz. aslinda koca bir millet rezil ediliyor farkinda olan yok, cünkü kimsenin isine gelmiyor. o üzdende futbolda adalet savascilarindan samimiyet beklemek sacma olur. |
o.T.
avrupa fatihin daniskasi iste.
|
BLABLABLA
Ihr regt mich echt auf. Die ganze Saison werdet ihr schon bevorteilt und jammert immmer noch. Den Elfmeter von Hakan kann man geben. Es ist nicht erlaubt jemanden festzuhalten,ganz einfach.
Unsere Speler kriegen wegen lächerlichen Aktionen ausserhalb des Spielfelds Sperren eure kriegen Ermahnungen.Nerde adalet? Sizin Oyunculariniz küfür ediyor(von den Fans ganz zu schweigen) ama hicbir ceza gelmiyor... Was wollt ihr noch? Habt ihr keine Eier für so einen spannenden Zweikampf? Ich weiss genau wovor ihr Angst habt. Ihr werdet zweiter und schafft wieder mal nicht die UCL-Quali. |
auch der meister muss in die quali :) o.
ohne Text
|
iyiki bir penalti verdiler..
bu sene fenere verilen penaltilari golleri vs. saysana ...
mesela..samsun maci.. konyaya atilan gol rize macinda topu elle önüne alip gol atan fener degilmI??? |
o.T.
Fenerbahce hat jeden seiner Verfolger geschlagen.Und das auch noch auswärts !
Also wenn du schon müll schreibst dann mach es unauffällig galatasaraylilarin pisligini Fenerbahcelilere yansitma,tamammi kocum ? Übrigens Fenerbahce hat bis jetzt nur 2 Qualifikationen gespielt.Eins davon gepackt eins nicht also 50/50...was heisst hier also WIEDER MAL ? Ne kadar yaramazsiniz siz be. |
konuyu saptirmasaydin
seni adam yerine koyup dogru dürüst bir cevap yazardim. benim niyetim senin düsündügün gibi olmadigina göre, istedigini düsünmekte serbestsin.
|
sorun o degil
sorun fener lehine yapilan hatalarda herkesin ayaga kalkmasi öbür takimlarin lehine yapildiginda konusulmuyor
gecenlerde nobre cok sert elestirilere maruz kaldi aynisini yapan hakani kimse kinamadi yorumlarda bile adaletsizlik var, bu durumda futbolumuz hep caos ortaminda olacak cünkü ayni olaylara ayni tepki verilmez ise o zaman samimiyete olmaz |
sorun o
Sen diyorsunki:Fener kollaniyor ve Millet buna isyan ediyor. Vaska Takim kollaninca kimse agzini acmiyor. Nerde Adalet diye kiziyorsun.
Senin kizdigin messele cifte standart. Kollanalim bize kizsinlar ama baskasina da kizsinlar kollandiklari zaman. Tamam anladik. Ama aradaki fark ne biliyormusun? Fenerin kadar ic bir takim Hakem "hatalarindan" faydalanmadi. Hakem hatalari oluyor ve olacakdir ama isyanin nedeni hep bir takimin aleyhine olmasi. Inan Gs de sizin kadar kollanmis olsa Millet buna da isyan eder. Ama cok sükür biz Billegimizin gücüyle bugünlere geldik. Entrikalarla degil. |
Diyarbakira verilen ceza
öncelikle sunu belirtmek istiyorum, Diyarbakirspor yilardir bu ligde oynuyor ve her sezon taraftarlarinin yaptigi cirkin olaylardan dolayi bir sürü ceza aliyor. Evindeki son alti maci seyircisiz oynadi, cezasi bu hafta bitmek üzereyken tekrar ceza aldi.
Benim böyle cezaya itirazim var, madem diyarbakirspor daha cezasi bitmeden ayni sucu islemis ise, o zaman diyarbakir spor kulübünün federasyonu hice saydigi ortaya cikar. Bence eger bu olaylar gerceklesmis ise diyarbakirsporun ligden düsürülmesi lazim. bu futbol canilerinin akilanmasini saglardi, simdi gelecek seneler ayni seyler yapilacak. Ne ala memleket. |
ben fenerin kolandigini söylemiyorum
bu hatalar sadece fener lehine yapilmiyor ama sadecede fener lehine yapilan hatalar konusuluyor ve o yüzdende fener kolaniliyor izlenimi veriliyor.
samsun kalecisi kafam ile nobreye temaste bulundum diyiyor ve hala nobrenin kendini yere atigi söyleniyor. hakeme özür diletiliyor ve kaleciye kirmizi kartan dolayi ceza verilmiyor. hakan hakemi yaniltiyor ve konusulmuyor, bu basinin gsyi koladigini gösteriyor. fener lehine verilen kararlar öne cikartilinca, tabiki fener kolaniliyor dedirtirler. birde gs lehine veya fener aleyhine verilenleri öne cikartin bakalim ne olacak. |
Fußball???
Fußball ist wie Blähungen zu haben.
Erst bist du total vekrampft, bei jedem pupser bist du erleichtert und sind die Gase komplett verdampft, bist du zufrieden und glücklich. Fußball ist einfach ein shithaufen ;)))) *sich Feinde zu machen ist schwieriger, als sich Freunde zu machen* |
zaten bu sene düserler..
birdahada cikmaisnlar...
bu ne ya..gecen ay macda..bütün sahayi yikacaklardi.. die sollen echt aus der liga verbannt werden. |
Manu´dan rekor anlasma...
İngiltere Premier League´nin güçlü ekiplerinden Manchester United, A.B.D sigorta şirketi Amerikan Uluslararası Birliği AIG ile 56 milyon 500 bin paunda rekor bir forma sponsorluğu anlaşması imzaladı ve 2005 yılı Nisan ayında elektronik devi Samsung ile 50 milyon paundluk 5 yıllık sözleşme imzalayan Premier League şampiyonu Chelsea´yi de geride bırakmış oldu.
----------- Türkiye´de Besiktas 2005 yili yazinda Ülker´in ColaTurca firmasiyla yaklasik 22 Milyon Dolarlik 4 yillik anlasma yapmisti. Gelirlerdeki daglar kadar farki futbol kalitesinde de görebiliyoruz. |
Middlesbrough 4-1 Basel ve Türkiye ...
...rahatladi.
2007-2008de de cift takimla CLye katilma hakkimiz 90. dakikada gelen gol sayesinde ayakta kaldi bu aksam. Ne yazikki baskalarinin maclarina bakmak zorunda kaldik. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:53 Uhr. |