![]() |
Ne oldu???
;)
|
Hiristiyan olmayan yada yahudi olmayanla
ne olacak... yani saaadece Salih Amel yapip... piyasada dolasan Hurafeler yüzünden dinlerden uzak kalanlarin hali ne olacak...
Mesela bir Afrikadaki Buschmanin hali ne olacak ???? Simdi bu adam hic Cennete gidemeyecekmi ???? Schon komisch nicht war ?? |
Ne olmus onlara..?? o.T.
ohne Text
|
Ich rede mit dir nicht mehr
habe keine Lust mich von dir verarschen zu lassen..... mach was du willst.....
Sorulardan kacmayi acayip iyi beceriyorsun.... Hadi sana iyi günler.. bye bye |
Yahu, ciddi sordum !?!
Enis ben unutkan bi insanim yahu...Später habe ich keine Lust mehr zu lesen, was ich geschrieben habe..
Kafamda cok sey oldugu icin hatirlamiyorum nerde kaldigimizi, hatirlatman gerek bazen..! Peki konusma canim, zorlayamayiz kimseyi.. hadi bye bye |
Son kez soruyorum
und werde es nie wieder Erwähnen....
Ben tüm insanligin Cennete gidecegini söylüyorum ve ebedi azabin olmadigini savuynorum... cünkü ebedi azap Allahin Rahmaniyetine aykiridir diyorum... Hiristiyan olmayan yada yahudi olmayanlar ne olacak... yani saaadece Salih Amel yapip... piyasada dolasan Hurafeler yüzünden dinlerden uzak kalanlarin hali ne olacak... Mesela bir Afrikadaki Buschmanin hali ne olacak ???? Simdi bu adam hic Cennete gidemeyecekmi ???? Hadi bir görüs bildir |
Hee $öyle
Bütün insanlar Cennetin kivami icin hazirlaniyorsa, peki neden Cehennem kelimesi var kilinmis??
Cennet kelimesinin farkina varan, dünyada ve sonsuzlukda Allah kelimesini idrak edenler tadar, fakat bunun Irk la alakali oldugunu ben hic savunmadim! Gecis aninini sen buarada ne kadar uyguluyor isen, ve Islamiyetin acikladigi detaylari ne kadar iyi anliyor isen bu senin icin daha da mantikli bi yol cizer! Afrikada yasayan bi VATANDAS Hz. Resulün bildirbiklerinin tabikii farkina varir ise, oda zaten Islam ve Allah kavramina ulasmistir..! Not: Elimdeki listeye bakayimmi cevap yeterli degilse?! Gecenlerde Ruh aleminden fax geldide.. :)))du warst nicht drauf! (ein bisschen Spass muss sein Eniscim degilmi?) |
oezsucum
bakar misin herkes birbirine girmis... hele Student tam bir avukat daha dogrusu guzel izci.. :) Dinsizi vs ayiriyor.. sonra enis.. yaziktir ya sana takmis bir el verin tokalasin opun vs bitsin davaniz.. :)
Ozsucum hosgorune siginarak yaziyorum... Frankenstein da:)) her yerde soyleniyor.. :)) Ich glaube burada Forumlar daha cok sinirleri gidermek icin kullaniliyor.. :) roman mesele hep alttan alir ama en cok ona zit olurlar.. nedense!! bakar misin onu mesela hep kirmiziya boyarlar.. :) Daha birsey demeden tek selam bile dese o negatiftir... Aber ich habe einen neuen Intellektuellen entdeckt.. isigadogru.. ich glaube der ist ganz schön schlau :) |
Anlasamiyoruz gelip dolasip Allah kavram
inda kaliyorsun....
Adam Allah falan demiyor... Müslümanlarin Allahina inanmiyorum diyor... kaldiki bir Buschmanin okuma yazmasida yok... o senin DININe inanmaz zaten... OLay farkli... senin anlattigina göre az kisiler Cennete girecek.. digerleri yanacak..... nasil bir Rahmaniyet anlayisi bu ??? Allahin azabi süphesiz vardir, ama onun Rahmeti azabindan cok cok daha üstündür... Cehennemin varligi ise... temizlenmek icindir... temizlendikten sonra tümn insanlik Cennete girecektir... Cennet ve Cehnemmede kalite kalitedir birinden 8 tane digerinden 7 tane var.... Sana katilmam mümkün degil.... olayi kelimelere baglamak feci sekilde hatadir... viel Mehr Salih MAeldir insani kisa yoldan cennete kavisturan.. yani kisa azaptan, temizlendikten sonra cennete varmayi kat erdiyorum |
:))
Enis bana takmadan gecmez...
disarda senlik, gönlümüzü hos tutalim , aydinliklar dolsun hayatimiza! ;) |
Oezsu Cenneti belli kisilere verme pesin
de anlasmamiz münkün degil.... kavramlara fazlasiyla kafayi takmis bence....
Benim Allahim tüm insanligin ve kaainatin Allahi... ve bana göre tüm insanlik, herkes azabini cektikten sonra Cennete varacaktir...... Oezsu ise... saaadece bazi keilmeleri agzina anal varacak diyor.... Da ist ja mein Gott viel Bahrmherziger |
Carptirma!!
Sana kac kere diyecegim, benim adima konusma...
Sen benim yazdiklarimi iyice oku öyle yaz ...!! Ben öyle bi sey yazmadim tamammi!!!! |
Ne yazdin o zaman ??
immer drum herum reden.... jaa das kannst du...
Acikca söyle bakayim... ebdei Azap varmi ??? Allah bazilarini mesela Hitleri yada baskalarini ebedi Cehennemde yakacakmi ??? Rahmaniyeti ne oldu Allahin ??? Was nun ??? und dann ehistt es Enis söyle dedi Enis böyle dedi.... Enisin kadar acik kosnussan seni daha iyi anlariz |
Dein Gott???
neyse ben karismayayim... :)
|
sen coooooooooook yasa!!
disarda senlik evet :P ozsucum bugun forumda bana iyi mi geldi ne surekli guluyorum :))) Allah askina bir okusana su yazilanlari.. :) hakli miyim? haklisin de bakim :P ich brauche das jetzt..Als bestätigung..:) herkes cunku bir sen de haklisinnnnnnnnnnn denilmesini bekliyor.. pure Engstirnigkeit.. !!
|
:)))))
Evet HAKLISIN güzelim!! Snein icin büyük harflerle yaziyorum..
neyse, ben su bizim konuyu bi halledeyim, huy kaptim üffff... |
Wie hast du denen geantwortet, o.T.
ohne Text
|
würde mich gerne dafür interessieren o.T
ohne Text
|
pseudointellektuellen Gelaber
jeder, der die Religionswissenschaft unter einem kritischen Auge unter die Lupe nehmen muss sehr vorischtig mit irgendwelchen aufgestellten Thesen sein !
Es ist nicht zu vertreten, dass damalige Ereignisse und Vorkommnisse auf aktuelle gesellschaftliche, soziale und ethische Normen projiziert werden können. Ansonsten kommt so eine Scheisse wie *war der Prophet pädophil* das ist keine seriöse wissenschaftliche Herangehensweise, sondern lediglich eine leere Gehirnmassenproduktion. |
Ayrimciligin TEMELINDE DIN AZMANLARI
yatar.... Atesilere sucu atacagina kendiniz bir süüüüle aynaya bakin bakalim...
Erbakan olsun Süleymancilar olsu yada diger Splittergruppeler olsun... ayrimciligi bunlar yapiyor.... DINI deforme edip sahsi Ammellerini yürütüyorlar.... Sucu kendinde ara Alide Velide degil.... |
Sen Orhan Pamugu taniyormusun
tanimiyorsun tanitayim o senin tc devletini mafya devleti olarak gösterir o züppe dinsiz bir yahudidir.
aziz nesine gelince kimse türkiyede ateistlere hakaret yaptimi hangi yazarimiz yapti züppe havasina gidenler hep ayrimcilik yapmislardir cimcekkk SIKTIR OL BASIMDAN BILMEDIGIN BOKU KARISTIRMA ESCHEK OGLU ESCHEK? |
Wowww... cok Rahmani konusuyorsun
ve cokta aydin oldugun belli.... hmmm demek baska yerdeydi Aziz Nesini LINC etme girismi...
Evet evet... hatta Yasar Nuricilerdi onun linc etmeye ugrasan... hahahaha.... Einfach Lächerlich... aber wie |
ayetleri tam okumadigin icin
tefsirleri okudugunu hic zannetmiyorum. Ayette acik ve net sekilde Allah"a ve ahirete imandan bahsediyor.
senin tefsirologlar bu eksikligi nasil acikliyorlar?? |
Olay aslinda cok basit
PKK lilar ayirim pesindeler... yani toprak koparma sevdasindalar... Alevilerde eger PKK basarili olursa... belki bizede ayricalik verilri ada toprak verirlir düsüncesinde olabilirler...
Olay DINLE alakali degil... olay Politika... digerine üstünlük saglama sevdasi... yani insanion icinde kontroll edemedigimi fitne ve seytani duygular... bunlarin hic biri DINLE alakali degil.... A dan Z ye Politika |
Tamam... hiristiyanlarda
Allaha ve Ahirete Iman ediyorlar
|
kendi yazini biraz dikkatli oku. o.T.
ohne Text
|
en büyük yalan
en büyük ayirimciligi alcak laikler yapiyor. birtanesini erzurumda yasadi insanlar. annesi basörtülü diye üniversite de törene katilamadi.
|
benim mezhebin ne oldugunu
sen nereden bileceksin ?
sen imam azamin birtek kitabini bile okumadigin kesin. baskasinin yalancisisin. yani kitabindan kopyaladagin vatandas yanlis bir bilgi aktardiysa sende ona koyun gibi inaniyorsun. ondan sonra bilincli imandan dem vuruyorsun. hepsi palavra. laik tc gibi sende palavracinin tekisin. |
Tschüßßßßß o.T.
ohne Text
|
sende herhangi birilerine vermiyormusun
hemde daha cirtlak bir sekilde bagirarak. senini gibi bagiran yok burada.
|
Hayir... en büyük ayrilimciligi DIN azma
nlari yapiyor.... oradaki olay bir istisanydi... ve yanlis hareketti... bunu tüm devlet büyükleride söyledi.... oysa DIN azmanlari... tekkelere gidip mezarlardan medet umanlardir... iste bunlar devletin temelini oyoup ve sonra Amerikan yada Avrupa usagi oluyorlar
|
O helde Palavrayi Imami Azam atti
na dann viel Spaß
|
simdi burada sana bir has....
cekerim istnisaymis. bu bu esseogluesseklerin devamli yaptiklari seydir.
senin haberin yok bu baska. istisnaymis nasilda kivirtiyorsunuz. bu kadar kivirtiyorsunuz ki escinseller bile bu kadar kivirtamaz. |
Sizde ayni seyleri devamli yapiyorsunuz
farkiniz neki... onlarada azmanlar var sizlerdede..... artik kendinizi yati Ilah görmeden vaz gecin.... IHR SEID KEIN BISCHEN BESSER... EHER SCHLECHTER...
Kendi hatalarini görmeyen insa durmadan digerlerini suclu bulur.... das ist es was Ihr macht... IMMER SIND ES DIE ANDEREN.... aber Ihr seid jaaaa soooo Guuuuut |
bu bir kere mümkün degil
cünkü ip pustun elinde. bu pust da sizlersiniz. biz daha kötü olamayiz mümkün degil.
|
Arabistanda
( hele de o caglarda diyelim..) kizlar 8-10 yaslarinda olgunlasirlar derler.. Sicak memleket ne de olsa! 13 yasinda bir kiz "dogurgan" olur.. Yani simdi 9 yas normal bile olmus oluyor..
Ancak ateistler genelde surekli islama karsi bir seyler uretmek ve de Hz. Muhammed s.a.v ´i bir sekil ahlaksizlik ve de af edersin cok bilmem neyine duskundu cocuk yastaki kizlar ile evlenirdi bilmem ne hep bu yonden yaklasirlar... Merak ediyorum ki acaba bir esi olsaydi o zaman inanacaklar miydi ? neyseki bu baska bir konu.. |
Was ist GLÜCK? ERFOLG, GELD?
Von außen betrachtet, bist Du der KING! Du hast die neue E-Klasse, Armani Anzug, teuere Handys, Uhren, Kreditkarten, Urlaub in Karibik und und....................
Viele Leute entdecken, dass ihnen die kosten des Erfolges zu hoch sind, gehen aber davon aus, dass man auf dem Weg an den Gipfel zwar Opfer bringen muss, dass man aber für alles belohnt wird, wenn man dort angekommen ist. Nachdem sie den Gipfel aber erreicht haben und den Materiellen Erfolg geerntet haben, kommen die Reichen und Mächtigen zu der Erkenntnis, das sie Unterwegs emotional beschwindelt worden sind. Nur wenige sind auf die Einsamkeit vorbereitet, die mit dem Erfolg einhergeht. Ich kann dir aus Erfahrung sagen, auf dem Weg der Karriereleiter wirst du neue Tiefen der Einsamkeit entdecken , es sei denn du hast dich psychologisch darauf vorbereitet. Du wirst nur selten noch von Freunden eingeladen auch wenn sie dich regelmässig zu Hause besuchen kommen. In der Folge empfinden Menschen dann eine überwältigende Leere und Einsamkeit und daher bekommt man dann äusserst depressive Stimmungen. Wenn man in einem bestimmten Bereich sehr erfolgreich ist, wird man von seinen Mitmenschen auf ein Podest gestellt und sie glauben, man sei in allen anderen Bereichen genauso talentiert und kompetent, diese hohen Erwartungen sind häufig zu groß als das man ihnen gerecht werden könnte. Denn Technologie und menschliches Potenzial das sind die grössten Herausforderung vor der WIR Heute stehen. Die wichtigste Lektion die wir alle aus den Prinzipien des High Tech / High Touch Zeitalters lernen müssen ist eine moderne Version des uralten Griechischen IDEALS, nämlich der Balance, der Ausgeglichenheit, des Gleichgewichts....Wir müssen lernen, ein Leben im Gleichgewicht zwischen den materiellen Wundern der Technologie und den spirituellen Anforderungen der Natur zu führen. Der Schlüssel zum Wohlbefinden liegt in der Integration der spirituellen , mentalen und körperlichen und Gesellschaftlichen Leben. |
Vielen dank für deinen Beitrag o.T.
ohne Text
|
Din ne ise yariyor hala? Ihtiyac varmi??
Tanrilar veya tanri hala yasiyormu?
caresizligin, bilinememezligin ve korkunun disinda dinin ve allahin bir dayanak noktasi varmidir? |
hahaha cok komikk
espri yaptigini mi saniyon leng düdüklü tencere
yaw sen bu vaybee de rastladigim en kazma seysin haa |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:32 Uhr. |