Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

24.11.2005 14:02

Koridorlarda LE GUEN????

Bilmiyon dogru mu macdan sonra le guen tuncay ile ümit ile konusmus. dogru ya da yalan fark etmez bi kac sey söylemek istiyom ve tüm fenerliler dikkatle dinlesin lütfen :

adam geldiginden beri TR liginde sampiyon olup sampiyonlar liginde oynuyoruz
degerini gittiginde anlarsiniz

daum şu an gitsin bjk ts gibi oluruz

Yapmayın renkdaşlar Daum ne yapsın ? Takım kötü oynadı.
Daum gitsin diyenler seneye bırakın Avrupa"yı Türkiye liginde üstüste 4. şampiyonluğumuz zora girer. 6s ve Bejeke nin durumu ortadayken.
O zamanda sampiyonlugu rüyanda görürsün.
Bu sezon günahiyla sevabiyla Daum"la 100% devam.
aslinda sizin mantalitenizdeki insanlari Besiktas"in durumuna dusmek paklar

isteyin isteyin Allah belamizi verecek sonunda...

herhalde Fenerbahce"yi senelerdir Turkiye"de zorlanmadan sampiyon oluyor zannediyorsunuz.

Turkiye"de sampiyon olmak icin son iki senemize kadar bir tarafimizi yirtiyorduk.

Siz herhalde unuttunuz ama ben unutmadim senelerce cektiklerimizi. O yuzden diyorum belanizi istemeyin diye.

xxsinan07xx 24.11.2005 14:19

überweisung wurde soeben getätigt

du vogel kanarya hatte gestern absturz gibs doch zu hahahahahaha
ihr seit raus ihr loooooooooooooser

muahahahhahaa ich lach mich tot
ihr seit der witz der nationen hahahahahaahhaa
4 von shevchenko hahahaahahahahha

xxsinan07xx 24.11.2005 14:20

mit der überweisung klappts bei euch

natürlich hahahahahahahha
du vogel
ich lach mit tot
haahhaahahahha
avrupaya gittin bizi rezil ettin sari kanaryaaaaaaaaaa nasil da koydu shevchenko lalalalaaaaaaaaaaaa alaaaaaaaa laaaaaaa

xxsinan07xx 24.11.2005 14:21

von was redest du?

lesen scheint nicht deine stärke zu sein
du vogel hahahahah
is mir egal was sonntag passiert ihr habt verloren und seit raus!
warum probiert ihr es überhaupt? wie wärs in asien? so mit irak und iran?

wir spielen sonntag gegen malatya hahahahah
ihr loooooooooooser

xxsinan07xx 24.11.2005 14:23

VOLKANDEMIREL

du ich sags dir ganz freundlich ich hab dich nicht einmal beleidigt aber du kannst ja damit nicht auf hören deshalb sprech ich dich jetzt nur noch in deiner sprache an die du verstehst , also wenn in meinen beiträgern HURENSOHNN stehen sollte, bist du damit gemeint du HURENSOHN

turkishstyler001 24.11.2005 17:26

EN BÜYÜK FENERBAHCE!!!!!!!!!!

Am sonntag wird es wieder ein 6-0 geben,die galata fans tun mir schon jetzt leid.Seid nicht traurig galata,vielleicht schafft ihr ja den 2.platz.;-)

turkishstyler001 24.11.2005 17:29

;-)

Wenigstens waren wir in einen europäischen pokal du konya fan.Wenn konya nach europa kommt werde ich ein galata fan!!!!;-)

henrymiller 24.11.2005 17:34

Franz"l...schau"n mer mal ;-) o.T.

ohne Text

24.11.2005 20:24

am sonntag wird der hurensohn deine

mutter .... :-) du verstehst ?

24.11.2005 20:25

2 platz ? :-) also da reden noch andere

mit die 2 ter werden wollen :-) aber 2ter platz ist auch ein erfolg :-)

24.11.2005 20:27

also wen fener mal so ben konya 4

reinsteckt ? und dann 4 von mailand kassiert dann frage ich mich wieviele steckt mailand konya rein ? :-) 8 oder veilleicht mehr ? :-)

derbeder80 24.11.2005 20:28

sadece penalti degil rizenin bariz

gölüde sayilmadi.

Neyse onu gecelim bu nick kimin biliyormusun: xxx31xxx

serefsizin teki o nickle gästebuchuma küfür yapmis.

ben kimseye agir küfür etmem ama bu forumdaki gslilerden birisi. seninde öyle davranislarin yok eger olsaydi süphelenirdim senden :). ama böylelerini ya adam etmeliyiz yada aramiza almayalim.

kavga edeceksekte seviyeli olmali

24.11.2005 20:29

du lachst über eine mannschaft die

euch 4 reingesteckt hat? :-) irgendwie verstehe ich deine logik nicht du kleine missgeburt oder hab ich was verpasst ? :-)

derbeder80 24.11.2005 20:29

orada kural hatasi vardi o.T.

ohne Text

24.11.2005 20:30

konya im europapokla wann soll

das bitte sein ? die kriegen von fenerbahce 4 rein und halten wieder 1 jahr die fresse :-) aber ich denke in kadiköy werden es defintiv mehr :-)

derbeder80 24.11.2005 20:38

biz taraftariz görevimiz sezon sonuna

dek takimimizi desteklemek bu bizim isimiz. bir hesaplasmak olacaksa sezon sonu yapilir.

kes 24.11.2005 20:42

hahaha pazar görürsün o.T.

ohne Text

derbeder80 24.11.2005 20:46

Anlayamadim

bu takim kendi evinde nasil bu kadar kötü oynaya bilir anlamiyorum. tamam yenilirsin 10 tanede yiyebilirsin ama adam 90 dakika boyunca biraz kosar, biraz bastirir, biraz pres yapar. 90 dakika kör topal sahada dolasilmazki. dün milan degil ücüncü lig takimi karsimiza ciksaydi bizi madara ederdi. bu futbolcularda meslek aski bile yok. acaba hocayimi göndermek istiyorlar? egerki öyle bir niyetleri varsa ilk gidenler onlar olur, cünkü hic kimse ic hesaplasma yüzünden fenere zarar veremez.

Neyse bu mac bitti simdi gs maci var eger gercek futbolariyla oynarlar ise samiyenden puanlar ile dönerler. yok dünkü gibi asalak oynarlarsa gsden 6´yi biz yeriz.

24.11.2005 20:51

ben futbolcularin yüzlerini gördüm

macdan sonra ve sunu gördüm cok sinirliler ve en kisa zamanda bu yenilgiyi unuturmak istiyorlar. kendileri de biliyor en büyük rakip galata yi hemde evinde devirmek hem onalarin kafalarini kurtariri hem sampiyonluk icin garanti olur. kafalari ile bu maci düsünüyorlar. bak göercen galata bu maci unutamayak.

turkishstyler001 24.11.2005 20:51

ich hab...

...ja auch vielleicht gesagt,aber um ehrlich zu sein ich glaube nicht mal dass schaffen die.

24.11.2005 21:05

Ben "Sampiyonluk nasil bir sey?" diyerek

büyüdüm.CL"deki isyaninizi anlayamiyorum!!!!

Bazi arkadaslarin kendine gelmesi umuduyla,
Aci konusacagim, gercekleri konusacagim.

Yas 28.
Hatirladigim ilk sampiyonluk 88-89. 10 yasinda ilk macima götürdü babam beni.
iliklerime kadar titredim sevincten.
Sampiyonlukla kutladim babamdan aldigim Fenerbahceliligimi.

Sonrasini anlatayim mi?

Aci icinde gecti. Kan kustum.
Türkiye"nin en büyük kulübü, Türkiye"nin en fazla sampiyonluk kazanan kulübü,
benim takimim gözlerimin önünde yavas yavas eridi.

Her sezona transfer sampiyonu basladim. Gazetedeki adamlar gazı verdikce veriyordu.
Yerli transferlere bakinca: Nerede Fener’e gol atan adam var, hemen transferi bitiriyorduk.
Yabancilarin da soyadlari hep –Viç ile bitiyordu.

Üc ay sonra takima baktigimda, hepsini topladigimda bir takim etmiyordu.
Ben takimimin dogru düzgün futbol oynadigini hicbir zaman göremedim.

Bütün arkadaslarim sampiyonluk kutladilar gencligim boyunca, ben o sampiyonlugun nasil bir duygu oldugunu özledim durdum.

Avrupa?
Çok küçüktüm, Bordeux macini radyodan dinlerken tepine tepine sevinen bir velettim. Sonra Fenerbahce Stadinda rahat izledigim tek uluslararasi müsabaka Turan maciydi. Bir Azeri Takimini 5-0 yendik.

Uefa’da 2. tur gördümmü, görmedim mi?

96 yilina kadar, tam 7 sene kan kustum.
Simdilerde kücümsediginiz o sampiyonlugu kazanacak takimi bile kuramadi benim kulübüm tam 7 sene.

İskencelerin en büyügüyle gecti cocuklugum ve gencligim.
Gazeteciler sezon basinda beni pohpohluyor, 2 ay sonra teknik direktörümü kovduruyorlardi.

En cok kongreyi ben gördüm. En cok koltugu ben kirdim. Saatlerce yönetim istifa diye bagirdim. Kac kere polisten jop yedim kac kere.

Milyarlik essekler, essoglu essekler diye inledigini gördüm o 10 yasinda hayran oldugum stadin.
Gruplar sahaya... Gruplar sahaya.... Hala kulaklarimda cinliyor Allah kahretsin!
Ne olacak bu Fener’in hali? Hatırlıyor musunuz bu cümleyi?

96’da o cok özledigim sampiyonlugu, essek kadar adam olmus bir genc olarak hüngür hüngür aglayarak kutladim.

Acaba Sampiyonlar liginin o imrendigim müzigi Kadiköyde duyulacak mıydı. O yildizli CL bayragi dalgalanacak miydi?
Allaha Sükür bunu da gördüm.

Sonra düzelir zannettiğim islere baktim ki, en ufak bir degisiklik yok.
Hala gazeteciler önce pohpohluyor, sonra teknik direktör, baskan degistiriyor.

O gazeteciler simdi hepsi zengin oldular. Bos konusup para icinde yüzüyorlar.

Genc, adi üstünde delikanli oldum.
Yine delirdim durdum. Takimim yanlis yapmaya devam ediyordu.
Yine sampiyonluk özleyerek gecti ömrüm.

BENIM O HERSEYDEN COK SEVDIGIM TAKIMIM 15 KOCA YILINI AYNI BÜYÜK YANLISİ YAPARAK ÇÖPE ATTI.

AVRUPA’DA HİCBİR ZAMAN OLMADIM. HİCBİR ZAMAN!

TÜRKİYE’NİN EN COK SAMPIYON OLAN TAKIMININ TARAFTARI OLARAK BEN,

BIRAKIN AVRUPA’YI:
“SAMPİYONLUGA HASRET” BÜYÜDÜM!!!!

Dün gece ve bundan önceki Sampiyonlar Ligi maclarinda alinan maglubiyetlerde
Sanki mucizevi bir başarısızlıkla karsilasmis gibi yakip yikan arkadaslarin isyanina inanamiyorum.

SiZ 15 SENEDİR İSPANYA’DA MIYDINIZ?
SİZ 15 SENEDİR SAN SİRO’DA MI MAC SEYRETTİNİZ?
SİZİN TAKIMINIZ 15 SENEDİR AVRUPA’NIN EN ÜST SEVİYEDEKİ ORGANİZASYONUNDA MI YER ALIYORDU?

Hani Milan’la beraber, Hani Barcelona, Lyon falan.
Hani dogdu dogali Avrupa’yi kasıp kavuran, Avrupa’nın gediklisi takimlar...
Hani bütcesi biim 5 katimiz olan takimlar...

Onlara yarin da öbür gün de yenilebiliriz.
+BU mucizevi bir fiyasko degildir.

Er ya da gec aralarina girecegiz.
Kulübü yönetenler 15 yildir yapilan tüm yanlislardan derslerini bir bir almislar.

O Sampiyonlar liginde yer edinebilmek icin gereken dogrulari bir bir yapiyorlar.

Bu takimin kadrosunda CL Kapasitesinde en az 10 oyuncu olana kadar yapacaklar.

Sizlerden ricam, onlara yardim edin.
Sizsiz basaramazlar.

İsyanini zaptedemeyen tüm renktaslarima sesleniyorum.
Sizsiz bir kisi eksigiz.
Gelin, yardim edin.

Allah askina geriye dönüp su 15 seneye bakin, nerede yanlis yapmisiz görün.

Allah askina imkanlarimizi, potansiyelimizi iyi analiz edin.
İcinde bulundugumuz zaman diliminde kisitlanan imkanlarimizla yapamayacaklarimiz icin,

Yaptigimiz dogrulari heba etmeyin.

2 Senedir sampiyon oluyoruz.

BU KULÜBÜN ALTIN CAGINI YASADIGIMIZIN FARKINDA OLALIM NOLURSUNUZ.

Öyle ya da böyle, 2 senedir Sampiyonlar ligindeyiz.

7 sene sampiyonluga hasret kalmaya,
Teknik direktör degistirip futbolcu kovmaya,
Gazeteci zengin etmeye
Kan kusmaya dogru yol almamak icin iki kere, yirmi iki kere düsünün.

Birakin o isleri Besiktas yapsin.
Birakin o isleri Galatasaray yapsin.

Biz isimize bakalim.
Sampiyonlar Liginde Bir kere de olmasa da, bin kere de olmasa da
Nerede hata yaptik, önümüzdeki sene ne katabiliriz diyelim lütfen.

O kötü günlere bir daha dönmemek dilegiyle,
yüzünüzü isyana degil katkiya dogru çevirin lütfen.

Hepinize sevgiler. Hepiniz arkadasimsiniz.
Su gazetecilerin kiskacindan kurtarin zihninizi bir an önce, n"olursunuz.

24.11.2005 21:24

Kuyruk acini simdi anliyoruz. Icini dök-

tügün icin sagol. Simdi hepimiz sana aciyoruz ve cok daha fazla kizmayacagiz.

Söz!

:)

24.11.2005 21:27

Galibiyete inanmazsan, öyle oynarsin!

Türkiye-Ukrayna macini hatirlatti bana bu mac. Sözde mutlak galibiyet ve farkli yenilgi.

Gecmis olsun.

UEFA icin PSVyi evinde yenmek gerekiyor. Zorda olsa imkansiz degil. Insallah bunu basarirlar.

PS: Daum aciklamalariyla sacmaliyor.

xxsinan07xx 24.11.2005 23:10

gar keine weil wir nicht gegeneinander

spielen hahahahahaah
hat wohl nicht geklappt mit der überweisung

xxsinan07xx 24.11.2005 23:11

hahahahaah ihr Looooseerrrrrr

4 zu hause hahahahahahahaha
ihr keks ihr seit so schlecht
hahahahahahahah

xxsinan07xx 24.11.2005 23:12

hahahahaa witz der nationen seit ihr

natürlich lache ich darüber
die ganze türkei lacht darüber

aber worüber ich noch mehr lache is über die klatsche von gestern hahahaahha
wie traust du dich noch hier her du vogel
hahaahhahaahah

xxsinan07xx 24.11.2005 23:15

um einen kopfschuss bitten

muahahahahahahaha

du vogel hahahaahahahahha
habt ihr gestern verloren zu hause in eurem supergeilen megastarken stadion hahaahahah
LOOOOOOOOOOSERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

25.11.2005 07:54

aglama sen aglamaaaaaaaa

haydi biraz gül
Pazar günü Feneri düdükliyecekler.
Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

25.11.2005 08:25

Sampiyon CimBooooooooooooooom o.T.

ohne Text

25.11.2005 08:27

tabi kural hatasi

o zaman tr maclarin 90% tekrarlanmasi gerek.
2. sari karti yemis 90 dak. tekrarlanmis!!!!!

25.11.2005 08:30

bende küfüre karsiyim

ama su volkan demirelmi dir ne dir yakaldigim yerde kemiklerini teker teker kiracagim. cocuk tartismasini bilmiyor. küfürden baska birsey yok. ama yakinda adresi elime gececek hic korkmasin

25.11.2005 13:53

Türk futbolunun el freni Fenerbahce

Ne el freni, geri vitesi geri... Birilerinin gazabindan korkan bazi F.Bahceli yazarlar, 4-0’lik Milan maci sonrasi, “Bu skor F.Bahce’nin degil, 4 gole ragmen isvicre’ye elenip dünya kupasina katilamayan Türk futbolunun sorunu” diye yazmis.

G.Saray Avrupa’da firtina gibi eserken, italyan, ispanyol, ingiliz, Fransiz, Alman devlerini tek tek dize getirip UEFA ve Süper Kupa’yi ülkemize getirirken, F.Bahce sezlonga kaykilmis uzaktan sadece seyrediyor, baskanlari Aziz Yildirim ise Türk futbol tarihine altin harflerle kazinan bu basariya “tesadüf” diye camur atiyordu.

“Medyadaki zerzevatlar”in bir tekinden bu sözlere tepki gördünüz mü peki? G.Saray’in “tesadüf” (!) zaferleri sayesinde Türkiye’den 3 takim sampiyonlar Ligi’ne gitti. F.Bahce, bu haktan hem de “hic SIKILMADAN keyifle” yararlandi. Denizli, G.Antep, ve G.Birligi gibi takimlar, mütevazi bütceleri ve kadrolariyla UEFA Kupası’nda 4-5 tur birden gecerken, 70-80 milyon dolarlik bütceye sahip F.Bahce her önüne gelene yenildi. “Tasin altina elini asla koymadi.” 1959 yılından bu yana katildigi Avrupa kupalarinda hep basarisiz oldu.

Tarihinde 3.turu bile göremedigi UEFA Kupasi’nda, cogunlukla ilk turlarda elendi. Sampiyonlar Ligi’nde bir üst tura hic cikamadi. Rakamlar yalan söylemez. Avrupa kupalarinda toplam 117 mac yapti. Bunlardan sadece 35’ini kazanip, 16’sinda berabere kalabildi. Buna karsın 66 kez maglubiyet acisi tattirdi bizlere. Rakip filelere 125 gol atarken, kalesinde 210 gol yedi.

2002’de Dünya ücüncüsü oldugumuzda da F.Bahce’nin zerre kadar katkisi yoktu. Taffarel, Popescu ve Hagi Türk olsaydı, dünya kupasindaki tüm maclarda G.Saray 11’i sahaya cikacakti. Onlarin yerine mecburen Rüstü, Alpay ve Yildiray oynadi.

Son sözüm su: F.Bahce yönetimi taraftarlarini, “Avrupa’nin devleri arasinda yerimizi alacagiz” masallariyla kandirmasin. Desin ki; “Avrupa’da kupa neyimize. G.Saray’i yenelim, ligde sampiyon olalim hepimize yeter de artar bile...”

derbeder80 25.11.2005 14:22

öylelerine cevap yazma olur biter o.T.

ohne Text

derbeder80 25.11.2005 14:34

tromsonun acisini gecmis bakiyorum

tamam fener avrupada simdiye dek basarisiz oldu. bunu inkar etmek günah olur ama bir gsli olarak senin nerelerine dokunuyorki bu.

sonucta bu bizim sorunumuz yine sampiyon oluruz yine clye gideriz. basarili oluruz biz seviniriz, basarisiz oluruz siz göbek atarsiniz.

fener mali olarak cok güzel ilerliyor varsin birkac sene daha avrupada rezil olsun ve yilik bütcesi 500 millyon dolar olsun. iste o zaman futboldan anlayan bir baskan getiririz ve avrupaya ambargo koyariz.

ben simdilik sportif olarak basarisizda olsa aziz yildirimi destekliyorum cünkü kulübü mali olarak büyük bir hizla büyütüyor. ve tam anlami ile bes sene daha kalmasi gerek.

biz türk futbolunu frenlemiyoruz kazanirsakta kayip edersekte kendimize.

25.11.2005 16:07

Terbiyeli konus! o.T.

ohne Text

turkishstyler001 25.11.2005 19:02

wenn...

...galatasaray sooooo gut ist wieso kommen sie dann nicht in die champions league,weil sie nicht mal den 2 platz im süper lig schaffen.Die zeiten von galata wo sie immer gewinnen sind vorbei am sonntag wirst du es seheh fener wird sie im alisamiyen zerfetzen!!!!!!!

guenes81 25.11.2005 19:08

simdi 6sarayini hali ne...??

zamaninda UEFA ve Süper Kupa’yi aldi..ama simdi trömsö takimini bile 6saray yenemiyor...

wenn wir zurück blicken, merkt man das fener immer besser spielt, ok die haben verloren/verlieren,aber die sind auf dem weg was zu erreichen,u.a. dank den fans, zudem sammeln sie an erfahrung...

und gs?
gewinnen UEFA Cup und verlieren gegen einen 0815 manschaft, daraus folgt, gs hat nichts dazugelernt, die frage ist, ob gs jemals was dazu gelernt hat?!?

xxsinan07xx 25.11.2005 22:37

LIG TV

kennt sich da jemand mit aus? wenn ich mir das holen würde, kann ich da auch die spiele der mannschaften angucken die nicht fb gs bjk trabzon sind?

oder zeigen die dar nur diese spiele?

25.11.2005 22:56

Hier:

Lig TV zeigt leider nicht alle Spiele und auch nicht alle Spiele der vier "großen" Teams.

Sie haben eine Abmachung mit TRT. TRT zeigt oft die Spiele von Trabzon zB. Und LigTV zeigt nur alle Besiktas, Fenerbahce und Galatasaray - Spiele. Alle anderen spiele kannst du nur in Zusammenfassung sehen, wie auch in den anderen Sportsendungen auch.

26.11.2005 10:59

o.T.

Rüya görüyorsun herhalde!?! Fenerbahce size Sampiyonlugu kaptirirmi?

Bazilarinin hayel gücü cok büyük ya :-) Derbi´yi alirsak sampiyonuz, gibi laflar kullaniyorlarda! Bu isin revanjida var, daha ilk devredeyiz. Sampiyon FENERBAHCE, kesin ve net konusuyorum!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:02 Uhr.