![]() |
Gel pıs pıs pıs, geeeel pıs pıs pıs
![]() |
Arkadaslar kisa zaman önce burda bu kardesimiz icin haber yayinlamistim,
Allaha sükürler olsun ki ,bu 3 cocuk annesi olan kardesimize uygun ilik bulundu :) http://www.lokalkompass.de/luenen/le...e-d533866.html |
Bu da Banu'ya gelsin
Selahattin Demirtaş
Aslinda o'nu da secebilirdim ama Ali Haydar Hakverdi var. Benim de sadece bir oyum. Oyum Ali Haydar Hakverdi'ye :D Bagimsiz ülkücülerin oyu HDP'ye gidiyorsa artik gerisini de sen düsün :D ![]() |
Ali Haydar Hakverdi
![]() |
![]() Zitat:
|
Kızdığında, küstüğünde bile seni düşünen biri olmalı hayatında...'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ilgilenler icin ..
Zeki Triko nun orj. reklami / güne$i özledik ... ![]() |
Zitat:
alin $imdi MHP li olsun |
Ekmeleddin MHP li diye ...
100000 ki$i den biri ancak oy atar .... MHP salak ...sorry pesküvi ba$kaniz dahil .. |
Elinde simidiyle uyuya kalmis Bir anadolu cocugu :)
![]() |
Gezi 2 ya$inda ..
![]() |
Zitat:
Senin gibisi yok gercekten yok kalbimin dimi dimi.Bravo Sana. Resmi görünce metin akpınarım bir sözü geldi aklıma nedense "hikmetinden sual olmaz amma bunudamı sen yarattın yaarabbim...)))))) çinin güzelliği yüzüne vurmuş, tatlı ve sevimli bir kız çocuğu. tıpkı dayısı gibi çok tontis..))))))) bu kadının eğitimi , vizyonu , uzmanlığı nedir ? meclis çatısı altında halk için hangi çalışmalara birikimiyl katkı sunacakmis? yoksa amcasının hatrına vekil yapılmış.. |
DITIB Zentralmoschee - Köln
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Camimize Maşallah
|
Cennet ten bilgi
Cennetten bir resim :))
|
Zitat:
hemen abdest alip tövbe etmeye gidiyorum umarim kesin bilgi dir ? :D bak 72 söz verildi ..resim de 20 den az görüyorum :) |
![]() bazen lafa gerek kalmiyor ...... |
Ramazan'ı Şerifmiz Hayırlı olsun
Rabbim bu ayın veyzinden bereketlenmeyi cümlemize Nasip eylesin amin |
Zırlama,zırlama Le$$$$
corabimin i$ adami kariyerine kariyet katmi$ yine chat'de.
Chat odasindan foruma ,forumdan Chat odasina ben bunlara bo$una Kancik karde$ler demiyorum ,laf ta$imakta bunlarin üstüne yoktur...bu kanciklarin Modaratür beyyy !!!!!!!!! yazik deyilmi bu oglan cocuguna ??neden cevap vermiyorsun????ayyyyy yazzzikkkk...!pühhhh senin püüüh senin sifatina !birde onurdan bahsediyor,rezil,kepaze... KALBIMIN dim dimi $AMAROGLANA cevirmi$sin bu kepazeyi..... |
Zitat:
|
Zitat:
Zitat:
|
topitopa hitaben;
Zitat:
|
An wen erinnern mich die beiden nur? :D
Gab es da mal einen Nick biiFiesTonik oder so? Ich kann das nicht so einordnen ;-) |
Zitat:
|
Zitat:
gülmekten ölüyorrummmmmmmm...)))) I LIkeeeeeee.....)) |
Zitat:
benim favoritim 2 resmi...)))))))))))))))))) |
Zitat:
Türkiyenin en büyük aktörüne selamla ve 15 . ölüm yıl dönümünde kendisini rahmet, saygı, sevgi ve özlemle mekanin cennet olsun güzel insan bana cocuklugumda verdigi co$ku,ya$attigi mutluluk'dan dolayi seviyorum onu,filimlerini her izledigimde hala deli gibi gülüyorum ,sanirim ömrümün sonuna kadar yüzümü güldürmeye devam edecek. kolay değil birini mutlu etmek, yüzünü güldürmek. bu açıdan üzerimdeki hakkini ödeyemem... Beni isterseniz dövün ama Bırakın istediğim gibi güleyim.." KemalSunal |
Lütfen izleyin...
Insanin aklina söylecek söz gelmiyor...$imdi bu mu hayvan ? Sokakta ölüme terk edilmiş henüz 10 günlük bebeğe annelik yapmayı kabul eden tek gözlü ama koca yürekli kedi "BADE".. |
Soyadi gibi ÖZTÜRK bir ADAM
Ben Polis Çocuğuyum Babam Eve Gelmeden Uyuyamazdım Bir Anne Evladını Bir Evlat Babasını Bir Kadın Eşini Beklerken Acı Haberi Geliyor Ülkeme Her Gün Ateş Düşerken Kimse Bana Eğlence Programı Demesin...
Beyazıt ÖZTÜRK (2013) Seni yetistirenlerin ellerinden öptüm, senide anlindan öptüm LG Nurbanu |
memleketimin meshur zironu, leckerrrrrr
|
|
|
Ist der missbrauch von einem Kind, der Preis für ein menschenwürdiges leben???
|
savastan, ölümden kacan bir cocuk
günesli güzel günleri sana cok gördüler, elinden aldilar umudunu
bu dünya adaletsiz cocuk, bu dünya zorba simdi senin hakkini kimler savunacak??? Zitat:
|
Zitat:
|
@ hic kimse / niemand
|
$u aralar rus sosyal medya sinda en fazla payla$ilan "resim"
![]() kolay gelsin ..."Yeni Türkiye" |
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:20 Uhr. |