![]() |
Zitat:
|
öykü & Berk-- ılvanlım Bedrık
Bunu da neseli yapmislar, sözlerimi Berk gitari Öykü de sözleri güzel dile getiriyor..
Kayayı gırcı duttu İlvanlım ilvanlım ilvanlım aman aman Dibini burcu duttu al fistanlım gaytanlım Bizde bir yar sevmeyen İlvanlım ilvanlım ilvanlım aman aman Köyü bir sancı duttu al fistanlım gaytanlım Bedirik Kayalarda bitmez mi Bedirik Çektiklerim yetmez mi Bedirik Asker ettiler beni Bedirik Beklettiğin yetmez mi Bedirik Şu dağları aşmalı Bedirik Günleri dolaşmalı Bedirik Ben askerden dönünce Bedirik Yarimle buluşmalı Guş burnuyu budarlar İlvanlım ilvanlım ilvanlım aman aman Işkın sürmesin deyi de al fistanlım gaytanlım Bizi köyden kovarlar İlvanlım ilvanlım ilvanlım aman aman Güzel sevmesin deyi de al fistanlım gaytanlım ... -Öykü ve Berk youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=N4aeQoxwt1g |
Aykut Kuşkaya "Bir Adın Kalmalı"
Bir adın kalmalı, bir adın kalmalı geriye
Kırılmış şeylerin nihayetinde Ayrılık, ah ayrılık kurşun kadar ağır Bir adın kalmalı geriye Sen say ki ve sen say ki hiç ağlamadım Ateşlere tutmadım yüreğimi Sen say ki ve sen sanki Geceleri koynuma almadım ihaneti Bir adın kalmalı, bir adın kalmalı geriye Ayrılık kurşun kadar ağır Beni affet, kaybetmek için erken Sevmek için çok geç |
Ne Olur Anla
Gittin gideli gecem sessiz Gittin gideli ben çaresiz Gittin gideli tutanım yok Seni sevdim yalanım yok Seven değişir diyorlar ya Değiştik biz de bu sevdayla Sensiz dünya hicran bana Sana bu şarkım Ne olur anla Rüzgar olup essem baş ucunda Beyazlar giysem görsen rüyanda Sana, sana, sana tutunamasam Seni sevdim yalanım yok Ne olur anla Yağmur olup sevinsem avucunda Melek olup kalsam yanında Sana, sana, sana dokunamasam da Seni sevdim yalanım yok Ne olur anla Unuttum sanma ellerini Unuttum sanma gözlerini Unutamam versem son nefesim Seni sevdim gülüm Sen nerdesin Seven değişir diyorlar ya Değiştik biz de bu sevdayla Sensiz dünya hicran bana Sana bu şarkım Ne olur anla Aykut Kuskaya |
AYNA-Gittigin yagmurla gel
Ayna grupu keske dagilmasaydi güzel sarkilar söylüyorlardi..Bu da onlardan birisi
Geldiğin vapurla hasretim döner, Geldiğin yağmurla yangınım söner, Ağrıma gidiyor sensiz geçen günler, Yüreğime kazınmış O güzel gözler, Gittiğin yağmurla gel, Küskünüm yağmurlara, Gittiğin yağmurla gel, Böylesi daha güzel, Bugünlerde içim sıkıldıkça düşüyorum yollara, Bugünlerde seni düşünüyorum sık sık, neden? Bugünlerde pek konuşmuyorum ben kimseyle, Ortaköy'ü bilirsin. aynı kahvedeyim çok zamandır, Herkes aynı, herşey aynı, Bir tek, bir tek sen yoksun .... -Ayna youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=RcCAGjBMFy4 |
Zeki MÜREN - Rüyalarda Buluşuruz
Rahmet'li Zeki Müren'nin ne güzel söylemis bu sarkiyi. Artik böyle sarkilari rüyalarda dinleriz. Cünkü söyleyenler kalmadi ne yazik ki...
Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz Sevdalanmış kalbimizle Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz Aşk gülümüz solsa bile Gözümüz yaş dolsa bile Zaman geçmiş olsa bile Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz Hic kimseye söylenmedem Hasretimiz bilinmeden Gizli gizli görünmeden Rüyalarda bulusuruz Bu sarkiyla kavusuruz Aşk gülümüz solsa bile Gözümüz yaş dolsa bile Zaman geçmiş olsa bile Rüyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz .... - Zeki Müren youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=ux3a3P1OKc0 |
Zekai Tunca _ rüyalarim olmasa
siddetle tavsiye edilir :) |
Gökhan Özen - Sana yine muhtacim
... Hesaplar neye yarar bana sen lazimsin hasretin akla zarar, beni duymalisin. Simdi hersey anlamsiz, bombos olacak biliyorum.. Son sözüm; ben sensiz bu ömrü istemiyorum! Sana yine muhtacim, Sana yine muhtacim Kavrulan cöllerde susuz kalir gibi Sana yine muhtacim Sana yine muhtacim Anamin o simsicak kucagi gibi! Öyle sevdim seni seni... delilik bu bendeki! |
Haluk Levent-Can Dostum
Haluk Levent benim en sevdigim Anadolu Rockcularindan birisidir. Bu sarkisini da cok begeniyorum. Niye ask sarkisi olarak algiladigimin sebebi "Burda herşey sahte dostum sevmeler bile" sözlerinden ibaret. Yeni albümünü dört gözle beklerim Haluk, Gülemdan'nin dönüsünü, vefasizin kalbinini sizisini...Cikariyorsan cikar gel artik, seni ben coktan beri dinleyemedim :)
Bir şarkı yazmak istedim, içinde dostluk olsun Birden sen geldin aklıma, can dostum Bu şarkıda seni ne çok özlediğimi Anlatmak istedim sana bir kere olsun Bir sen kaldın bana, sakın bırakma Al yollarına hisset yanında Dostum, dostum, dostum, can dostum Burda herşey sahte dostum gülümsemeler bile Burda herşey sahte dostum sevmeler bile Şimdi yanımda olamasanda Seni yaşamamı engelleyemez hiç birşey asla Şu anda çok uzakta olsan Sen aslında benimlesin yanı başımda Bir sen kaldın bana, sakın bırakma Al yollarına hisset yanında Dostum, dostum, dostum, can dostum Burda herşey sahte dostum gülümsemeler bile Burda herşey sahte dostum sevmeler bile .... -Haluk Levent youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=dJPTQCjBtzo |
MFO - GÜLLERiN iCiNDEN
Ne güzel bir sarki...
Güllerin içinden canım Koşarak koşarak gel bana gel O güzel gözlerini canım Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayrı gülsün canım Gülerek gülerek gel bana gel ...ahhhhh Güllerin içinden canım Koşarak koşarak gel bana gel O güzel gözlerini canım Süzerek süzerek gel bana gel Bu küskün yüzün gayrı gülsün canım Gülerek gülerek gel bana gel Dayanamadım gayrı döndüm canım Diyerek diyerek gel bana gel ... MFÖ youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=4IO1xZiYwZo |
Haluk Levent Kölnün diskolarinda bol bol boy gösteriyormus duyduguma göre ;-) Bende cok severim sarkilarini.
Bu ask burada biter ve ben cekip giderim yüregimde bir cocuk cebimde bir revolver bu ask burada biter iyi günler sevgilim ve ben cekip giderim bir nehir akip gider. |
[quote=gelincik02;1969887]Haluk Levent Kölnün diskolarinda bol bol boy gösteriyormus duyduguma göre ;-) Bende cok severim sarkilarini.
Bak bunu bilmiyordum ve merak ettim dogrusu hangi diskolara takildigini da biliyormusun? :) Demek bizim Haluk Akdeniz aksamlarini artik Ren nehiri kenarinda yasatiyor sevenlerine? Ist ja auch eigentlich nichts verkehrtes angesichts der Tatsache, dass die von den Römern gegründete Stadt Köln bekanntlich die am nördlichsten gelegene mediterrane Metropole der Welt ist :D |
Haluk Levent-Dağlar mı Yollar mı
Haluk Levent eski basarisini yakalamak istiyorsa eger o zaman vefasiz gibi ve böyle sarkilari söylemesi lazim. Yapmacik seyler degil gercekten sanina yakisir eserler yaratmak zorunda. Yoksa insanlara bir Haluk Levent farkini nasil göz önüne sergileyebilir ki? Duydun mu beni Haluk, sende öbür Anadolu Rock'culari gibi, basarilarindan sonra tembellestin yeni seyleri üretmeyi biraktin, bin kere söylenmis türküleri yorumladin ve unutulmaya mahkum oldun. Türküleri söylemene diyecek sözüm yok ämmmeee, bunlari kendin eserler yaratmayipta bir cözüm icin okursan eger millet bunu fark eder ve sana sirt cevirir. Demedi deme :-) Almanlarin bir sözü var, eger bir insan daha iyi olmayi demeyi birakarsa iyi olmaktan cikarmis... Daha iyi eserler ümidiyle diyelim ve noktalayim :D
Gecem soğuk odam sensiz Ümitler bitmiş Kadehimde şarap bitmiş hayalim gitmiş Gecem soguk odam sensiz Ümitler bitmiş Kadehimde şarap bitmiş hayalim gitmiş Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun Zaman durdu gökyüzünden yιldιrιmlar düşerken Içimdeki yagmur dindi Yoruldum beklemekten Zaman durdu gökyüzünden yιldιrιmlar düşerken Içimdeki yagmur dindi Yoruldum beklemekten Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun Dağlarmι yollarmι denizlermi engel Neden neden gelmez oldun Ellermi dillermi sözlerimmi engel Neden neden gelmez oldun ... -Haluk Levent youtube baglantisi: http://www.youtube.com/watch?v=k483cXYa3gI |
Yildiz Tilbe -Tövbe olsun aramam Seni
Gönül sevdigine küsermis. Bir insan ne kadar sevmis olmali ki böyle isyankar sözleri türküsüne yansitabilmesi icin. Ben ariyorum ama, böyle güzelim türküleri...
Kirdin hatirimi yedin ömrümü Tövbe olsun daha aramam senin Bosuna vermisim sana gönlümü Tövbe olsun daha aramam seni Seherde aglayan bülbüle döndüm Hasretinle böyle yandim ha yandim Seni hakikatli birisi sandim Tövbe olsun daha aramam seni Bir zamam hayalin bana yeterdi Görünce gönlümde güller biterdi Her dedigin birbirini tutardi Tövbe olsun daha aramam seni Akarsuyum sensiz duramazimis Bu yarayi kimse saramazimis Sana kurban olan yaramazimis Tövbe olsun daha aramam seni Söz - Müzik: Muhlis AKARSU .... - Yildiz Tilbe http://www.youtube.com/watch?v=lDh8-tk0Qy4 |
Yildiz Tilbe- delikanlim
Bu sarki belki de Yildiz Tilbe'nin en güzel sarkisi. Benim icin öyle, alip götürüyor insani aslinda bir daha varamayacagi bir yerlere. Kalbim duraksiz haykirislarda...off beee offf ve genede oof off :)
Açılır sonsuz kere yoluna güllerim Koparıp atsan da solmaz gönlüm nafile Yokluğun soğuk tenine susadı tenim Üşüdüm yorgan misali seril üstüme Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin Sakınıp sakla güneşim ol al ısıt beni Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım .... - Yildiz Tilbe youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=5ibc17UD9BI |
Niran Ünsal - Haktan
Niran Ünsal'da yetenegi sonuna kadar zorlamadi. Yoksa cok güzel eserler yorumluyordu. Bu bence onun en güzel sarkisi..
Duy, sesimi her yerden duy Gör, yüzümü her yerden gör Dön, sebebi halim başka Kalp kırık dökük yeni aşka Dön, sebebim olma gayrı Dön, dünleri vur da öldür Göm, geçmişi sildim çoktan Yar adın emir gibi haktan O yosun gözlerin düşer gecelerime İlkbahar gelir kokunu verir Her yanı sarar aşk büyüsü Sevdiğim gülün dile gelir Gücenmediysen, kırılmadıysan, darılmadıysan dön Nasip olurda seni bulursam hesap sorarsan sor Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin Bilirim senin için yaralı .... Niran Ünsal youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=YRbiu6kRTNE |
Niran Ünsal sarkilari
Klibide süperdi..ich fand sie damals richtig hübsch.
Die hat schon sehr emotionale Lieder.. hör sie dir mal an, die sind alle schön. Zorlu Sevdam - Niran Ünsal Kar ayaza kesiyor icim üşür Vur yüregi zalimce aska düşür Mesk nerede sevdigim gözüm söyle Az gelir az yaSamak bana böyle Yar yüreginin deli bekcisiyim Sevdanin kapinda nöbetteyim Kar beyazi düsüyor siyah saca Kar adini koyu ver ölüm kaca Bir iptir bedenim cektirme sakin an gelir ödenir Her saat sesinde gitmeLerin korkusu Her günün sonunda birikir yoklugunun tortusu Dilimden düsmüyor kolaysa gelde al İcimden söküp askini cektiysen kahrimi Helal et hakkini zorlu seVdam hoscakal.. Dilimden düsmüyor kolaysa gelde al İcimden söküp askini cektiysen kahrimi Helal et hakkini zorlu sevdam hoscakal.. |
hadi cal kapimi
İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız... Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak yeniden doğacak gün apansız Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyor orda öylece Hadi git getir al uyanınca otur yanıma... Denedim yetecek mi ki sabrımız Bitecek mi gönül deli kahrımız.. Hadi ben bi hata yapıp ayrıldım aynını sen yapma.. Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğin gülün serserinim Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğin gülüm serserinim... |
Kenan Dogulu - Aglayamam
bu yarınsız mutluluğu
haklıyken haksızlığı kalabalık yanlızlığı seninleyken öğrendim ben bu sabahsız akşamları şu vefazsız sırdaşlığı anlamsız savaşmayı seninleyken öğrendim ben yediremem kendime harcamam hiç nefesimi sindiremem ki halimi siler atarım kül gibi ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben.. |
Frank Sinatra : I got you under my skin
|
talian
Translation in English O mio babbino caro Mi piace, è bello, bello Vo' andare in Porta Rossa a comperar l'anello! Sì, sì, ci voglio andare! e se l'amassi indarno, andrei sul Ponte Vecchio, ma per buttarmi in Arno! Mi struggo e mi tormento! O Dio, vorrei morir! Babbo, pietà, pietà! Babbo, pietà, pietà! O my dear papa I like him, he is handsome, handsome I want to go to Porta Rossa to buy the ring! Yes, yes, I want to go there! And if my love were in vain, I would go to the Ponte Vecchio and throw myself in the Arno! I am aching, I am tortured! Oh God, I'd like to die! Father, have pity, have pity! Father, have pity, have pity! http://www.youtube.com/watch?v=ul9OTShQ_rc |
Fatih Kisaparmak - üzüm karasi
Hiç kimse senin kadar sevilmedi
Aklımı firara vemişim zaten Bir siiri kıskandıran gözlerinle Yak beni Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ah o gözlerin saklımda O gidiş ayrılıktan daha bir zordu Bu gizli sessiz veda inan cok koydu Kimbilir kaç yıl gecti Kaç sene oldu Unuttamadım afedemedim Seni nasıl sevmişim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Üzüm karası gözlerin hasreti yanıyor Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Ogüzel gözlerin hasreti ta suramda yanıyor Sen benim ilk göz ağrım ilk yanılısım Sen benim aldanısım aşkta yanlısım Çekip gittiğin günden beri yanmısım Unutamadım afedemedim Büzları üsüten boskura yazdım Ve denizden yeni cıkmıs rüzgarlarla geldim Kurudalları bastıkca kırılan eylül Üzüm karası bir hasrette soyunmusken dökülmüsken Kursunlara dizilirken susus denizler Kapattım penceresini ömrümün Çektim perdesini Hazırım Yak beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni |
BİR TESELLİ VER
Bir teselli ver, bir teselli ver Yarattığın mecnuna bir teselli ver. Sevenin halinden sevenler anlar gel gör şu halimi, bir teselli ver Aramızda başka biri var ise tertemiz aşkımı bana geri ver. Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum Ömür boyu bitmeyen dert ile yoğrulmuşum Gülemem, sevgilim, ben sensiz ahh... Yaşayamam, yaşayamam. Bana ne gerek, bana ne gerek ? Senin aşkından başka bana ne gerek ? Aşkın zehir olsa yine içerim Yolun ecel olsa korkmam geçerim Yeter ki sevdim de, ben bu aşk ile Dünyanın kahrına gülüp geçerim. Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum Ömür boyu bitmeyen dert ile yoğrulmuşum Gülemem, sevgilim, ben sensiz ahh... Yaşayamam, yaşayamam. Orhan Gencebay |
CEVAP VER
Param olmasada beni sevebilirmisin Ben açken sen tok gezebilirmisin Benden daha güzel ve yakışıklı birisi Beni sana unutturabilir mi Paylaşmanın asaletini bencilliğin çirkinliğine Tercih edebilirmisin. Cevap ver Ey gözümün nuru gönlümün varı Yaradan aşkı için cevap ver Gururunu kandurma cevap ver İnsanlık onurun ile cevap ver. Cevap ver ki zaman kalsın Sanma sakın bir sen varsın Sen şifasız yaramısın Cevap ver Sence susmak çaremidir Dilindeki engel nedir Herşey senin elindedir Cevap ver Çırpınırken sen sen diye Ah bir gelsen gülsen diye Umrundamı sevsem diye Cevap ver Sevsen de sevmesen de Dost desende demesen de Sevmeyi hiç sevmesende Bilmesende bana cevap ver Cevap ver Para belki çok şey ama Herşey para değildir ki Aşkın daha büyük Para nedir ki Diyorlar ki mutluluğun Sırrı yalnız paradır Zengin olan daha Mutlumudur ki Söz/Müzik-Düzenleme:Orhan Gencebay |
DERTLER BENİM OLSUN
Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanımdayken bile hasretimdin Şimdi başka bir aşk buldun Mutluluk senin olsun Dertler benim, çile benim, hasret benim Hayat senin, senin olsun Ömrüm senin, senin olsun Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum Farketmez yaşamam, sen mesut ol yeter Dertler bana gönül vermiş Ben aşk sarhoşuyum Dilerim her arzun gercek arzun Hayat bu, şansın hep açık olsun Dertler benim, çile benim Hayat senin senin olsun Hatıralar, hasret benim Ömrüm senin senin olsun Bir gün daha geçti yine sensiz Aşkım ağlıyor bak, sessiz sessiz Çare bensiz, ben çaresiz Ümidim senin olsun Sana gelen dertler benim Mutluluk senin olsun Isterdim ömrümüz gecseydi beraber Istermiydim ayriligi gülseydi su Kader? Ben cile dert dolu, sen ümitler yolu Simdi sensiz bak seninle geciyor mevsimler Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanimdayken bile hasretimdin.. Söz/Müzik:Orhan Gencebay |
Leman Sam - Gönül
Bunca yıl herkesten kaçtın
En sonunda buldum sandın Ansızın içini açtın Yapma dedim yaptın gönül Gözleri senden uzaktı Fark edilmez bir tuzaktı Sana böylesi yasaktı Yapma dedim yaptın gönül O bir yolcu sen bir hancı Gördüğün en son yalancı İçinde ki serin sancı Gitmez dedim kaldı gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonunda bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül Gözlerin bakar da görmez Ellerin tutar da bilmez Gece gündüz fark edilmez Demedim mi sana gönül Sabahın tam üçündesin Dertlerin en gücündesin Hâlâ onun peşindesin Gitme dedim gittin gönül Böylesi sevdiğin için Bir kördüğüm oldu için Ağlıyorsun için için Demedim mi sana gönül Sen istedin ben dinledim Senden ayrı olmaz dedim En sonun da bende sevdim Şimdi beni kurtar gönül |
leman sam - kiyamam sana
Bir gün anlayacaksın neden sessizce çekip gittiğimi…
Senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi Mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın Sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın… HER SABAH BİR SAYFA DAHA EKSİLİP GİDİYOR ÖMRÜMDEN Gönlümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım… Ellerimde acılar, ellerini tutamam… Kıyamam sana… Yollarımda ayaz var, yaklaşma yollarıma… Kıyamam sana… Karanlık gecelere ortak edemem seni Kıyamam sana… |
Leman Sam - Sen Aşkımdan Vazgeçme
Taşırım ben hasretin yükünü
Acılarım koynumda sır gibi Açarım baharda çiçek gibi Dolarım içine gün gibi Yeterki sen üzülme kendine dert etme Varsın uzasın yollar sen aşkımdan vaz geçme Yeterki sen üzülme kendine dert etme Seni bir ömür beklerim sen aşkımdan vaz geçme Karışır hüzünlenirim sen aldırma Susar dinlerim yanarım ben aşkınla Karışır hüzünlenirim sen aldırma İçimde taşırım sesini hala |
Daha Gidecek Yolumuz Var - Leman Sam
Bir salkım söğüdü altında
Sen bana ben sana kavuşalım Bedenimi ruhumu al Al ki kurtulsun bu can Benliğimi herşeyimi Al ki kurtulsun can Daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim Daha gidecek yolumuz var Dağlar dağların ardında Ağlama su yüzlü sevdiceğim Yüreğimi aşkımı al Al ki kurtulsun bu can Ellerimi gözlerimi Al ki kurtulsun can Daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim Daha gidecek yolumuz var |
Leman Sam - illa
İLLA
Gözlerinin içine girdim başka alemler gözledim Ben bunlarla övünmedim beklemedim illa Beklemedim illa beklemedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Yapılanlar söylenmezki her zaman Sömürmedim illa sömürmedim illa Sömürmedim sevdim Yapılanlar söylenmezki her zaman Sömürmedim illa sömürmedim illa Sömürmedim sevdim İlla illa illa illa İlla illa illa illa illa sevdim Yüreğine kulak verdim nefes aldı ben dinledim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Duyduklarım anlatılmaz sır vermedim illa Sır vermedim illa sır vermedim sevdim Gölgelemedim bağını bahçesini Günü güneşi örtmedim Verilenler istenmezki her zaman dilenmedim illa dilenmedim illa Dilenmedim sevdim |
Gül güzeli - Leman sam
Gül güzeli
Elini son defa yanağıma koy İstemiyorsan giderim giderim Serin bir sonbahar akşamında söz İsmini unutur silerim silerim Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti .. Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için Yağmurdan özür dilerim dilerim Kuruttuğum kızıl gülleri alıp Senin için senden geçerim geçerim |
Leman Sam - herneyse
herneyse
Ve ben artık seninle yapamıyorum birtanem Elimde değil istesemde istesemde yapamıyorum Ve seni aramak gelmiyor içimden Eskisi gibi değil Seninle ben seninle ben ne yazık olamıyorum İnanamıyorum bu hale nasıl düştük bilemiyorum Sende mi bende mi herneyse her kimdeyse Neyse bilemiyorum Ve sana dokunmak gelmiyor içimden Aşk sözlerin batıyor Sarılsanda yalvarsanda Seni duyamıyorum Yeter artık ben seni sevemiyorum birtanem Bırak beni anlasana anlasana Seni istemiyorum Olur olmaz nedenler her yerde izlenmeler Böyle şeylerden yoruldum Ne yazık kine yazık ki birtanem boğuluyorum! |
Smile though your heart is aching
Smile even though its breaking When there are clouds in the sky, youll get by If you smile through your fear and sorrow Smile and maybe tomorrow Youll see the sun come shining through for you Light up your face with gladness Hide every trace of sadness Although a tear may be ever so near Thats the time you must keep on trying Smile, whats the use of crying? Youll find that life is still worthwhile If you just smile <instrumental interlude> Thats the time you must keep on trying Smile, whats the use of crying? Youll find that life is still worthwhile If you just smile http://www.youtube.com/watch?v=EXUYO7NpcEU |
"You don´t know me", gesungen von Ray Charles, auchmal im Duett mit Diana Krall (eine tolle Version, die aber leider nicht finden kann), hier mal von Michael Bublé gesungen :
http://www.youtube.com/watch?v=c7k2y...eature=related You give your hand to me And then you say, "Hello." And I can hardly speak, My heart is beating so. And anyone can tell You think you know me well. Well, you don't know me. (no you don't know me) No you don't know the one Who dreams of you at night; And longs to kiss your lips And longs to hold you tight Oh I'm just a friend. That's all I've ever been. Cause you don't know me. (no you don't know me) For I never knew the art of making love, Though my heart aches with love for you. Afraid and shy, I let my chance go by. A chance that you might love me too. (love me too) You give your hand to me, And then you say, "Goodbye." I watched you walk away, Beside the lucky guy Oh, you'll never ever know The one who loved you so. Well, you don't know me (For I never knew the art of making love, ) (Though my heart aches with love for you. ) Afraid and shy, I let my chance go by. A chance that you might love me too. (love me too) Oh, you give your hand to me, And then you say, "Goodbye." I watched you walk away, Beside the lucky guy Oh, you'll never ever know The one who loved you so. Well, you don't know me (you don't love me, you don't know me) |
http://www.youtube.com/watch?v=C87Wf...eature=related
A Song For You Lyrics Artist(Band):Michael Buble Review The Song (2) Print the Lyrics Send "A Song For You" Ringtones to Cell I've been so many places in my life and time I've sung a lot of songs, I've made some bad rhyme I've acted out my life in stages with ten thousand people watching But we're alone now and I'm singing this song for you I know your image of me is what I hope to be I've treated you unkindly, but girl can't you see, There's no one more important to me So darling can't you please see through me, 'cause we're alone now, And I'm singing my song for you You taught me precious secrets, The truth with holding nothing You came out in front, and I was hiding Oh, but now I'm so much better, So if my words don't come together Listen to the melody, 'Cause my love is in there hiding I love you in a place where there is no space or time I love you for my life, you are a friend of mine And when my life is over, remember when we were together And we were alone , and I was singing my song for you And when my life is over, remember when we were together We were alone, and I was singing my song for you |
Ezgının Günlügünün Yerı Bı Baska
|
David Gray : This year´s love
http://www.youtube.com/watch?v=pUY7K...eature=related This years love had better last Heaven knows its high time And Ive been waiting on my own too long But when you hold me like you do It feels so right I start to forget How my heart gets torn When that hurt gets thrown Feeling like you cant go on Turning circles when time again It cuts like a knife oh yeah If you love me got to know for sure Cos it takes something more this time Than sweet sweet lies Before I open up my arms and fall Losing all control Every dream inside my soul And when you kiss me On that midnight street Sweep me off my feet Singing aint this life so sweet This years love had better last This years love had better last So whose to worry If our hearts get torn When that hurt gets thrown Dont you know this life goes on And wont you kiss me On that midnight street Sweep me off my feet Singing aint this life so sweet This years love had better last This years love had better last This years love had better last This years love had better last languages + DeutschΕλληνικάEnglishEspañolFrançaisItaliano日本語Ne derlandsPortuguêsРусский genres + RockFolk Rock links + Lyrics Colors Movies |
Oğuz Aksaç- Bir Seher Vaktinde
Bundan bir kac gün önce arabimi yikatmak icin daimi müsterisi oldugum bir araba yikatma sirketine sabahtan arabami yikatmak icin biraktim. Aksam üstü almaya geldigimde bir kisi geldi yanima ve dedi ki, icini temizlerken CD-Player'den (CD'de Kirac vardi :D) kasete degistirme dügmesine elim degdi ve kasseten tanidigim bir ses geldi. Asik Daimi'yi sen dinliyormusun diye sordu? Güldüm ve dinlemesem teybime niye koyum ki dedim.
CD'si olsaydi CD'sini koyardim ama malesef sirf kasetleri var dedim ve ona sende dinliyormusun diye sordum. Asik Daimi benim öz dayimdi dedi. Aci aci gülümsedim..Ince ruhlu sairin Asik'lik geleneginin yirminci yüzyilin abidelerinin birisinin bir akrabasi araba temizleyerek gecimini sagliyordu ve ailesini gecindiriyordu. Düzene boyun egmeden, kirli dünyada arabalarin kirini temizleyerek ama anli acik ve kirlenmeden. Sevdigim bu türküyü türkü dostlariyla burda paylasmak istedim. Bir seher vaktinde indim bağlara Öter şeyda bülbül gül yarelenir Bakmazmısın şu sinemde yaraya Derdimi söylersem dil yarelenir Boş geçirmeyelim gel bu çağları Dolasalim bahçeleri bağları Bir gün gazel döker ömrüm bağları Eser sam yelleri dal yarelenir Daimiyem herdem çeşmi çerağım Dostum muhabbetim cennet otağım Ancak bu dünyada derdim ortağım Sazım figan eder tel yarelenir youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=lDUVpPlGUzc |
Oğuz AKSAÇ-Bir Çift Turna Gördüm
Bizim eller nerde aceba? Ellerin vatani aslinda coktan yurt oldu ama deli gönül kabullenmek istemiyor bir türlü. Insan memleketini ruhunun derinliklerinde beraberinde götürürmüs. Gönlümüz nerde kaldiysa nereyi ariyorsa orasi memlekettir. Aceba?....
Bir Çift Turna Gördüm Durur Dallarda Seversen Mevlayı Kalma Yollarda Sizi Bekleyen Var Bizim Ellerde Bizim Ele Doğru Gidin Turnalar Turnam Dertli Öttün Derdimi Deştin El Vurdun Yaremin Başını Açtın Esinden Mi Ayrıldın Yolun Mu Şaştın? Doğru Bir Katara Gidin Turnalar Fazla Gitmen Bizim Ele Varınca Selam Söylen Ese Dosta Sorunca Sağ Selamet Menziline Varınca Benden Yare Selam Edin Turnalar ... -Oguz Aksac http://www.youtube.com/watch?v=4dba1Kb7mMM |
Celik - Doyamadim Gozlerine
Celik'in güzel bir sarkisi, müzigi kulaga sözleri de gönüle hos geliyor
Yok mu seven yok mu Yok mu yalan mı yalan mı söyle Aşklar mı böyle zaman mı böyle Doyamadım gözlerine Koyamadım birini yerine Canımı yaktı yalan mı söyle Bir daha dünyaya gelirsek Sevmek eğlenmek lazım Aşk bizim gibilerin neyine Sevgiyle yetinmek lazım Aşkı derin derin çekerek Son nefeste vermek lazım Gelen gideni aratır diyerek Iki tek atıp unutmak lazım ... -Celik http://www.youtube.com/watch?v=d2fn246RglU |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:14 Uhr. |