Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fenerbahce (http://localhost/forum/showthread.php?t=4436)

ryanphillippe 25.02.2005 17:06

gemcis olsun hepinize o.T.

ohne Text

ryanphillippe 25.02.2005 17:06

gecmis o.T.

ohne Text

jayk 03.03.2005 19:02

FIBA Avrupa Ligi`nde rakibimiz Beşiktaş

Fenerbahçemiz`in, FIBA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi yine bir Türk takımı, Beşiktaş oldu.
İsrail`in Hapoel Tel Aviv takımını her iki maçta da mağlup ederek turu geçen ekibimiz, Fransız Strasbourg`u eleyerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş`ın rakibi oldu.

İki ekip, ilk maçını 15 Mart`da oynayacak.

not.
acimak yok !

<a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6393&SubCategoryName=futbol&Lang= TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6393&SubCategoryName=futbol&Lang= TR</a>

jayk 03.03.2005 19:04

Türkiye Kupa: Fenerbahce 4-0 Kayserispor

Fenerbahçemiz, Türkiye Kupası Çeyrek Finali`nde karşılaştığı Kayserispor`u 4-0 mağlup ederek, yarı finale yükseldi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`ndaki karşılaşmada takımımızın gollerini, 5. dakikada Alex de Souza, 10. dakikada Marcio Nobre, 16. dakikada Servet Çetin, 62. dakikada ise Pierre van Hooijdonk kaydetti.

Fenerbahçemiz`in yarı finaldeki rakibi, Konyaspor`u penaltı atışları sonunda 6-5 mağlup eden Denizlispor oldu. Karşılaşma, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nda oynanacak.

not.
Kadiköy"den cikis yok !

<a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6386&SubCategoryName=futbol&Lang= TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6386&SubCategoryName=futbol&Lang= TR</a>

jayk 07.03.2005 06:27

malatyaspor 0 : 2 Fenerbahcemiz

79. Anelka !!
90. Nobre

Tablo
1.Fenerbahce 59 puan
2.6alatasaray 54 puan
3.Trabzonspor 52 puan

...

jayk 07.03.2005 06:42

bizde inandik tabii

hadi yürü kedi forumunaaaa

aliconda 07.03.2005 21:01

Zor olacak :-)

Umarim iki taraf arasindada hic bir salaklik cikmaz!

Basketbolda kulüp takimlari beraber calismasi lazim!

al"

aliconda 07.03.2005 21:03

Biz bu Tuncay"imizi ne yapacagiz ?

Ne oluyor son zamanlarda ona?
Cok daginik ve sorumsuz gezinip duruyor.

Takim icinde birseymi var ?
Yoksa kendisi mi rahatsiz "10" numara oldugu icin?

al"

jayk 08.03.2005 10:34

o.T.

genc
tabiki geldigi andan durmadan goller atiyordu..
o gol attigi zaman aciliyor..
hele manchester macinda anladim bunu..
baskalari bunu yanlis anlamasa almancadan böyle söylerdim

"tpyisch türkischer fussballer mit tollen fähigkeiten aber ohne geduld"

jayk 08.03.2005 10:35

cikar

besiktas ayri biz ayriyiz

Fenerbahcemiz zor da olsa alacak bu maci

aliconda 08.03.2005 10:45

Er ist wie ein Mustang !!!

Super Anlagen ... aber ihm fehlt die notwendige Disziplinierung!

Er hat sich nicht durch seine Tore in unsere Herzen gespielt!
Sondern durch seinen Einsatz und sein Sportlichkeit!

Nachtreten ?!?!?!??!?!

Passt das zu ihm ???

Er ist seit Wochen gereizt und spielt deswegen schlecht!

al"

jayk 08.03.2005 10:50

buna bende sasirdim

ich konnte das malatyaspiel nicht live sehen (freundin sei dank :) )

aber ich habs gelesen das er nachgetreten haben soll..
er ist vielleicht nur deswegen gereizt weil ich im uefa cup rückspiel bei zaragossa nicht von anfang an gespielt hat

das selcuk gespielt hat und nicht tuncay ,fand ich nicht gut..

aliconda 08.03.2005 10:52

Macht für mich keinen Unterschied!

Egal wie sehr wir von AUSSEN Daum kritisieren:
ER IST EIN SPIELER von Fenerbahce!

Er spielt, wenn sein VORGESTZTER das sagt!
Ansonsten muss er wie die anderen geduldig warten!
Schau dir das Kader mal an!
Welches RECHT hat er drüber zu stehen?

al"

aliconda 08.03.2005 10:55

"Fener Kartal"ın ensesinde"

Habe das Spiel angeschaut, wir haben das Spiel souverän gewonnen.
Die Niederlagen der letzten Zeit kamen wegen den Europapokalspielen zu Stande.
Das Besiktas Spiel wurde schlicht verschenkt! (Wer die letzten 20 sekunden des Spiels gesehen hat, weiss das!)
Bin mir aber nicht sicher, ob wir die einholen können!
al"
Fener Kartal"ın ensesinde

Bayanlar Basketbol Ligi"nde dün akşam oynanan 19. haftanın son karşılaşmasında Fenerbahçe, İstanbul Üniversitesi"ni 80-70 mağlup etti. Caferağa Spor Salonu"ndaki maçta sarı-lacivertli ekip baştan sona üstün bir oyun sergilerken, periyotları da 19-16, 23-15 (42-31), 17-21 ve 21-18 ile tamamladı. 21 sayı atan Ferdinand maçın en skorer ismi oldu. Fenerbahçe aldığı bu galibiyetle puanını 35"e çıkararak ligde ikinci sıraya yükseldi. Beşiktaş ise 36 puanla Bayanlar Ligi"ndeki liderliğini sürdürüyor.

jayk 08.03.2005 10:55

o.T.

versteh ich schon
aber man nicht blind sein wenn man realist bzw. auch etwas ahnung hat (oder es zumindest versucht wie ich :P)

das selcuk gespielt war ging einzig allein nur an uns fans,,,
taktisch war das vielleicht nicht ganz gut..

aliconda 08.03.2005 11:32

"Haberler" o.T.

ohne Text

aliconda 08.03.2005 11:36

Anelka: ‘Devam ettirmeliyiz’

Mutlu bir Fransız

Fenerbahçe"nin her şeyiyle büyük bir kulüp olduğunu kaydeden Anelka, "Böyle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum" dedi.

‘Devam ettirmeliyiz’
...
Tesisleri, stadı ve taraftarıyla Fenerbahçe’nin büyük bir kulüp olduğunu ifade eden Fransız oyuncu,
“Böyle bir kulübe geldiğim için mutluyum.
Şu anda ligde iyi bir konumdayız.
Bu şekilde devam etmemiz gerektiğine inanıyorum.
Konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutup, tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz”
...
‘Her şey çok normal’
...
“Yeni bir futbol anlayışıyla karşılaştım.
Bu uyum sürecinde benim için yeni olan herşeye alışmaya, takım arkadaşlarımı tanımaya çalışıyorum.
Şu andaki performansım, önümüzdeki günlerde daha iyi duruma gelecek.
Şu anda alışma devresindeyim.
Türkiye’den, çok çılgın taraftarı olan bir ülke olarak bahsedilmişti gelmeden önce.
Ancak gördüm ki, herşey normal.
Türk halkının bana karşı tavrı çok iyi”
...
‘Özel bir dostaydı’
Attığı golden sonra yaptığı el hareketinin, kendisini televizyondan izleyen çok iyi bir dostuna gönderdiği bir mesaj olduğunu vurgu"ladi" ...
...
<a href="redirect.jsp?url=http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/FB/Haber.asp?PID=291&HID=7&HaberID=267823" target="_blank">http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/FB/Haber.asp?PID=291&HID=7&HaberID=267823</a>

aliconda 08.03.2005 11:45

"Sadece 3 gol geride"

Gercekden gol rekorunu kiripda sampiyon olursak UhBarracudaya elimi öptürecegim hehehhehehhehehehhehhehe
Cünkü gol rekorunu kiripda sampiyon olacagimizi iddia etmistim :-)

al"
Sadece 3 gol geride
Haftalardır zirvedeki yerini koruyan ve en yakın rakibine 5 puan fark atan Fenerbahçe, 45 yıllık lig tarihinde, 23. haftalar baz alındığında en başarılı sezonunu yaşıyor. 23 maçta 18 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet elde eden Sarı-Lacivertliler, 59 puana ulaştı. 1995/96 ve 1988/89 sezonlarındaki kadrolar ise 23 karşılaşmada 18 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgiyle 58 puan toplamıştı. Galibiyet ve beraberlikler göz önüne alındığında 3 sezonda da başarı oranı yüzde 86.9 oldu.
Bu sezonki Fenerbahçe, golcülükte 1988/89’daki takımdan 3 gol geride kaldı.

12 maçta 2 gol yedi
Kanarya’nın bu sezon dikkat çeken bir özelliği, son haftalarda kalesini rakip forvetlere kapatması oldu. Sarı-Lacivertliler, son 12 haftada kalesinde sadece iki gol gördü. 16. haftada Galatasaray’a 1-0 yenilen Fenerbahçe, 19. haftada Samsunspor deplasmanından da 1-1’lik beraberlikle dönmüştü. Bu sezon Süper Lig’de elde edilen en farklı iki skora da Kanarya imza attı. Sarı - Lacivertli ekip, 21. haftada Kayserispor’u 7-0 mağlup edip, ligin en farklı galibiyetini aldı, 10. haftadaki 6-0’lık Sakarya galibiyetiyle de en farklı 2. skorun sahibi oldu.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.e-kolay.net/fanatik/futbol/fb/Haber.asp?PID=291&HID=2&HaberID=267822" target="_blank">http://www.e-kolay.net/fanatik/futbol/fb/Haber.asp?PID=291&HID=2&HaberID=267822</a>

aliconda 08.03.2005 11:48

"Tuncay"a 2 maç"

Bence az bile ... kulüp icindende ceza almasi gerekir!

Yaptigi cünkü ona yakismiyor ...

...
Hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda bugün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevkedilecek olan genç futbolcu, Disiplin Talimatı’nın “Tekme vurmak” başlıklı 45. maddesine göre işlem görecek. Asgari 4 maç ceza alması gereken Tuncay, eylemin tahrik sonucu işlenmesi nedeniyle en fazla 2 maçla cezalandırılacak. Bu arada yöneticiler Tuncay’ın yaptığı hareketin yanlış olduğunu vurguladı.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.e-kolay.net/fanatik/futbol/fb/Haber.asp?PID=291&HID=5&HaberID=267819" target="_blank">http://www.e-kolay.net/fanatik/futbol/fb/Haber.asp?PID=291&HID=5&HaberID=267819</a>

08.03.2005 16:45

Yanlissin. Karaktere göre ceza verilecek

degil ya :))

08.03.2005 16:46

Bir tanesini belki alir :)) o.T.

ohne Text

kes 08.03.2005 16:50

bence assinlar hahahha o.T.

ohne Text

aliconda 08.03.2005 17:26

Soll auch ein interner Schuss vor den

Bug sein!

Er steht nicht über der Mannschaft!

Bei Fenerbahce haben wir alle einen gewissen Anspruch ...
... die Vereinsführung, versucht korrekt zu sein und keine Diskussionen mit dem Verband und den Medien zu führen.
Klappt schon ganz gut ...

Sie versuchen keine Diskussionen, mit anderen Vereinen zu führen ... (siehe Hagi -&gt "MESGUL")
Klappt nicht ganz so gut ... Mahmut Uslu hat auf die Provokation von Trabzons Pressesprecher reagiert.

Die Spieler sollen sich "benehmen" ...
... Tuncay kann es im Augenblick anscheinend nicht! Er wird von allen geschätzt und sogar geliebt. So verdirbt er es sich. Es ist besser in frühzeitig ein bische zu "bremsen".

Die Fans sollen sich im Stadion ohne Flüche u.Ä. "freuen".
Auch wenn ich der Meinung bin, dass wir auf einem guten Weg sind ...
... trotzdem fallen wir da auch noch durch.

Also ... wenn ich hohe Ansprüche an Andere stelle, muss ich doch zumindest versuchen es bei uns/mir auch zu erfüllen!?!?

Daher ist eine INTERNE Disziplinierung meiner Ansicht nach gerechtfertigt.

al"

isinsu 08.03.2005 23:21

bakiniz..

once kendimi tanitayim: BENDENIZ BESIKTASLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.. :P bakin ne okudum: erkek adam renkli tutmaz.. simdi bu .. ozellikle de siz erkeklere soruyorum.. ne demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek??! :D

jayk 09.03.2005 09:15

o.T.

cim bom lular

erkek adam kanatli takim tutmazmis diyorlar :p
sanki türkiyede aslan vardi"da :)

isinsu 09.03.2005 11:20

himmmm

tamam olsun cimbomlularrrrrrrr!! Buna da sicak bakarim..:P Hepsi de ayni dimi?? :P

09.03.2005 17:19

Dev derbi Kartal"ın..

Ezeli rakip, ebedi dost Beşiktaş ile Fenerbahçe"nin potadaki derbisinde gülen taraf siyah beyazlılar oldu.. Kara Kartal, etkili silahları Varda ve El Amin"in yıldızlaştığı maçı 74-63 kazanarak rövanşını aldı ve play-off"taki olası bir eşleşmede durumu 1-1"e getirdi

jayk 10.03.2005 13:23

Pierre v. Hooijdonk takimdan ayriliyor

;o(

<a href="redirect.jsp?url=http://www.uefa.com/footballcentral/news/Kind=2/newsId=287032.html" target="_blank">http://www.uefa.com/footballcentral/news/Kind=2/newsId=287032.html</a>

aliconda 10.03.2005 16:13

Basarilar dileyelim :-) o.T.

ohne Text

aliconda 10.03.2005 16:21

"Zevk meselesi"

Zevk meselesi
Tamer Bağlan / tbaglan@fanatik.com.tr

En yakın rakibinden 5 puan önde Fenerbahçe. Süper Lig’in en çok kazanan, en az kaybeden, en çok gol atan takımı. Daha da derine inelim; 23 karşılaşmada, 168 kez gol pozisyonuna girerek, maç başına 7.3’lük bir ortalama tutturmuş Sarı - Lacivertliler. Üstelik, en yakın takipçilerinden 42 pozisyon fazla üretmişler. 60 gol atan Kanarya’nın averajı 50. Bu alanda, kendisinden sonra gelen Kartal’ın ise, attığı gol 46... 170 şut, 159 orta, 139 korner ve yüzde 57’lik topla oynama oranlarıyla da, yine herkesin önündeler.
10.03.2005

Ne var ki, tüm bu üstünlüklere rağmen, ilk hedef Daum olmak üzere, bolca eleştirilmekteler. “Göze hoş gelmeyen futbol”, eleştiri üretenlerin ortak cümlesi. Forvet oyuncularının kalitesi ve bolluğu ise, “Babam da yönetse, bu Fener şampiyon olur” komikliğiyle Daum’a gönderme yapanların ortak bahanesi...

Peki, Sarı - Kanarya’nın ligin en az gol yiyen takımı olmasının ardında yatan ne? Yoksa, Sarı - Lacivertliler’in savunma görevini üstlenen oyuncuları da mı, Süper Lig’in çok çok üzerindeler? Yalnızca bu nedenle mi, rakiplerine lig boyunca toplam 56 kez gol fırsatı verip, üstelik son 12 maçta sadece 2 gol yediler?

Eğer bunu iddia edenler varsa, o halde geçen sezon, şimdi yere göğe sığdırılamayan Tomas’lı savunmayla 23 haftada 27 gol nasıl yediler?

Hem “Göze hoş gelmeyen futbol” hem de ‘az gol yeme’ meselesinin nedenlerini ararken, biraz da başka yerlere bakmak gerek. Hadi iğneyi Daum’a batıralım, ancak çuvaldız için bir - ikisi hariç diğer Süper Lig takımları olmalı hedef...

Rakipleriniz kendi yarı sahasında oyunu kabul edip, kaleci hariç 8-9 kişiyle savunma yaparken, nasıl hem maçı kazanacak hem de göze hoş geleceksiniz? Ya da nasıl daha fazla gol yiyeceksiniz? Fenerbahçe maçlarının neredeyse tamamında, oyunun büyük bölümünde rakip sahada 20 - 21 futbolcu bulunuyor. Bu şartlarda bırakın göze hoş gelmeyi, organize pozisyon üretmenin bile çok zor olacağını, futboldan biraz anlıyorsanız zaten bilirsiniz...

Fulbolda, topun ortalama 50 dakika kadar oyunda kaldığını da hesaba kattığınızda, bu şartlarda hoşluğun pek kolay olmayacağına zaten kanaat getireceksiniz. Fenerbahçe’nin bu sezon göze hoş gelmek için, maç içinde toplam 28 dakika kadar şansı olduğu gerçeğini de gözardı etmemelisiniz.

Yine de ısrarlıysanız, ‘Çanakkale geçilmez’ savunmalara karşı bile güzel futbol beklemeye, o zaman Fenerbahçe’nin maçlarını seyretmeyeceksiniz.

Zaten, zevkler ve renkler tartışılmaz! Onca tedbire rağmen, 2.6 gol ortalamasıyla oynayan bir takımdan zevk almayabilirsiniz!..
<a href="redirect.jsp?url=http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/FB/Haber.asp?PID=1955&HID=11&HaberID=268364" target="_blank">http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/FB/Haber.asp?PID=1955&HID=11&HaberID=268364</a>

aliconda 11.03.2005 10:36

Renksiz :-P

Sizin gercek Renklerinizi unuttun galiba!

aliconda 13.03.2005 14:18

*autsch*

Efes hirpaladi bizi :-(

aliconda 15.03.2005 12:40

Şer ittifakı ve taraftar! OKUYUN FBlilee

Ben bu adami sevdim hehehhehehhe
Düsündüklerimi anlatiyor bire bir !!!
Hemde türkce ;-)

HASAN ALI ATASOY

Şer ittifakı ve taraftar!

F.Bahçe"ye karşı "şer cephesi" oluşturuldu. İçinde bir dünya figüranı ve F.Bahçe hainlerini de barındıran bir cephe.. "Kavuklu ve Pişek"in ucuz ve sevimsiz türevleri, haftalardır bir orta oyunu oynuyorlar tv ekranlarında.

F.Bahçe bir maç kazanınca bu "negatif starlar ile figüranların" suratları asılıyor, gerginleşiyorlar, agresifleşiyorlar.
F.Bahçe galip gelince, sürekli ve utanmazca "Ligin kalitesi düşüyor, futbol irtifa kaybediyor, güç dengeleri dayanılmaz biçimde bozuluyor" içerikli komik ama öfke dolu yorumlar yapıyorlar.

Futboldaki kirliliğe ve ona karşı savaş açtığı için ağır bedeller ödetilen F.Bahçe"ye yapılanlara karşı yıllarca "3 maymun"u oynayan bu pişkin ve bilmiş futbol ulemaları fena halde paniklemiş durumdalar.
Çünkü onlar F.Bahçe"nin istikrarsızlığından, onun yarattığı başarısızlıklardan ve bu nedenle bitmek bilmeyen kaoslardan beslenmeye alıştılar yıllarca.
Çünkü F.Bahçe kadro ve teknik yönetim istikrarı ve toplam kaliteyi sürekli yükseltme hedefine doğru, çok kararlı ve emin adımlar atıyor. Yani yavaş yavaş ligin zirvesine ambargo koymaya, binbir oyunla ertelenen şampiyonluklarını tahsil etmeye doğru ilerliyor. Bu da onları paniğe sürüklüyor.

Mesela sadece F.Bahçe için duran toplardan gol atmak suç, Juanfran bedeline Alex"i bulup almak suç, Carew bedeline Anelka"ya sahip olmak suç.

F.Bahçe rakibine fark atar; "Gücünüz garibana yetiyor" edebiyatı, bir başka şampiyonluk adayı aynı takımı hakemin can havliyle uydurduğu penaltıya zar zor geçer "çıt" yok.

Yazdıkları gülünç senaryoya göre, F.Bahçe, mahallenin "paralı, şımarık ve itici" çocuğu, diğerleri "dürüst, gariban ve ama sevimli" çocuklar ve bir de bu sevimli çocukların yanında saf tutan o güzel insanlar. Allah akıl fikir versin, hormonlu tavuk kadar bile IQ ve utanma da yok sizde.

7 yıllık Ulusoy Federasyonu döneminde kimin korunup kollandığı gün gibi ortada, bir de buna çanak tuttunuz, yaladınız yuttunuz yıllarca.

Ve işin garibi bu tescilli ve deşifre karakterlerin, topyekün verdikleri gazla, yarattığı öfkeyle oyuna gelen bazı taraftarlar, kendi takımına küsüp, kendi futbolcusunu yuhalayıp, ıslıklayabiliyor hala.
Ve bu "ıskalayan" tutumlarıyla da, büyük F.Bahçe projesinde başrol oynamak yerine, ucuz kaos projelerinde figüran olmayı seçmiş oluyorlar aslında.

Daha bunlar birşey değil F.Bahçe taraftarı, daha neler neler olacak göreceksiniz.

Bu adamlar her türlü ucuz oyunu yapacaklar, ittifaklar kurup, ittifaklar bozacaklar. Hedef gösterecekler, kışkırtacaklar, kızdıracaklar, öfke saçacaklar.
Bu oyunu bozabilecek en büyük sihir ise tribünler. Bunun için özel bir çabaya gerek yok, sadece tribünleri doldurun, renklerinize sahip çıkın ve bu takıma sevginizi gösterin, hissettirin yeter. Islıklayanları ıslıklayın, yuhalayanları yuhalayın yeter. F.Bahçe düşmanlarının en büyük kıyameti, sizin sevginizdir!

16.03.2005 01:36

FIBA: FB 70-67 BJK

FIBA Erkekler Avrupa Ligi çeyrek finalinde eşleşen iki temsilcimiz Fenerbahçe ile Beşiktaş"ın ilk maçında gülen taraf 70-67"lik sonuçla sarı lacivertliler oldu..

aliconda 16.03.2005 15:37

:-(

Bu seyirciler Basketbol"uda Futboldaki kavgaya dönüstürmek üzere!

aliconda 16.03.2005 16:55

Selcuk Yula: "Hep bana, hep bana (mı)"

Hep bana, hep bana (mı)
Sezon başından beri açığını bulamadıkları Fenerbahçe"yi ilk penaltıyla kıstırdılar ya neredeyse kulübün kapanmasını isteyecekler! Galatasaray olmayan penaltılarla galip gelirken neredeydiniz?

Vay anam vay ortalığı yıktılar yahu! Sezon başından beri hiçbir açığını bulamadıkları F.Bahçe"yi ilk penaltıyla kıstırdılar ya neredeyse kulübün kapanmasını isteyecekler. İlk önce şunu söyleyelim, Uğur"un sol ayağını kaldırmasının çok açık şekilde penaltı olduğunu anlatan Ertuğrul Dilek ile Bülent Yavuz"a inanmamamız için neden var mı? Geriye Aurelio"nun neden kırmızı değil de sarı yediği kalıyor. Yani bütün yangın bu! Ama F.Bahçe"nin yediği golde verilen kararın yanlış olduğu gündeme gelmiyor. Peki ya oyunun en civcivli anında Serkan"ın kırmızı kart görmesi. Bir Allah"ın kulu çıkıp da Ömer"in kendini neden yere attığı sorusunu sormuyor. Serkan"ı çıldırtan olay buydu.
Ömer"in niyeti ya saha kapattırmak ya da oyuncu attırmak. İstediğini elde ediyor. Hakem güya Fener"e çalışmış. Hadi canım sende. O zaman Serkan"ı niye oyundan atsın ki! Yere vurmasını sarı kartla cezalandırır eğer çıkan kötü söz varsa (bilmiyorum) onu da duymazdan gelirdi. Şimdi G.Saray olmayan penaltılarla galip gelirken, Rize"de ve Sakarya maçında Orhan Ak ve Ayhan kırmızıları görmezken hiçbir F.Bahçeli idareci çıkıp da bir şey söyledi mi? Ya da sahaya atılan hani o Necati"nin hakemin elinden aldığı şişeler var ya, onlar için "Ali Sami Yen kapatılsın" diye konuşanlar oldu mu? Elbette hayır. Neden, çünkü onların söylemesiyle o saha kapatılmaz da ondan. Yani şimdi bu yüzden konuşanlar boşuna heveslenmesinler. Herşey öyle istedikleri gibi olmaz. Bir sözüm de Ziya Doğan"a... İlk önce takımının verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim. Zaten böyle olmalı. Ama verdiğin demece ne demeli. F.Bahçe"yi ima ederek Avrupa"da başarılı olmak için formüller gösteriyorsun. Çok biliyorsan sen takımını Avrupa"da başarılı yapacaksın. Sezon başında Trabzon"daydın. Bana hangi güçlü (!) takımları elediğini söylersen ben de tamam derim. Aynı fikirde olan İlhan Cavcav... Sayın Başkan bu sene UEFA"da kime elendin? Siz adını hatırlıyor musunuz? Ben hatırlamıyorum. Yunan takımıydı galiba. Bırakın bu F.Bahçe kompleksini kendi işinize bakın. Aslında burdaki olay çok açık. On kişi kalmış F.Bahçe"nin puan kaybetmesini bekleyenleri Alex hayal kırıklığına uğrattı. Bu mağlubiyete G.Birliği Kulübü belki de G.Saray ve Trabzonspor kadar üzülmemiştir. Zaten TV"lerde bu iki takımın idarecilerini görüyoruz. Yani diyorsunuz ki "hep bana hep bana..." Yahu futbolda her şey var. Galibiyette, mağlubiyette... Önemli olan hazmetmesini bilmektir. Ben de diyorum ki hazmededurun!..

<a href="redirect.jsp?url=http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-111.html" target="_blank">http://www.pasfotomac.com.tr/yaz1316-50120-111.html</a>

kadigoelue 16.03.2005 20:32

Fenerli fikrasi :))

gecen sezonun futbolhakimleri kara aliyorlar, en ktü, pis foul yapan 3 futbolcuyu cezalandiralim diyorlar...

elemeler oluyor, 3 futbolcu, GS+FB+BJK takimlarindan seciliyor

futbolculara durumu anlatiyorlar hakimler, siz gecen sezon en kötü foul yapan oyuncularsiniz, sizi cezalandiracagiz
hepinize kamciyla sirtiniza 50 kere vurulacak
cezanizi vermeden önce hepinizin bir dilegi var

futbolcular kabul ediyor, ilk BJK´li futbolcu cezasini cekecek.
dilegin nedir soruyorlar hakemler, BJK´li oyuncu diyorki, benim sirtima bir yastik baglayin cezami cekeyim, hakemler kabul ediyor
10,20,30 kamcidan sonra yastik yirtiliyor

sira FB´li futbolcuda, senin dilegin nedir, oda diyorki, benim sirtima 2 tane yastik baglayin, buda kabul oluyor
10,20,30,35... kamcidan sonra yastiklar yirtiliyor

sira GS´li futbolcuya geliyor, senin dilegin ne soruyorlar

oda diyorki, benim sirtima Fenerliyi baglayin !!!

aliconda 22.03.2005 18:33

*gääääähn*

Wie oft müsst ihr immer wieder die alte Leier bemühen???

Die Story ist uralt und es gibt sie in x Versionen, jeweils für die anderen Teams.

Hast du sonst keine anderen Sorgen???

aliconda 24.03.2005 21:04

Final Four"da Rakibimiz Kiev.

20 sayilik fark, Besiktas"in kötü oynadigi anlamina gelmez!
Basa bas mücadele vardi.

Macta olay olmadigi icin mutluyum.

Oyun icinde Mrsic muhtesemdi 37 puan atti dogru hatirliyorsam!
Son 20-25 puani zaten cogu 3lüktü!

Besiktas Ligde Ülker ve Efes"i zorlayacak gücte.

Gecen senelerin Duellosu bu sene basladigi gibi gelecek senelerde "Dört büyüklere" dönecegine benziyor!

al"

25.03.2005 02:55

wie kann es sein?

yaaa nereden 3lü attiysaniz tuttu.... normal degildi ciddiyim....

tebrikler iyi macti

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:23 Uhr.