Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Übersetzungswünsche (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=414)
-   -   dibistana kurdi (http://localhost/forum/showthread.php?t=9791)

Herrlichkeit 26.03.2013 13:16

Zitat:

Zitat von ot (Beitrag 2058750)
BEN inanclarda ayrimcilik yaparim eyer es veya arkadas seciyorsam! CÜNKÜ inancli müslümAN olan benim fikrimi VE DÜSÜNCELERIMI paylasiyordur ve bana uyar..sorun yok!

inanclarinda ayrimcilik yapan irklarda, renklerde ve insanlarda da ayrimcilik yapar.

islamiyette ayrimcilik yoktur.
dogru yola davet vardir ama zorlama yoktur.

ot 26.03.2013 13:20

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058752)
inanclarinda ayrimcilik yapan irklarda, renklerde ve insanlarda da ayrimcilik yapar.

islamiyette ayrimcilik yoktur.
dogru yola davet vardir ama zorlama yoktur.

sen anlamadin müslüman olmayanlarla evlenmek haramdir ve bizden olmayanlardan uzak durun diye emrediyor islam ! bunu ben demiyorum dinimiz emrediyor

26.03.2013 13:23

blablablabla...

Zitat:

Zitat von ot (Beitrag 2058753)
sen anlamadin müslüman olmayanlarla evlenmek haramdir ve bizden olmayanlardan uzak durun diye emrediyor islam ! bunu ben demiyorum dinimiz emrediyor

deine eigene interpretation!!!

sacmalariklarina müsade vermicem.haberin olsun!

ot 26.03.2013 13:25

zerrecik misin nesin..ben inancsiz insanlarla yada bizden olmayanlarla tartismaya girmem..dinimizde bunu emretmisdir..onlar kördür sagirdir görmezler duymazlar..detay icin :BAKARA suresi 171AYETI..anlayana.. !hadi sana eyvallah..allah seni hidayette erdirir umarim!

Herrlichkeit 26.03.2013 13:29

Zitat:

Zitat von ot (Beitrag 2058753)

ben din alimi degilim ama müslümanin müslüman olmayanla evlenmesi caiz olmadigini biliyorum.
belki haramdir da denir.

nasil icki ictiginde müslümanliktan cikmiyorsan (icki islam'da haramdir)
evlendigindede müslümanliktan cikmiyorsun.

günah islemis olursun. varmi aramizda günah islemeyen?

ot 26.03.2013 13:31

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2058756)
ben din alimi degilim ama müslümanin müslüman olmayanla evlenmesi caiz olmadigini biliyorum.
belki haramdir da denir.

nasil icki ictiginde müslümanliktan cikmiyorsan (icki islam'da haramdir)
evlendigindede müslümanliktan cikmiyorsun.

günah islemis olursun. varmi aramizda günah islemeyen?

TABIIki hepimiz günah isleriz bilincli veya bilincsiz.. herkesin kendi bilecegi bisey bu..önemlisi olan elinden geldigince uzak durmaya calismakdir bence!

26.03.2013 13:32

bla bla bla bla....

Zitat:

Zitat von ot (Beitrag 2058755)
zerrecik misin nesin..ben inancsiz insanlarla yada bizden olmayanlarla tartismaya girmem..dinimizde bunu emretmisdir..onlar kördür sagirdir görmezler duymazlar..detay icin :BAKARA suresi 171AYETI..anlayana.. !hadi sana eyvallah..allah seni hidayette erdirir umarim!

zerrecikler lütfen! sen kuran'ni okusan ne yazar! yüregin algilamadiktan sonra!
hadi sana bir soru: sence bu dünyada neden farkli dinler mevcut?

ot 26.03.2013 14:02

@ZERRECIKLER;;MERRECIKLER :))))hadi canim sIkILdI cevap vereyim bari garibim sevinsin...
sana göre algiliyamamis olabirim bu senin fikrin.;). bacim :)) allah bize ne sunmussa hepsi imtihan icindir buna baska dinlerde dahildir..! sen bile suan benim icin bi imtihansin! senin dinin ne bukadar sinirleniyorsun müslümanlara? yoksa dinsizmisin? yada dindüsmani? .:))

"dinsiz ve"SÖZDE" akilli GECINMEYE calisan insanlarin akli herseye ererde bitek allaha ermez"

Herrlichkeit 26.03.2013 14:08

Zitat:

Zitat von ot (Beitrag 2058759)
@ZERRECIKLER;;MERRECIKLER :))))hadi canim sIkILdI cevap vereyim bari garibim sevinsin...
sana göre algiliyamamis olabirim bu senin fikrin.;). bacim :)) allah bize ne sunmussa hepsi imtihan icindir buna baska dinlerde dahildir..! sen bile suan benim icin bi imtihansin! senin dinin ne bukadar sinirleniyorsun müslümanlara?

hiristiyani, yahudiyi veya ateisti savunan niye müslüman olmasin ki?

bunlari savunmak müslümanlara karsi sinirli olmak degildir.

ot 26.03.2013 14:13

[quote=Herrlichkeit;2058760]hiristiyani, yahudiyi veya ateisti savunan niye müslüman olmasin ki?

bunlari savunmak müslümanlara karsi sinirli olmak degildir.[/QUO

@HERRLICHKEIT AKILLI BI INSAN INANDIGI SEYLERI SAVUNUR:::yoksa sen inanmadigin seyleri mi savunuyorsun hayatta:::?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:21 Uhr.