Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Ey war lügen türkiche Frauen immer so..... (http://localhost/forum/showthread.php?t=9091)

sive 23.10.2012 07:21

@@@@DALLAS

Wie im Kindergarten...

ich denke hmmmm , ich weiss, du hast das diese Gepaltene, sitzt im Zwielicht,
Trittst hier, das wéisst du ganz genau, was ich meine;)
Änderst meine Zitate gegen deine:)

Das sagt ja schon alles!!!!

23.10.2012 20:51

Zitat:

Zitat von sive (Beitrag 2045672)
@@@@DALLAS

Wie im Kindergarten...

ich denke hmmmm , ich weiss, du hast das diese Gepaltene, sitzt im Zwielicht,
Trittst hier, das wéisst du ganz genau, was ich meine;)
Änderst meine Zitate gegen deine:)

Das sagt ja schon alles!!!!

Ach geh mir nicht auf den Sack!

24.10.2012 14:33

Zitat:

Zitat von AzziToni (Beitrag 2045738)
sue-ellen laf yapma cay yap.

bize cabuk cay getir.

Schwlie hast du nix besseres drauf, da konnte deine Mama aber mehr und dass sogar noch mit vollem Mund :D

31.10.2012 23:47

Önyargi ve olumsuz düsünce cikarmak icin yalan hikaye metodunu kullandiginmissin, yazik...nedense hikayelerinde hep Türk insanlarini katiyorsun...ama yinede sana agir seyler söylemek niyetinde degilim. daha... iyi bir örnek vermeye calisacagim..

Hz Mevlanayi hepimiz taniriz.
bir gün sarhos bir adam Hz Mevlananin dergahina gelir , kapisinin önüne dikilir ve iceri girmek ister. dergahtakiler tam, bu sarhosu iceri almazken Hz Mevlana kapinin önüne gelir ve : ' birakin girsin ' diyerek gülümser..

sende öyle yap...hep Türk insanindan sikayet ediyorsun..bu ilk sikayetin degil, demek ki sonraki sikayetci oldugun insanlarin yanlis kisiler oldugunu bile bile isin icine dahil olmussun...rahatsiz olsan, bundan sonraki sana gelenlere daha temkinli olursun ama senin derdin rahatsiz olman degil, insanlari kötülemeyi istemen...

01.11.2012 00:27

Madalyonun bir'de diger tarafi var :)

Türk erkekleri türk bayanlari yadirgiyor,kiniyor hat'da kücük bile görüyor.

Farkli nedenler ola bilir,Tercübe diyelim gecelim,tamam'da;

Peki Almanlarin Gözün'de Türk Bayanlari neden Degerli?

bunu ben Iddia etmiyorum, gercek bu:)

Türk Bayani, caliskan,hamarat,mütevazi,güzel diye yorumlaniyor.

Bir'de Türk erkeklerini soralim Almanlara:)

ne dersiniz?

Esinin degerini bilmeyen, agresif, kaba, kulagi düsük, cocuklarinin egitimi ile ilgilenmeyen,
düzenbaz,YALANCI:) bir varlik diye yorumlaniyor ne yazik ki..

En basit misal,almanlarin'da dalgaya vurdugu bir resimi hatirlatayim sizlere:

Bayanin Alisveris posetleri ile esinin 2 metre arkasindan süründügü,

asaglayan Resim.

01.11.2012 23:52

Almanlarin gözünde, Türk kadinlarinin degerli olma sebebi, Alman kadinlari olsa gerek...

Yani burada, '' Türk kadinlari müthis oldugu icin Alman Erkekler Türk kadinlarini begeniyor '' diyemeyiz..burada sebep daha cok Türk kadinlarinin , Alman kadinlardan daha iyi olmasi...gercek su ki , Türk Bayanlari Alman Bayanlardan daha iyi ( suanki bazi genclik disinda :D )
zaten Almanlara sordugunuzda, cogu Bosanmis..herhalde mutluluktan dolayi bosanmadi bir sürü Alman

Türk Erkekleri hakkinda söylediklerine gelince ;
dogru fakat , 10 tane Almana kendini kötületen 1 Türk Erkegi var birde ; sag cebinden 10 tane kendini almana begendiremeyen Türk cikaracak, sol cebindende 10 tane iyi Almani cikaracak Türk Erkegi var...

yani Almanlar genellemeyi biraksin, biz yeri geldiginde bizden olan insanin hatasini 10 katiyla kapatir, 10 tane Almanida cebimizden cikaririz...

Poset'e gelince ; Almanlarin kötü niyetli genellemesine ders olsun diye 1 tane Poseti bile Bayanlarimiza tasitmayiz...

02.11.2012 18:35

Zitat:

Zitat von CakaBeyy (Beitrag 2046783)
Almanlarin gözünde, Türk kadinlarinin degerli olma sebebi, Alman kadinlari olsa gerek...

Yani burada, '' Türk kadinlari müthis oldugu icin Alman Erkekler Türk kadinlarini begeniyor '' diyemeyiz..burada sebep daha cok Türk kadinlarinin , Alman kadinlardan daha iyi olmasi...gercek su ki , Türk Bayanlari Alman Bayanlardan daha iyi ( suanki bazi genclik disinda :D )
zaten Almanlara sordugunuzda, cogu Bosanmis..herhalde mutluluktan dolayi bosanmadi bir sürü Alman

Türk Erkekleri hakkinda söylediklerine gelince ;
dogru fakat , 10 tane Almana kendini kötületen 1 Türk Erkegi var birde ; sag cebinden 10 tane kendini almana begendiremeyen Türk cikaracak, sol cebindende 10 tane iyi Almani cikaracak Türk Erkegi var...

yani Almanlar genellemeyi biraksin, biz yeri geldiginde bizden olan insanin hatasini 10 katiyla kapatir, 10 tane Almanida cebimizden cikaririz...

Poset'e gelince ; Almanlarin kötü niyetli genellemesine ders olsun diye 1 tane Poseti bile Bayanlarimiza tasitmayiz...

Haklisin cogu söylentilerin ile ama, :)

Almanlari misal olarak verdim, cünkü kendi Milletimizin Erkegi bizleri kötü görüyor.

Baskalari hayranlik tasiyor olur ikene türk Kadinlarina,neden bizim Türk Erkegimiz (vaybee'de)

sürekli Bizleri aciz ve kücük düsürmeye calisiyor?

Elbet'De Erkegin oldugu gibi, Bayanlarin'da kendisine göre bicilmis karekteri var,

kimisi kendisi gelistirmis/egitmis,kimisi bakimsiz,kimisi yalandan dolandan yana,
kimisinin'de ama eline baska bir milletin bayani/erkegi hayat'da su dökemez.

Benim üzüldügüm ve zaman zaman'da burada kizidigim konu, Türk erkeklerin türk Bayanlarina sahip cikmamayisi.

Birakin bir Bayan olarak görmeyi,Insan yerine bile konmuyor Kadin,cogunuz Gözün'de..

Tabii ki aranizda farkli düsünenler'de var,onu tartismiyorum zaten.

Esinin, Sevgilisinin kiymeti bilip, saygi ve sevgi dolu davranan.

Kendi Egosunu tatmin etmek icin'mi Insanlar asli olup olmayan Hikayeler ile (Konunun basligi) karsisindaki Hemcinsini kötülüyor?

02.11.2012 20:37

Zitat:

Zitat von Zeynep (Beitrag 2046815)
Haklisin cogu söylentilerin ile ama, :)

Almanlari misal olarak verdim, cünkü kendi Milletimizin Erkegi bizleri kötü görüyor.

Baskalari hayranlik tasiyor olur ikene türk Kadinlarina,neden bizim Türk Erkegimiz (vaybee'de)

sürekli Bizleri aciz ve kücük düsürmeye calisiyor?

Elbet'De Erkegin oldugu gibi, Bayanlarin'da kendisine göre bicilmis karekteri var,

kimisi kendisi gelistirmis/egitmis,kimisi bakimsiz,kimisi yalandan dolandan yana,
kimisinin'de ama eline baska bir milletin bayani/erkegi hayat'da su dökemez.

Benim üzüldügüm ve zaman zaman'da burada kizidigim konu, Türk erkeklerin türk Bayanlarina sahip cikmamayisi.

Birakin bir Bayan olarak görmeyi,Insan yerine bile konmuyor Kadin,cogunuz Gözün'de..

Tabii ki aranizda farkli düsünenler'de var,onu tartismiyorum zaten.

Esinin, Sevgilisinin kiymeti bilip, saygi ve sevgi dolu davranan.

Kendi Egosunu tatmin etmek icin'mi Insanlar asli olup olmayan Hikayeler ile (Konunun basligi) karsisindaki Hemcinsini kötülüyor?

Onlarin adina cevap vermek zor olacak ama her neyse gördüklerimizi degerlendirerek deneyelim ; Galiba Türk erkeklerin sorunuda, Yabanci kadinlari Türk kadinlarindan daha iyi bulmasi..ayrica her Türkce konusani Türk zanneden bayanlarimiz var..Bizim is yerinde Türkce konusan Ermeni kökenli , Türklerden hoslanmayan ama sürekli Türk kizi ayarlayan var. Türkce konusan baska kökenli olan kasti sekilde Türk kizlariyla iliskiye girenler var...duyduklarin ilginc gelebilir ama gercek..dolayisiyla Türk kizlarida Ailesinden bilmedigi icin bu tür tehlikelerin basina gelebilecegini, Türk zannediyor onlari ve onlarin oyununa düsüyor, sonunda ayrildiklarinda ise ; Türk Erkeklerini tamamen nerdeyse hepsini kötü zannediyorlar..

Bana diyeceksin ki, neden karsi koymuyorsunuz? ' Namuscu, Dinci mi kesildin basimiza ' sözlerini cikaranlara sor niye milletin iliskilerine karisamadigimizi....

Ben suan bile, ' 3 ay kaldi karima tekmeyi basacam, baska biriyle evlenecem ' diyen birisini taniyorum...esi 3 ay sonra üzülecek ama ben daha simdiden üzülecegini ondan daha erken biliyorum, ama ne ise yarar ki?

Insanlari en güzel sekilde uyarsak bile, Dincimisin diyorlar...

Bunun disinda gercek Türk Erkeklerinin yaptiklarida bana göre, yabanci kadinlarin etkisinde kalmis olabilirler...bugün ki Türk kültüründe degistirmek istedikleri bazi seyler vardir, degistiremedikleri icinde Türk kadinlarina deger vermiyor olabilirler..
sunu hic unutma ; Türk Erkekleri daima bazi seyleri degistirmek isterler ama genelde engellerle karsilasiyorlar, Türk kadini ise cogu zaman Kültür degisimiyle ilgilenmez. ( ben öyle gözlemledim )

Cogu türk Erkeginin kötü egitildigide bir gercek...dolayisiyla , Türk kadinlarida sabirli oldugundan , Türk kadinlarina kötü muamele ediyor olabilirler...

Bunlarin disindada pek fazla ihtimal kalmiyor aslinda...

Caresini sorarsan, bu Milletin degisme zamani geldide coktan gec kalindi bile...

02.11.2012 21:12

Zitat:

Zitat von CakaBeyy (Beitrag 2046832)
Onlarin adina cevap vermek zor olacak ama her neyse gördüklerimizi degerlendirerek deneyelim ; Galiba Türk erkeklerin sorunuda, Yabanci kadinlari Türk kadinlarindan daha iyi bulmasi..ayrica her Türkce konusani Türk zanneden bayanlarimiz var..Bizim is yerinde Türkce konusan Ermeni kökenli , Türklerden hoslanmayan ama sürekli Türk kizi ayarlayan var. Türkce konusan baska kökenli olan kasti sekilde Türk kizlariyla iliskiye girenler var...duyduklarin ilginc gelebilir ama gercek..dolayisiyla Türk kizlarida Ailesinden bilmedigi icin bu tür tehlikelerin basina gelebilecegini, Türk zannediyor onlari ve onlarin oyununa düsüyor, sonunda ayrildiklarinda ise ; Türk Erkeklerini tamamen nerdeyse hepsini kötü zannediyorlar..

Bana diyeceksin ki, neden karsi koymuyorsunuz? ' Namuscu, Dinci mi kesildin basimiza ' sözlerini cikaranlara sor niye milletin iliskilerine karisamadigimizi....

Ben suan bile, ' 3 ay kaldi karima tekmeyi basacam, baska biriyle evlenecem ' diyen birisini taniyorum...esi 3 ay sonra üzülecek ama ben daha simdiden üzülecegini ondan daha erken biliyorum, ama ne ise yarar ki?

Insanlari en güzel sekilde uyarsak bile, Dincimisin diyorlar...

Bunun disinda gercek Türk Erkeklerinin yaptiklarida bana göre, yabanci kadinlarin etkisinde kalmis olabilirler...bugün ki Türk kültüründe degistirmek istedikleri bazi seyler vardir, degistiremedikleri icinde Türk kadinlarina deger vermiyor olabilirler..
sunu hic unutma ; Türk Erkekleri daima bazi seyleri degistirmek isterler ama genelde engellerle karsilasiyorlar, Türk kadini ise cogu zaman Kültür degisimiyle ilgilenmez. ( ben öyle gözlemledim )

Cogu türk Erkeginin kötü egitildigide bir gercek...dolayisiyla , Türk kadinlarida sabirli oldugundan , Türk kadinlarina kötü muamele ediyor olabilirler...

Bunlarin disindada pek fazla ihtimal kalmiyor aslinda...

Caresini sorarsan, bu Milletin degisme zamani geldide coktan gec kalindi bile...

Bayanlarin ne yazik'ki zayif bir Noktasi'da,

Süslü Kelimere aldanip inanmak,veya cabucak hayallere kapilmak ki,

böyle birilerin art Niyet/tuzaklarina düsüyorlar..

"Alma Mazlumun Ahini cikar Aheste Aheste.."

Aslinda akilli bir bayan erkegin kendisine nasil bir sekil'de yaklastigini algiliya bilir,
kafasini calistirir ise, ama kimisi hisleri ile kimisi'de mantigi ile hareket ediyor..

Bilmiyorum,ama benim burdaki Artistlerin kendisini ifade ettikleri veya
anlattigi Hikayeler gibi bir Dünyam ve Cevrem yok.

Ha vardir elbet disari'Da böyle cirkin seyler,senin'de anlattigin gibi.

Erkeklerin terbiyesi/egitimine gelince,hic bir Ana Baba cocugunun bir gün böyle olmasini istemez,
kendi caplarin'da onlar cocuklarina ellerinden geldigi kadar bir seyleri verdigine inaniyorum.

Insanlar Özünü Ana'dan Babadan alir,fakat sadece onunla kalmaz,Insan kendi kendisini'de egitmeli ve kisisel/hayati degerinin farkin'Da olmali.

Ne diyeyim cidden cok üzücü birsey, medeni Insanlar'la karsilasmamak..

02.11.2012 22:31

Zitat:

Zitat von Zeynep (Beitrag 2046839)
Bayanlarin ne yazik'ki zayif bir Noktasi'da,

Süslü Kelimere aldanip inanmak,veya cabucak hayallere kapilmak ki,

böyle birilerin art Niyet/tuzaklarina düsüyorlar..

"Alma Mazlumun Ahini cikar Aheste Aheste.."

Aslinda akilli bir bayan erkegin kendisine nasil bir sekil'de yaklastigini algiliya bilir,
kafasini calistirir ise, ama kimisi hisleri ile kimisi'de mantigi ile hareket ediyor..

Bilmiyorum,ama benim burdaki Artistlerin kendisini ifade ettikleri veya
anlattigi Hikayeler gibi bir Dünyam ve Cevrem yok.

Ha vardir elbet disari'Da böyle cirkin seyler,senin'de anlattigin gibi.

Erkeklerin terbiyesi/egitimine gelince,hic bir Ana Baba cocugunun bir gün böyle olmasini istemez,
kendi caplarin'da onlar cocuklarina ellerinden geldigi kadar bir seyleri verdigine inaniyorum.

Insanlar Özünü Ana'dan Babadan alir,fakat sadece onunla kalmaz,Insan kendi kendisini'de egitmeli ve kisisel/hayati degerinin farkin'Da olmali.

Ne diyeyim cidden cok üzücü birsey, medeni Insanlar'la karsilasmamak..

Cok önemli bir yere degindin..bazilarina göre, Kadinlarda rahatsiz olunan sey bu zaten..haklilarda rahatsiz olmakta..

Ben bundan önceki Anne Babalara fazla bir sey diyemiyorum zaten, fakat bundan sonrakiler icin hersey'i söylemek mümkün...bu zamandan sonrada cocuklarini iyi egitemezler ise, daha ne zaman olabilir bu? Insanlar 15,18 yasindan sonra kolay kolay kendilerini egitme, gelistirme zahmetine girmiyorlar cünkü Zamanlari yok...Bagimliligin zirve zamani simdiki zaman...bazi insanlar var, en az 5 sey'e bagimli...gün 24 saat bu bagimliliktan biraz uzaklasana kadar gün bitiyor ondan sonrada canlari istemiyor herhalde..

Simdiki genclerin cogu , gerci afedersiniz bende 23 yasindayim :D ama yinede gencler diyeyim, kendilerine, kendileri icin önemli olacak noktalara zaman ayiramiyorlar...akillari önemsiz seylere gidiyor ve oradan cikamiyorlar kolayca...

Ve baktigimiz zaman, cogu 18 yasina gelene kadarda iyi egitilmemis, o zaman ortaya vahim bir durum cikiyor...

Anlayis, Kurtulus, Mutluluk, Huzur, Rahat, arayanlar bulamiyorlar, Üzülüyorlar...

Medeni insanlar, Medeni Milletlerde olur....biz artik karisik bir Millet oldugumuza göre, bizdan pek cikmadi bu zamanlarda...

Ilerde nasil olur bilemem...

Sonucta Hayatinin yarisini uyuyarak, diger yarisinida uyutularak geciren Insanlar var...onlar uyanirsa Hersey düzelir..

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:27 Uhr.