![]() |
@nurbanu, lara, uno
lütfen burada özel kavganiz ile konuyu doldurmayin. dinin arkasinda saklanarak baskalarini kötülemek ve kendinizi temiz göstermeye calismaniz cok yanlis. sizin bu tür davranisinizi siddetle kiniyorum. |
isine gelmiyorsa okuma
@man_bey
yeni degilsin burda, ignonun yerini biliyorsundur, isine gelmiyorsa okuma Zitat:
|
Zitat:
Ar,ahlak ,$eref,haysiyet,namus fukarasi" Gay Seni" sen o saydikalarinin anlamini bilyiormusun PKK'li Pislik.. Di$i insan ici hayvan a$alik yaratik ben sana özelden te bir kelime bile yazmadim LAN TOP insanda zerre kadar'da olsa! haysiyet gurur olur GAY'To$" olsan bile, bir insan onuruyla ya$ar .Bir kerede ONurlu bir Gay olarak kendini savunmayi dene $ereFsiz. PÜHHH SEnin O Cibiliyetsiz Sifatina PKK biti... Beni Annan'la kari$tirma UNO$, Otel odasinda bayiltarak DüDüklenen senin ANNAN Senin gibi Köpek soyundan bir Gay Dünyaya getirmi$. Sonunda burayida Babanin oturma odasina cevirdin ölü köpek LE$I,O olmayan beyninle iceligi olan iki cümle kurmayi dene ,Mahalle kavgani Chat oadsinda yaparsin,alinmi$ o yamuk ka$larinla....Tepende'yim Seni PKK'Li pislik Lan Beyin özürlü Hödük.. 35 ya$indaymisin! 3 Ömür daha ya$asan BoSb. yere tükürdügü olamazsin "Sen" PKK biti .. Senin gibi 1 tane Kancik dostum olucana.BOSBOROS gibi !10000 dü$manim olsun beyinsiz yalak Sen ERkek'den ne anlarsin LAN G.veren...Allahin Zavalli Mali |
Zitat:
Bunun gibileri Kim oluyorki söylediklerine takilyiorsun... Yazilariyla ,yorumlariyla ayna gibi ortada,sen terbiyenle takildikca böyle PISLIKler daha da üzerine gider,daha cok iftira ,yalan ,kendi pis dünyalarini sana yapistirir, basar küfrü 4 gün sonra sana küfür baz der , böyle Ahlaksizlarin anladiklari Dil Küfür...bas küfrü dü$ünme ,Inan bana GÜNAH deyil ,bu ve Bunun gibilerine Küfür etmezsen ! asil Günah bu |
Zitat:
|
Zitat:
das ist doch nur Humbug "SevtapTuran" hanim .. ich habe langsam die Schnauze voll von dem "Kürt-sorunu" Gespräch ... wir haben ein Türkiye sorunu ... wir haben unfähige Leute am Ruder .. wo um Himmels Willen in Europa , würde ein gelernter Pfarrer 50% der Volks-Stimmen einheimsen ? illegale ,große Paläste zu bauen bedeutet ... der langjährigen (islamischen) Unterdrückung endlich mal Kontra Bieten zu dürfen .. nichts anderes hängt dahinter .... |
K O C
Zitat:
KALITELI ORRROSPU EVLADI SENIN KANINI SI KEYIM LAAAAAAAN SEN TÜRK OLAMAZSIN SI KTIGIM SLAV KANI TASIYAN ORROSPU EVLADI TÜM FILISTIN ERKEKLERI ANANI SI KSIN YETMEDIMI ISRAILLI ERKEKLER DE SI KSIN |
Zitat:
:p |
Zitat:
mal sin aq .. your IQ is under my room temperature .. |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:20 Uhr. |