![]() |
Zitat:
Cok mu aci cekti kizcagiz? Kemoterapi mi yapti? Saclari ne dökülmüstür, ne acilar cekmistir, ve sende onun haline üzülerek onunla beraber mi yanip tustutun Kenan? Insanlara karsi ve bilhasa aska olan inancini mi yitirdin Kenan? Vah tüh vay nasil olur hallar? :D |
Zitat:
.......... lastosch sen yalanlarindan kurtulmak icin daha cok yol deneyeceksin ama denemekte kalacak. bir daha yalan söylemeden önce benden bunun ispatini isterlerse serefim bes paralik olur diye düsün ve yalandan vazgec. |
Bak hala su "hayatinda ki kirilma noktasindan" bahsetmiyorsun.. Kizacagiz ölürken gözlerini sana bakarak mi yumdu Kenan? :D
|
Zitat:
benim senin hakkinda söylediklerimin referansini verdim. herkese adres ve isim verdim. inanmayan varsa gitsin dogrusunu ögrensin dedim. cünkü benim yalanla isim olmaz. sana tipsit, yamuk, ve carpik diyenleride burada acikladim. ben söylediklerime nereye dayandirdigimi aciklamasini iyi bilirim Erdal. ama bunu sende göremiyorum. iste farkta burada. sen ispatlayamadikca sana serefsiz diyecekler. serefini bes paralik ettin Erdal. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
biraz sok olmusa benziyorsun, niye böyle oldu? |
Zitat:
Ama bosver, Kenan.. Heey demek geliyorsun emi? :D Bekliyorum bak, beni bosuna bekletme olur mu Kenan? :D |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:24 Uhr. |