Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Titel´los (http://localhost/forum/showthread.php?t=10035)

29.05.2013 16:08

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066145)
öyle kanserli kiz varsa ben ......... olayim
ama yoksa sen ........... ol.

sana serefini kurtar ve screenshot acikla dedik sen hala kiviriyorsun.

bu kadar yalanina mahalle agziyla cevap verecegim ama terbiyem buna müsade etmiyor.
o noktalarin yerine ne gelecigini sen cok iyi biliyorsun ve bu sekilde kendini ......... ilan ettin.

daha fazla batmadan ya screen acikla yada özür dileyip cik aradan.

Benim serefim tehlike de degil ki kurtarma gibi bir cabam olsun. Dogru cevab vermiyorsun Kenan. sen sana düseni yapmadan benden nasil o zaman anlasma geregi bana düseni bekliyorsun?
Cok mu aci cekti kizcagiz? Kemoterapi mi yapti? Saclari ne dökülmüstür, ne acilar cekmistir, ve sende onun haline üzülerek onunla beraber mi yanip tustutun Kenan? Insanlara karsi ve bilhasa aska olan inancini mi yitirdin Kenan? Vah tüh vay nasil olur hallar? :D

29.05.2013 16:13

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066147)
Benim serefim tehlike de degil ki kurtarma gibi bir cabam olsun. Dogru cevab vermiyorsun Kenan. sen sana düseni yapmadan benden nasil o zaman anlasma geregi bana düseni bekliyorsun?
Cok mu aci cekti kizcagiz? Kemoterapi mi yapti? Saclari ne dökülmüstür, ne acilar cekmistir, ve sende onun haline üzülerek onunla beraber mi yanip tustutun Kenan? Insanlara karsi ve bilhasa aska olan inancini mi yitirdin Kenan? Vah tüh vay nasil olur hallar? :D

ben diyecegimi dedim.

.......... lastosch sen yalanlarindan kurtulmak icin daha cok yol deneyeceksin ama denemekte kalacak.

bir daha yalan söylemeden önce benden bunun ispatini isterlerse serefim bes paralik olur diye düsün ve yalandan vazgec.

29.05.2013 16:14

Bak hala su "hayatinda ki kirilma noktasindan" bahsetmiyorsun.. Kizacagiz ölürken gözlerini sana bakarak mi yumdu Kenan? :D

29.05.2013 16:25

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066151)
Bak hala su "hayatinda ki kirilma noktasindan" bahsetmiyorsun.. Kizacagiz ölürken gözlerini sana bakarak mi yumdu Kenan? :D

bak basiretsiz lastosch,
benim senin hakkinda söylediklerimin referansini verdim.

herkese adres ve isim verdim. inanmayan varsa gitsin dogrusunu ögrensin dedim.
cünkü benim yalanla isim olmaz. sana tipsit, yamuk, ve carpik diyenleride burada acikladim.

ben söylediklerime nereye dayandirdigimi aciklamasini iyi bilirim Erdal.

ama bunu sende göremiyorum. iste farkta burada. sen ispatlayamadikca sana serefsiz diyecekler.

serefini bes paralik ettin Erdal.

29.05.2013 16:27

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066155)
bak basiretsiz lastosch,
benim senin hakkinda söylediklerimin referansini verdim.

herkese adres ve isim verdim. inanmayan varsa gitsin dogrusunu ögrensin dedim.
cünkü benim yalanla isim olmaz. sana tipsit, yamuk, ve carpik diyenleride burada acikladim.

ben söylediklerime nereye dayandirdigimi aciklamasini iyi bilirim Erdal.

ama bunu sende göremiyorum. iste farkta burada. sen ispatlayamadikca sana serefsiz diyecekler.

serefini bes paralik ettin Erdal.

Iyi bir deniyste benim ardim Erdal degil Kenan. Ismimi mi cok ögrenmek istiyorsun adam gibi sorsaydin onu da sana söylerdim ama adim Erdal degil, ama güzel bir isim. Erdal Inönü'yü animsatiyor degil mi :D

29.05.2013 16:29

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066156)
Iyi bir deniyste benim ardim Erdal degil Kenan. Ismimi mi cok ögrenmek istiyorsun adam gibi sorsaydin onu da sana söylerdim ama adim Erdal degil, ama güzel bir isim. Erdal Inönü'yü animsatiyor degil mi :D

eee Erdalcik simdi sok olmus gibisin. :D

29.05.2013 16:37

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066158)
eee Erdalcik simdi sok olmus gibisin. :D

Niyeymis Kenan? Sok olacak bi durum mu var?

29.05.2013 16:44

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066164)
Niyeymis Kenan? Sok olacak bi durum mu var?

Erdal bunu sen bize anlat. :D

biraz sok olmusa benziyorsun, niye böyle oldu?

29.05.2013 16:48

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066167)
Erdal bunu sen bize anlat. :D

biraz sok olmusa benziyorsun, niye böyle oldu?

Gülmekten sok gecirebilirim Kenan.. Aklima önceden Kenan deyince hep Kenan Evren gelirdi, son zamanlarda da kenan imirzalioglu.. ama simdi nedense kenan adi biraz deger kaybetmisse benziyor, zaten Deli Yürak vardi ya, hani su o bile bu ismi kücük düsürmüstü :D
Ama bosver, Kenan.. Heey demek geliyorsun emi? :D Bekliyorum bak, beni bosuna bekletme olur mu Kenan? :D

29.05.2013 16:56

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066169)
Gülmekten sok gecirebilirim Kenan.. Aklima önceden Kenan deyince hep Kenan Evren gelirdi, son zamanlarda da kenan imirzalioglu.. ama simdi nedense kenan adi biraz deger kaybetmisse benziyor, zaten Deli Yürak vardi ya, hani su o bile bu ismi kücük düsürmüstü :D
Ama bosver, Kenan.. Heey demek geliyorsun emi? :D Bekliyorum bak, beni bosuna bekletme olur mu Kenan? :D

nedense sinirlenince cok smilie kullaniyorsun.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:24 Uhr.