Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Entertainment - Musik - Kino (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=392)
-   -   Musik (http://localhost/forum/showthread.php?t=4259)

zamiramiss 05.01.2007 13:24

Gitme Sana Muhtacım

Gitme sana muhtacım
Gözümde nursun başımda tacın muhtacım
Beni öldür öyle git
Yaşamak için senin sevgine muhtacım

Muhtacım gözlerine
Muhtacım sözlerine
Uzattım ellerimi
Muhtacım ellerine gitme

Şimdi bomboş ellerim
Seni çağırır yaşlı gözlerim Muhtacım

Beni öldür öyle git

Sensiz bir dünyadayım
Gerçekten uzak bir rüyadayım muhtacım
Beni sensiz dünyadan
Sonsuz rüyadan uyandırda git muhtacım

Muhtacım gözlerine
Muhtacım sözlerine
Ruhumu ıstacak
Sımsıcak nefesine gitme

Gitme sana muhtacım
Gözümde nursun başımda tacın muhtacım
Beni öldür öyle git

05.01.2007 13:46

merci! o.T.

ohne Text

rockavantgarde 06.01.2007 13:26

American Pie :) o.T.

ohne Text

rockavantgarde 06.01.2007 15:03

MÜJDE :)

Efsane türk rock grubu KURBAN geri döndü :). Yine bir kurban bayraminda faaliyete gectiler ehehe :)

www.kurban.com

xxbutterflyxx 31.01.2007 21:43

orientalisches musikmagazin

selamlar,

seit einiger zeit gibt es <a href="redirect.jsp?url=http://www.kismetFM.at" target="_blank">http://www.kismetFM.at</a> - ein musikportal zu nasheed und oriental...

große news is grad kenan dogulu ;)

kennt das jmd bereits?

chikeo 10.02.2007 00:01

wirklich?

bak vegetarian olmasaydim bi kurban keserdim simdi xD

bu habere cok sevindim simdi iste.

inscene 14.02.2007 11:51

mehr infos

hast du infos noch zu denen?

inscene 14.02.2007 11:52

hihihi o.T.

ohne Text

gaffir 04.03.2007 16:52

Avrupa Star

Duydugum kadariyla iptal edilmis. Nedenini bilen var mi ? Katilmak isteyen bircok insan da parasini kaptirmis.

inscene 22.03.2007 12:27

Haha

War mir schon klar, StarTV oder wer war das nochmal, das sind doch alles Gangster...

inscene 22.03.2007 12:29

Kenan Dogulu Song

Also dieser Song ist wirklich der letzte Schrott für den GrandPrix. Hört sich voll billig an.
Wenn Kenan Dogulu den nicht selbst geschriben hätte, würde ich sagen, dass Dieter Bohlen den gemacht hat mit der Info er solle mal einen orientalischen Popsong machen.... :-)
Also nur Schrott der Song, damit haben wir null Chance.

25.03.2007 18:18

o.T.

Danke für den link!

tclady18 26.03.2007 08:49

ich glaub auch nicht,dass wir damit...

sehr weit kommen!
der song von griechenland hat auch was mit shake it!!
alles der selbe schrott!

deutschland hat was sehr jazzigis!
das könnte chancen haben!

laracroft 26.03.2007 18:59

also

ich find das gar nicht mal so schlecht :)

kumkum 28.03.2007 23:46

solist ariyorum

merhabalar

ben almanya kölnde yasiyorum. kendi eserlerimi bilgisayar ortaminda kayit yapiyorum. teknik acidan bir sorunum yok ama sesimin yetersizligi yüzünden kayitlarimi tam olarak tamalayamiyorum.

bu konuda ilgisi olan, sesini kullanmak ve ve kayit konusunda kendini gelistirmek ama en önemlisi müzigi paylasarak üretmek isteyen arkadaslardan haber bekliyorum.

e mail adresim : husso@gmx.de

tesekkürler

inscene 29.03.2007 14:45

Deutscher Song

Also der ist ja auch total langweilig. Die Leute wollen keinen Standard hören, sie wollen was neues

29.03.2007 15:18

der song ist schrott

mannnn warum checken die das nicht, dass die leute rock haben wollen, wir haben so tolle bands in der türkei die richtig geile mucke machen und wen nehmen die den 0815 kenan...

inscene 30.03.2007 11:06

aynen

bin genau deiner Meinung K. Dogulu ist ne standard nummmer mit einem schlechten song

underground 31.03.2007 10:07

lustig

irgendwie gehts bei den türkisch-englischen songs immer nur um eine geile tussi, auf die sie total verrückt sind und die mal so richtig sexy shaken soll.. lol

01.04.2007 22:20

nääää

ich find das lied ganz cool :)
wenn ihr euch die songs von griechenland oder dänemark anhört, werdet ihr es umso mehr lieben....

inscene 02.04.2007 13:20

ne tarz peki? o.T.

ohne Text

2tec 02.04.2007 22:54

o.T.

Ich hätte von Kenan Dogulu mehr erwartet. Der Song ist 08/15. Das beeindruckt absolut niemanden. Nach 2 Strophen wartet jeder darauf, dass der nächste Song anfängt.

Abgesehen davon, die Russen werden unter sich die Punkte teilen. Weissrussland, Moldawien, Ukraine, Litauen, Estland, Lettland und wie sie noch alle heissen.

dilaraaa2001 02.04.2007 23:39

so ein müll :(

mann mann mann... ich hatte richtig auf das Bombenlied von Kenen gewartet und dann kam nur "oraya buraya salla sekerim"... mann mann.
keske cakkidi yi kasetine eklememis olsaydi da simdi söyleseydi. Das Lied ist immer noch der Ohrwurm. Kenan sorry but you WILL fail !

aysenisahoca 03.04.2007 03:29

ben olamam dindar kardesim

bisim dinimisde gadinin sesi namahreme duyurulmaz biliyosun.
gadinlarimizi harama tesvik etme dsl´li cennette sarki söyleyemezler öbür tarafta sonra.
´bol bol tevbe et dindar kardesim, seriyat gelecek, garga sesli koservetür egitimsiz türkü cigiranlar susturulcek, notalarda küfür etmekten gurtulcek.
eline diline beline sahip ol ebene dedene bay-bay de, sarkicilar sana sefaat etsin hüü dost

fii emanillah...

aysenisahoca 03.04.2007 03:31

gadinlar arasinda

mevlüd ve ilahi söylemesini ögretebilirim sana, bana a-mail yaz, aysenisahoca-islami-koservetürüne kayidini yap.
ebene dedene bay-bay de sonra bize gel hüüü dost

fiii emanillah...

kumkum 03.04.2007 16:10

tarz olusturmak

klasik bir cevap olacak hem müziklerde hem sözlerde kendime ait bir cizginin olusmasi cabasindayim. Fantazi veya arabesk olmadigini söyleyebilirim. aslinda ne olmadigini söylemek kolayda herhangi bir formata koymakta zorlaniyorum. yinede pop müzik katagaorsine sayabiliriz.

birde sarkilarin aslinda kendine göre karaterleri oluyor ve onu yakalamak cok önemli. bazilarinda elektro gitar mecburiyet gibidir bazilarinda ud ya da piyano uygundur.

aslinda aradigimda biraz böyle bir sey. yani hazir kalipta degil de bu isi severek ve paylasarak yapabilecek insanlarla kontak kurmak istiyorum.

bu arada AyseNisaHoca"ya geyiginden dolayi tesekkür ediyorum. umarim daha mantikli seylerde yazarsin

nemesis24 04.04.2007 01:22

is yok

kenan dogulu arkadasimiz birinci olursa ben adimi degistiririm. O ne ses yahu bircik kulagimi yirtti nerdeyse. Sagir olursam ondan biline. Neyse yinede oylar kenan abiye

recai86 05.04.2007 22:34

Neue Geile Seite

Hallo leute ich habe eine neue seite endeckt!!
Da könnt ihr mp3 ( albums ) runterladen...
da erwarte ich euch!
Slm arkadaslar yeni bir sayfa buldum
Oradan mp3 (yeni albümler) indire bilirsiniz..
Bekliyorum!

nazlibebek 09.04.2007 23:03

wieso gefällt das keinem?

ist doch nicht schlecht das lied, ist ein richtiger ohrwurm find ich

11.04.2007 20:29

njhahahha

was für ein sarkasmus, selten so gelacht, danke für das posting :) njhahhahahahaha

12.04.2007 19:10

Ganz übel !

Das Lied ist grauenhaft! Richtig billig, nichtmal ein Ohrwurm, auf den die meisten ansprechen, einfach riiiichtig scheiße peinlich wird das dieses Jahr!

Ich dachte zwar, daß Deutschland letzter wird mit dem devoten Roger-Song, aber wir werden das tatsächlich noch toppen, fürchte ich...

Ganz übel! :/

12.04.2007 19:15

TurkLish ist eben sexy...

...für junge Türken.

Hast auf jeden Fall recht, geht immer nur um eine dumme Tussie und Ihre aufgeiliende Art und wie sehr er sie gern flachlegen würde...

inscene 13.04.2007 11:56

Türkischer Superstar?

Nachdem Tarkans Zeit vorbei ist, frage ich mich, wer der nächste türkische Superstar wird oder gibt es keinen..

devilxinxred 13.04.2007 18:58

o.T.

ich hoffe nur er zieht sein goldenes outfit nicht an!!!! das ist voll häßlich!!!!

das lied geeeeht:)))

16.04.2007 08:09

En güzel slow parcalar

Hangileri sizce?

GönüL - leman sam

Bunca yil herkesten kactin, en sonunda buldun sandin..
Ansizin icini actin, yapma dedim yaptin gönül..

Gözleri senden uzakti, fark edilmez bir tuzakti..
Sana böylesi yasakti yapma dedim yaptin gönül..

O bir yolcu sen bir hanci, gördügün en son yalanci,
icindeki derin sanci gitmez dedim kaldi gönül..

Sen istedin ben dinledim, senden ayri olmaz dedim..
En sonunda bende sevgim, simdi beni kurtar gönül..

Gözlerin bakarda götmez, ellerin tutar da bilmez
Gece gündüz fark edilmez demedimmi sana gönül?

Sabahin tam ücündesin dertlerin en gücündesin..
Hala onun pesindesin gitme dedim gittin gönül..
Böylesi sevdigin icin bir kördügüm oldu icin, aglyiorsun icin icin demedimmi sana gönül?

Sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedim en sonunda bende sevdim simdi beni kurtar gönülll

tclady18 16.04.2007 08:18

ANLAMIYORUM

neden oyalar kenan abiye??
parcasini beyenmiyorsun neden oyunu yinede kenana veriyorsun!!
beyendigin parcanin ülkesine versene......!!!

eurovision iste bunu istiyor!

tclady18 16.04.2007 08:19

und wie heißt die seite??? o.T.

ohne Text

16.04.2007 15:27

TürkGünü 2007 in Berlin

Hey Leute,
supeeeeeer, ich habe gehört, dieses Jahr findet wieder das TÜRKGÜNÜ statt, sogar 2 Tage!!!
Am 30.06.2007 und 01.07.2007 wieder in Berlin am Brandenburger Tor. Es sollen sehr seeeehr viele Stars aus der Türkei und aus ganz Europa kommen, süper bir Müzik söleni olacakmis.
Hep beraber orada bulusalim....
Türk ve Alman Bayraklarinizi kapin gelin, Avrupaya burada oldugumuzu gösterelim...
Zaten duyduguma göre, bu senenin Motosu "Evinize Hosgeldiniz, Willkommen Zuhause" imis..
Berlin Brandenburger Tor"da görüsmek üzere.....

underground 18.04.2007 23:15

Ballantines Werbe-Song

Hi,

kennt jemand die die Oper in der neuen Ballantines Werbung?

inscene 19.04.2007 15:18

Zur Erinnerung...?

Kannst du mal kurz sagen, was in der Werbung zu sehen ist.... Ich erinnere mich nicht an die Bilder in der Werbung...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:14 Uhr.