![]() |
Besiktas"in Grubu: H
Besiktas
Sevilla (Ispanya) Bolton Wanderers (Ingiltere) Zenit (Rusya) Victoria Guimaraes (Portekiz) Zuhause gegen Sevilla und Zenit Auswärts gegen Bolton und Viktoria |
Alle Gruppen:
A GRUBU
Monaco Slavia Prag Hamburg CSKA Sofya Viking B GRUBU L. Moskova Espanyol Palermo Brondby Maccabi Petah Tikva C GRUBU Hertha Berlin Lens Sampdoria Steau Bükreş Halmstat D GRUBU AZ Alkmaar Middlesbrough Grasshoppers Litex E GRUBU Roma Basel Kızılyıldız Strasbourg Tromso F GRUBU CSKA Moskova (Son Şampiyon) Marsilya Heerenveen Levski Sofya Dinamo Bükreş G GRUBU Stuttgart PAOK Shaktar Donetsk Rannes Rapid Bükreş H GRUBU Beşiktaş Sevilla (İspanya) Bolton Wanderers (İngiltere) Zenit (Rusya) Victoria Guimaraes (Portekiz) |
hahah
yuh be!
|
Besiktas"in Fikstürü:
20 Ekim:
Beşiktaş - Bolton W. 3 Kasım: Sevillla - Beşiktaş 1 Aralık: Beşiktaş - Zenit 14 Aralık: Vitoria Guimares - Beşiktaş Beşiktaş 3. haftayı maç yapmadan geçecek. Bolton ve Zenit maclari Istanbul"da olmasi iyi. Sevilla ve Guimares deplasmanlari fena degil. Hayirli olsun.... |
Galatasaray Blamage
Also das war schon eine richtige Blamage von euch gegen Tromsö rauszufliegen, da sieht man mal wo es in der Türkei überall fehlt und wieviel kriegt ihr gegen Deutschland in den Kasten rein? ... :)
|
Fenerbahce ha haha
Ihr seid doch auch nur ein Kasperverein, da kann ich nur lachen, Ihr könnt froh sein das ihr überhaupt in der Championsleague dabei sein dürft, das müsste eigentlich euch ne besondere Ehre sein neben gegen so grossen Mannschaften zu spielen, Also seid froh das ihr aus der Championsleague nicht ausgewiesen werdet, wenn das mit eurer Landeswertung so weitergeht... Gegen Bayern habt Ihr doch gar keine Chance... Ihr Kasper ihr... :-))))))(lach)
|
o.T.
noldu ? ,, saygisiz herif
|
Tüm Taraftarlarin dikkatine !!!
Sevgili Kardeslerim,
biliyorsunuz, benim buraya cok zamandan beri yazi yazmadigimi. Nedeni ise, kimse olumlu birsey aktarmiyor, ciddi konularda bile olay geyige dönüyor. Önemli degil aslinda geyik, birbirini kizdirmak, bu isin tadi tuzu. Ama olay öyle bir boyuta geldi ki, birbirimizin kirmak icin, her gün bir kivilcim bekler hale geldik. Daha da tirmanarak bu is karsilikli küfürlesmeye kadar gidiyor. Nedeni ise bir kac kendini bilmez sözde taraftar, aile terbiyesini almamis, türklügünü unutmuscasina tuttugu takimi sanirim "Din" olarak gördügünü ve ona bir laf söyleyene her türlü hakaret edebilecegini sanmaktir. Böyle bir yaratik (Nikolasanelka39) benim GB ye girip, ölmüs Anneme sövebiliyor. Bu nasil bir psikolojidir anlayamadim. Bir insani bu tür faaliyete yönelten acaba ne olabilir ki. Böyle birseyi yapma sebebi anca benden intikam almak istemis olusudur. Ama buranin müdavimleri bilirler, ben cok uzun zamandan beri buraya post atmiyorum. Öyle GB"lere girip PC-Teröristligi de yapmam. Bu yaratik muhtemelen yine buralarda baska bir nick"le dolasiyordur. Sanmasin ona ayni karsiligi verecegimi. Bizim en az kendi Anamiza gösterdigimiz saygiyi herkesin Anasina gösterdigimiz ortadadir. Muhtemelen de kapatmistir GB yi. Henüz arastirma asamasindayim, cok ama cok dikkat etsin kendisine. Bu türlü olay yanina kalmayacaktir elbet. Saygilarimla |
wir werden zuerst die schweine aus
Gelsenkirschen wegputzen, danach werden (wenn es mit der verlösung klapt) die Schweine aus München weggeputzt.
|
Meinst du deutschland wird gegen Türkei
mitthalten. Wen du daran glaubs, dann bist du für mich ein armer Sau.
|
Arkadaslar kusura bakmayin
su franzbeckenbauerya hadini bildirmek zorundaydim
|
6S, BJK ve TS cok komikler
neymis itifak kurmuslar yahu siz kendinizi bildiginizden beri Fenerbahceye karsi itifak icindesiniz bunu bilmeyenmi var yilardir hepiniz gücünüzü birlestirip bir fenerbahce olamiyorsunuz. simdide yeni birseymis kibi beraber hareket ediyorsunuz.
Sizin her yeriniz itifak olsa ne yazar. haaaaaa baktiniz básarisizsiniz biriniz clde rumlara elenir ve ligde önüne gelene yenilir öbürü sözde avrupali uefaya bir köy takimina elenir digeri tam evlere senlik iki sezondur transfer sampiyonu olur ama ligde önüne gelene yenilir veeeeeeeee bu basarizliklarini ört bas etmek icin fenere saldirirlar. taraftarlarinin ilgisini baska yönlere cevirmek icin fenerbahceyi hedef alirlar. yilardir bu böyleydi simdide böyle. tamam kardesim fener hakem hatasindan bir gol ati ama fenerin sucu bunda ne oturup hakemlerimizin kalitesinin nasil yükletilecegini tartisip ha´kemlerimizin kalitesini artiracak cözümler bulacaklarina fenere saldiriyorlar. yemezler bunu herkesi kendi taraftarlariniz gibi saf zan etmeyin. yahu sanki bu ligde fener hakem hatasiyla gol atan tek takim. kimse kusura bakmasin ben bunlara arkamla gücüyorum. |
o.T.
Ach komm halt einfach die fresse du nichtsnutz bist wahrscheinlich einer von denen wo noch nie gegen ball gehauen hat und vorm fernseher sitzt und bier trinkt bunlar zaten sadece 6.Sarayli olabilir ancak. Ich sage dir mal eins heutzutage kann jeder fussball spielen und jeder kann an einem tag gegen jeden gewinnen. Glaube mir fenerbahce hat so eine mannschaft die brauchen sich vor niemand zu verstecken an einem guten tag kann fener gegen jede mannschaf´t der welt gewinnen - natürlich kann fener auch gegen mannschaften wie juve, barcelona, münchen, ac milan verlieren weil ist ist keine schande gegen solche mannschaften zu verlieren es kommt halt nur drauf an wie man verliert.noch eins fener KANN gegen bayern verlieren muss aber nicht sein aber ihr HABT GEGEN TRÖMSO VERLOREN ALSO ERST MAL AN DIE EIGENE NASE FASSEN UND DANN AUF ANDERE LOSGEHEN. ama sizin gibi taraftardan zaten fazla bilgi bekleyemessin hadi bakalim avrupa aslani miau de bakiyim:-))ahahaahahah
|
o.T.
kollege lass denn doch labern von nichts hat er eine ahnung glaube mir der würde keine 7 spieler von bayern aufzählen können.
|
o.T.
ya bunlar hep ayni kendi basarisizliklarini nasil örtmek icin bahane ariyorlar ve en kolay yolunu seciyorlar neymis feneri federasyon kolluyormus bu kadar gülünc play olamaz ya
|
:)
saygisizlik degil, bu durumlari bir kac sene önce bize siz yapmistiniz. ne kadar dönek oldugunuz ortaya cikti. ona güldüm :)
|
hem
lutscher diyen sen, saygisiz olan biz? wie geht das? trottel ! :)
|
o.T.
der Nikolasanelka39 ist ein alter bekannter, der war früher unter dem vanhoi..... namen drin, hat nur seinen namen geändert, ja fluchen tut er auch ohne grund.
|
Fener5ce
ultrAslan Alpaslan´in yazisi!
Cok ilginc, okumanizi tavsiye ederim... ------ Devletten üstün degiliz Manisa maçını 4-1"lik skorla bitirmiş keyifli keyifli dönerken bir yandan da Beşiktaş-F.Bahçe maçını dinliyorduk. Spiker "F.Bahçeliler İnönü Stadı"na BJK forma ve bayraklarıyla girmişler" deyince hem şaşırdık, hem de gülmeye başladık. Ve birbirimize sorduk; "Biz böyle bir şey yapabilir miydik?" Asla yapmazdık, yapamazdık. Ama yapamayacak olduğumuz şey stada girmek değil rakibin formasını giymekti. Kaldı ki, G.Saray taraftarının gitmesinin sözlü olarak yasaklandığı(!) hem futbol, hem de basketbol maçlarında Kadıköy"e de, Haldun Alagaş"a aslanlar gibi gittik…Ha sonra dışarı atıldık, nezaretlerde yattık vs. ama neticede herhangi bir kamuflaj yapmadan içeri girdik. O günlerde, G.Saray taraftarı, bu yasağın birilerinin ricasıyla olduğunu bildiği için bu alçaltıcı yasağı delmişti. Yoksa kimse devletten üstün değildir eğer bir kanun konulmuşsa ve bu eksik de olsa, yanlış da olsa herkes buna uymakla mükelleftir. G.Saray taraftarı da buna sonuna kadar uyacaktır. Bakın buna benzer bir yasak İngiltere"de de getirilmiş bir gün. (Hangi takımlar arasında olduğunu unuttum... Ama Manchester ve Liverpool arasında diye tahmin ediyorum.) Liverpoollular Manchester"e maça giderlerse stada alınmayacaklardır. Akıllara F.Bahçelilerin yaptığı gelir; “Manchester forması giyip gitmek.” Sonradan doğal olarak bundan vazgeçerler ama yine de Manchesterliler önlemlerini alırlar… Ve içeri giren herkese (üzerinde Manchester forması olan ya da olmayan) tek tek sorarlar "Hangi takımı tutuyorsunuz?" Çünkü bilirler ki, tek bir Liverpoollu bile öleceğini bilse Manchesterliyim demez... O formayı da giymez. Aynı Galatasaraylılar gibi. ------------ Fener5celi olmak bir ayricaliktir, yeterki caktirma :) Bu yoldan devam edin, sizede o yakisir hehe!! ultrAslan-Avrupa Emre |
o.T.
Du bist so hohl alter da fallen mir nicht mal wörter dazu ein dua etki mübarek bir aydaniz yoksa sana daha güzel seyler söylerdim ezik seni. ben sana 100 tane böyle yazilardan yazayim buraya istersen baska sitelere bakarak kendi düsünceleri söylemekte bu kadar fakirsin demekki veya futbol bilgin cok zayif olmasi gerekiyor buda normal futboldan anlasaydin ezik takimi tutmazdin
|
HEP BERABER OLSANIZDA:::::
HEP BERABER OLUN AMA ODA BIZE KARSI GELMENIZE YETMEZ CÜNKÜ FENERBAHCE HEPINIZE YERIN DIBINE GÖMECEK HIC HEYECANLANMAYIN BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN DAHA COK SAMPIYONLUKLAR YASAYACAGIZ
|
ulan salak
adamin anisini yazdim, ne alaka futbol bilgisiyle...dogrulari hazmedemiyorsun herhalde
|
o.T.
anlamadim seni fascho
|
o.T.
güzel yazdin
ama ayakta uyuyorsun... futbol türkiye"de cok önemli bir "meşguliyet" dir.. her takimin taraftari takiminin ruhunu tasiyan taraftardir,,gs lilardan haric :) onlarda ruh muh yok...:)) varsa saymam yani :) saka bi yana...fenerbahce"ye karsi bu kampanya bizim hepimizin gercek yüzümüzü gösteriyor... biz severiz edepsizligi,,inancli olsak bile.. huyumuzdur bu...küfür,kavga ve "koyma" ... Tek Gercek Takim Fener |
esprilisin
neyse...kurz vor iftar, habe ich kein bock mehr.
|
o.T.
denkst du ich hab bock mich mit DIR abzugeben ultrAvrat :)
|
Fenerli"den de bu beklenirdi !!!!
Kardesim sen ne diyorsun yaaaa ????
Hic kimsenin kimseye küfür etmeye hakki yok !!!! Ha ben severim o tür seyleri diyorsan, o zaman alenen heryere bildir, gelin bana küfredin, ana avrat düzgidin, gelin bende desarj olun, o zaman baska onu bilemem tabii !!! |
o.T.
bende asiri seviyorum, fanatigim laf söyletmem takimima ama milletin anasina bacisinadami küfür etmem gerekiyor, birakin bu isleri TERBIYESIZLER !!!
o sahsiyet benimde gb me gelip cok küfür etti ama hicbirzaman karsilik vermis degilim, versem onun seviyesine inmis olurum ama okadarda düsmüs gör,üyorum kendimi saygilar |
Zzzzt....tokai! :) o.T.
ohne Text
|
o.T.
benim ne isim var onunla ?
ben besiktas amatör davranislarina kil oluyorum,,, japonculuk,pancu ezikini biz büyütmedik.. tuncay nasil siz attiysa onu da büyütmeyiz,,, siz yeterki cin bom un ........ takilin,, sizin yeriniz belli...Orasi ! |
o.T.
ozaman sizin seyirciye lig"de canlari sIkIlIyor diye ceza veriyorlar durmadan,dimi ?
günaydin ve saygilar "kardes" |
Senin ruh halinde olmak istemezdim !!!
Kardesim sen neden bahsettiginden haberin var mi ???
Ben burda olanlardan bahsediyorum, sen tribünde ki seyirciden bana masal okuyorsun !! Yazdigin konulari önce bir detayli okusan da ondan sonra cevaplasan !!! |
o.T.
Fenerbahçe’li futbolcu hakem tartaklamaz, tükürmez, küfür etmez !
----------------- sadece hakeme serefsiz der :) **tuncay sanli** o haberi yazan herhalde sarhostu ! |
Aha...Luciano FBnin oyuncusu degil mi?:)
ohne Text
|
o.T.
ben senin yorumlarini okuyorum da cevap bekliyorum
"bir fenerliden zaten bu beklenirdi" diye bir adi baslangicinla actin konuyu... asilda sen bir dogru dürüsüt baslangic yapsan fena olmaz... kendi camur düsüncelerini gizleyip baskalarina atmaya kalkma... |
o.T.
galatasarayli taraftarlarin pisligini genede gizlemez tuncayin yanlis hakareti
|
o.T.
üstündeki cevap sanaydi
|
Tromsö macini hala konusanlara...
bilhassa fenerbahcelilere...hatirlatmak isterimki futbolda hersey olur.
Fenerbahce`nin Fransizlarin siradan takimi Cannes’la oynadiklari 2 macta 9 gol yeyip, sadece 1 gol attiklarini unutmadik... Sigma Olumonc’dan da tek macta 7 gol yedikleri hâlâ bellegimizde... Hele Pendik’e elenisleri... Ne yani?.. Temcit pilâvi gibi hep bu maclarla mi yatip kalkalim?.. Saygilarimla ultrAslan-Avrupa Emre |
2-1 ***TEBRIKLER***
muhtesem oynadilar...
Itaka Siri **oktandir ama olsun yinede yaptilar yaaa ve su 17 yasindaki sipaya ne demeli ;-) Tebrikler !!!!! PS: Danimarkaya burdan bol hürmetlerr hehe ;-) |
Bu kadar da olmaz ayip yaw!!!
Ben sakaryali cok iyi bir fenerbahce taraftariyim. Bu hafta bi kac arkadas ile istanbula ucup ankaragücü ve schalke macini seyredecez. Fakat abi fiyatlar el yakiyor. Ucak bileti kisi basi zaten 220 euro. Asil skandal stad girisleri icin alinan paralar. Biletix den almayi düsündüm ve az kalsin sok gecircektim. Ankaragücü maci icin en ucuz bilet kale arkasi kisi basi Migros Tribün: 22 YTL (22.000.000 TL) Telsim Tribün: 22 YTL (22.000.000 TL) en pahalisi kisi basi Fenerium D BLOK : 200 YTL (200.000.000 TL). Simdi bi sorum olacak. Millet türkiyede fakir diyorlar. Ama fenerbahce stadi hep ful. bu paralari nasil veriyorlar. Ben almanyada böyle fiyat görmedim. Bence fenerbahce yönetimi yanlis yapiyor. Madem halkin külübüzün o zaman halka göre bilet fiyatlari belirle. Böyle olmaz ki bizi fenerbahce uzatmak mi istiyorlar böyle fiyatlar ile. Yani ben almanyada yasiyorum bana bile fena koyuyor bu fiyatlar. Asil skandal (skandal degil cünkü stad hep ful yaw) sampiyonlar ligi schalke maci fiyatlari.Kisi basi Migros Tribün: 44 YTL (44.000.000 TL)
Telsim Tribün: 44 YTL (44.000.000 TL) en pahali bilet ise Fenerium D BLOK : 275 YTL (275.000.000 TL). Ama stad ful demek bu parayi verenler var öyle yaw yoksa stad dolmaz ki. Ama bence sayin yildirm ve yönetim bunlari bi kez daha düsünmeli. Cünkü orta gelirli aileler de fenerbahceli olabilir. Ama bu fiyatlar ile nasil maca gidecen. Evet güzel stad güzel küfür yok aileler gidiyor. Ama bu fiyatlarla nereye kadar. Biraz insaf lütfen aziz bey. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:36 Uhr. |