Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

derbeder80 13.07.2005 16:58

neyse bekleyelim ne olacak görecez o.T.

ohne Text

derbeder80 13.07.2005 17:05

hicde anormal degil

asil bizde normal bizim futbolcular o kadar profesyonel degil sadece sözlesme imzalarken profesyoneler.

kücük takimlara karsi motive edemiyorsun kücük takim futbolcusu ise amatör ruh ile iyi motive olup büyük takima karsi hayatinin futbolünü oynuyor. futbolda profesyonelik ve motivasyon cok önemlidir.

böyle seyler önümüzdeki seneler hep olacak futbolun güzeligi burada her an süprizlere aciktir. her zaman favori kazanmaz. en büyük takimlari yenersin gelirsin bursadan 5 yersin.

kes 14.07.2005 14:22

mein fc kölle gegen besiktas..

19 uhr auf kanal d :)

15.07.2005 02:39

0-0 gespielt. Wie wars denn?? o.T.

ohne Text

kes 16.07.2005 02:53

ein typisches 0-0

wenige tor-chancen...

könnte echt besser sein..

1907fener1907 19.07.2005 22:47

DÜNYA FENERBAHCELILER GÜNÜNÜZ KUTLUOLSUN

DEGERLI RENKDASLAR

derbeder80 20.07.2005 17:13

Tesekürler Aziz Baskan

Appiah Fenerbahcemize ve Türkfutboluna hayirli ugurlu olsun.

Öncelikle bize bir yildiz daha kazandirdiklari icin Aziz baskanimiza ve yönetimimize tebrikler ve tesekürler.

Eeee artik herkes fenerin gücünü gördü? Bazilari gelme alamazlar olmaz rüya deyip madara oldular. Oh olsun.

Ortega gelmeden öncede dediler, Alex gelmeden öncede dediler, Anelka gelmeden öncede dediler ve son olarak Appiah gelmeden önce dediler. Hep gelmez dediler Fener aldi. Fener aldikca hepsi catladi. bu kafa ile daha coooook catlayacaklar.

Bu bir devrimdir artik ülkemiz 30 yasini gecmis futbolcularin ugradigi son durak degildir. Tabiki bu simdilik sadece fener icin gecerlidir.

Bu transfer ile Fener gücüne güc katti ve Aurelio, Appiah ve Serkan üclüsu ile bence Fenerbahce Türkiyenin en iyi ve Avrupada ilk 10 icinde yer alacak orta sahaya kavustu. Forvete zaten sorun yok, Ortasahadaki sorun cöüldu simdi tek sorun defansta tabiki güclü bir ortasahasi olan takimin ayni deffans sorunlarini yasayacagindan süpheliyim. ama yinede iyi bir avrupli defans oyuncusu bulunur ise lucianoyu gönderip yerine alinabilir.

Bu arada bjkli arkadaslarimi Ailton transferinden dolayi tebrik ederim. gercektende güzel bir transfer ve bjkye yararli olur. bir sürü artisi var basina görede sadece üc eksisi var. kilosu, yasi ve kaprisleri. Kilosunun büyük sorun cikaracagina inanmiyorum. Yasina bakildiginda üc sene daha rihat oynar öncelikle sorun degil. Bence tek sorun olacak sey Kaprisleri ve huzursuzluklari olabilir ama bunlarin yasanmamasinida bjk yönetimi ve riza hoca önleyecektir. Böyle Futbolcuyu alan bunlarida hesap edip önlemlerini almistir diye düsünüyorum. Eger herseye ragmen Kaprisleri sorun cikartirsa o zamanda yas sorunu ortaya cikabilir cünkü elden cikartmak zorlasir ´ve zarar edersin. Neyse her transferin riski vardir tekrar tebrikler ülkemizin güzide takimlarinada yildiz futbolcular yakisir.

Neyse bu kadar yazdik birde lig degerlendirmesi yapalim.

Bence Fener ve Trobzon Sampiyonlugún en büyük adaylari ve iclerinden biriysi Sampiyonlugu yakalar. Sampiyonluk tecrubesi nedeni ile Fener biraz daha avantajli gibi. iki takimida baz aldigimizda bence yüzde 51 Fener yüzde 49 Trabzon ipi gögüsler. Yani anlayacaginiz iki takiminda sansi esit gibi.

Besiktasa gelindiginde ise sezon icinde rihatsizliklar yasamazlar ise (ki umarim yasamazlar). Sezon sonuna kadar Feneri ve Trabzonu zorlarlar. Tabiki Sampiyon olma sanslari var ama bu sans Fenerle Trabzonun sanslarindan daha az bir sans. futbolda sans faktörü önemlidir hersey hemen yeríne oturursa ve iyi islerse neden olmasinlarki?

Galatasaray hakinda malesef Fener, Trabzon ve Besiktas icin yazdigim olumlu seyleri yazamiyorum birakin Sampiyonlugu simdiki hali ile ligi ikinci bitirmeleri bile büyük bir süpriz olur. Tabiki cikmayan candan umut bitmez lige daha iki hafta var ve transferin bitmesine galiba bes hafta var bu zaman kisa degil belkide bir iki süper transferle cok idali hale gelirler. iyi olurlarsa cok güzel olur cünkü biktim artik sozon sonuna kadar iki veya üc takimin sampiyonluk icin savasmasindan b u sezon son haftaya kadar dört hata bes takimin sampiyon olma ihtimali olsun.

Ve tabiki Sezon sonunda ipi gögüslüyen takim Fener olsun.

Saygilarimla

21.07.2005 08:59

Yarisma ne zaman basliyoooooo ???

Saison ne zaman yine ???

xxsinan07xx 21.07.2005 15:49

6 7 8 august o.T.

ohne Text

21.07.2005 19:17

Tahmin yarismasini sordu, ligi degil :)

ohne Text

newgen 21.07.2005 23:11

Kommt aufs gleiche raus! o.T.

ohne Text

22.07.2005 13:00

Nicht ganz, weil noch nicht feststeht,

wer die Aufgabe übernimmt :)

22.07.2005 14:04

Du, Kes, Brat, o.T.

ohne Text

22.07.2005 14:04

PS: oder ich ;-) aber dann wird´ssssssss

jede Woche hier ein Blutbad geben

hehe

26.07.2005 21:33

TS CL eleme ilk macini 3-1 kaybetti!

Gecmis olsun. Ikinci bir sinif takimina karsi dogrusu ben 2-3 gol atip döneriz diyordum ama tam tersi oldu!

Yattara oyun disi kaldi cift sari karttan. Hayirlisi bakalim.

Fängt nicht gut an für Trabzon....

kes 26.07.2005 23:59

einfach nur PEINLICH UND DOOF...

wie kann man gegen eine mannschaft aus zypern verlieren?

baoh... auch wenn die im rückspiel 5-0 gewinnen....das ist einfach peinlich...
jede andere mannschaft würde 5 tore gegen so eine mannschaft schießen...
yazik yazik...ts sampyionmu olacak? lache ich nur

derbeder80 27.07.2005 14:34

kötü oldu

cikmayan candan umut bitmez ama bence tur zor cünkü adamlar enayi degil ya iki farkli öndesin on kisi defans yapar en kötü ihtimal bir gol yer turu gecer. fazla umutlu deggilim dün trabzon sansliydi mac 5:1´de bitebilirdi.

kes 28.07.2005 11:37

ALPAY Probetraining beim FC Köln...

Gestern, Mittwochnachmittag, landete der neue Abwehrchef in spe in Köln, um ab heute beim FC zu trainieren: Alpay Özalan (32), 84-maliger türkischer Nationalspieler, WM-Dritter 2002.

Cool ya...endlich hat köln ein echten türken im team. wenn er echt in köln spielen sollte, wird er auch in der national mannschaft wieder spielen.

Hoffe er packts...

derbeder80 28.07.2005 16:51

GALATATASARAY"A KOMBİNE SATMA TAKTİKLERİ

GALATATASARAY"A KOMBİNE SATMA TAKTİKLERİ

MERİÇ TUNCA

GALATATASARAY"A KOMBİNE SATMA TAKTİKLERİ Yanılmıyorsam haberi geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi"nin ekenomi sayfalarında gördüm.. 3 büyükler arasında en çok sezonluk kombine satan kulüp Fenerbahçe"ymiş.Sarı-Lacivertli kulüp şu ana kadar tam 21 bin 200 kombine bilet satarken, Beşiktaş 4 bin adetle ikinci sırada kalmış. Üçüncü durumdaki Galatasaray"ın hali ise ligdeki gibi içler acısı. Çünkü Sarı-Kırmızılı yönetim büyük iddialarla başladığı kombine bilet satışlarında 1200 (Yazı ile bin ikiyüz) rakamına ancak ulaşabilmiş.. Transfer palavralarına, pardon transfer harekatına Real Madrid"li Figo ile başlayıp, son bir ayda tam 100 yabancıyla ilgilenen, Pires, Mires derken derken Ankarasporlu Wederson"a kadar düşen Galatasaray"ın bu oyuncuları alabilmesi için yüksek miktarda kombine bilet satması gerekiyor. Çünkü hesap, kitap ortada.. Hele ki ezeli rakibin Fenerbahçe, senin Ali Sami Yen Stadı"nın tüm kapasitesi kadar kombine bilet satmışken.. Peki bu iş nasıl olacak?. Galatasaray Yönetimi talip olduğu futbolcuyu bırakın getirmeyi, posterini bile alıp kulüp binasının duvarlarına yapıştıramıyor.. O zaman ezeli rakibe biraz benim gibi akıllı (!) biri tarafından dış yardım gerekiyor.. Şimdi Fenerbahçeli dostlarım, arkadaşlarım ve akrabalarım yanlış anlamasınlar ama ben bu görevi üstlenmek zorundayım.. En azından ""Galatasaray"sız Fenerbahçe, Fenerbahçesiz Galatasaray olmaz"" diyenler için kendimi ateşe atmak ve ezeli rakibimizin en azından önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışında olabilmesi ve lige renk katabilmesi için kendimi feda etmekle birlikte, değerli fikirlerimden (!) bir kaç tanesini sunmak durumundayım.. (Burada hemen kısa bir not: Galatasaray"ın olmadığı bir ezeli rekabeti hiç bir Fenerli istemez. Bir kere her yıl 2 maçta 6 puan garanti. 2-3 senede bir 5-6"lık galibiyetler garanti.. Keşke ligdeki her maç Galatasaray"la olsa.. Çünkü Fener, Galatasaray"la oynacağı 34 maçın en az 30"unu kazanır, 4"ünü de berabere bitirir. Ve en az 94 punla şampiyon olur. Ben daha şimdiden ligin ilh haftasındaki Gençlerbirliği maçını düşünüyorum. Yener miyiz, yenilir miyiz, berabere mi kalırız. 3 ihtimalli bir maç.. Tamam kabul ediyorum. Fener-Galatasaray maçları da artık 6 ihtimalli. Fenerbahçe ezeli rakibine ya 1, ya 2, ya 3, ya da 4 tane atıyor. 2-3 yılda da bir 5 ve 6 gol attığı da oluyor. Ben onun için ligde her karşılaşmanın Galatasaray ile oynanmasından yanayım).. Gelelim bu kısa açıklamadan sonra hiç bir ücret ve karşılık beklemeden değerli Galatasaray Yönetimi"ne ve hakikaten çok sevdiğim Özhan Canaydın abime kombine satış önerilerime.. Madde madde sıralıyorum.. Bunların tamamını ya da bir kaçını uygulamak Sarı-Kırmızılılar"a kalmış.. Kaldı ki ben burada amma hizmeti yapıyorum. 1) Sarı-Kırmızı olan kulüp renkleri sezon açılıncaya kadar ""Sarı-Lacivert""e dönüştürülür. Ancak bu olay taraftarlar arasında oluşabilecek ""Ne oluyor lan. Kulüp Fener"e mi satıldı"" tepkisini önleyebilmek amacıyla renkleri Sarı-Lacivert olan Ankaragücü"nün formasıyla kamufle edilebilir. 2) Galatasaraylı yöneticiler gizlice Fenerbahçe antrenmanına giderek, taraftar pozisyonu havasında Alex ve Anelka başta olmak üzere yeni transfer Appiah ve Luciano ile resim çektirip daha sonra bunu kendine yakın gazetelerde ""Fenerbahçe"nin yıldızlarını transfer ediyoruz"" yayınlatabilirler.. 3) Tuncay, Selçuk, Serkan, Deniz ve Volkan"a İspanya Milli Takımı"nın formalarını hediye edip (Ancak bunun içinde henüz borç takılmamış bir spor malzemeleri satan mağaza bulunmalı) fotoğraf çektirilir. (Ne alaka diyebilirsiniz. İspanya Milli Takımı"nın renkleri de Sarı-Kırmızı"dır). Bu da gazetelerde yayınlatılıp ""Fenerli millilerin Galatasaray sevgisi"" başlığı atılırsa hoş olur.. 4) Galatasaray Yönetimi özellikle ligdeki tüm maçlarını Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı"nda oynayacağını açıklar.. (Nedense bu stadın kombineleri peynir-ekmek gibi satmaktadır). 5) Yeni transfer İliç, siyaha boyatılarak ""İşte yeni 10 numaramız. Fener"den Alex"i gece yarısı operasyonu ile kaptık"" haberleri ortaya çıkartılır. Bunun için bu işleri çok iyi bilen Ergun Gürsoy"dan lojistik destek sağlanır. 6) Başta Aziz Yıldırım olmak üzere, Mahmut Uslu, Hakan Bilal Kutlualp, Murat Özaydınlı gibi Fenerbahçeli yöneticilerden ""Transfer nasıl yapılır, kombine bilet nasıl satılır"" konulu dersler alınır.. 7) Her şeye rağmen yukarıda saydığım olayların hiç biri işe yaramıyorsa Güneydoğu"da aşiretlere mensup, futbola yatkın isimler transfer edilir. Bu futbolcuların ailelerinin sayısı en az 20 bin olduğu için yapılan sözleşmelere konulacak ek bir madde ile tüm aşiret mensuplarına Ali Sami Yen Stadı"ndan kombine bilet alma şartı getirilir. Bu yolla transfer edilecek ismi Abdülselam ya da her neyse 2 futbolcu ile en az 40 bin kombine garanti edilir.. Eveeetttt.. Benden bu kadar.. Bundan sonrası Özhan abime ve hakikaten çok sevip (Sevdiğinden tüm Galatasaraylılar"ı nedense hep öpesim gelir) Galatasaraylılar"a kalmış.. Uygular ya da uygulamazsınız.. O sizin bileceğiniz bir şey. Fenerbahçe"ye rakip olmak istiyorsanız bir şeyler yaparsınız. Bu işler atıp tutmakla değil, kombine ve forma satışları ile olur.. Haydi gösterin kendinizi..

Yazar: MERİÇ TUNCA
Kaynak: <a href="redirect.jsp?url=http://www.FenerHaber.net
" target="_blank">http://www.FenerHaber.net
</a>

newgen 28.07.2005 23:31

Na und?

Sana ne? Fühlst Du dich jetzt gut? Was hast Du davon? Was ist dein geistiger Input bei diesem Beitrag?

kes 29.07.2005 11:58

5-1 unuttun o.T.

ohne Text

29.07.2005 21:29

Trabzosporu umtaufen etmek lagzim

zu Salakspor... bu kadar enayilik Futbol tarihinde görmedim, kaldiki bu macin ayni anda Politik bir esansi vardi....

Trabzonspor remsen tüm TR yi verraten etti.. kaldiki Yattarayi bence cok agir cezayla cezandirip veya Trabzonspordan disari atmalari lagzim... sadece iki üc artis hareketlerle Trabzona faydali olunmuyor....

Ikinci mactada Trabzon kesinlikle bekleneni veremeyecek... rezili rüsvayi etti TR yi... bir Trabzonsporlu olrak Utanc duydum... defans sanki satilmis bir takimin defansi gibi Futbol oynadi... kacan pozisyonlarda cok cok fazlaydi... beceriksizlik Trabzonda hat safada.. yönetimiyle Futtbolcusuyla.. is ciddiye vardiginda Trabzon her zaman versagen etti ve ediyor ve etmeyede devam edecek gibi gözüküyor

29.07.2005 21:31

Valla ich lache mit

haklisin cünkü... 5-0 bos ver... eger 1-0 bile maci alirlarsa buda cok büyük basaridir

derbeder80 30.07.2005 16:33

cokmu dokundu?

Yaziyi komik buldum ve sizleride bu yazidan mahrum etmek istemedim.

biraz hos biraz komik biraz abartili biraz gercek (birazdan daha fazla) ve birazda gslileri kizdiran bir yazi

derbeder80 30.07.2005 16:37

O bizden size 100. yil hediyesi

6S sadece ezeli rakibimiz degil ondan daha cok ebédi dostumuzdur

hüsran yasadigi 100. yilinda dostumuza bir kupa sevinci ve bir farkli galibiyet yasatmisiz cokmu?

kes 30.07.2005 23:06

kendinizi böyle kandirmaya bayilirsiniz

ohne Text

31.07.2005 04:31

Fb-Everton macinda 1 seyirci vuruldu!

Evet beyler, Inönü´yü ölüm stadi ilan eden basin ve TFF haksiz yere 3 mac ceza vermisti Besiktas´a.

Simdi bakalim ayni "hassasiyeti" gösterecekler mi?!

-------------------------------------------------------------------------------

Atatürk Olimpiyat Stadı´nda oynanan Fenerbahçe-Everton maçında 1 kişi, bacağına isabet eden kurşunla yaralandı.

Stada silahla gelerek 1 kişinin yaralanmasına yol açan seyirci yakalanamazken, bacağından yaralanan şahıs, hastanede tedavi altına alındı. Dün akşam saat 20.00´de Fenerbahçe ile İngiltere´nin Everton takımları arasında, Atatürk Olimpiyat Stadı´nda oynanan hazırlık maçında 1 seyirci, maçın 25. dakikasında, Fenerbahçeli oyuncu Tuncay´ın attığı golden sonra sevincini silahına sarılarak kutlamak istedi. Kimliği belirlenemeyen kişinin açtığı ateş sonucu maçı izlemeye gelen Yusuf Bahar isimli seyirci, bacağından yaralandı. Yaralı şahıs, stattan çıkarılarak polis otosuyla Bakırköy Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Stada silah sokarak bir kişinin yaralanmasına yol açan kimliği belirsiz kişi ise yakalanamadı.

Bakırköy Devlet Hastanesi´nde ilk tedavisi yapılan Bahar, Hastane çıkışı gazetecilere, ´İlk golün ardından ben de sevinerek ayağa kaltım ve birden bir acı hissettim, yukarıdan ateş etmişler, seken kurşun da bacağıma isabet etti´ dedi.

Yusuf Bahar, ayakta yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü.

kaynak:
www.internethaber.com,
<a href="redirect.jsp?url=http://www.iha.com.tr/bin/directory.dll/pf" target="_blank">http://www.iha.com.tr/bin/directory.dll/pf</a>

31.07.2005 04:33

Hayirlisi... o.T.

ohne Text

kes 31.07.2005 23:35

sari-lacivert federasyon görmemis :p o.T

ohne Text

01.08.2005 01:42

Gösterirler onlarada, merak etmesinler!

:)

GS-FB macinda tribün merdivenleri bosalmadi diye oyun basladigi icin "Türkiye bugün büyük bir sansi tepti" demisti.

Dün olanlardan sonra bakalim ne diyecek.

derbeder80 01.08.2005 16:05

Suclular cezasini bulacaktir

Ama bu olay iyi arastirilsin. Bu silah nasil stada girer. Kimin ihmali var. bunlar arastirilmali.

Koca Stadda tek kapi acilmis ve Aziz yildirimda diger kapilarinda acilmasini istemis. bunun üzerine emniyet cocukluk yapip demiski eger diger kapilari acarsak arama yapilmiyacak. bu nasil bir düsüncedir? ya kapilari acarsin ve arama yaparsin yada kapilari acmaz ve actirmazsin olur biter. Eger fener yönetimi herseye ragmen kapilari accam diyorsa tutuklarsin mac sonuna kadar gözaltinda tutarsin veya fener yönetimine sorumlulugun onlarda olduguna dair bir evrak imzalatirsin ve stadi terk edersin.

Bu olayin sorumlulugundan ne fener yönetimi nede emniyet müdürlügü kacabilir ikiside sucludur ve haketikleri cezalari cekecekler.

bu olay cok üzücüdür bjk stadinda adam bicaklanip öldürüldügündede demistim bu olay bir camiaya mal edilemez. hep beraber böyle magandalilarla mücadele etmeliyiz.

olayda hayret verici bir drum daha vardir cok modern diye övünülen olimpiyad stadinda her yer kameralilarla gözeltilmiyormu? neden emniyet silahi kimin ates etigini bulamiyor hayret verici bir olay. Simdiye kadar bulunup tutuklanmasi lazimdi. Kursunun kime ve nerede carptigi biliniyor ona göre kamera görüntüleri agir cekimde izlenir ve kursunun geldigi yön tespit edilir ve silahi ates eden sahis bulunur. stadtaki her kamera görüntüsünü tek tek incelemeyede yok. tabiki eger stada her yer izlene biliyorsa. eger izlenemiyorsa bu büyük bir ayip olur. böyle bir modern stada herseyin bulunmasi gerek.

gelelim cezaya bence Fener en az bir mac en fazla iki mac seyircisíz oynama arti para cezasi almali ve olayin sorumlusu emniyet müdürüde görevden alinmakla´cezalandirilir. eger aziz yildirim alehine bir suc tespit edilirse federasyon tarafindan onada 1 ile 6 ay arasi ceza verilmeli. isin hukuki yani ise savcilik ile mahkeme isi.

derbeder80 01.08.2005 16:14

bu ne bicim yorum

Sari laciver fedarasyon ne oluyor.

Olay daha yeni olmus ve federasyon incelemelerde bulunuyor bu incemelerin olmasi normaldir önce suc ve suclular tespit edilir ve sonra gereken ceza verilir. federasyon arastima yapmadan kimseyi cezalandiramaz.

gelelim Sari lacivert federasyona bunun ne demek oldugunu aciklamani istiyorum.

baktiniz Fenere gücünüz yeteyecek ve Sampiyon olmiyacaksiniz sezon basindan itibaren feneri karalamaya basladiniz. bir bekleyin federasyon ne ceza ve recek ne olacak ondan sonra federasyon hakinda yorum yapin.

derbeder80 01.08.2005 16:19

hic bir stad ölüm stadi degildir

sadece bunlara canak tutanlar vardir gecen sene bjkye verilen ceza dogruydu fenerde hak etigi cezayi alacak bundan süphem yok. bu olay feneri karalamak icin kulanilamaz.

01.08.2005 18:17

Besiktas"i karalamak icin yazili ve

görsel basin olsun ellerinden geleni yapmislardi. Düsünsene, Fener"in ev sahipligi yaptigi bir macta stada silahli bir kisi giriyor, silahini kullaniyor ve birini yaraliyor.

Ondan sonraki gelismeler:

1. Ayni aksam ses yok seda yok. Ne görsel nede yazili basinda!

2. Ayni gece 2!!! degisik kaynaktan verilen haberden sonra millet olayin farkina variyor. Oysa Besiktas Stadindaki olaydan sonra haftalar boyunca mansetlerden indirilmemisti!

3. Ertesi gün tek tük haberler yapiliyor. Bu tek tük haberlerden sonra Fenerbahce yönetimi "...suc emniyetindir. Bizi baglamaz..." diyor.

Bu ne terbiyesizlik?!? Ne samimiyet, ne üzüntü. Sanki hic birsey olmamis gibi demecler.

4. Vurulan kisi hastaneye kaldirildiktan sonra verdigi demecte ayagindan kursun cikartildigini söylüyor.

Fener yönetimi ise stadta demir parcasi girmis diyor. Stadta nerde demir parcalari var?!

Besiktas"a verilen 3 mac ceza"ya Besiktas bir can sözkonusu oldugu icin hic bir itiraz etmedi. Bu tür olaylar ceza yememizle sona erecekte kapansin dediler.

Fener ise "bundan sonra dikkatli olmaliyiz, bir daha olmamasi icin" diyor.

Bundan sonrasi ne?!? Daha ötesi var mi? Sayin Aziz Yildirim "Türkiye bugün tarihi bir firsat kacirdi" söylemisti cok önemli olmayan bir konu hakkinda. Simdiki olayda neden susuyor!?

Son iki yilda Fenerbahce yönetimi yaptiklariyla ve durusuyla iyi yerlere geldiginin gösterme gayretindeydi. Ama Cumartesi gecesinin akabindeki tavirlarindan sonra bunun sadece sözde ve sadece kendi cikarlari dogrultusunda yaptiklari ap acik ortaya koydular!!!

kes 01.08.2005 18:45

sen bos bos konusuncada kimse yorum...

beklemiyor senden demi???

girgir olsun...mehr auch nicht...

derbeder80 02.08.2005 15:47

herkes öncelikle kendisini düsünür

bu normaldir fener yönetimi sesiz kaldigi icin yadirganmamali en iyisi öncelikle sesiz kalip ve gidisati beklemektir. daha federasyon kararini vermeden adliye karari gelmeden konusmak yersiz. fener yönetimi ne diyeceki? bizi asinmi diyecek? olmaz böyle sey. federasyonun bir ceza yönetmeligi var ve buna göre birseyler olacak. fener yönetiminin bosuna kargasa yapmasina gerek yok.

Fener yönetiminin yapacagi tek birsey vardir bu olaydan bir ders cikartip ve bunun bir daha yasanmamasi icin önlemlerden taviz vermemesi.

Basinin cogunlugu bu olayi ertesi gün duydu hazirlik maci diye önem vermediler lig maci olsaydi yaygarayi koparirlardi. Pazar günü bir kac tvde spor programlari vardi ve bunun üzerine gidildi. basinin yetersizligi düsünce yetersizliigindendir mac mactir bunun resmisi gayri resmisi olmaz. o yüpzden ayni ilgi gösterilmeli.

bu olay futbola yakismiyor ve bir fenerli olarak degil bir futbolsever olarak suclúlarin cezalandirilmasinii ve böyle seylerin bir daha olmamasi icin bu olaydan ders alinip tüm stadlarimizda önlemlerden ödün verilmemesini diliyorum.

derbeder80 02.08.2005 15:48

OK :-) o.T.

ohne Text

derbeder80 02.08.2005 16:06

Fanatikte yaziyor

ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ama olay kapanana kadar cok sey yazilip cizilecek. karari yargiyla federasyon verecek.

---------------------------------------------

"Bir garip olay!

Everton maçında bir taraftarın yaralanmasına yolaçan silahın stat dışından ateşlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor
02.08.2005

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Fenerbahçe ile Everton arasında oynanan maçta Yusuf Bahar isimli bir taraftarın silahla yaralanması olayı esrarengizliğini koruyor. Maçtan sonra tribünlerde arama yapan ancak mermi kovanı bulamayan emniyet güçleri, stadın 38 güvenlik kamerası tarafından çekilen görüntüleri de tek tek inceledi. Silah atılan bir yerde taraftar dalgalanması, panik havası olması gerektiğini düşünen yetkililer, böyle bir görüntüye rastlamadı. Bu doğrultuda, silahın dışarıdan ateşlenmiş olabileceği, “Yorgun mermi” denilen şekilde mermi çekirdeğinin taraftarı yaralayabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bu arada Futbol Federasyonu olayla ilgili soruşturma başlattı."

kaynak: www.fanatik.com.tr

derbeder80 02.08.2005 16:06

Eger ola o.T.

ohne Text

derbeder80 02.08.2005 16:11

Eger olay böyleysede fenere

ve emniyete ceza gerek cünkü siyircilerin üstü aranmasi gerek ve aranmadi. bu federasyon ceza kuruluna göre suctur ve para cezasi vardir. tabiki bu fanatigin yazisi dedikoduda olabilir da cook seyler yazilip cizilecek bekleyip olaylarin gelisimine göre hasreket etmekte fayda var.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:48 Uhr.