![]() |
as- gitme dur
As - Gitme dur
-------------------------------------------------------------------------------- Anladim hersey faydasiz Birlikte olmamiz imkansiz Askimiz degil bir care gec olmadan ayrilmaliyiz Nasilda söylersin bunlari Saymadan gecen o yillari Ayriliktan söz etme ne olur al da git gideceksen canimi Gitme dur ne olur birakma ellerimi ne olur söyle hic mi sevmedin beni yok olur kirilir bu kalbim sensiz simdi ne olur gitme, askimiz bitmesin böyle Ne olur anla sen halimi Üzgünüm baska bir care yok Ayrilik en dogru karar inan Gitmeye mecburum bu son veda! Bu kadar kolay miydi hersey Yikipta gitmek umutlari? Inanmam bu sen olamazsin Kötü bir kabus olsa gerek Gitmedur ne olur birakma ellerimi Ne olur söyle hicmi sevmedin beni... yok olur kirilir bu kalbim sensiz simdi ne olur gitme, askimiz bitmesin böyle |
Hande Yener - nasil zor simdi
Nasıl zor şimdi
Tanışmak başka biriyle Yeniden kurmak O devrilen cümleleri Anlatmak kendini İlk kez anlatır gibi Dinlemek her şeyi Unutması zor olsun diye Sevdiğim film hangisi En sevdiğim şarkı, şiir, şair, yazar, çizer Siler, bozar zamanın silgisi Silse yine iyi Tükenmiş bir kalem inadında kalır izi Sen boşversen boşvermez beni Sevdiğim film hangisi En sevdiğim şarkı, şiir, şair, yazar, çizer Siler, bozar zamanın silgisi Silse yine iyi Tükenmiş bir kalem inadında kalır izi Sen boşversen boşvermez bizi Nasıl zor şimdi... Nasıl zor şimdi... Nasıl zor şimdi... |
Hande Yener- sevkat gibi
Şefkat Gibi
Doğru, yordum Ne varsa soldurdum Doğru, yaramaz bir çocuktum ben Kabul seni yanlış sevdiğim Hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz, korkma Doğru, yordum Ne varsa soldurdum Doğru, yaralı bir çocuktun sen Kabul seni yanlış sevdiğim Hepsi hata Bir kez daha zaten olamaz, korkma Dün seni yolda gördüm aniden Yüzün, yürüyüşün; her halini gördüm Korkma, bu ilgi nerden diye Korkma, bu sevgi nerden diye Korkma şimdi, nasıl denirdi... Şefkat gibi Şefkat gibi Şefkat gibi Şefkat gibi Rüya değildin, işte ordaydın Tam ortasında hayatının Söylediğimde bana kızmıştın Ama görüyorsun ya Bensiz de dönüyor dünya |
Hande Yener - düs bozumu
Düş Bozumu
Gözünaydın, gidiyorum bu sefer Yakacağım kalan anıları birer birer Yemin ettim, dönüşü yok Her hikayenin sonu aynıdır canım; başlar ve biter Bir gurur sandım Ama ben yeni anladım Sevgiler gurur nedir, tanımazmış Bir hata ettim "Yeniden başlayalım." dedim Ama aşk eskisi gibi olamazmış "Deliler gibi seviyorum." diyen nerde? Kaç sabah oldu, inan hasretim gözlerine Düş bozumu gibi geçip giderken içimden Son sözüm sanadır, ben gidiyorum gecelerinden "Deliler gibi seviyorum." diyen nerde? Kaç sabah oldu, inan hasretim gözlerine Düş bozumu gibi geçip giderken içimden Son sözüm sanadır, ben gidiyorum gecelerinden Gözünaydın, gidiyorum bu sefer Yakacağım kalan anıları birer birer Yemin ettim, dönüşü yok Her hikayenin sonu aynıdır canım; başlar ve biter Bir gurur sandım Ama ben yeni anladım Sevgiler gurur nedir, tanımazmış Bir hata ettim "Yeniden başlayalım." dedim Ama aşk eskisi gibi olamazmış |
eyvallah--- deniz arcak
kapılar kapandı bak işte
yüreğim sıkıştı hüzünle sevincim içimde buz oldu kalakaldım öyle sessizce tanıdıktı yalnızlık oysa haklısın belki yolunda hazırdım bu kez mutluluğa nereden çıktı şimdi ayrılık öyle boş öyle boşki bu dünya güneşim sandım seni oysa girdabın içinde yaşarken yakamoz yakamoz çakar aklıma susadım sana tek bi nefeste yaşadım aşkımı bir heveste gözümün önünde durma nolu yaşamak öyle zorki bu bedende hadi yoluna eyvallah mutlu ol gülüm inşallah sen biten günün ardından bir başına kalma inşallah... deniz arcak |
Tanz der Kulturen
Jugendkulturzentrum ÖNTÖKÖLTÖRÖLL, Neue Steinmetzstr.6
10827 Berlin, Tel/Fax. 7560-6210 Internet: www.oente.de oder www.mehmetballikaya.com E-mail: uenali@yahoo.de oder folklorabakis@web.de Presseinformation - Veranstaltungshinweis „Cepki“ – Tanz der Kulturen“ Bewegung ist, mit dem Rhythmus des Lebens zu gehen Internationale Musik- und Tanzdarbietungen sowie Tanzabend Veranstaltung am:18.03.2006, 20.00 - ca. 03.00 Uhr Veranstaltungsort: Weisse Rose, Martin-Luther-Str. 77, 10825 Berlin Veranstalter: JKZ Öntököltöröll, Neue Steinmetzstr.6, 10827 Berlin Ünal Isbeceren (Leitung) Mehmet Ballikaya (Tanzlehrer) Eintritt: 8 Euro Abendkasse, 6 Euro Vorverkauf, ermäßigt 5 Euro Eine andere Kultur lässt sich durch ihre Tänze erfahrbar machen. Freude, Geselligkeit und die Neugier auf den jeweils Anderen verbinden an diesem Abend unterschiedliche Nationalitäten und ihre eigentümlichen Rhythmen und Varianten. Das reicht von Cepki, einem Salsa ähnlichen Rhythmus aus Ostanatolien, über uruguayischen Trambul, zum Argentinischen Tango, der griechischen Zeybek, bis zum Berliner Freestyle, Streetdance und Breakdance. Getanzte Brückenschläge in alle Welt, denn beim Tanzen verstehen sich die Menschen auch ohne die jeweilige Sprache zu beherrschen. Die über zwanzig mitwirkenden Tänzer und Musiker sind überwiegend professionelle Künstler aus verschiedenen Ländern der Welt, die in Berlin eine Heimat gefunden, aber die eigene Identität darüber nicht vergessen haben. Im Anschluss bietet sich die Gelegenheit, sich von der Tanzfreude anstecken zu lassen zu europäischer und orientalischer Musik. Für weitere Informationen: Ünal Isbeceren NFJ-Leitung Mehmet Ballikaya |
Hepsi bu kadar
HEPSİ BU KADAR
Değişen ben değilim, dönüşen savaş Yaşlanmakla ıslanmak, aynı şey Bir yağmurun gölgesinde ihtiyarlamak Şimdi ölüm bile yetmiyor acılarımızı tartmaya Dostlar alıngan bir sahil pinekliyolar Bir merhabayı bıçaklar gibi artık, selamlaşmalar Değişen ben değilim, dönüşen savaş Artık zaman bile yetmiyor yaşadığımızı sanmaya Yinede ışıklar bu kenti güzelmiş gibi gösteriyor geceleri Geceler, yani Ahmet haşimin kafiyeleri Seni aklıma düşüren yer çekimi değil, yalancı yıldızlar Öyle uzaksınki, üflesem soğuyacaksın sarılsam okyanus Bir aşka yetecek kadar ve anımsatacak kadar sebebsiz bir ölüme Acılarımız ve kafiyelerimiz var İşte hepsi bu kadar. YILMAZ ERDOĞAN |
Baskalasan ask
BASKALAS AN ASK
adini anmak güzeldi dost agizlarda sana dair cümlelerin islatilmasi.. adini anmak.. yüksek sesle, kimsesiz gecelerin düssel avuntularina sirt çevirip senden söz açmak.. biraz gülünç, biraz sitemkar.. güzeldi... adinin türkçedeki yankisi özeldi... Seninle yogurt yemek, kendi Kanlicanli, sülalesi Kandilli yogurtcunun mekaninda.. Denize amors durup, yüzüne cepheden bakmak günesli bir mavilikle.... güzeldi.. ipe sapa konuslanmaz bahanelerle elini tutmak, yüzünde yüz yillik bir hasreti gidermek güzeldi... Güzeldi"li geçmis zamanlari düsünüyorum simdi... Cümlelerimiz öznesiz.. Umursayan yok Kanlica"daki yogurdu... Ve esikteki öpücük, tarih bilinci olmayan bir askin mührüdür artik..... yilmaz erdogan |
gülüsün
GÜLÜSÜN
gülüsünde bir mana var saklayamazsin sarilisinda ne düsler ne düsükler sakinamazsin ayni yollari, kimsesiz mekanlari birlikte özleme hasreti.. yalnizligimin dert ortagi gastrit.. gülüsünde bir mana var saklayamazsin bütün iç savaslarda rehin alindi bu yürek kandiramazsin hangi çekilisin büyük ikramiyesi bu, en uzak sevismelerin yeni yetme utanci lakin ask biraz da utanmaktir yasamaktan.... sakinamazsin... yeni yetmelik isine gelince o zaten hepimizin gizli öznesi Türkçe"de var bazi dillerde yok gülüsünde bir mana var saklayamazsin kime niyet kime felaket bu ask anlayamazsin ödümüz patliyor aci çekmekten oysa biraz da acidir askin mayasi.... kaçinamazsin.. gülüsündeki manayi saklayamazsin tutunacak verimiz yok resmi tutanaklarda gülüsünde bin yillik hasret var saklayamazsin ......................................... bu yazik karsilasmanin alnimiza çakiliyor anafikri: aska cesaretimiz yoksa baska zaman görüsürüz! |
sana yetecek kadar ben kalmadi
BEYOGLU"NDAN
DOLMABAHÇE"YE TASINAN BIR ARALIK AKSAMI Sus pus olmus, puslu bir Istanbul muydu yüzün, yoksa çok bildik hüzünler mi tasinmisti yüzüne Dolmabahçe"de, çay tadinda.... Divit ucuyla yazilmis bir askin sureti vardi avuçlarinda, tarih bir baska iklimin kivamini gösteriyordu. Ben rehnedilmis yelkovan gibi... hani akrep"i seven ama yüregi takvim yokuslarinda.... Sinemada elinin elimde terleyisinin bir anlami olmali, sesinin sesimde yankilanmasinin.. sanki perdedekine üzülmüs ya da sevinmissin de tesadüfen akmis yüzün içime.. Yalan! Sen perdeye bakiyorsun, fikrin benim seyir defterimde.. ve ben amerikanca bir filmi kürtçe seyrediyorum... Kadin, Beyoglu"nun bir kis aksaminda, üstündeki deri montun sahibine küs, soguklugundan muzdarip yürüyordu.. Adam da.. Yürümek hiçbir seyi çözmüyordu, bazi Aralik aksamlarinda... Parmaginda yarali bir öyküyü tasiyordu adam.. Kadinin yüzünde bir hüzün... Hüzünlü aralik aksaminda bir yüzük... Yüzügün yüzünde dünya güzeli bir kadinin kehaneti.. .. Sogugun ve karanligin vehameti! Hayati, bir baskasinin pantolunu gibi, küçültülmüs, daraltilmis.. Ilk sahibinin o pantolonla yasadigi seyler, yani pantolonu pantolon yapan anilar, bazi ilkbahar bereleri yüzünden yapilan yamalar, ter tüketen yazlar... Hepsi daraltilmis.. Yasananlara bir beden büyük geliyor artik hayat! Bir aski paylasmak için çok geç, bir paylasima asik olmak içinse erken.. Beni sevda yerimden vurdu yine zaman.. Simdi sana söylenecek tek cümle: Bende sana yetecek kadar ben kalmadi... Yilmaz Erdogan |
Aşk Alfabesi (yeşim)
Aşk Alfabesi (yeşim)
Bir sayfada dört mutlu göz Karşılaşan bakışlar Sonra gelir bir tatlı söz Alfabemiz böyle başlar Elden ele dolaşır yüzyıllardan beri Değişmeden bir tek kelimesi Kim yazmış kim çizmiş kim basmış belli değil Hecelenir bu aşk alfabesi Bambaşkadır her sayfası Bazen dudaklar birleşir Göz yaşları yetmez bazen Bazen bir tek söz yetişir Son sayfası, son sayfası Bilmem neden koparılmış Çok aradım bu sayfayı Yazık hiç gören olmamış Herkes kendi gönlünce yazsın bu sayfayı İster açsın ister kapatsın Sen bize aşkı öğreten aşk alfabesi Sen dün vardın, yarın yine varsın |
Carizma
Benim Carizma Ve BEyazit öztürk ile reklam Ayin 21de olacak
|
Manga - Bir Kadın Çizeceksin
süper sound !!!
|
müsikdinle:
<a href="redirect.jsp?url=http://www.mp3evi.com/muzikdinle.asp?id=1809" target="_blank">http://www.mp3evi.com/muzikdinle.asp?id=1809</a>
|
saat kacta?
agzinizdan iple cekmek lazim herhalde bilgileri :o) ve ne reklami bu?
|
Manga
kaliteli müzik yapiyor.
"Dursun zaman" sarkisini tek gecerim. Her sabah doğan güneş Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah oldu Üzülme anla artık Belki de huzur buldu Dursun zaman, dursun diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Sen inanmasan da bir son var anla Herkese inat Duysun seni dönsün diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Yok bir çaren anla, Sakın uyanma yıllara inat ne güzel sözleri var |
I Just Don"t Know What To Do With Myself
The White Stripes
___ Sie sprechen mir aus der Seele :) |
sonuna kadar okudugum ve begendigim
kisa sarki sözleri listeme aldim bile :)
|
way way way
Way way way Sevgili efsane Gelincigimiz geri dönmüs. Hos geldiniz efendim.
|
MUSTAFA SANDAL KONZERT IN FREBURG
Hallo alle zusammen ,
Ich wollte euch sagen , daß Mustafa Sandal am Samstag, den 29.04.06 in die STDATHALLE-Freiburg kommen wird ... Vor & after Party mit DJ HAKAN und DJ FERDI ... sichert euch eure Tickets im Vorverkauf unter : www.karush.reservix.de ..... mehr Info unter : www.mustafa-sandal.de oder Telefonisch unter : +49/1743648403 Gruß Selin aus Freiburg |
psychoPATEN
wer auf tütkisch und deutschen rap steht, sollte sich die seite www.psychopaten.ch.vu reinziehen.
es wird euch gefallen. zurzeit 3 tracks online, weitere folgen bald. www.psychopaten.ch.vu und voten nicht vergessen :o) peace out |
Voting grup Tekkan
aufmachen ist mir sehr wichtig sorry, habe mich eben registriert. ich bin keine türkin aber finde grup tekkan echt süss, die voten aber alle gegen sie, wollt euch nur bitten sie zu unterstützen: <a href="redirect.jsp?url=http://us5fans.com/fanclub/ftopic3855.html
bussi" target="_blank">http://us5fans.com/fanclub/ftopic3855.html bussi</a> julia |
Hier eine suuuper turkish MP3 Site !!
Hallo,
hier eine Empfehlung von mir .. Holt euch die neusten Alben ... => <a href="redirect.jsp?url=http://powerfm.uttx.net" target="_blank">http://powerfm.uttx.net</a> !!! Slm Rafet66 |
DJ´LER ARANIYOR!!
Yakinda Hizmete girecek olan Sitemiz icin DJ´ler ariyoruzZ.lütfen basvurularinizi ziyaretci defterine yapin..Bomba gibi geliyoruzz!!!Cok yakinda --->
|
Duyanlar Duymayanlara iletsin!!
$ok $ok..Kacirmayin Arayipta Bulamadiklariniz .. Duyanlar Duymayanlara iletsin!!
Hepsi Burdaaa www.hakikiboard.de.tc Aradigniz bulamadigniz albumler arabeskden fantaziye, popdan rocka, türksanatdan türkhalk müzigine hersey burda 70 yillar 80 yillar 90 yillar albumleri hepsi burda bu güzelim albumleri kacirmayin derim Dostca Paylasim bu sitede.. Aradigini burada bulacaksin !!! Full Oyunlar download(need for speed wanted) ve fazlasi!! En güzel video Klipler Yararli Programlar Album/muzik istek bölümü fikralar gündemdeki haberleri/konulari tartis islami resimler/Ibretdolu ve videolar en güzel siirler Ilahi albumleri SITEMIZDE MEVCUT OLAN SANATCILARIN ALBUMLERI! Hepsi bizde! Müslüm Gürses-Minareci 7(özel seri) ve daha fazlasi! Ibrahim tatlises- 365 günüm ha yandi(Ferdi Tayfur Sarkilari) ve daha fazlasi 50 album!!!! Ferdi Tayfur-uzelli 2,4,ve daha coook albumleri... Izzet yilduzhan-Sevmisim seni Ertugrul polat CEngiz kurtoglu Ümit besen Alisan-Kara cadir emrah(eski yeni) Nihat dogan-kirdin kalbimi(1.album) Bergen Malatyali ibrahim Hüseyin tatar-Sevdakar Durmsu cigdem.. Ercan turgut-Arabesk 2 Hakan gürses Gökhan güney mersinli ismail nese karaböcek özcan deniz-hayat ve ILK ALBUMU(amatör)daha neler neler Mahsun kirmizigul-en eski albumleri(paylasmama,terkedildim,acilar icinde ve fazlasi...) orhan gencebay Bülent gökce-SOkak kadini sürtük Hayri sahin-Hayat harcadin beni Coban ali-Lanet olsun burhan cacan ceylan kücük ibo yildirim caner hakki bulut... hakan tasiyan huri sapan alihan ferdi gürses azer bülbül gülay dogan güclü soydemir dervis nuri sesigüzel kader albumleri hande yener tayyip erdogan-bu sarki burada bitmez albumu bedirhan gökce yasar ipek hakan peker tayfun-hadi yine iyisin mor ve ötesi murat kekilli ankarali turgut ibrahim sadri mustafa sandal ebru gündes ebru yasar rafet el roman sezen aksu.. kenan dogulu yavuz bingöl tarkan Arsivi!! cartel-1 numara album oflu kaz hoca arsivi.. murat basaran oguz yilmaz yakup ekin kenan isik siirler album sami yusuf kutsi duman metin arolat sebnem kisaparmak gökhan kirdar album... hüseyin alti devran caglar tezcan yildiz coskun sabah hühner coskuner serisi tüdanya yunus bülbül cansever arsivi berdan mardini serisi hasan yilmaz serisi osman öztunc gönül akkor erol budan Arsivi sokak cocugu ali 1 yagiz gülden karaböcek nese karaböcek kamurran akkor sinan zorbey arsivi teoman bayhan canli canli bülent sertas cengiz imren Esengül mahmut tuncer zeki müren 35 albumden fazla.. bülent ersoy baris manco adnan senses ugur isilak muazzez ersoy izzet altinmese www.hakikiboard.de.tc www.hakikiboard.de.tc |
Umfrage
Hi!
Es würde mich sehr freuen, wenn es Deutsch-Türken gibt, die an folgender Umfrage teilnehmen! Link: <a href="redirect.jsp?url=http://www.wiwi.uni-muenster.de/~02/esatisfaction/?emdt Die" target="_blank">http://www.wiwi.uni-muenster.de/~02/esatisfaction/?emdt Die</a> Umfrage ist auf türkisch und ist für eine Dissertation! Danke Euch! Gruß |
Falscher Link!
Hier ist der richtige: <a href="redirect.jsp?url=http://www.wiwi.uni-muenster.de/~02/esatisfaction/?emdt" target="_blank">http://www.wiwi.uni-muenster.de/~02/esatisfaction/?emdt</a>
|
GRUP TEKKAN
Jetzt bin ich aber überrascht, das die Gruppe Tekkan noch kein Thema hier im Forum ist...
Kann es sein, dass ihr die Jungs verpennt habt, die Kometenartig schnell berühmt geworden sind. Wie auch immer, mich würde es mal interessieren, was andere über diese Jungs denken... |
seeed
ding
|
xavier naidoo live hammmer
ich war gestern auf dem xavier naidoo konzert in frankfurt und kann nur sagen das ich absolut begeistert und sprachlos war. 3,5 stunden hat er uns mit seiner hammer stimme begeistert. ich kann nur jedem empfehlen auf seine konzerte zu gehen ihr werdet nicht enttäuscht sein. dieser mann ist einfach der beste künstler in deutschland.
mfg carpediemm |
www.serci.de/serci - aleksandra.mp3 o.T.
ohne Text
|
www.serci.de/Serci - Aleksandra.mp3
hey, hört euch das mal an...
is mal was anderes, und richtig geil gemacht... |
Sorry! Link war falsch....www.serci....
ohne Text
|
Hey Leude!
hier nochmal....sorry....habe beim Link leider fehler gemacht....aba Leude zieht euch den Shit wirklich rein! ist ein cooler Style...wird euch gefallen!
www.serci.de/Serci-Aleksandra.mp3 |
Hayhay,
hab vorhin auf Deine Empfehlung hin reingehört, und ich muss sagen: Reschpäkt, gefällt mir. Auch die anderen Lieder auf der Seite sind hörenswert... :) Mal was anderes als die übliche Massenproduktion von der Stange...
Lieben Gruß an alle und einen schönen Tag... Byeeeeeeeeeee |
Echt interessant...
Hallo ihr lieben,
also ich habe mir das Lied angehhört, ich finde es echt interessant. Das beste an dem Lied ist, das es in mehreren Sprachen ist und irgendwie orientalisch klingt.. Habe es weiter empfohlen... Arzu |
also...
ehmmmm, nicht mein style !
aber pass auf: sound= ok stimme= gut deutscher text= geht klar tuerkischer text= eher weniger gut englischer text= gut bis auf ein paar patzer in der betonung flow= gut gesamtwerk= befriedigend, mich stoert dieser popige-touch....nicht r"n"b genug ! aber es lohnt sich reinzuhoeren, den geschmaecker sind bekanntlicher weise verschieden ! |
jetzt nachdem ich...
alles gehoert habe was auf der seite war, kann ich nur sagen der JUNGE hat POTENZIAL !
wenn er das richtig einsetzt, den richtigen leuten begegnet, dann hat er eine rosige zukunft vor sich !!!!! |
www.serci.de
ja erstmals hallo :)
hm bin ich auf diese seite eigentlich vor ein paar tagen draufgestossen.. merakli melahatim ja.. :)) bi bakayim demisdim.. ama o sira sound bölümündeki müzikleri dinleme imkanim olmamisdi.. bi arkadasimin israri üzerine bugün tekrardan ceeee dedim :) siteye.. iyiki dinlemisim.. sarki söylemeyi belliki cok seven birisinin sesi cinladi kulaklarimda.. hos müzik ne diyebilirim.. sizde dinleyin.. arkadaslariniza weiterempfehlen edin :))) juahahaa türkceme bakarmisiniz?? ne demisler atalarimiz MÜZIK RUHUN GIDASIDIR ;)) LG bursali ;) yakinda bende alcam elime mikrofonu :D hehehe tan bekle geliom :))) |
und wieder eimal...
verfolgt mich CEMxHH in alle topics um meine eintraege mit unserieoes oder schlecht zu bewerten, damit sie ja rot aufleuchten...*lach*
Du kannst es also nicht lassen Kindchen. Der CemDean hatte da schon recht, auch wenn du selbst seinen Beitrag sofort mit schlecht bewertet hast. DU hast ja mal krasse Komplexe ! Wieviele Fakeaccounts hast du dir fuer deine Krankheit zugelegt ? *lach* Oder hast du einen ganzen bunch voller Idioten an deiner Seite, die dir fleissig dabei helfen, dich laecherlich zu machen !? Wie auch immer, du hast bewiesen, und das mehr als einmal, wie KINDISCH du bist ! ES IST HOECHSTE ZEIT DAS DU DEN STOCK AUSM ARSCH ZIEHST ! owned ! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:56 Uhr. |