![]() |
Ben mesela akpci degilim. Ama burda bas akpciler ortaligi dagitiyor. Ayni gercek hayatta gibi, herkesin yasamina burunlarini sokup, kendi yamuk düsüncelerini asilamaya calisiyorlar.
Bu forumda aslinda herkes birbiriyle ugrasiyor, bu bizim türk milletinden kaynaklaniyor belkide. |
Zitat:
|
Akpli olmadigini söyledigin icin sagol....eh baska kimse yok mu, Akp'yi begenmeyen? :)
|
bu ne ya.
Bir insanin insanligi önemlidir, tuttugu Parti degil. Forumdaki yazilari önemlidir, tuttugu Parti degil.
|
eh söyleyin the last time ve herrlichkeit arkadaslara siyaseti biraksinlar o zaman...burada benim tuttugum partiye laf söylüyor bazilari, ama davranis olarak kendileri benziyor anlattiklarina, haksizmiyim?
Insan baskalarina bakana kadar biraz kendine baksa fena olmaz mi? |
Zitat:
Zitat:
|
Zitat:
ama yazilanlardan kimin nerede saf tuttugu cok acik ;) |
bu ne ya
bir insanin zihniyeti önemli...
bozuk zihniyetli kemalistler her partilerde bulunuyordur. önemli olan o zihniyetleri temizlemek. irkci bir zihniyete sahip olanlar önce insan olmayi ögretmek önemli, bunlari insan edebilirsek gerisi önemli degil. |
Zitat:
|
Zitat:
ATV ve medya olaylarinindan bahsettim.. Bu gidisle Bala'yi da oldugu gibi alacagiz.. AKP'nin (%18'lik Parti) kalelerini "bizim okcular" teker teker tamda kalbinden vurarak düsürüyor.. |
Ah CHP'nin basinda Mustafa Sarigül ya da Muharrem Ince olsaydi ne vardi?
Kemal Kilicdaroglu, ne olur bir iyilik yap ve genel baskanligi birak! Oyumuz %15 daha da artar! |
Zitat:
Wo ist denn jetzt der toni? |
Zitat:
|
Zitat:
Topluma fayda saglamayacaklari uzaktan bile belli oluyor gelip benim gibileri kötülüyorlar. Olsun, elbet bizi görenler var, zor durumda olan insanlar var biz onlar icin konusuyoruz, bizi kötüleyenler icin degil. |
Zitat:
kemalizmin geregi tek tip insan yaratmak bu kisilerde basariya ulasmis. kendinde görüyorsun, iki gündür buraya ugrayamiyorum ama pesimden konusmayi birakamiyorlar. ben herkesin yüzüne ne mal olduklarini söylerken bunlar dedikodu yapmayi tercih ediyorlar. iste buradan anla nasil insanlar olduklarini. |
Zitat:
ama kaz gelen yerden tavuk esirgenmezmis... yesil sermaye durduk yere bu kadar büyümedi. bizde bize düseni yapmakla görevliyiz. Türkiye'nin en büyük insaat sirketlerinin ortaklari ile cok basarili, bilgin ve yakisikli türk isadami suriyeye ilk adimini atiyor. DURMAK YOK YOLA DEVAM |
Zitat:
|
Zitat:
Sonucta sana söylenenlere düsman oldugunu sanmiyorum. yalan söyleyenleri paylasimlarinla desifre et ki ediyorsun :D yanlis anlasildigin kisilere de sans ver. :) |
Zitat:
|
Zitat:
|
|
|
bu kemalistler niye bu kadar aciz? nereye baksam bunlarin kasintisini görüyorum.
vaktim olsa yine bunlari grup halinde kasiyacagim ama bu isi haftaya erteleyecegim. |
Bizim adaletin yilmaz bekcileri savcilar, Kenan Evren'e iskenceden acilan davayi delil
yetersizliginden kaldirmislar.. Süpersiniz sayin hukukcular. Galiba bi göz doktoruna görünmem lazim. Kenan Evren cuntasinin iskence suclamasi delilsizlikten düsüyor. Günümüzde neler neler bulan Ergenekon deli sacmasiyla bulduklariyla insanlara gina gettiren gugukcularimiz demek deli(l) bulamamislar... Aferin size |
Zitat:
|
Zitat:
anayasa degisikligine karsi cikan kemalist zihniyeti CHP & MHP. refarandumda HAYIR oyu kullanan yine CHP & MHP. kenan evreni yargi önüne cikarmak icin yapilan anayasa düzenlemesine karsi cik ve sonra bu niye düzgün yargilanmiyor de. kimse yemez bu yalanlari. kemalistler yillardir niye kenan evreni yargilamadi? aradan 30 yil gecmis tabiki delil yetersizligi olabilir. aradan 30 yil gecmis tabiki bazi suclar yargilanamaz artik. birakin bu ikiyüzlülügü, evren'i kurtarmaya calisan CHP & MHP simdi evren'i satip niye yargilanmiyor diyor. halk bu cifte standardlarin farkinda. |
Zitat:
sen herkesi kendin gibi zannetme. serefsiz iftira ve yalan söyleyip sonrada kivirarak kacanlara denir. simdi düsün kim kivirarak kaciyor? -> http://www.vaybee.de/forum/showthread.php?t=9881 |
Zitat:
Digerleri makarnaci, kömürcü, odunculardan olusan bir hilkat garibesi.. %60'mi$ mi$, ammada atmis$ |
Zitat:
serefsiz, iftira ve yalan söyleyip sonrada kivirarak kacanlara, denir. simdi düsün kim kivirarak kaciyor? -> http://www.vaybee.de/forum/showthread.php?t=9881 |
Zitat:
Ama hamd olsun bu millete sizin yüzünüzü gösteriyorum. Kenan Imirzalioglu'nun köyünden yüzlerce oy CHP'ye cikacak. Bu da Kemal Kilicdaroglu'nuna ragmen. Bi de basta Muharrem Ince ya da Mustafa Sarigül ya da Ümit Kocasakal olsa, Anap gibi %3 olup gideceksiniz!!! |
Zitat:
serefsiz bir iftiraci olmaktan kurtul. serefsiz, iftira ve yalan söyleyip sonrada kivirarak kacanlara, denir. simdi düsün kim kivirarak kaciyor? -> http://www.vaybee.de/forum/showthread.php?t=9881 ps. kemal kilicdaroglunu satmak ayip olmuyor mu? siz dava arkadasinizi her zamanki gibi satiyorsunuz. |
Zitat:
|
Zitat:
satacaksan adam (erkek) gibi gider o sandalyeyi bosalt der ve bosalttirirsin. öyle hayat kadini gibi dava arkadasinin arkasindan konusman edepsizliktir. ISPAT ET serefsiz bir iftiraci olmaktan kurtul. serefsiz, iftira ve yalan söyleyip sonrada kivirarak kacanlara, denir. simdi düsün kim kivirarak kaciyor? -> http://www.vaybee.de/forum/showthread.php?t=9881 |
Zitat:
|
palim palim
|
nächste woche gehts nach syrien.
bakalim oranin gercek hali nasilmis. |
guten morgen menschheit!
|
guten morgen lebewesen! :D
|
guten,guten mooorrrgen,du retter der nation! :D
|