![]() |
Ümitsiz Sevdicegim"e
SONUNA KADAR
Sonuna kadar geldim askin Alisamadim ben sana Yetisemedim ben sana Anlatamadim derdimi Agla gönül agla Yazik ettin yazik Kendinden çok bana Gücüm kalmadi artik Her yoklugunda Aylar geçse de Yillar geçse de Bir ömür böyle sürse de Ben seni unutamam Sonuna kadar geldim askin Kavusamadim ben sana Yetisemedim ben sana Anlatamadim derdimi Agla gönül agla Bekledim inan seni her gün Dayanamadim sevgisiz Yasayamadim ben sensiz Anlatamadim derdimi Agla gönül agla Yazik ettin yazik Kendinden çok bana Gücüm kalmadi artik Her yoklugunda Aylar geçse de Yillar geçse de Bir ömür böyle sürse de Ben seni unutamam Sonuna kadar geldim askin.. FERDA ANIL YARKIN |
cagirma beni
aramizdaki tüm duygulari kopardik birer birer
seninle yasanacak yarinlarimiz kalmadi artik.. Cagirma beni Cagirma beni..gelemem... Aramizda ucurum var.. Bir ucunda sen, bir ucunda ben.... ayrildik...canla beden misali Ayrildik külle duman misali ayrildik.. cagirma beni... gelemem.. Seren Serengil |
iclal aydin: seni seviyordum
Seni seviyordum ve senin haberin yoktu.
Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun herkesten başkaydı işte. Güldüğün zaman yukarıya bakardın. Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı, ne güzeldiler... Sen bilmiyordun, ben seni seviyordum. Kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler. Duvarlara, vitrin camlarına kaldırımlara çarpıyordu. Geri dönüyordu çoğalarak. Senin sesini duyduğum masalarda erteliyordum herşeyi, her şeyi erteleyişim oluyordun. Kalp ağrısı oluyordun, birlikte soluduğumuz sokak isimleri oluyordun. Mevsimler değişiyor ve büyüyorduk. Dönemeçler geçiyor, köprüler göze alıyor ve bazen tekin olmayan suların üzerinden atlıyorduk. Cesurduk... Ufuk çizgisi maviydi, gün batımı hep turuncu ve kırmızıydı bütün karanfiller. Ben seni seviyordum, bilmiyordun. Sevinçlerim oluyordun arasıra, sen hiç bilmiyordun. Sonra herhangi biri oldun. Bütün sevinçlerim bittikten sonra yağmurlar yağdı serin haziran akşamları... Sonra bir gün uzaktan gördüm seni. Saçların bana inat, başın her şeye meydan okuyarak. İşte yine aynı... Kalbimi acıttın. Her zamanki gibi. Değiştik sanıyordum. Ve sen yine bilmiyordun. İclal Aydın |
yalnizlikla bas eden varmi?
Yalnızlıkla baş eden var mı?
Her giden aynı gitmiyor ne yazık ki. Her yolcu eden de aynı olmuyor... 03.10.2005 Puan Verin 62 Kişi 9,4 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 18 AYAR SQUARE AND ARROW 9.8 GR YÜZÜK Modern ve şık tasarımlar... World Card ile peşin fiyatına 12 Worldtaksit Sağanak yağmur altında, silecekler hızla çalışırken bir türlü bulamıyordum "ada 27" adresini. Bu senin yeni adresin Nurettin Abiciğim. Tam bir yıldır burada yatıyorsun. Sen bir yıldır buradasın diye sevgili karın bir yıldır ağlıyor. Gittiğin ilk gün nasıl döküyorsa gözyaşlarını, aynı şekilde döküyor hem de... "Bak Gönül Abla" diyorum; "yapma böyle." Ama dinlemiyor, sürekli ağlıyor. Geçen hafta biz seni sevenler yeni adresinde buluştuk. Bir araya gelmiştik ki yağmur durdu. Dualarımızı ettik, senden bahsettik, Gönül Abla"ya evlenme teklif ettiğin gece ona yazdığın şiiri okuduk... Gönül Abla kıymalı börek ve acıbadem kurabiyeleri getirmişti... Törenden sonra arabaya bindiğimde acıbademden ısırmıştım ki yağmur başladı. Yağmur altında hem araba kullanıp hem kurabiye yemek hem de kurabiye ağzımdayken ağlamak zor oluyormuş. İnsanın boğazında koca bir yumruk varken kurabiyenin şekeri acı geliyor sanki... Bir senede ne değişti dersen, seni güldürecek ve kızdıracak çok şey sırlayabilirim ama ben kafamdaki yalnızlık tanımını tamamen değiştirdim, bunu söylemeliyim. Seni üzmek istemem ama Gönül Abla gerçekten çok yalnız kaldı senden sonra. Ona baktığım zaman gözlerindeki tenhalıkta ve ellerinin iki yana düşen çaresizliğinde gerçekten yalnız bir insan görüyorum. İnsan böyle bir gerçek karşısında öyle çaresiz kalıyor ki... Siz birbirinizi geç bulmuştunuz ve belki bu yüzden çok kıymetlisiydiniz birbirinizin. Oturup şöyle güzel mi güzel bir evlilik hikayesi yazsam, Nurettin ve Gönül koysam kahramanlarımın adlarını; ikinizi anlatırdım emin ol. Gönül ablamın o muhteşem sofralarını, senin o klasik şarkılarını, kahkahalarınızı ve o güzelim dünya endişelerinizi unutmazdım ve de... "Bu hayat şimdi nasıl geçecek?" diye soruyor Gönül Abla. Yanıtını bilmiyorum. Bildiğim tek şey; dünya üzerindeki hiçbir şey senin yerini tutmayacak onun için... "Ayrıldın" dedi bana. "ama dua et, kızının babası yaşıyor. Ölmedi, sadece ayrıldın ve bir yerlerde nefes aldığını biliyorsun. Bazen keşke Nurettin ölmeseydi de ayrılmış olsaydık diyorum. Keşke bana bıktım senden Gönül deseydi, bitsin artık deseydi ama yaşasaydı... Niye böyle oluyor İclâl? Neden ayrılanlar bu kadar çokken sevenler ölüyor? Neden?..." Bu soruya da yanıtım yok elbette. Arkadaşım anlatmıştı: Boşanırlarken eşi bir mektup yazmış; "keşke ölüm haberini verseler bana, keşke ölseydin, hiç olmazsa iyi bir şeylerini anardım" diye.. Çok ağlamıştı arkadaşım mektubu aldığında, zor teselli etmiştik. "Öyle düşünmüyordur, kızdığı için öyle yazmıştır" diye avutmaya çalışmıştık ama "öyle düşünüp düşünmemesi neyi değiştirir ki?" demişti, "bir kere bana ölüm diledi ya.." İşte böyle Nurettin ağbi. Bir Pazar günü canını sıkmak istemezdim ama kafam karışıyor sürekli. Sen buralarda olsaydın koyardık güzel bir alaturka müzik, Gönül Ablam humus yapardı, nar ekşili salata, patlıcan ezme yerdik. Oturup konuşurduk uzun uzun "kimdir yalnız insan", "nedir ayrılık" diye... Her giden aynı gitmiyor ne yazık ki. Her yolcu eden de aynı olmuyor... Ama gir şu Gönül Ablamın rüyasına "ağlama artık" de... "benim sana bıraktığım güzel hatıranın hatırına ağlama Gönül" de... Sonbahar başladı. Her şey bildiğin gibi... Yalnızlıkla baş etmeyi öğrenebilen yok. |
Bazen öyle seviyoruz ki belki bir ümit
var diye bekliyoruz. Belki de bizi ayakta tutan o ümit oluyor. Sevip duygularimizi bastirmak zor, ona onu sevdigimizi söylemek zor... söylememiz gerekiyor daha dogrusu ... o öyle istedigi için ya da o daha buna hazir oldugu için ya da onu üzmemek için.... bazen gönlümüze sigmayip dudaklarimiza kadar gelen bir sevinci... bir "seni çok seviyorum" bir "askim" bir "hayatim" cümlesini söylemeyip içimize atmak zorunda kaliyoruz... yarim kaliyor kalbimizden gelen sevinçler içimizde bastiramadigimiz ask çiçekleri... bu üzücü bir sey mi ? Hayir tabii ki çünkü sevdigimiz biri vardir ... askimiza cevap vermese de... yarinlara dair bir ümidimiz vardir.... ama insallah birgüm ümitlerimiz gerçege dönüsür... eger dönüsmezse asil bizim için yikici olan bu olur... bosu bosuna beklemis oluruz o zaman.. bir daha hiçbir sekilde geri dönemeyecegimiz hayatimizin bu en güzel günlerini bosa harcamis oluruz... ve en kötüsü de aska ve insanlara olan inancimiz, güvenimiz daha çok yikilmis olur... ve mutsuzlar kervanina bir gönlü yiki daha katilir.
Evet sevmek, asik olmak elimizde olan birsey degil ama sonuçlarina katlanmak bize düsüyor... |
Lütfen bu dogum günüm en mutlu günüm
en mutlu günüm olsun. Yeniden dogayim küllerimden....
|
Dj Dersim ft. Murat Basaran - Nankör
onur.at/djdersim
|
Nerde en fazla müzik dinliyorsunuz?
Arabada?
Evde? Aksam yatarken ya da sabah kalkarken mi? Internette dolasirken? Ya da hepsi??!? :)) |
AKBABA
Rakı olmasın
Şarap olmasın Madem sen yoksun kafam olmasın Gündüz olmasın Gece olmasın Madem sen yoksun günler akmasın Sensiz nasılım bak bana Gel de bir çorba yap bana Madem öldürdün Akbaba olmasın Akbaba olmasın Akbaba olmasın Eğer sen yoksan kimsem olmasın N"olur olmasın Nil Karaibrahimgil |
mary J. blidge
wieso schafft die tante es,immer so ne heisse music für die sinne zu machen ?! (^_°)
ihr neues album [the breakthrough] ist wieder mal pure music //////im going down baby// |
UGH!!!!! o.T.
ohne Text
|
o.T.
:) mir gefällts sehr
|
:-) seviyorum bu deli kizi
cok tatli söylüyor.
yo kizlar bunu haketmiyoruz yo kizlar bunu kabul etmeyelim bütün kizlar toplandik toplandik toplandik sorduk neden yiprandik yiprandik yiprandik simdi niye zorlandik zorlandik zorlandik bir,o kadar basitti ki denklemleri iki,o kadar güçsüzdü ki eklemleri üç,kontrol etmek bebek isi yormadan sormadan sormadan yormadan bir,sarardik onlari dolma gibi iki,çalardik onlari zurna gibi üç,bunu yönetmek bebek isi yormadan sormadan sormadan yormadan çitalari kaldirdik çitirlara 10 basardik hey gidi gunler hey haydi hop hop atlatirdik hey gidi günler hey bekletirdik seslenirdik yüklenirdik esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey bir,o kadar belli ki hedefleri iki,seks,para ve futbol hep sohbetleri üç,bunu yönetmek bebek isi yormadan sormadan sormadan yormadan çitalari kaldirdik çitirlada 10 basardik hey gidi günler hey haydi hophop atlatirdik hey gidi günler hey bekletirdik seslenirdik yüklenirdik esnetirdik esnetirdik pes ettirdik hey gidi günler hey |
sende basini alip gitme ne olur
Ben suyumu kazandimda ictim
Ekmegimi böldümde yedim Alkisi duydum, ihaneti gördüm Sesimde oldu sessizligimde.. Sevistigimde oldu benim. Sende basini alip gitme ne olur ne olur tut ellerimi... Hayatta hicbirseyim az olmadi senin kadar ve hickimseyi özlemedim seni özledigim kadar! Sende basini alip gitme ne olur ne olur tut ellerimi... Hayatta hicbir seyim az olmadi senin kadar ve hickimseyi özledim seni özledigim kadar sende basini alip gitme ne olur ne olur tut ellerimiii ne olur nee oluur Cem Karaca |
su nankör sarkisini
..dinleyemedim daha :( bulamadimki kazaadan
|
Gülsen: buz gibi
Zor mu geldi kalp dilendi
Bakmam artik yüzüne Yas mi geldi gözlerinden Bak dert olur icime Bir alev gibi yandim söndüm kendi kendime Bir karar verdim senden ayri uzun gecelerde Buz gibi yataklarda yanliz yatmak istemem genc yasimda kalbime aska düsman edemem Beni bilirsin kararliysam dünya dursa dönmem Cok geciktin hersey icin artik vursanda |
Sen benden gittin gideli
Gittin Gideli
Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Terim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımdan Sen benden gittin gideli Bir cefam var idi bin oldu Aktı gözüm yaşı sel oldu Yaz baharım döndü kış oldu Sen benden gittin gideli |
Yillar sonra
YILLAR SONRA
Yıllar sonrada bir hazan sabahında Sessizce uyanırsam yüreğimde olacaksın İşte o an nerelerden duyacaksın Vakit çok geç,bitmiş olacak Beni nerden bulacaksın Bir defa kaybedersem Belki bir daha bulamam Seni şimdi istiyorum,yıllar sonra duyamam Nerdesin sen sabahım,en yürekten dualarım Biliyorum doğacaksın,umudusun sen bahtımın Ortasında kalbimin,bir yer açtım senin için İstersen sonsuza kadar Gelme yine ben beklerim Yıllar geçti,yollar geçti Herşey geçti ömrümden Bir sen geçmedin Bir senden geçemedim Ve bugün hala tepiniyorsa şuranda yüreciğin Daha da yolun var demektir Koş yeni yıllara,yeni yollara Ben seni hep beklerim Kadınım; Nice yıllara Ve yıllar sonrada uyanırsam bir hazan sabahında Bir şarkı daha yazacağım sana... KIRAC |
Psikoloji
Ben seni fazla fazla abartmışım amma
Doğru yerden bakamamışım Karşıma geçipte hala bakmaya Yüzün varmış tanımamışım Kapım kapalı, çalma zilimi Evde yokuz dedim duymuyor musun Başka kollarda mesut ol Bende bittin görmüyor musun? O deli gibi seven bendim evet ama Takvime bakarsan tarih değişti Senin bozup gittiğin günlerden beri güzelim Psikolojim hızla gelişti Ah ruh halim çoktan değişti Psikolojim hızla gelişti Söz - Müzik: Metin Arolat Sarki fena degil ama Klip IGRENC |
Insan bir kere ölür
...
Resimler renksiz, sarkilar ruhsuz Artik hiçbir sey avutamaz beni Bakin bir çag devriliyor içimde sersefil Son sair de kirmis son kalemeini ilk mesaleyi kim yakti bu karanlikta Kimdi aydinlatan benim zindan gözlerimi Sevilmek mi ? O son artigi en ilkel çaglarin Bir magara duvarindaki en eski resim Ya sevmek ? Hiç sönmeden bir ömür boyu O en güzel huy benimsedigim Yikildikça tutundugum dal bu boslukta O en insancil gerçegim benim Ben hep böyle yüzyillar boyu sevdim, çaglar boyu Kopkoyu bir geceydi yasadigim sevince Ellerimi arardim, bulamazdim çogu gün Bir saklayan vardi beni Bir tutan vardi Sana yaklasamazdim Anlayamadigim korkular vardi içimde Hep böyle seninle sensiz kalirdim ben Bir kivilcim sönerken bir yanardag patlardi içimde Ko simdi ben yalniz öleyim Vur ellerime ekmedigimi al Tiksinir beni kim görse sensiz Utanir yalnizligim bana baktikça Aynalar mi? Hani nerdeler Kimbilir kaçyüzyil oldu kendimi görmeyeli Adim mi neydi ? Besbelli unutmusum Hadi vur , hadi öldür Kurtar beni ezilmekten çürümekten Bir zaman Ölmeye vaktim mi vardi seni sevmekten Sen büyüyen bir sessizliktin içimde beni ben eden en duru irmaktin En güzeliydin mozaiklerin Seninle maviydi gökyüzüm ..... |
o.T.
Hepsinde :-)
|
KUTSI
aranizda Kutsi"yi zevkle dinleyenler varmi?
|
hastasiyim :-)
ne diyosooon, olmazmi? Hastasiyim.Tam benim tipim :-)degil aslinda ama cok etkilyeci ve karizmatik. Müzigide güzel tabii :)
Sen ask nedir bilirmisin sevgilim Bu güne nasil geldik? elimizdeki güzel sevginin kiymetini bilemedik Nice mutlu yillara Dogumgünün hatrina unutmak zor olsada arama bundan sonra! |
ümit yasar miydi?
bu siirde tanidik geldi...ah ah eskisi gibi siirler okumuyorumki hergün...büyüdükce bazi duygulrim ölüyomu ne? Kader utansin ne diyim :-)Beni bu hale getirenler utansin. Bana babalikmi yaptin heee? Zor günlerimizde nedeydin? -)) Güccük emrahin filmi oynasada izlesek yaws,söyle dramatik ve trajedik..iyi gelir ;-)
Ben asksiz piirenseees sen arsiz bir avciii severken ayrilmak ne kadar aacii yüregimdeki ses tutunca yakani daha cok yanarsin ah ararsin istememki...! |
her an heryerde vakit buldukca ;) o.T.
ohne Text
|
Manga: Dursun zaman
Her sabah doğan güneş
Bir sabah doğmaz oldu Elleri ellerimden Kayıp giden yıldız oldu Gülünce ışık saçan O gözler yaşla doldu Ağlama duymaz artık Bir varmış, bir yok oldu Giderken bıraktığı Bütün renkler siyah oldu Üzülme anla artık Belki de huzur buldu Dursun zaman, dursun diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Sen inanmasan da bir son var anla Herkese inat Duysun seni dönsün diyorsun da Oyun değil ki yaşamak Yok bir çaren anla, Sakın uyanma yıllara inat |
Ege: yaz askim
Ege: Yaz askim
Dönemem verdigim sözden öyle cabuk dönemem Gidecegimi bile bile devam edemem Kac kez yandi canim hasret acisiyla Artik seni sevmem Baslamam bitecegini bile bile bu aska baslamam Ne seni ne de kendimi atese atamam Anla beni yaz askim.. Kadehim senin özleminle dolup bosalacak Gün sensiz baslayip sensiz batacak yasanmak istenenler hep yarim kalacak bunu benden isteme Baslamam gidecegimi bile bile bu aska baslamam Ne seni nede kendimi atese atamam Anla beni yaz askim Ilk degilki bu basima gelen Beni benden alip götüren... / Beni yavas yavas eriten Baslamam, gidecegimi bile bile bu aska baslamam..! |
Jale: üzgünüm
Jale: üzgünüm
Care aramadim zannetme Cikmaz yollari zorladim Gittim olmadi, kaldim olmadi Bitti diyorsam laf degil.. Bir anlik öfke zannetme Coktan harcadin sabrimi Kactim olmadi, sustum olmadi Bitti diyorsam laf degil Artik bu son veda üzgünüm Seninle olmazdi üzgünüm Istermiydim hoscakal demek Elim kolum bagli üzgünüm Bastan yalnis yaptik üzgünüm Seninle olmazdi üzgünüm Az mi savas verdim kendimle Engellere yenildim üzgünüm |
folklor kursu
sizden birisi folklor kursuna gidiyormu. ve adres verebilirmi am besten in frankfurt und umgebung!!!
hab zwar im internet gesucht, aber nix gefunden CarpeDiemm |
Agla erkegim agla- Nazan Öncel
Ağla Erkeğim Ağla - Nazan Öncel
Demek sen de gidiyorsun Başın alıp uzaklara Beni öyle atıyorsun Yangınlara karıyorsun Sen kendinden kaçıyorsun Aldanıyorsun Meğer benim harcım değilmiş Yokluğuna bir an alışmak Ya da böyle sensiz olmak Farzet ki unutmak Ölüm demekmiş Dudağımda bir çığlık Kanadım kollarım kırık Ecelim olur ayrılık Ağla erkeğim ağla Dudağımda bir çığlık Kanadım kollarım kırık Ecelim olur ayrılık Ağla sen de sen de ağla Bir alaca karanlıkta Düşersen kör boşluklarda Yüreğin bir fener olsa ol uçurumdur orda Erkeğim ağla Sesin çarpar duvarlara Öfke olur döner sana Yalvar yakar bir yıldıza Uykularını ada Ya"da tanrıya |
sesi...
harika!!!birde sarkilar tabi ki!
|
nankör!
cok güzel bi sarki!albüm harika !!!
|
neueste musik 2006
mein album kommt bald auf den markt aber ihr als vaybee user bekommt schonmal einen vorgeschmack davon
unter diesem Link könnt ihr die ersten song runterladen <a href="redirect.jsp?url=http://rapidshare.de/files/10305429/Carizma-Ilk.rar.html" target="_blank">http://rapidshare.de/files/10305429/Carizma-Ilk.rar.html</a> |
Yeni albüm
slm dostlar yakinda cikacak olan albümünün ilk parcalarini siz vaybee userlerine sunmaktan cok mutluyum
Linkten hemen indirebilisiniz. <a href="redirect.jsp?url=http://rapidshare.de/files/10305429/Carizma-Ilk.rar.html" target="_blank">http://rapidshare.de/files/10305429/Carizma-Ilk.rar.html</a> |
bob sinclair - love generation
lah lala
lalalalalala lah lah klasse song! |
o.T.
oh ja, wenn ich dich so trällern sehe, find ich den song auch ziemlich gut!
:) |
WIE HEISST DAS LIED???
slm millet suche ein lied ist von CEYLAN da singt sie mit irgend einen mann der hört sich an wie TOPRAK das lied ist schon älter..
es geht so:ceylanin ceylani mehr weiss ich nicht vielliecht irgendwas mit belalim"??habt ihr ne ahnung tsk |
Saz Kurse/Unterricht in Dortmund
Hi ich möchte Leute bitten die einen Saz Kurs in Dortmund besuchen mir zu helfen auch in einen reinzukommen!
Hab gehört es gibt ein paar solcher Kurse hab aber keine Kontaktadressen finden können. Wär cool wenn jemand helfen kann! Dank im voraus! |
Update
Ayrica Sayfada ICQ Numarami ekledim, sorusu olan benimle ICQ ile görüsebilir.
Saygilar |
o.T.
Gönlüme
Ceylanim meralim darda kaldim gelmedin ben senin asiginam aney :) Kac yil oldu gelmedin Ceylan senin kurban cano Senden baska sevmedim Gönlüme gönlüme Düsmüssen yar gönlüme vermem seni ellere Heder olsa ömrüme.. Sanirim aradigin sarki bu: "Gönlüme".. Dueti Ugur Karakus ile yapmislar. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:05 Uhr. |