Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

jayk 07.03.2005 19:20

yok be kanka öyle demedik :)

attim
tam öyle dedik :))

avrupa böyle iste
sizin bilbao"yu viena da yenmis bir takim...ne varmis yani :)

feneri yenen takimlar herzaman sampiyonlar ligi finali oynar..
git arastir ve sasir :)

fener düsmani degil millet,millet cahil.

jayk 07.03.2005 19:25

o.T.

zaragossa bir kac ay önce Final"de Real Madrid"e karsi ispanya kupasini kazanmis takim.
bu kupayi bu son 10 yil"da 3 kez kazandi..
iki yil önce lig"de ücüncü sira"da bitirdi.

2 kez avrupa kupasini kazandi
2 kez de avrupa kupa finaldeydi

wenn zaragossa keine spitzenmannschaft ist..dann wären sie in den letzten jahren nicht so gut gewesen,

obwohl die sind vor paar jahren abgestiegen
aber das ist letztes jahr Celta de Vigo doch auch ?!
und wahrscheinlich wird es dieses jahr den FC Parma treffen...
das alles sind europäische spitzenmannschaften
achte nicht auf den stand der tabelle momentan sondern auf das gesamtergebniss...

07.03.2005 19:27

Bak kardesim, kücük düsürmek istedigin

o güzel Kulüb, sizin önderiniz, yani Besiktas, PSG gibi, Barcelona gibi, Chelsea gibi devleri yenmis, hemde öyle sizin gibi punalarini topladigi icin yedekleriyle maca cikanlari degil, puan mücadelesi esnasinda!

O kadarrrr!!!!
:))))

07.03.2005 19:30

Dediklerine göre senin gözünde

Galatasaray da öyle bir Spitzenmannschaft olmasi gerekiyor ama tam tersini iddia ediyorsunuz her firsatta :))

Die haben auch in den letzten zehn Jahren in der TR alles geholt und haben um viertelfinal des CL gespielt, UEFA und SuperCup geholt. Wenn sie gespielt hätten, wäre der IntercontinentalCup sogar auch dabei :))

Oder??

jayk 07.03.2005 19:37

Hayatta kücük düsürmem ben Fenerbahcemi!

Fenerbahce hic tartisilmaz sekilde Türkiyenin en iyi ve su an en basarili camiasidir.
Herkeze ne kadar sabir verildiyse bizim sanli Taraftarlarda sabir ve Herzaman destek verir Fenerbahcemize avrupada mücadele ederken

Ama bunu bizim yöneticiler zaten anladilar..
ve gercekden cok akilli transferler ve isler yapiyorlar..

Ama bizde gercekciyiz..
bu yil uefa kupasinda erken elenmemiz bizim tek basarmadigimiz hedef"di..

Ama gecen sene almanya kampinda hic bir taraftardan avrupada kupa istiyoruz diye bi istek yokdu !
Tek duydugum sey "Bu Galatasarayi Sampiyon etmeyin"

ve buna son derecede katiliyorum ve inaniyorum bunu basaracagiz !

ÖLÜMÜNE FENERBAHCE

07.03.2005 19:40

O konuda size destek veriyorum tabii :)

GSyi 100. yilinda sampiyon yapmayin :))

jayk 07.03.2005 19:49

o.T.

Hayir !
Saka desem..böyle cevap veririm :

"O kos koca galatasaray okadar koca bir avrupa fatihi olsaydi bizden en iyi yilarinda 6 tane yemezdi" :)

ama saka demesem böyle cevaplarim..

benim icin Avrupa kupasini tekrar ve tekrar kazanan,,,yari final / final"lerde tekrar ve tekrar oynayan,,, her 10 yildarda bi avrupada finalerde oynayan takim basarlidir

öyle böyle ivik zivik kupa kazanan ceyrek final oynayan ve sonrda"da öbür sezonlarda grub sonuncu veya grub dan cikamayan takim büyük takim degildir..
tamam fenerbahce veya besiktas veya trabzon veya galatasaray avrupada büyük kulüp degil

Ama Galatasaray Uefa kupasini kazanmis takim,,,bunada saygi göstermesek (yani ben göstermesem) ben kendimi spor sever olarak saymam..
ve 2000 yilda bende gösterdim
destekledim ve de sevindim
ama sonra bu kupa bir "zamaninda" efendi camiadan ne b*k taraftar (örnek : ultrAgazlan"lar) ve bazi yöneticiler cikartir diye ben anladim.hepisi degil ama cogu !

baskalari anlamadiysa bunlar cahildir

jayk 07.03.2005 20:03

?

?????????????????

aliconda 07.03.2005 20:33

Wie ich schön aufgezählt habe ...

... habe ich ZUERST auch gegen Nicolas Anelka Stellugn bezogen!

Nach Recherchen habe ich mein erstes VORurteil aber revidieren müssen!

Ich bin kein Sturkopf ;-)

al"

aliconda 07.03.2005 20:54

*fg* o.T.

ohne Text

aliconda 07.03.2005 20:59

:-)

"Wahrheit" oder der Wahrheit so nahe wie möglich zu kommen!

Zumindest eine bessere quali an Infos und Meinungen :-)

Du hast keine Ahnung von Fenerbahce und lässt es hier rausplumpsen ... da soll ich still da sitzen und nicken???

Wenn du wenigstens berechtigte Kritik geäussert hättest, wäre es gut!
Sogar PRODUKTIV... aber anscheinend möchtest du sogar behaupten, dass man mit Glauben (=Religion) sich sogar bei sportlichen Belangen qualifizieren könne ...

Tja ... sowas ruft, dann so jemanden wie mich auf den Plan hehehhehehehhe

al"

07.03.2005 21:03

Hör auf den Macho zu Spielen

senin görüsün var benim görüsüm var birde ortada gercek var.......

Senin gercegini soran yok... o artadaki gercekten bahset sen.....

Güzel bir soru sorduk ama cevap yok.....

Dedimya, sen git Anelkayi Real Zaragossaya met et.....

Adamlar, Türklerin Futboldan habri yok dediler.... Internethaberde okuduk..... ve kahrolduk.....

aliconda 07.03.2005 21:07

Hahahahhahahahahhahahaha

LOL

Enis :-)

Stell dich nicht so infantil an :-))))

Durch dieses Schreiben, bestätigst du nur was ich vormals behaupte :-)))

Anelka"ya dil uzat sen hehehehehhehe

Dikkat et "Yam Yam" cikip diline birsey olmasin.

Sen Trabzonlu olarak belki hatirlarsin ... sizin baskaniniz bir sey demisti ...
"Yam yam aldik ..."

LOL

hahhahahhahaha

07.03.2005 21:11

Hic bir Türk takimi icin

"Türkler Futbolu bilmiyor demediler"

Ne tarbzon icin nede baska bir takim icin... farkindaysan Trabzon oynadigi maclardan en azindan 1 tanesini kazanmayi basardi..... ve tecrübesizlikten ve birazda beceriksizlikten kaybetti.....

Önemli olan kazanip kaybetmek degil..... elinden gelen en iyisini yapmaktir.... o zaman kimse bu Türkler Futbolu bilmiyor demez... zaten demedide simdiye kadar.....

Olay nedir biliyormusun.... olay TR de büyük olabilirsin... sikeyle mikeyle Sampiyonda olabilirsin....

Ammaaaa Avrupa maclarina gelince ancak gercek kalite ve beceri gecerlidir...... ve bir Tüprkiye Sampiyornu icin Türkler Furbolu bilmiyor denilmesi cok agir bir Schmachdir...

Istediginiz kadar Anelkayi göklere cikarin... iyi bir oyuncu ancak Avrupalilara karsi belli olur.... öyle Türkiyede kücük bir önemsiz Türk takimina karsi degil..... ister kabul edin ister etmeyin, ama olay bu

aliconda 07.03.2005 21:12

Hadi kocum, hadi Trabzon, sen yaparsin

Hadi Trabzon yen önüne geleni Sampiyon ol ve Türk Futbolunun gururunu koru!!!

Senin söyledigin günü kurtarmak!

Nicolas Anelka hazir degildi!

Daha kac defa söylemek gerekki size ???

Sizler degilmiydiniz, Fenerbahce"nin hic puan almadan Sampiyolar Liginden elenecegini ???

Ben ne demistim, 1 PUAN alip elenirsek SIZE ne !?!??!

Trabzon nerdeydi???

JimJohn nerdeydi ???

Ahhhhhh Trabzon kendini madara edip cok kolay maci hediye etti!

CimJohn !?!??!?!?!??!!??!

LOL

Tek Besiktas"a birsey diyemem ... durumlari ortada belli oldugu halde iyi mücadele ettiler!

Auf Enis geh Trapezunt unterstützen, damit sie Meister werden können!

Und verschwende deine kostbaren "Argumente" nicht an Fenerbahce.

al"

07.03.2005 21:12

En güzel Futbolu bence Bursada oynuyordu

daha sonra o Bursadaki havayi yakalayamadi....

aliconda 07.03.2005 21:15

Bizim zevkimiz JimJohn ve Tirabsinu

yenmek :-)

Oh ne güzel oluyor :-))))

Banane Avrupa hehehhehehehhehehehehhe

aliconda 07.03.2005 21:16

Bursadan Real"e mi transfer oldu? LOL o.

ohne Text

aliconda 07.03.2005 21:17

Bilder? sonstige Aufnahmen ? o.T.

ohne Text

07.03.2005 21:22

ja das gibt es schon...

die aufnahmen zeigen klar wie er es tut

aliconda 07.03.2005 21:24

Regeln sind Regelnn !

Ausserdem sollte ALLE gleich behandelt werden!

Nur weil ich der Meinung bin, dass Fenerbahce vom Schiedsrichter im BJK Spiel parteiisch behandelt worden ist. Kann ich doch nicht gutheissen, dass jetzt irgendeine andere Mannschaft schlecht behandelt wird?

Ich möchte, dass alle gleich behandelt werden.
Aber was soll man von so einer Liga halten, deren Verbandspräsident ILLEGAL über die von ihm selbst beschlossenen Regularien hinwegsetzt?

ALLES WAS IN DEM SPIEL PASSIERT IST (SEIN SOLL) SOLL ZUR SPRACHE KOMMEN!

Wenn John Carew gesperrt wird, dann müssen bei Unsportlichen Begebenheiten auch andere geahndet werden!

Es ist aber Blödsinn, jetzt Ayhan oder Necati wegen den versuchten tritten im Nachhinein sperren zu wollen!

al"

aliconda 07.03.2005 21:24

Was ist da zu sehen ?

Gibts die auch im Netz???

07.03.2005 21:30

Valla ben görmedim ama su siddet

komisyonu mudur nedir, onlar yazmislar raporlarina.

Ayrica Tomas bunu ilk kez yapmiyor. Sabikali yani. Ilk kezindede görüntü vardi ama ceza almamisti, bakalim bu kez ne olacak.

07.03.2005 21:31

Du bist zwar VanHooijdonk17 aaaber.. :)

ohne Text

07.03.2005 21:31

..und auch kadiköybogasi... aaaaber...:)

ohne Text

07.03.2005 21:32

...schreibst wieder so wie vorher! :) o.

ohne Text

07.03.2005 21:34

Und was würdest du von einer Strafe

für euren Alex halten, der absichtlich auf das Bein seines Gegenspieler steigt?

Auch das ist im TV zu sehen. Auch das ist Unsportlichkeit und eins das zur Verletzung eines anderen führen könnte.

07.03.2005 21:34

Simdi dostum yense ne olur yenmese

ne olur.... Türkei Spielt keine Rolle....

Türkiyede Sampiyon olmak öyle marifet gibi bir olay degil.....

Önemli olan Avrupa takimlarina karsi iyi maclar cikarabilmek......

Ispanyollar acayip kücümsediler Türk Futbolunu ben Habernette okudum...

Adamlar diyorki "Bu Türkler Futtboldan anlamiyor"..... ve cok haklilarda.....
Zamaninda o Galatasarayin yakaladigi havayla Türk Futbolu cok güzel konumlara geldiler.... ama devam ettiremediler.....

Galatasaray gibi Türk Futboluna hizmet eden bir Türk takimi daha yok

07.03.2005 21:36

Helal olsun bizim eki Baskana

adam hic olmazsa schön reden etmiyor...

Yamyam aldik dedi.... ne güzel iste...

Anelkayi Avrupa takimina karsi gördük..... gereksiz yere tavana cikmana gerek yok....

07.03.2005 21:40

CIM BOM Türkiyenin gururudur

en büyük Türk takimidir...........

Türk Futboluna cok büyk basarilas Kupalar ve san Söhret ve seref kazandirmistir....

Trabzon ise önemsiz bir takim, Avrupada bir basarisi yok....

Fener ise Avrupada Türk Futbolunun kücümsenmesini saglamistir...

Gecen sene Genclerbirligi ve Gaziantep cok daha güzel seyler ve bsairlar elde etmislerdir ve Türk Futboluna seref katmislardir....

aliconda 07.03.2005 21:41

Ilk kez ???

War das bei Fenerbahce?
Ich habe sowas von ihm nicht in Erinnerung ... nur einige Fouls und das mit dem Trikot "türlich.

al"

07.03.2005 21:42

OKTAY, "TÜRKİYE"DE ŞİKE VAR"

Tecrübeli futbolcu Oktay, DHA Spor Müdür Yardımcısı Uğur Demirkırdı"nın sorularını yanıtladı. Azerbeycan"ın Hazar Lenkeran takımını çalıştıran Rasim Kara"nın isteği üzerine futbol yaşamlarını Türkiye"den uzakta sürdüren futbolculardan Oktay Derelioğlu ve Deniz Kolgu"dan şike ile ilgili şok sözler: ""Şike de var, teşvik primi de... Kimse inkar etmesin."" Azerbeycan"da 2004 yılında kurulan ve ilk sezonu olmasına rağmen şampiyonluğa oynayan, şu anda iki maç eksiği ile liderin 7 puan gerisinde beşinci sırada bulunan Hazar Lenkeran"ın golcüsü Türk futbolcu Oktay Derelioğlu ile ön liberoda başarıyla oynayan Deniz Kolgu, Süper Lig"de yaşanan şike, teşvik primi, hatır şikeleri, taraftar-yönetim ilişkileri, Türkiye"deki düzensizlikler ve yaşadıkları ilginç olayları anlattılar. "Kesinlikle şike var ve en karakterli oyuncu bile karşılaşmıştır" diyen Oktay, Türkiye"de hatır şikesinin de yaygın olduğunu söyledi. "Bursaspor nasıl düştü?" Konuşmasında geçen sene Bursaspor"un ligden düşüşüne de dikkat çeken Oktay, şu ifadeleri kullandı: "Akçaabat Sebat ile geçen sezon 42 puanla ligde kaldık. 40 puanla Bursaspor düştü. Herşey es geçildi. Orada neler döndü, anlatmaya kalksam, aleyhimize-lehimize, aklınıza ne gelirse, neler duyduk neler yaşadık. Bunları anlatmaya kalksak yer yerinde oynar, ama bir sonuç alınamaz. Sadece vakit çalınır... Bir belge olması lazım, delil olması lazım..." "Teşviği kimse inkar etmesin" Tecrübeli oyuncu Deniz Kolgu da Türkiye"de teşvik priminin kesinlikle olduğunu savunarak, bunu kimsenin inkar edemeyeceğini söyledi. "Türkiye"de bunu kimse yalanlayamaz. En iyisi hiç konuşmayacaksın" ifadelerini kullanan Deniz, şikenin nedeninin üç büyükler ile diğer takımlar arasındaki maddi farklılıklar olduğuna dikkat çekti. Deniz, şunları söyledi: "Üç büyük kavramı yıkılmadan düzen olmaz. Anelka"yı alan, Alex"i alan büyüklerimiz tabii ki bu girişimin geri dönüşünü bekliyorlar, yaptıkları yatırımların meyvesini almak istiyorlar ama, biraz dengelenmeli, Anadolu kulüplerine olan gelir dağılımları iyileştirilmeli. Üç büyüklere yaklaştırılmalı." "Diyarbakırspor"un ligde kalması araştırılsın" Diyarbakırspor"da oynadığı dönemlere dikkat çeken Deniz, mucize bir şekilde ligde kaldıklarını ve bunun araştırılması gerektiğini söyledi. "Altı ay para almadıktan sonra enteresan bir para kaynağı çıkacak. Nasıl oynamazsın?" diyen Deniz, şöyle devam etti: "Bizim ülkemizde herkes karnından konuşuyor. Resmi bir şey yok, konuşan hemen susturuluyor. Hep iş işten geçtikten sonra konuşuyor. Bana sor "aldın mı" diye, yok söyleyemem, kimse söyleyemez"

07.03.2005 21:44

Nein, sezonun ilk yarisinda bir macta...

Sebat macinda. Sebat hani cok iyi oynarken kirmizi kart yemisti bir oyunculari. Der spielt jetzt in Ankara glaub ich.

Iste o oyuncu kirmiziyi yedikten sonra Tomas ona karsi pis pis siritmis ve tükürmüstü.

TVde cok net bir sekilde belliydi!

07.03.2005 21:45

Ach echt? :) o.T.

ohne Text

aliconda 07.03.2005 21:47

Heheheh wusst ichs doch ;-)

Darauf habe ich auch angespielt ...

Tja :-)

Das ist genau das gleiche, wie ich Ayhan oder meinem hochbewunderten Sabanetti nicht im NACHHINEIN Rot zeigen würde!

Diese Situationen war IM SPIEL!
Wenn kein Ball in der Nähe von Alex de Souza gewesen wäre und er zugetreten hätte OK.

EINE DISZIPLINARSTRAFE IM NACHHINEIN!

Im Spiel hätte ICH ihm auf jeden Fall ROT gegeben ... ein anderer vielleicht nur Gelb.

Hehehheehhe
Ansonsten hast du FOLGENDE alternative!

NUR NOCH FERNSEHBEWEISE und wir schaffen den Schiedsrichter komplett ab!

Das ist meine Grenze ... "SPIELSITUATIONEN" und ausserhalb des Spiels stattfindende Aktionen.

Wie würdest du dann das sonst sehen ?

al"

07.03.2005 21:48

ja wo bleiben sie kessss:.-) o.T.

ohne Text

aliconda 07.03.2005 21:50

"YAM YAM" diyenden ve onu savunandan

baska birsey beklemem tabii :-)))

Onun icin sana bosu bosuna laf sarf etmek istemiyorum :-)

Hehhehehehehe

Sen ne anlarsin be Anelkadan!!!

Git "Yam-Yam" avina !!!

al"

aliconda 07.03.2005 21:51

Muhahahahahah Teufelsaustreibung !!!

Muahahhahahahahahahahha

Demaskierung !!!!!!!!!!

Gercek yüzün ortaya cikti !!!

hahahhahhahahhhaa

aliconda 07.03.2005 21:52

TAKKE DÜSTÜ, KEL GÖRÜNDÜ !!! o.T.

ohne Text

aliconda 07.03.2005 21:53

Hmm ... hatirlamiyorum ...

zaten 6azelsarayin cok az macini seyrediyorum ...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:16 Uhr.