![]() |
Hahahahaha....wartets nur ab, der wird
sogar noch besser!
:) |
Morgen im RHEIN-ENERGY-STADIOn..
mit ahmetdursun
fc-saarbrücken wird bestimmt ein schönes spiel... natürlich hoffe ich das mein fc gewinnt..und den 10 punkte abstand zu einem nicht-aufstiegs-platz sichert... FC JEFF jazz |
Koray ???
Wann war denn das ?
Habe ich wohl verpasst ... Ansonsten stimmt es wirklich, Necati und Ayhan hätten beide wegen versuchter Tätlichkeit einen Feldverweis erhalten müssen! Doch zuvor waren 3 sehr harte Fouls und sogenannte "Blutgrätschen" seitens Besiktasspieler. In der zweiten Halbzeit war er definitiv besser! Ich muss aber Firat Aydinus diesmal zugestehen, dass er keine Partei ergriffen hat. al" |
i cant "kep Quit" my dear!
and if ya usin" some english phrases ... do it right next time!
k ? ALSO noch zurück ! Was ich an DIR und deine SCHRIEBEN kritisiere habe ich dir ja zur Genüge kritisiert! Wenn DU dich nicht bei Fenerbahce auskennst, solltest du dir auch nicht anmaßen eine so eindeutige "Feststellung" zu äussern! Das Anelka kein Fehlkauf ist, hat er dir ja heute hart genug gezeigt! Hoffentlich schweigst du dich jetzt zumindest über Nicolas Anelka aus!!! Zum zweiten ... Herr Experte ... kuck dich eher bei Trapezunt um und kannst uns deine Expertenheit "verkaufen"! Schliesslich kucken wir kaum TS Spiele an! Aber es ist schon bezeichnend, wenn du der Ansicht bist, dass einer der sich in der Religion auszukennen scheint, sich auch sonstwo zum Fachmann berufen fühlt! Dann müsste ja die Welt von Mollahs, Imamen, Schamanen, Priestern und Pfarrern geleitet werden! Alle Achtung !!! Die Türkei und die USA sind ja die Vorreiter in diese Richtung hehehehehhehehehehe al" |
Besiktas hat durch eine SAUBLÖDES TOR
genauso verloren!
Als wärs eine Kopie des ersten Spiels von Fenerbahce-Saragossa! Genauso GESCHLAFEN! Ob dieser Sieg "zwingend" gewesen sein soll, wage ich zu bezweifeln. Aber der Sieg geht - wegen der Passivität von BJK - in Ordnung. War eigentlich wirklich ein typisches Derby :-/ Firat Aydinus war definitiv in der 1. Halbzeit schlecht! SO VIEL hätt er niemals durchgehen lassen dürfen! al" |
Sen Anelkani git Real Zaragossaya
anlat..... onlar sana iyi bir oyuncu wi aollen Ihn haben derseler o zaman inan........
TR de en büyüksün veya en küyükyün isteressiert niemanden auf dieser Welt.... entweder bist du Weltklasse oder bist es nicht...... und dieser Spieler ist nicht Weltklasse zumindest nicht aktuell, sonst würde Ihn Fener wohl kaum bekommen...... Es ist nicht deine Aufgabe Keute zu kritisieren.... das einzige was du kritisieren solltest ist der Inhalt von dem was ich schreibe.... meine Person kennst du ja nicht, deshalb kannst du dir auch kein Urteil bilden.... also mein Freund beleib Sachlich, damit hast du schon genug zu tun |
LOL o.T.
ohne Text
|
Glauben? Damit kannst du dem Enis kommen
;-)
Der hat es mit dem Glauben ;-) Ich setze da eher auf rationale Herangehensweisen! Aykut Kocaman hat Malatya sehr gut gegen uns aufgestellt. Leider fehlen im die qualitativ guten Spieler! Als Tuncay ZU RECHT (hofftl. kriegt er AUCH eine INTERNE STRAFE !!!) rausgeflogen ist, habe ich einen sich freuenden JimJohnler gesagt, dass wir gerade jetzt gewinnen werden ... 2-3 zu 0 ... weil Malatya jetzt selbst spielen musste! Sie haben dann auch wirklich aufgemacht und sich sogar die eine oder andere gute Torchance erarbeitet. Obwohl ich ein starker Befürworter von Anelka bin, hätte ich in den letzten Wochen kaum aufgestellt und stattdessen ihn durchweg trainieren lassen. Dann würde er auf einmal so richtig wie eine Granate einschlagen. So schlägt er sich eigtl. immer noch mehr schlecht as recht durch. Wart mal ab wenn er mal in sehr wenigen Wochen mal fit ist!!! Er lässt durch seine aktuellen Leistungen sehr vieles erahnen. Ich hatte jetzt wieder Gelegenheit Besiktas & 6alata und die letzten 12 Minuten von Trabzon anzuschauen! Die einzigen die neben uns relativ gut spielen sind tatsächlich die von Trabzon ... Besiktas wird erst wieder Erfolg habenm, wenn sie einsehen, dass die Transfers praktisch alle nur ... waren. 6alata lebt immer noch nur von ihrer "altgedienten" Garde! Necati ??? Den nenne ich nur noch Sabanetti! Trabzon hat zwar keine hochwertige Mannschaft aber sie spielen Mannschaftlich wirklich gut. Ihnen fehlt scheint mir, die cleverness die unsere Mannschaft zu haben scheint. Wenn wir gar nicht spielen (siehe 6S & BJK Spiele) dann verlieren wir zurecht! Wenn wir schlecht spielen, dann gewinnen wir. Wenn wir gut/ordentlich spielen, dann stehen die alle an der Wand. Es sind definitiv qualitätsunterschiede vorhanden. Daher ärger ich mich über die UEFA CL & CUP Spiele ! Nicht, dass wir unzulänglich wären, sondern weil viel viel mehr drin gewesen wären. Als wir früher von was-weiss-ich-wem geschlagen wurden und rausflogen, da hab ich mich nicht so geärgert. Wir waren schlicht schlechter als die ... ... aber diesmal sind wir durch blödheit nacheinander ausgeschieden. Das beschämt mich eher ... al" |
Was erzählst du schon wieder?
Trabzon ist definitv besser als 6S!
Auch wenn ich WEISS, dass Trabzon jetzt 5(!!!)Punkte auf 6S hat, sind sie meiner Ansicht nach, der stärkste Kandidat auf einen Championsleague Platz! Vorbei ist eh noch gar nichts. Auch wenn ich schon als einer der sehr wenigen, von unserer Meisterschaft überzeugt bin, kann trotzdem noch dies oder jenes schief gehen. Fenerbahce hat schon mit regulären 9 Punkten Abstand zu jimCon die Meisterschaft an diese verschenkt. Wenn kalkulatorisch nichts mehr möglich ist, dann erst ist es vorbei! al" |
Senin görüsün benim görüsüm öyle
degil iste..... ona bakarsan Trabzon Fenerdende daha iyi Futbol oynuyor.... ama önemli olan sonuctur.... Trabzon sonuca varamadi.... Lig Maratonunda Trabzon her zaman nefessiz kaliyor ama Kupa maclarinda olay tek mac oldumu kolay kolay tutulmuyor Trabzon..... piskolojik olay.... önemsemiyorlar Lig maclarini... hatada burda
|
Hehehe der Inhalt=Enis :-) hehehehhe o.T
ohne Text
|
Brat bak hehehehhehe ;-)
Ne demisiz ;-) hehehhehe
*** ... Kartal"ın umudu Sarı Kanarya... Galatasaray yenilgisiyle ilk üç şansını zora sokan Beşiktaş"ın önümüzdeki yıl UEFA Kupası"na katılabilmesi Fenerbahçe"ye bağlı. Siyah-Beyazlılar"ın Avrupa"ya gidebilmesi için ligi dördüncü sırada tamamlaması, Sarı-Lacivertliler"in de Denizlispor"u Türkiye Kupası"ndan elemesi gerekiyor. Bu nedenle Beşiktaş"ta gözler, 20 Nisan"da oynanacak F.Bahçe-Denizli maçına çevrildi. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2005/03/07/spor/spor5.html" target="_blank">http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2005/03/07/spor/spor5.html</a> |
Hahahahaha yukari bak!!!
Zaten brat beni taniyali benden az sey dinlemedi hehehhehehehhehe ;-)
|
Sehr Billig von dir
olay hep ayni, insanoglu deger yada karsilik üretemedimi her zaman kisisellik yapip kendi Egosunu tatmin etme pesinde kosar... sende aynisini su an ayptin ve bunu isbatlamis oldun....
Iyi geceler..... und überleg dir mal was Sachlich bedeutet ????? |
Sehr Billig von dir
olay hep ayni, insanoglu deger yada karsilik üretemedimi her zaman kisisellik yapip kendi Egosunu tatmin etme pesinde kosar... sende aynisini su an ayptin ve bunu isbatlamis oldun....
Iyi geceler..... und überleg dir mal was Sachlich bedeutet ????? |
Bu Anelka "öbür" Anelka"nin Clonu!!!!
Gol attiktan sonra hareketlerini gördünüzmü ?????
Simdi bunlari bir göz atin: ... ich zitier mich quasi selbst :-) *** Datum: (11/01/2005 - 17:23) Hoffentlich ist das nur ENTE !!! Wir haben gerade EINE MANNSCHAFT!!! ... und ich will sie mir nicht durch so einen EGOMANEN kaputtgemacht bekommen! *** Er ist ein EGOMAN !!! Was soll ich mit so einem !?!??! Keine Ahnung, warum Christoph daum auf so einen setzt!!! Wenn er so toll gewesen wäre, warum hat ihn keine Mannschaft eine längere Zeit behalten !?!?!?! Einen mini-Egomanen haben wir immer noch, der hält sich für den Ochsen von Istanbul! Einer reicht !!! *** CEMIL TURAN Çok iyi ve kendisini ispatlamış bir oyuncu. Mutlaka faydalı olur. Ancak Fener’in bu tarzda bir oyuncuya şu an için ihtiyacı yok. Bence mevcut kadro bozulmamalı. İleri ikilide oynayan bir oyuncu. Nobre ile birlikte oynayacağı için o zaman orta sahadan bir futbolcu eksilecek, yedeğe düşecek. ENGIN VEREL Fener’in bir santrfora ihtiyacı var. Alex’ten santrfor olmayacağı görüldü. Hooijdonk da sakat. UEFA’da bir yere gidilecekse Anelka alınmalı. Problemli diyorlar. Bu yönetimin ve teknik heyetin sorunu. Ama bana göre iyi bir santrfor ve Fenerbahçe’de başarılı olur. Ancak ben geleceğine inanmıyorum. Gökmen ÖZDENAK Bir G.Saraylı olarak Anelka’nın alınmasını isterim, çünkü Fener’deki dengeleri bozar. Gerçek olan da şu ki Anelka, Nobre kadar başarılı olamaz; onun gibi inançla mücadele edemez. Birbirlerini bozup takıma zarar verirler. Çok büyük para ile alınacak bir Anelka huzur içindeki Fener’de sorun yaratır. *** Ve bunu bile yazdim: *** Eh nerde o inek Anelka !??!?! Zaten o gelirse tam bir fiyasko olur bence! Serhat ilen Ceyhun birlestirseydiniz Anelka gibi salata oyuncu bile olmaz! (LOL simdi kendini "KadiKöyInegi" denen ve Serhat sanan User simdi kizacak hahahhahaha) ANELKA GELMESIN !!! SERHAT GITSIN !!!!! al" *** Bundan sonra dogrusu basladim arastirmaya ... *** Simdiye kadar "iki degisik" bir Anelka tarifi biiyorum/okuyorum/görüyorum! Birisi yayginlasmis tarifi, en kisa tarifi: EGOMAN ! Ikincisi bir senedir degisen bir tip! *** * Anelka ismi F.Bahçe ile ilk anıldığından beri hep hırçınlığı tartışma konusu edildi. Oysa o bir yıldır çok farklı bir kişilik... * Fransız futbolcu yaşadığı bu büyük değişimi geçtiğimiz yıl din değiştirip müslümanlığı seçmesine bağlıyor. * İlk ezanı okuyan Bilal-i Habeşi"den esinlenerek Bilal Abd-us-Salam ismini alan Anelka huzuru bulduğunu belirtiyor. * Anelka, "Paris"te işçi arkadaşlarla sabaha dek tartışırdık. Sonunda İslam"ı seçtim. Düşünce ve davranış olarak çok değiştim" diyor. * Arkadaşı Trezeguet"ye göre özel bir adam olan Anelka için hocası Keegan da "Onun kötü adam olduğu bir uydurma" diye konuşuyor. FORMALiTE RÖTARI Fenerbahçe yönetimi hemen her konuda anlaşma sağladığı Nicolas Anelka için Manchester City kulübüyle bugün bir kez daha görüşüp son pürüzleri giderecek. Bu görüşme nedeniyle, L"Equpie"in bugün İstanbul"da olacağını duyurduğu Anelka"nın gelmesi birkaç gün gecikecek. TARAFTAR AYAKLANDI Saygın spor gazetesi L"Equpie"nin bugün İstanbul"da olacağını yazdığı Anelka için F.Bahçeli taraftarlar seferber oldu. G.Saraylılar"ın Anelka"nın sitesine, "Sakın F.Bahçe"ye gelme" diye mesajlar göndermesi üzerine sarı-lacivertliler, "35 milyon taraftar seni bekliyor" şeklinde mesajlar atıyor. *** Kavga çıkardı Fenerbahçeli ve G.Saraylı taraftarlar bu kez de Nicolas Anelka yüzünden kapıştı. Fransız yıldızın internet sitesini mesaj yağmuruna tutan taraftarlar sanal savaş veriyor. MÜSLÜMAN İŞÇİLERDEN ETKİLENDİ "Del Bosque benimle bir sezon bir tek kelime konuşmadı. Bir şey söylemek istediğimde beni dinlemedi bile. Yanıma bir tek oyuncu bile yaklaşmadı. Sanki ben farklıydım." Bu sözler Beşiktaşlı bir futbolcunun değil, Fenerbahçe"ye imza atması an meselesi olan Nicolas Anelka"nın. 2000 yılında Real Madrid"ten ayrıldıktan sonra İspanya"nın Marca gazetesine verdiği röportajdan alındı bu sözler. NiCO ÇOK ÖZELDİR O dönemde 21 yaşında Real Madrid"e transferine kendisi karar verecek durumda değildi. Video oyunlarıyla vakit geçiren bir çocuktu. Ağabeyleri Didier ve Claude, 37.5 milyon dolarlık transfere imza atarken, 2 milyon dolar komisyonu da ceplerine indirmişlerdi. Anelka farklıydı, sessizdi, ama müthiş bir golcüydü. Şu anda Juventus formasını giyen David Trezeguet ise Anelka"yı şöyle özetliyor: "Nico çok özel bir adamdır. Ama çok konuşmaz. Ona çok yakın olmama rağmen ne hissettiğini ne düşündüğünü hiç bilmem. SORUNLARINI AŞTI 23 yaşına geldiğinde kulüpler onun için koplam 53.5 milyon pound ödemişlerdi. Bunun ağırlığını kaldıramadı ve iletişim sorunu yaşadı. Ancak şu anda gayet iyi. Manchester City"den ayrılmak istemesinin nedeni ise Avrupa kupalarında oynamak. Teknik direktörü Kevin Keeagan değişen Anelka"yı şöyle anlatıyor: "Takımdan kimsenin Nicolas hakkında kötü birşey söylediğini duymadım. Onun kötü bir adam olduğunu nereden uyduruyorlar bilmiyorum. ANELKA ÇOK DEĞİŞTİ Anelka 2004 yılında Müslüman olarak Bilal Abd-us-Salam Anelka adını aldı. 1999 yılında Müslümanlığa ilgi duyduğunu belirten Fransız futbolcu, "Çocukluk arkadaşlarımla bu konuyu sabah 4"lere kadar tartışırdık. Onlar Paris"in işçi sınıfından Müslüman arkadaşlardı. Dinledim ve Baggio"nun Budist olması gibi ben de Müslüman oldum. Düşünce ve davranış olarak çok değiştim" diyor. SENİ BEKLİYORUZ Fransız L"Equipe Gazetesi"nin "Anelka pazartesi günü İstanbul"da olacak" şeklindeki haberi Fenerbahçeli taraftarlarda büyük heyecana neden olurken, Galatasaraylıları da harekete geçirdi. Fenerbahçeli taraftarlar yıldız futbolcunun www.nicolasanelka. net adresli internet sitesini mesaj yağmuruna tutarak "Türkiye"nin en büyük kulübü seni bekliyor" dediler. ORTEGA DA KAÇTI Ancak siteye Galatasaraylı taraftarlar girmeye başladı ve Anelka"ya "F.Bahçe"ye gelme", "F.Bahçe Ortega"yı bile kaçırtan bir kulüptür" şeklinde mesaj yazdılar. F.Bahçeliler karşılık vermekte gecikmeyerek "Sakın G.Saraylı taraftarların sözlerine inanma. Biz onları 6-0 yendiğimiz için böyle gerçek dışı şeyler konuşuyorlar. Bizim 35 milyon taraftarımız var" ifadeleri kullandılar. BU KAVGA İLK DEĞİL F.Bahçe ile G.Saray geçtiğimiz haftalarda da bir başka sanal kavgaya tutuşmuştu. F.Bahçe"nin UEFA"daki rakibi Real Zaragoza taraftarlarının internet sitesinde yaşanan tartışmalar, İspanyollar tarafından da ilgi ve şaşkınlıkla izlenmişti. Bazı Real Zaragoza taraftarları, tartışmaları bir süre izledikten sonra taraf tutmaya başlamış ve kimi F.Bahçe kimi de G.Saraylılar"dan yana tavır almıştı. Galip ÖZTÜRK /FOTOMAC *** Yabancıların gözüyle Anelka F.Bahçe"de mutlu olur Jerome Touboul (L"Equipe-FRANSA) PSG"de çok başarılı bir futbolcuydu. İlk sezonunda 13 gol atmıştı. Çok genç bir yıldızken, Arsenal"e gitti. Sonra onu keşfeden altyapıdaki teknik direktörü Luiz Fernandez onu geri getirdi. Ama bu ikili asabi ve otoriterdi. Bu yüzden çatışma kaçınılmazdı. Fernandez"e bir antrenmanda küfür edince kadro dışı bırakıldı. Anelka, PSG"nin semboludur. Ronaldinho da Fernandez ile benzer sorunlar yaşadığında herkes Anelka"ya hak verdi. İniş-çıkışlı bir kariyeri var. Türkiye"de büyük başarılara imza atar. Büyük bir tecrübe ile geliyor. İstanbul"da insanların yoğun ilgisiyle çok mutlu olacağı düşüncesindeyim. Sonuç olarak Fenerbahçe onun iyi bir futbolcu olarak anılması için son şans. Anelka hedef ister Oliver Kay (Times-İNGİLTERE) ARSENAL"e 17 yaşında geldiğinde süper bir futbolcuydu. İngiltere"de ona geleceğin Ronaldo"su olarak bakılıyordu. Real Madrid"e gittiğinde İngiltere Ligi"nin büyük bir yıldız kaybettiği söylenmişti. Mutsuz bir dönemin ardından geldiği Liverpool"da bekleneni veremedi ve Manchester City"ye transfer oldu. Bence orada çok başarılı oldu. Ama yüzü hiç gülmedi. Hedefsiz bir takımın formasını giymek ona yetmedi. Fenerbahçe"de büyük bir yıldız olarak karşılanmak onu çok mutlu eder. Türkiye onun için bir çıkış noktası olur. Futboluna kimse laf edemez. Ayrılmak istediği için son altı ayda konsantrasyonunu ve hırsını yitirdi. Şu anda sakat değil, ama olduğunu söyleyip oynamıyor. Avrupa"da büyük iş yapacaktır Felix Diaz (MARCA-İSPANYA) Real Madrid"de belki de çok genç olduğu için takıma bir türlü ayak uyduramamıştı. Takımın ağır topları Hierro ve Redondo ile ters düştü. Yönetime rest çekip izinsiz ülkesine gitti. Teknik direktör Vicente Del Bosque ile de tartıştı. O dönemde zor bir adamdı, ama henüz çocuktu. 1999 yılında daha 20 yaşındayken Real Madrid gibi bir yıldızlar topluluğu içindeki davranışlarından ötürü onu hâlâ suçlamak yanlış olur. Oyunculuğu için negatif bir şey söyleyemem. Avrupa"nın en iyi golcülerinden biri. Farklı bir stile sahip. Fenerbahçe"de özellikle Avrupa Kupaları"nda çok büyük işler yapacaktır. Daha yaşı genç. *** ;-) |
Bize gelen "sasiriyor" ;-)
Daum Milli Maclari söylüyor, Balic zamaninda Bosna Hersek icin Milli mac yaptigindan yakiniyor. Marco Aurelio nun Türk Milli Takimina cagrilmasi söz konusu oluyor ...
... ve dün aksam: Anelka Fenerbahce Formasindaki Türk bayragini gösterip gösterip öpüyor! al" |
Hehehehhehe Danke Enis :-)))
Ich kann zu Mitteln von verschiedenen "Preisen" greifen!
:-)))))) "Tasaruf" ettigim icin ben kinayacagina takdir etmen lazim hehheehhehehehe LOL süsser Versuch eine Retourkutsche daraus zu konstruieren hehehhehehhe Lies nicht nur einen Beitrag durch, kuck dir stattdessen mal alles chronologisch an hehehhehehehehe :-) Daher wirst selbst du das mit dem "Tasarruf" verstehen hahhaahhahhahaha al"ungemein böZe :-) |
Bravo Erman !!!
Mafya da var, teşvik de" Erman Toroğlu, yeni bir sayfa açmak için herkesin bugüne kadar yaptıklarını bütün samimiyetiyle anlatması gerektiğini söyledi. FOTOĞRAF: MUSTAFA İSTEMİ Erman Toroğlu, TBMM"de yaptığı açıklamalarda mafyanın federasyon seçimlerine karıştığını söylerken, "Son olaylarda teşvik primini verenin üzerine gidilmedi" dedi 06/03/2005 ZİHNİ ERDEM (Arşivi) ANKARA - Eski milli hakem Erman Toroğlu, TBMM Sporda Şiddet, Şike ve Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Komisyon"da yaptığı açıklamada mafyanın federasyon seçimlerine karıştığını, ancak devletin bu olaya seyirci kaldığını belirterek, "Paranın olduğu her yerde mafya vardır" dedi. Toroğlu"nun açıklamaları özetle şöyle: Türkiye"de her yerde mafya var, sporda niye olmasın. Olmaması eşyanın tabiatına aykırıdır. Haluk Ulusoy"un seçildiği Futbol Federasyonu seçimlerine mafya liderinin adamları genel kurul salonuna geldiler, otellere kadar geldiler. Kimse "kardeş burada ne geziyorsun" demedi. Geçen sezon gözünüzün önünde en az dört tane maç oynandı. Türkiye"de adalet mekanizması kanaatle küme düşürebiliyorsa düşürselerdi. Diyarbakır-Elazığ maçında şike, Rize-Akçabat herhalde yanılmıyorsam aynı hesap. Ne oldu? Hepiniz görüyorsunuz, maç anlaşmalı, gitmiyorlar, oynamıyorlar. Peki ne olacak bu iş? Siz yetkilisiniz, işlem yapmıyor musunuz? Cafer olayı doğrudur. Cafer"in konuşması biraz kontrollü bir konuşma. Olay zamanaşamına girmiş bir olay. Ankaragücü"ne bu para geldi. Haftalardır konuşuluyor. İçinde Milli Takım teknik direktörü Ersun Yanal var. Teşviki gönderen Aziz Yıldırım, öyle diyorlar. Ama karşınızda Fenebahçe var. 10 gündür teşvike aracılık eden konuşuluyor, teşviki veren hiç konuşulmadı. Cafer 50 milyar ceza aldı kadro dışı kaldı. Teşviki alan cezalandırıldı ama veren hedefe ulaştı, şampiyon oldu. Ben federasyonu başkanı olsam bazı isimleri futbolun yanından geçirmem. Mesela diyorum, Bülent Yavuz denen adamı, futbolun yanından geçirmem. 10 kilometre öbür tarafa atarım. Senelerdir merkez hakem başkanlığı yaptı. Benle ne konuşuyorsunuz, kulüp başkanlarıyla konuşun. Celal Doğan, İsmail Uyanık, Sadri Şener, Mehmet Ali Yılmaz"la konuşun. Şöyle bir tavsiyede bulunayım: Futbolun içindeki birimlerden seçin bir 50 kişi, deyin ki, arkadaşlar şu ana kadar ne halt ettiniz. Gelin buraya her şeyi affedeceğiz, kimseyi suçlamayacağız, hiç kimseyi mahkûm etmeyeceğiz, bundan sonrayı kurtarmak için kim ne biliyorsa, kim ne yaptıysa, anlatsın. Bunun çözümü bu. Ben geleyim, alın beni teybi, kamerayı koyun karşıma anlatayım. Aziz Yıldırım, Ergun Gürsoy gelsin anlatsın. Hepimiz ne almışız, kim kimden almış, ne almış kim kime ne vermiş, orada bitiririz. Bundan sonra zaten onları ayıklarız. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=145598&tarih=06/03/2005" target="_blank">http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=145598&tarih=06/03/2005</a> |
Spor Acemileri (özellikle 6alatalilar)
Anelka takim ruhunu bozacak,basarisiz bir performans cizecek diye miaoliyordu
kedi gibi simdi bizim sanli türk bayragimizi öpen bir oyuncu..(buna karsi bile mahani bulurlar 6alatalilar 100 de yüz(süz) Anelka ürün ve satis yönden zaten akilli bir transferdi simdi de sahlarda gösteriyor gücünü.. helal sana anelka |
sanki bilmiyorduk bunu :) o.T.
ohne Text
|
Stevens gidiyormus mus :)
adam bikti sizlerden :))
köln steigt auf,mach dir da mal kein kopf. |
Wo bleiben die Ergebnisssseeeeeeeeee
aloooo nix Schlafen
Brat, AIrdem .............. |
wenn der fc heute gewinnt und...
...das nachholspiel auch dann ist der aufstieg so gut wie sicher...
kes hab gehört die sind an hashemian dran, stimmt das? |
iyi mac olacak o.T.
ohne Text
|
ja steht im express...aber
für bayern reicht seine qualität nicht aus...nicht weil er schlecht ist..sondern die konkurenz mit pizza und roy zu stark ist.
und wenn er von den bayern weg gehen sollte...wird er es nicht schwer haben einen verein in der ersten liga zu finden. wenn er doch zum fc kommt..wäre er auf jedenfall eine verstärkung...dazu muss der fc einen guten spielmacher verpflichten der genau wie lottner ist, jedoch mehr läuft..halt so ein brassilianer...muss ja nicht direkt ein superstar sein... in der abwehr würde ich langsam cullmann und sinkala ausmustern...dafür 2 erfahrene abwehrspieler...nochmal auf und absteigen..darf sich der club nicht mehr erlauben... und dank overath..haben wir endlich einen präsidenten der mit und für den fc kämpft :=) toy toy toy fcccc |
einen vertrag hat er ja für die 1.liga..
mal gucken was passiert
... hoffe mal das er bleibt |
Siz elemezseniz, digerleri eler :) o.T.
ohne Text
|
Ben tam tersini söylerken bana inanmiyor
dunuz ama, siz Fenerliler bile!
:) Hatta tepki gösteriyordunuz bana haberleri buraya yaziyorum diye :))) |
Senin arzun nedir ??? o.T.
ohne Text
|
Türk bayragini Ispanyada öpmesi gerekti
Türkiyede Trabzonu yenmissin yada Cimbomu yada baska bir takimi... ne anlami varki ????
Önemli olan Türkiyenin ismini AB de ve dünyada duyurmak..... Ispanyalilar ne dedi Türk Futbolu icin..... "Türkler Futbol oynamasini bilmiyor" Das war ein Schmach ohne Ende..... |
Türkler degil, Daumlu Fenerbahce :)
Gegen Besiktas und Genclerbirligi haben sie ja nicht besonders gut ausgesehen.
|
Baliç futbolu birakma karari aldi:
Konyaspor İkinci Başkanı Hüseyin Çevik, futbolu bırakma kararı alan Elvir Baliç"in 1 hafta ikna edilmeye çalışıldığını ancak bir sonuç alınamadığını belirtirken, Boşnak oyuncunun bu kararı ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi..
Türkiye"deki futbol hayatı Bursapor ile başlayan ve Fenerbahçe, Real Madrid ve Galatasaray formasını giyen Elvir Baliç, profesyonel spora Konyaspor"da nokta koyuyor. Bursaspor"da oynadığı yıllarda ortaya koyduğu futbolla göz dolduran Baliç, yükselişine Fenerbahçe"ya transfer olarak başladı. Arkasından futbol devleri arasında gösterilen Real Madrid"in formasını giyen Baliç, bu dönemde popülaritesi artarak birçok takımın transfer listesine girmeyi başardı. Burada yaşadığı şanssız sakatlık döneminden sonra düşüşe geçen Baliç, tekrar Türkiye"ye dönerek Galatasaray forması giydi. Buradan da başarısız olduğu gerekçesiyle ayrılmak zorunda kalan Baliç, Saffet Susiç"in teknik direktörlüğünü yaptığı Konyaspor"a transfer oldu. 2004-2005 Futbol Sezonu"nun ara transfer döneminde Konyaspor ile sözleşme imzalayan Baliç, kendisinden çok şey beklenen yeşil-beyazlı ekipte sürpriz bir şekilde takıma yeteri kadar yararlı olamadığı gerekçesiyle, futbolu bırakma kararı aldı. Konyaspor İkinci Başkanı Hüseyin Çevik, Baliç"in yaşadığı sorunları Saffet Susiç"e aktardığını, sorunlarını sadece onunla paylaştığını söyledi. Yaklaşık 1 haftadır ikna edilmeye çalışılan Baliç"i, Susiç"in bile kararından vazgeçiremediğini ifade eden Çevik, ""Baliç, futbolu bırakma kararı aldı. Bunun ilgili kendisi bir basın toplantısı düzenleyip gerekçelerini daha ayrıntılı olarak anlatacak. Ancak, yönetim olarak bizimle herhangi bir sorunu olmadı"" diye konuştu. |
Derbiden rapor:
Yaklaşık 11 ay önce Beşiktaş Yönetimi’nin desteğiyle kurulan Sporda Şiddeti Önleme Komisyonu, derbi izlenimleri hakkında iki sayfalık bir rapor yazdı.
Komisyon’dan FANATİK’e Avukat Ali Rıza Dizdar ve Mert Balcı’nın imzası bulunan tutanak, “17.30 civarı Çarşı’dan yola çıktık. Hiç bir taksi, Sami Yen’e gitmek istemedi” maddesiyle başladı. Özetle diğer bilgiler şöyle: “Stat girişinde 3 polis tarafından kibarca karşılandık, CMUK’a uygun işlemlerin ardından yerimize geçtik.” ‘Ayhan organını gösterdi’ “Bir sandviç karşılığında görev yaptığını belirten bayan polis, çay içmek için de 1.5 milyon lira ödediklerini belirtti. Sürekli yapılan ‘merdivenler boş bırakılsın’ anonsuna rağmen, oturamadığımız kafesli yerde nefes almak bile mümkün değildi. Bizim tribünden sinkaflı küfürler oluyordu. 17’de Ayhan’ın hakeme itirazı üzerine bizim tribünden kızıldı. Ayhan sağ eliyle cinsel organını tutup sol elini bize doğru sallayarak bir şeyler söyledi.” ‘Sandalye yağmuru vardı’ “Tahrik olan seyirciler, uzun süre Ayhan’a küfretti. Yukarıdan bize doğru atılan kırmızı sandalye parçaları, polislerin kasklarına çarptı ve çoğu stat içine düştü. Tümer, Sergen, İbrahim ve Tayfur’a küfredildi. Yanısıra çakmak, su ve para atıldı. Song, bir demir parçasının bizim tribünden atıldığı zannı ile hakeme vermek istedi. 66 YTL verilerek maç seyredilen yer çok kötüydü. Rapor, iki kulüp yönetimi, federasyon ile il güvenlik kuruluna iletilecektir.” Dizdar: Rapor resmidir Raporu iki avukatın hazırladığına dikkat çeken Dizdar, “Bizler hukuk adamıyız, taraf olamayız. Bu rapor, Avukatlık Kanunu gereği mahkeme kararı gibidir, yani resmidir. Gördüklerimizin hepsini, taraf gözetmeden yazdık. 5149 sayılı yasa uyarınca ahlâk dışı hareket edenlere ceza verilir. Ayhan bu suçu işlemiştir. Ayhan federasyon tarafından disiplin kuruluna sevkedilmeli. Uygulamamız Beşiktaş maçlarında da sürecektir” dedi. Kaynak: fanatik.com.tr |
Tomas yine tükürdü :)
BEŞİKTAŞ YÖNETİCİSİ SÜLEYMAN EREN, TOMAS"A CEZA VERİLMESİ GEREKTİĞİNİ AÇIKLADI.
BEŞİKTAŞ yöneticisi Süleyman Eren, derbi maçta yardımcı hakeme tüküren G.Saraylı Tomas hakkında hiçbir işlem yapılmaması ve olayın gündeme getirilmemesinin düşündürücü olduğunu söyledi. Eren, ‘Tomas bu çirkin hareketi herkesin gözü önünde gerçekleştirdi. Kimse bu oyuncu hakkında bir şey söylemiyor. Kurallar sadece Beşiktaş için mi geçerli merak ediyoruz’ dedi. |
olmadi iste
avantajin iyi degerlendirmesini iyi bilmiyor türkler
trabzonspor da ayni b*k"u "becerdi bu sene 1:2 in kiev gewonnen (man hätte höher gewinnen müssen!) was passiert ? 0:2 verliert man zuhause 3:0 gegen bilbao geführt spiel endet 3:2 in bilbao verliert man dann klar austria wien schmeisst bilbao raus und wir schaffen es nicht im achtelfinale gegen wien zu spielen (das wär die chance gewesen weiter zu kommen) was passiert ? man schafft es nicht zaragossa zu schlagen,,, obwohl,zaragossa ist schon eine europäische spitzenmannschaft.. ja vielleicht war das eine schmach,aber wir türken kennen uns damit ja bestens aus egal wo man seinen respekt zeigt,ob in spanien oder in istanbul,hauptsache man zeigt es. das ist grösse und anelka ist ohne frage ein grosser spieler |
lüttich lässt grüssen airdem
:)
|
ich bin zwar fenerbahce fan aber
was tomas und necati im besiktas spiel gemacht haben sollte nicht übertrieben werden. und warum regt sich eigentlich besiktas auf? als sich fenerbahce über die harte spielweise und die provokationen im besiktas spiel beschwerte sagte doch besiktas das alles gar nicht so schlimm war. und daher sage ich dass im besiktas gs spiel überhaupt nichts schlimmes passiert ist. cimbom hat verdient gewonnen und der schiri hat besiktas nicht verpfiffen. er war ja auch der gleiche schiri im fenerbahce besiktas spiel wenn er die aktionen von carew und emre nicht sah. warum soll er die aktionen von den gs spielern ahnden? besiktas war im fenerbahce spiel begeistert vom schiri aber diesmal nicht . tut mir leid aber das läuft nicht so :-) gs hat verdient gewonnen und besiktas soll sich nicht so anstellen . weder tomas noch necati noch sonst wer hat etwas gemacht alle swar regelgerecht. wer wind säht der wird sturm ernten. ich kann nicht a sagen und dann baer nicht b. so läuft es nicht besiktas :-) ich wollte zwar das besiktas gewinnt aber sie waren zu schlecht.tja pech.
|
Size kimden selamlar var?? :)
Dur bir düsüneyim....haaaa, su Ispanya liginin alt siralarinda olan bir basit takimla. Öyle selamlari vardi ki, ondan sonra turdaki diger rakipleri Athletik Bilbao"yla ilgilenmeye baslamistiniz :)
Birakin o turu, kupayi alacaktiniz :) Biz 101 yilimizin en kötü döneminde Lüttichle berabere kalmisiz, siz ise en iyi dönemlerinizden birinde Zaragozaya elenmissiniz. Illa bana bunlari hatirlattirmasan olmaz mi JayKcigim :)) Fener düsmani olarak gösteriliyorum sonra burda :P |
Wie bitte??
"zaragossa ist schon eine europäische spitzenmannschaft"
Was sind dann Real, Barca, AC, Juventus, Manchester, Chelsea usw. für Mannschaften? Vom anderen Stern?? :) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:10 Uhr. |