![]() |
Bir Yerde Ölüm Güzel Oluyor
insan bir kere ölüyor ne fena
Bu düzeni degistirmeli Bir kere yasamali, çok çok ölmeli En büyük kederler bizim için Bizim için karsiliksiz sevgiler Kör kuyular, çikmaz sokaklar bizim için Dünyaya nasil gelmisiz sormayin Saygideger annelerimiz üzülmesin Her yerim ayri ayri ölmeli Yoksa ölüm yok bana Bir kursun beynime girsin Bir hançer kalbime saplansin Sonra gelsin bir manga asker Sert bir komut, bir yaylim ates Birak, kim baglarsan baglasin gözlerimi Çok düsündüm bile damarlarimi kesmeyi Rönesans öncesi devirlerden kalma zehirler içmeyi Ve düsmeyi yüksek kulelerden mermerler üstüne Ayaklarima tas baglayip denizler altinda ölmeyi Yine de ölmedim görüyorsun ölmedim O asagilik hesaplar küçük korkular birakmadi beni Belki de sen birakmadin bilmiyorum Biraksaydin çoktan kurtulmus olacaktin Halbuki simdi benden kurtulman da zor An-li-yo-rum beni sevmen de zor Dedim ya; bir yerde ölüm güzel oluyor Ümit Yasar Oguzcan *Bugünlerde dilime pelesenk oldu bu siir. Su anki duygu, düsünce ve hisslerimi en iyi anlatan siir bu oldugu için belki de... Gerçekten bir yerde ölüm güzel oluyor bir kurtulus... bir kaçis... ama vaktin gelmediyse ölemiyorsun da.... |
harika
o kadar güzel anlatmis ki askin zorlugunu
|
HASTA ETTIN sen beni hasta :-)
Sana verdigim tavizlerin yarisini kendime verseydim
hic bir derdim kalmazdi benim senin kadar kendimi sevseydim! Süpürge ettim saclarimi, kabullendim suclarini yerine ben ictim, sakinlestim icmedin ilaclarini... Hasta ettin sen beni hasta! Hasta olan sendin aslinda deli receteme seni yazmadi doktor kullanma diyor onu bir daha asla! |
yildiz: yarabbim
Yarabbim
Uslandım değiştim inan bitti O çılgın, o serseri kız gitti Hasretinle (yokluğunla) büyüdü gönül İnadım beni terketti Sana gördüğün renkler yetmiyor Bunu bilirim Bana gözlerin yeterdi Işığıydı (yeşiliydi) cennetin Sen hep aynısın Hep aynı, gem tutmuyor yüreğim Kaygısız deli Ayak seslerin hani Gelmezsin kahretsin Bilmezler ne hainsin Sen kurtar Yarabbim Yanıyorum ateşlerde Sormazsın beni bilirim Kırmazsın zincirlerini Sen kurtar Yarabbim Yanıyorum... Süpersin Yildiz.. |
yildiz: vursalar ölemem
Vursalar Ölemem!
Kar hazır inmeye saçlarıma Beklemedim ki beklemedim Geçsin ömrümün yaz baharı İstemedim ki istemedim Gençliğimin gül bahçesinde Aldı telaş beni ellerine Sen bırakma beni, kalbimin gerçeği Düştüm aşkının ayağına Durma, durmaz geceler Durma, durmaz çileler Durma, dursun yüreğim Sana binlerce kez öleceğim Bozulur yasaklar, kurallar Sevişmek bağışlanmaz Affetme beni İçimde korkulu heyecan Aşkınla başım dönerken Vursalar ölemem! |
Yildiz: SENI O SANMISTIM!
Hep istemiştim başımı omzuna yaslayacağım sevgili
Ona ağlayıp onunla gülmek onunla doyup ona acıkıp Ona susayıp onunla bakmak onunla duymak Her yere gitmek her şeyi öğrenmek Aşka doymadan mutsuz olmadan Beraber yaşayıp beraber ölmek istemiştim Seni o sanmıştım ne kadarda gençtim Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım Seni o sanmıştım seni o sanmıştım ne kadar yanıldım Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım Ellerin vardı dokunman için yandığım Gözlerin vardı bakmak için delirdiğim Önce farklıydık aşkla bağlıydık sevişirken ağlardık Sevgin vardı vermediğin şevkatin vardı gizlediğin Yatağın vardı uyumak için Seni o sanmıştım ne kadarda gençtim Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım yalnızım yalnızım Seni o sanmıştım ne kadar yanıldım Senelerim gitti şimdi çok yalnızım Seni o sanmıştım seni o sanmıştım ne kadarda gençtim Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım Seni o sanmıştım ne kadar yanıldım Masum ve güzeldim şimdi çok yalnızım |
Bu sarki da çok güzel
tam kirik kalpler için Yildiz Tilbe"yi pek sevmesem de bu sarkisi güzelmis.
|
sevilmezmi yildiz ya ;-)
Cocugun sarkisi
Büyüyorum işte ,büyüyorum Elimde kalem ve kitaplarla. Yeniyim, yeni şeyler öğreniyorum. İsimler ,farklı farklı hitaplarla Büyüyorum... Hatırlıyor musun o zamanı, hani anne , Büyüyünce anlatırım demiştin Büyüyorum lakin sonu yok mu ne ? Nihayeti yok mu bu gidişin? Saatler geçiyor ardarda anne Sanki her dakika daha bir uzuyorum; Her an yeni bir ışık gözbebeklerimde Yine de bakabilmek için bekliyorum Sonunda güneşin battığı yere Hala anlatmayacak mısın anne Ağaçlar neden konuşmazlar, Çimenler nasıl da bitiyorlar böyle, Neden ölürken sararıyorlar Ve nasıl diriliyorlar bahar gelince? Toprağın altında ne var anne? İnsanlar yaşar mı orada da? Neden yaşlananlar gömülürler içine? Korkmazlar mı yalnız kaldıklarında ? Kimseyi özlemezler mi gidince? Güneş neden bu kadar parlak anne ? Neden hergün doğudan doğar, Tutabilir miyim onu ellerimle? Çıkabilir miyim bulutların üstüne kadar, Oraya kadar taşır mı beni kuşlar? Zamanla öğrenirsin derdi insanlar... Zaman geçti gitti ,hala geçiyor Zamanla artan sadece sorular Zamansa sessiz, cevap vermiyor Zamanla anlıyor insanlar Duyuyorum, anne duyuyorum, Her dakika yeni yeni sesler. Her gün yeni şarkılar söylüyorum. Dinliyorum ne söylüyorsa sözler, Her gün tekrar tekrar dinliyorum Ne kadar büyük bu gökyüzü, diyorum Ben büyüdükçe o da mı büyüyor ne? Özgürce uçan kuşları izliyorum, Selam verirlerken gelip geçene Büyüyorum, göğe doğru, büyüyorum Büyüyorum anne, hala büyüyorum... Hani demiştin ya anlatırım diye; Hiç anlatmayacaksın, biliyorum. Biliyorum ;saatler gelip geçtikçe Ben gelmeyecek yılları bekliyorum Biliyorum anne ,biliyorum Seninde cevapsız soruların var, Analatmayacaksın anlıyorum. Saçlarıma düşecek benim de aklar Zaman gelip geçiyor ,bekliyorum Ve anne hep hissediyorum Mutlulukları ve üzüntüleri; Ne kadar garip şu insan diyorum, Gururu büyük ,hazin çöküntüleri... Oturup haline ağlıyorum... Ve yazıyorum anne yazıyorum Kalemim ve kağıdım ellerimde ... Ruhumun aynasından çiziyorum; Soluk şekli hala gözlerimde, Bu anı kalbime kazıyorum. Biliyorum;sonsuza dek yaşamayacağım, Önce saçım ağarıp ,yüzüm kırışacak, Zamanla şöyle uzanacağım , Zamanla üstümü örtecek toprak; Ve ben hala büyüyor olacağım... |
bunun sözleride güzel.. o.T.
ohne Text
|
Emel Sayin:ayrilmaliyiz artik
bir yerde Ümit biter
solar laleler güller ask yalan inan buna perisan hep gönüller.. ayrilmaliyiz artik gitmeliyim bu yerden saadet diliyorum sana beyaz güllerden.. Taptim sana cok sevdim hep böyle kalacagim senin mutlu hayatina uzaktan bakacagim... Emel Sayinida cok severim. |
Metin Snetürk- ask sözü
Bir aşktan bir aşka geçmek olmaz ki
Her gün yeni bir sevgili seçmek olmaz ki Gitmek en kolay yol sen kalmayı dene Çok ihtiyacım var beni bugün sevmene Gitmek en kolay yol sen kalmayı dene Çok ihtiyacım var beni bugün sevmene Yanımda olsan sana dokunsam biraz okşasam yar İpek tenine deniz gözlerine bakıp dalsam yar Elini tutsam sana sarılsam hatta ağlasam yar Korkularım bitse yalnızlığım gitse ben hep sende kalsam yar Verdiğin aşk sözü caymak olmaz ki Varı yok yoku var saymak olmaz ki Gitmek en kolay yol sen kalmayı dene Çok ihtiyacım var beni bugün sevmene! Yanımda olsan sana dokunsam biraz okşasam yar İpek tenine deniz gözlerine bakıp dalsam yar Elini tutsam biraz sarılsam hatta ağlasam yar Korkularım bitse yalnızlığım gitse ben hep bu evde kalsam yar bircogumuz verdigimiz sözleri tutamamisizdir belki elimizde olmayan sebeplerden dolayi, ama onun üzüntüsünü herzaman kalbimde duyarim ben.. Kötü- insan o an tutulur saniyor sonra birde bakmissinki hicbirsey yerinde durmuyor.. |
ali güven:gönlünden tasindim
Severek öldürdük birbirimizi
Dilerim mutlu ol gittiğin yerde Beni merak etme fırtına dindi Yeniden başlarım bittiğim yerde Bana beni bıraktın geriye ne kaldıysa Belki bir ömrü yaktın yüreğin anladıysa Dokudum ilmek ilmek hasretin sancısını Harammış bana gülmek tattım aşk acısını Harammış bana gülmek tattım aşk acısını Gözlerinde yaşındım gide gele aşındım Anladım yoksun artık Ben gönlünden taşındım |
ah le yar
Ah le yar yar
Yine başımda sevdan Ah le yar yar Geceler kara zından Ah le yar yar Bir parçacık canım kaldı onu da sen al Aklıma düştü gözlerin Bir bıçak gibi ah silah gibi cehennem gibi Söylenmemiş türkümdün sen Unutmam seni unutmam seni unutamam ki Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan inan ki yalan Sen kara sevdamsın benim duman duman duman duman Hasretin tüter içimde yanan Ah le yar yar Yine başımda sevdan Ah le yar yar Geceler kara zından Ah le yar yar Bir parçacık canım kaldı onu da sen al "su metrisin önü" ve "ah le yar" en sevdigim iki türküdür.. |
Baha: yalnizligim
Bir yıldızla çiğ tanesi
Paylaştılar karanlığı Bir ayazla dağ ateşi Bölüştüler yalnızlığı Keşke ben de kar olsaydım Bir dağ bulupta yağsaydım Efkar dolu bu başımı Bir omuza yaslasaydım Yalnızlığım yalnızlığım Kalp yarası yalnızlığım Taşı bile yosun sarar Seni kiminle paylaşayım Bir rüzgarla gül yaprağı Yaşadılar bu duyguyu Bir dalgayla ay ışığı Seviştiler gece boyu Bir sarmaşık dal olsaydım Özlemine sarılsaydım Tek başına böyle değil Bir omuzda ağlasaydım |
baris manco:anliyorsun degilmi?
Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde
Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun degil mi Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün Ya dön bana artık duyuyor musun beni Ya çık git dünyamdan anlıyorsun degil mi Bir resmin kalmış bende tam ortadan yırtılmış Hani siyah kazaklı biliyorsun değil mi Gözlerimden süzülen birkaç damla anıda Senin sıcaklığın var anlıyorsun değil mi |
baris manco: benden öte senden ziyade
Bu akşam yine garip bir hüzün çöktü üstüme
Hücrem soğuk bir tek sen varsın düşlerimde Demir kapı yine kapandı ağır ağır üzerime Kelepçeler yine vuruldu kilit kilit yüreğime Derin derin soluyorum seni gecelerce Duvarlara kazıdım ismine her köşeye Dudakların şeker gibiydi baldan öte baldan ziyada Pembe pembe yanakların gülden öte gülden ziyade Sabret gönül sabret sakın isyan etme Bir gün elbet bitecek bu çile isyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki kuldan öte kuldan ziyade Onu düşün ona sığın o senden öte benden ziyade Bir sabah elbet güneş de doğacak penceremde Ama bil ki ateşin hala yanacak yüreğimde Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade Bir canım var vereceğim baldan öte baldan ziyade Sabret gönül sabret sakın isyan etme Birgün elbet bitecek bu çile isyan etme Dört kitaptan başlayalım istersen gel söze Orda öyle bir isim var ki kuldan öte kuldan ziyade Onu düşün ona sığın o senden öte benden ziyade Bir sen var ki benim içimde benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde senden öte senden ziyade Bir sen var ki benim içimde benden öte benden ziyade Bir sen var ki senin içinde senden öte senden ziyade |
sana siginiyorum
Bitti derken hayat yeni başlar
Ve her güzel şey gibi çabuk biter Bitti dersen hayat tükenmeden Acısı içinde sürer gider Yalan Herşey yalan inan Söz ver bana umudum ol Ver de inanayım geleceğime Ne yana baksam aynı yüzler Ne yeni ne de yenileri Küçücük yüreğimle ben Sana sığınıyorum deniz seki |
bos ders sarkisi..
Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam!
Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, Ben içimde boğulurken... Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem.... Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam Düşündüm, kararlıyım; Ben adam olamicam! Madem her şey basit bi formül, Mutluluğu söylesin kimya! Benim kimyam feci halde bozuldu; Anlamsız geliyo bana dünya ... Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. Hesaplar tutmaz.. Tutmaz hocam! |
Grup Tomakinler Gümbür Gümbür
GT~~GT~~GT
Grup Tomakinler yeni albümleriyle 14 gün icinde Huzurlarimizda olacaklar!! Albümde 15 sarki mevcuttur ve hepside Fatih ABBye ait! Sakin kacirmayin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isterseniz size su adresten tanitimi yollayabilirim: saadet_saadet@hotmail.de Pisman olmayacaksiniz ;) |
NEREYE KADAR ?
NEREYE KADAR
Ölüme nisanlıydım, Dünyaya geldigimde. Annem babam mutlu, Bende göz yası. Büyüdüm, çocuk oldum. Arkadaslar buldum. Bilirsiniz ilk çocukluk telası. Delikanlı olunca, Savrulup durdum. Sonunda, Sıgınacak bir dost buldum. Fırtınalı, rüzgarlı, Zamanlardan kurtuldum. Hiç dinmedi içimdeki Bu duygu savası. Atesten sözlerim var. Söylesem seni yakar. Ya sussam, saklı tutsam, Beni yaralar. Bugulanmıs camlara, Yazılmıs gizli laflar. Sordum kendime, Nereye kadar? Kime kalmıs bu dünya? İnanki sanada kalmaz. Para, mal, mülk, eglence, Bu kosusturma nereye kadar? Dostların düsman olur, O dostu bulamazsan. Sonsuzluktur yolumuz. Öyleyse nereye kadar? Nereye kadar? Aykut Kuskaya |
Sana geldim- Af dilemeye geldim...
SÜRGÜN ÜLKEDEN
Senin kalbinden sürgün oldum ilkin Bütün sürgünlüklerim bir bakima bu sürgünün bir süregi Bütün törenlerin sölenlerin ayinlerin yortularin disinda Sana geldim ayaklarina kapanmaya geldim Af dilemeye geldim affa layik olmasam da Uzatma dünya sürgünümü benim Günesi bahardan koparip Askin bu en onulmazindan koparip Bir tuz bulutu gibi Savuran yüregime Ah uzatma dünya sürgünümü benim Nice yoruldugum ayakkabilarimdan degil Ayaklarimdan belli Lambalar egri Aynalar akrep melegi Zaman çarpilmis atin son hayali Ev miras degil mirasin hayaleti Ey gönlümün dogurdugu Büyüttügü emzirdigi Kus tüyünden Ve kus sütünden Geceler ve gündüzlerde insanliga anit gibi yükselttigi Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Bütün siirlerde söyledigim sensin Suna dedimse sen Leyla dedimse sensin Seni saklamak için görüntülerinden faydalandim Salome´nin Belkis´in Bosunaydi saklamaya çalismam öylesine asikarsin bellisin Kuslar uçar senin gönlünü taklit için Ellerinden devsirir bahar çiçeklerini Deniz gözlerinden alir sonsuzlugun haberini Ey gönüllerin en yumusagi en derini Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Yillar geçti sapan ölümsüz iz birakti toprakta Yildizlara uzanip hep seni sordum gece yarilarinda Çati katlarinda bodrum katlarinda Gölgendi gecemi aydinlatan essiz lamba Hep Kanlica´da Emirgan´da Kandilli´nin kursuni safaklarinda Seninle söylesip durdum bir ömrün baharinda yazinda Şimdi onun birdenbire gelen sonbaharinda Sana geldim ayaklarina kapanmaya geldim Af dilemeye geldim affa layik olmasam da Ey çagdas Kudüs (Meryem) Ey sirrini gönlünde tasiyan Misir (Züleyha) Ey ipeklere yumusaklik bagislayan merhametin kalbi Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Daglarin yikilisini gördüm bir Venüs bardaginda Köle gibi satildim pazarlar pazarinda Günesin sarardigini gördüm Konstantin duvarinda Senin hayallerinle yandim düslerin civarinda Gölgendi yansiyip duran bengisu pinarinda Ölüm düsüncesinin beni sardigi su anda Verilmemis hesaplarin korkusuyla Sana geldim ayaklarina kapanmaya geldim Af dilemeye geldim affa layik olmasam da Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuslardan ne haber vardir Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardir Ask celladindan ne çikar madem ki yar vardir Yoktan da vardan da ötede bir Var vardir Hep suç bende degil beni yakip yikan bir nazar vardir O sarkiya özenip söylenecek misralar vardir Sakin kader deme kaderin üstünde bir kader vardir Ne yapsalar bos göklerden gelen bir karar vardir Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardir Yanmissam külümden yapilan bir hisar vardir Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardir Sirlarin sirrina ermek için sende anahtar vardir Gögsünde sürgününü geri çagiran bir damar vardir Senden ümit kesmem kalbinde merhamet adli bir çinar vardir Sevgili Sezai Karakoç |
ne tür Musik bu ? o.T.
ohne Text
|
oldumu simdi?
Dur öyle hemen yok olmaz deme
bir an olsun düsün yeniden vay bu ne öfke, nedir acelen ayrilmak icin bu telas ne? Herzaman böyle delisin öfkene yenilirsin her zaman bir neden bulur ya kendini ya beni üzersin... oldu mu simdi oldu mu yar? Anlamak istemiyorsun ne demek istedigimi oldumu simdi oldumu yar inanki benden farkli degil yeni bir sevgili! Sezen Aksu |
cizgi film kahramalari gibiymis :-)
isimleri...
gümbür gümbür geliyor sonunu bilemem allah allah demeden ben sensiz gözümün yasini silemem senden senden gecemem dim tiz dim tiz :p |
Ya forumu sarkiyla doldurdum
...acaba ben bundan önceki hayatimda sanatci miydim neydim? :-D
|
Yalnizligi bilirim
Yalnızlıgı bilirim anlatmana gerek yok
Toplasanda çıkarsanda sonunda tek kalırsın Gece soGuk , gece sessiz , şafaGa saatler kala Ben hüzün denizinin ortasında bir ada |
Olabilir yoksa
bu kadar sarkiyi nrden bileceksiniz. Her konuya uygun bir sarki var hafizanizda.
|
siz var ya gerçekten her konuya uygun
bir sarki yaziyorsunuz.
Sizin birkaç yüz GB"lik sarki ile dolu bir hardiskiniz var galiba kafanizda ne diim helal olsun |
ah bu sarkilarin gözü kör olsun ;-)
coktan unuturdum ben seni coktaaan
ah bu sarkilarin gözü kör olsun... Sagolun Rainbow. Eskiden daha beterdim ben. arkadaslar birsey anlatirken en son söyledigi kelimeden sarki bulurdum hemen :-) |
:-)
..evet olabilir sahiden. Aslinda Petek Dincöze benzer bi seste bende var bende bi sansimi denesem :-) Neyse saka bir yana..
Hayat akip giderken avuclarimdan... Egilip yerden toplayamiyorum parcalarimi... ve artik hersey icin cok gec demek icin.. belkide cok gec... simdi ellerim bom bos...sözlerim sarhos.. Gönlüm olmus bin parca... coktan terkedip gitmis, icte bu Sevda... gözde olsa ne fayda... Oysa bir umuttu hep, gönlü besleyen dayan yüregim diyen... ama kap kara bir yel her yani sardi.. bende birtek can kaldi.. coskun irnaklardan, tozlu yagmurlardan... tasli yollardan gectim... yalan olmus serden, nar kokulu yardan.. herseyimden vazgectim... Kirac |
aramizda ucurumlar -- suat suna
Aramizda gecenleri unutmak mümkün degil
nasilda söndürdün ah sevgimizi aaaa :) Bu son yeminim olsuun , bir daha böyle sevmem! Artik aglamam cünki haketmedin aaaah haketmedin! Aramizda ucurumlar yeniden seven o bakislar anlasana icimdeki duvari yikamazlar! |
tahmin edebiliyorum
sevmek zor zenaat. iki ucu pis degnek tutsan olmuyor tumasan olmuyor
|
En uzun süren asklar utopik asklardir
demis bir tanesi. Belki de dogrudur. Kavusma olmayinca hayal kirikliklari da olmuyor. Tek tehlike ise fazla nazin asik usandirmasi.
Ümit Yasar"in bu siirini seviyorum. Ve sevdigim kisiye bu siir tam benim duygularimi anlatio dedin. Ne düsünmüstür bilmiom. ÜMİTSİZ AŞKLAR İÇİN Ben ümitsiz asklar için yaratilmisim Ayriliklar için, sonsuz kederler için Ne zaman ta derinden sevsem birini Ezilmeli yeni açmis gülleri kalbimin En güçlü zehir olmali ask dedigin Alkol gibi damarlarima yürümeli Sarmali her yanimi gece olunca İçimde bir çibancasina büyümeli İnsan sevince her gün bir kez ölmeli Her gün bir baska yerine saplanmali o kursun Yollara düsmeli, perisan deli divane Erimeli potasinda o garip var ölüsün Artik uzakbir anidir huzur ve sükun O büyük yangin baslamissa yürekte Bir gün gelir de bu çaresizligin Aranir bütün tesellisi ölmekte O yerde sevilmek de yalan sevmekte Nereye baksan dizboyu karanlik Bosuna bir isik arama göklerde Her seyinle askin içindesin artik Böyle gitgide derinlere çeker o bataklik Orada ölümsüz olur nice kara sevdali Sevmek, hiç sevilmeden; korkunç güzel Ask dedigin karsiliksiz olmali |
müzik bulamadim.
www.alemim.com"e kayit olamadim. baska site varmi?
|
sevmek korkulu rüya...
..yalnizlik büyük aci
hangi kapiyi calsam karsimda buruk aci.. |
Çok dogru
artik hayal kirikliklalrina tahammül gücümüz kalmadi; artik aci çekmek istemiyoruz...artik sevmekten korkuyoruz ... artik sevilmekten de korkuyoruz...
saygilar |
Sezen Aksu"nun böyle bir sarkisi
var da ben niye duymadim hiç yaaaaaa
Bi de Sezen Aksu hayrani olcam :(( |
sevgimize layik olabilirmi acaba
...diye düsünmekten geliyor. Karsiliksiz sevemedigimiz icin. Bir yazi okumustum internette "eger" "ragmen" ve bilmem ne sevgisi üzerine
|
ben böyle istemiyorum ama..
ben birlikte mutlu olabilecegim bir ask istiyorum.Birlikte mutsuz olacagim bir ask degil.
|
Neue Stimme, die sich abhebt....Özgün
Auf KralTV und all den anderen TV-Musiksendern kann man sein erstes Video sehen.
Hep "elveda" diyor. CD"sini alan sirf o parcayi icten söylemedigini duyacaktir! Auf jedenfall mehr als nur ein neuer Popsänger! Mein Tipp: "Yanarim" parcasi :) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:06 Uhr. |