![]() |
o.T.
Bence Cemal Aydin cok cok hakli!
"Beyaz sayfa", "Af, Genelaf" lara alistik artik! Arikt herkes istedigini yapiyor ve zaten "beyaz sayfa" acilir hesabi yapiyor! Yeter artik bütün olmusuzluklarin üstüne dürüstce gidilmesi gerekir! al" TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM |
TVde gördüm tepkisini...
"neden "beyaz sayfa" diyorlar, öncesi kara miydi? Karaysa, nesi karaydi???"
Diye sorular sordu :))) |
Dordmund iflasın eşiğinde...
Fenerbahçe"nin eski yöneticisi Sadettin Saran"ın bir süre önce hisselerinin bir bölümünü aldığı Almanya"nın Borussia Dortmund"un iflasın eşiğine geldi..
Kulübün borçlarının en azından 2006-2007 vergi yılına dek ertelenmesi için görüşmeler yapıldığı bildirilen açıklamada, ""Borussia Dortmund Kulübü, ekonomik bakımdan hayati tehlike içindedir"" denildi. 95 yıllık kulübün borçlarını ertelemek için 3 kredi kuruluşuyla görüşmelerin sürdüğü açıklanırken, 2006 yılının ortalarına doğru kulüp borcunun, 175.4 milyon dolarlık rekor düzeye ulaşacağı ifade edildi. Avrupa Şampiyonlar Ligi Kupası"nı 1997 yılında müzesine götüren ve 2002 yılında Bundesliga Şampiyonluğu"nu elde eden BV Borussia Dortmund"un, 2004-2005 yılının ilk yarısındaki operasyonel faaliyet zararının yaklaşık 36 milyon dolara ulaştığı kaydedildi. Ligde düşme hattından kurtulma mücadelesi veren BV Borussia Dortmund, son 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 11. sıraya yükseldi. |
Baştürk: "Birinci olmamız zor.."
Bundesliga"da Hertha Berlin forması giyen milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk, Türkiye"nin 2006 yılı Dünya Futbol Şampiyonası eleme maçlarında grubunda birinci olmasının çok zor olduğunu, ikinci olmak için çaba harcaması gerektiğini söyledi..
Berliner Volksbank"ın Wedding semtindeki şubesinde hayranlarına imza dağıtan Yıldıray, burada yaptığı açıklamada, ""Dünya Şampiyonası elemelerinde Ukrayna mağlubiyetinden sonra artık birincilik çok zor. Türkiye grubunda artık ikinciliğe oynamalı. En az ikinci olup grubundan sıyrılmalı"" diye konuştu. Hertha BSC Berlin"de oynayan Türk kökenli futbolcuların, Almanya"daki Türk gençlerine örnek olmasının gerektiğini belirten Yıldıray, ""Biz de gençlerimize örnek olmaya çalışıyoruz"" dedi. Yıldıray, Hertha BSC Berlin"in son haftalarda yaşadığı başarı grafiği ve takımın hedefleri hakkında ise ""Şu anda 4. sıradayız. Sezon başlarken altıncılık hedefi konulmuştu. Bu hedefe ulaşacağımızı sanıyorum"" şeklinde görüş belirtti. Yıldıray"ın imza dağıttığı Berliner Volksbank şubesi milli futbolcunun Türk ve Alman hayranlarının akınına uğradı. Aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu Yıldıray hayranları, milli futbolcudan imza alabilmek için uzun süre kuyrukta beklediler. |
schade für saran
ava giderken avlanacak galiba :)
na ja geschieht den doofmundern zu recht... zwangsabstieg in die 2.liga..damit auch mal aachen gegen dortmund spielen kann hahaha |
Sehircilerine helal olsun ama. Hep
doluyor stad. Obwohl sie um den Abstieg kämpfen!
:) |
o.T.
18 Şubat Cuma 20:00 G.Antep-Beşiktaş 0:3
19 Şubat Ctesi 14:00 A.Sebat-A.Gücü 1:2 19 Şubat Ctesi 14:00 İstanbul-Konya 1:1 19 Şubat Ctesi 16:00 Denizli-B.Ş.Ankara 2:1 19 Şubat Ctesi 19:00 G.Saray-Sakarya 2:0 20 Şubat Pazar 14:00 Malatya-D.Bakır 2:2 20 Şubat Pazar 14:00 Samsun-Ç.Rize 3:1 20 Şubat Pazar 16:00 G.Birliği-Trabzon 0:1 20 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-Kayseri 3:0 |
o.T.
18 Şubat Cuma 20:00 G.Antep 1-1 Beşiktaş
19 Şubat Ctesi 14:00 A.Sebat 1-1A. Gücü 19 Şubat Ctesi 14:00 İstanbul 1-2 Konya 19 Şubat Ctesi 16:00 Denizli 2-1 B.Ş.Ankara 19 Şubat Ctesi 19:00 G.Saray 3-0 Sakarya 20 Şubat Pazar 14:00 Malatya 2-0 D.Bakır 20 Şubat Pazar 14:00 Samsun 1-1 Ç.Rize 20 Şubat Pazar 16:00 G.Birliği 2-2 Trabzon 20 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe 3-0 Kayseri |
Hakli degilmi simdi ?
Gidip gelip "beyaz sayfa" bilmemne!
Bundesliga"da olan bir Hoyzer olay RAHATLIKLA Türkiyede olur! Sanki türkiye Rüsvet-Ratinglerinde en temiz devletlerle yarisiyormus gibi "hic bir sey yok diyebiliyorlar" ! Bu ligde ben ne bariz ve ACIKCA KASTI "hatalar" gördüm! Böyle af edersin türk futboluna ihanet eden hiyarlarin yüzünde kimbilir bosu bosuna kac hakemin de günahini aliyoruz! Ama ne demisler "Balik bastan kokar!" Niye Bicakci eskilerin üstüne gitmek istemiyor??? al" |
fener belki bugün yener..
ama elenirde..
ähm ich tippe mal... ein tor von... ähm...durun aklima gelecek... :) geldi VILLA ... :))) |
Hakemlerin notlari ...
1- Çaykur Rizespor-Galatasaray: (Gözlemci: Erdoğdu Diyadin) Hakem Mustafa Çulcu: 7.5, 1. yrd. hakem Baki Tuncay Akkın 7.5, 2. yrd. hakem Serkan Akal: 8 2- Ankaragücü-Kayserispor: (Gözlemci: Doğan Babacan) Hakem Bülent Demirlek: 8.2, 1. yrd. hakem Süleyman Özay: 7.8, 2. yrd. hakem Ahmet Çalışkan: 8 3- Beşiktaş-Denizlispor: (Gözlemci: Mahmut Çetiner) Hakem Selçuk Dereli: 7.8, 1. yrd. hakem Ekrem Kan: 7.6, 2. yrd. hakem Cem Satman: 7.4 4- Konyaspor-Samsunspor: (Gözlemci: Ahmet İbanoğlu) Hakem Süleyman Abay: 7.5, 1. yrd. hakem Harun Taş: 7.5, 2. yrd. hakem Orkun Aktaş: 7.8 5- Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor-Gençlerbirliği: (Gözlemci: Ahmet Akçay) Hakem Özgüç Türkalp: 8.3, 1. yrd. hakem Ayhan Akgöz: 8.4, 2. yrd. hakem Fatih Gündoğdu: 8.1 6- Trabzonspor-Malatyaspor: (Gözlemci: Ahen Tüzün) Hakem Yunus Yıldırım: 8, 1. yrd. hakem Özgür Çetiner: 8, 2. yrd. hakem Adil Sinem: 8 7- Diyarbakırspor-Akçaabat Sebatspor: (Gözlemci: Hasan Ceylan) Hakem Yılnur Önen: 8.1, 1. yrd. hakem Fatih Kalaycı: 8, 2. yrd. hakem Ufuk Şepik: 7.8 8- Sakaryaspor-Gaziantepspor: (Gözlemci: İsmet Cengiz) Hakem Oktay Demiray: 8.5, 1. yrd. hakem Metin Kıtmır: 9, 1. yrd. hakem Hakan Attila Gökbilgin: 8.8 9- Fenerbahçe-İstanbulspor: (Gözlemci: Alican Lakot) Hakem Vedat Yüksel: 8.5, 1. yrd. hakem Kenan Yılmaz: 8.4, 2. yrd. hakem Alparslan Dedeş: 8.4 *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=102150" target="_blank">http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?haberid=102150</a> |
Simdi naber ?
Çaykur Rizespor-Galatasaray: Hakem Mustafa Çulcu: 7.5 *** SKOR ??? *** Beşiktaş-Denizlispor: Hakem Selçuk Dereli: 7.8 *** Nerdesin Brat ? O iki söyledigim hatayi da yapmasaydi rahatlikla 8 üstü olurdu! *** Fenerbahçe-İstanbulspor: Hakem Vedat Yüksel: 8.5 *** Söyledigim gibi bir tane hatasi vardi! Bizim bazi taraftarlarimiz kizar ama yinede bence maci kusursuz ve artniyetsiz yönetti! Hem Fenerbahce"li oyunculara hemde Istanbul"lu oyunculara taviz vermedi! Dogru hatirliyorsam hatali bir offsayt pozisyonlari bile yoktu. Mesela Nobrenin verilmeyen ilk golü ... dogru karar. al" |
Ah ... burasi Kino&Film Forumu degilmis
hhehehehehehehhehehe ;-)
(... umarim simdi kazaniriz bu aksam ... yoksa az yüklenmezsiniz bana hhehehhehehehe) ;-) |
Hehehehheheehhehehe
Hadi ... 6azelsaray formani giy ve disarida bir tur at ...
soran olursa söyle sen ISPANYOL sun cünkü onlarin da milli renkleri Sari-Kirmizi ... ... aaaah af edersin ... ... sizin renkler baska türlü imis diye iddia ediliyor !??!?!? MUAHAHHAHAHHAHHAHA Sakin Pembe-Portakal olmasin muahhahahahahah Hadi aramizdaki ispanakyalilar simdiden sevinsin ;-) al" ;-) |
Tam alman, ben heme Taş toplayayim
olasi bir Taşlama olayinda hemen ilk taşlari ben atiyim hehehhehehehhehe
Sakin söylediklerini bizim 6assteler duymasin... hemen onu VATAN HAINI ilan ederler... |
Icimizdeki Ispanaklilara :-D
Galatasaray"linin biri berberde sacini kestiriyormus. Berberin durduk yerde "Ilk gittigin maci hatirliyor musun?" diye soracagi tutmus: "Evet, ne olacak?" demis bizimki sinirli sinirli. - Hangi macti? - Bir Fenerbahçe maciydi. - Kadikoyde mi? - Evet, oradaydi." Aradan bir-iki dakika gecmis. Berber tekrar sormus: - Hangi macti demistin? - Fenerbahçe maci. - Nerede nerede? - Kadikoy dedik ya!! Bir-iki dakika sonra yine ayni hikaye: - Demek hayatta gittigin ilk mac bir Galatasaray - Fenerbahçe maciydi ha?. Bizimki sinirlenerek : - Evet be, Fener maci dedik ya !... Berber birkac dakika sonra ayni konuyu bir daha acmaya kalkisinca bizimki isyan etmis: -Kardesim, ilk gittigim macin Fener maci oldugunu elli kere soyledim. Niye tekrar tekrar soruyorsun? Berber aciklamis : - Fener deyince saclarin diken diken oluyor da, daha rahat kesiyorum :))) *** Fenerbahce-Real Saragossa duydugunuzda umarim aynen oluyordur size hhehehehhehehehe |
Günaydin. Burasi rüyalar bölümüde
degil aslinda ama neyse. Bugün istedigimiz ayni diye gecerli saydik iste :))
|
Bilmem. Cok illet bir tip. Evvelki gün
yine TVye cikti. Gicik oluyorum adama. Sorulardan kacmasina, top top hallerine!
Tam dayaklik :) |
Der ist gut ama mantiksiz. Diken olan
sac zor kesilir cünkü :))) Aber ein guter Witz :)
|
also.....
egal welche note der bekommen hat ist der immer noch schlecht.... ich bin der meinung dass er eine flasche ist ....
:-) |
Ehrlich gesagt, fand ich ihn auch nicht
schlecht.
Nur weil Ronaldo und Tümer raus mussten, hat er ja nicht schlecht gepfiffen. Ronaldo"s erste war 100% in Ordnung. Bei der zweiten hätte der Schiri aus geben können, musste aber nicht. Ronaldo hätte halt nicht absichtlich mit beiden Händen zum Ball gehen sollen. Tümer wurde auch zurecht rausgestellt. Technische fouls müssen halt geahndet werden. Einige male hat er nicht gepfiffen, hätte aber pfeifen müssen! Pancu wurde oft unfair attakiert. Auch hätte er einige Positionen mit ner gelben KArte ahnden müssen aber wieso er das nicht gemacht hat, ist klar: Sen hakeme mac baslamadan yüklenirsen, oda kendine baski altinda ev sahibini lehine düdük caldi dedirtmez! Ok, fast jeder unsere Spiele Pfeifenden Schiris bekommen die schlechtesten Noten aber das hat nicht nur damit zu tun, dass die Schiris schlechte Leistungen bringen, sondern auch damit, dass ein enormer Druck auf ihnen lastet. Bize calsa, taraf tuttu diyecekler. Tersini yapincada biz, bize karsi kasten caliyor diyoruz. Yani her durumda hapi yutuyorlar :)) |
Ibo61 Tahminler
18 Şubat Cuma 20:00 G.Antep-Beşiktaş 1-2
19 Şubat Ctesi 14:00 A.Sebat-A.Gücü 1-0 19 Şubat Ctesi 14:00 İstanbul-Konya 1-2 19 Şubat Ctesi 16:00 Denizli-B.Ş.Ankara 2-1 19 Şubat Ctesi 19:00 G.Saray-Sakarya 3-0 20 Şubat Pazar 14:00 Malatya-D.Bakır 2-1 20 Şubat Pazar 14:00 Samsun-Ç.Rize 2-1 20 Şubat Pazar 16:00 G.Birliği-Trabzon 1-2 20 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-Kayseri 4-0 |
....träumen ist schöm+ o.T.
ohne Text
|
....träumen ist schön.... o.T.
ohne Text
|
oh du hattest den gleichen gedanken... o
ohne Text
|
Noch ist nix verloren
im träumen ist Kadiköyspor ja ganz stark....
Jetzt wird erst richtig deutlich was der Sieg gegen Manus RESERVE wert war. NIX! Wenn es um was geht strengt sich der Gegner an!!!! Aber Schuld war nur der Schiri. Das kommt jetzt 100%. |
o.T.
18 Şubat Cuma 20:00 G.Antep-Beşiktaş 0-2
19 Şubat Ctesi 14:00 A.Sebat-A.Gücü 2-1 19 Şubat Ctesi 14:00 İstanbul-Konya 1-2 19 Şubat Ctesi 16:00 Denizli-B.Ş.Ankara 2-0 19 Şubat Ctesi 19:00 G.Saray-Sakarya 4-0 20 Şubat Pazar 14:00 Malatya-D.Bakır 2-0 20 Şubat Pazar 14:00 Samsun-Ç.Rize 1-1 20 Şubat Pazar 16:00 G.Birliği-Trabzon 0-2 20 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-Kayseri 3-0 |
fener??? hahahha
ooo man
sage nix mehr dazu *genc fenerliler* der arme selcuk...oooo yazik adama hahaa |
simdi git garibim kayseriye
5 tane at
das können die ja hahahaha |
sevinmoyorum..war klar hahahaaa o.T.
ohne Text
|
Fenerbahce 0 - 1 Zaragoza
Dikkatimi cekenler:
- dijital reklam panolari nerdeydi? - Kamera acilari cok güzeldi. Neden ligimizde de böyle degisik güzel görüntülü cekmiyorlar?? - Seyircilarin Yuhlamalari cok erken basladi Maca gelince: - orta saha yok gibiydi yine - rakip cok iyi dafens yapti - pozisyonlar degerlendirilmedi -> atamayana atarlar! |
ohne Text
|
Fenerbahce 0 - 1 Zaragoza
Genel aklima takilanlar:
- dijital reklam panolari nerdeydi? - kamera görüntüleri cok güzeldi. Neden ligimizde de böyle degil ki?! - seyirciler cok erken yuhalamaya basladi kendi takimini Mac hakkinda: - rakip cok iyi defans yapti. Hic öne cikmadilar - Fenerin orta sahasi yoktu - atamayana atarlar! 2-3 tane cok iyi pozisyonu kullanmadilar Tur imkansiza girdi bana göre. Ama yinede belli olmaz. Umarim orda daha iyi oynarlar. |
ohne Text
|
@ aliconda
öncelikle sevindigim icin yazmadigimi vurgulamak istiyorum ve sadede geliyorum.
Besiktas Bilbao"yu 3-1 yendigi macdan sonra ben kendimden gecip buraya yazdigima Ispanya"nin tabelasini hatirlattilar bana. Bilbao Ispanya liginin alt siralarindaydi. Bir kac ay gecti aradan. Bugün Fenerde bir Ispanya takimina karsi oynadi ve 1-0 kaybetti. Rakib kendi liginde 12. durumda. Hatirlatmak istemistim sadece... |
cumartesi günü cimbom macinda..
pankartlari merak ediyom
:pppp |
diyomya...simdi kayseriye..
haftaya sebata gol yagdirirlar hahaha
|
Bana ne canim onlardan. Avrupada
atsinlar! Das interessiert mich!
|
schade:-(
gecmis olsun.. sevinirdim yenseydiler
|
Ich auch. Weiß du, was das problem ist?
Bunu kim yaptiriyor bilmiyorum ama, bana kalirsa tribüne oynamak istiyorlar. So viele offensive Spieler und dann das schwache Mittelfeld.
Valla bana kalirsa, bu iyi kadroyla Fener yönetimi iyi bir teknik direktör getirmezse, tarihi imkani kacirir elinden. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:48 Uhr. |