![]() |
o.T.
Ç.Rize-G.Saray 6:0
A.Gücü-Kayseri 2:1 Konya-Samsun 2:2 Beşiktaş-Denizli 1:0 D.Bakır-A.Sebat 2:1 Sakaryaspor-G.Antep 2:0 Trabzon-Malatya 3:1 B.Ş. Ankara-G.Birliği 1:2 Fenerbahçe-İstanbul 6:0 |
Hadi be ...
git Carsi Grubuna anlat!
Onlar her istedigini inanir... Bana hikayeleriniz sökmez! |
Langsam nervst du wieder!
Er hat eine Auflistung der Spiele gemacht ...
... und ich habe die kommentiert! Wenn er schon explizit sagt, dass Besiktas von den Schiedsrichtern benachteiligt sein soll, dann musst du auch DIESE Spiele mit berücksichtigen! Wie kommt das, dass bei diesen Spielen Besiktas hoch gewonnen hat, wenn dem Schiri eine schlechte Leistung bescheinigt wurde???? Dann muss man es ja wohl umgekehrt interpretieren! Nach euer Logik, wurde FÜR Besiktas vom Schiri falsch gepfiffen! ALSO ! |
Erinner dich mal ...
... warum fordere ich die ganze Zeit eine "TEMIZ LIG" ???
Ob Besiktas wirklich benachteiligt wurde oder nicht, kann ich weder eindeutig bejahen noch verneinen! Ich habe eure Spiele schlicht nicht angeschaut! Ich kann aber mit BESTIMMTHEIT sagen, dass Fenerbahce NICHT BEVORZUGT wurde! Oder denkst du, dass der Halunke Ulusoysuz (bekennender 6S u. TS Fan!) Fenerbahce eine Meisterschaft schenkt ??????? al" |
o.T.
*grins*
den hast du nur nicht verstanden. der war auch bissl schwer zu verstehen... meine gedankengänge halt... ;) |
Arsena´s Tips
12 Şubat Ctesi 16:00 Ç.Rize-G.Saray 1:2
12 Şubat Ctesi 16:00 A.Gücü-Kayseri 2:0 12 Şubat Ctesi 16:00 Konya-Samsun 1:1 12 Şubat Ctesi 19:00 Beşiktaş-Denizli 1:0 13 Şubat Pazar 14:00 D.Bakır-A.Sebat 3:1 13 Şubat Pazar 14:00 Sakaryaspor-G.Antep 2:2 13 Şubat Pazar 14:00 Trabzon-Malatya 2:1 13 Şubat Pazar 16:00 B.Ş. Ankara-G.Birliği 1:1 13 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-İstanbul 4:0 |
Bitte bitte! Ich will nächstes Jahr...
die Straßen wieder nur mit unserer roten Fahne bedeckt sehen yaaaa... und überall "Kirmizi Beyaz" Rufe hören...
Gibt es denn fast gar keine Hoffnung mehr darauf? |
Bir iki macdan degil,
15 mactan bahsediyoruz!
Bu sezon Besiktas lehine asiri derecede yanlis karar verilen tek mac Sakarya maciydi. Sus payi gibi birseydi. Esitlik isteyen sen degil miydin? Temiz bir lig isteyen? Nasil oluyorda en kötü hakemler, yaklasik %80 bir olasilikla, Besiktas maclarindan cikiyor ??! |
Isine gelmedigi zaman inanmazsin tabi! o
ohne Text
|
o.T.
12 Şubat Ctesi 16:00 Ç.Rize-G.Saray 1:2
12 Şubat Ctesi 16:00 A.Gücü-Kayseri 2:1 12 Şubat Ctesi 16:00 Konya-Samsun 1:1 12 Şubat Ctesi 19:00 Beşiktaş-Denizli 1:2 13 Şubat Pazar 14:00 D.Bakır-A.Sebat 2:1 13 Şubat Pazar 14:00 Sakaryaspor-G.Antep 1.2 13 Şubat Pazar 14:00 Trabzon-Malatya 2.1 13 Şubat Pazar 16:00 B.Ş. Ankara-G.Birliği 1:2 13 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-İstanbul3:0 |
die hoffnung stirbt zuletzt...
..also mach dir ruhig hoffnungen :)
ich habe mein 70 er jahre national trikot auch noch nicht weggepackt :) Wir sind in Deutschland dabei,,jetzt erst recht ! :) |
ulusoysuz gibi bir adi adam yoktu..
federasyonumuzun basinda..
|
o.T.
12 Şubat Ctesi 16:00 Ç.Rize-G.Saray 1:1
12 Şubat Ctesi 16:00 A.Gücü-Kayseri 2:1 12 Şubat Ctesi 16:00 Konya-Samsun 3:1 12 Şubat Ctesi 19:00 Beşiktaş-Denizli 2:1 13 Şubat Pazar 14:00 D.Bakır-A.Sebat 4:1 13 Şubat Pazar 14:00 Sakaryaspor-G.Antep 0:2 13 Şubat Pazar 14:00 Trabzon-Malatya 2:2 13 Şubat Pazar 16:00 B.Ş. Ankara-G.Birliği 3:2 13 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-İstanbul 4:0 |
Simdide "Hoffnung stirbt zuletzt" le
yetin :) WM2006ya gidecegine....
|
und dazu noch Dönnerparty bei Stefan
Rab :-)
Nee ich will nicht,nie wieder Lärmterrör auf der Strasse sehen kalsin limon.. ben görgüsüzlügümüz yüzünden yeterince utandim o zaman.:-) |
Gecen Tahminlerde yine...
almissim arkedesler ama yavas yavas süpheye düsüyorum yaw bu kes neden hep son siralar benimle ayni Puan ???
Bu Hafta Bratcik oynadi benim yerime insallah 2 Posisyon yok olmaz (dermisim) ama yinede beni düsündügü icin cok tsk ler |
o.T.
12 Şubat Ctesi 16:00 Ç.Rize-G.Saray 0-2
12 Şubat Ctesi 16:00 A.Gücü-Kayseri 2-0 12 Şubat Ctesi 16:00 Konya-Samsun 3-1 12 Şubat Ctesi 19:00 Beşiktaş-Denizli 2-1 13 Şubat Pazar 14:00 D.Bakır-A.Sebat 3-2 13 Şubat Pazar 14:00 Sakaryaspor-G.Antep 0-2 13 Şubat Pazar 14:00 Trabzon-Malatya 3-1 13 Şubat Pazar 16:00 B.Ş. Ankara-G.Birliği 2-1 13 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-İstanbul 2-0 |
Bak buna birsey diyemiyorum ...
sizde en kötü hakemlerin oldugunu benimde gözüme carpti!
O yönde yine size hak veriyorum! Benim kizdigim sey, sizin otomatikmen Fenerbahce"nin Federasyon (hatta Halunke Ulusoysuz tarafindan bile!) "KORUNDUGU" ve hatta avantaj sagladigindan bahsetmeniz yada o yönde olasilik göstermeniz! ULUSOYSUZ FEDERASYONU ile Fenerbahce DÜSMANDI! Bicakcida ayni yola girdi! Besiktasin kötü gidisinden Fenerbahce sorumlu degil! Bunu belki bir gün anlarsiniz. al" |
Isime gelir gelmez ... ben dogru olani
söylerim!
Fenerbahce"min aleyhine olsa bile ... Kendinizden baskasina uydurma yapmayin! al" |
Gençler"den Kartal"a emzik!
LOL biz Rize"den iyi kurtulmusuz bari :-D
*** Gençler"den Kartal"a emzik! Kuddusi Müftüoğlu"nun çaldığı fazla düdük yüzünde Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasındaki gerginlik tırmanıyor. Ankara takımının kaptanı Ümit Bozkurt"un Siyah Beyazlılar"ı futbolcuları hedef alan açıklamalarından sonra bu kez Kırmızı Siyahlı taraftarlar sahneye çıktı. Öyle bir şey yaptılar ki, bu Çarşı"yı çileden çıkartacak... *Ümit Bozkurt"un sözleri *Boşat gidene kadar *MHK hatayı kabul etti *Uğraşan altında kalır Gençler"in fanatik taraftar grubu Alkaralılar, internet siteleri genclerbirligitd.org"da bir bildiri yapınlayıp Beşiktaş"a taş attı... Kırmızı Siyahlı fanatikler, Kara Kartal için ""Emzik Kampanyası"" başlattı... İşte, Çarşı"yı ayağa kaldıracak bildiri ve kampanya: ""Bu kadar ağlamaya yürek dayanmaz. Pazar gününden bu yana bütün organlarıyla ağlamayı beceren Beşiktaş"ın bu durumuna kayıtsız kalamazdık. Cumartesi günü Kızılay Postanesinden Beşiktaş Spor Kulübü nezlinde tüm Beşiktaşlılara emzik kampanyasını başlatıyoruz. Bir emzik de benden diyenleri 12 Şubat günü saat 14:00 da Kızılay Gima Postanesine bekliyoruz. Belki en azından çeneleri susar!"" 10.02.2005 16:06:00 Bu haber 1006 defa okunmuştur *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.stargazete.com/starextra/index.asp?haberID=17992" target="_blank">http://www.stargazete.com/starextra/index.asp?haberID=17992</a> |
LOL der Experte spricht :-D o.T.
ohne Text
|
Simdi Halunkeyi sendemi özledin *g* ? o.
ohne Text
|
"Hagi" ? GESUNDHEIT! *fg* o.T.
ohne Text
|
Bir tanesi bende hehehehehe ;-) o.T.
ohne Text
|
Nein Ergebnisse sprechen und nur
Ergebnisse.......
Und hör auf abwertend zu klingen.... sen git Besiktasa sor... die werden dir bestätigen das Ziya Dogan erfolgreich ist... son maci görmedinmi.... ??? |
Kampanyaya katilmak güzel bir sey o.T.
ohne Text
|
Es ist sehr wohl möglich !
Die brauchen sich nur ein bischen besinnen!
Das reicht um locker sich zu qualifizieren. Leider wird immer noch einen auf "Verein"ninismus" gemacht! Die finden es "schlimm", dass eine 6assaray Ikone wie Saban nicht spielt und "so viele" von Fenerbahce in der N.Mannschaft sind! Ersun Yanal hat mutig angefangen und leider es nicht konsequent fortgeführt. Das war der Fehler! Ansonsten sind wir eindeutig die stärkste Mannschaft in der Gruppe! Also ... es ist nicht hoffnungslos. Ersun Yanal muss nur richtig MUTIG werden! Dann schlagen wir jeden in der Gruppe LOCKER ! Sollten wir uns ergo qualifizieren, würde ich sogar relativ viel Geld auf die Nationalmannschaft der R. Türkei wetten! al" (der sich einbildet, ein bischen, etwas von Fussball verstehen zu "wollen"!) ;-) |
Onu degil ama
1. Senol Günesi özledim!
2. Gelen gideni aratir! :)) |
benim tahminler
12 Şubat Ctesi 16:00 Ç.Rize-G.Saray 0:2
12 Şubat Ctesi 16:00 A.Gücü-Kayseri 1:1 12 Şubat Ctesi 16:00 Konya-Samsun 3:1 12 Şubat Ctesi 19:00 Beşiktaş-Denizli 2:1 13 Şubat Pazar 14:00 D.Bakır-A.Sebat 3:0 13 Şubat Pazar 14:00 Sakaryaspor-G.Antep 2:2 13 Şubat Pazar 14:00 Trabzon-Malatya 0:1 13 Şubat Pazar 16:00 B.Ş. Ankara-G.Birliği 3:3 13 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-İstanbul 3:0 |
Sözde degil, sahada versin emzigi o
kuyrugu ezik oyuncu!
:) |
o.T.
12 Şubat Ctesi 16:00 Ç.Rize-G.Saray 0-1
12 Şubat Ctesi 16:00 A.Gücü-Kayseri 3-1 12 Şubat Ctesi 16:00 Konya-Samsun 2-1 12 Şubat Ctesi 19:00 Beşiktaş-Denizli 2-0 13 Şubat Pazar 14:00 D.Bakır-A.Sebat 2-0 13 Şubat Pazar 14:00 Sakaryaspor-G.Antep 1-2 13 Şubat Pazar 14:00 Trabzon-Malatya 3-1 13 Şubat Pazar 16:00 B.Ş. Ankara-G.Birliği 1-1 13 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-İstanbul 3-0 |
Uydurma degil, görüntüleri yazdim.
Bunu sende biliyorsun ama kabul etmiyorsun!
Guckst du nur besser hin, dann siehst du :) |
LOL kommst du auch gerade nach hause? o.
ohne Text
|
Ich sage das, was ich sehe! o.T.
ohne Text
|
Besiktasin gidisini Fenerden sorumlu
demiyorum ben.
Eski federasyon Besiktasin elinden sampiyonlugu resmen aldi diyen eski üyeler var! Yeni Federasyonda bunu yalanlamiyor. Tam aksine, bizle alakasi yok, baglamaz diyor. Kimi baglayacak pekii? Ne eskiyi, ne yeniyi?! Burda sorun sampiyonluk degil. Acik ara öndeyken geriye düsmekte degil. Spor bu cünkü. Sampiyon olursun, veya olmazsin! Ama rekabeti temiz tutmak lazim. Bir iki hayvanin dedigi degil, sahada daha iyi olanin dedigi olsun! Hak eden kazansin! |
Iyi güzel ama cifte standart uyguluyor-
sun.
Ben Carew"in yaptigi harekete iyi yapti demiyorum. Siz adami asip kesmek istediniz. Ama ayni hareketi Nobreninde yaptigini kabul etmiyorsunuz. Iste ben bunu anlamiyorum. Wenn es falsch ist, ist es falsch. Wenn nicht, dann eben nicht. Wer die Tat ausführt, ist objektiv gesehen egal. |
Ja :) o.T.
ohne Text
|
o.T.
12 Şubat Ctesi 16:00 Ç.Rize-G.Saray 0-3
12 Şubat Ctesi 16:00 A.Gücü-Kayseri 2-0 1 12 Şubat Ctesi 16:00 Konya-Samsun 1-1 12 Şubat Ctesi 19:00 Beşiktaş-Denizli 2-1 13 Şubat Pazar 14:00 D.Bakır-A.Sebat 2-1 13 Şubat Pazar 14:00 Sakaryaspor-G.Antep 0-3 13 Şubat Pazar 14:00 Trabzon-Malatya 3-1 13 Şubat Pazar 16:00 B.Ş. Ankara-G.Birliği 1-2 13 Şubat Pazar 19:00 F.Bahçe-İstanbul 3-0 |
Is"dende biz geldik :)
nicht so wie ihr partyhengste :-P
|
Tamam iste ...
Ben degilmiyim "gidip gelip"
her zaman "TEMIZ LIG" isteyen !?!?! Her zaman söylerim, biz Sampiyonlugu hakemlerin sayesinde degil, tam tersine, onlara ragmen aldik! Bir gazetede belli zaman önce bir yakistirma vardi! Onda sözde bir Fenerbahce Yöneticisi bu sözler sarfetMIS: "Federasyon yolu Trabzona acti, biz aradan siyrilip ciktik!" Yeterince gecen sezon haksizliga bizde ugradik. Bunu kimse görmek istemiyor. Bende Besiktasa eskiden sempati duyuyordum acikcasi! Ama sizin yönetimin "akrabaliktan" ve "YILDIZ" icin suspus oldugunu hatirladikca hala kafami salliyorum! Besiktas"lilarin Fenerbahce ilen ne alamadiklari veya veremediklerine sasiriyorum dogrusu! Fenerbahce Besiktas"a ne yaptiki bu kadar düsmanlik duyuluyor!?! (simdi deme öyle birsey yok! kanitlari bu forumda yeterince gözüküyor!) Halunke Ulusoysuz birisini koruduysa ... ... o da FORMASINI giyipte bütün Medyaya poz veren ve Foto cektiren bir "Avrupa Sampiyonu" bir Kulüptür! Öbürüsü Halunke Ulusoysuzun Memleket Kulübüdür! AMA YINEDE tekrarlarim Besiktas tek - olasi bir - "Federasyon suikasti" ilen okadar düsmedi! Sende zaten bu olasiligi akilindan gecirmissin: "Burda sorun sampiyonluk degil. Acik ara öndeyken geriye düsmekte degil. Spor bu cünkü. Sampiyon olursun, veya olmazsin!" "Ama rekabeti temiz tutmak lazim. Bir iki hayvanin dedigi degil, sahada daha iyi olanin dedigi olsun! Hak eden kazansin!" 100% HAK VERIYORUM SANA! Ben hicbir haksiz elde edilen Sampiyonluk istemiyorum! Hic bir haksiz puan istemiyorum! Hatta hic bir haksiz gol istemiyorum! Ben bir eski hakem düsüncesiyle Fenerbahce icin konusursam, cogu maclarda Fenerbahce"m o zaman avantajli olacaginin kanitindayim. Sende belliki Besiktas Takimina güveniyorsun... ... o zaman öbürleri düsünsün! Zaten birak Besiktas ve Fenerbahce"nin "magdur" olmasini ... ... asil magdurlar "Anadolu" Kulüpleri oluyor zaten! Ama onlar hala cogunlukta yanlis yapan Federasyon(lar)in pesinde kosuyorlar. Yine tekrarliyim: TEMIZ bir LIG istiyorum! Bir temiz Ligde Besiktas veya hatta 6azelsaray Sampiyon olsa bile ... "HELAL OLSUN !!!" al" |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:59 Uhr. |