![]() |
En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır.
MUSTAFA KEMAK ATATÜRK.. Büyük ATATÜRK sadece toprak savasi vermedi medeniyete karsida büyük bir savas verdi.. Medeniyet ise: Kadın ve erkeğin birlikte yürüyebilmesidir.İşte bu yüzden cehaletin, Yobazlarin tek korkusu daima ve hep kadındır... |
Lara mach doch mal die Beine breit
|
Zitat:
bak tekrar söylüyorum g ötünün reklamini git baska yerde yap,senin g.ötüne burada is cikmaz |
Ver gazı kaşar Lara buz gibi Cola var
|
Eğer bir insan çok fazla gülüyorsa hatta saçma sapan şeylere bile içten içe büyük bir yalnızlık çekiyordur,
Eğer bir insan çok fazla uyuyorsa büyük ihtimalle üzgündür, Eğer bir insan az konuşuyorsa ve konuştuğunda hızlı konuşuyorsa sır saklayacak birisidir; ona güvenebilirsiniz, Eğer bir insan ağlamıyorsa çok zayıf bir kişiliği vardır Eğer bir insan anormal şekilde yemek yiyorsa çok gergin ve stresli bir haldedir, Eğer birisi ufak şeyler için bile ağlıyorsa ya çok yumuşak kalplidir ya da masum olmasına rağmen suçlanıyordur, Eğer bir insan çok çabuk sinirleniyorsa sevgiye ihtiyacı vardır, İnsanları anlamaya çalışın! (Anonim) Fırat Çakır |
ne kadar zorsun ahir zaman,
ne dost belli,ne de dü$man. Lara..) Bravo bana..))) |
amasiuncula LARA
|
Tüh tüh tüh, 41 bucuk kere masallah sana :D
Zitat:
|
Türk Atasözü Ermeni Osmanli dönmelerine gelsin
Şaşkın ördek, suya kıçından dalarmış!
|
Zitat:
bu $imdi bu yazdigindan da g.ötüne medet umar |
Kaşarlar Kraliçesi "Lara"
|
Zitat:
ay bu cok güzel ya,simdi gördüm...)))))deli gibi gülüyorum bucuguda unutmami$...)))))))))))))))))az degilsin seyrangah bu nerden aklina geldi..) t$k ederim..) |
Zitat:
Ein Tag an dem Du nicht gelächelt hast ist ein verlorener Tag demisti Charlie Chaplin.. Belki o aklima getirdi ;) |
[quote=seyrangah_06;2123684]eh iste böyle olur bu isler, bucugu da tutacaksin ki, tümünü göreceksin. Seytan ayrintilar da gizlidir.
evet cok dogru seytan ayrintida gizlidir sözüne bende katiliyorum |
Acıların Kadını ♥ Motor ♥Lara ♥
Acıların Kadını ♥ Motor ♥Lara ♥
|
[quote=Lara__;2123685]
Zitat:
|
Oku LAN Hödük SeyranGay
Ayağa değmedik taş olmaz, başa gelmedik iş olmaz.
|
Oku Toni bacim, oku...
Öyle insanlar var ki, arpaya katsan at yemez, kepege katsan it yemez...
(Türk Atatsözü) |
Bullshit
Bullshit bleibt bullshit egal wie oft man ihn wiederholt!
|
Acıların Çocuğu Ezik
|
Natürlich spreche ich mit mir selbst. Ab und zu brauche ich auch mal eine kompetente Beratung.
|
Beyinsiz Amele ezik Hîz oğlanı SeyranGay
Gibt es eine Steigerung von dumm oder blöd.!?
Ja gibt es SeyranGay |
Miksem zina, vursam bela...
Zitat:
|
Göt Oğlanı SeyranGay
Du Eunuche
|
Mir ist langweilig. Man bringe mir den Hofnarren! Wenn er denn nicht gerade vom Ensar Vakfi zwecks Erleuchtung im Einsatz ist :D
|
Dinle LAN Hödük SeyranGay
Der nackte Fuchs und die Wildschweine
Jagderlebnisse kann ich euch so viele erzählen wie ihr nur mögt! So kam ich eines Tages beispielsweise zu einem ganz besonderen Kleidungsstück, als mir im Wald ein Fuchs begegnete, der einen ganz außergewöhnlich schönen Pelz trug. Ich lockte ihn, schlug ihn dann mit einem Nagel, den ich rein zufällig bei mir trug, an den Baum und haute so lange auf den Fuchs ein, bis er mir sein Fell freiwillig abtrat. Bis heute noch läuft er nackt und ohne Pelz in der Gegend herum. Wenn ihr eines Tages bei einem Spaziergang also einen nackten Fuchs seht, dann wisst ihr nun, warum dies so ist. Aber nicht immer ist mir bei der Jagd das Glück beschieden. Einmal traf ich im Wald eine Bache mit ihren Frischlingen an. Ein schöner Sonntagsbraten, dachte ich, doch mein Schuss ging daneben! Die Frischlinge stoben auseinander - in alle Himmelsrichtungen, aber die Bache blieb wie angewurzelt stehen. Vorsichtig schlich ich mich an. Man weiß ja nie, was so ein wildes Tier im Schilde führt! Doch dieses Wildschwein regte sich nicht. Bei näherer Untersuchung stellte ich dann fest, dass die Bache blind war und sich nur mit Hilfe ihrer Kinder fortbewegen konnte. Dazu nahm sie das Ringelschwänzchen eines kleinen Schweinchens in ihr Maul und ließ sich so durch die Wälder führen. Mein Schuss hatte nun aber genau diese Leitschnur zerrissen, ein kleines Stück davon hatte das große Wildschwein noch im Maul. Dieses ergriff ich nun - und konnte die Sau ohne weiteren Widerstand bis nach Hause führen. |
Zitat:
G.ötcünün istedigi bu zaten ,sen miksem yazmi$sin artik ölse birakmaz pe$ini. Umutlandi bir kere. |
LASS DiCH GEHN (SPREiZ DEiNE BEiNE) Lara
|
![]() |
SeryranGay
Lan Soysuz it sende erwiana gitsene
|
Haksizlik kar$isinda eyilmeyiniz,hakkinizla beraber $erefinizide kaybedersiniz.
HZ.Ali olan var olmayan var..))) HZ.Aliden gercekten güzel söz... bugün i$ yerinde personal le bir esprit yaptim ..)bir söz uydurdum A.Einstein dedim..)) toller spruch dediler,halbuki yok öyle bir söz- ben uyudrdum..)) |
Laranın Motorun Su kaynatması aşırı çekişten düşmesi.
Laranın Motorun Su kaynatması aşırı çekişten düşmesi..Laranın Motorun Su kaynatması aşırı çekişten düşmesi.Laranın Motorun Su kaynatması aşırı çekişten düşmesi.Laranın Motorun Su kaynatması aşırı çekişten düşmesi
|
Zitat:
Osmanli sizi bok diye tezege katmiyor, sizde soysuz pic oldugunuzu gösteriyorsunuz kendinizi ispatsiz bir sekilde Osmanli torunu ilan ediyorsunuz. Osmanli ne bir irk idi ne de bir milletin adi, saraylari, soytarilari belli. Sana sormustum bana bir tane Osmanlica türkü söyle diye, söyleyemedim. yani ben dünyanin en adi, anasi götünden sikilmis orospu cocuguyum ama siz bana yalandan da olsa osmanli torunu deyin diyon... Ben Oguz'un 24 boyundan olan Afsar boyundanim, soyunu sopunu siktigimin kansiz soysuz pici... Türk oglu Türküm ! Ya sen nesin? |
![]() |
SOYSUZ İT SeyranGay
|
![]() |
Aus SeyranGay`s Schatzkiste
Mein Ritt auf der Kanonenkugel
Kriege sind keine schöne Sache. Immer muss man wissen, was der Gegner als Nächstes vor hat, um dies für den eigenen Vorteil ausnutzen zu können. So verlangte einmal mein General während einer Schlacht von mir, dass ich eine feindliche Festung auszuspionieren habe. Wir aber sollte ich ungesehen dort hinein gelangen? Nichts leichter als das, dachte ich, und schwang mich auf eine Kanonenkugel, die meine Kameraden gerade auf die Festung abgeschossen hatten. Doch da war ich wohl ein wenig zu voreilig gewesen. Im Flug überlegte ich mir nun, wie ich wohl wieder unbeschädigt das feindliche Territorium verlassen könne. Dieses Mal wollte mir allerdings so rein gar nichts einfallen! Da kam mir der Zufall - wie so oft in meinem Leben - zu Hilfe. Unsere Feinde hatten nämlich auch eine Kanonenkugel abgeschossen, die nun direkt auf mich zuflog. Ohne lange zu überlegen wechselte ich von einer Kanonenkugel auf die andere. Das war für mich ja kein Problem, denn ich war ein ausgezeichneter Reiter wie ihr ja schon gehört habt. So kam ich zwar unverrichteter Dinge, aber immerhin heile bei meiner Truppe wieder an. |
Zitat:
Seyrangah ! sen bo$una bu zibidinin ayrildigi kariyi düdüklüyon,bu hayvan iyilikten anlamaz ,tsk edtimi sana ? benim yapamadigimi sen yaptin diye???? etmemistir! diyorum ja bu hayvan iyilikten anlamaz ,firlat sokaga |
![]() |
Soysuz it SeyranGay
Çoban Sülü pezevengi sağolsun..
Aklı sıra Adnan Menderes ve üç arkadaşının intikamını aldı gerizekalı beyni ile..Tuttu Deniz Gezmiş denen çapulcuyu asıp başımıza kahraman etti gaspçı şerefsizi.. Bu Deniz Gezmiş denen kızılca soysuz, gerçekte hırsızın,gaspçının ve katilin tekidir..Bunun adının efsaneleştirildiğine bakmayın..Gerçekte bir bok yediği yok bu kızıl itin..Onu idam edenler, onu kahraman yaptılar..Sol hareketi de inanılmaz derecede güçlendirdi Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının asılması..Bitmek üzere olan bir hareketi ateşlediler.. Yıllar boyunca ülkenin gelişmesini engelledi bu kızılca soysuzlar..Kızıllar ve yarattıkları iç savaş ortamı ülkemizden tam 30 sene çaldı götürdü..İkinci Dünya Savaşı'ndan harabe halinde çıkan Almanya kısa sürede bizi sollarken,biz yerimizde saydık sayelerinde..Eğitimi sabote ettiler,kardeşi kardeşe düşman ettiler,hayaller uğruna binlerce milyonlarca kişiyi harcadılar..Düşünün birinci boğaz köprüsünün yapımını bile ''emperyalizme geçit yok'' diye yıllarca protesto etmişler ve köprünün yapımını geciktirmişlerdi..Köprü açılırken de bombalamaya kalkmışlardı.. Şimdi de eski kızılları CHP'ye dolduruyorlar..Bu eski kızıllardan medet uman gerizekalılar var hala..Bunlardan oy gelse TKP,ÖDP gibi partilere gelir..Hepsini toplasan yüzde 1 etmez..O çizgiye yakın bir tek BDP var..BDP'den gelecek oyun da içine tüküreyim..BDP'den gelse gelse yüzde 2,5 gelsin taş çatlasa ! Değer mi ulan yüzde 2,5 için Başbuğ ATATÜRK'ün partisini kızılca soysuzlar ile doldurmaya ? Değer mi CHP'nin itibarını yerle bir etmeye ve başına Ecevit'in mumyalanmış haline benzeyen etnik kökeni şaibeli bir kuru fasülyeyi getirmeye ? |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:59 Uhr. |