![]() |
Amin cümlü alemin ...
miraj kandili mübarek olsun !!
Selamlar coach |
Mirac üzerine Kuran"i Kerim"de
bilgi edinmek istiyorum, hangi ayetlerde belirtildigini buraya aktarirmisin adanali? Sana simdiden tessekürlerimi atfederim.
|
ich schreze ja auch nicht o.T.
ohne Text
|
das meine ich nicht so in dieser
richtig ich scherze ja nicht yazmis die zerfetzten kinder was soll das das ist anstössig und ekelhaft.....so ins detail zu gehen finde ich krank.....
|
Hadisi Seriflere iman etmiyorsan ...
zaten mirajin kandilini anlayamazsin. Kurani Kerimde bir ayet üzerinde durulur Isra suresi birinci ayet. Ama bu ayeti acan sayisiz hadisi serifler vardir. Müslümanlar Kuran ve Sünnete bagli olduklarindan. Yani bu iki kaynaga baktiginda Mirajin anlamini anlarsin !
|
amin o.T.
ohne Text
|
îmanin sartlarindan biride hadisi serif
lere iman..
yobazlarin yeni kurani 666 sure 5. ayet: kim dötten uydurmasyon hadisi seriflere iman etmese o bizden degildir,.. ne komik bir din bu dötten uydurmasyon yobaz din ! atin uydurun sonrada sahip cikin cok eglenceli! |
sen miracami cikacan ?neyi kutluyrosun
neyin kandilini kutluyorsun? kandil yerine mum olsa olmazmi?
niye alllah dün veya yarin gece dualarini kabul etmiyecekmi bu günün özelligi ne ? yoksa allah yarin gece urlaubami cikacak ? siz yobazlar ne serefsiz edebsiz terbiyesiz pervers bir inanaca sahibsiniz yahu ? inanamiyorum ! bu kadar ilkel ve primitif.. |
selam
evet coach01 arkadasim acikladigi gibi isra suresinde yer alir
israr ediyorsan ögrenmek icin mirac nasil oldugnu sana kara davutun kitabini tavsiye ederim miraci cok güzel sekilde anlatiyor peygamber(s.a.v.) efendimizin hatta neler gördügnü cehennemin bekcisi malik melegini veya cennetin ridvan adli melegi de cok iyi bir sekilde anlatilir |
amin amin kac bebek öldürdün
yani mücahide oldunmuki mirac kutluyorsun ?
önce öldürdügün hiristiyan bebek ve cocuk sayisini görelim..öyle her äönüne gelen mirac kutlasa nerde yasiyioruz ? |
Bende sana !!!!!!!!!!!!!!!yobaz
keloglan ve essegi masal kitabini tavsiye ediyorum..ordaki kahramanlar hic degilse türk..arab binbirgece masali gibi degil..
keloglan essegine binip kaf dagindan ucuyor aynen christi himmel fahrt gibi... |
dumm
imanin sartrarini ögrende gel bilmedigin konu üzerine konusma imanin sartlarindhadise serife iman diye bir sey yok
imanin sarti 6 ve senin dedigin icinde yer almiyor du kannst nur dummes zeug babeln |
schon wieder dummes zeug
bir müslüman isteyerek bir mahsumu öldürmez
hele bir bebegi kesinlikle sen cocuk öldürmüs olmayasin ? senden ben süphelenmeye basladim |
Yaziklar olsun sana.... o.T.
ohne Text
|
du musst... o.T.
ohne Text
|
du musst...
nicht cecenkiz15..sana kimse miraci kutla demiyor,inanci olan ve bununla huzur bulan insanlara neden karisiyorsun?Hast du ein Problem?Wenn ja, yobazca yazma, medenice fikrini dile getir herkes anlasin, LÜTFEN
Mein Eindruck von dir: Du bist total unter den Einfluss der Medien geraten und hast keine eigene Perspektive mehr. Wenn du wissen möchtest, wie religiöse Menschen denken und fühlen und tun, dann misch dich unter sie und versuch zu kommunuzieren...hayvanlar baska insanlar da konusa konusa anlasirlar demisler... Hab ich mich klar genug ausgedrückt du primitive:-) |
Informiere dich mal!
Ich glaube du weißt nicht von was du da redest! Allah tabiki herkezin ne zaman, ne yaptigini görür ve duyar. Ama Mirac Kandili ist was besonderes! O gün hayatindaki yaptigin bütün günahlar, af edilebilir! Wenn du nicht so primitif bist, wie du angibst, solltest du dicht besser informieren! ;-)
|
Allah yardimcin olsun...
senin icin baska birsey dilenemez!
|
ahhhh ahhhhh
sen varya hicmi düsünmezsin bak ben sana cok kisa anlatigm
böyle bir günlerde allah senin gibilerinde tüm günahlarini aff eder tabiki aff dilerse ve tövbe ederse |
yok canim iltifat!!! o.T.
ohne Text
|
Mirac Kandili ve Kirk Haramiler
yok göge allahin huzuruna cikmis da,ridvani görmüs de mis da mis..baska günlerde her boku ye! amma neymis efendim bu gün özelmis..günahlar af oluyormus!!
müslümanlar nasil ciddi ciddi bu tras hikaye-masallarina inanabiliyor? hristiyanlarda kutluyor böyle günleri..ama adamlar akilli olduklari icin bu tür hikayelerle dalga gecerek sirf gelenek-kültür olarak kutluyorlar..ama isin tras kismina inanmiyorlar.. aranizda kendini müslüman olarak gören ama mirac"a inanmayan varmi acaba? |
Biraz saygi lutfen.. !!!!!!!!
Sevgili Cecenkizi..
Yazdiklarini okuyunca genelde forumda (ozellikle de bu forumda ) hep ignore etme kuralimi ihlal ediyorum guzelim.. Bak burada herkes kendi dusuncesini aciklar katilsan da katilmasan da uygun yorumunu yapmaya calisirsin.. Ama pekcok kisiyi karsina alacak sekilde ve de terbiyesizce yaptigin yorumlar cok ama cok cirkin..:(( Bahsettigin olay buyuk bir dinin kutsal saydigi bir olay ve de gecedir.. Inanirsan oturur hanim hanimcik duani edersin; ama inanmazsan bu sana bu olayi hissetmek isteyenlere hakarete varacak imalarda bulunma hakkini vermez..!!! ONCE KARSINDAKININ INANCLARINA - DUSUNCELERINE SAYGI GOSTERMEYI OGREN.. Hatta sen bunlari YOBAZCA bulsan bile.. Kime kizdigin ya da gecmiste yasadigin tecrubeler ne olursa olsun bu sekilde yorumlarda bulunman COK AMA COK CIRKIN!! Her muslumana cocuk katili degildir, herkese bu gozle bakman YANLIS!! Bir insani inanclarndan dolayi asagilaman da AFFEDILEMEZ !!!!! :(((( Inanci her ne olursa olsun... Sozumu HZ Isa"nin carmihta iken olmeden once yaptigi bir dua ile bitirmek istiyorum: Tanrim sen bu kullarini affet, cunku onlar ne yaptiklarini bilmiyorlar.. Icindeki nefretini cikar, sevgi ile kal.. |
Bu ne saygisizlik !!
Tek kelime ile saygisizlik,
Seviyesizsin dusuk randimanli pancar tarlasinin kusurlu radimansiz Pancar"i !! Orada kucucuk cocuklar ve anneler oldu ya.. Dini milliyeti ne olursa olsun birazcik saygi lutfen!!!!!!! Ruhlari nefret dolu saygisizlar..!! Siz bu NEFRET DOLU kalbiniz ve kafanizla mi ibadet ediyorsunuz??? |
und?hast du bild gelesen die
letzten tage nach schulüberfall in ostossetie<----hab noch nie was von gehört vorher.
Voll die fetten bluüberströmten BIlder auf der Frontseite. Das ist ekelhaft. Im mache keinen sensationsjournalismus. Du sag mal , was macht ein Amerikanischer Offizier der ein GEbäude stürmen soll wo ein Irakischer Kämpfer drin ist.?? Der bombt das ganze Haus mit den daneben liegenden Nachbarhäusern weg. Da wird ein wenig mehr zerfetzt. |
und?hast du bild gelesen die
letzten tage nach schulüberfall in ostossetie<----hab noch nie was von gehört vorher.
Voll die fetten bluüberströmten BIlder auf der Frontseite. Das ist ekelhaft. Im mache keinen sensationsjournalismus. Du sag mal , was macht ein Amerikanischer Offizier der ein GEbäude stürmen soll wo ein Irakischer Kämpfer drin ist.?? Der bombt das ganze Haus mit den daneben liegenden Nachbarhäusern weg. Da wird ein wenig mehr zerfetzt. |
geh zum psychologen o.T.
ohne Text
|
hehehehe....BILD na klar...was denn
sonst du bist ein hoffnungsloser fall tut mir leid es ist sinnlos.....krank bleibt krank...
|
bevor du irgendwelche beiträge
schreibst die über dich hinauswachsen und du keine ahnung hast sei lieber still damit dich die leute ernst nehmen können....nehme an du bist 15 deine eltern konnten dir einige sachen nicht vermitteln.....ich muss mich nicht rechtfertigen weil ich dich nicht ernst nehmen kann schatz müslüman degilsin belli....sonst würdest du einige dinge nicht bezweifeln....und auch nicht so respektlos sein......
allah akil versin sasirtmasin..... byeee |
höst ayi
bir müslüman miraca inanir inanmayan müslüman olabilirmi acaba bir düsün hele
olsa ancak senin gibi inkarci veya yarim yumalak biri olur isine gelene inanir isine gelmeyene yalan dolan der iman kim sen kim kim diyor öbür günlerde her boku yigyoruz diye bizim her gün ne yaptigmizi allah biliyor ama senin ne yapziginida bize laf atmadan önce kendine bak her insani bir cuvala atma herkez senin gibi degil bize allah ne emretigse biz ister oruc olsun ister namaz olsun biz allahdan herzaman icin ragziyiz umarim rabbimde biz den ragzi olur |
adanali sen ne vakit cikacan miraca??
senin hic sansin yok yawrum..
cünkü allahin adanalilari yarattigina pisman oldugunu duydum..onun adini en cok küfürle aniyormussunuz.. "allahini kitabini s...... " diye baslayan küfürler en cok sizde duyuluyor.. yandin sen bilader..hic cennet hayali kurma.. gel beraber cehenneme gideriz.. siktir et tombul memeli hurileri..cehennnemde heyecan ve macera daha cok:-) |
of of
daha kirk firin ekmek yemen gerekiyor ufaklik...
mirac kandilin anlamini bilmeden böyle yazman gercekten cok ayip... hani derler yaa rede nicht ohne zu denken....... bi düsünde yaz be güzelim... biraz da karsindakine saygili ol |
hmm cok zor
kardesim senin icin din masal mi`???
ahirete inaniyormusun....`??? peki peygamberlerimize (s.a.v.) ..... ... yazdigin utanc verici...... sizin gibi insanlara allah(c.c.) iman versin amin amin |
hahaha
tust du nur so dumm oder bist du es wirklich
.......... |
onlar hep arab masallari
tabiki miracin bu masallarina inanmayan müslüman cok .zaten bu masallara inanlar gercek müslüman degil..cahil yobazlar..
muhammed peygamberin aracisiz allahdan vahiy aldigi olay miracdir hepsi bu.. ama bu yobaz cahil serefsiz bebeklere göz kirpmadan allahu ekber diyip silah sikip öldürenler kendileri dötten uydurmasyon bu arab masllarina inaniyor inanmiyanlarida disliyorlar.. sen sen ol bu cahil yobazlarin uydurma masal dinini islam zannetme ! bunlarin atalari uydurmus bunlarda devam ettiriyorlar ve koruyorlar ! |
bu gecenin önemi neymis ?
allah diger günlerde tatildemi ?
gecenin kutsal oldugunu kim söyledi ? kuranin neresinde yaziyor kutsal oldugu ? hz isada bu geceyi kutladimi ? hem uydur hem sahip cik teknigi galiba bu serefsiz yobaz din cikarma taktigi..hani kendin pisir kendin ye gibi...allahin haberi bile yok |
adanali cahil biraz abisi
o yüzden fazla üstüne gitme..bu masallari hikayeleri ata binip jupitere gitmeyi allahin kafesini acip ancak belirli geceler dert dinledigini anlatan masallari din zannediyor kendisine öyle ögretilmis ne yapsin.. böylelerine aciyoruz sadece
|
sende sakalli hocalarin kucagindan inip
gelip burda yazi yazma..
ne yazdigin anlasilmiyor cünkü--- sakalli hocalarin kucaginda oturmak hosunuza gidiyor galiba |
evet ben halen bebek öldürmedim
cocukda öldürmedim demekki daha müslüman olamadim ..müslüman mücahid olmak icin sizin gözünüze girmem icin kac bebek öldürmem lazim allahu ekkber diyerekc ?
|
ata binip uzaya cikan arab seyhlerine
yazik degilde ..keloglan essegine binip kaf dagina cikarsa yazikmi oluyor ? nerde senin o yobaz mantigin ?
|
:-) ich glaub du bist gegen ne wand
gelaufen....bebek öldürmekmi zum arzt solltest du gehen zarte 15 und schon so durcheinander yazik sana....
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:14 Uhr. |