![]() |
Her seven adsiz bir kahramandir
UNUTMA Ki
Sen uykusuzluk nedir bilir misin Tırnaklarınla yastıgını parçaladın mı Gözlerini tavana dikip Düsündügün oldu mu bütün gece Ve bütün bir gün Belki gelir ümidiyle bekledin mi hiç? Gelmeyince Seni aramayınca Ölesiye agladın mı? Sonra çekilip en koyusuna yalnızlıkların Ona ait ne varsa Bir bir hatırladın mı Sen günden güne erimeyi bilir misin Dev bir agacın vakarı içinde ölmeyi Bir teselli aramayı Issız parklarda, tenha sokaklarda Ve bütün sehir uyurken uzaklarda Deli divane yollara düsüp Yaslanmıs bir köpek gibi Eskimis bir gömlek gibi Atılmıslıgını hissettigin oldu mu Sevmekten Günler geceler boyunca yürümekten Elin, ayagın, kalbin yoruldu mu Sen yalnızlıgın acısını bilir misin Unutulmak bir hançer gibi saplandı mı sırtına İçinde kıskançlıgın zehirli çiçekleri açtı mı Bütün gururunu çigneyip Sevdiginin geçtigi yollarda Bastıgı toprakları egilip öptün mü Sen çaresizlik nedir bilir misin Sen yokluk nedir gördün mü Yanan basını Duvarlara vurup parçalamak geldi mi içinden Sen her gün bin defa öldün mü Böyleyim diye ayıplama beni Bir gün kendimi Sonsuzlugun koynuna bırakırsam Yaralı ve yenik bir asker gibi Darılma Unutma ki Her seven adsız bir kahramandır Unutma ki insan; sevebildigi kadar insandır. Ümit Yasar Oguzcan *Platonik askim Dxxxx"e |
Çok güzel bir siir o.T.
ohne Text
|
Sensiz Kalan Bu Sehir
Sensiz kalan bu sehri yakmayi çok istedim
Mavi bir aleve dönüstürdün kalbimi bir anda Tutusturmak istedim Beni böyle umarsiz birakip gittigin Bu zalim sehri yakamadim Gözlerin dikildi karsima bir caddenin tam ortasinda inanilmaz güzel bakiyordu gözlerime, hafif islak En özel, en bilinmeyen türleri açmisti papatyalarin Hatiralarinla titriyordu içim, kuslar kanatiyordu gönlümü Gri bulutlar geçiyordu gögümden Anlamak üzereydim Nero"nun Roma"yi neden yaktigini Karanlik bir koridor açildi önümde, anlayamadim Yenik düsmüs nir Napolyon kadar mutsuzdum aslinda intihara kalkisan Hitler kadar çaresiz Yakmak üzereydim ki bu sehri Hatiralarin içli bir yagmur gibi bosandi üzerime Kediler geçtiler birden kavsaklarindan sehrin Aci aci miyavladilar Gözlerime baktilar, kizgindilar, kirgindilar Onlar da tutulmuslar sana anladim bendeki kadar Onlar da terkettigin bu sehri çaresiz yakmak istiyorlar Yakamiyorlar Saçlarin dikildi karsima bir sokak kösesinde Her telinde parmaklarimin izi parliyordu Benzersiz kokunu aliyordu kivrimlrindan rüzgar Gözleri doluyordu saçlarina bakan kedilerin Her biri bir kenarda darmadagin çömelip kaliyordu, yutkunuyordu Rengi kaçiyordu pencerelerde perdelerin Nereye yürüdüysen durusun, bakisin, sesin Anladim söndürmeliyim tutusan yüregimi Kendimi yakmis olurum yakarsam bu sehri (kalbimi) Çünkü sen herseyinle bendesin Sensiz kalan bu sehri (kalbimi) yakmayi çok istedim Nurullah Genç *sensiz olmuyor... neyim olursan ol sana ihtiyacim var... ama asik oldugum birine nasil arkadasim gözü ile bakarim... bu ask ne yaman çeliski* |
sebnem Ferah: sana bilmedigin birsey..
...söyleyemem
suyun derinliği aynıydı ama senin beline benimse omuzlarıma geliyordu bütün yapraklar sararıp düşecekti ama ilk ben düştüm kalanlar arkamdan korkuyla baktı bütün aşklar çok büyük olacaktı ama en büyük bizimkisi diyecektik her bir insan eşsiz olacaktı ama hep kendimizi en değerli zannedecektik çamur mu sürmek istiyorsun başkasının duygularına önce senin ellerin kirlenecek suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine o yürekte hep yerin olacak sana bilmediğin bir şey söyleyemem ben de hiçbir şey bilmiyorum ne kadar iyilik varsa hepimiz için hepsini dileyip gerisine direniyorum çok sonraları fark edecektik iyilik temizlik bile göreceli olacaktı o kadar hızlı kirlenecektik ki masumiyet fotoğraflarda eskiyip solacaktı korkuyor musun senden farklı olan her şeyden korktuğun şey kendi içinde büyüyecek ortak mı oluyorsun bir başkasının yalnızlığına yüreğin yalnızlık nedir bilmeyecek |
Sebnem ferah: korkarak yasiyorsan
Öyle bir hayat yaşadım ki
Cenneti de gördüm cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki Tutkuyu da gördüm pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı en önden Kendime bir sahne buldum oynadım Öyle bir rol vermişler ki Okudum okudum anlamadım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki "Söz ver kendine" Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yanlızca hayatı seyredersin Öyle bir hayat yaşadım ki Son yolculukları erken tanıdım Öyle çok değerliymiş ki zaman Hep acele etmem bundan anladım Kendi kendime konuştum bazen evimde Hem kızdım hem güldüm halime Sonra dedim ki "Söz ver kendine" Denizleri seviyorsan, dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan, düşmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan, yanlızca hayatı seyredersin |
Tek kelime ile harika
Özellikle
"ne kadar iyilik varsa hepimiz için hepsini dileyip gerisine direniyorum " Sebnem ferahin bu kadar güzel bir sarkisi oldugunu bilmiyordum :(( |
Sebnem Ferah: sil bastan
Gücün var mı sevgilim
Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi? Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi? Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan sevmek gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak |
sebnem ferahin..
..sarkilari hep böyle güzel ve derin bir anlami oluyor aslinda sözlerine iyice dikkat edilirse..Siradan sözler yazmiyor, cok degisik bir tarzi var.. begendigine sevindim.
|
bencede..ibrahim sadri coktandir
..siir kaseti cikarmiyor degilmi...?
|
Sebnem Ferah:Daha iyi olmazmiydi?
ben otuz yaşında hayatın ortasında
küçücük şeylerle mutlu olmanın peşinde bazen bir şarkıda bazen de sokaklarda hayat bulan genç bir kadınım sen erkektin ben de kadın gittiğinde yarım kaldım sandığım sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim ardında bıraktığın karmaşayı kökünden tamamen kazıdım biraz uzun sürdü ama adeta yenilendim bir kahve içseydik sarılarak ayrılsaydık daha iyi olmaz mıydı? kaldığın bir otelden ayrılır gibi gitmeseydin daha iyi olmaz mıydı? sözü hiç uzatmadan doğruları söyleseydin daha kolay olmaz mıydı? ayrılmak yeterince zor bunu zaten biliyordum ama hayatımın en kötü günü haline getirmeseydin daha iyi olmaz mıydı? ben başı önünde rüzgar nerden eserse "evet" diyen biri olamam içimden gelen sesi dinlerim durmadan ister çok güçlü ol ister kahraman ben istemez miydim seni andığımda gülümseyebilmeyi sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin sahibin değildim sadece sevgilindim |
Sebnem Ferah:ben sarkimi söylerken..
İçimde bir ateş yanıyor, bedenim dar gelir oldu,
ateşime ister körüklerle gel ister suyla, istediğin kadar konuş benimle, istediğin kadar yalan söyle, beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın. içine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sandın? istersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın. merak etmeden duramıyorum, geceleri nasıl uyuyorsun? beni boşver kendine cevap ver lütfen bu kez dürüst olur musun? ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın istersen kısıp bunu da yok sayarsın kimbilir belki gülümser belki ağlarsın yüreğimdeki sesleri susturamazsın. bir yanım seni hala düşünüyor, bir yanım sana fena kızgın yalnız sen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın sakın nefret ettiğimi düşünme bende böyle duygular barındıramazsın, geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da baştan yazamazsın. |
Sebnem Ferah:bu ask fazla sana
Bu Aşk Fazla Sana
Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğum varlığım bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanaırım sana Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsan da yanımda Bu aşk fazla sana |
Sebnem F:Artik kisa cümleler kuruyorum
Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya
Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya ..... Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum... Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde.. Yara aldım bundan iki yıl önce .. Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce.. Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye Teşekkürler BÜYÜYORUM sizinle! |
Göksel Gonca: gönüllü yazildim
GÖKSEL GONCA - GÖNÜLLÜ YAZILDIM
Bu hasretlik canıma yetti Gönüllü yazıldım sana ve aşkına Sonuna kadar savaşırım ben Ne olur sende anla Allah aşkına Gecelerde seni düşünmek bana acı verir Ayrılıklar bana artık çok zor gelir Birtek söz söyle yeter Deli yüreğim dinler Günler aylar geçtikçe Ömrüm tükenip biter Senin dediğin olsun Söz verdim biliyorsun Kara yaslarda gönlüm Kâbuslar görüyorum Bir tek söz söyle yeter Deli yüreğim dinler Günler aylar geçtikçe Ömrüm tükenip biter Senin dediğin olsun Söz verdim biliyorsun Kara yaslarda gönlüm Seni çok seviyorum bu sarkiyi hatirlayaniniz varmidir bilmem. Ben cocuktum ciktiginda :) Bir dahada görünmedi kendisi,genc bi cocuk söylüyodu. |
kimseden tesekkür bekleme!
Kimseden Teşekkür Bekleme
İnsan vardır ; İnançlıdır. Uyumludur. Barışçıdır. Elde ettiğinden fazlasını başkası için de ister. Bunun için, Hep mutludur. Huzurludur. Örnek insandır. Ölüp gitse de ; Kalplerde özel yeri vardır. *** İnsan vardır ; İnkarcıdır. Doyumsuzdur. Takdir edilince hoşlanır, Fakat takdir etme duygusundan yoksundur. Nefsinde gurur, İçinde hep “BEN” duygusu vardır. Ve o “BEN” e mahkumdur. İşinde ona mahkumdur. Sözünde ona mahkumdur. Sosyal ilişkilerinde ona mahkumdur. Ona göre; Hep kendi işi, davranışı doğrudur. Hep kendi sözü doğrudur. Hep kendi görüşü doğrudur. Hep kendisi üstündür .. *** İnsan vardır; Kendini yaratanı tanısın, O’nu ansın, O’na şükretsin diye yaratıldığı halde.. O başkasını tanımakta, Başkasını anmakta, Başkasını saymakta, Başkasına şükretmektedir!.. Neden mi ? Çünkü; İnkar duygusu nefse hoş gelir. Karşı koyma ve başkaldırma dürtüsü, Nefsi tatmin eder. İçteki “ben” i kamçılar. İyiliği unutmayı, Bir özellik, bir ayrıcalık sayar… Ulu yaratıcıya karşı bile Şükretmeyi unutturur!.. *** Şu halde ; “Ben” mahkumları arasında, Kimseden teşekkür bekleme !.. Biri senin iyiliğine karşı kötülük yaparsa... İyi anıları yakıp yok ederse ... Tüm iyilikleri unutursa; Sakın şoka girme !.. Hayrete düşme !... Unutma ki; İyilik yaptığın için ; Düşmanların çoğalabilir. Seni çekemeyenler olabilir. Hatta ; Dışlanabilir, Unutulabilirsin !.. Yine de gam yeme !.. Çünkü; Bazen insan nankördür. *** Bir anayı, bir babayı düşün !.. Evladını yetiştirmiş ... Yedirmiş, içirmiş, giydirmiş ... Eğitmiş, öğretmiştir !.. Uyuyuncaya kadar, hep uykusuz kalmış, Onu doyuruncaya kadar aç kalmış, Rahat etmesi için yorulmuştur!.. Ne var ki; Bazen çocuk, Büyüyüp güçlenince, Kendi kendine yetince, İçindeki “ben” kabarınca ; Anasını, babasını dışlamış, Dahası ; Ağır sözler söylemeye, Zulmetmeye, Onlara el kaldırmaya başlamış !.. Fakat ne gam !.. Sütü bozuk, Kişiliksiz kimseler İyilikleri unutsa da, Hiçbir şeyi unutmayan birine, Yüce yaratıcıya güvenmek gerek !.. Öyle ise ; Kimseden teşekkür bekleme !.. * * * Hiçbir şey, İyilik yapmana engel olmamalı ... Başkasını düşünmekten, Hakkı söylemekten, Seni alıkoymamalı ... Ümitsizliğe düşmeye, Neden olmamalı ... Yapacaksan ; İyiliği teşekkür için değil. Allah için yap !.. Ve her zaman Kazançlı sen ol !.. Unutma !.. Kindarın kini sana zarar veremez !.. Ve sen, İyilik yapabildiğin için şükret !.. Şükret ki ; Sen iyisin, o kötü !.. Şükret ki; Sen doğru yoldasın, o yanlış yolda ... Şükret ki; Sen mutlusun, o mutsuz !.. *** Kimseden Teşekkür Bekleme !.. Birine hediye ettiğin kalemle o, Seni hicvedebilir, yerebilir, Dayanması için verdiğin bastonla, Senin başını yarabilir. Öpmek için aldığı elini, Hatta ısırabilir ... Zîra Aşağılık yaratık, Kendini yaratana karşı, Büyütene karşı, Eğitene karşı.. Bu denli nankör olursa ; Diğer varlıklara karşı, Onun daha iyi olması beklenemez !.. Öyle ise ; Yaptıkların için, Yapacakların için, Kimseden teşekkür bekleme !.. Ve bil ki ; Her şeyi iyi bilen, Her şeyi iyi değerlendiren, Çok güçlü, Çok yüce.. Bir yüce yaratıcı vardır !... O, sana ve herkese yeter !... |
::H:O:S:C:A:K:A:L::
Hosçakal
sebnem Ferah seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum buldugumu zannettigimde kendimden ayrı düstüm bu garip bir veda olacak çünkü aslında hep içimdesin ne kadar uzaga gitsem de gittigim her yerde benimlesin söylenecek söz yok gidiyorum ben hosçakal, hosçakal hosçakal, hosçakal ben bir kısrak gibi gelmisim dünyaya sahlanıp kosmak içimde var hosçakal biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir tasırım dünyayı sırtımda her dil benim dilimdir ama söylenecek söz yok gidiyorum ben |
Ben sana mecburum bilemezsin
En son çikardigi kaset o ben askere gitmeden önce çikarmisti. o kasetteki en güzel siir de "sensiz kalan bu sehir" Nurulllah Genç"in
|
Bir kalp kirildiginda
Bir Kalp Kırıldıgında
Şebnem Ferah bir kalp kırıldıgında bir oyun oynayalım mı herkes açsın kalbini oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı herkes söylesin adını oyun oynayalım mı her kalp bir büyük dünya ve bir kalp kırıldıgında hayata dair ne varsa üzerinde o dünyanın baslar yok olmaya bir kalp kırıldıgında denizler kurur toprak küser denge kalmaz o dünyada her kalp kırıldıgında bir yerlerde yolculuk baslar mavi renkten siyahlıga her bir kalp kırıldıgında bir oyun oynayalım mı çocuklar gibi beraber oyun oynayalım mı bir oyun oynayalım mı kırmayalım birbirimizi oyun oynayalım mı her kalp ayrı bir dünya ve bir parça kristal aynı zamanda bir de bilmeyerek degil ama bilerek kırılmıssa artık acı da duymaz baslar yokolmaya |
Gözyaslarimizin Tadi Ayni
Gözyaslarımızın Tadı Aynı
Şebnem Ferah GÖZYAŞLARIMIZIN TADI AYNI Gördügüm rüyanın etkisinden olsa gerek Garip bir hisle uyandım bu sabah Ya bugün o günse, hayatın son günüyse İçimi korku sardı bu sabah Sevdigim seyleri düsündüm sevdigim insanları Gördügüm ve görmedigim yerleri Son kez uyandıysam ve yapamadıgım seyler varsa İçimi korku sardı bu sabah Ya çok yalnızsam Ya da bombossam Zaten bıkmıssam Zamanı harcamıssam... Sen, ben, o... Herkes aynı hikayede Bası ve sonu aynı, gerisi farklı Bir yerden tutunduysak hayata Bosa geçirmemeli, bırakmamalı... Derdimiz, yaramız, acılarımız farklı olabilir Göz yaslarımızın tadı aynı... Degisik, çok baska gibi gözüken yasamlar varsa da Pismanlık herkes için acı olmalı Ya çok cahilsem Hiç sevmemissem Cesur olmamıssam Zamanı harcamıssam... |
ne güzel sözler
"seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum"...
durup dururken iki gündür sebnem Ferah hayranligi basladi bende. Baslasin bakalim.. |
Murat basaran: sana ölürüm
Seni sevdim canim
inat etme alirim ooof ben alirim -) Seni cok cok sever nasilda kiskanirim oof kiskanirim Bir canim var be gülüm al oda senin, sana veririm iki dudagindan cikan tek heceye bakar öl de ölürüm Ben sana sana sana ölürüm! Ölürüm sana ölürüm Sana deger bunu bilirim oof ben bilirim cek vur titrersem namerdim ölürüm ölürüm sana ölürüm Sana deger bunu bilirim ben bilirim... |
Askin Nur Yengi: Serserim benim
Karanligin icinde yandi gözbebeklerin
Ilk önce gözlerini gördüm Ilik rüzgarlar misali sesin degdi tenime Belki bin defa yanip yanip söndüm Bir yanimda sen, bir yanimda tövbeler Bir yanim karsi koyar! Bir yanim ister! Serserim benim deli dolu sevgilim... Kor gibi sicak yada sular gibi serin... gelme uzak dur korkuyorum cok... cilginlik bu,halim yok... |
ali Güven: yadigar
Bu gece canim yalniz kalmak istiyor
herkesten uzak,her sözden gözden uzak / hicbirsey konusmadan insandan dosttan uzak Böyle degildim ben sensizligi bilmeden bu garip huylar bana senden yadigar! Ne varsa gönlümde sen aldin götürdün yar Bu hüzün bana senden yadigar.. Icimde aglayan bir cocuk biraktin yar Bu aci bana senden yadigar.. |
Ebru Gündes: Unutuverdim
Sana söyleyecek sözlerim vardi
inan biraz önce tam aklimdaydi Seni görünce heyecan sardi Yanina gelince unutuverdim :-) Sana neler neler anlatacaktim önce gözlerini kapayacaktim seni görür görmez sarilacaktim Yanina gelince unutuverdim.. Darilma ne olur,bana gücenme üzgünüm sevgilim suc gözlerinde! Dilimin ucunda bir kac kelime yanina gelince unutuverdim... Sana neler neler anlatacaktim önce gözlerini kapayacaktim seni görür görmez sarilacaktim Yanina gelince unutuverdim |
Sezen Aksu: kücügüm
Küçüğüm daha çok küçüğüm
Bu yüzden bütün hatalarım Öğünmem bu yüzden Bu yüzden kendimi Özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden Bu yüzden hala kendime güvensizliğim Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden Bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım Küçüğüm daha çok küçüğüm Bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden Bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem |
Sezen Aksu:Kücük bir ask masali
Ne olur bak bana biraz
Çocukmuyum değilmiyim Sen küçücük güzel bebek Öyle olsa sevmeyi bilirmisin Olmaz küçücüksün Yüreğim genç umut dolu Özlem bu olurya Buluruz belki mutluluğu Deliler gibi seviyorum bak Sana söz ömür boyu sürecek Ne hayal ne düş nede yalan yok Bizim bizim gelecek Ne olur biraz unutup kalsa Ne olur rüyaya dalsa Ne olur gerçek olsa masallar Ya da biz masal olsak |
Esmeray-unutama beni
ESMERAY
Boğazında düğümlenen hıçkırık olayım Unutma beni, unutama beni Gözünden damlayamayan göz yaşın olayım Unutma beni, unutama beni Gölgen gibi adım adım Her solukta benim adım Ben nasıl ki unutmadım Sende unutma beni, unutama beni Bitmek bilmez kapkaranlık geceler boyunca Unutma beni, unutamam beni Ayrılığın acısını kalbinde duyunca Unutma beni, unutama beni Sevişirken, öpüşürken Yapayalnız dolaışrken Unutmaya çalışırken Unutama beni, unutama beni |
Unut Demek Kolay Gel
UNUTAMIYORUM
Unut demek kolay gel bana sor bir de Unutamiyorum iste unutamiyorum Bir sey var suramda beni kahreden Suramda tam yüregimin üstünde Çakili duran bir sey var Elimde degil, söküp atamiyorum Dalip dalip gidiyor gözlerim derinlere Kimi görsem biraz sana benziyor Seni hatirlatiyor su bulut, su gökyüzü, Su kayaliklari döven deniz, Su hüzünlü melodi, su napoliten sarki Bir zamanlar beraber dinledigimiz Boyuna seni düsünüyorum hiç durmadan Simdi diyorum o ne yapiyor acaba O güzelim gözleri kime bakiyor O canimmm elleri nerede Oysa günle o günler degil, geceler o geceler degil Ve simdi kalan sadece özlemim gecelerde Durup durup seni büyütüyorum içimde Seninle acilar büyütüyorum Yeni yeni kederler büyütüyorum dayanilmaz Kirli sular yürüyor iliklerime Bir zehir karisiyor kanima anliyor musun Bir daha görsem seni diyorum bir daha Bir gün olsun, bir dakika olsun Unut demek kolay, gel bana sor bir de Unutamiyorum iste, unutamiyorum Dİlimin ucunda sen, basimin içinde sen Keder misin, ecel misin nesin sen Unutamiyorum iste, unutamiyorum Ümit Yasar oguzcan *satirlarda kayma olmussa o hata bana aittir. Saygilar |
Das BESTE Lied....in meinen Augen
Some people live for the fortune
Some people live just for the fame Some people live for the power yeah Some people live just to play the game Some people think that the physical things Define what"s within I"ve been there before But that life"s a bore So full of the superficial Some people want it all But I don"t want nothing at all If it ain"t you baby If I ain"t got you baby Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain"t got you Some people search for a fountain Promises forever young Some people need three dozen roses And that"s the only way to prove you love them Hand me a world on a silver platter And what good would it be? No one to share, no one who truly cares for me Some people want it all But I don"t want nothing at all If it ain"t you baby If I ain"t got you baby Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain"t got you Some people want it all But I don"t want nothing at all If it ain"t you baby If I ain"t got you baby Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain"t got you If I ain"t got you with me baby Nothing in this whole wide world don"t mean a thing If I ain"t got you with me baby |
o.T.
"Youre Like A DIAMONT
But She Treats You Like Glass" (A.K.--If I Was Your Woman) |
Suche türkische musik zum downloaden
selam arkadaslar,
suche internetseiten wo ich türkische musik downloaden kann ohne zu zahlen. habt ihr einen tipp für mich? |
o.T.
www.alemim.com
üyelik gerekiyor ama. |
Meger..
Hç alışamadım
Sen değişemedin Ben bildiğin gibi gönül işine karışamadım Hiç yarışamadım Hiç erişemedim Aşk bilenin işi Senin hızına yetişemedim Nasıl desem Meğer seni bilen bilirmiş, bilmezdim Meğer senin değerlerin nasıl küçükmüş öğrendim Yesim Salkim |
degerini bilmek gerekir askin...
..ve ona kattigi degeri yillarin..
Ask ne ic gecirmektir bir bankta ne de el ele dolasmak mehtapta.. Gün olur kar yagar, yagmur yagar birlikte yasanacak koca bir ömür var. Degerini bilmek gerekir askin ve ona kattigi degeri yillarin.. Güzel bi sarkiya benzer ask ama kolay midir bir sarki yaratmak? yaratmak... Degerini bilmek gerekir askin ve ona kattigi degeri yillarin.......... |
Yildiz Tilbe: kararsiz esmer
Sabah vakti ilk göz açtığında ben olsam
Ellerini yıkadığın su havlu olsam Utanmadan sıkılmadan kimselere danışmadan Kalbimde dolaşan ilk ve son olsam Başını koyduğun yastık hayallerinde ki aşık Dahada gerçeği var benim olsan Beni sevmiyorsan halimden anla Aşkımın yolunu keser gibisin Beni benden alıp gider gibisin Yavaş konuş aklım karışabilir Öyle bakma kalbim kırılabilir Oynama benimle merhamet göster Neyin olacağım kararsız esmer Yavaş yürü yollar tutuşabilir seni gören aklını kaybede bilir Kalbimde sonsuz bir aşk seni bekler Neyin olacağım kararsız esmer la la la la.... İstediğin bir saatte geçerken uğrasan Sana kendi ellerimle bi kahve yapsam Falına baksam ben çıksam sende bana bir inansan Sonrada ben senin hep senin olsam Sana yemekler pişirsem gömleğini ütülesem Kalbine giden yolu bir ben bilsem Beni sevmiyorsan halimden anla Aşkımın yolunu keser gibisin Beni benden alıp gider gibisin Yavaş konuş aklım karışabilir Öyle bakma kalbim kırılabilir Oynama benimle merhamet göster Neyin olacağım kararsız esmer Yavaş yürü yollar tutuşabilir seni gören aklını kaybede bilir Kalbimde sonsuz bir aşk seni bekler Neyin olacağım kararsız esmer Yavaş konuş aklım karışabilir Öyle bakma kalbim kırılabilir Oynama benimle merhamet göster Neyin olacağım kararsız esmer Yavaş yürü yollar tutuşabilir seni gören aklını kaybede bilir Kalbimde sonsuz bir aşk seni bekler Neyin olacağım kararsız esmer |
Telefon
Hakan Altug - Bir Telefon
Telefonun basinda, caresiz bekliyorum Bekliyorum ama calmayak billiyorum Yüregim diyor ki bosuna bekleme Aramaz gururundan seni cok sevsede Herseye hesapi olabillirsin ama Askimiz servetir bilmelisin Hala beni seviyorsun Bunu sende billiyorsun Beni niye aramiyorsun Ben seni bir anlik degil Bir ömür boyu aradim Gururum umrumda degil... Telefonun basinda, caresiz bekliyorum Bekliyorum ama calmayak billiyorum Yüregim diyor ki bosuna bekleme Aramaz gururundan seni cok sevsede Herseye hesapi olabillirsin ama Askimiz servetir bilmelisin Hala beni seviyorsun Bunu sende billiyorsun Beni niye aramiyorsun Ben seni bir anlik degil Bir ömür boyu aradim Gururum umrumda degil... Beni niye aramiyorsun Ben seni bir anlik degil Bir ömür boyu aradim Gururum umrumda degil... Bu sarkiyi türkiyede hep bir agizdan söylerdik arkadaslarla.Onlari hatirladim simdi. Cok severim böyle hep birlikte sarkilar söylemeyi bagira bagira. |
Demet Akalin: alisamadim
Reha – Alisamadim
Yoksun burda seni sordum dalgalara Günes batti seni vurdu gölgelere Yazik cok yazik sensizlik yine kör dügüm oldum yine kahretsin Seni sordum dalgalara martilara sandalara kahroldum Dayanamam ben bu son gidisine Alisamadim sensizlige Garip olurum hazan gecelere Karisamadim bu son gidisine |
Aski Nur Yengi: Takvimlerden...
Takvimlerden haberin yokmu geciyor yillar..
Bana küsmüs yüzüme gülmez zalim aynalar Kimimiz yorgun, kimimiz solgun, kimi isyankar Aci gercek bu, ömrümüz bir su iciyor yillar Hani nerde beklenenler..medet umdum senelerden Acilar hep doludizgin, yine hayir yok gecelerden.. Vakit gec olmus dönülmez yolmus yürek bin pisman.. Bundan böyle bana meyler dost, geceler düsman. Bu sarkida O´na gelsin. Tanimadigim birine :-) Taniyamadigim birine. |
Yildiz Tilbe: Zaten asigim
Bir bahar istiyorum
Yanlica benden sana Beyaz çiçeklerden armagan Bir masal istiyorum yalizca sana gerçek Ben anlatsam bir sen anlasan Ask içinde gecelerde kaybolsak seninle Uzunsam tenindeki yüreginde Öpüssek muhabbetle kuslar gibi Ismini sayiklarken Bir gün utandim Sen karsimdaydin Sanki çiplaktim Zaten asiktim Yanlis anlastik Benden kirildin Sevdim uslanmam Zaten asigim Gözlerin gülmeli hep dudaklarin öpmeli Her zerren beni düsünmeli Ben kiskanç bencil bir asigim kalbin bilmeli Kabul etmeden sevme beni |
deniz seki: masal
Deniz Seki - Masal
Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerçeği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik düşen aşk kelimesinin Üzüleni ben Üzeniyse kalpte gizli.. Çok zor bunu inan anlatamam Çok zor Gerçeğiyle yüzleşince yoksun Aynalara baka baka Kendini kendine şikayet ediyorsun Delirir gibi.... Biliyorum kolay değil Hayat buysa gerçek nedir Ağlamaya alıştırdın Ölüm bize masal gelir |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:07 Uhr. |