![]() |
Zitat:
|
manbee, sadece burnu degistirmemis, resmi sisirtmeye calismis, kaslarimi cattik göstermeye calismis, bir de beni sisman göstermeye calismis ve gözlerimi de sas göstermeye calismis!
Kiskanclik böyle bir sey olmasi lazim.. Eski bir mankeni kötülemeye calisiyor.. Resmime en kötü sekili verse bile sülasinde benim gibi yakisikli yok... Aglama manbee, ana var, ana var... Kimi ana benim gibi yigit dogurur.. Kimi ana da senin gibi it dogruru ve tas dogursaydim diye aglarsir durur :D ![]() |
Zitat:
konumuza dönelim ve bir yemek paylasayim: ![]() |
Izmir de olup ve ...
....midye yememek :)
![]() |
Ayen Imogdi, Midye dolmasini bende cok severim, üzerine bol limon, yanina güzel bir raki, manzaradan deniz olursa, hele aksam üzeri günes batmak üzereyken bundan daha tatli ne olabilir ki.. Ankara'da köyümü birak, ondan gectim, ama Anitkabir olmasa, Izmir'e gecerdim. Ancak biz cumhuriyet muhafizlariyiz.. Gerekirse, dosta düsmana karsi, anladigi dilden konusuruz, anladigi telden anlarsiz ve gerekirse kefenleriyle yola cikan ellerinde ayakkabi kutusu olanara, takim elbiselerimizi ya diger özel kiyafetlerimizi cikartip üniformamizi giymesini de biliriz.. Biz kim miyiz? Biz Mustafa Kemal'in..... manevi evlatlariyiz..
Mustafa Kemal'a Malatyali, Akcadagli diyenler var.. Olsun, bizim kökenmiz de sözüm ona Malatya civarindan Arguvan etrafindan diyenler varr... Kiskanma Selanikli Imogdi, Mustafa Kemal'e sen hemseri olmazsan ben bir yolunu bulunur onun hemserisi olurum... Zitat:
|
Öff be bücür git isine be. Sen burda trollüge devam et! Ben simdi bir ziyafet cekemeye gidyim.. Canim Inegöl köftesini cekti..
Bir daha senden de resim isteyip yarana tuz basmayacagim bücür.. Aff ola. Al bu da senin göz hakkin... ![]() |
![]() |
Zitat:
|
dass ist noch besser
Zitat:
![]() |
Zitat:
pismaniye gibi bir sey galiba :) |
Zitat:
|
Zitat:
künefe isteyen varsa parmak kaldirsin. :) |
Zitat:
|
Zitat:
mal schaun ob sich noch eine meldet :) |
Zitat:
|
Kaymakli kadayif diyorum... serbeti biraz daha az olmak sartiyla.
![]() |
Zitat:
|
Zitat:
|
![]() |
Zitat:
wo bekommt man sowas? |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Das schmeckt, ganz anders und ist mega lecker :) |
Eski bir mankenim... Resmime bakin...
Ana var, ana var... Kimi ana benim gibi yigit dogurur.. Kimi ana da it dogrurur ve tas dogursaydim diye aglar durur :D ![]() |
Zitat:
haydaaaa "ask_sehidi " .. Midye ye yi Konya li veya Yozgat liya anlatmaya calisiyorsun .. merak eden gelir tadar ..:) ahahha , bu Ülkenin pasaportunu tasiyan , 75 Milyon Selanik dogum ludur , 1000 sene de gecse bu boyle kalicak :) kac "YENI/k" Türkiye yaratmaya calisalar bile :) meine Eltern sind in dem/der Dorf/Stadt geboren , wo Mustafa Kemal seine Militärausbildung genossen hat :) |
Zitat:
75 milyon Turk Selanik dogumludur demek ne salak bir seydir. Bonzai mi ictin len. Mustafa Kemal yasasa senin o eksi suratina tukururdu, rakisini ictikten sonra hem de. |
[quote=Bosphorus_;2092071]
lan embesil ....yazdiin yaziyi ..o selanki ye borclu sun .. orospu evladi ....tüm sülaleni kapseder ... |
Zitat:
lan embesil ....yazdiin yaziyi ..o selanki ye borclu sun .. orospu evladi ....tüm sülaleni kapseder ... |
Zitat:
yavsak siniz sülalece emebesil ce ... yazik ...pic yobazlarr .. |
Zitat:
Zitat:
ask_sehidi gibi üyelerin ailelerine küfür etmeye baslamissin. klavye arkasina saklanip birilerin ailesine küfür etmek sizin gibi sanal kahramanlara yakisiyor. |
Zitat:
|
Zitat:
irk tak ... isim tak ... nochmal , Türk Cumhuriyetini .. (ozaman türk) yunan toprak larinda dogan bi "Visionär" kurmu$tur eger begenmiyorsaniz .. ve Yeni Osmanlica oynamak istiyorsaniz ... gidin Osmanlinin kaybetii eski topraklarda oynayin ?? DEAL ??? |
Zitat:
Begenmedigin Osmanli ve Selcuklular olmasaydi su an Mogolistan taraflarinda Orta Asya'da camurlu topraklarda cirit oynuyor olacaktin, Turkiye'ye yerlesememis olacaktin. Turklerin bugun bu cografyada yasiyor olmalarinin sebebi Selcuklulardir, Osmanli'dir. Nasil karanlik bir zihniyettir ki bazilari halen Osmanli'dan derin sekilde nefret ediyor. Nefret edenler pillarini pirtilarini toplayip Orta Asya'da yasamaya devam etsin. |
![]() bonzai i ben mi iciyorum yoksa sen mi ? ne yazik konu buraya kadar kaymi$ .. Forum da : anem ve babam in dogum $ehirlerini arkada$la sohbet ederken (sanirim ask_sehidi) di .. Mustafa Kemalin ...askerlik egitimi aldigi $ehirde dogmu$lar dir diye bi cümle yazdim ..Forum a (research >> Manastir > bugünki Bitola) yani EX-Yugoslavia > today Mazedonia eger genel bilgin/kültürün var ise .. coğrafya bilgin (ilk okul seviyesin) ise sen bu demecini bidaha gözden gecir derim :p herhalde , Osmanli la övünüp durursunuz .. hepimiz Selanik liyiz ... cünkü kurucunun cocuklariyiz NOKTA ! |
Zitat:
gelince > eski "Ottoman Empire " |
Zitat:
ve hic bir tarafa saklanmam ama yine de kaybolmam .. |
Zitat:
|
Berlinde :)
Zitat:
Man_Bey das gibt es in Berlin. Laz böregi und kürt böregi auch :):):) haha lol ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,, |
Zitat:
|
Zitat:
.............................................. he he he, hättest du wohl gerne, sorry bist nicht mein Typ Man_Bey!!! ;););) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:41 Uhr. |