Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Gelinim olurmusun (http://localhost/forum/showthread.php?t=4446)

dicle19 18.12.2004 10:56

:-))) yok ya

bende seyrediyorum denk geldigi zaman...
seyretmesem icerigini bilemezdim zaten....
ama sonrasinda keske bunu seyredecegime ders calissaydim diye pisman oluyorum ;-)

ama dogru öyle birini hic taniyacak sansimiz olmayacakti :-)

cocochanel 18.12.2004 12:45

GErcek Ask

Insan dünyada nicin vardir? Bana göre insan ask icin yaradilmistir. Dinine asik tir. Müslümanlar Allaha asik tir, cocuklar yaslanana kadar annelerine asik tir, babalarina asik tir.

Ama en önemlisi iki yabanci insan arasinda olusan sevgi bagi degil mi?
Iki farkli insan, degisik ailelerde terbiye görmüs, hayat düsünceleri tipa tip ayni olmasa bile birbirlerine duydulari yüce sevgi.

Ask varmi? Bana göre var, ilk görüste ikinci bakista, bes yil sonra, platonik, karsiliksiz, kara sevda ve tabiki karsilikli, beraber yasayanlar, sözlenenler, evlenenler, bakisanlar, acilamiyanlar....

Ask cok güzel bir duygu, ama cok büyük oldugu icin büyük de bir aci verebiliyor, bunu bile bile ariyoruz, bakiniyoruz, chatlesiyoruz, flörtlesiyoruz...

Ask ne sin sen?
Okuyorum, meslek ve kariyer yapmak istiyorum, yinede bir erkege verecek bir aski tasiyorum ciimde ve asik olmak sevilmek ve sevebilmek istiyorum. Yeri geldiginde fedakarlik yapmak yeri geldiginde kendi düsüncelerimi es gecme ugruna...

Ask ne sin sen?

Sanirim hic bir konu bu kadar konusulmadi...yada hic bir konu icin susulmadi. Yaslinin gencin, evlinin bekarin icin hep ask özlemi var. Sevip sevilenin mutlulugu,...ah ask ne sin sen?

beni de carp sana...

Calinmis zaman olsa dahi, tek bir gün bir gece icin olsa bile sunu yasasam....nolur ya?

18.12.2004 15:39

ammaaa sansliymis o kiz ha!!

vallah helal olsun!girmak icin o eve"bahadiri seviyorum"mektuplar yaziyor,sonrada bahadir"in o olaylari ciktiktan sonra hemen ahmet"e yana$ti(vallah söylediginiz gibi cok akilli bi kiz)...ich hätte es echt erst sinem,dann dilek gewünscht.sie haben es verdient...ama bazi insalar yüzünden olmadi!neyse insallah mutlu olurlar!!!

19.12.2004 00:38

Size Anne Diyebilirmiyim?!

Hey Millet Kanal D"de yeni yarisma basladi "Size Anne diyebilirmiyim"
6 Kaynana Adayi
7 Damat Adayi (Ikiz Damat var)
12 Gelin Adayi

Ben ilk günden bitane kaynana adayina taktim!
uuppss.... jetzt hab ich den Namen vergessen

ama eve giren her Gelin adayina "ben el öptürmüyorum, modern olalim" diye dikkat cekmeye calisti
kommt sich irgendwie toll vor
ben begenmedim

sizler gördünüzmü?

21.12.2004 11:29

Weil Wir alle ja nicht zutun haben

ALso ich muss schon sagen, diese und auch alle anderen Shows die auf diesem Blödsinn aufbauen sind der Gippfel an Blödsinn, den das türkische fernsehen bisher produziert hat !!!

Mal abgesehen von den Gestalten die an diesem Blödsinn teilnehmen, tun mir die Gestalten leid, die sich diesen Blödsinn auch noch reinziehen.

Bei allem Respekt ( ja ja jeder kann tun und lassen was er will )
aber war das wohl ziel der Evalution ?
Haben wir nichts wichtigeres zu tun ?

Gibt es in einem Land wie die TÜrkei nicht Themen die wichtiger, vorrangiger usw. wären als "Hallo ich stehe darauf vor laufenden KAmeras verkauft zu werden"

Wann wird auch die TÜrkei aufwachen von diesem Dornröschenschlaf ?

21.12.2004 13:27

jooooooooooooooo

bu tarz programlar insanlarin dertlerini unutturuyor,güya "mutlu" ediyor..vahvahaha

xxsivaslikiz17xx 21.12.2004 19:02

o.T.

neyapalim herkezin kendi bilecegi bir is

xpancaro 23.12.2004 16:52

Türk seyircisi "Pop Star" gibi

BOLU - Tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter, "Türk seyircisi, televizyon kanallarındaki "Gelinim Olur Musun?" ve "Pop Star" gibi programlarla adeta afyonlanmış durumda" dedi. Kenter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 57 yıldır tiyatro sahnelerinde olduğunu belirterek, "Artık İstanbul"daki tiyatroyu doldurmakta zorlanıyoruz" diye konuştu. Abant İzzet Baysal Üniversitesi"nde (AİBÜ), Eric-Emmanuel Schmitt"in yazdığı "Oskar ve Pembeli Meleği" adlı tek perdelik oyunu sahneleyen ve yöneten tiyatro sanatçısı Kenter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: "Türk seyircisi, televizyon kanallarındaki, "Gelinim Olur Musun?" ve "Pop Star" gibi programlarla adeta afyonlanmış durumda. Tabii ki ucuzun, kolayın ve yüzeyselin rağbette olduğu bir popülizm dönemi yaşanıyor. Şu dönemde sanatsala fazla itibar edilmiyor. Televizyon, bu tür programların yanında sanatsal programlarda yapmalı. Bu denge maalesef bozuk." 11 yaşında ilk defa tiyatro sahnesine çıktığını ifade eden Kenter, 57 yıldır sahnelerde olduğunu belirterek, "Türk tiyatro seyircisi, maalesef durmadan göbekten kahkaha atılsın istiyor. Oyun çok güzel ve anlamlı olmasına rağmen maalesef İstanbul"da oyunun oynandığı tiyatroyu doldurmakta zorlanıyoruz. Oskar ve Pembeli Meleği, her insanın mutlaka izlemesi gereken yaşama dair bir oyun. Oyunda, 10 yaşındaki hasta bir çocuk ve bakıcısının dostluğu anlatılıyor" dedi.

www.yenisafak.com

originalgueler 24.12.2004 10:33

tiyatro fiyatlarini hic kiyasladinmi?

Millet zar zor geciniyor tiyatro icin bütcesi yokki ...

151 24.12.2004 15:28

Sinem the best of the year!!!

iyi günler herkese
öncelikle herkese selamlar
sinemi cok seviyorum ve detekliyorum
ve herkese soruyorum acaba ona ulasacak bir numaralari varmi diye varsa bana vere bilirmisin kendisiyle konusmak istiyorum
lütfen cevap yazin bekliyorum cevabinisi
herkesi öpüyorum fulya

hemsoline 28.12.2004 02:12

Günay hanim *lol*

yaw so scheisse und sinnlos diese sendungen auch sind, irgendwie macht es spass, sich den mist anzusehen ;)
hele hele hepsi kavga edip birbirlerine girdigi zaman ayri bir zevk veriyor onlari seyretmek hehe ;)

xxabuzerkadayifx 28.12.2004 14:59

Devlet tiyatrolari var..ucuz vallah..

ama halk ne anlar ki tiyatrodan..pancaro gibilerinin oldugu bir ülkede sanattan ne anlar insanlar?

fhmlkr 31.12.2004 12:55

türk genci asimile oluyor.

su bir gercek ki artık Avrupadaki Türk ve müslüman toplumlar yogun bir dislanmayla karsi karsiyalar. kendini medeni olarak niteleyen bu yobazlar her fırsatta türklerle ve müslümanlarla ugrasmakta ve hatta camileri bombalamaktalar. eger medeniyet bu ise biz medeni degiliz. ve olmayacagiz da!!!!

08.01.2005 19:49

o.T.

ich finde es kann sein das man die frau für leben auch in einem container findet ama wielange hält das ??? paar monate. man kann keinen so richtig kennenlernen und dann beurteilen wie die person ist weil keiner gibt sich so wie es im echten leben ist. ich würde es auch nicht tun ehrlich gesagt um meinen ruf nich zu zerstören man will ja wenn man doch nicht gewählt wird sich von der besten seite gezeigt haben oder!!!!!

09.01.2005 15:43

sende az sey istemiyorsun ha:D o.T.

ohne Text

09.01.2005 15:44

gördüm ,du meinst belma HANIM:D o.T.

ohne Text

valon 23.02.2005 16:05

hayret ben almanyada yasiyorum

hayret ben almanyada yasiyorum ama hic bir caminin bombalandigini görmedim ve okumadim. ama bazi sözde "müslüman" devletlerde cocuklari dahil öldürmekten hic söz etmiyorsun. herhalde iraktaki durumu görmüyorsun. sözde müslümanlar camilerde ne katliamlar yaptiklarini. ben bunlarin hicbirini bir almanin yaptigini görmedim. o yüzden de sucluyu hep diger tarafta görmeyelim lütfen. ama bu malesef türklerin en sevdigi seydir. daima baskalari suclu. Asimile degil ama buraya uyum saglamak mecburiyetindeyiz cünkü almanyada yasiyoruz. istemiyen türkiyeye gider tutan herhalde yok!!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:02 Uhr.