![]() |
kel basa $im$ir tarak
Zitat:
|
% 60 !!!
An itibari ile rakam bu,HAYIR % 60 önde
Türkiyenin dağlarında çiçekler açtı :) |
Zitat:
|
:)))
Zitat:
|
Alcak suratiniza tükürsek sükr edeceksiniz...Istersan bir DNA testi yaptiralim diyecegim sana fakat gerek yok sen zaten kürt ermeni kapmasi oldugunu siritiyorsun...Ben Yunan olsam veya baska bir irktanda olsam söylerim, bunda cekinecek bir durum yok.Kimse irkini secme olanagina sahip degildir.Senin gibi ne idugu belirsizler ancak irkindan utanirlar.Rabbim beni sanli bir irk olan Türk irkinin bir mensubu olarak dunyaya gönderdiyse buna sadece sükr ederim.Elhamdulillah....Oy meselesine gelince,oy calindiysa akp ve mhpoylari calindi..zaten yüzde -52-54 akp nin oy potansiyeli vardim mahp nin hicmi oyu yoktu:-))ulan sapik 2,5 milyon calinan oy magaralarinizda olabilir.calma isini siz iyi bilirsiniz.35 yildir kürt kardeslerimizin 13-15 yasinda cocuklarini calip uluslar arasi emperaylaistlere peskes cektiniz cukur mahluklar sizi ..Artik yakinda daragaclar kurulacagini sezmis olacaksinizki biryerlerinizden nefes aliyorsunuz...Buralarda zirvalayacagina fare deliklerine gizlenen sapik pkk dostlarina yardima gitsana...
Zitat:
|
Zitat:
Ben size sapık müslüman işid'lilerin yanına git diyormuyum hiç,demiyorum?Biliyorum ki sizlerin ki boş zırva,sırf taraf olmak.Okuduğunu anlamadan din seçen bir manteliteye ne anlatabilirsin ki.... Tutturmuşsunuz bir anti pkk,işinize gelmeyenlere pkk lı ilan etmeye.Buda sizi kurtarmaz...Dna gönderecekmiş manyak mı ne:))) Sen önce okuma yazma öğren sonra benimle tartışma kıvamına gir,o zamana kadar yaşarsam(Tahminen aptal olduğun için okuma yazmayı sökmen,tecrübe ve bilgi edinmen yaklaşık bir 20 yıl sürer,benim o kadar zamanım yok sanırım.Kısaca ben göremiycem)..... 13-15 yaş değil,müslüman sapıklar 9 aylık bebeklere tecavüz eden,uluslar arası çocuk ve kadın satışları yapanlar,şu anda islamiyet adına dünyayı kana bulayan işid,boka haram ve benzeri müslüman fanatiklerin işidir.Bilmiyorsan git sor bir PKK lıya kaç yaşından itibaren gerillaya adam kabul ediyorlar söylesin.Haybeden sıkma öyle.Herşey delilleri ve tanıklarıyla ortada.Müslüman köle pazarlarını duymayan yok.... |
Kiroya bak hizaya gel
okumak cehaleti giderir ahmaklik baki kalir" diyenin gecmisine rahmet seni kale aldigimi saniyorsun herhalde:-)senin düsük cümle hatalarini cikarsam boyunu gecer ermen kirosu.kalkmis burda bilginlik tasliyor daha aganin hegemonyasindan kurtulamamis ezik cukur zavalilar.Islam medeniyeti 1000 yildan fazladir cevrenize hakim oldugu halde zatanistlerin oyuncagi olmaktan seref duyacak kadar ahmak cukur bir yasam sürüyorsaniz kabahat bizimmi..Hazinenin üzerine acliktan geberen sürüngenlerden farksizsiniz.Zerre serefiniz olsaydi, capulcu aponun biryerlerini yalayip size insanca yasama firsati taniyan Müslüman Türk milletine ihanet etmezdiniz.Gecti artik o eski putperestlik devri.Ya insanca yasamayi ögreneceksiniz yada efendilerinizin kulu kölesi olmak icin anadolu topraklarindan defolup gideceksiniz...gelki sizi kullananlar da size sahip cikacagini sanmiyorum...ihanetci cukur mahluklar
Zitat:
|
Zitat:
Bilgi ve uslup üzerine gelişmek gibi bir kaygın varsa yiğitkızım bana başvurabilirsin.Yöntem üzerine,sana tavsiyelerde bulunabilirim.Geri kalan zırvalarına cevap bile yazmıyorum,adı üstünde zırva,yani deli saçması.. |
Cumhurbaskanimi sectin? Basbakanmi sectin Yobaz? neye evet dedin
Zitat:
sendeki kafa bende olsa bende evet derim,bu Mal'in kafasini ku$a taksalar,Ku$ ters ucar. Ati alan deyil-ati calan üsküdari gecti.gizli fetö hayrani 16 nisan Erdogan ortagi "unutma" bu ülkeyi kuran Atatürk ve arkadaşları emperyalizme,işbirlikçilerine karşı kurtuluş bayrağı açtıklarında %1 bile değillerdi. |
O sen ancakmi uyandin or...
Ati alan seni coktan bindi gecti be köprü alti kancigi..Ne oldu pkk li tokmakcilarina catmam cokmu zoruna gitti.artik öyle istedigin gibi onune gelene domelip bu milletin genclerini ifsat edemiyeceksiniz.Artik yakinda ne idugu belirsiz tapanaginizida zihniyetinide selanigin cöplügüne postalayacaklar...siyonizm ve batili emperyalistlerin bir nolu usagi olan m kemali neden bukadar yere göge sihtiramiyor emperyalistler hic düsündünmü? kancik...putperestler düsünemez biliyorum fakat yinede seni düsünmeye davet ediyorum...yoksa ciyak ciyak bagira bagira cukur bir hayat sürüp pisligin icinde sürüngenler gibi yasamaktan zevk almaya devam edeceksiniz.geberene kadar.esas rezillik ondan sonra devam edecek, zira alemlerin Rabbine tapacaginiza bir pice tapmanin ne oldugunun hesabi cok agir olacak....Ah keske su yigit adami dinlese<ydim diyeceksin.. degil...neyse bu sana son nasihatim olsun bundan sonra bana sürünma maaz Allah kimbilir fikir yapinda oldugu gibi vucudundede ne virusler tasiyorsun.. Host:
Zitat:
|
....
Zitat:
|
ooooo kimler gelmis kimler
Vaybee nin 1 numarali dürzüsü gelmis :D
lan sen herkesi karin mi saniyorsun, burda cirpinacagina git karinin mendilciligini yapta cebin para görsün bu ithal damatlarda hep ezik oluyor ne hikmetse!!! Zitat:
|
nasilda Lara ya yalakalik ediyor ,
devam et d devam et yakisiyor
Zitat:
|
Burayi reklam panosumu sandin deyuz
ikide bir deyuzluk yaptigini aciklamana gerek yok...ne poh oldugunuz belli....demek sendin karini, kizkardesini yedi sülaleni pazarlayan ...Burda müsteri zor bulursun kavat baska kapiya...
Zitat:
|
...
Zitat:
Sen ve senin gibi tüm ahlaksız yobazlara karşı kadınlarımızı savunmak,boynumuzun borcudur.Beyinsiz yobaz olmasan,benim daha önce Lara veya diğerleriyle tartışmalarımı görürdün. Zaten senin amacın burada gündem değiştirmek,başka birşey değil. Yine söylüyorum sen ve diğer yobazlar Lara nın bir saç teli kadar ederi yok...... |
ulan onun bunun yosmalari
aylardir yedi sulalenizi, karilarinizi, kizlarinizi lara-larinizi ortanin mali ettiniz..burda hayir kampanyasi yapiyoruz adi altinda agiza alinmayacak küfürler saydirdiniz orospilariniza, utanmadan cekinmeden birde bayanlari korudugunuzu zirvalamaniz var ya, tam bir klinik vakia...bu davranis bozuklugunuz ibneler kerahanesi cukurlari oldugunuzun bariz isbati olsa gerek...Zaten Apo tapanagazda ibne oldugunu alenen aciklamisti
Zitat:
|
...
Zitat:
Zorunuza gidiyor değil mi kadınların siyaset yürütmesi.Köle gibi evde otursun,birey olarak yaşayan biri olmasın istiyorsunuz.Çünkü birey olan aydınlanmıştır,sizin zırvalarınıza kanmaz,sizin malınız olmaz. Şuna inanın yobaz bir müslümanla evli olan kadının,randevu evinde çalışan kadınla arasında hiçbir fark yoktur.Bu yobazlar;bir hayvana veya bir eşyaya sahip olur gibi bakarlar kadına... |
Bay Yobaz
Zitat:
Attan dü$dügünü bilmesek inanicaz Yobaz -Adalari yunana veren sizsiniz,barzaniye bayrak diktiren,pkk ile müzakere yapan siz,Fetöyü sizdiran siz-vatan haini biz.nasil oluyor bu. Devlete,hukuka,emniyete,orduya,bilmen nerenize kadar sizmi$,hepinizin g.ötüne saray mührü vurulmu$,teröriste usaklik edenler $ehirlerin icine silah yerlestiriken görmezden gelen siz,fetöye ne istedinizde vermedik diyen siz,vatan haini biz.Müslümanligda ele almi$ Yobazlar,kimseye vermiyorlar.Oh ne ala dünya Ortalama kahve kültürüne bile sahip deyilsin Bay yobaz Kendini savunamayan aciz,zavalli,adi bir yaratiksin,hic bir konuda zere kadar bilgisi olmayan,okudugunu kavramayan,kelime hazinesi normal insan profilinin kat kat altinda olan zavalli,aciz kültürsüz,görgüsüz,cahil bir yobazsin...ancak ney lan kekeme?iftira atarak,yapabildigin tek sey yobaz iftira atmak,yobazin kendini savunma sekli küfür,okudugu yazilarin bir kelimesini dahi anlamadigindan emin olabilirsiniz...maksat Yobaz gündemde kalsin.Yobaz sana neye evet dedin diye soru sorum,Cumhurbaskanimi sectin,Basbakanmi sectin? Annanin hayat hikayesini yaz demedim.Bosuna demiyorum sendeki beyini kusa taksalar ters ucar diye Forum okuyucularina benden bir soru.. Siz hayatinizda utanan bir hayvan gördünüzmü? Ben görmedim Gören varsa yazsin bu Yobazin sifatina tükürün,aksi taktirde hayvanlara hakaret olur |
biraz gecrek tarih oku.kaltak..12 adalari kerkuk musul batumu ve dünya müslümanlarinin basi olan hilafet makamini gavurlara satan, p kurusu senin tapanagindir....
Zitat:
|
Agam pohunu yiyem diyen alcaga bak:-) Lan sizde kadinin degeri simdilerde 10-20 dolara kadar dusmusken gelmis burda kadin haklarindan bahs ediyorsun..deyyuz..yedi sulaleni satsan üzerinede mansubu oldugun idolu koysan bir namuslu müslüman kadini satin alamazsin...BUNU BÜTÜN DÜNYA BILIR..sen hangi magardan zirvaliyorsun..git yoldaslarina yardim ede silopide zor durumdalar buralarda iskembe kahramanligi ediyorsun
Zitat:
|
....
Zitat:
Halüsülasyon görüyor baksanıza.Yada işid ile birlikte kadın pazarlığına soyunmuş bu pezo.İşid in şengal de yezidi kürtlerine saldırıp,kadınları 6 yaşındaki çocuklara kadar cinsel obje olarak satan bu komprador müslümanlar.Bu konu üzerinde kendince aşağılama yapan yine bu müslümanlar.Sizin dininizin ederi bu işte,sırf cinsellik başka birşey yok.Cennete gidiceksiniz yalanıyla vaad edilen hurilerden,savunmasız halka yapılan saldırılardan elde edilen ganimetlere kadar sırf cinsellik.Bence sizler sapkınsınız farkında bile değilsiniz.... TEKRAR EDİYORUM; Yobazlar la evli olan bütün kadınların,eşya olmaktan,cinsel obje gözüyle bakılmaktan başka ederi yok.Bu yobazlar kendi kadınlarını hayvan olarak görürler ve hayvan muamelesi yaparlar.Karakterli bir kadın bunların yüzüne bile bakmaz... Birde eğer onur diye birşey varsa sende(Ki hiç sanmıyorum),gerçek nickinle ortaya çık.Bak ben biliyorum kim olduğunu,çünkü geçen ay karıştırıp nickleri LARA ya cevap yazdın,sonra da sildin o yazıyı bu nickle girdin... |
Pkk Terörist kalintisi..
nereni yirtarsan yirt rezil terörist kimligini bize yamayamazsin...Yedi sulaleni arastirsan benim gibi bir yigite rastlayamazsin..sadece elinize degil zihninize bile besikteki bebeklerin kani var..alcak mahluklar..ibne aponun gayri mesru picleri..Sizi ne tarih nede anadolu halki aff etmeyecektir.avrupada önünüze iki parca ekmek atan epmeryalistlerin kucaginda kendinizi eminde his etsenizde onlar bile kurtaramayacaktir sizi
Zitat:
|
Naber leng Pic kurusu,yine bir yerlerinde pireler ucuyor kekeme
Zitat:
Allahin laneti üzerinde olsun yobaz,senin belani Allaha birakaninda Allah belasini versin. Yalanın iftiranın tezviratın cehaletin dibini bulmuşsunuz,siz yobazlar tayibe kul köle olmsunuz,sizde zere kadar Allah korkusu olsa tayibin usagi olamzsiniz.Siz bir alem, karilariniz kizlariniz baska bir alem,talibe kuma gideceksin deseler, ip hoplaya hoplaya giderler,tayip deseki karini gönder ,düsünmeden yaninda annanida gönderirisin...hem müslüman dersin ama sallamak serbest,haram serbest,iftira serbest,kul hakki serbest,calmak serbest..Sizin inancinizda,allahinizda tayip,tayip caliyorsa haram deyildir,tayip dediyse dogrudur,tayip almissa ne olmus diyerleride aldi,tayipe göklerden haber geldi,telefon acmislar talibe...ne rezil insanlarsiniz ya.. Ya$asin Kurdistan,keske öcalanda aramizda olsaydi diyen Barzanin sarayini siz insa atmedinizmi? Barzaninin babasina anit mezarini siz dikmedinizmi?Kürdistan amerikan elciligini siz yapmadinizmi?Kurdistan silahlarini kuvetlerini,Türkiye Cumhuriyetinin bayrak tasiyicisiTHY ucaklari tarafindan tasitmadinizmi? AKP Milletbekili PKK secime girsin secilsin demedimi? AKP MIlletvekili bagimsiz Kürdistan icin silah kullanabilirsiniz demedimi? AKP Milletvekili Pkk terör örgütü degildir demedimi? AKP PKK lilari haburda havai fisekle karsilamadimi? Apoya Diyarbakir meydaninda ulusa seslenis konusmasi yaptiran AKP deyilmi? PKK nin $ehirlerin icine silah dösemesine göz yuman AKP iktirai deyilmi? Fetöye ne istenizde vermedik diyen ,kendi milletini silah cektiren yine AKp iktirai deyilmi? Sabahlara kadar Fetönün g.ötünü yalayan saygin adam Fetö diyen Akp trolleri deyilmi? Diyarbakirda Türk bayraklarini indirip Kürt bayraklarini dikerken gikin cikmiyordu ,Barzanin kanli teröris onur konugu olarak agirlanirken rahatsiz olmadin da ,Atatürk sayesinde üzerinde yasadigin topraklarda -Atatürke iftiralar atiyorsunuz yobaz.. sizin yaticak yeriniz yobaz kul hakki var sizde bedua var üzerinizde fakir fukaranin ahi var,beduasi var...teröristin basi allahla fakir fukarayi kandiran AKP ikdidari |
Zitat:
KP Milletbekili PKK secime girsin secilsin demedimi? AKP MIlletvekili bagimsiz Kürdistan icin silah kullanabilirsiniz demedimi? AKP Milletvekili Pkk terör örgütü degildir demedimi? AKP PKK lilari haburda havai fisekle karsilamadimi? Apoya Diyarbakir meydaninda ulusa seslenis konusmasi yaptiran AKP deyilmi? PKK nin $ehirlerin icine silah dösemesine göz yuman AKP iktirai deyilmi? Fetöye ne istenizde vermedik diyen ,kendi milletini silah cektiren yine AKp iktirai deyilmi? Sabahlara kadar Fetönün g.ötünü yalayan saygin adam Fetö diyen Akp trolleri deyilmi? Diyarbakirda Türk bayraklarini indirip Kürt bayraklarini dikerken gikin cikmiyordu ,Barzanin kanli teröris onur konugu olarak agirlanirken rahatsiz olmadin da ,Atatürk sayesinde üzerinde yasadigin topraklarda -Atatürke iftiralar atiyorsunuz yobaz.. sizin yaticak yeriniz yobaz kul hakki var sizde bedua var üzerinizde fakir fukaranin ahi var,beduasi var...teröristin basi allahla fakir fukarayi kandiran AKP ikdidari hadi bunlarin hicbiri olmadi desene kekeme yobaz |
Zitat:
sen elalemin karisini kizini birak birazda sizinkilerden bahsedelim su kasada oturan yiyip yiyip sicmamis cinsinden olan ..yada pezevenkligini yapan enistenden bahsedelim ne dersin yobaz bunlar karilarini acikir diye tuvalete göndermiyorlar sanirim.. |
Yiğitkızıma;
Yiğitbacım burada daha önce Nur bacı vardı,benimle kavga ederken hemen,hakaret etmek amçlı,kürt,kıro,Pkk lı terörist falan filan yazıyordu.O kadar dedim ki sen bunları yaza yaza millet kaanat getirdi benim Pkk lı olduğuma,halbuki Pkk değilim...Hep bu Nurun yüzünden,bir nur taş attı kırk ozan çıkaramadı :)))
24 nisan 1972 de kurulmuş illegal bir partinin sempatizanıyım.Önderim İbrahim KAYPAKKAYA ..... bizlere PARTİZAN,TİKKO,KİRVE derler vs..... Fazla ciddiye alıp senin gibi bir bacıya cevap vermek istemiyorum Yiğitbacım.... Bu yazdıklarım genele,artık rahatsız edici olmaya başladı,herhangi bir milliyetçi kefeye koymaları,kaldı ki milliyetçilik anlayışlarımızda farklı,sizin ki millet benim ki vatandır..... |
Zitat:
hayir ozan!nur deyil ,burada sana herkez Pkk yanlisi dedi ben dahil.. forumda türkiyeden katilan bir user vardi bosboros sana PKK bir terör örgütümüdür deyilmidir diye soru sordu...sende hayir deyildir dedin..bu ne anlama geliyor? okuma yazma bilen türkce anlayan herkes bilirki PKK bir terör örgütüdür ve bu terör örgütünü desdekleyen büyülten ,sehirlermize kadar silah dösemelerine göz yuman AKP iktidaridir ,ve icinde zere kadar Allah korusu olan her insan bunu inkar etmez edemez Pkk örgütü yillarca kendi cikarlari icin kürt haklini kullanarak daglara cikartip öfke,kin ve nefret asilayrak cehaletlerinden faydalandiysa..AKP ikdidari ayni sekilde dini siistimal ederek türk haklinin cehaletini kullandi,AKP ikdidari önce basbakan sonra cumhurbaskani olabilmek oy alabilmek icin türk halkini kullandigi gibi terör örgütünüde kullandi...kürtlerden oy alabilmek icin sehirlere kadar girmesine göz yumdu dagda kanli teröristi meclise soktu...fakir fukara türk ve kürtlere oldu.. tek bir devlet vardir oda TC dir...oda TC seven her türkün,kürtün alevinindir,ermenindir,insan TC seven koruyan her milletin...Türkünde Vatani TC Kürtünde Alevininde,Ermeninde...gecen yil kendini Bombanin üzerine Atan Vatanini milletini seven bir KÜRT askeriydi...TC ve milleti icin kendini bombanin üzerine atmaktan bir saniye bile cekinmedi...NURLAR icinde yatsin Kurdistan isteyen kürt bayragi isteyen defolsun gitsin iraka |
Hayır;
Zitat:
|
Zitat:
HItlerden sonra kendi halkini bu kadar ezen,kullanan,eziyet eden terör örgütü PKK örgütüdür. Kürtleri kin ve nefretle asiliyarak daglari cikmalarina cahil kalmalarina neden olan ksidir...simdi bütün dünya terör örgütü barzaniye savas ilan etse ondan yana mi olmaliyiz?onca masumun insanin kanina girmis,alcakca pusu kurmus,kendi halkinin cehaletinden fadyalanip yobazlasmasina neden olmus,bebek katili,aske rkatili...sen olayi teklestiroyrsun,bütün dünya kürtlere deyil Terör örgütüne karsiydi bunlarin arasinda türk ve yabanci teröristlerde vardi cogunluk kürtlerdi....PKK bir terör örgütüdür buda bir gercektir..savunulacak bir tarafi asla yoktur |
Ben Müslüman bir Türküm.ülküm Islamdir yani seni beni alemleri yaratanin nizamindan baska nizam tanimam.Besyüztane basim olsa hicbiri sizin taptiklarinizin karsisina egilmez.Kaypaklik yapip kivirmana gerek yok...Kaypak kaya ne pohsa apoda pkk de aynidir..yani onbinlerce masum insanin kani ellerinize zihinlerinize bulasmis katillersiniz.velevki tetik cekmemis olun.acanki destekliyorsun ayni katilsin.burda humanistlik taslayarak insan olamazsin..hayvan bile olamazsiniz..Ancaka gercek bir pismanlik duyup kürt Türk halklarindan özür dilersaniz , o zaman kardesim bacim olabilirsin...
Zitat:
|
Zitat:
apo,fetö,tayip neyse Pkk da odur..Nokta benim canimida daha fazla sIkma ,yazacaksan ahlakli bir sekilde yaz,yazamiyorsan defol. |
Offf LARA
Zitat:
Kaldı ki Kurtuluş savaşında ve akabinde,Hep kurulan cümle şudur görüşmlerde,bizler Türk ve Kürt uluslarını temsil ediyoruz... Kürtlerin Kurtuluş savşı yıllarında nasıl ki ayrılma gibi bir fikirleri yoksa,gelinen aşamada da yok... Kaldı ki sen realiteden uzaksın,bu açıdan bakınca doğruyu göremezsin.Kürt halkı son 30 yılda aydınlanma devrimi yaptı dersem yanılmamış olurum.... Savaş acıyı,zulmü,ölümü getirmekle beraber toplumlarıda geliştirir.... Pkk nın yaptığı en büyük yanlışlardan biri kitleye yönelik katliam eylemleridir,ki ben bu tür eylemleri terörist eylem olarak görmüşüm ve öyle yazmışımdır... Bir halka veya bir ülkeye yönelik tüm saldırılarda,saldırandan yana olup,saldırılana karşı mı olmalaıyız.Yani Kobane de İŞiD ve destekçileri,İsrail,Amerika ve onun buradaki candarmalığını üstlenen Akp yi mi desteklemeliyiz.Düşünmesi bile kötü,dünyanın tüm pisliklerinin organize ettği savaşta(Ki kendilerine göre çıkar hesapları olan),pisliği yaratanları mı desteklemeliyiz,yoksa ona karşı olanları mı. Türkiyede bir iç savaş var ve bu taa Özal zamanından beri bir şekilde bitirilmek,bir anlşmaya varılmak isteniyor,ama tam o yönlü Halk bilinçlendirilirken,Uluslar arası silah satıcıları bir şekilde ortalığı yeniden karıştırıyor.Bunu yaparken de önce millyetçi duygulara oynuyorlar..... O kadar karmaşık bir konu ki bu,anlamak için ulusların kendi kaderini tayin etme hakkından,ulusların nasıl oluştuğuna kadar okuman,araştırman gerekir.Çok uzun bir konu,ve sadece bir iki kelimeyle anlatılabilecek bir konu da değil... |
pislik sen daha düne kadar ozanin altina yatiyordun..ne oldu birden degistin..birbirine toz kondurmuyordunuz..Pkk fetoyu doguran senin tapanagin kemal oldugunu bilmiyorsan ögrenda öyle gel...
Zitat:
|
Yiğitkızıma;
Zitat:
Sözde bana türkçe absürt yapıyor,taşlama sanatına öykünüyor,içi boş bir iki rapça yazıdan başka bir halt bildiğin yok,yazdığın herşey bir yerlerden okuyup ezber paylaştığın şeyler. Fikirlerinin ekletik olmasından belli... Akp iktidara geldiğinden beri kaç kişi öldü biliyormusun?Bu katliamları yapanları biliyormusun?Bu katliam yapanları lojistik desteği kimin verdiğini biliyormusun?Akp arcılığıyla son 10 yılda tüm dünyada yaklaşık olarak 3 milyon insanın öldürüldüğünü biliyormusun? Hani bir söz varya,dinime küfreden müslüman olsa.. Anlamadığım şey 30 binden fazla insan öldü bu iç savaşta,neden 10 binlerce diyorsun,yavaş yavaş 10 bine çekip,kürtlere sahip çıkmayacaksın sanırım..... |
kivir kaypakkaya kivir...Ben hicbir parti pirtinin ideolojinin hovardaligini yapmadim yapmamda...Hatalarini yüzlerine söylerim dogrularinida desteklerim..senin zerre vicdanin varsa sabahlara kadar uyutmamasi lazim seni...50 BIN TÜRK KÜRT HALKININ KANI BULASMIS EL VE ZIHNINIZE halen burda insanlik taslayabiliyorsan tüküreyim senin insanligina..defol karsimdan sarlatan ..Emperyalistlerin kiralik katilisiniz bunu dagdaki coban bile biliyorken halen kaypaklik yapmanin anlami yok
Zitat:
|
....
Zitat:
Siyasi fikir ayrılıkların olması başka,bir insanın genel tavrı başkadır.Daha öncede yazdım şimdi de yazıyorum,Bütün yobazların toplamı Lara nın bir saç teli etmez. Hem ne biçim insansınız siz ya,bir kadın size karşı yazınca,neden hakaret ediyor,onuruna saldırıyorsunuz?Sebep ne boynuzlandın mı yoksa? Genelde noynuzlananlar bu tür hakaretleri eder.... |
Zitat:
t$k ederim Ozan, Siyasi tercihimi ne olursa olsun ortak yönümüz Vatan TC olmali |
Hernekadar vurussakta hakini yemem..Lara kendini savunabilecek gücte ve birikime sahip, neden ikide bir yalakalik edip durursunuz ona,,,senin gibi birkac adam gecinen soytaridaha var buralarda Laraya yalakalik etmekten bir hal oluyorsunuz...Ya nekadarda kaypakmissiniz ya omurgasizlik bu olsa gerek:-))
Zitat:
|
...
Zitat:
Kaldıki ben Lara yı savunuyorsam bundan sana ne? Hem Lara senin gibi bin yobaza taş çıkarır buna inan.O bir Amazon :) |
Zitat:
SEnin karmasik dedigin konuyu senden iyi arastirdim bilmedigim bir konu hakkinda yorum yapmam Bir yalanı otuz be$ yıl aralıksız nasıl söylerler anlamiyorum, Allahım bu ne kafayı yemişlik bu ne cildirmislik ,önce kürt sorununu bülbüllestirdiniz,sonra siyasi cözümü bülbüllestirdiniz. bu yalani ben sana archivden almis bilgilerle kanitlaya bilirim..ya sen? hanki ulusun? kürtler daha önce basli basina bir Ulusdu kendilerine ait bir vatanlari vardida bizmi ellerinden aldik? Kürtce denilen dil Selcuklunun kullandigi dil degilmidir?Osmanli döneminde en cok itilip kakilan kücümsenen dil Türk dilidir.Kürt halki aydinlanmak istedi de bizmi kar$ilarina ciktik?Amerika ve Avrupayi arkasina almi$ terör örgütü Pkk toprak istiyor... Toprak verilir mi kim vermiş tarihte benzeri olmuş mu böyle bir akıl almaz manyaklığı habire üstelik daha minnacık cocuklarin kanı ortadayken dillendirenler bu çıldırmış kafayı kimden aliyorlar,aptalligin deliliginde bir siniri var.sinsi tezgahlarla 30 yıl Türkiye halkının galeyana gelmesini ellerini ovuşturarak beklediler..etnik çatışmanın adına dahi özgürlük demokratik hak koydular. Otuz yıl aralıksız etnik, Kürt, mezhep, Ermeni diye diye bilinçle tasarlanmış yeni bir bilinçaltı’ çalışması yaptılar.Türkiye halkının Anadolu halkının direncini yıkmak için ellerinden geleni yaptilar.Sonunda tayip erdoganida kafaladilar,sabah aksam,siyasi cözüm,siyasi cözüm,Tvlerde gazetelerde??neydi o Oslo görüşmeleri Habur açılımları, Güneydoğu’da bin zorluklar içinde görevini yapanları dahi sırf masada PKK istiyor diye içeri attılar, şimdi ne diyor Tayyip Erdoğan, ne versek doymuyorlar diye kendi itiraf etti. Kürt kadinlari terör örgütü Pkk nin pesinden daglara cikip ellerinde sillahla Türk askerine ates acmak yerine birlik olup haklarini savunsalardi.kücücük kizlarini,cocuk yasta oglan cocuklarini, terörist agalarinin gönüllerini yapsin diye daga göndermek yerine ,birlik olup cocuklarina sahip ciksalardi.kocasi öldü diye kaynina kuma verilen kürt karisi ,ben kaynimin altina yatmam diye alip silahi kafasina siksaydi.kuma üzere kuma gitmek yerine birlik olup haklarini aga beylerine karsi arasaydi onlara bas kaldirsalardi,13 yasinda bir kiz cocugu 40 yasinda 4 kadinla bir adamla evlendirilirmi? bu hanki dine,imana hanki inanca sigar söylermisin??? kizlarinizi,cocuklarinizi okutun diyen ögretmenlere silah ceken ,sonrada silahi 7 yasinda bir oglan cocugunun eline tutusduruveren hasta ,piskopat bir Ulus dan bahsediyorsun.YIllardir madur bunlar,İnsana kuvvet topluma dirlik verecek kardeşliği demokrasiyi güçlendirecek tek yazılarını görmedi.Ben KÜrtü seven koruyan savunan bir cok Türk taniyorum,ama TÜrkü seven TC seven bir tek KÜrt tanimiyorum...BUnlarmi madur ?ASIL madur TC ve Türk halki...Kürtler yillardir TC kanayan yarasi,cehalete taraf secmis Türkiye topraklarinda belese yasadilar...Kürtler hersey oldu türkiyede ,tc bunlara her firsati verdi Statesikleri bakarsan emekliye ayrilmis 10 kisinin 8 Kürt Doktoru,3 Kürt ögretmeni,6 Kürt Avukati,Cumhurbaskani oldular,basbakn oldular,bakan oldular...bunlara elini veririsin kolunu isterler...sen terör eylemine ugramis ulusu savunacagini,yillardir bunlara katlanmak zorunda kalan Türk halkina,Vatan sever kürtleri savun...Bunlarin savunucak yani kalmadi...bunlarin bus sekilde kendilerini yansitmalari hoslarina gidiyor.BU saldiriyi TC yapmadi onlara aksine kimse istemezsen sahip cikti.Ameikaya usaklik yapan Maho ogalari yapti,silahla,tüfekle,arkasindan giden kendileri...ATATürk ve Türk halkinin tek sucu bunlara sahip cikmak... sanki 1 dünya savasindan sonra türkler varlik icinde yiyip iciyor,saraylarda yasiyor,kürtlere iskence ediyorlardi.. türkler hanki sartlarda almanyaya geldi,ve kolsuz bacaksiz ceplerine 50 Mark sIki$tirilarak nasil ülkelerine gönderildi haberin varmi senin???eziklikmi alsana eziklik,madurluk mu al sana madurluk,hitler yahudilerin kafalarini kaldirim taslarinda nasil parcaladi biliyormusun?ve benzer ne iskenceler yapti besikteki bebegine kadar....simdi sen burada neyi savunuyorsun ? terör örgütüne kul olamyi tercih etmis bir ulusumu.Sen asil o Ulusa madur kalmis Vatansever Türk halkini savun |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:34 Uhr. |