Zitat:
Zitat von OnMyOwn
(Beitrag 2057553)
Ya millet abartmayalim. Saka mahiyetinde gelisigüzel söylenmis biseydi. Ciddi ciddi anmachen filan etmedi beni yani. Bosverelim bunlari kisisel kavgalari birakalim artik.
Ayrica Burak Özcivit falan Kivanctan daha yakisikli.:-)
Neyse herkes kendini güzel görürmüs :-) Dogruda olabilir ne diyelim? Allah her türlü mesut etsin :))
|
Güzelim isin orasi öylede mesele zaten sen degilsin. Sen olmasan baska bir sey üzerinden patlak verecekti bu is. Akacak kan damarda durmaz..
Aslinda mesele cok daha baska.. Üzerine alinma sen.
Bir keresinde yolda bir cocuk gördüm aslen Kirikkale Sulakyurt'lu, benim hemserim sayilir. Cocuk 18 yasinda idi ama Allah onu bi yakisikli yaratmis, o da yetmiyormus gibi icinin güzelligi de disina yansimis.. Aura mi diyelim, Ausstrahlung mi diyelim. Ne dersin de cocuk süper yakisikli, bir o kadar da mütevazi.. Ona söz verdim, evlenecegi kizi ona ben sececegim :D
Analar neler dogrur! Güzellik gelip gecici bir sey. Dünyada her seyin fani oldugu gibi oda fanidir. Ama bu pörtlek kurbaga gözlü ve Theo Waigl kasli durumu buaya getirdi. Jetzt ist der point of no return erreicht... Düsseldorf-Derendorf'un bütün kizlarini s....tim diye diye böyle harfi harfina aciklamada bulunmustu bu Puffgänger.. Bende ona boyunun ölcüsünü vermek istiyorum :D
|