![]() |
Zitat:
|
Zitat:
Bu bir, ikincisi, senin hakkinda artik kac kisiden email aldigimi bile unuttum, Senin escinsellige yatkinligini mi yaziyim, ya Kod ve "Natursekt" yani idrara olan tutkun mi? kadinlara damardan hikaler anlatman mi? "Benim cok sevidigim birisi vardi hayatimda da, o kansere yakalandi ve vefaat etti, ondan sonra kadinlara ve aska inancim kalmadi" yalanlarin mi? Benim hakkimda ulu orta ettigin küfürler ve yalanlar mi? Kenan bu yollarin sonu hüsranla biter.. Isik evlerinden kerhanelere yolunu sasirtma, sasirtirsan böyle olursun.. P.S. Burda elbette aklim selim olan samimi inancli Nurcu ardasalara diyecek sözüm yok. Bir cemaatin parcasi olmayin diye uyarmaktan fazlasini demem.. bu ayri bir konu... Sayende Vaybee'nin seviyesi iyice düstü.. Insan senin yazilarini okuyunca midesi bulaniyor.. Vaybee'yi de kendine benzettin... |
Zitat:
|
Zitat:
o mailleri acikla. öyle mailler olmadigi icin aciklayamiyacagini iyi biliyorum. arkadaslar bu tür insanlar daima birseylerin arkasinda saklanmaya calisir. kendi rezilligini baskalarindaymis gibi gösterirler. küfür konusuna gelince herkes kimin küfür ettigini gözleriyle gördü. kim kime ne demis ve kim karsilik vermis veya gülüp bu dengesizin küfürlerini ciddiye bile almamis görebilirsiniz. bu tür kacisa ve kivirmaya müsade edemem ve hodri meydan diyorum. acikla o mailleri. screenshot yapip bizle paylas. tabiki serefini kurtarmak istiyorsan bunu yaparsin. veya cikip özür dileki affedeyim. bak lastosch senin bu yaptiklarini afsar karilari bile yapmaz. @arkadaslar bir kerede ben haksiz cikayim. bu basiretsiz olmayan mailleri aciklayabilse :) |
Zitat:
Ben senin gibi Hampelman, türkiye'deki arkadaslar da anlasin, palyaco degilim. gentlemenler bir bayana verdigi sözü tutarlar ve hic bir seyini aciklamazlar.. Ama bu bilgiler sana yabanci gelmiyor degil mi? Natursektci? :D Ehh kiu arkadasin nerde ve ne zaman kansere yakalanmisti? :D |
Zitat:
gücünüz yetmeyince baskalarinin arkasina saklanmayi marifet biliyorsunuz. o mailleri acikla dedim. aciklamayan serefsizdir. öyle maillerin olmadigini ikimizde biliyoruz lastik. beni düsündüren bir konu var o da bu kadar igrenc fantezileri nerede üretiyorsun? lütfen kivirmadan mailleri paylas bizimle. screenshot yapmak cok basit. bilmiyorsan ben sana anlatayim. |
Zitat:
Ben burda Tülayi' Müll'ayi tanimam Kenan. Tülay'in adini anip duran sensin.. Zaten belirli bir süre sonra kendilidinden siliniyor onlar ve bir cogunu da okuduktan sonra kendim siliyorum Kenan... Hani Cobra übernehmen sie filmi var ya.. Diese Nachricht löscht sich in 10 sekunden von selsbt.. Hem sorulmasi gereken soru sahis degil, icerigi.. Icerigini de ben sana acikliyorum. Su kanserli kiz ardasinin meselini biraz anlatt vaybee'de kadinlar biraz üzülsünler :D |
Zitat:
sen onu bunu birakta serefini kurtar. senin dediklerini bir kelimesi bile dogru degil. Kenan deyip zirvaliyorsun. istersen benimle beraber olan baska bayanlara sor benim ismimi. baka daha ne isimler ögreneceksin :) cehaletinde siniri var diye düsünürdüm ama öyle degilmis. bak aylar öncede ayni yalanlara basvurmustun. bana bir bayan resmini gönderdi demistin ve ben sana o resmi acikla dedigimde elli göbek attin. simdi yine mail var diyorsun ama yine göbek üstüne göbek atiyorsun. lastik senin gibi afsar karilari bile önümde dans etmedi, sen onlarida gectin. |
Mülltoni ben sana isimlerini belki aciklarima eger sende önce su kanserli kiz ardasi meselesini aciklarsan olur mu?... Bekliyorum
|
Zitat:
ama yoksa sen ........... ol. sana serefini kurtar ve screenshot acikla dedik sen hala kiviriyorsun. bu kadar yalanina mahalle agziyla cevap verecegim ama terbiyem buna müsade etmiyor. o noktalarin yerine ne gelecigini sen cok iyi biliyorsun ve bu sekilde kendini ......... ilan ettin. daha fazla batmadan ya screen acikla yada özür dileyip cik aradan. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:44 Uhr. |