![]() |
Stimmt nicht. Konnte seine Frau nicht
überreden. Sie wollen in Istanbul bleiben. Deshalb hat er auch alleine in Istanbul weitertrainiert.
Paf takimiyla antrenmanlara cikmayi göze almisti yani. Glück für ihn, dass jetzt Riza da ist :)) |
o.T.
28 Ocak 20:00 Konya - G.Saray 1-2
29 Ocak 16:00 BŞ Ankara - A.Sebat 2-1 29 Ocak 16:00 Sakarya - G.Birliği 0-1 29 Ocak 16:00 D.Bakır - İstanbul 2-1 29 Ocak 19:00 Beşiktaş - Malatya 3-0 30 Ocak 14:00 G.Antep - Denizli 1-2 30 Ocak 14:00 Trabzon - Kayseri 2-0 30 Ocak 14:00 A.Gücü - Samsun 3-1 30 Ocak 19:00 F.Bahçe - Ç.Rize 2-0 |
AhmetDursun Gol Atarsa...
... hepinize cay ismarlayacam hehe...
hadi Ahmet göster kendini gol bekliyorum senden kocum benim ! A.D. |
Heute erste Überraschung
Nachdem Konya Bjk verabschiedet hat, wird heute galatasaray ohne Punkte nach Istanbul fahren. Wenn ihr schlau seit wettet ihr auf Konya.
wir gewinnen auch mit 10 Spielern gegen GS ;-) |
Ahmet Dursun...
A.YIldirim, Mustafa Dogan, Okan Buruk, Tayfun, Emre Asik, Ali Günes, Murat Sahin GITSIN !!!!
|
es ist doch keine überrascung mehr...
wenn Konya oder andere kleine Vereine gegen die grossen gewinnen oder ?
|
niyeyse hep birisi gidiyor haha
AhmetDursun - Seba Gitsin
AhmetDursun - Bosque AhmetDursun - Ramazan, MuratSahin, Ahmet Yildirim, Mustafa Dogan, Berkant, hehehe usw. |
für mich nicht aber für die anhänger
der "großen" clubs
ich war letztens im wettbüro da meinte der besitzer bjk konyaya 5 cakcak, haha da kam mir das lachen. 90 minuten später habe ich meinen gewinn bei ihm abgeholt was glaubst du wie der doof geguckt hat |
enis..manchmal entscheidet nur ein Tor..
wer ein held ist und so behandeln werden muss oder nicht..
2002"de o senegal"a 95"de cakti ya...yerinde oturan Türk kalmadi dünya"da ozaman... bunu baskasi basarsin bakalim... bu yönden Ilhan"in simarikligina bile aff ediyorum :)) Kahraman o Kahraman :))) |
GS banko kazanir diyen yanlis yapar
bunda en büyük neden ise Balic ve Suat Ustanin Konyasporda olmalari.
Bence beraberlik en büyük olasilik. |
Wenn er wieder so spielen kann
wie früher, dann sicher... im Augenblick kommt er nicht mal in die U18 rein
|
Fall Hoyzer
... da nehme ich Ulusoysuz seine Ära und schaue die ganzen Unregelmäßigkeiten an ...
In der Bundesliga ist wahrscheinlich nur 1/10 von dem gelaufen, was in der Türkei gelaufen ist! TEMIZ BIR LIG ISTIYORUM ! al" |
ne konyaymis :)))
10 kisi dedinde
krali ve necatiyi unuttun |
Wieder ein super Tor von ihm :)) o.T.
ohne Text
|
necati und die fallrückziertore...
langsam wird es ja unheimlich...
denken wir nicht alle ein bissel nach klaus fischer nach??? :PPpP |
FC - burghausen 8-1
einfach nur *geil*
2 x podolsky (wieder) 2 x scherz 1 x Lell 1 x ebbers 1 x Kostantinidis 1 x voigt nur noch 4 monate dann wieder erstklassig und aachen steigt nicht auf :p |
eindeutig verkauft;-)
wird wohl bei gs unter sonderaufwendungen abgeschrieben
naja ohne glück klappts nicht. das tor von necati war wirklich ein hammer, aber der kopfball von akagündüz war auch nicht schlecht schade |
o neydi be :)
8 yermi bi 2 lig takimi ?!?!
gospodarek aglamistir :) |
Nihat takımdan(San Sebastian) ayrılıyor!
Nihat takımdan ayrılıyor !..
Real Sociedad Kulübü, Türk futbolcusu Nihat Kahveci’nin takımdan ayrılacağını açıkladı.. Kulüp Sportif Direktörü Roberto Olabe, San Sebastian’da düzenlediği basın toplantısında, ‘Tarih veremem ama, Nihat maalesef yakında takımdan ayrılacak’ dedi.. Nihat’ın halen kulübüyle 1,5 yıllık sözleşmesinin bulunduğunu da hatırlatan Olabe, ‘Kendisine sözleşmesini uzatmayı teklif ettik. Ancak, kabul etmedi. Anladığımız kadarıyla gitmek istiyor’ diye konuştu. Nihat ise konu ile ilgili olarak, ‘Ben, kulüp mali sıkıntıda olduğu için, sözleşmeyi uzatma teklifini kabul etmedim, ‘sonra görüşelim’ dedim. Real Sociedad’dan ayrılmayı düşünmüyorum. Eğer ayrılırsam da, Türkiye’ye kesinlikle dönmem. Türk takımları boşuna hayalimi kurmasın’ açıklamasını yaptı. Kaynak:(Hürriyet) not. Hürriyet alinmis bi haber.dogrumu yanlismi bilemicem.bu türlü haberler bazen dogruda oldugu halde,Nihatin kararina "cok iyi" diyorum.Bu her türlü takimda basarili olabilir.Nihat Barcelona"ya yakisir :) Istnabul"a geri dönmemesi"de "cok iyi" bir karar.Geri adim atmis olur ozaman. <a href="redirect.jsp?url=http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=100475" target="_blank">http://www.ajansspor.com/futbol/haber.asp?HaberID=100475</a> |
Das war gestern kein Fallrückzieher! :)
ohne Text
|
Auf jeden Fall! o.T.
ohne Text
|
Nicolas Anelka FENERBAHCEmizde !!!
Imzayi atti !
Nicolas Anelka kim ? <a href="redirect.jsp?url=http://www.transfermarkt.de/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=3226" target="_blank">http://www.transfermarkt.de/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=3226</a> |
Hayirli olsun. Freut mich für euch.
Ich erwarte schon einiges von ihm. Vor allem auf europäischer Bühne.
|
Bravo, büyük düsünüyorsunuz o.T.
ohne Text
|
Ben anlamam kardesim. 4lü savunma
bana göre degil :))
Bana göre sahayi cok daha iyi parcelleyen bir sistem. Ayrica serberst oyuncu oldugunda sorun cikmiyor. Bu aksam Besiktas 3lü savunma oynadi. Ve bu sistemde mükemmel oynayan bir defans oyuncumuz var: RooOOooonaldo! :)) Cok üzülmüstüm gönderiliyor diye ama Allahtan radikal kararlar alindi ve takimda kaldi. Bu saatten sonra icim rahat. Diken üstünde izlemiyecegim artik Kartalimi :) |
jay maca bakdiysan...
en iyi adam kaleci oldugnu görürdün hehe...8 gol yedi..ama o kadarda net pozisyon cikardiya..hehe
keske böyle 10 olsaydi hehehee |
hakem iki tarafida yakiyordu..
cok kötü bir hakem vardi yine bugün..
az kart cikardi.. saidoyu en gec 2. fouldan sonra atmaliydi vs. carew pozisyonu penaltiydi..ama daha öncede foulu carew yapdi...yani hakemlerde yine is yok ... :PPPp |
Evet, cok kötü bir yönetimdi. o.T.
ohne Text
|
ja 40meter kopfball tor :p o.T.
ohne Text
|
Sagol !
Büyük düsünceyle daha hic bir basari elde etmemisizdir...
Bu oyuncu hem spor mentif yöneminden hem de ürünlerin satis yöneminden alinmistir... ne dersen de bu transfer kritik ama kaybedecek hic bisey yok Fenerbahcemize so oder so...FB icin yok hayir tüm Lig icin büyük Kazanc... NOUMA olmassin ama :) |
Cok ciddiyim, ben benzetiyorum. O
yüzden simdiden isindim Anelka"ya!
:)) |
Bei City hat er seine Tore gemacht
und bei uns wird er DAS gespann
RENCBER Kaptan - Servet - Luciano - Serkan Aurelio --------- Kemal --- Alex --- TUNCAY - Anelka - Nobre die müssen sich aber ertsmal beweisen und sich aneinander gewöhnen...hast recht... aber stell dir mal vor... ANELKA in unseren heroischen Trikots :))))) Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt :))))))))))) |
HOOIJDONK Abimizi unuttuk :)))
Tuncay eher linke seite + sturm
Hooijdonk im sturm :)) |
Anelka tipik santrfor oldugu icin bege-
niyorum.
Nicht so wie Hooijdonk oder Hakan Sükür oder Carew. Yirtici santrforlari ben daha cok begeniyorum. Ilhan Mansizida o yüzden cok begeniyorum. Anelkada cok atesli biri. Basarili olacaktir! |
15:27 0:1 0:1 Locatelli (27.)
1-0 für bologna in san-siro (mailand)..simdi adamin fiyatida cikdi hehe
|
Goller zum downloaden
ihr wisst doch bestimmt alle wo man von euren vereinen die tore runterladen bzw anschauen kann oder?
wäre nett wenn ihr hier die seiten nennen würdet. also auf nalcacililar.com gibs tore von konya aber das wird euch eher weniger interessieren. |
Mehmet Aksu´dan SOK aciklamalar...
simdi STAR TV´DE
|
Ona Sok cevaplar!
yine ayni TVde....dir....herhalde yani :))
|
er hat alles ´zugegeben löl o.T.
ohne Text
|
Aber natürlich
hier sind die Tore...
<a href="redirect.jsp?url=http://live.ligtv.com.tr/goller/" target="_blank">http://live.ligtv.com.tr/goller/</a> |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:38 Uhr. |