![]() |
Türkiyenin dis politikasi !?
Türkiyenin dis politikasinin varligindan haberi olan varmi !?
Bizim abdus denilen DINCI YOBAZ CAKAL isi olan dispolitikayi birakmis Cumhurbaskani olacagim diye kosturuyor ! Elin rumu ermenisi ise uluslar arasi arenada istedikleri gibi at kosturuyor ! Öylesineki artik rumlar Türkiyenin icislerine bile karisir hale geldi ! Gecenlerde Genelkurmay baskanina laf ettiler, Genelkurmay disisleri bizi niye savunmuyor, niye islerini yapmiyor diye isyan etti, ondan sonra disislerinden Genelkurmayi savanma nitelikde aciklama geldi ! eee nede olsa bu DINCI YOBAZ CAKALLARDA asker düsmani ! Askere rumda ermenide laf atsa alkisliyorlar ! P.S. Bu DINCI YOBAZ CAKALLLARIN yandaslarini muatab almiyorum ! Ben onlarin assagilik seviyelerine inerek, domuzlar gibi onlarla camurda göresmem ! :-)) Onlar domuzlar gibi camurda güresmeye alisik olduklari ifadelerinden belli ! :-)) eeeeee insan anasindan babasindan ne görüse o olur ! ;-) |
sana sokan sokmus o.T.
ohne Text
|
buraninda en akillisi sensin galiba ;)
yobazlik pacandan akiyor
|
yalanci it
43 bin 503 puanla güne başlayan Borsa, Amerikan FED"in açıklamasıyla toparlandı. Bir saat içinde yatarımcılar alıma yöneldi. Borsa günü 2.103,56 puan artışla kapadı.
İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Ulusal 100 Endeksi, günlük bazda ortalama yüzde 4,73 artışla kapandı. Endeks ikinci seansta 1.503,35 puan artarak 46,576,86 puana yükseldi. Hisse senetleri ikinci seansta ortalama yüzde 3,34 değer kazandı. İlk seanstaki 600,21 puanlık artış dikkate alındığında, Borsa endeksi günün tamamında 2.103,56 puan yükseldi. Hisse senetlerinin günlük ortalama değer artışı yüzde 4,73 oldu. |
sizin gibi
atatürk maskesi ardinda islam düsmanligi yapacagima, halkma refahi bi parti yüzünden cok görecegime yobaz olurum daha iyi
serefsiz olmaktan iyidir halk düsmani kahpeler sizi siz atatürk maskesi ardinda din düsmanligi yapmaya devam edin..masonik sistemin kuklalari |
eski nikinle cevap vermeiyorsun
yeni bi niklemi girdin
mason köegi halk nasil soktu sana 46.6 santimi |
Benden söylemesi ...
Sen sen ol, bu DINCI YOBAZ CAKALLARIN adi assagilik seviyesine inerek, onlarin alisik oldugu camurda DOMUS GÜRESINE baslama !
Bu KANI BOZUK SOYSUZLAR bu tür DOMUZ GÜRESINE alisik ! Bu DINCI YOBAZ CAKALLARIN degerleri olmadigi icin bilgileriyle düsünceleriyle cevap veremiyorlar ! Dinlerinde oldugu gibi sadece belden asagi küfürlerle ancak cevap veriyorlar ! Yazdiklari kopyaladiklari sacma sapan konularda genelde zaten yalan dolan fantazi ! :-)) islam = yalan + küfür ! Olay bu ! ;-) |
Vaybee nin kalitesi sürekli düşmekte,
(demokrasi sirf sizin gibi faist gerici bagnaz kafalila ricin gecerli degil
demokratim diyip askeri darbeye cagirmak neyin demokratligi dümbük sahi..egemenlik kayitsiz sartsiz kimindi?) aslında hiç oldumu ki??? diye sormak gerekir, olabilmesi için medyacılık prensibi ile üç kağıtçılık, arabeks ticaretcilik kişiliğinden kopabilmesi gerekirdi. Bunu tam beş yılı aşkındır başaramadı ve buraya katılan insanların birbirlerine düşmelerinden medetler umdu, buna karşı çıkan aklı başında olan insanlarıda sürekli attı, attırdı. Şimdi de yazacak insan bulamaz konuma geldi, sonuçta DİN YOBAZLARININ MERKEZİ OLMAYA BAŞLADI. Düşünün ki bana bile FAŞİST cümlesi yazılabilmeye bsşladı. Ne diyelim vaybee ektiğini biçmekte. Su testisi su yolunda kırılırmış. Vallahi bu durum müstehaktır bu tür köylü kurnazı paragöz ilkel ve kurnaz cambazlara. Ne demişler ne oldum deme, ne olacağım de. O kadar küfürler edildiki buraya katılan tertemiz dürüst insanlara, ve hakaretler, aşağılamalar, özel, korumalı salt kendilerine ait olan PC lerine girmeler vs. Böylesine ilkel ve günün her doğuşunda kıçını oraya buraya döndüren bu muğlak site o kadar dürüst insanı, okumuş, evrenler kadar bilgili insanları hem küstürdü, hem de üç kuruşluk sözüm ona modi olarak tuttuğu çiğ ve ucuz insanlara attırdı, hiç bir utanç duymadan. Şimdide İslam FAŞİSTLERİNİN, Taliban beyinlilerinin, Osama bin Ladin sempatizanlarının buluştuğu bir yer olamaya başladı. Bu güne kadar burada bulunan Fanatik İslamcılardan tek bir cümle okudunuz mu bu İslam Faşistlerinin liderlerine karşı, eleştiren ve lanetliyen ben okumadım. Bu sayfalar artık bir boka yaramaz. Benim içim vaybee nihayet ne bok olduğunu gösterdi. Vaybee temiz bir yer hiç olamadı, ne olduğu da halen meçhul. Tek kelime ile utanç verici. Burada bir tek bile cümle yazmaya değmez, ama insan bazen dayanamamakta bu tür İslami Faşistlerin YALANCILIKLARINA. Yinede yazmamak en uygunu. Bir site siteye katılanların insani özlük haklarına saygı duyamaz, koruyamazsa o site karanlık ve karışık bir yerdir. Bir site İnsanlığın lanetlediği düşünceleri ve ortamları para kazanmak için yaratıyorsa ve bu ortamın dahada sıcaklaşabilmesi için elinden gelen puştluğu yapıyorsa o site netametli bir yer değildir. Ve bu siteyi başı boş bırakmakta doğru değildir, gözlemek ve takip etmek her zaman doğrudur. Hukuksal zeminde bu sitenin aslında hiç bir yeri yoktur. Üyeklirine hem kendisi, hem de üyeleri tarafından hakaret ettiren ve bunu tam beş yıldır sürdüren ve bu konuda hiç bir önlem almadığı gibi bunu zaman, zaman gizli kapaklı, zaman, zaman alanen destekliyen bir site Avrupa hukuk normlarında kapatılır. Umarım bu siteye katılan yeri geldiği zaman hukuk okuduklarını savunan demokrat hukukçu kişilikler bu konuyu hukuksal gündeme taşırlar. Vaybeen,n şu konumu ile Demokrasiye en küçük bir katkısı olmadığı gibi zararı olmaktadır. Yukarıda bana aften yazılmış ve adını şizo yada her ne ise sürekli değiştirerek kullanan şahsen ben her kişiye ait gibi düşünen bir insanım. Emin olun artık ben vaybee ye uzun bir dönemdir, (dini kitaplarla ilgili ve onunla birlikte kutsal tartışmaların içeriği ile ilgili konuların dışında salt taşak geçmek için ara sıra girmekteyim. Yukarıda |
Devam edeyim,
Yazarken yazdığım bölümlerimin yerleri değiştiriliyor, nasıl oluyorsa oluyor.
Ama bu tür şeyler beni artık hiç etkilemiyor, eskiden olsa çoktan atarlardı, lakin Alman vatandaşı olmam ve en küçük bir girişimde konuyu hemen iç işlerini taşıyacağımın ciddiyetinde olduğum için bir türlü atamamaktalar. Vaybee yaşadığı, kurulduğu demokrat ve demokrasi olan ülkede ya yasal ve tüzel konumun gereklerini yerine getirir, kendisini bu tür bağlardan ve bağlantılardan koparır ve bu konuma sahip çıkan insanları ne hakaret nede tehtit ettirir, yada iç işleri bakanlığının bu konuya eğilmesi için bir türlü bilgilendirme yaratılır. |
Disisleri bakanini gören varmi !?
Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Yorgo Kumuçakos, ""Kıbrıs"ta Türk askerinin varlığının barış ve istikrar unsuru olarak gösterilmesinin mantıkdışı"" olduğunu söyledi.
Yorgo Kumuçakos, Dışişleri Bakanlığı"nın, Kıbrıs"ta Türk Silahlı Kuvvetleri"nin varlığıyla ilgili açıklamasın yanıtladı. Dışişleri Bakanlığı"nın açıklamasını ""talihsiz bir açıklama"" olarak değerlendiren Kumuçakos, ""Kıbrıs"ta, gerçek barışın ve istikrarın AB"ye katılımla mümkün olabileceğini"" bildirdi. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:02 Uhr. |