![]() |
aha
wenn dir der text sowieso wichtiger ist, wieso hörst du zuerst auf die melodie?
oder denkst du dir einfach nachdem dir die melodi nicht gefallen hat..."eigentlich sollte ich ja lieber auf den text achten" |
iclal aydin - zor günler
Zor Günler
benden önce söylenmiş sözlerin haklılığına kızdığım oldu zamanında ama inandığım da... ömrümde her şarkı, başka bir kapı açtı bu şarkının ardında sen, bu kapının ardındaysa benden önce söylenmiş sözler vardı... seçtiğimiz hayatlar mı bunlar? seçtiklerimiz mi? bunca yokluk, bunca kırıklık, bunca acı... seçtiklerimiz evet! hayat bu sevgilim, çoktan seçmeli senin aşkınsa, bir dönem ödevi... bir şarkı tuttum sevgilim bir kapı açtım ikimize ikimiz, çokmuşuz meğer bu resme kapatmadan bu kapıyı yine de bu yaralar bereler, sanadır, bileler... çok canım yanıyordu, gördüklerimden ve görüceklerimden benim kanayan dizlerim yoktu hayatta bir tek benim de kanattıklarım vardı elbet ezdiğim kumlar ve geçtiğim yollar hala gölgemi taşıyorlar hani demiştim ya en başında "ne ayrılıklar, ne aşklar, ne başlangıçlar" diye yani, demem o ki, çok zor günler geçirdim vaktiyle bu şarkı sadece benimdi sevgilim ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize yazmışsın ya "onu sevebileceğimi düşünmüştüm" diye işte o günden beri, belki de bu yüzden sadece bu yaralar bereler, sanaydı, bileler göreler aşkımı şahidim gökkubbe... İclal Aydın |
maydonoz seni!
ist doch schön für das ohr wenn die melodie ihm gefällt!!
|
Pussy cat dolls - dont cha ;-)
Dont you wish ya girlfreind was like me, dont chaaa *give me the beat*
heheheh ;-) |
usher + pharrell oder pharrell + usher
tolle co-operation der beiden rnb & swing genies
-Wifey- (heißt es,bissel älter) besonders an pharrell muss ich hiermal einen grossen lob aussprechen,der kerl swingt sehr geschickt mit den beats.. paar samba moves und rnb smooth"s,fertig ist der hit ! |
eine Bitte, bitte...lütfen
Ya bisey rica edecegim, acaba birisi bana,
Yurtseven kardesler´den - Elveda´yi bana gönderebilirmi, per e-mail ariyom ariyom biyerde bulamiyom bu sarkiyi! lütfen kimde varsa bana lütfeeen gondersin... bitteeee.... |
Yerine Sevemem
Yerine Sevemem
Gökhan Kırdar Senden uzakta hep birseyler eksik Gönlümde derman yok, inan bir nefeslik Ne bir avuntu, ne de biraz ümit Ne yaptin bana, nedir bu sessizlik Içimde birsey aciyor sen gelince aklima hersey Yerine sevemem, yerine sevemem Raziyim yapayalniz tükensin yillarim ama Yerine sevemem, yerine sevemem Olmuyor, denedim, yine de yerine sevemedim herseyi |
ja kann ich machen
aber per mail wird das nicht gehen
|
du gebrante Mandel!!
mit anderen Worten, kommt es oft vor das du dein Ohr quälst weil deinem hiern der Text gefällt!!
Pass blos auf das die Ohren sich nicht rächen und die hiernmasse in die mangel nehmen;) |
agzina, ay pardon klavyene saglik ;)
sarki secimin güzeldi ;-)
Gölgesinde mevsimler boyu oturduğumuz Hep elele vererek hayaller kurduğumuz Kimi üzgün, kimi gün neşeyle dolduğumuz O ağacın altını şimdi anıyor musun? O güzel günler içim bilmem yanıyor musun? Attığımız tarih de, çizdiğimiz o kalp de Silinmemiş duruyor, hepsi yerli yerinde Sen şarkılar söylerdin yatarken dizlerimde O ağacın altını şimdi anıyor musun? O güzel günler içim bilmem yanıyor musun? |
Everything I Do
Bryan Adams - Everything i do
Mariah Carey- My All Tarkan - inci tanem Sezen Aksu- Kaybolan Yillar, Git, Haydi Git, Firuze, Küçügüm Ebru Gündes- Tanri Misafiri, Kurtlar Sofrasi, Karayagizim Suat Suna- O Lelli EVERYTHING I DO Look into my eyes you will see What you mean to me Search your heart search your soul And when you find me there you"ll search no more Don"t tell me it"s not worth tryin" for You can"t tell me it"s not worth dyin" for You know it"s true Everything I do I do it for you Look into your heart you will find There"s nothin" there to hide Take me as I am take my life I would give it all I would sacrifice Don"t tell me it"s not worth fightin" for I can"t help it there"s nothin" I want more Ya know it"s true Everything I do I do it for you There"s no love like your love And no other could give more love There"s nowhere unless you"re there All the time all the way Oh you can"t tell me it"s not worth tryin" for I can"t help it there"s nothin" I want more I would fight for you I"d lie for you Walk the wire for you Ya I"d die for you Ya know it"s true Everything I do I do it for you |
Und MY Heart Will Go On
MY Heart Will Go On
Every night in my dreams I see you. I feel you. That is how I know you go on. Far across the distance And spaces between us You have come to show you go on. Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you"re here in my heart And my heart will go on and on Love can touch us one time And last for a lifetime And never go till we"re one Love was when I loved you One true time I hold to In my life we"ll always go on Near, far, wherever you are I believe that the heart does go on Once more you open the door And you"re here in my heart And my heart will go on and on There is some love that will not go away You"re here, there"s nothing I fear, And I know that my heart will go on We"ll stay forever this way You are safe in my heart And my heart will go on and on Celine Dion * Titanic"i 3 kez sinemada izledim. Ve film müziginin kasedi de hala bende duruyr. Ne zaman filmin müzigini dinlesem sanki o filmi yeniden izliyormus gibi oluyorum. Kim ne derse desin Titanic en güzel ask filmlerinden biri. *Artik ask yalanmis gibi oldu günümüzde. Hele hele gerçek askin sadece lafini duyuyoruz. Nerdedir nasildir onu yasayabilen yasatabilen var mi bilmiyoruz. Keske birkaç yüzyil önce gelseydim dünyaya. En azindan o zamanlar cinsel dürtülere ask adinin verildigine sahid olmazdim. Belki gerçek aska tanik olan - onu yasamaktan da vaz geçtim- sansli insanlardan biri olabilirdim. Saygilar |
Ask Sebep Aramaz
Celine Dion
Love Doesn"t Ask Why (Ask Sebep Aramaz-Ask Neden Diye Sormaz?) Love doesn"t ask why (Ask sebep aramaz) It speaks from the heart (O kalpten konusur) And never explains (Ve asla açiklanamaz) Don"t you know that (Bunu bilmiyor musun) Love doesn"t think twice (Ask iki kere düsünmez) It can come all at once (O bir kez gelebilir) Or whisper from a distance (Veya uzaktan fisildayabilir) Don"t ask me if this feeling"s (Bana hislerimi sorma) Right or wrong (dogru veya yanlis) It doesn"t have to make much sense It just has to be this strong "Cause when you"re in my arms I Understanwe don"t have a voiced When our hearts make the choices There"s no plan If"s not in our hands Love doesn"t ask why It speaks from the heart And never explains Don"t you know that Love doesn"t think twice It can come all at once Or whisper from a distance Now I can feel what you"re Afraid to say If you give your soul to me Will you give too much away But we can"t let this moment Pass us by Can"t question this chance Or expect any answers We can try But love doesn"t ask you why |
deli.
mach dir keine sorgen um mein gehirnchen!
meine ohren sind keine aggressiven öhrchen! sie leben schon seit jahren friedlich miteinander! |
süpersin ; hemde tercümeli :-) o.T.
ohne Text
|
Fatih Erkoc: senden kalan tek ani bu
Senden kalan tek ani bu
Solgun sayfadaki güller... alir beni götürürler Sevgi dolu yillara... Ne kadar güzeldi o günler Acinin kucagindaki düsler O sicak heyecanli geceler Simdi arkadas oldu bana.. Senden kalan tek ani bu.. |
Bazi sarkilar eskimez ASLA
Senden Kalan Tek Ani bu iste yillar geçse bile eskimeyecek bir sarki tipki Ellerim Bombos gibi...
Fatih Erkoç demisken Ellerim Bombos"u es geçemezsiniz. ELLERiM BOMBOS Senden ayrılmadan önce bilmiyordum hiç Hayatın anlamsızlıgını En güzel seylerin bile yavan kaldıgı Aklımın ucundan geçmezdi Sen misin bu hallerde olmama sebep inanmak gelmiyor içimden Oysa ki durmaksızın süren kavgalar Meger askın cilveleriymis Ellerim bombos yüregimde bir sızı Atese atılmıs bir demir gibi kor hala Ellerim bombos gözümde yaslarla Günesin kavurdugu bir çöldeyim Fatih Erkoç |
dogruu kizz....
wenn ich darüber nachdenke wo der ursprung deiner agressivität ist dann mach ich mir sorgen um die öhrchen.....
|
wo ist denn der ursprung? o.T.
ohne Text
|
o.T.
na wenn ich mir jetzt sorgen um die öhrchen machen muss dann ist die Quelle wohl genau zwischen den beiden;)
|
"Moondance" - Michael Buble
erstmal guten morgen..
habe gestern von einer guten freundin ein song geschickt bekommen,, moondance heisst es von m. buble.. und heute bin ich ein fan von diesem musiker.. Jazz pur ! hört mal rein,,ich werdet die stimme sofort mögen... Passt zu Weihnachten :o) saygilarimla |
benenne diese quelle! o.T.
ohne Text
|
Kaiti Garbi
Esena Mono
das schöönste im Moment... |
woher kennst du Kaiti Garbi?
ist die in Deutschland bekannt?
(Bin nur neugierig...danke) |
Germany nicht bekannt nein
aber in meiner Heimat schon ;-)
Ich habe eine Sammlung Ihrer Alben :-) und wieso fragst du ? |
Meine lieblings GRE Sänger/innen
wären
Aggeliki Hliadi Kaiti Garbi Aggelos Dionisiou Xara Pyrta Foteini Natasa Omega Vibes Oi Apenantoi Xaris Aleksiou Sakis Roubas Despoina Bandi Sofia Petruo Sotis Bolanis |
o.T.
und was ist mit der Gruppe PIX LAX??
Sie sind auch gut ! ;) |
wie einseitig die menschen sind
wie eklig, ich krieg das kotzen. Wie wärs auch mal mit anderen musikrichtungen, ich men, lest euch mal die sachen hier durch 5: 1 ´i aynisi, 4:1 aynisi, bu ne lan?
Boaah, hammer... |
Rainbow burdan devam :-)
Demistimya vaybee´nin tasarimi baska care birakmiyor .o) Sarkilara devam....bizden baska yok sarkilara hayran olan ama olsun....;-)
Gurur Git ama biraz umut kalsın Bir yemin gibi benim aşkım Al ve git bu gül senin Bir ömür kurut hadi Al canım ayır dikenlerden Sensiz yürek öksüz kalır Çok geç değil son kez düşün canım Senden her iz anı ama gözden uzak aşkı gonlum tanır Sonra ben ne yaptım deme Hasret vurdu dondum deme aklım sede bilsen bile aşka galip hep bu gurur Rober Hatemo... |
Melih Görgün: Yoksun
NERDESIN GÜLÜM ARAMADIN AH GECELERCE
YALAN DEGIL ÖLÜRÜM ÜC GÜNE KALMAZ BU DERDIMLE AAAH GÜCÜM YETMEZ SANA BENI SENSIZ BIRAKMA YENI GELDI AKLIM BASIMA YOKSUN YOKSUN KACINCI MEVSIM GECTI YOLLAR BITTI KACINCI HASRET GECTI YOKSUN YOKSUN GÖZÜMDE YASLAR BITTI SANA YANMISIM YALNIZIM; BU DEFA BITTIM! MELIH GÖRGÜN |
Kirac: senden baska
SENDEN BASKA
Gurbet elde bir basima, kimim varki senden baska Oldum desem bir damla su verenmi var senden baska Kekik kokan daglarim yok , bulbul oten baglarim yok Tutunacak dallarim yok , neyim kaldi senden baska Bana candan bir kez ASKIM, Diyenmi Var Diyenmi Var Diyenmi Var Senden Baska Semaverde cayim sensin, Her cicekte balim sensin Ne gelirse senden gelsin, Canimmi var senden baska Kekik kokan daglarim yok, Bulbul oten baglarim yok Tutunacak dallarim yok, Neyim kaldi senden baska Bana candan bir kez ASKIM, Diyenmi Var, Diyenmi Var, Diyenmi Var Senden Baska |
Musik ist Opim fürs Volk
Für die leute die eine starke persönlichkeit haben die lassen sich net beeinflussen
|
ja denn
ich weiss Kritik ist Geilllllll
:ö) Wie wärs aber auch mal mit Anregungen ;-) |
sagt mir NIX
welche Richtung ?
|
yalan - kirac
yalan fani dünya yalan
cani dünya zaman bir güldürüp bin aglatan gene sensin hep gene kahrolan olmadi güldüm dönmedi şansin olmadi yürek nasil dayansin birak her şey kendince kalsin alti üstü sen de insansin kiracin en sevdigim sarkisi |
Ich habe fast alles von....
..ja von Demis Roussoss
Gut er ist schon alt und out aber seine Stimme finde ich sehr gut. Auch die Musik zusammen mit Vangelis als die beiden noch als "Aphrodites Child" auftraten fand ich gut. :) Songs wie " It"s five o"CLock " oder " My friend the Wind" sind evergreens. |
imkani Yok
Dag Rüzgari
Kaderde senden ayri düsmek de varmis Dogrusu bunu hiç düsünmemistim.. Seni tanimadan Hele seni böyle deli divane sevmeden Yalnizlik güzeldir diyordum Al basini, kaç bu sehirden Ufukta bir çizgi gibi gördügün daglara Rüzgarin iyot kokularini tasidigi denizlere git Git gidebildigin yere git diyordum Oysa ki, senden kaçilmazmis Yokluguna bir gün bile dayanilmazmis. Bilmiyordum. Yine de dayanmaga çalisiyorum iste Bir kir çiçegi kopariyorum gözlerine benzeyen Geçen bulutlara sesleniyorum ellerin diye Rüzgar güzel bir koku getirmisse Saçlarini oksayip gelmistir diyerek avunuyorum Yasamak seninle bir baska zamani Bir baska zamanda seni yasamak Herseyden önce sen, elbette sen, mutlaka sen ister uzaklarda ol, ister yanibasimda dur Sen ol yeter ki bu zaman içinde Ben olmasam da olur Seni bir yumaga sariyorum yillardir Bitmiyorsun Çaresizligim gün gibi asikar Su olup çesmeleteden akan güzelligin inceligin isik isik yüzüme vuran Sen günes kadar sicak, tabiat kadar gerçek Bir nefes de benim için al Havasizliktan öldürme beni Bulutlara yildizlara benim için de bak Susadim diyorsam, bir yudum du içmelisin Ben yorulduysam, sen uyumalisin Ellerim sevilmek istiyor Saçlarim oksanmak istiyor Dudaklarim öpülmek istiyor Anlamalisin Agaçlarin yesili kalmadi Gökyüzünün mavisi yok Bu daglar o daglar degil Rüzgarinda kekik kokusu yok Kim bu çaresiz adam Bu kan çanagi gözler kimin Kaç gecedir uykusu yok Gündüzü yok, Gecesi yok Yok Yok Yok Anladim, sensiz yasanmaz bu dünyada im-ka-ni yok Ümit Yasar Oguzcan *Benim sarki kültürüm yok ama duygularimi siirler daha iyi anlatiyor. Yani bazi siirleri binlerce kez okumusumdur ve bu beni biktirmamistir. Bu siir de onlardan biri. Siiri ezberimden yazdigim için satirlarda kayma olabilir. Hos görün pls. Saygilar |
Siirin Güzelligi biraz da yorumlanmasin
dadir. Askerla bol bol kitap okumanin (1,5 kütüphaneyi devirdim) yani sira siir ezberlemek için de vaktim oldu. Ayni siiri binlerce kez okumusumdur. Ve bazen her okudugumda daha farkli anlamlari oldugunu farkettim bir siirin. Siir sarkidan daha fazla yazarinin duygularini ifade edebilir.
Ama siir incelik ister, narin bir ruh ister... herkes sevemez siiri, anlayamaz... Ama günümüzde ne siir yazmaya vaktimiz var ne de okumaya.... eskiden siir günleri olurmus, insanlar bir araya gelip siirler okurmus... simdi yalan oldu. Saygilar |
ROCK o.T.
ohne Text
|
;)
öyle degil mi ama?
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:17 Uhr. |