Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

aliconda 22.11.2004 19:36

Benim hatam! Emre buraya Emre oraya

diye diye ... kirmizi karti bile Ibrahim Üzülmezin yerine haksizca Emre"ye mal ettim!

...

Was ich dir sagen wollte, dass ihr den Elfmeter unbedingt andere zuschanzen müsst!

Uns wurden schon Bälle ins Netz gehauen, die kurz zuvor EINDEUTIG im AUS waren etc. ...

Wenn du meinst, zuvor war kein Abseits, dann würde ich das gerne "sehen" !

Meiner Ansicht nach war das total korrekt!

Zumindest habe ich nichts ZWEIFELHAFTES noch im Gedächtnis (vielleicht habe ich mich auch über F. Aydinus" parteiische Spielleitung geärgert LOL)!

Da war in der Hinsicht praktisch nichts!!!

Egal was war, was hat denn die Besiktas Spieler dazu BERECHTIGT, den Spielern von Fenerbahce an den Hals zu gehen !?!?!

Hat P.v.H. oder Marcio Nobre oder ein anderer eine Schwalbe à là Arif Erdem hingelegt !?!?

Welche Obszönität hat sich denn da nun Fenerbahce geleistet !?!?

LOL
Deswegen erwarte ich ja, dass ihr demnächst behauptet nicht der Besiktas Spieler hätte Schulde am Elfmeter oder dem Platzverweis sonder der Fenerbahce Spieler, weil er den Ball dorthin geköpft hat!

LOL

22.11.2004 22:27

Aynen öyle! Wieso köpf er auch dahin?!:)

ohne Text

22.11.2004 23:24

Beşiktaş 3 maç seyircisiz oynayacak

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçında yaşanan cinayet olayı sonrası, siyah beyazlı kulübü tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu"na (PFDK) sevk etti ve 3 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Federasyonun Levent"teki binasında gerçekleştirilen olağanüstü yönetim kurulu toplantısı sonrasında açıklamayı, basın sözcüsü Zekeriya Alp yaptı.

Açıklama şöyle:

"Futbolu çirkinleştiren, futbolun değerlerini yok etmeye yönelen her türlü eylemin karşısında durulacaktır. Hiçbir galibiyet ya da şampiyonluk, insan hayatıyla ölçülecek değerde değildir. Bu elim olay,sağduyu sahibi her kesimi olduğu gibi yönetim kurulumuzu da derinden etkilemiştir. Beşiktaş-Çaykur Rizespor arasında dün oynanan karşılaşma sırasında yaşanan elim olayı inceleyen yönetim kurulumuz, olayı, Futbol Müsabaka Talimatı"nın 33. maddesiyle düzenlenen (saha olayı) kavramı çerçevesinde değerlendirmiş, bu olay nedeniyle Beşiktaş Kulübü"nü tedbirli olarak PFDK"ya sevk etmiştir. Olayın vahameti ve toplumda yarattığı infiali de göz önünde bulunduran yönetim kurulumuz,Futbol Müsabaka Talimatı"nın 18/A maddesi gereği, Beşiktaş Kulübü"nün tedbiren 3 resmi maçta seyircisiz oynamasına karar vermiştir."

Açıklamada, saha olayları karşısında hiçbir tavizin verilmemesi vekararlı bir duruş sergilenmesi görüşünde yönetim kurulunun birleştiği kaydedildi.

ÖNLEM KARARLARI
Bu arada, İstanbul Valisi Muammer Güler ve Birinci Süper Futbol Ligi Kulüpler Birliği Vakfı temsilcilerinin katıldığı toplantıda alınan prensip kararları da yönetim kurulu toplantısında onaylandı.

Toplantıdan sonra açıklanan kararlar şöyle:

Bilet satışı ve dağıtımında yeniden düzenleme yapılacak.

Kulüpler, deplasmana taraftar götürmeyecek, taraftarları için bu maçlarda bilet organizasyonunu üstlenmeyecek. Statlara biletsiz girişin kesinlikle önüne geçilecek.

Toplu bilet satışına yasak getirilecek.

Maçlarda merdivenler tamamen boş bırakılacak. Müsabakada görevli temsilci, merdivenler boşaltılmadığı takdirde maçın başlamasına izin vermeyecek. Maç sırasında merdivenlere oturulmasına izin verilmeyecek.

Biletlerde belirtilen numaralı yerde oturmayan seyirciye, güvenlik görevlileri müdahale edecek. Kesinlikle herkes yerinde oturacak.

Kapı otomat ve stat kamera güvenlik sistemleri UEFA kriterlerine uygun hale getirilecek.

Akreditasyon sistemi yaygınlaştırılacak ve her maçta uygulanacak.Bu konularda talimatlara uymayan kulüplere en ağır müeyyideler uygulanacak.

Güvenlik için eşgüdüm toplantılarına bu hafta İstanbul"da oynanacak Birinci Süper Lig maçları öncesinde başlanacak. Bu toplantılara maçın hakemleri, gözlemcisi, temsilcisi ile birlikte güvenlik, sağlık, itfaiye ve kulüp temsilcileri katılacak.

2. ve 3. liglerle ilgili önlemlerin görüşülmesi için salı ve çarşamba günleri Ankara"da kulüp temsilcileriyle toplantılar yapılacak.

Kaynak: ajansspor.com

22.11.2004 23:25

bana 4.yazdigin güzel gözüküyor:-) o.T.

ohne Text

haydut007 23.11.2004 01:16

NEIN NEIN NEIN...

gegen manu hat fener grottenschlecht gespielt!

Manu dagegen hat ganz normal gespielt, das war nix besonderes... wer a solche fehler macht wie die abwehr von fener braucht sich nicht zu wundern das alle dinger drinnen sind :)

wer so frei schiessen kann hat nichts mit der eigenen überlegenheit zu tun... die hintermannschaft und das mittelfeld hat geschlafen !!!

23.11.2004 08:32

tsk ler

ama Puanlar yerlerde yaaa !! neyse

23.11.2004 13:47

MHK seçimleri iptal

Ankara 13. Asliye Hukuk Mahkemesi, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) seçimini iptal etti. Eski Futbol Federasyonu Başkanı Kemal Ulusu´nun, MHK seçimlerini kazanan Sabri Çelik başkanlığındaki listenin hukuka aykırı hazırlandığı iddiasıyla açtığı iptal davasını sonuçlandırdı.

Mahkeme, Ulusu´nun talebi doğrultusunda, MHK listesinin Futbol Federasyonu Yönetmeliği´nin 15. maddesine aykırı şekilde oluşturulduğu gerekçesiyle, seçimin iptaline karar verdi.

Ulusu, duruşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Çelik´in listesinde yer alan 9 asil ve 9 yedek üyenin tamamının futboladamlarından oluştuğunu, oysa yönetmeliğe göre 2 üyenin hakem kökenli olmaması gerektiğini ifade etti. Çelik´in MHK listesini seçim sabahı hazırladığını savunan Ulusu, ´´Davanın lehime sonuçlanacağından emindim´´ dedi.

Mahkeme kararının ardından Futbol Federasyonu´nun yeniden seçim süreci hazırlayacağını anlatan Ulusu, ´´Futbol ciddi bir iştir. Biz ciddi olmadığımız için kötü olaylar cereyan ediyor. Buraya futbolu ciddiye alanların gelmesi lazım´´ dedi. MHK´nın 22 Temmuz 2004 tarihinde yapılan seçimlerinde Sabri Çelik,Oğuz Sarvan ve Kemal Ulusu aday olmuş, seçimi Çelik kazanmıştı.

Çelik: Hukuka saygılıyız
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sabri Çelik, Ankara 13. Asliye Hukuk Mahkemesi´n MHK seçimini iptal etmesiyle ilgili olarak, ´´Türkiye bir hukuk devletidir. Hukukun vereceği karara saygılıyız´´ dedi.

Sabri Çelik, iptal kararını kurul olarak saygıyla karşıladıklarını Mahkeme kararının şu ana kadar ellerine ulaşmadığını vurguladı.

Kaynak: fanatik.com.tr

kes 23.11.2004 15:14

peki ölen geri gelecekmi? o.T.

ohne Text

23.11.2004 15:46

uy seni baya kizdirmislar ;-)

kizma canim ...

korkuteken 23.11.2004 15:48

KÜFÜRSÜZ oldugu sürece Problem yok o.T.

ohne Text

23.11.2004 16:57

Maalesef. Benim tadim tuzum kalmadi

valla.

Ha oynanmis, ha oynanmamis.

Stad dolmus ya da bos kalmis.

Allah hepimize akil fikir versin...

23.11.2004 18:20

Alpay Japonya"sa yilin yabancisi secildi

İlhan Mansız hata yaptı

Japonya"da yılın yabancı futbolcusu seçilen Alpay, "Burada Türkler"i çok seviyorlar. İlhan"ın Ada"dan ayrılması hayatının hatası oldu" dedi.

Yetkililere sitem

Japonya"nın Urewa Reds Diamonds takımında şampiyonluk tadan ve yılın yabancı futbolcusu seçilen Alpay Özalan, kendisini futbol yaşamının hiçbir döneminde bu kadar başarılı bulmadığını söyledi. Alpay, Milli Takım yetkililerine sitem etti, şöyle konuştu: "Ersun hoca ile hiç tanışmadık. Milli Takımımız’ın Uzakdoğu seferi sırasında kulübümüze önce benim milli takıma davet edildiğime dair mektup, ardından da bu davetin iptal edildiğine dair mektup geldi. Bu onuruma dokundu.

Layık olacağım

Hiç davet edilmesem belki bu kadar üzülmeyebilirdim. Ama önce davet edilip sonra istenmemek beni çok üzdü.’ Japonların Türkleri çok sevdiğine değinen Alpay, "Benden önce buraya büyük umutlarla gelen ve Japonların gözünde futbol kralı olan İlhan Mansız, bence bu adadan ayrılmakla hayatının en büyük hatasını yaptı. Japonya"da Türk futbolcusu çok tanınıyor ve seviliyor. Bu sevgiye layık olmaya çalışıyorum’ dedi.

Kaynak: hurriyetim.com.tr

<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~499986,00.asp" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~499986,00.asp</a>

23.11.2004 18:23

Federasyon temyize gidecek:

Futbol Federasyonu temyize gidiyor
Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Ankara 13. Asliye Hukuk Mahkemesi"nin verdiği, Merkez Hakem Kurulu (MHK) seçiminin iptaline ilişkin karar için Yargıtay"a temyiz talebinde bulunacağını açıkladı.

Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu"ndan yapılan yazılı açıklamada, ”Kemal Ulusu tarafından Ankara 13. Asliye Hukuk Mahkemesi"nde 20.08.2004 tarihinde açılan ve Türkiye Futbol Federasyonu"nun 22.07.2004 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu"nda en yüksek oyu alarak Merkez Hakem Kurulu"na seçilen Sabri Çelik ve arkadaşlarının ihtiyati tedbir yolu ile görevlendirilmelerinin önlenmesi, Kemal Ulusu ve arkadaşlarının Merkez Hakem Kurulu üyeliklerine atanmasına karar verilmesi talep edilmiş, 19.10.2004 günlü dilekçe ile ıslah talebinde bulunularak ek olarak Merkez Hakem Kurulu seçiminin iptaline karar verilmesi istenilmiştir” denilirken, federasyon olarak gerek dava dilekçesine, gerekse ıslah talebine cevaplar verildiği, ıslah talebinin Usul Hukuku"na aykırı olduğu, esas talebinin de hukuken geçersiz ve mesnetsiz olduğunun mahkemeye arz edildiği ve gerekli deliller sunulduğu ifade edildi.

Açıklamada, davacı tarafın ihtiyati tedbir talebinin mahkemece reddedildiği belirtilerek, “Mahkeme 23.11.2004 günlü celsede aynen (Islah talebi HUMK"nun hükümlerine uygun görüldüğünden dolayı tarafın ıslah talebinin kabulüne ve bu suretle davanın kabulüne 22.07.2004 tarihinde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu seçiminin iptaline, dair temyizi kabil olmak üzere verilen karar taraf vekillerinin yüzlerine karşı açıkça okunup usulen anlatıldı) şeklinde karar vermiştir.

Mahkemece gerekli kararın yazılmasını ve tebliğini takiben temyiz talebinde bulunulacaktır.

Mahkeme kararı, şahsın hukuku ile ilgili bulunduğundan uygulanması Yargıtay neticesinde kesinleşmesi ile mümkündür. Mahkeme kararı kesinleşinceye kadar Merkez Hakem Kurulu yasal olarak görevine devam edecektir. Kararın kesinleşmesinde durum yeniden değerlendirilecektir” denildi.

Kaynak: hurriyetim.com.tr

23.11.2004 18:28

Barca - Real: son yillarin en zevk veren

maclarindan biri oldu bana göre. Bununla iliskin haberi eklemek istedim:

"Ein kollektiver Orgasmus"

Ronaldinho setzte mit seinem Elfmeter den 3:0-Schlusspunkt
Barcelona - Nach der Glanzstunde gegen die ehemals "Galaktischen" von Real Madrid war Barcelonas Trainer Frank Rijkaard bemüht nicht die Bodenhaftung zu verlieren.

"Wir dürfen jetzt nicht glauben, unschlagbar zu sein und müssen weiter hart an uns arbeiten", mahnte der Niederländer im Anschluss an das 3:0 von Spitzenreiter "Barca" gegen Rekordmeister Real Madrid.

Seine Freude und eine große Portion Stolz über den Prestigeerfolg im 148. Duell der Giganten konnte der 42-jährige Rijkaard trotz aller Zurückhaltung nicht verhehlen.

International

Juventus - Ajax Amsterdam
1 1.70
0 3.50
2 4.40

Manchester United - Olympique Lyon
1 1.55
0 3.50
2 5.85

Einsatz €
0,00

Gewinn
0,00

Jetzt wetten!

Remon zittert vor Leverkusen

"Ich bin happy und sehr zufrieden mit unserer Leistung. Drei Tore gegen ein qualitativ so gutes Team wie Madrid sind schon bemerkenswert", befand der ehemalige Nationalspieler, während seinem Trainerpendant Mariano Garcia Remon bereits Übles für das Champions-League-Spiel gegen Bayer Leverkusen (Mi., ab 20.15 Uhr LIVE oder als SMS) schwante.

"Diese Niederlage könnte uns im Bezug auf die Königsklasse schwer zu schaffen machen. Der Druck wird auf jeden Fall immer größer", betonte Remon, der mit den "Königlichen" in der Primera Division bereits sieben Punkte hinter Tabellenführer Barcelona liegt.

"Kamasutra des Fußballs"

Zumindest für die sonst eher Real-freundlichen Gazetten war nach der "Erniedrigung" ("Sport") die Wachablösung besiegelt. "Der spanische Fußball wechselt den Besitzer. Der Anfang vom Ende", titelte "Marca" und erhielt Unterstützung von "AS": "Die neue Welle kommt, der alte Zyklus endet - Barcas Tempo zieht die Königlichen aus."

Die Zeitungen in Barcelona überschlugen sich vor Freude: "Das war wie die Fünfte Symphonie von Beethoven, ein Meisterwerk von Picasso und ein Superkonzert der Rolling Stones in einem", schwärmte "La Vanguardia". "Es war ein kollektiver Orgasmus, ein Kamasutra des Fußballs."

Von einer Vorentscheidung im Meisterschaftsrennen wollten die geschlagenen Real-Asse nach der Demütigung aber noch nichts wissen. "Es tut zwar weh, aber die Saison ist noch lange", meinte Raul und übte sich in Durchhalteparolen. Er versprach Revanche für das Rückspiel im Estadio Santiago Bernabeu.

Ex-Real-Profi Eto"o nimmt Rache

Die vierte Ligapleite des erblassten Starensembles um den schwachen Zinedine Zidane hatte vor 98.000 Zuschauern im ausverkauften Estadio Nou Camp ausgerechnet der ehemalige Real-Profi Samuel Eto"o (28.) mit seinem zehnten Saisontreffer eingeleitet.

Es war die ganz persönliche Rache des Kameruners, den die Bosse der Madrilenen nach seiner Rückkehr von Real Mallorca im Sommer nicht weiterverpflichten wollten.

Ronaldinho setzt den Schlusspunkt

Eto"o nutzte ein haarsträubendes Missverständnis zwischen Roberto Carlos und Real-Keeper Iker Casillas eiskalt aus, ehe der Niederländer Giovanni van Bronckhorst (43.) kurz vor der Pause sogar auf 2:0 erhöhte. "Danach hatten wir nichts mehr entgegenzusetzen", haderte Real-Coach Remon mit der zaghaften und oftmals hilflos wirkenden Spielweise seiner Elf.

Selbst die Hereinnahme von Joker Michael Owen für seinen englischen Nationalmannschaftskollegen David Beckham (54.) brachte nur wenig Besserung. Für den krönenden Abschluss gegen die "Königlichen" sorgte der Brasilianer Ronaldinho (76.) mit einem verwandelten Elfmeter, den Guti mit einem Foul an Eto"o verursacht hatte.

Befürchtete Randale blieben aus

Entgegen der Befürchtungen der Sicherheitsexperten blieben Übergriffe und Unruhen der rivalisierenden Fans nahezu aus. Lediglich ein Dutzend "Barca"-Anhänger bewarf den Bus der Gäste vor dem Anpfiff mit rohen Eiern.

Rund 1000 Polizisten waren am Samstagabend im Einsatz, nachdem es in der Saison 2002/2003 in Barcelona zum großen Eklat gekommen war. Luis Figo, früher in Diensten von Barcelona, war damals unter anderem mit einem Spanferkel-Kopf beworfen worden.

Partie in 182 Länder live übertragen

Der "Krieg der Sterne", wie die spanischen Gazetten vor dem Vergleich der beiden "Schwergewichte" obligatorisch titelten, sorgte aber trotzdem für Ausnahmestimmung.

In 182 Ländern wurde die Partie live oder zeitversetzt übertragen - sogar der arabische Nachrichtensender al-Dschasira berichtete 90 Minuten.

Knapp 500 Medienvertreter waren akkreditiert. Rund 500.000 Kartenwünsche hatte "Barca" erhalten, obwohl die Tickets seit Monaten vergriffen waren.

Kaynak: sport1.de

23.11.2004 22:50

S.Prag 0 - 1 Fenerbahce

Gol 20. Dakika: Kovac (kendi kalesine)

UEFA geldi, tebrikler!

delikaanlim 23.11.2004 23:54

und..

noch mal 500.000 Euro kassiert. Werden es am Ende noch 1,5 Mio? :))

des 24.11.2004 11:02

cimbomlu ve besiktasli taraftarldan özür

evet fenerbahceliler olarak, cimbomlu ve besiktasli, daha dogrusu iclerindeki sparta pragi destekleyen kisilerden, öncelikle sparta pragi yenip uefayi garantiledigimiz icin, sonrada türkiyeye puan kazandirdigimiz icin

cok özür dileriz....

fenerbahceliler:D

24.11.2004 11:47

haydi kartalim.. bastir

yarin karakartalima basarilar diliyorum...

HER ZAMAN HER YERD EN BÜYÜK KARTAL

brat

korasik 24.11.2004 11:56

o.T.

oddset oynayanlar ve praga yatiranlar cok ama cok üzüldüm fenerin quotesi 3.20 100 lira bastiranlar artik düsünsünler hahahaha neyse uefada fenere oynar sizde kazanirsiniz :D

korasik 24.11.2004 12:00

oddsetci cim bom ve bjkliler :D

oddset oynayanlar ve praga yatiranlar cok ama cok üzüldüm fenerin quotesi 3.20 100 lira bastiranlar artik düsünsünler hahahaha neyse uefada fenere oynar sizde kazanirsiniz :D

kes 24.11.2004 12:28

hahahahaha super o.T.

ohne Text

24.11.2004 13:22

Yazilarini BIR KEZ ekle, dolmasin Forum.

ohne Text

24.11.2004 14:32

Steaua, Türk takımlarına yenilmedi!

Beşiktaş, Steaua Bükreş"le Perşembe günü oynayacağı UEFA Kupası 2. tur B Grubu maçıyla Türk ve Rumen takımları Avrupa kupalarında 29 kez karşılaşmış olacak.. İşte Türk-Rumen takımı maçları...

İki ülke takımları bugüne dek Avrupa kupalarında 28 kez karşılaşırken, bunların 12"sini Türk, 11"ini ise Rumen takımları kazandı. 5 karşılaşma berabere sonuçlanırken, Türk takımlarının 42 golüne Rumenler 39 golle yanıt verdi.

Şampiyon Kulüpler Kupası"nda 3, Kupa Galipleri Kupası"nda 2, UEFA Kupası"nda da 9 kez eşleşen iki ülke takımları, 7"şer kez turu geçen taraf oldular.

-BEŞİKTAŞ"IN TARİHİ MAÇI-

Beşiktaş, bugüne dek sadece bir kez Rumen takımları ile Avrupa kupalarında eşleşirken, bu eşleşme siyah-beyazlı kulübün tarihine geçti.

1974-75 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda Steagul Roşu takımıyla eşleşen Beşiktaş, İstanbul"daki ilk maçı Sinan ve Tezcan"ın golleriyle 2-0 kazandı. Deplasmana rahat giden siyah-beyazlılar, son 3 dakikada 3 gol yiyerek, sahadan 3-0 yenik ayrıldı ve kupaya veda etti.

-STEAUA BÜKREŞ, TÜRK TAKIMLARINA YENİLMEDİ-

Beşiktaş"ın yarınki rakibi Steaua Bükreş, Avrupa kupalarında bugüne dek Türk takımlarına yenilmedi.

Rumen ekibi, Türk takımları ile yaptığı 4 maçın 3"ünü kazanırken, 1 kez berabere kaldı, 7 gol attı ve kalesinde sadece 2 gol gördü. 1988-89 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası yarı finalinde Galatasaray ile eşleşen Steaua Bükreş, evinde 4-0 kazanıp, İzmir"de oynanan maçta 1-1 berabere kaldı ve finale çıktı.

1997-98 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda Fenerbahçe ile eşleşen Rumen takımı, evinde 0-0 berabere kalıp, İstanbul"da 2-1 kazanarak turu geçti.

Kaynak: ajansspor.com.tr

aliconda 24.11.2004 21:08

;-) o.T.

ohne Text

25.11.2004 12:51

hey fenerbahceyi kutlarim

fenerbahce praga karsi gayet kontröllü bir futbol sergiledi ve tipik türk takimlarinin hatasini yapmadi 1:0 dan sonra.
prag macin son dakikalarinda dogal olarak bastirdi ama fenerbahce buna izin vermeyerek karsi ataklar yapti ve böylece skoruda korumasini bildi..
güzel futbol icin tebrik ederim.

not: ikinci yarida alexin performansi hosuma gitmedi, cok durdu.ümit özat ise tam tersine birinci yarida cok basit hatalar yaparak takimini tehlikeye soktu, ama ikinci yarida ise bam baska bir ümit özat vardi sanki, güzel ortalar verdi ve prag kalesinde tehlikeler yaratti.
mehmet yozgatli ise parlayan bir yeni yildiz benim gözümde, genc olmasina ragmen cok disiplinli ve soguk kanli davrandi pozisynlarda..

rüstü ye de gecmis olsun, umarim en yakin zamanda iyilesir.

25.11.2004 12:54

sonsuz destek

basil fenerbahceyi praga karsi desteklediysem ayni sekilde besiktasi da gönülden destekleyecegim. ortada Türk takimlarinin avrupada basarisi söz konusu olunca türkiye ye de faydasi vardir bunun.

25.11.2004 13:01

TAHMIN YARISMASI -> 14. Hafta:

Vaybee! Futbol Tahmin Yarismasinda yeni sezonun ilk haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz.
Önceki sezonlarda oldugu gibi yine üc dalda birinci secilecektir:

1. Toplam puanlamada
2. Ortalama puanlamada
3. En fazla birinci olanlar

Iste 14. haftanin maclari:

A.Gücü-G.Saray
Kayserispor-G.Antep
Konya-Trabzon
Ç.Rize-B.Ş. Ankara
F.Bahçe-D.Bakır
İstanbulSakaryaspor
A.Sebat-Denizli
Malatya-G.Birliği
Samsun-Beşiktaş

Herkese bol sanslar!

airdem & BratPitt & kes

25.11.2004 13:05

o.T.

A.Gücü 1- 2 G.Saray
Kayserispor 1 - 1 G.Antep
Konya 0 - 3 Trabzon
Ç.Rize 0 - 0 B.Ş. Ankara
F.Bahçe 3 - 0 D.Bakır
İstanbul 2 - 1 Sakaryaspor
A.Sebat 0 -1 Denizli
Malatya 0 -2 G.Birliği
Samsun1 -3 Beşiktaş

25.11.2004 13:06

o.T.

A.Gücü-G.Saray 1:1
Kayserispor-G.Antep 2:1
Konya-Trabzon 1:3
Ç.Rize-B.Ş. Ankara 2:0
F.Bahçe-D.Bakır 4:0
İstanbul-Sakaryaspor 2:2
A.Sebat-Denizli 1:3
Malatya-G.Birliği 2:0
Samsun-Beşiktaş 1:3

kes 25.11.2004 13:11

lächerlich o.T.

ohne Text

kes 25.11.2004 13:13

mehr als 0 auf jedenfall hehe

A.Gücü-G.Saray 0-2
Kayserispor-G.Antep 1-0
Konya-Trabzon 2-2
Ç.Rize-B.Ş. Ankara 1-0
F.Bahçe-D.Bakır 3-3
İstanbulSakaryaspor
A.Sebat-Denizli 1-0
Malatya-G.Birliği 0-0
Samsun-Beşiktaş 1-1

25.11.2004 13:19

bak bu seferde 0 alirsan 5 puan sileriz

suanki puanlarindan;-)

kes 25.11.2004 13:26

hahahaa ok anlasdik :pppp o.T.

ohne Text

ata 25.11.2004 14:17

o.T.

A.Gücü-G.Saray 1:3
Kayserispor-G.Antep 2:1
Konya-Trabzon 0:2
Ç.Rize-B.Ş. Ankara 3:1
F.Bahçe-D.Bakır 2:0
İstanbulSakaryaspor 3:2
A.Sebat-Denizli 1:0
Malatya-G.Birliği 2:0
Samsun-Beşiktaş 0:2

aliconda 25.11.2004 15:48

tesekürler :-)

Alex"e seyrettigimiz yerde cogu ("fenerli") de sinirlendi ve söylendiler.

Ama o Alex"i ben artik cok cok begeniyorum.

Cogu zaman savasci bir yapisi olmadigi icin zorlansada teknigiyle 3-4 oyuncuyu deklase edecek bir yetenek!

Bir de - maci seyrettigin gibi gözüküyorsun - o patates tarlasini gö önüne alirsan Alex"in bazi pozisyonlarda niye kötü göründügünü anlarsin!

Zaten Prag"ta acaip bir tuhaflik vardi ...
... sanki birisi BÜYÜ ( hehhehehehehehe ) yapmis gibi ;-)
Bütün carpisan toplar Prag"li oyuncularin önüne düstü!
Dogrusu ben gercekten cok sasirdim ... tesadüf dedim ilk defalar ... ama mac devam edince hala her carpismadan Praglilar sansli cikti ..

Gercekci olursam ... bu mactada Prag yenebilirdi ... cünkü bir kac cok iyi pozisyon buldular ama hem defans, hemde (benim bile kritize ettigim) Rüstü cok istekle kurtardilar!
Onlara helal olsun!

Ama gol yeseydik bile fazla korkmazdim dogrusu ... cok güzel yardimlasmali oynadik!
Sag kanatda Selcuk-Kemal-Mehmet cok güzel yardimlastilar!
Alex, Marcio ve Marco zaten birsey söylüyemezsin ...
... Tuncay Trabzon macinin devamini getirdi, ve bir takim oyuncusu oldugunu gösterdi.

Takimda öbürlerinden "kötü" oynayanlari sorsalar birazcik tutuklu olurum ama ...
bence Ümit Özat ve ara sira Fabioyu söyleyebilirim.

Simdi al bu görünümü ... (SAGDAKI YEDEKLERI) ve simdi kendin söyle ... bu kadar kötü mu bu takim?

Böyle bastan beri Sampiyonlar Liginde oynasaydik ... Lyon ve Manchester ... kaybetseydik bile, yine kizarmiydik?
Ilk Manchester ve ikinci Lyon macinda Christoph Daum hata yaptigi ortaya cikiyor ...

Ama onun da "ögrendigi" ve "ders" cikardigida artik ortada ... o maclardan beri bazi iyilikler yapti ... SELCUK, KEMAL, SERKAN ...

Christoph Daum"un zaten en büyük dezavantaji cok inatci birisi olmasi...
Mesela orta saha kurgusu VE SERHAT!
Fenerbahce"yi bilen anlar ;-)

Lig"de sözde Fenerbahce "camiasindan" ayaklarimizin arasina comak sokmazlarsa zaten artik bu takim zor tutulur.

Ligden bahsederken ... ne oluyor bu Denizliye ?????
Ayni Malatya gibi bosu bosuna puanlar harciyorlar!
Belki bu sene Denizli ve Malatya da "tecrübe" ediniyordur ;-)

al"

aliconda 25.11.2004 15:51

o.T.

Iste 14. haftanin maclari:

Ankaragücü-6azelsaray 6:0

Kayserispor-Gaziantep 0:2
Konya-Trabzon 2:2
Ç.Rize - B.Ş. Ankara 2:1

Fenerbahçe-Diyarbakır 6:0

İstanbul - Sakaryaspor 1:0
A.Sebat-Denizli 0:2
Malatya-G.Birliği 2:1
Samsun-B.Taş 2:1

aliconda 25.11.2004 16:12

o.T.

hayir ... bu sefer sifir puan alirsan, sana Serhat"in formasini giydiririm hehhehehehe

aliconda 25.11.2004 16:41

"Fener"i yenmek büyük keyif olacak.."

"Fener"i yenmek büyük keyif olacak.."

Deplasmana galibiyet için gideceklerini ifade eden Göksu (Diyarbakir Spor"un Baskani), şöyle dedi:
""Fenerbahçe"ye yenilmemiz normal. Ama Fenerbahçe"yi yenmek büyük keyif olacak. Maça çok iyi hazırlanan futbolcularım cumartesi akşamı kamuoyuna Diyarbakırspor"un nasıl bir takım olduğunu kanıtlayacaklar. Maçta sakatlığı süren Talip oynayamayacak. Sertan ise maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Diyarbakırspor Kadıköy"de zor olanı başaracak.""

(ajansspor.com)

Diyarbakir"in bu sezondaki maclari …
İstanbul: 1 - Diyarbakır: 1
Diyarbakır: 2 - Kayseri: 1
A.Sebat: 2 - Diyarbakır: 2
Diyarbakır: 1 - Malatya: 2
G.Birliği: 2 - Diyarbakır: 0
Diyarbakır: 0 - Denizli: 1
Gaziantep: 1 - Diyarbakır: 1
Diyarbakır: 1 - Sakarya: 0
Beşiktaş: 4 - Diyarbakır: 0
Diyarbakır: 1 - Ankaraspor: 0
Trabzon: 4 - Diyarbakır: 1
Diyarbakır: 2 - Galatasaray: 0
Diyarbakır: 0 - Ankaragücü: 1

aliconda 25.11.2004 16:49

"Türk futbol fanatiği maçoymuş!"

Türk futbol fanatiği maçoymuş!
İşte Türk futbol fanatiğinin profili: Geniş bir sosyal sınıf ve eğitim düzeyinde, alkol kullanan, maço, tek eğlencesi futbol olan, diğer takım taraftarına önem vermeyen, takımıyla özdeşleşen ve dahası..
...
""Türkiye"de futbol taraftarı olan ve futbol sahalarına girmeleri yasaklanan bu grubun geniş bir sosyal sınıf içinden geldiği, eğitim düzeylerinin ayrılık gösterdiği, maçlardan önce alkol kullandığı, maço davranışlar sergilediği, futbol dışında eğlence araçları bulunmadığı, diğer takım taraftarına önem vermediği, takımlarıyla ve takımdaşlarıyla fazlaca özdeşleştikleri ve böylece bir alt kültür oluşturduğu belirlenmiştir.""
...
Arslan, diğer takımı kötü algılayan grubun, rakip takımın ya da diğer takımın taraftarı aleyhine en küçük bir açıklama yaptığında hemen savunmaya geçileceğini ve sosyal kimliğin korunmaya çalışılacağını kaydetti.
...
Kendi alt kültürleri içinde mutlu olan, diğer takım taraftarını önemsemeyen, sosyal norm ve kurallardan sıklıkla sapma gösteren sadece erkeklerden oluşmuş bu grupların spora zarar verdiklerini, futbol gibi seyirlik bir oyunun tüm dünyada ve Türkiye"de bu tür grupların baskısı altında kalmasının üzücü olduğunu belirten Arslan, böyle gruplar arasında daha çok araştırma yapılarak, farklı özelliklerin ortaya çıkarılması gerektiğini kaydetti.
(ajansspor.com)

ferhatxtunc 25.11.2004 21:14

o.T.

A.Gücü-G.Saray 1-2
Kayserispor-G.Antep 3-1
Konya-Trabzon 0-2
Ç.Rize-B.Ş. Ankara 2-1
F.Bahçe-D.Bakır 3-0
İstanbul-Sakaryaspor 2-0
A.Sebat-Denizli 0-1
Malatya-G.Birliği 2-1
Samsun-Beşiktaş 0-2

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:00 Uhr.