![]() |
Ben degil ama sen kendini o duruma
koyuyorsun bence!
Dedigim gibi, ceza verilmesi bir hareket yapti. Ayni sekilde Hooijdonk. Neden Ceza gündemdeydi, hatte iki mac diye aciklanmisti ve Hooijdonk olayi ortaya cikinca onaylanmadi ceza?? Emre"nin hareketini kinayan sen, bizlere destekliyorlar diyen sen, terbiyeden söz eden sen, fakat Hooijdonk"un hareketini agzina bile almayan yine sen! |
Sen yine degisik mac seyrediyorsun??
------------
>arkadasimizin, Nobre"nin hakeme "körmüsün, sakatlandin diye yavas gidiyorum" seklinde el hakaretinden dolayi ilk sari karti yemis olmasini nasil oluyorda görmüyor acaba? >Hakem orda yavas cikiyor diye degil, Nobre"nin hakeme hareketinden dolayi ilk sariyi verdi. Ikinci sariyida alkisladigi icin. ------------ Acikca söylesem cikarken nasil ciktigini bile göremedim ... baska bir yeri gösteriyordular! Sen nasil gördün cok sasirdim dogrusu!!! Mactan sonra sizin BJKTV cekim yaptiklarini mi yayinladi acaba !?!?! Benim gördügüm ortada ve aynen aktardim! Bir baktim Nobre"nin üstüne sanki dövecek gibiymis giden hakem ve birden bire ikinci kart! Hadi be ... mac icinde önce iki sari kartini da (hakli olarak) Fenerbahce"li oyunculara göster ve Trabzonlu oyuncularin faullerini es gec! Sonradan sakatlanana kadar dövülen Nobreye cift sari kart göster! YUUUUH BEEEE hem o hakeme hemde senin bu saptirtigin yazina! Ama eminim Nobre"nin nasil hakemi dövdügü TV göstergelerini de bana ileteceksin! Sana son olarak da Selcuk Yula"nin dedigi CEVAP olarak yaziyorum! "Haa bu arada Nobre"nin alkış olayı doğru mu, elbette hayır. Ama bir futbolcuyu böylesine tahrik eden hakemin cezası ne olacak? Şimdi Fenerbahçe Tahkim"e gider mi, bilemem. Bence boşuna gitmesinler. Çünkü Nobre bir futbolcuya parmak falan atmadı, affedilmesi mümkün değil! Hakemi alkışlamış, bundan daha büyük suç olur mu! Şöyle 9-10 maç ceza versinler insanlara ibret olsun değil mi? Yani sonuçta parmağa geçit verilen ülkemizde, alkışa dur deniliyor." In diesem Sinne! al" |
Tekrarliyorum. Görmek istedigini görü-
yorsun sadece.
Hem "Acikca söylesem cikarken nasil ciktigini bile göremedim" diyorsun, hemde ardindan "Benim gördügüm ortada ve aynen aktardim!" diye ekliyorsun. "Bir baktim Nobre"nin üstüne sanki dövecek gibiymis giden hakem ve birden bire ikinci kart!" Ooh, cok üzüldüm simdi. Sok olmusun sen valla. Ikinci saridan sonra neden giki cikmadi Nobre"nin? Nobre"yi karsilayan Fener görevlisi neden Nobre"ye "sen ne yapiyorsun" seklinde kizdi? Tabii, kart gördünüz ya, haksiz yere olmustur! |
ALSO ICH weiss nicht was du ...
und viele andere hier auch von ali wollen... ich meine ich hatte in anderen foren auch viele meinungsverschiedenheiten und arge probleme aber hier ist er recht sachlich, recht förmlich und auch ehrlich!!!
Fenerli olmasina ragmen, kann er etwas zugeben havali mavali degil :) ich komme mit ihm hier zurecht und das ich das sagen kann bedeutet schon was :)) von daher verstehe ich euer problem nicht!!! Sonucda TOP degil tartisdiginiz problem ??? Bi sana döner bi ona, top iste :)) NOT. Top topu herzaman cekmez :)) hehe und wenn es schon so in Foren verläuft, braucht man sich über messerstichereien in Stadien der Türkei nicht zu wundern!!! Eyvallah Dostlar... Fatih |
ehrlich!!!
Fener de cok balli haa :))
Spass bei seite die spielen aber auch einen schlechten Fußball, yani baktigim maclarda öyleydi :)) |
SOK***SOK***SOK***SOK
In China ist ein Sack Reis umgefallen,ratet mal wessen Staion sie daraufhin zu machen wollen?
|
"Bencede sen bir salak durumdasin!"
Öyle bir ifadene benden degisik bir "bence" ... beklemiyordun herhalde!?!
Öyle umduysan seni tabiiki yine yaniltmam lazim! Hatirlamiyorsan ... ben sizin "masim koyunlarinizdan" degilim! Hemde sözde MODERATÖR"sin LOL !!! "Dedigim gibi, ceza verilmesi bir hareket yapti. Ayni sekilde Hooijdonk." Nasil bir hareket oldugunu o "ANAL" aciklamanla ve nasil begendigin ortada! Masallah! Acikca, P.v. Hooijdonk ne yapti !?!?!?! Hakemle tartisti ve dönüp giderken "suspensuarina" elini atti! Ehhhhhh ???? Ne oluyor bu yani ??? Sizi Pascal Nouma hayranlari sizi ... onun gibi sizin tribün önüne gecip resmen penisini mi tuttu yani ????? Hadi be ! Sende bu kadar tarafsizlik ve gercekcilik olsaydi zaten coktan tartisirdim o olayi! Ama sen ona degmezsin! "Neden Ceza gündemdeydi, hatte iki mac diye aciklanmisti ve Hooijdonk olayi ortaya cikinca onaylanmadi ceza??" Gercekten bos bos konusuyorsun!!! Eskiden böyle idi halen böyle!!! Nasil o zamanlar tartistik sen yok böyle böyle söylemedim diye yalan söyledin ve ben senin yazdiklarini yüzüne vurdum ... ayni kafa sende! Kimse farkina varmasa hava hos! Kimleri kandiriyorsan kandir! Beni kandiramazsin! Ben seni tanidigim icinde senin yazilarini arsivliyor(d)um! O zaman cok sasirmistin ... artik sasirma! "Emre"nin hareketini kinayan sen" HAYIR artik Emre"yi kinamiyorum!! O ÖZÜR DILEDI !!! "PARMAK" "ANAL" bilmemne ile ÖVÜNEN o degil!! "KADIN DOKTORU" diyende o degil!!! "bizlere destekliyorlar diyen sen" TAVSIYEM ... GIR BESIKTAS FORUMUNA ORADA AIRDEM DIYE BIRISI ILEN ATA DENILEN BIRISININ YAZISMASINA BAK !!! KIM NE DIYORMUS ??? Nasil bir mal oldugunuz ortada! Hemde kendi yazilarinizla! Cem Yilmaz GORA filiminde komedi olarak kullandiklari sözlerde hakliymis! Onun bir alasini sizler millete yayinliyorsunuz! "terbiyeden söz eden sen" EVET BEN !!! "ANAL"-"DOKTOR" luklari ben icat etmedim!!! "fakat Hooijdonkun hareketini agzina bile almayan yine sen!" Evet yine BEN !!! Cünkü yaptigi hakeme protesto ve YANLIS ve DISIPLINSIZ! O Carew"inizin yaptigi cirkefliklerini es mi geciyorsunuz??? Adam sizlerin cirkefliklerine ayak uydurdu resmen! Hooijdonk almis topu penalti atacak ... sizin utanmaz oyunculariniz topu tekmeleyip baska bir yere atiyorlar! Sizin Carew gelip acikca Hooijdonkun ayagina basiyor! 3 Oyuncunuz birden üstüne yürüyüp müdahala ediyor! SIZIN Firat Aydinus ADAM olsa, hakem olmadigini ispatladi zaten, buna nasil seyirci kalirdi !?!?! Pes artik yani !!! Sonra bir cekim bulacaksiniz C. Daum"un poposunu kasidigini o zaman bunu büyük suc yapip Fenerbahce"nin 11 puani silinsin diyeceksiniz yani! O FIRAT AYDINUS"UN CIKTIGI TRIBÜNDEN BU SEFER CIHAT AKTAS CIKTI!!! |
Benim Ali ile bir sorunum yok.
Sadece onun yazdigi sekile ayak uydurmaya calisiyorum.
Ayrica kendisine karsi art niyetli olmadigimi kendisinede bildirmistim. |
Aman erdem sana degmez!
Ben siyah diyorum sen pembe diyorsun!
">Hem "Acikca söylesem cikarken nasil ciktigini bile göremedim" diyorsun, hemde ardindan "Benim gördügüm ortada ve aynen aktardim!" diye ekliyorsun. " Evet! Son anda hakemin nasil üstüne gittigini gördüm ve sari karti sanki tokat atar gibi cikardigini da gördüm!!! Önceki nasil oldugunu göremedim!!! Söyediklerimi oku! Simdi yine tekrarlatma! Ama istedigim kadar tekrarlasam sen yine anlamak ISTEMEZSINKI !!! "Ooh, cok üzüldüm simdi. Sok olmusun sen valla." Sana ne söylüyeyimki artik ... ne söylesem bosuna! "Ikinci saridan sonra neden giki cikmadi Nobre"nin? Nobre"yi karsilayan Fener görevlisi neden Nobre"ye "sen ne yapiyorsun" seklinde kizdi?" CÜNKÜ YETERINCE HAKEMLERDEN CANIMIZ YANDI!!! Artik hicbir provokeye alet olmamalari icin!!! Zirt pirt bir poset icin Stadi kapanmis bir kulüp oldugumuz icin!!! FARK BU ! |
Firat Aydinus"u BJK-FB macina kadar
cok iyi bulan sen degil miydin?
Yine tekrarliyorum: Görmek istedigini görüyorsun! |
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Ne adamsin yahuu :-))
Iyiki güldürdün beni!!! ACIKCA SÖYLEYIM Benim seninle SORUNUM var!!! Yalakalik, dalkavukluk yapip saklamam ben görüsümü! FARK BU!!! NEDEN KAVGAYA DÖNÜSTÜGÜNÜ HERKES FORUMDA TAKIP EDEBILIR! Özürlülere ben yardim edebilirim! al" |
O zaman gecmis olsun diyeyim artik.
Daha ne söyleyeyim sana?!?
Biz gecen sezon bir macta 6 kirmizi kart yerken sen PAPILA PAPILA diyordun. Biz provokeden bahsederken, sen cok iyi hakem diyordun. Benimde sana dedigim, basiniza gelince cok kiziyorsunuz. Baska takimlara olurken, iyi diyorsunuz, kendinize olunca, haksizlik diyorsunuz. |
Yalaka sensin! Yazdiklarini gözlerin gör
müyor herhalde.
|
Hahahahhahaha
Simdi ben onu yalanlayacakmiyim sandin ????
Evet 100% dogru! Besiktas-Fenerbahce macina kadar onu cok begenmistim!!!! Acikcada söylüyorum! Ondan cok seyler beklemistim! Mac icinde sasirdim! Her seye seyirci kaldi ve tuhaf olan her tartismali pozisyonda acikca BJK"yi destekledi ... bastan ... tecrübesizlik dedim es gectim ... olur böyle "hatalar"! Ama mac sürdükce daha da tuhaf oldu ... taaa o penaltiya kadar !! Penaltiyi Firat Aydinus vermedi!!! YAN HAKEM VERDI !!! En sonunda da gazetelere ne mal oldugu aciklandi! Sizin "TARAFTARINIZ" olarak ortaya cikti ve sonradan o macta neyin arasinda kaldigi belli oldu! ASK ilen IS"inin arasinda kalmis! ve ASK"i secmis! BJK"yi desteklemisti! |
Hehehhe :-))) Süpersin yahuuu!
Ben söylediklerimin arkasindayim!
Ben yalakalik ilen aram hic iyi olmadigim icin ... beni yalakalik sevmez! Ben burada kimsenin de gözünü boyamiyorum! Sen ??? Bir oku yazdiklarini!!! "ANAL" Masallah yani ... senin yazdigini okuyorum ... benimkinle karsilastiriyorum ... "YALAKA" senin gözünde bu fark ise ... ben "Yalaka" oluyum ... sen kendinin ve milletin gözü nasil boyayip öyle göstermek istiyorsan göster! Ister bana o zaman "yalaka" söyle kendine de "SÜPERAIRDEM" LOL |
Yalanlarsin demedim.
O maca kadar cok iyi, ama o mactan sonra cok kötü.
Nasil oluyor acaba?! :) |
Emre olayina Erman Toroglunun ne dedi
gini biliyor musun?
|
Hahahaha yine mi ???
Lucescu gitti sen kaldin galiba !?!?!?!
Ben o zaman fevkalade iyi hatirliyorum! O zaman da söyledim bu sefer de söylerim!!! Ben Cem Papila"yi bizim maclarda gördüm!!! ESKI BIR HAKEM OLARAK COK IYI MACLAR yönetti! Onun yüzünden PENALTI oldu (onun hatasaydi) ama yinede TARAFSIZ bir mac yönetti!!! O zaman SÖYLEDIGIM gibi ... sizin o maci BEN SEYRETMEDIM !!! VE ona göre YORUM YAPTIM!!! CEM PAPILA"yi o zaman Besiktaslilar bile savundu!!!! Simdi burada yine buradan oradan konusma! MASALLAH SU ANDA NTV"DE SIZIN STADI GÖSTERIYOR!!! |
Eh adam BJK" taraftari ...
nasil oluyor ortada!
|
Ne demis Dahi Erman ? o.T.
ohne Text
|
Izlemedigin icin zaten benim neden
Emre olayinda anal kelimesini kullandigimi bilmiyorsun.
Bilmeden, sormadan suclamak kolay tabii :)) Emre olayini Türkiye"ye ilk gösterdiklerinde Erman Toroglu "Basur kontrolu" diye adlandirmisti. Bende o yüzden analkontrolle kelimesini kullandim. Anal bölgesi ilgimi cektigi icin degil :) |
o.T.
Meinst du das ManU schlecht sielt oder unsere Jungs?
ManU hat fulminant gegen uns gespielt und zurecht gewonnen! Was sie sonst spielen weiss ich nich ... Unsere habe erst seitdem Malatya Spiel angefangen zu spielen! Bis dahin haben wir tatsächlich durch Glück, Einzelaktionen und mit dem Notwendigsten an Einsatz die Punkte geholt! OK die anderen waren auch alle schwach ... WIR spielen jetzt endlich :-))) (zumindest haben wir damit angefangen :-)) Das ist wichtiger als die 3 Punkte gegen Trabzon! Ehrlich gesagt, machen mir schon die 5 Punkte Vorsprung sorgen ... ich weiss, wie es bei uns ist, in einer vorteilhaften Position zu sein! Da war das alte 6alatasaray (zu Terims erster Zeit) schlauer! al" |
Gecen sezon sampiyonlugu Besiktas"in
elinden aldi Federasyon diyor bir federasyon üyesi.
Levent Bicakci: "gecmis dönemde olmus. Bizi baglamaz diyor" Dogrulayan kisiler TFFyi yöneten kisiler. Cem Papila bu isin icinde miydi, degil miydi Allah bilir. Senin begendigin bir hakem. Evet. Iyi olabilir belki ama o macta provoke eden bir hakemdi. Lucescu dediklerinde cok hakliydi. Onun hatasi bunlari cok dile getirmesi oldu. Ama ne demis atalarimiz "dogru söyleyeni doküz köyden kovarlar". |
Savunman bu mu yan ???
Ne fark ediyor Dahi Erman"in igrenc aciklamasi!??!?!
Ve o aciklamayi yaptiysa, hangi durumda yapti ve baska ne söyledi!!! Buradan tek bunu söyledi diyorsun! Sen ama alip o sözde söyledigini burada ZEVKLE acikliyorsun! Bu hic bir sey degistirmiyor!!! |
Kendimi savunacak bir durum yok.
Toroglu"nun dediklerinin tümünüde aktarmam münkün degil zaten.
Sadece kelimeyi kullanmamin sebebini acikladim sana. Bunu savunma olarak görmene gerek yok. |
Hakemler arasinda GSli veya FBli
yok mu hic??
:) |
Aman Lucy bunu demis onu demis!
Adam bastan sona kadara cirkeflik yapti!
Ama sizd Süleyman Seba"dan sonra olanlarda artik baska DEGER"ler mühim! YINE TEKRARLIYIM: CEM PAPILA"yi gözlemciler, bazi Besiktaslilar diger seyredenler ve hatta benim Cimbomlu hakem abim bile hakli oldugunu söylüyorlar! Ben seyretseydim acikca bene söylerdim! AMA SEYRETMEDIM!!! KASET"i varsa gercekten görmek isterim!!! Ben CEM PAPILA gibi bir hakemi takdir ederim! Cünkü bizim aleyhimize HATA bile yaptiysa bile YINEDE TARAFSIZ bir görünüm birakti! Bizim maclarda gibi o maci yönetiyse o zaman CEM PAPILA haklidir!!! Besiktas"in elinden o sampiyonluk alindiysa o zaman o eski yöneticiyi mahkemeye basvurmaya davet ediyorum! Böyle sonradan konusmak kolay! Ben az kala bütün Fenerbahce maclarini seyrettim!! HIC BIR ZAMAN HAKEM YÜZÜNDEN HIC BIR PUAN ALMADIK!!! Ali Aydin bile o Rize macinda bize karsi düdük caliyordu! Sonunda salak herif o ikinci kart hatasini yapti!!! Öyle bir sey vardiysa o zaman bende o olayin icindeyim, cünkü ben bastan Besiktasin düsecegini söylemistim!!! Ama benim NEDEN"lerim vardi! VE onun icinde Besiktas düsüse gecti! Sizin beceremediginiz, kendi durumunuza bakmak! Gerceklerin yüzüne bakmak! Ayni bizim 90 larin basinda oldugumuz görünümüzü veriyorsunuz ama farkinda degilsiniz! Bu sene de berbat gidiyorsunuz! Ama sizin yönetim etrafa saldiriyor!!! Bu durumunuzdan FENERBAHCE veya Federasyon mu sorumlu !?!?? HALUNKE Ulusoy sizin AKRABANIZDI onlar nasil oldu da Sampiyonlugu alip onlarin ACIKCA DÜSMAN ILAN ettigi Fenerbahce"ye verir !?! KOMIKSINIZ!!! |
Tüh ya ... bize niye FB"li hic
vermiyorlar !?!?!?!?!?!?
Hemde bir Derbi macinda ... Besiktas macinda sonra ne yazdigimi yine atiyorum foruma ! |
Besiktas-Fenerbahce macindan sonra
Autor: aliconda
Datum: (02/11/2004 - 0:32) Forum: Fußball Wertung bisher: Ihre Wertung: genial sehr gut gut keine mittel schlecht unserioes BEN GELDIM ! 1. Kes: bos bos yine konusma! Besiktasa yenildigimiz icin korkup kacmam! Sana baska yazi yazmaya da gerekmez! 2. "ata" TERBIYELI OL DEDIK SANA! Ama AYNEN devam ediyorsun !!! Senin laflarini kullanarak! Fenerbahce Besiktasa Kocaligini 11 puan geriden gelip ve sonunda Inönü stadinda sizi 3-1 ilen yenip de kanitladi! Kendi evinizde bir mac almaklan ne kadar cabuk horozlandiniz yahu! Seni sözde MOD"lara bile sikayet etmiyorum artik! Artik cevabini direk alirsin! Nasil "terbiyeli" ve "gentlemen" oldugunuz zaten hem stadinizda göründü hemde burada sizler gösteriyorsunuz! 3. Firat Aydinus"a laf yok! O cikip YAPACAGINI YAPTI! Umarim Fenerbahce macinda"da ayni tarife uygulanir ve Sükrü Saracoglunda Sarilacivert Kaskolla gezen bir hakem adanir! 4. Besiktasa penaltiya kadar oynadigi futboldan ibaret tebrik etmek gerek! Bileklerinin hakkiyla 2-0 yapildi! 5. Brat sana özelinden tebrikler! Hakli ciktin :-) bravo ;-) 6. Harikasiniz ama hepiniz! Fenerbahce 10 mac kaybetmemis ligin asagidaki bir takina yenildi diye milli bayram ilan ettiniz resmen! Neymis ya benim Fenerbahce"m :-))) al" |
Airdem sana tavsiyem "3." yi iyi oku!
BELKI anlarsin!!!
|
Hheheheehehe ah "ÖYLEMI" LOL o.T.
ohne Text
|
heheehhhehehe o.T.
ohne Text
|
:) Anya-Konya meselesine geldik yine.
Evet, öyle oldu diyorlar ama sen yinede kendi suclari diyorsun.
Neyse, tartismaya gerek yok. Olan oldu. |
"SOK" newgencik bu da sana
Autor: newgen Datum: (02/11/2004 - 16:40) Forum: Fußball Du hast recht... wie leicht durchschaubar manche leute sind. Habe kommentare zu dem spiel gelesen, Kadiköyspor muss ja sehr schlect gewesen sein. Ohne Torchance bis zum Elfmeter. Warum sagt keiner der Fans von denen unsere Manschaft war schlechter, unser Trainer hat falsch aufgestellt. Der Sieg war verdient! Aber wieder das alte Lied vom bösen Schiedsrichter, Kutsal ittifak, Federasyon bla bla bla Ciao *** Simdi 4. yazdigimi oku ... ! |
Ne demek istedigini anliyorum.
Sen bana o macta somut size karsi verilen bir karari göstersene.
Carew mi diyeceksin? Ayni hareketi Nobre"de yapti. O pozisyondan sonra itisme mi diyeceksin? 3-4 futbolcuyu atmasi gerekirdi o zaman. Size verilen penalti öncesi pozisyonda köse vurusu yoktu bile. Hakemin verdigi yanlis kararla 10 kisi kaldik ve gol yedik. |
"Can alıcı nokta"
Can alıcı nokta Tribünün "adağı" vardı. Kan akacaktı. Hazırlıklar tamamlanmış, "iş" kimin kurban olacağına kalmıştı. Gencecik Cihat, Hazreti İbrahim"in oğlu İshak gibi yatırıldı bıçağın altına. Belli ki, tribünde ne "koç" vardı, ne de koç gibi delikanlı... İndi, kalktı bıçak... Zavallı Cihat, futbola doymaya geldiği staddan ve dünyadan gençliğine doyamadan göçüp gitti. Hangi golde can verdi acaba? Hangi ümitlerle büyütülmüştü? Katilinin yüzünü görmüş müydü? Sahada maç... Tribünde cinayet. Nihayet, adağını yerine getirdi futbolun katilleri. Hem futbolu, hem Cihat"ı kör bıçakla kestiler. Hem bizi, hem kendilerini tüm Dünya"ya rezil ettiler. Cellatlar yakalanacak... Peki "yataklık" edenler?.. Can alıcı nokta burada... Aman lafınıza dikkat edin dedik; lafa en ağırından girdiler. Tribün mafyasına boyun eğmeyin dedik; ortak gibi sevdiler. Yazınıza, sözünüze mukkayyet olun, kızdırmayın, azdırmayın, yakalayın, kanunları uygulayın... Dinlemediler. Kana bulandı futbol, tribünler, tenkitler. Hangi yazı Cihat"ın kanlarını temizler. Kimin umrunda Beşiktaş - Rizespor... Hoşçakal futbol, merhaba katiller. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.milliyet.com.tr/2004/11/22/spor/yersen.html" target="_blank">http://www.milliyet.com.tr/2004/11/22/spor/yersen.html</a> |
Masallah ... yani ...
... bence seni yeni Federasyon baskani yapalim yani!!!
Ayni Halunke Ulusoysuz zamaninda gibi olur ... sizi Baskan ve adamlari .. NEZAKET Ziyaretleri yapmaya baslar! Firat aydinus bütün mac üzeri Fenerbahce"liler yapilan faullerin cogunu görmemezlikten geldi ve hatta bir pozisyonda hem van Hooijdonk magdur oldu hemde hakem onu sucu buldu!!! Macin sonucunu etkileyen birsey yaptida demedim ve diyememde cünkü benim Fenerbahce"m kötü oynadi ve 2-0 geri düstü! Firat Aydinus bizim aleyhimize penalti vermedi! Senin o "korner" hikayen de zaten ilginc!!! 1. Zaten korner olmadigina inanmiyorum! Cünkü sana zaten artik delilsiz inanmam! 2. Simdi Rüstü öbür kalede hapsurdu diye bir bir "delil" getirip bu penaltiyi yaptirdi diye birseyler anlatirsin! Emre kalecilik yapip atilmasaydi 10 kisi kalmazdiniz! Dogrusu öyle olduysa niye Emre kirmizi kart gördü !?!? Fenerbahce"li oyuncu kirmizi kart görmesi lazimdi ... o degilmiydi topu onun eline sutlayan !?!? |
"Futbolumuz batsın, e mi!"
Futbolumuz batsın, e mi! Atilla Gökce Saha içindeki futbol mücadelesi gürültü - patırtıyla devam ediyordu. Beşiktaş 2 - 1 yenik durumdaydı. Tribünden öfkeli sesler yükseliyordu. Sonra bir arkadaş, kötü haberi verdi: "16 yaşında bir çocuğu bıçaklamışlar. Kan kaybından ölmüş!". O haber hepimizi şoke etti, sarstı. Gözlerimize kalın perdeler indi. O dakikadan sonra benim için futbol bitti. Stadyum terörü, nihayet dün tertemiz bir hayatı, sona erdirdi. Vurdumduymazlık. Güvenlik deyince sadece şeref tribünündekilerin maça geliş gidişine yaltaklık eden anlayış. Dolmakaleme, bozuk paraya, çakmağa el koyan, ama her nedense meş"aleye, çakıya bıçağa engel olamayan kör davranış, işte hiç beklenmedik bir zamanda böyle kanlı bir bedel ödetti hepimize. Tribündeki olayı küçümseyenler, küçültmeye çalışanlar, tribün gruplarını üzmemek, kırmamak için "münferit olay" bahanesine sığınanlar, şimdi o taptaze, körpe, umut dolu hayatın bitişine ne diyecekler acaba ? Acaba hangi sorumsuzluk kalkanıyla kendilerini ve yandaşlarını korumaya çalışacaklar. Futbol için utanç günü. Beşiktaş için kara bir gün. Tavizle, duyarsızlıkla, popülizmle asla üstü örtülemeyecek kocaman bir ayıp, futbol tarihimize en kara harflerle yazılacak bir utanç skoru bu. Futbolumuzda ayıplar birbirini izliyor. Ayıpların sonu gelmiyor. Stada giden çocuk evine dönemiyor. Cihat Aktaş için içim kan ağlıyor. Cihat Aktaş öldü. Utanın arkadaşlar. Hesap verin Beşiktaşlı yöneticiler. Güvenlikçiler. Polisler. Anlı - şanlı emniyet müdürleri, Hesap verin. Görmezden geldiğiniz dehşetin. Geliyorum diyen cinnetin ve cinayetin hesabını verin. Futbolu üzerindeki bu lekeyi temizleyin. Cihat Aktaş, gencecik bir hayattı. Söndü! Maçımız da batsın, futbolumuz da! İçimizdeki yaşama sevinci öldü. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.milliyet.com.tr/2004/11/22/spor/ygokce.html" target="_blank">http://www.milliyet.com.tr/2004/11/22/spor/ygokce.html</a> |
Birak Anya"yi-Konyayi!
Öyle birsey varsa acikca tartisalim!
Sampiyonluk elinizden alindi mi ??? Öyle düsünüyorsan ... Ac bir Topic: "Sizce Besiktasin Sampiyonlugu elinden alinip Fenerbahce"ye verildimi" diye! O zaman nedenlerini bire bir aciklarsin ve bizlerde söylüyeceklerimizi söyleriz! Ehhh ??? Bu forumda senin BJK taraftarciligi yapacagina böyle FUTBOL tartismasi yaptirsan daha iyi olurdu zaten! |
o.T.
"Emre kalecilik yapip atilmasaydi 10 kisi kalmazdiniz!
Dogrusu öyle olduysa niye Emre kirmizi kart gördü !?!? Fenerbahce"li oyuncu kirmizi kart görmesi lazimdi ... o degilmiydi topu onun eline sutlayan !?!?" Karistirdin galiba. Emre kirmizi kart görmemisti. Ibrahim. Cümlelerin baglantisinida anlayamadim..sorry :) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:28 Uhr. |