Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

donpepelino 05.04.2005 16:47

bizim kicmiz killi ve karttir

birsey olmaz korkma :O=)

6666mahfuz 05.04.2005 17:03

Bir gün pisman olacaksin, aglayacaksin-)

....senin hesabini Allah Teala verecek...ya bu dünya da, en gec öbür dünyada..Adam san, git de Suudi Arabistanda, yaz, söyle bakalim-)))
Du hast keine Eier in der Hose-))))
Adam olarak seni saymiyorum, du Eunuche-)))

6666mahfuz 05.04.2005 17:07

Enis heirate doch Isinsu -)))))))) o.T.

ohne Text

05.04.2005 17:15

Modern Bir Devrimci Kizi Olarak.

Papa nin ölümüne cok üzüldüm kadinlara ve rahibelere cok büyük haklar vermisti papa miz.

muckss papi :(((

Cok özülüyorum napabilirim depresyondayim yeni gelecek papa ninda daha ileri gidib cocuk aldirmayi serbest birakmasini istiyorum.

Biz devrimci kizlar ve Laz kizlari evlilik disi da olsa hamile kaldigimiz an aldirma hakkini istiyoruz.

Yasasin özgürlük yasasin papa devrimi.

hacikischkisch 05.04.2005 17:15

iste o zaman vakit gec olacak :-))

abi efkar basti..sarkiya bak beeeee
rakimi ver cal bir kemaci usta

hacikischkisch 05.04.2005 17:17

yesinler senin gibi devrimci modern

kizini beeeeee
aldirmaa serbest oldumu ilk üc cocugunu benden altirtiyorsun,okiiy mi kimseye söz verme rezervasyonu yaptim

05.04.2005 17:19

seninkisi ötüyormu daha

duyduguma göre inpotentmissin essek lerden hastalik kapmissin hi hi hi :)

05.04.2005 17:24

Halkin Birligi

Amerika"nın Newyork kentinde,tekstil işçisi kadınların,kanlarıyla tutuşturdukları meşale yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor.1857 8 Mart"ında, düşük ücret,12 saatten fazla işgünü ve ağır çalışma koşullarına karşı 40 bin dokuma işçisi kadının başkaldırısı Amerikan burjuvazisince,onlarca kadının kanları akıtılarak bastırılmaya çalışıldı.Ve işte 8 Mart tarihi böyle yazıldı.

1910"da Kopenhag"da toplanan II. Enternasyonal,Clara Zetkin"in önerisiyle Newyork"lu kadınların bu yiğit başkaldırısı anısına 8 Mart"ı ""Dünya Emekçi Kadınlar Günü"" ilan etti.

95 yıldır,komünistler,devrimciler ve ilericiler 8 Mart"ları burjuva kapitalisit sömürüye,ulusal ve sınıfsal baskıya,cins ayrımcılığına karşı mücadelenin birer kaldıracı haline getirdiler,getiriyorlar. Burjuvazinin kurum ve kuruluşlarının tüm saldırılarına 1 Mayıs"larda,Newroz"larda olduğu gibi,içeriğini boşaltarak etkisizleştirme politikalarına rağmen 8.Mart"lar,işçi ve emekçi kadınların sömürücüye,kölelik sistemine,ezilenlerin ezileni, ikinci sınıf insan olma konumuna karşı başkaldırı günleri olmaya devam ediyor.

Çünkü,8 Mart işçi ve emekçi,ezilen sınıf kadınlarının mücadelerinin bir sembolü;dünden bugüne, bugünden yarına taşıyacakları inanç ve kararlılığın, dünyayı değiştirme eyleminde varolmanın simgesidir . Bizler,özel günlere ibadet mantığıyla değil,anlam ve iceriği bakımından önemli mesajlar taşıyan semboller olarak bakar,günün politik ihtiyaçlarıyla donatarak kutlar,selamlarız.

Bu yıl 8 Mart"ı karşılarken,yüklü görevlerle karşı karşıyayız:

Bu yılki 8 Mart?ın gündemini halklara dayatılan emperyalist gerici savaşlar zorluyor,

Bu yılki 8 Mart"ın gündemini her alanda işsizlik,açlık,tecavüz,töre cinayetleri ve örgütlenme zorluyor;

Bu yılki 8 Mart"ın gündemini baskılar,yasaklar,zulüm,kayıplar,faşist devlet terörü,anti-terör yasasına karşı savaşım zorluyor;

Bu yılki 8 Mart"ın gündemini Kürt ulusunun varlığını ve en temel haklarını reddeden Türk şovenizmine karşı mücadele zorluyor;

donpepelino 05.04.2005 17:31

peki pufta calisan devrimci?

kadinlar neden hic ayaklanma yapmamislar iyi para kazandiklarindan dolayimi

bir ikincisi kominizim zamaninda kadinlari kömür ocaklarinda calistiranlar ne kadar kadinlari seve bilirlerki

bence o tekstil fabrikasindaki kadinlari kandirmisler dua etsinlerde kapitalistin teki onlara is as ve ekmek vermis istemiyorlarsa calismasaydilar

demokrasilerde zorlama yoktur.......

05.04.2005 17:46

KÜRDÜN BIRI

BEBELİK FOTOĞRAFI

Kürtün biri, fotoğraf çektirmek için fotoğrafçıya gider. Fotoğrafçı içeri girip hazırlanmasını ister. Bir müddet sonra fotoğrafçı içeri girer ki Kürt soyunmuş, anadan üryan koltukta yatıyor.

Neye uğradığını şaşıran fotoğrafçı var gücüyle Kürte:

?Ülen oğlum, bu ne hal.?

Bizim Kürt çekingen çekingen:

?Vallahi ağabey kusura kalma. Bebelik fotoğrafımı kaybetmişim de yenisini çektirem dedim?

6666mahfuz 05.04.2005 17:51

Huzurumu kimse bozamaz-))))

...senin icin dua ediyorum, Allah isla etsin-)))

donpepelino 05.04.2005 17:56

SENI FASIST ZAZA SENI :O)

Palu?da bayram arifesi, millet alışveriş yapmaktadır. Yani çarşı oldukça kalabalıktır. Bu kalabalıkta eşeğin biri yüküyle birlikte yolun ortasına yıkılır. Bütün çabalara rağmen eşek yerinden kaldırılamaz. Trafik allak bullak olmuştur. Derken iş kaymakama intikal eder. Kaymakam:

?Ne oldu, bu kalabalık ne, anarşi mi var??

?Yok kaymakam bey. Bu eşek yere yatmış kalkmıyor.?

Kaymakam olayı dinledikten sonra eşeğin veteriner hekim tarafından öldürülmesini ve belediyenin ilgilenmesini ister. Eşeğin sahibi ise bütün varlığının bu eşek olduğunu ve öldürülmemesini anlatmaya çalışır. Bu arada yaşlı, eli ayağı titreyen biri kalabalığın arasından yaklaşır. Şöyle etrafına bir bakar ve sorar:

?Ne oluyor burada gardaş??

Bir görevli:

?Amca eşek yatmış kalkmıyor. Sen karışma, kaymakam bey zaten sinirli."

Yaşlı amca kendinden emin bir tavırla:

?Bi dakka canım, ben şimdi onu kaldırmasını bilirim. Geçin bi kenara tecrübesizler.?

Yaşlı amca eğilip eşegin kulağına bir şeyler fısıldar. Eşek ise ani bir refleksle kalkıp kaçar.

Kaymakam şahit oldugu olaya çok şaşırır ve hemen yaşlı adamı çağırıp sorar:

?Amca siz bu eşeğe ne dediniz? Ermiş misiniz ki bu eşek hemen kalkıp kaçtı? Yoksa okuyup üflediniz mi? Ne yaptınız söylesenize.?

Yaşlı amca mütevazi bir tavırla:

?Gaymakam bey, öncelikle ben kendimi tanıtayım. Ben emekli bir nüfus memuruyum. Adım Ali Şimşek. Eşeğe dedim ki ülen eşeoğlueşşek, adam gibi gahıp cehennem olisen ol, yohsa vallahide billahide Gencligimde Nine ne yaptigimi sanada yaparim.

hacikischkisch 05.04.2005 18:17

yaw sen Allahin cok seker bi kulusun :o)

bütün müminler senin gibi olsa ne olurdu sanki

henrymiller 05.04.2005 18:38

Kümmere Du dich um deine Legasthenie :-)

ohne Text

henrymiller 05.04.2005 18:39

So schaust auf deinen Fotos auch aus!:-)

ohne Text

henrymiller 05.04.2005 18:41

Du bist auf dem besten Weg der...

...Selbsterkenntnis! :-) Salach kiro!

henrymiller 05.04.2005 18:42

Senin gibi mantiksiz cocuklar oyun...

...oyanamasina sevmez mi?

henrymiller 05.04.2005 18:45

Frankfurt"tun serefsiz ve namusuz karisi

...ancak sensin dir!

akshalil 05.04.2005 18:45

bu ne kizilhac isreti kiz! yoksa

christ mi oldun? :-))

henrymiller 05.04.2005 18:46

Sen evvela kendi namsunu bak! o.T.

ohne Text

henrymiller 05.04.2005 18:48

Götü boklu Frankfurt"tun mali kendini...

...benimle kiyaslama!

henrymiller 05.04.2005 18:49

Damit dein Schandmaul auch zu was...

...anderes taugt, als in Frankfurt den Männern einen zu xxx! :-))

henrymiller 05.04.2005 18:51

Ucuz kari benim ceplerim yinede dolu...

...senin gibi Sozialamt"dan veya Arbeitsamt"dan yasamiyorum!

henrymiller 05.04.2005 18:53

Sen zaten light erkeksin, igrenc Güler..

...hanimin köpegisin! Und hat sie dir auch schon einen gexxx? Dikkatle ol duydum göre hastalik bulasabilirsin kaldirim mühendis bey!

henrymiller 05.04.2005 18:54

Schon wieder deine Legastheniefehler! o.

ohne Text

6666mahfuz 05.04.2005 18:54

Ben cahilim, beni kibirlestirme-)))

Enis, Isigadogru, vs.bu bakimdan katiliyorum...nereye bakarsan cahillik dolu...
bir daha ama yazma...ve o devrimci kiza cocuklari helal bir sekilde yap, kurtaj büyük günah, yazik olur o senin mucize spermlerine-)))

henrymiller 05.04.2005 18:55

Ich heiße ja nicht Güli, die um jeden...

...Schwxxx bettelt! :-)

henrymiller 05.04.2005 18:56

*lol* Lern Du selber türkisch

...Frankfurt"tun meshur ünlü mali! :-))

henrymiller 05.04.2005 19:01

Güli dich kein richtiger, gescheiter...

...Mann möchte so eine billige Otze wie dich kennenlernen! Und ich bin der letzte der von dir was wollte und nie was will. Das ist es ja was dich verrückt macht! Einen richtigen Mann von Welt zu bekommen, ist so eine billige Schlxxx weit davon entfernt! Träum" weiter, Mädel, das sit das richtige Leben und kein Wunschkonzert! Demi Frankfurt"tun ucuz ve meshur mali! :-))

henrymiller 05.04.2005 19:02

Begenin galiba axxx kaydi! Demi! o.T.

ohne Text

henrymiller 05.04.2005 19:04

Klar doch, Du bist der Star...

...aller Schabracken der übelsten Sorte hier in Frankfurt! Vay bizim Frankfurt"tun meshur serefsiz namusuz mali! :-) Du widerst mich an! Igrenc kari senin esin nasil cekti acaba? *schüttel*

henrymiller 05.04.2005 19:07

Stimmt! Im wahren Leben bist Du eine...

...39 jährige Frau, die ohne 5 Kilo Schminke nicht ausser Haus kann - außer in billigen Absteigen und Clubs, wo man vulgäre, abgehalfterte Frauen wie dich sogar reinlässt!

henrymiller 05.04.2005 19:14

Wenn es sogar der Wahrheit entsprechen..

...würde, dann nur aus Mitleid und Neugierde! Ama bende yinede seref gurur vardir ve benim gibi delikanli senin gibi ucuz ve basit mala bulusmaya utandi! Glaubst Du im ernst, ich würde mich mit so einer niveaulosen, billigen und vulgären Frau trefefn wollen...muhahahaaa! Träum" weiter Dornröschen, das ist kein Wunschkonzert, dass Du mit einem Klassetypen wie mich jemals zu Gesicht bekämst! Leg Dir einen Hund zu, dann hast du wenigstens einen, der dich angewidert leckt. Weil richtige Männer laufen allein vor deinem Anblick davon. Aber das bist du ja schon zu genüge gewohnt. Demi Frankfurt"tun meshur ucuz mali! :-)

henrymiller 05.04.2005 19:16

In der Umgangssprache oder Türk-Slang...

...schreibt oder sagt man auch emi! Senin gibi ucuz kari halbuki bilmeli (d)emi!?

henrymiller 05.04.2005 19:20

Franfurt"tun meshur ucuz mali...

...deine Wohlstands-Karriere-Märchen amüsieren höchstens uns, die dein wahres, jämmerliches sozialbedürftiges Dasein kennen! Komplexli Frankfurt"tun serefsiz mali!

henrymiller 05.04.2005 19:22

Ufuk sen böyle konusmalar aliskinsin!

Cünki gercek hayattin öyledir! :-)

hacikischkisch 05.04.2005 19:24

IMAN demek sudur: :o)

iman

taninmis bir top model. kalcalarina hasta olunur.
(horseraser, 05.10.1999)

i li super kahramanlardan biri

internet man
invincible man
intercooling man (aka as900 man)
inhuman man
imortal man
idiot man
ide man
ill man
vs vs

(nuitari, 05.10.1999)

6 şartı vardır, allaha iman, meleklerine iman, kitaplarına iman, peygamberlere iman, ahiret gününe iman, kaza ve kadere iman. imanın şartlarını yerine getiren müslüman olmasa da ahirette yırtabilir, müsamaha gösterilebilir. (bkz: amentü)
(kitkat, 12.05.2001 17:54 ~ 17:56)

mjj nin klibinde de oynamis idi...(bkz: michael joseph jackson)
(yumusakca, 21.06.2001 21:38)

inan. kşz: inanç.
(yasinko, 23.02.2002 02:59)

david bowie ile kuaforleri araciligiyla ve bir blind date vasitasiyla tanismis, ondan sonra da cocuklarinin anasi* olmus ama bu ozelliginden cok ilk* zenci top model olmasiyla taninmasi gereken guzel kadin. kendi adiyla bir kozmetik firmasi da kurmustur. hatta bu firmanin da sadece zenciler icin makyaj malzemeleri ureten ilk firma oldugu soylenir.
(zeytin, 19.07.2002 09:05 ~ 09:06)

(bkz: imangücü idman yurdu)
(wq, 19.07.2002 09:27)

(bkz: iman gücü)
(chosen, 19.07.2002 09:28)

parayla beraber, kimde olduğu bilinemeyen.
(mortimes, 19.07.2002 13:40 ~ 13:41)

mac"in ilk robotunun seksist ismi.*
(celikmetre, 21.07.2002 04:35)

herkes bilir ki, "kalkmış sikin imanı olmaz" ki sağlıklı bir sik sık sık kalkar, kalkmalıdır. ve yine herkes bilir ki amı olanın imanı olmaz. diğer cinsiyetli insanların da imanlarına kimse inanmıyor.

e, dolayısıyla, dünyada iman diye bir şey yoktur.

3., 5. türlere yakınlaşmak lâzım, şimdiden bir şey diyemiyorum. dünyada yok diye, koca bir uzayı silip atamam tek kalemde.
(cyrano, 09.09.2003 21:02 ~ 21:03)

david bowie nin zevki maximum hissedebildigine ornektir bu muhtesem kadin.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.i-iman.com/
(kutsal," target="_blank">http://www.i-iman.com/
(kutsal,</a> 13.01.2004 16:35)

kierkegaard"a göre, kişinin kendisi olarak ve kendisi olmayı isteyerek kendini saydam bir biçimde tanrıya adaması, kişideki en yüksek tutku.
(khimaira, 28.05.2004 20:31)

inanmak, itikad etmek. islam dininde sabit bulunan ve zaruriyeti diniyye denilen esaslari, hukumleri kalben tasdik ve kabul etmektir. kalp ile tasdik, dil ile ikrar, beden ile ameldir diyen de olmustur. mesela, ben inaniyorum ama medeni cagda gunde bes olmaz ki. gunde bes vakit isten ayrilip namaz kilinmaz ki. uretimde dusukluk yasanir gibi bir hezeyanda bulunan kisi tarifi okudugumuz uzere bu tarife uymadigindan mu"min degildir.
(la machine a ecrire, 29.07.2004 12:24)

temizliğin geldiği yer.
(talium, 29.07.2004 12:25)

(bkz: he man)
(bkz: samanyolu tv)
(nueation, 12.08.2004 18:23)

insana çarmıhta haz veren şey *

6666mahfuz 05.04.2005 19:26

Müslümanlarda cehennemin tadini...

tadacak, bir kismi,...cezalarini cektikten sonra..1..10..100..1000 sene`den sonra Muhammed (S.A.V.) sefkat`iyla Allah yine af edecek. Sen en iyisi kendin Kur`ani, sonra Hadis`leri rehber olarak.. oku,anla, yasa... Allah daha iyi bilir.-)))

henrymiller 05.04.2005 19:28

Senin gercek hayattin zaten kaymis...

...ve senin basit stilin Gülerin dekinden hic bir fark yok! Sabahin köründe benim dogru laflarimi kaldiramadin galiba! Vay nazik erkegi bak sen! Geh zu Güli-Mutti und wein" dich bei deiner Busenfreundin aus!

henrymiller 05.04.2005 19:32

Sen gercekten manyaganin teki sin!

Ulan ucuz Frankfurt"tun meshur yalanci mali kenini ne bok saniyorsun ki! Senin gibisi benim tirnagamin altin daki kirim bile olamazin! Träum" weiter deinen unerfüllten und unerreichbaren Traum weiter. Das ist kein Wunschkonzert - Henry wirst du nicht in diesem Leben zu Gesicht bekommen. Du lächerliches, billiges Weibsstück...sen igrenc pisliksin!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:33 Uhr.