![]() |
Tahammül gerek özlem
iyice arsizla$ti Turgut Uyar |
hatırlat da haziran sonlarında çocukluğumu yakalım
sen beni öpersen belki de ben fransız olurum şehre inerim bir sinema yağmura çalar otomobil icad olunur, zarifoğlu ölür dünyadaki tüm zenciler kırk yaşından büyüktür. |
Hz. Muhammed (s.a.v.)
haksizlik karsisinda susan dilsiz seytandir
|
'-Biliyormusun .Olric
benim çok dostum var. +Görüyorum efendim, Sırtınızda izleri var .' Oğuz Atay |
Don't let someone become a priority in your life, when you are just on option in their life.
|
Hayatın boyunca 'kendin gibi'
olma konusunda telkinler dinlersin,olacağın bir yer ararsın; en kendin olduğun haldeyse değişmen istenir. Tezer Özlü |
Jedes Kind das heute an Hunger stirbt, ist ermordet worden. (Jean Ziegler)
|
Niceleri geldi neler istediler..
Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenlerde hep senin gibiydiler. Ömer HAYYAM |
alı al moru mor, dili bir hoş ki okuya okuya bitireme...
yıllar almış götürmüş, yetişememişim. işte üstat: "sana olmayan özlem bir şeye benzemiyor" |
bir yagmur yagsada beraber islansak
turgut uyar |
Kim bilir kaç kişi ayrı yataklarda,
Birbirine sarılarak uyuyordur.. [Özdemir Asaf |
Ülke bölünsün istiyorum,
Yanda$ Yalaka Ve yav$akar bir tarafa Onurlu $erefli Emekci Ve Vatansever insanlar bir taraf Sari Zeybek |
İnsanı gördüklerinden ibaret sayma,
Göremediklerinde ara ... İçidir hakikatın Resmi, Dışı sadece Bir manzara... Mevlana C. Rumi |
Kendını vazgecılmez sananlar
Sımdı hep tek basına kalanlar. -S.Prlk. |
Onu kirmiş olmalı yaşamında birisi.
Dinledikçe susması, düşündükçe susması... Tek başına iki kişi olmuş kendisiyle gölgesi, Heykelini yontuyor yalnızlığın ustası. Özdemir Asaf |
cola kuyusu
kazdığınız kuyuya kendiniz düştünüz :D
|
Zitat:
Das Urheberrecht und damit der Schutz entsteht durch die Schaffung des Werkes. Bei einem Foto somit mit der Betätigung des Auslösers der Kamera. Es ist nicht erforderlich, das Foto zu kennzeichnen oder irgendwo anzumelden. |
Ak kuslukta abdal ögütlemesi
Kara günde kardaş agitlamasi Kizil tanda Afşar yigitlemesi Nefesi nidasi narasi vardir... |
Gedenket mein, denn jeder Abschied kann der letzte sein... (Goethe)
|
Ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlağı olur
|
Egri agactan dogru dal cikmaz (Karac'oglan)
|
Liebe jemanden dann, wenn er es am wenigsten verdient. Denn dann hat er es am nötigsten..
Yani türkcesi taş atan aş at derler atalarimiz |
kuyudan cikmak icin yine cola icmek gerekecektir.
|
dikkat et o cola $i$esi bir yerine girmesin
|
Bir bezirgan geldi üc aylik yoldan
Yusuf'u cikardi kuyudan gölden Hakk Teala kildi Misir'a sultan Aglar Yakup aglar Yusuf'um diye.. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
alim ile sohbet etmek lal-ü mercan incidir,
cahil ile sohbet etmek günde bir can incitir" |
Hz. Muhammed (sav)
Anneler dua ettiklerinde
cocuklarinin cevresindeki zirhigörselerdi duayi hic birakmazlardi LG Nurbanu |
Zitat:
Unwissenheit schützt nicht vor der Strafe. Das veröffentlichen von urheberrechtlich geschützen Bildern kann mit einer Freiheitsstrafe von bis zu 5 jahren bestraft werden. |
Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten Ecdad inerek,öpse o pak alnı değer! Şehidlerimizin kabri nurla dolsun.. ALLAH ailelerine sabır ve dayanma gücü versin inşallah.. |
Woran erkennt man einen intelligenten Mann?
= an der Wahl seiner Partnerin Woran erkennt man eine intelligente Frau? = an ihrem Status "single" |
Can Yücel
Kendine bak kendine - Özüne, sözüne, benligine.
Ilgilenme kimseyle, kim ne yemis, ne giymis, bundan sana ne. Sen kendini besle, BILGIYLE, SEVGIYLE, SEFKATLE Ancak o zaman ulasirsin , INSAN OLMANIN ERDEMLIGINE |
„Wenn sie kein Brot haben, dann sollen sie doch Kuchen essen"
|
Dünya Kerbela, kalp Hüseyin, nefis her daim Yezid.
Nuriye Çeleğen |
4 seye cok dikkat edeceksin!!!
1. Geldigin yeri unutmiyacaksin!
2. Ciktigin yolda ADAM satmayacaksin! 3. Ne olursa olsun, yalan söylemeyeceksin! 4. Seni satani asla unutmiyacaksin! |
Ne gerek var kafiyeli cümleler
kurmaya. Özledim işte, o kadar.'' [İlhan Berk] |
kefenle gelinlik ayni renktir
sectigin kisi sana bir ömür; ya cenneti yasatir, ya cehennemi ...! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:37 Uhr. |