![]() |
Die sind voll guuuut!! :) o.T.
ohne Text
|
das sind doch diese vielen männer,oder?
ohne Text
|
und wie
ich liebe seine Stimme. Ilerde esiminde sesi öyle olsun isterdim. Voll sexy. Üstelik karizmatikte bir amcamiz ;-) Aliye dizisindeki rolüyle daha da cok sevdim kendisini.
Sarilinca sana hemde titreyerek sevisince benimle sabahlara dek gideceksen eger gelirim diyerek bi daha geri gelme ne kaldi geriye zaten birsürü bos hatira Habe jetzt Lust auf dieses Lied bekommen. |
z.b?
eeee sonra?
|
Zevkin iyi ;-) o.T.
ohne Text
|
Jep :) o.T.
ohne Text
|
öyledir
..seninkinden iyi olmasin ;-)
|
o.T.
ich hab meinen text irgendwo anders geschrieben hab, weil ich mich in vaybee nicht mehr so gut auskenne...war lange nicht hier gewesen :))
|
daaaanke
kennst du vielleicht eine türk. webseite wo man kostproben der lieder anhören kann,bevor man die cd kauft.
trotzdem danke für deine bemühungen |
*g* normal im geschäft!
es gibt so einige songs, die manche riffs von anderen songs enthalten ;)
aber meistens passiert das unbewusst, glaub mir, im nachhinein fällt es dann dem einen oder anderen auf hihih *peinlich* |
festlegen? bei musikrichtung? FEST ???
ähmm natürlich muss man sich nicht festlegen, aber man darf wohl sagen, dass die eine oder andere musikrichtung eher am herzen liegt *love rock*
natürlich sollte man sich nciht fixieren, es ist so als ob man sagen würde: ich esse hab heute nur süßigkeiten tz tz tz *in mein brot reinbeiss* für hirnlose: süßigkeiten , metaphorisch für Rockmusik, sinngemäß ableiten! brot wäre dann ne andere musikrichtung hahah bin wieder ma so hyper heut |
HAUT REEINNNN
rocken is imma jut , ich drück euch die daumen .. ähm MICH bitte aufm laufenden halten ;) hassu neue textä geschriebn?
(Ps.: vermisse punkrock gigs *heul*) rockme |
normal
nein, das komplette riff ist geklaut:-)
DIe Türken sind krass:-) HEHHEH ama bana ne ya;-) benden calmasin da;-) |
...
azicik esinleniyorlar yaa ne calip cirpmasi ?:))
ayineru s.ferah in hangi sarkisi hells bells e benziyor? ACDC amcalarinkini biliyorum da, sebnemin hangi sarkisi ona benziyor pek $eyettiremedim. bu esinlenmeye güzel bi örnek de, bunu kendim buldum, chris rea amcanin o ünlü "the road to hell" sarkisindan esinlenmis kirac in "bir garip ask bestesi". ey kirac im canim kardesim esinlenceksen bari adi sani duyulmamis bi sarkidan esinlen, tüm dünyanin bildigi adamin en popüler sarkisi $eyedilir mi yaaaa :)) |
radyo ülkümüz!!!
www.ulkumuz.net
sizde dinleyin... sevdiklerinize armagan edin.. sizinde radyonuz olsun... siteden yükleyerek desktopunuze yerlestirdikten sonra tiklayin.. hic ugrasmadan dinleyin.. sohpet salanondan isteklerinizi dile getirin.. kulaginiz bos kalmasin.. bekliyoruz... ülkenize sanal bir yardiminiz olsun.. tabiki yüreginezede... sevgilerimle... |
Gercekten süper imis
merhaba ilk bebek hanim, öneriniz icin cok tsk ederim, hayran kaldim bayildim dehsetül vahset bir radyo insan kendini buluyo arti girisi cok kolay bazi rdyolar gibi ilk önce üyelik istemiyo mesela sagolun sizin sayenizde dinlemis oldum. www.ulkumuz.net adresinden daha rahat sekilde radyoyu indirebilir ve dinlyebilirsiniz sevgilerimle.. ahmet
|
haklisin
simdi vde degilim, aksama bir bakarim
galiba yeni albümdeku 3üncü sarki ayni gitar themasini kulaniyor:-) evet, örnekler cok var bizimkiler calinma pek yapiyorlar:-) ama olsun, türkiyede gema filan olmadigi icin müyap da okadar büyük degil. bnlari kontrol etmek icin:-) |
der ultimAtive lieBlingssong ;-)
2 x 3 macht 4
Widdewiddewitt und Drei macht Neune !! Ich mach´ mir die Welt Widdewidde wie sie mir gefällt .... Hey - Pippi Langstrumpf trallari trallahey tralla hoppsasa Hey - Pippi Langstrumpf, die macht, was ihr gefällt. Hey - Pippi Langstrumpf trallari trallahey tralla hoppsasa Hey - Pippi Langstrumpf, die macht, was ihr gefällt. Ich hab´ ein Haus, ein kunterbuntes Haus ein Äffchen und ein Pferd, die schauen dort zum Fenster raus. Ich hab´ ein Haus, ein Äffchen und ein Pferd, und Jeder, der uns mag, kriegt unser 1 x 1 gelehrt. 2 x 3 macht 4 Widdewiddewitt und Drei macht Neune !! Ich mach´ mir die Welt Widdewidde wie sie mir gefällt .... Hey - Pippi Langstrumpf trallari trallahey tralla hoppsasa Hey - Pippi Langstrumpf, die macht, was ihr gefällt. 3 x 3 macht 6 - widdewidde Wer will´s von mir lernen ? Alle groß und klein - trallalala lad´ ich zu mir ein. Ich hab´ ein Haus, ein kunterbuntes Haus ein Äffchen und ein Pferd, die schauen dort zum Fenster raus. Ich hab´ ein Haus, ein Äffchen und ein Pferd, und Jeder, der uns mag, kriegt unser 1 x 1 gelehrt. 2 x 3 macht 4 Widdewiddewitt und Drei macht Neune !! Wir machen uns die Welt Widdewidde wie sie uns gefällt .... Hey - Pippi Langstrumpf trallari trallahey tralla hoppsasa Hey - Pippi Langstrumpf, die macht, was ihr gefällt. 3 x 3 macht 6 - widdewidde Wer will´s von uns lernen ? Alle groß und klein - trallalala lad´ ich zu uns ein. |
heheheh
OK, dagegen kann man nix sagen, der song ist klasse:-)
ich war als Kind in Anika verliebt, die Freundin von Pippi:-) ne deliymisiz yahu? simdi olsa Pipi`i alip zengin olurduk, die hatte doch den Koffer voller Gold;-) |
Anadolu Rock/ YENI BIR GRUP
Rock seven arkadaslar
bizim sayfaya bakin lütfen ve bir yorum yapin w w w divanmusic de Anadolu Rock Müzigi sagt mal ob es euch gefällt, wenn ja warum und wenn Nein...auch;-) dankeschön:-) |
unserer web site gucken
schau öfter auf unsere web site
w w w divanmusic de gibt jetzt auch T-Shirts zu bestellen;-) |
Kulaga hos gelen
oder Alles was sich gut anhört. ICh hasse diese Aussage. Wer kann mir erklären was damit gemeint ist? Eine verzerrte E-Gitarre kulaga hos gelmiyor, ist aber trotzdem geil..
das zirpen der grillen hört sich auch gut an, aber ich kauf mir keine Grillen CD, oder? |
güloooooooom
engin nursani- gülom
ein lied zum heraus schreien!!! |
Mando Diao
gute Schweden, tolle Schweden, super Schweden
gute Texte, tolle Ohrwürmer, super Rock ~Huricane Bar~ |
en sevdigimiz sarkilari yazalimmi? ;-)
ZOR YILLAR: SEZEN AKSU
Acılardan bir türkü düşünce yüreğime Yetmiyor sevda sözleri yaralanmış ömrüme Sığınaklar aramak kederli şarkılarda Biraz daha yitip gitmek yıpranan dostluklarda Yaralayan sözler sözler gibi Silinmeyen izler izler gibi Bir birini gözler gözler gibi Zor zor yıllar Uykusuz gecelerde sarıveren kaygılar Kuşkuyla gözlediğin o ölüm dolu sokaklar Eksildi ömrümüzden umut dolu o Yıllar Siz miydiniz bizler miydik yorgun düşen kuşaklar |
Yildiz tilbe : Yarabbim
Uslandım değiştim inan bitti
O çılgın, o serseri kız gitti Hasretinle (yokluğunla) büyüdü gönül İnadım beni terketti Sana gördüğün renkler yetmiyor Bunu bilirim Bana gözlerin yeterdi Işığıydı (yeşiliydi) cennetin Sen hep aynısın Hep aynı, gem tutmuyor yüreğim Kaygısız deli Ayak seslerin hani Gelmezsin kahretsin Bilmezler ne hainsin Sen kurtar Yarabbim Yanıyorum ateşlerde Sormazsın beni bilirim Kırmazsın zincirlerini Sen kurtar Yarabbim Yanıyorum... |
Yildiz Tilbe : Emi!
EMI !
Sende sev ama sevilme, ask acisi cek ben gibi Cok özle ama kavusma, kavusamadigim gibi Senin de yüregin yansin, baska ellerde mum gibi Caresizlik ayrilmasin, kapinda köle gibi Senin de kalbini calsin, baskalari mal gibi Sevdan yüreginde kalsin, gizli bir günah gibi Geri dönme istememki, ben eski ben degilimki Hayat öyle bir oyunki aaah, ne rolü var ne sahnesi Geri dönme istememki, ben eski ben degilimki Hayat öyle bir oyunki aaah, ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma EMI, Sen de Sev sevilme EMI... Ask da hep askla yanildim, sevdim hic sevmemis gibi Sen kirdin ben tamir ettim, sanki ustaymisim gibi Kimse üstüne almasin, bu sözlerim sevgiliye O öyle bir sevgili dir ettigini iyi bilir Ah"larim Beddua degil, anlasilabilmek icin Sevmek sevilmek öyle zor, birine alisan icin Geri dönme istememki, ben eski ben degilimki Hayat öyle bir oyunki aaah, ne rolü var ne sahnesi Geri dönme istememki, ben eski ben degilimki Hayat öyle bir oyunki aaah, ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma EMI, Sen de Sev sevilme EMI... |
Yildiz Tilbe: cok zor!
Ben seni bir kere bile öpemedim ki
Varligim sanki hep sendi Bir gülüs bir bakis bekledim durdum Bir selamin gelmedi Alin yazim saklanir kaderimde Sen benimsin yalniz hayallerimde Askin beni çözen tek cevapsiz bilmece Biliyorsun yazik ki Çok zor ask bu yok ki karsiligi sende Çok zor ask bu yok ki benzeri Ben sana hiç ihanet etmedim ki Baska kimseyi düsünmedim ki Bekledim özledim küstüm baristim Kalbim hep seninleydi |
Sezen Aksu: El gibi
Ne bir ses ne de haber gelmiyor artik senden
Öylece kalakaldim da deli hasretimle ben Bir yabanci selamin ile hüzünlere daldim Kendi ellerimle ben beni kederlere saldim Sonunda bir oyuncak kara sevda aldim senden Yani degismedim hala öyle biraz çocuk kaldim .. Yok öyle el gibi soguk durma gül biraz Sana gülmeler yarasir Yok öyle güz gibi soguk olma Güz ayrilik tasir |
Sezen Aksu: Oldumu simdi?
Gel haydi yine bir daha dene
Belki olur bu son deneme Hiç düsündün mü ne zor anlatmak Kendini yeni birisine Dur öyle hemen yok olmaz deme Bir an olsun düsün yeniden Vay bu ne öfke nedir acelen Ayrilmak için bu telas ne Her zaman böyle delisin Hep öfkene yenilirsin Her zaman bir neden bulur Ya kendini ya beni üzersin Oldu mu simdi oldu mu ya Anlamak istemiyorsun ne demek istedigimi Oldu mu simdi oldu mu ya Inan ki benden farkli degil yeni bir sevgili |
kutsi- dogumgünü
Senden sonra yasadimmi bilemedim
Tanridan tek dilegim beni sensiz biraksin. Anlamadim..ne istedin bilemedim Gözümdeki yaslarda ellerin bensiz kalsin. Sen ask nedir bilirmisin sevgilim? Bu güne nasil geldik? Elimizdeki güzel sevginin kiymetini bilemedik.. Nice mutlu yillara... dogumgünün hatirina... unutmak zor olsada arama bundan sonra! |
Yildiz: Zaten asigim
Bir bahar istiyorum yalnizca benden sana
Beyaz ciceklerden armagan... Bir masal istiyorum yalnizca sana gercek ben anlatsam,sen anlasan... Ask icinde gecelerde kaybolsak seninle uzansam tenindeki yüregine öpüssek muhabbetle kuslar gibi ismini sayiklarken... Birgün utandim Sen karsimdaydin Sanki ciplaktin,zaten asigim Yalnis anlastik,zaten kirildik Sevdim uslanmam zaten asigim.. Gözlerin gülmeli hep dudaklarin öpmeli Her zerren beni düsünmeli Ben kiskanc,bencil bir asigim kalbin bunu bilmeli! Kabul etmeden sevme beni! |
Ebru Gündes: alev aley
Ebru gündes
Anladimki askimiz bir yalandan ibaret benim sana yaptigim canim ask katinda ibadet Ben seni cilgin gibi uykumda bile sevdim Gelecek bizim olsun, gerisi allah kerim Alev alev yandigimi görüyorsun Bir teselli istemedim istememde biliyorsun! Her yeni gün yeni umut Yeni günes mi diyorsun? O hergün dogar ama Ben BIR kere biliyorsun |
yazmayalim.... :) o.T.
ohne Text
|
o.T.
ich steh auf norwegen :)
|
was ist euch wichtig?
der text oder die melodie? oder beides?
|
zahmet olmus.. :) o.T.
ohne Text
|
esragfurlah ya ne zahmeti
Hauptsache ich habe meinen Spaß dabei.
|
alsoo
beim ersten hin hören ist es die melodie.
dann achte ich mehr auf den text. daher gebe ich allen liedern immer eine 2. chance weil für mich der text wichtiger ist!! |
soner arica- sen giderken
Yenildim vazgeçtim beni sevmenden
Kalp kırık, yoruldum gitmelerinden Sevmedin belki beni çok yürekten Bil yeter ben üzüldüm sen giderken Ah ölürmüydün beni biraz daha sevsen Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben tutmadın ellerimden Ben düşerken Kaçmadın mı gitmedin mi sen Ah olmadım mı yanında sen çok yalnızken Sarmadım mı seni kimseler sarmazken İstedin vermedim mi her şeyimi En derinden sevmedim mi ben Gitsen de silsen de beni kalbinden Yer etsen kendine yeni aşklarda Tek gerçek dönmem ki verdiğim sözden Tek aşksın hep duracak baş ucumda |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:54 Uhr. |