![]() |
takma kafana,
böylesi daha da hayirli olmustur insallah.
ne demisler, haydan gelen huya gider. |
basimiz sagolsun o.T.
ohne Text
|
mekaani cennet olsun o.T.
ohne Text
|
Die Allianz Arena in München:
Leute, seht euch mal die Fotos an. ZB von den Beleuchtungstests im Oktober.
Echt Hammer! :)) Dünyada esi olmayan bir stad oluyor.... |
Sorry, hier der Link:
<a href="redirect.jsp?url=http://www.allianz-arena.de/de/news/foto/index.php" target="_blank">http://www.allianz-arena.de/de/news/foto/index.php</a>
|
spordaki yollar ayri olsa bile..
hepimiz ayni önderin izindeyiz..
vatanimizin ve bayragimizin kurtaricisi ulu önder gazi mustafa kemal atatürk! |
bu hafta tahminler yokmu???? o.T.
ohne Text
|
Fenerbahçe’de Terim sesleri!
Fenerbahçe’de Fatih Terim’in Daum’un koltuğuna oturacağı iddia edildi.
Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Christoph Daum"a sahip çıksa da, Alman teknik adamın ülkesine yaptığı ziyaretler ve Köln ile anlaştığı dedikoduları kafaları karıştırıyor. Daum"un 2006"da Alman Milli Takımı"nın başında olma hayali de sarı-lacivertli yönetimi tedbirli davranmaya itiyor. F.Bahçe yönetiminin muhtemel bir ayrılık durumunda şimdiden olasılıkları tartıştığı ve Fatih Terim için zemin yokladığı iddia ediliyor. Sezon başında Almanya kampında Daum"un yönetim hakkındaki açıklamalarından beri tarafların yıldızı bir türlü barışmadı. Hatta takımın istenen futbolu bir türlü oynayamaması nedeniyle uçurum sürekli açıldı. Aziz Yıldırım yönetiminde Terim"in ismi daha önce de gündeme gelmiş ancak camia içinden gelebilecek tepkilerle Terim ve ailesinin de buna soğuk bakması operasyonu önlemişti. Terim"in büyük kızı Merve"nin "Anneme ve bize küfür eden taraftarların takımına nasıl gidersin baba?" sözleri de o dönemde medyaya yansımıştı. Tüm bunlara karşın Terim"in bir süredir takım çalıştırmaması, futbol dünyasına iddialı bir şekilde girmeye hazırlanması ve Avrupa deneyimi Terim"den yana tavır koyan F.Bahçeliler"in iştahını kabartıyor. Bu grup "Tribünler Terim"i kabul etmez" diyenlere "Mustafa Denizli için de öyle denmişti. Ama Mustafa Hoca kendini kabul ettirdi. Terim de ettirir" görüşünü dile getiriyor. Kaynak: Sabah |
bence böyle birsey olamaz.
fenerbahce taraftarinin terimi isteyecegini sanmiyorum, hem nedenki? daum fenerbahceye sampiyonlar liginde basari veremese bile ligde son yilin sampiyonu yapti ve bu sezonda birinci sirada götürüyor.bence daum fenerbahce icin uzun yillar arayip da bulamadigi bir antrenör,ve isini iyi yapiyor.
|
bilmiyorum sen söylermisin? o.T.
ohne Text
|
Mac yok Milli Mac nedeniyle. Haftaya.. o
ohne Text
|
Taraftara kalmis olsaydi, Daum coktan
gitmisti :)
|
dauma o kadar hakaret etmislerdi..
besiktasla anlasirken.
terim icinde her zaman kötü konusan fener taraftari bakalim ne yapacak..gercekden terim fenere giderse. benim bildigim terim gercek bir cimbomlu ve fenere gitmez. zaten türkiyede cok az öyle kisi var biri hakan sükür...ve digeri rüstü ... bir cimbomdan digeri fenerden heralde hic ayrilmayacak...ayrilsa bile baska bir büyük takimla anlasmaz. |
Dünya batar Imparator 7B gitmez o.T.
ohne Text
|
Alooo...profezsonyal degil misin? :) o.T
ohne Text
|
ne kadar profesionell olursan ol
Imparator o konuda gecmez professionellik Terim gitmez bence
|
Bencede :) o.T.
ohne Text
|
aynen öyle o.T.
ohne Text
|
Gecen Hafta arkadasin teki Fanatikde
$öyle bir $ey okumu$ dogrumu bilmiyorum bir 7B-Galatasaray macinda bir 7B"li Metin oktay"in Götüne ellemi$ ve oda adam güzel bir yumruk vurmu$ mac ciki$i 7B"li taraftarlar Metin"i alki$lami$ dogru bilmiyorum Fanatik"in ar$ivi acilmiyorum email yazmak icinde adres bulamadim
|
bilgi icin tsk.
dünyadan haberimiz yok son günlerde okul yüzünden
|
"Yarin Dünya Batiyor" yazsam,bunuda,,
,,inanirmisiniz ?
Su Sabah ile Bild Gazetesini az okusaniz sizde iyi ve gercek haberler alirsiniz.. Hagi"yi daha evel yollarlar Daum"dan.. Yeter edin artik su cingenlikden.. ama alistik artik gazman"larin kötü davranislara.. |
resmen gazman o.T.
ohne Text
|
haberlerinizi su linklerden alin beyler:
www.fenerbahce.org.tr
www.trabzonspor.org.tr www.besiktas.com www.galatasaray.org.tr _________________________ www.fanatik.com.tr www.ajansspor.com www.sport1.de (burdada bazen türk yazarli var) diger kulüplerinde kendi siteleri var.haberlerinizi oradan alin,benden size tavsiye.gerisinin cogu zaten sacma sapan seyler yanitliyor. Hoscakalin |
bizim teknik direktörümüz süper
kokscu olsun cingen olmasin yeter :)
|
aynen her takimin resmi web.sitesi var..
sonu .com olan sayfalar cogu gazete basliklarini aliyor..ve durmadan yalan haberler yaziyorlar. sonu .org olan sayfalar resmi sayfalardir...yalan haber yazilmiyor. birsey kesin olmadanda sayfaya koymuyorlar.
|
Besiktas"in resmi sitesi
www.besiktas.com degil ki Jaykay kardesim :)
|
Ya, bu habere zaten kimse kulak
asmaz.
Ben bu konu hakkinda düsünceleri almak icin ekledim foruma :)) |
Tuncay Sanli yine baya abartmis...
Tuncay Şanlı, 2006"ya katılacaklarını ve F.Bahçe"nin de 2007"de Şampiyonlar Ligi"nde final oynayacağını söyledi.
hadi türkiye 2006´ya gidebilirde.. fener in cl finale??? na ja.. |
o.T.
ManU macinda durum 4:1 iken 4:2 yi atip tribünlere sus isareti yapan bir gerizekalidan baska nasil bir aciklama beklenirki ???
|
Ist doch seine Standartgeste.
Lyon macinda da yapti, TRde derbilerde yapiyor.
Hayali olmasi iyi. Hayalsiz insan yasayamaz zaten! :) |
ne ilgisi var bir soru sorduk dogrumu
diye
|
Eh ??!?!? Yinede Alex"in arkasindan
konustu !!!
Ne fark ediyor, mactan sonra ... veya bir gün sonra gazeteye demec vermekle ... |
fanatik gazetesinin email bilen varmi???
ohne Text
|
"DOGRU" ve "Yanlis"
Dogrusu ...
Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadinin TAPUSU Fenerbahce S.K. 1907"de YOK! Yanlis: "Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadinin TAPUSU YOK" TAPUSU VAR !!! Tek BÜTÜN Spor Stadlar gibi GSGM"ye ait! Fenerbahce Spor Kulübü simdi o kadar para harcadigi yerin Tapusunu SATIN ALMAK istiyor. :-) OK ? ------------ >gecen bir programda bir spor yazari Sükrü Saracoglu stadinin yapildigi yerin tapusus oldugunu söylemisti. > >Bu konu hakkinda bilgim yok. Bilmek istiyorum. Sen bilirsin belki. > >Ben sahsen inanmiyorum. O kadar parayi tapusuz bir yere harcamazlar herhalde?!? ------------ |
Fenerbahce S.S. Stadi üzerine ...
Airdem önce sormustu F.S.S.S. "tapusuzmu" diye ...
yine buraya atiyorum cünkü belki gözden kacar diye. >>>gecen bir programda bir spor yazari Sükrü Saracoglu stadinin yapildigi yerin tapusus oldugunu söylemisti.<<< DOGRU ... Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadyumunun TAPUSU Fenerbahce S.K. 1907"de YOK! Yanlis: "Fenerbahce Sükrü Saracoglu Stadinin TAPUSU YOK" * TAPUSU VAR !!! Tek BÜTÜN Spor Stadlari gibi GSGM"ye ait! >>> Ben sahsen inanmiyorum. O kadar parayi tapusuz bir yere harcamazlar herhalde?!? <<< Fenerbahce Spor Kulübü simdi o kadar para harcadigi yerin Tapusunu SATIN ALMAK istiyor. (Tek korktugum, bunun icin mi diye Seyrantepe-Peskesine ses cikarmadilar veya kendileri de Seyrantepeye deginerek Besiktas ve Trabzon gibi sonradan Devletin Malini kendilerine devir edilsin isteyebilmeleri...) |
"Siyah-Beyaz" Atatürkü sevmiyor galiba..
ohne Text
|
Yanlissin :-)
Sen Medya"ya bakip da o bir düsünceye kapilma.
Fenerlist ve diger organize Taraftar Gruplari yönetimin arkasinda! Ve hatta yönetimin böyle orta yolda antrenör kovma keyiflerinden cok mutlular. |
Mi$, Mi$, Mi$, Mi$
Simdi Fantikte arama yaptim!
Ben birsey bulamadim! Sen biliyorsan, LINKINI gönder! KALANI HIKAYE! (Gercek öyle birsey olduysa ... bravo Metin Oktay!) |
peki 4-2 yapinca kimi susdurdu???
hadi 1-0 yapip gidersin manu taraftarini susdurursun..ama 4-2 yapmisin kardesim...´sevinecegne....topu cikar fileden santraya koski..zaman gecmesin hehe
|
"Gerizekali" senin Ibrahim Üzülmezindir
adam acikca penalti yaptiriyor ve sizde o "GERIZEKALIYI" durduramiyorsunuz!
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:08 Uhr. |