Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Sex & Erotik (http://localhost/forum/showthread.php?t=4315)

14.12.2006 09:03

*KlatschindieHände*

oder diesem ouzo auf den Nacken !!!!!!!!!!!

14.12.2006 09:09

mich hast du vergessen :-(

los meine süsse päpooooooooo

14.12.2006 09:10

Das Forum heisst doch SEX&EROTIK

komm babe, berichte mal ein bisschen davon

14.12.2006 09:17

grossmauliger kleiner Wicht.........

ich habe mal so nebenbei 10 Beiträge gelesen... In 8 davon schreibst du das selbe, mit jedem Beitrag steigt ( stinkt ) deine Ansicht "Keine die man akzeptieren muss" bis in den Himmel und solch einer wie du bist immer noch mit der laier Nummer hier!!
Raffst du das nicht ? Das du als Mensch völlig missraten bist ? Jungfräulich oder nicht ist jedes Menschen eigene Sache!!!!!
BASTA!!!!!
Deine Schwester (wenn überhaupt eine vorhanden) wird sicher nie im Leben so sein, wie du denkst sie sei es!!!!!

14.12.2006 09:19

Ach hier bin ich ja DOCH :)

Se efcharisto poli Koukla

14.12.2006 09:22

mucuxxxxxxxxxxxxx o.T.

ohne Text

akkuzo 14.12.2006 09:33

bence namus iki bacak arasindadir..

bence namus iki bacak arasindadir..sence benim düsüncem ist eine leie nummer hier.bence senin düsüncen hic biseyere yaramiyor.kennst du meine schwester?das du so ein urteil über sie gibst.nur zur info ich sage nicht alle tr mädels sind so dreckig..aber sehr viele?vlt auch du:)

akkuzo 14.12.2006 09:36

ou mannnnn da sieht man

wie billig du bist,kannst ja nicht mehr richtig lesen.meine schwester ist sauber.bizde aile namusu var.wie oberflächlich du bist,ohne meine schwester zu kennen,gibst du ein urteil ab.herkesi kendin gibi bilme,ein guter ratschlag von mir.und werde nicht beleidigend..3günlük dünya:)

akkuzo 14.12.2006 09:41

viele türkinnen sagen mittlerweile..

dass vor der ehe zu schlafen "modern" ist..iyi siz modernseniz ben sizden daha fazla modernim:)teker teker gelin:) ama grupta olabilir yani:)bin noch moderner stehe auf gruppensex..

dueslerinkadini 14.12.2006 10:30

Anlayamadim gittu

yahu dünyanin en tipsizleri, yanim bahnhofdaki freier arayan garilarin bilem 1000 euro karsiligi suratina tükürmedigi su tipsizlerden bahsediyom.... su tipsizler pervers fantazilerine hakim olmadigindan, sürekli tecavüz düsüncelerini bastirmakla mesgul olan su tipsizler gelmis burda namus satiyolar

gelde aglama, emme ben gülmeyi tercih ediyom.

Ülen siz önce terbiye ögrenin. geldiyiniz aile ortami belli yazilarinizdan!

Babalariniz annelerinizi sürekli dayak ve küfürle beslemis.... annelerinizde sorumluluktan kacmak icin minik beyninize bisiyler asilamis.

icinizde disinizda bir iste. Nur dan bir kil payi vermemis yaradan sizeki, insanlar ayaklarini denk alsin sizin gibi aciz mahluklardan.

sizin gibileride ancak emsalleriyle evlenir...

oh olsun

muahahhaaaaaaa

akkuzo 14.12.2006 10:33

ich find das immer lustig hier..

machen die sofort "rot" wenn man schreibt "eine richtige jungfrau" hat ehre und stolz.hehheheh da sind 2-3 leute hier,die denken die allgemenheit zu repräsentieren.habe ich recht arsena (moderatorin),henry (mein bester freund hier),benek alice( belirsiz kimligi) und düslerinkadini(türkcesini cok seviyorummmm,askim benim:) ) cok tatlisiniz,kirmizi yakisiyor size:)

akkuzo 14.12.2006 10:54

cano isine ve düsüncene karismak

istemem,und fühle mich auch nicht angesprochen ( senin isin belli olmaz simdi dersinki bana,warum ich mich angesprochen fühle) AMA senin yazilarini burda cok okudum,sende evlenmeden önce cinsel iliski normmaldir diye düsÜnceye sayipsin.simdi sen geneliyerek herseyi burda yaziyorsunki,bazi insanlarda namus yokmus,annesi babasini dövmüs filan felan..ozaman senin düsüncene göre,evlenmeden önce cinsel ilsiki nomaldir diyen bi kisi olarak.senin annen sen evlenmeden önce onunla bununlami yatmis dicez?veya baban baska kadinlarla gezip,ben özgürümmü diyo?yani hersey aileden geliyorsa,ozaman senin ailende özgür bir ailedir:)anlatabildimmi? tabbi simdi yine kirmizi yap beni,kirmizi yakisiyo sana:)

14.12.2006 11:20

ok

öyle serefli birini evninize götürde....bu arada sen öyle temiz serefli namuslumusun? bunu hic düsündünmü güzel arkadas?

dueslerinkadini 14.12.2006 11:22

o.T.

*************Zort**************

Afiyetle cek icine

lol

14.12.2006 11:22

@Arsena

Und wo ist der Schütze? grrr

14.12.2006 11:23

;-)

wenn etwas abgestimmter sein soll

Gebdatum ins GB wenn nicht hier gewollt :-)

14.12.2006 11:26

lass mich aus deinen BEITRÄGEN raus

Kapierst du das nicht wenn man OFFENSICHTLICH nichts mit deinem QUATSCH und hochgradig Idiotischen Beiträgen zutun haben möchte ????
Muss ich vielleicht einmal einen Beitrag in
Deutsch,Türkisch,Kurdisch,Englisch verfassen damit ich sicher gehen kann das dein Hirn und Bestandteile ( wenn vorhanden ) es annehmen können????????

akkuzo 14.12.2006 11:26

lieber das als

eine wie duch zu sehen:)bilmiyorum anlatabildimmi?seker:)

dueslerinkadini 14.12.2006 11:29

Ailem Gururumdur

abime söyle dediler vaktinde:

Kimi seviyorsan, kimle mutlu olacagina inaniyorsan, onunla evlen.

Bizim ailemizde Saygi ön plandadir egitim esliginde.
Annem ile babam sürekli biz cocuklara fikir sormustur önemli kararlarda. Bizim Egitim ve Bilgilerimiz icin hem emek hemde para harcamislardir Cahillik denen acizliye uzak olmamiz icin.

Al sana babamin bir nasiyati:
Zayif ve Cahil insanin tüm serveti bakirelige dayanan namusdur. Ilginc olan, bu namus görüsünün sirf kadinlarda uygulanmasidir.
Cahil insan asla art niyetli erkekleri hor görmez, yargilamaz! Sürekli kadinlari ezik tutmaya cabalar.
Türkiyedeki tecavüz ortamlari bunu gündeme yansitir. Tecavüze ugrayan kadinlar dislanir, fakat tecavüz yapan erkek hala toplumsal deger görür.

Babalarimizin anlayis ve görüs farkini idrak edecek akil kapasiten varsa, buyur sana ahuzo

lol

akkuzo 14.12.2006 11:29

lafi degistirme:)

hani sen öyle özgürsün ya,hani hersey ANNEDEN babadan geliyor ya...senin dedigin laflar.ozaman annen senin baya özgürmüs:) sorry senin laflarin..deine theorie

dueslerinkadini 14.12.2006 11:30

Ich bin ein Köter

yani cin burcum küpek oli.....

bekliyom lo

lol

14.12.2006 11:31

auch für dich gilt des

wann geboren!!!!!!!!

dueslerinkadini 14.12.2006 11:32

Evet

Annem hep özgürdü ve sükür hala özgür.

Senin annen gibi pisirik, korkak ve gözü mor, köyde saman altinda su yürütmüyodu

;)

akkuzo 14.12.2006 11:33

ich schreibe nur...

dass du keine vernünftige madoratorin bist,taraflisin.BUNU DIREKT YÜZÜNEDE SÖYLEDIM,yani arkandan konusmak gibi olmasin...

dueslerinkadini 14.12.2006 11:35

valla

wann isch geboren bin, weis ich ned....

du bi düschinim...

o zaman kar varmis diyolar, hemide yazin ortasinda

sonram deprem olmus, ben dogunca

deprem ardindan sel basmis bizim koyü

sen hesaplayabildünnü?

;)

14.12.2006 11:36

deli sey

söyle hadi bende merak ettim ;-) GB me yaz!!!!!!!! Jan - Feb irgendwann ist klar aber Tag und Jahr interessiert mich!!

dueslerinkadini 14.12.2006 11:37

yahu aciz cocuk

sen harbi salakosun

loool

oku evladim, bak ne yazmis ablan:

icinde disinda bir senin..... Allah bos yere nursuz yaratmamis seni

sana tükürügüm bilem haram lo

sirf acidigim icin ilgi gösteriyomkine, sevap kontenjanim biraz dengeye gelsin... yoksa sana ancah

************furz*********** ama bol acili

lol

akkuzo 14.12.2006 11:37

yok ben senin ailene laf atmadim..

SEN hemen benim böyle düsüncem var diye,annemi babami karistirdin.bende sana dedimki laut deiner theorie,müsste deine mutter auch vor der ehe mit anderen typen geschlafen haben

akkuzo 14.12.2006 11:40

özgür olmayan kisi

saman altinda biseylermi yürütmesi gerekir:) herkesi kendin gibi bilme ablacim:)

dueslerinkadini 14.12.2006 11:42

dogrusu

bu beni hic ilgilendirmiyor. annemin evliliginden önce cinsel iliskide bulunup bulunmadigi sadece kendisini ilgilendirir.

fakat sanirim özgür ve olgun oldugundan ilgi duymamistir.... bilirsinya, genelde yasaklar cekici olur ;)

senin annende özgürmü? yoksa yasaklarlami yasiyordu ve yasamakta?

lol

dueslerinkadini 14.12.2006 11:42

Ben özgürüm evladim lol o.T.

ohne Text

akkuzo 14.12.2006 11:45

seninde icinde disinda ayni

yani furz..:)haklisin sonunda gördün gerceyi...bundan sana furz dicem:)heheh

14.12.2006 11:45

..........

BIN Partei ergreifend!!!!!

JA UND ???????????????????

Ich ignoriere dich, solange du nicht zuweit gehst!! Es funktioniert zwar nicht wie gewollt, ja denn !! Es müssen immer Abstriche gemacht werden!!!!!
Die Kapazität lässt es bei dir nicht zu!! OK !!!!!!!!! Aber lass mich pers. mit deinem Shit zufrieden, sonst werde ich bald wirklich unangenehm

akkuzo 14.12.2006 11:47

onu allah bilir..

hey koyun kendi bacagindan asilir.ich will nur sagen,dass ich ein mädchen heiraten werde die jungfar ist,diktirmemis,kein oral und kein analverkehr.habe eine feste beziehung.laut deiner phantasie wirst du jetzt sagen,die ist keine jungfrau oder sie hatte schon andere sex. erfahrungen gehabt.sen herseyi cokkkk iyi biliyon ya furz:)

akkuzo 14.12.2006 11:48

bende özgürüm..stehe auf gruppensex

machst du mit?

akkuzo 14.12.2006 11:50

cok komiksiniz..

milleti unreif görürsünüz,steinzeitmensch görürsünüz...ama seleber ne:) ihr seid schlimmmm:) habe geschrieben dass ihr meine forumeinträge mit einem rot beurteilt und jetzt macht ihr alle meine einträge "grün"...alemsiniz ..beni eglendiriyorsunuz:)furz

akkuzo 14.12.2006 11:52

ARSENE SENINLE HER YERDE BULUSURUM

HER MAHKEMEYEDE CIKARIM.UNANGENEHM OL.

14.12.2006 12:01

Für die Stier Dame

Bis zum Jahresende heisst es :
Ein ewiges Up and Down!!!
2 bedeutenden Planeten schaffen bei dir wirklich Hektik und Unruhe! Sag deinem Schatziii, dass er etwas mehr in Distanz geht! Du hast zwar das Harmonie bedürfniss, zugelassen wird’s aber nicht!
Er müsste nun genauso viel für dich tuen !! Das kann und muss sogar auch sehbar für dich sein!!!
Du bist eine sehr Loyale und Ehrliche Persöhnlichkeit!! Konservativ aber super Weltoffen.. Komisch das du das in einer sehr guten Harmonie vereinbaren kannst!

akkuzo 14.12.2006 12:05

jetzt sind meine einträge hier

"rot" geworden..düslerinkadini und arsena ihr seidddd schlimmmmm:)aglicam simdi cok duygusalim ben..bi yesil bi kirmizi yapmayin benim yazdiklarimmiiii bittteee:)

14.12.2006 12:07

hier ein Schnuller

meinst du wirklich du wirst ERNST genommen ?

*lach*

Du kannst es aber drauf ankommen lassen was du in deiner labilen Art und Weise ja auch irgendwie schon versuchst!!! Weiter so...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:44 Uhr.