Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Partnerschaft, Familie & Ehe (http://localhost/forum/showthread.php?t=4291)

24.03.2006 13:52

Ironie, versteht nur der, dessen geist

frei ist!!!

faulerwillie 24.03.2006 14:03

hehehe

Die Farbe galt bestimmt nicht dem steinigen Weg "vor sich", sondern dem steinigen Weg "hinter sich". ;o)
Denn aus kleinen Steinchen werden im Laufe der Ehezeit zum Teil so richtig scöne Felsbrocken.
Genauso wie die Tiere, die man seinem Partner als Kosenamen gibt, im Laufe der Ehezeit immer größer werden. *g*

Wer anderer Meinung ist, der werfe den ersten Stein :o)

cagdass 24.03.2006 14:23

anlama özürlü

sensin terbiyesiz! asagilik yaratik, senin mkizah diye bir bilgin yok mu! keyfimizden yazmadik herhalde biz o küfrü. sonucunda ask neyin kisaltmasi diye soruluyor! bana bak serefsizlesme! okudugunu iyi anla ondan sonra bana terbiyesiz de! sen simsin lan bana tarbiyesiz diyorsun! mizahdan anlamiyorsan ben bir sey yapamam!

cagdass 24.03.2006 14:26

hadi ordan sexy!

hey sen ne sacmaliyorsun! daha nasil faydam dokunsun, reha muhtara ya da deniz fenerine ciksin dedik, yok olmadi hesap numarasini versin dedik! daha nasil faydam olcak, senin ne faydan var fostasini posrasini koyan hm senin ne yapdan var, gen git allah cezani vermesin senin! sen bana laf atamazsin, henüz o chattire gelemedin! anca gidersin

24.03.2006 14:59

humbuk o.T.

ohne Text

24.03.2006 16:02

terbiyesizin en aglasin!!!

Sorulmus da cevap yazmis ta. Sen onu git aynadakine anlat!

Medeniyetsiz!!!

cagdass 24.03.2006 16:58

AYNA AYNA SÖYLE BANA BU KARIDA NE ISTER

YA SEN IYIMISIN BEE KUZUM; HEM BAK MEDENIYET DEDIGIN TEK DISI KALMIS CANAVARMIS, SENDE CANAVARLASMA SIMDI!

SENIN OLAYIN NEDIR ACABA? SENI BU KADAR CILEDEN CIKARTAN, HADDINI ASMANA SEBEBIYET VEREN SU EN DAYANILMAZ OLAYIN NEDIR SENIN YA_YAU KARDESIM BIRISI tuna KIREMITCININ KITABININ BASLIGINI ALMIS_ONA BUNA GÜYA LAF EBELIGI YAPIYOR_YOK ASK NEYIN KISALTMASIYMIS! E KUSURA BAKMA KOYARIM BEN BÖYLE ZIHNIYETLERE_CALINTI IYI BIR SEY DEGILDIR, ORGINAL OLUN BIRAZ! HAYIR TAMAM SORUYU SORSUN AMA ACIKLAMASINI DA YAPSIN_BU BIR ROMANCININ KITABININ ISMIDIR DESIN! SEN HARBI SLAAKSIN YA RESMEN SALAK HEMDE; VE ZIR CAHILIN TEKISIN!
KALKMISSIN BENIM VERDIGIM CEVABA TAKMISSIN KAFANI, ULEN ESPIRI DIYE BIR OLAY VAR! KARIKATÜR ÖZÜRLÜ SALAK SENI!

24.03.2006 17:02

kafani yormana deymez

gercekten de gözle görülür bir terbiyesiz bu eziklik duygusuyla yanip tutusan arkadasimiz. soruyu begenmiyorsa cevap vermesin sonucda kendi kendine bir saatlik bir self-talking yapmis birinin beyninden süphe duymamak elde degil
bu bir soruya mecazi anlam tasiyan bir cevap bekledigimi ancak zeki insanlar anlayabilirler, onun gibi terbiyesizler degil...
ne sen, ne ben, nede baska birisi kaale almaz ..

hayirli günler

24.03.2006 17:04

o.T.

pardon, benim sorum ASK harflerinin neyin kisaltmasi oldugu degil aslinda....
tuna kiremitcinin kitabina deginerek bu basligi attim
Duygusal anlamda sorulmusdu benim tarafimdan sizlere...
fakat yinede tesekkür ederim

ladydior 24.03.2006 17:10

o.T.

A: Es reicht auch wenn du nur einmal schreist
B: ICh weiss ja nicht wie das bei dir ist aber ich hab mein eigenes gehirn und kann auch von alleine denken.

ladydior 24.03.2006 17:12

o.T.

O senin düsüncen ama herkez senin gibi olupda sadaka almak zorunda degil. Ganz abgesehen von mir oraya giden insanlarla alay etme gün gelir allah seni alay ettigin insanlarin durumuna düsünür.

ladydior 24.03.2006 17:14

o.T.

Du hast mangel an manieren. Biraz seviyeli konusmani tavsiye ederim.

ladydior 24.03.2006 17:16

o.T.

Hast du keine andere argumente oder wieso wiederholst du dich die ganze zeit wie ein papagei?

cagdass 24.03.2006 17:17

biraz gec oldu!

BAK SIMDI OLDU_AM ABIRAZ GEC OLDU GALIBA, ÖNCEDEN BU ACIKLAMAYI YAPSAYDIN, BU KADAR TANTANA OLMAYACAKDI! SANA BIRAZ ORJINAL OLMANI ÖNERIYORUM, BEN SENIN TUNA`DAN DAHA IYI SORULAR SORACAGINA TÜM KALBIMLE INANMAK ISTIYORUM.

ladydior 24.03.2006 17:20

o.T.

Anlasilan du hast langeweile, bir taraftan akil veriyor ve beraber konusuyorsun, öbür taraftanda bu nebicim konu diye alay ediyorsun... Sen önce ne düsündügüne karar ver, sonra bana akil ver oldumu?

ladydior 24.03.2006 17:27

o.T.

Selam
Erstmal vielen dank für deine ratschläge.
Nur eins hast du falsch verstanden, ich meinte nicht das seine eltern arbeiten gehen um uns zu versorgen sondern um die hochzeit zu finanzieren. Denn üblicherweise finanzieren die eltern von dem jungen die hochzeit deswegen habe ich das gesagt. Vielleicht habe ich das so erzählt ama er ist ja nicht mein erster freund und auch nicht der erste der mich geliebt hat. Nur für ihn empfinde ich das was ich für niemandem empfunden habe. VOn meinem gefühlen bin ich mir sicher, das ist keine täuschung.
Ansonsten söylediklerini aklimdan gecirecegim vielen vielen dank

ladydior 24.03.2006 17:33

o.T.

Süß das es menschen gibt wie dich, die sich um anderen gedanken machen. Ich werde mir das durch den kopf gehen lassen aber eine tatsache ist das ich pyschich am ende bin da ich so fertig gemacht werde zuhause. Naja eine andere wahl als warten habe ich bis jetzt eh nicht.

ladydior 24.03.2006 17:34

o.T.

Ich denke du hast dir das was ich geschrieben habe nicht durchgelesen sonst würdest du so eine blöde frage nicht stellen, da ich es schon ganz am anfang erklärt habe.

ladydior 24.03.2006 17:36

o.T.

Er weisst es selber nicht :) das ist ja das komische

cagdass 24.03.2006 18:51

isine gelmedi demi! oysaki ben sana gerc

isien gelmedi demi, oysaki ben sana gercekelri söyledim! ya böyle bir sey olmaz ya, kalkmissin ben evlencem ama evlenemiyorum diyorsun, bu nedir ya! yakisiyor mu sana! bu kadar gücsüz mü kalbin. bak evlenmek isteyene iki tane kocaman kalp yeter! benim derdim sana bunu anlatmak. ama anlamiyorsun!

cagdass 24.03.2006 18:53

sadaka mi??

hey kredi almak, faiz almak senin dininde haram hahaha! isine gelmedi demi. hem sana yardim edelim dedik, senin icin kampanya baslatalim dedik, yarasi olan gocunur, ya yardim edin diye burda sacmalamayacaksin, yad abanka numarani vereceksin herkes gönlünden ne kopuyorsa sizin icin desdek olacak. ben sana en kisa cözüm yolunu söylüyorum, sen sadaka olarak algiliyorsan algila

cagdass 24.03.2006 18:56

ya öylemi!

sen iste kendinde söyledin, kendinde kbul ettin bu gercegi, bak kimse kimseye yardimci olmaz bu konularda! evlenmek senin bilecegin isdir, kim ne derse desin hikaye!!!!! o yüzden bir an önce evleneceksen git bir evlendirme dairesine ve evlen! bunun icin paraya pula ihtiyac yok! bu isler yürek isidir!!

cagdass 24.03.2006 18:58

yanlisindan dön diye!

bak ben senin icin kendimi atese attim, sirf sen yanlisindan dön diye! ama sen bunuda anlamiyorsun, bende bilirdim sana, canim kiyamam bu san nasil yapilir edilir demeyi, ama bu iki yüzlülük olur!!!! sen bunu bile anlayamadin

cagdass 24.03.2006 19:04

DOGRULARI SÖYLEYENI... o.T.

ohne Text

cagdass 24.03.2006 19:05

o.T.

dogruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis!!!

24.03.2006 21:38

Ask...

Schaut mal Hier rein ..

super I nett Radio aus der Türkei ,

Kann mann auch wünsche reinschreiben die promp gespielt werden.

<a href="redirect.jsp?url=http://www.imranfm.com.tr.tc/" target="_blank">http://www.imranfm.com.tr.tc/</a>

25.03.2006 03:57

hönk!

tuna kiremitci kitabinin adini bu sekilde kullanmis olabilir, ama bu bir soru olarak her daim kullanilan bir ifadedir! tuna kiremitci bu sorunun yaraticisi olmadi ve olamazda, o sadece kitabinin basligi olarak kullanmisdir!
ayrica tek yorum yapip egotatminini saglayamadigindan dolayi sana aciyorum. saatlerce bu konuyla ilgilenmissin ki baska isin gücün yok büyük ihtimalle. ignorluyorum seni, ne yazarsan yaz okumamaya karar verdim, ister zipla tavana, ister atla köprüden, ister vur kendini duvardan duvara seni kaale almiyorum

sana diyecek baska bir kelimem yok!
Allah yardimcin olsun
simdi 2le

felsefe05 25.03.2006 04:00

du armer :) o.T.

ohne Text

cagdass 25.03.2006 12:08

hösttt!

ne yapiyon ne yapiyon ignoremi ediyon, cokda seyimdeydi allah allah ya! ne yaparsan yap bana ne, ne ben seni ilgilendiririm, ne de sen beni! hayret ya!

sen delimisin kizim ya! sen, ben ne dedim de alindir, sana giren cikan nedir acaba??? bir soru sordun hic bir aciklama yapmadan. cevaplarinida cok iyi aldin! ister hosuna gitsin ister gitmesin cevabini aldin! kaldiki benim amacim sana cevap falan vermek degildi , senin bu yaptigini yüzüne vurmakdi, ve derhal seni bri aciklama yapmaya zorlamakdi! ve bunu da cok iyi yaptim! görev basariyla sonuclandi! cünkü hic kimse hic kimesinin bir kitabin ismini hic bir aciklama yapmadan calamaz!!!! kendisi o soruyu soruyormus gibi gösteremez!! bu kadar basit, ahlak diye bir sey var, hele edebiyat ahlaki diye bir kavram varki istersen ona hic girmeyeyim! eger sen bu sorunun altina arkadaslar bu tuna kiremitcinin kitabinin ismidir, güzel bir sorudur, bende sormak istiyorum deseydin! o zaman olurdu!!!!! ama sen ne yaptin, cok bilmissin ya, hic bir aciklama yok! e bizde yeriz, salagiz ya!!
zaten insanlarin isine gelmeyen birsey dendiginde, hoslarina gitmeyen bir seyler dendiginde, yanlislarini belirttiginde, karsidaki insan ya deli oluyor, ya falayi yemis oluyor, ya bilmem ne oluyor! ama sana, kendi agzindan gecde olsa arkadaslar bu tuna kiremitcinin kitabinin ismi dedirttim ya, GERISI HIKAYE... ben amacima ulasdim!!!!!! o kadar, simdi sende siktir git, ikilene karsilik!

25.03.2006 23:00

olsun! seni simdi bari anladik.... o.T.

ohne Text

25.03.2006 23:10

außer Fluchen und Beleidigen kannst du

scheinbar überhaupt nichts!

Das sagt mir schon aus welchen Verhältnissen du stammst.

Nivaulos wie du bist, wirst du auch hierauf mit ordinären Bemerkungen antworten, zumal einem Menschen deiner Klasse nicht besseres einfallen wird.

Armes Würstchen...

25.03.2006 23:13

armselig, sag ich doch! o.T.

ohne Text

yesilkiz83 26.03.2006 21:37

Es ist schwer ein türkisches Mädchen ...

...zu sein!
Unsere Familien lieben uns, sie behüten uns.
Dafür müssen wir unsere Ehre bewahren, jene Ehre, die durch ein Gespräch mit einem Schulkameraden in Gefahr kommen kann. Jene Ehre, die durch böse Zungen ohne Grund zerstört werden kann.
Ein Mädchen kann sich an alle erdenklichen Regeln halten, doch ein klitzekleiner Fehler kann schon fatale Folgen haben.
Diese Last wurde uns in die Wiege gelegt und jeder Schritt kann schon den nächsten Fehler bedeuten...

xxxdersimxxx 27.03.2006 02:33

...echt?

ich weiss ja nicht auf welchem Planeten du lebst...aber bei uns auf der Erde ist das nicht so!

27.03.2006 17:45

BANA BAK BOZMA

senin gibisini ben sigara´gibi küle ceviri, kalan dibini de ezip gecerim

BOZMA AGZIMI YOKSA BASLARSAM SANA KURTULUS YOLU ZOR OLUR
TOPLA PIS AGIZINI YOKSA BEN TOPLARIM

ladydior 27.03.2006 18:37

o.T.

Schatz es gibt menschen, die wollen aufmerksamkeit weil die unbeliebt sind, deswegen machen die immer palaver um im mittelpunkt zu stehen. Solchen Menschen bin ich oft begegnet es ist besser die zu ignorieren. Sinirlerini bozmaya degmez!

ladydior 27.03.2006 18:38

o.T.

Schatz es gibt menschen, die wollen aufmerksamkeit weil die unbeliebt sind, deswegen machen die immer palaver um im mittelpunkt zu stehen. Solchen Menschen bin ich oft begegnet es ist besser die zu ignorieren. Sinirlerini bozmaya degmez! senmi ugrasacaksin böyleleriyle, takma.

ladydior 27.03.2006 18:41

o.T.

Das ist nicht bei allen so, es gibt türkische mädchen die haben schon einiges ausprobiert, doch über sie redet kein Mensch. Insanlar sadece güclerinin yettigi kisiler hakkinda konusurlar. Leider sind unsere Menschen sehr zurückgeblieben und egoistisch. Traurig aber wahr.

ladydior 27.03.2006 18:45

o.T.

Das ist die Erde. Kein Wunder das das ein typ sagt, ihr könnt nähmlich mit jedes mädchen rumlaufen und keiner sagt was. Dann heisst es "Nede olsa erkekdir, yapar". In den meisten türkischen familien ist es immernoch so. Die Alten frauen reden lästern immernoch über die ehre von jungen mädchen.

cagdass 27.03.2006 18:58

ar ve sena denilen mahluka

ar ve sena ne demekse_isminden de belli pek arsiz bir seye benziyorsun. sen ne ötüyorsun, sana giren cikan nedir, sana bir sey diyen mi oldu da saldiriya geciyorsun! kaldiki ben kimseye bir sey demem, konu hakkimda görüsüm, fikrim neyse yazarim, o kadar! ben sadece gercekleri söylüyorum. senin gibi ona buna yalakalik yapip, gercekleri saptirip, ahlaki degerlere siginmiyorum! cünkü ahlakli kisi zaten ahlaklidir! neyse kizim yürü git isine, benim seninle isim olmaz, ben senin gibilerle sokakda bile yürümem! ar ve sena isme bak asena`nin bir baska versiyonu olsak, iste o yüzden sende azili kurtlar gibi uluyorsun daha cok yazi yazmakdan cok!
anca gidersin!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:31 Uhr.