Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Partnerschaft, Familie & Ehe (http://localhost/forum/showthread.php?t=4291)

23.03.2006 23:24

fallen lassen

hic sevmem monotonlugu. Wenn das schon vor der Heirat so ist, dann möchte ich nicht wissen wie es ausschauen wird wenn man verheiratet ist.

23.03.2006 23:26

haklisin

yoo iyi bir yazi, sonundaki "bilene" olmamis sadece ama o kadarcik kusur kadi kizinda da bulunur öyle degilmi ;_)

23.03.2006 23:30

uu ne deyim

allah kolaylik versin..kommt aber auch drauf an wie die Schwiegereltern sind. Oder? Ich könnte das nicht ne yalan söyleyim...Yani sirf anne veya sirf baba olsa olurdu belki, sonucta kadincagizin kocasi vefat etmis olabilir veya tersi. Ama böyle ikisi birden zor

faulerwillie 24.03.2006 00:19

Oh je

Tu es nicht. Fliehe nicht von zu Hause, um Dich in die nächste "Abhängigkeit" zu begeben.
Mir kommt es so vor, als würdest Du ihn lieben, Dich an ihn klammern, weil er Dir das gibt, was Du von zu Hause nie erhalten hast. Ich weiß nicht, ob das Liebe ist. Ich kann Dich verstehen, weil Du in ihm jemanden gefunden hast, der Dir das gibt, was Du eigentlich von anderer Seite hättest bekommen sollen.
Da Du noch Schülerin bist, musst Du ja noch recht jung sein; und Dein Verlobter auch. Es mag ja sein, dass ihr wirklich für einander geschaffen seid. Aber lasst euch Zeit. Ich glaube nicht, dass es gut ist, von zu Hause auszuziehen, um ins nächste "Elternhaus" einzuziehen.

Es gibt auch noch andere Wege, um von zu Hause loszukommen. Wende Dich an eine psychologische Beratungsstelle für Kinder, Jugendliche und Eltern. Dort werden meines Wissens nach Jugendliche bis 26 Jahre beraten.
Aber bitte fliehe nicht in eine Ehe.
Ihr seid noch jung, ihr habt noch Zeit.

Ich möchte nicht versäumen, Dir zu sagen, dass es mir missfallen hat zu lesen, dass seine Eltern zu alt sind, um für Euch zu arbeiten. Warum sollten sie das denn tun? Ihr seid nicht zu alt dafür, oder?
Schon dieser Gedankengang zeigt mir, dass Du noch viel zu unreif bist für eine Ehe. Dies ist kein Vorwurf!

Also nochmals, überlegt Euch gut, was ihr macht.

24.03.2006 01:20

nasihat

hallo ladydior
ich habe mich vorhin über dein alter erkundigt (dank deiner anmeldedaten bei vaybee) du bist erst 20 jahre alt, schülerin. bitte nehme dir noch ein wenig zeit, heiraten könnt ihr immer noch. deinen schilderungen zu folge durchläuft ihr eine familiäre krisenphase in eurer beziehung. wartet einfach ab bis sich alles ein wenig legt.
konzentriere dich erst auf deine schhule. und glaube mir HEIRATEN KANNST DU SPÄTER IMMERNOCH!
warum möchtet ihr einen kredit aufnehmen und euch dann total verschulden!? vergiss bitte nicht dass ein kredit verzinst wird!

alle eltern auf dieser welt wollen nur das allerbeste für ihr kind! genauso auch deine eltern, höre ein wenig auf sie!

ich wünsche euch alles gute

24.03.2006 01:21

AŞK NEYiN KISALTMASI?? o.T.

ohne Text

cagdass 24.03.2006 03:14

BU NEDIR BÖYLE YA

arkadaslar bir hayir kurumu kuralim_bu nedir böyle ya!!!!!!!!!! fener galatasaray geyigi bile bundan daha akli basinda bir konu form icin! hayret ya evlencekmisde parasi yokmus, yok alilesi kötü davraniyormus! ya burasi film gibi ve benzerleri gibi tv programi degil, ne bileyim ben reha muhtarin programina ciksaniz belki iyi olur! hayret bir sey yaaaa!

cagdass 24.03.2006 03:25

hesap numarasi!

hayret ya_hmm dur bir düsünelim, ne yapabiliriz...hmm walla zor, illa dügün mü olmasi gerekiyor evlenmek icin! ilerde paraniz olunca yaparsiniz dügün. hmm simdi sen dügün olmadan evlenemem dersin, hmm ne yapsak acaba, e o zaman sen banka hesap numarani yaz, senin bu istegini dilegini okuyan, ve bagisda bulunmak isteyenler gönüllerindne ne kopuyorsa taki niyetine senin hesap numarana göndersinler. ama bu toplanan paralarla dügün yapilip yapilmayacagi ne olcak peki, hmm walla zor, yau nedir bu böyle ya! ya bak sen harbiden reha muhtari ya da su deniz fenerini bir ara istersen! deniz fenerinin almanya`da subesi frankfurta, telefon rehberinden onlara ulaa bilirsin. hayret bir sey dünyada neler var!

cagdass 24.03.2006 03:38

olalaaa

saka gibi walla_bu nedir böyle ya! ne acayip insanlar var su dünyada ne garip düsünceler ve ne garip düsler var su dünyada!

eger evlenmek istiyorsan gidersin evlenme dairesine evlenirsin!!!!! bunun icin para pul da gerekmiyor öyle cok miktarda. giy gelinligini kocanda giysin damatligini gidin evlenme dairesine, oradaki memur nikahinizi kiysin evlennin! dügünüde yani eglence ve kutlamalaida paran olunca yaparsin!! ya da yapmazsin ne olcak yani! hem sen seviyorsan nisanlini ve evlenmek istiyorsan ve senin hayalin gelinlik giymekse, bunu yaparsin, dügünü falan düsünmezsin! yapaagin cok basit bir is var, bir gelinlik alcaksin, birde koca adayin damatlik alacak gideceksin belediye dairesine nikahini kiycaksin evlenceksin! bu kadar basit!!!!
medeniyet diye bir sey varken sen ne mevlüdünde evlenmesinden bahsediyorsun ya! hayret bir sey su dünyada ne isler var!!!!

cagdass 24.03.2006 03:44

yürek gerekirrrrrrrrrr!

eger senin nisanlini birileri istemiyorsa ya o evi terk edeceksin ya da o evden kacacaksin!!! bu kadar basit! duygu sömürüsü yapmayalim. bu istemeyenler annen bbanda olsa onlari red edeceksin, onlari annelikden babalikdan sileceksin eger sevginden ve nisanlindan eminsen, haa bak emin degilsen, ve annen baban senden daha saglikli düsünüyor ve o nisanlinin kizlari icin iyi bir secenek olduklarina inanmiyorlarsa onu bilemem ben! ama dedigim gibi eminsen hic düsünmeden cekip gideceksin, ya da onlari analikdan babalikdan rededeceksin, bri kac yil sonrada film gibi programina cocugunla birlikde cikacaksin! anne baba ben ettim siz etmeyin diye!!! ya da baskasini seveceksin! sen en iyisi kendine bir tane gelinlik al, nisanlinda kendisine bir damatlik alsin, gidin evlenme dairesine atin imzayi evlenin, bunun icin ne para ne pul gerekir bunun icin yürek gerekir yürekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!

cagdass 24.03.2006 03:46

gegen die wand2

tamam arkadaslar wegen die wand`in ikinci bölümü icin malzeme baya cogaliyor!!! hayret bir sey su dünyadaneler varrr, insalar nelerle ugrasiyor! komisch komisch!

cagdass 24.03.2006 03:54

nikah dairesi parasiz!

ya sen hayret bir seymisin nesin böyle! gelin gitcem diye tutturdunya, ya evlenmek istiyorsan aha dahacik nikah dairesi, gidersin nisanlila imzayi atarsin evlenirsin! e herhalde gelinlik ve damatligi bri sekilde alirssiniz, al iste bundan nizami bir evlilik daha nasil olur. sonra gidersiniz bir discoya vur patlasin cal oynasin, al sana dügün iste, hem dügünlerde calinan gicik gicik müziklerden iyidir, güzel bir discoda dj esliginde kutlama yapmak, hayret yaaa!!!! evlencekmisde bilmem ne de!!!! yuhh yani! evlenmek isteyen gider nihak dairesine, üstelik parada gerekmez. ama senin kalbin kücük briaz, yüregin yok galiba biraz takmissin dügüne! ne dügünü ya! evleniyorsun iste nikah dairesien gidip dah ane istersin sen! ya da hesap nuamrani yazacaksin, herkes gönlünden kopani gönderecek sana ama dügün olmasi sartiyla, ya da reha muhtar amcami arayacaksin, yada deniz feneri programini, ya da iste bu tarz programlari, senin icin bri senaryo yazariz, biraz daha acindirtiriz seni hmm ne dersin_hayret bir seyyyyyyy!!! ne yapim elimde degil saka gibisinde o yüzden öyle yaziyorum isde! bunlarin hic birisinin olmayacagini send eiyi biliyorsun! sen evlenme bence, yazik edersin ekndine, gerci sen bu düsünce tarzinla, bu yasama bakisinla biraz yazik etmissin zaten kendine!

cagdass 24.03.2006 04:24

bir soruda ben sorayim bari

asklari da devrali mi kalp nakli yaptiranlar?

cagdass 24.03.2006 04:26

"A Simdi Koydum" olsa gerek

a_A
S_SIMDI
K_Koydum

a simdi koydum galiba kisaltmasi, yanilmiyorsam öyle olcak hahaha

cagdass 24.03.2006 04:29

TUNA KIREMITCI

hic bri seyin kisaltmasi degil. bildigim kadariyla tuna kiremitcinin son kitabinin ismi!!

cagdass 24.03.2006 04:33

o.T.

A_li S_ükrana K_aydi olacakdi galiba haha ya böyle soruya böyle cevap!

tuna kiremitci`nin kitabinin ismi a.s.k neyin kisaltmasi?

iyide sen simdi bu kitap üzerine mi konusmak istiyorsun, yoksa geyiklik olsun diye bende mi sorayim dedin pek anlasilamadin galiba

cagdass 24.03.2006 04:36

ask kisaltma degil uzatmadir!

hem ask bir kisaltma degildir, daha cok bir uaztmaya benzer. 90+3 de atilan goller kadar adama cok pis koyar!

cagdass 24.03.2006 04:38

ya genede kredi olayindan iyi !

hey takdir ettim seni, su kredi geyiginden iyidir ask, neyin kisaltmasi olursa olsun iyidir evlilik meselerinden!

cagdass 24.03.2006 04:44

o.T.

A_gla S_inan K_aderine olmasida büyük ihtimal

cagdass 24.03.2006 04:49

ikinci A joker

A_a S_ebnem K_acmis

kücük a joker olarak kullanilmisitir hehe

ask neyin kisaltmasi_hayret ya_kitap ismi kitap! yarabbii neler oluyor böyle su dünyada!

cagdass 24.03.2006 05:00

kitapda tek ? var

ya arkadas, baksana tuna kiremitci`nin bu kitanin ismi senin dedigin gibi "ask neyin kisaltmasi??" degil

bir kere orjinal metinde tek bir tane soru isareti var, iki tane degil.
ayrica, ask`i yazisinda yanlis orjinalinde söyle yazar; A.S.K ha burdasi s noktali s yani sakin sende yanlis yazdin deme simdi :)
sonra, alt alta yaziliyor orjinal metinde, bak aynen söyle;

A.§.K
neyin
kisaltmasi

e yani tabi nuda titel kismina böyle yazman imkansizdi. harbi sen neyin kisaltmasinin böyle? -uzattalim istersen, ya amma uzattim demi :) hadi ben ise gidiyorum simdi, sonra bir ara ögle arasinda sorun üzerien düsünür birseyler yazarim.

cagdass 24.03.2006 05:10

ToFtriKKy neyin kisaltmasi? hahaha

ToFtriKKy neyin kisaltmasi? ve neden iki tane KK var ve de bu iki KK nin sonunda neden y isareti var? hadi bilinde göreyim!

yarabbiiii su dünyada ne tuaf sorular var; ask neyin kisaltmasi_olmayan seyin kisaltmasi da olurmus. ask neyin saglamasi deseydin daha cok takdir edecekdim seni!

ama dedigim gibi bence daha cok bir uzatma sanki, hani gicik oldugun bir takim, diyelim ki fener uzatma dakikalarinda 90+3 de ELLE ya da haksiz bir penaltiyla gol atiyor ya hani, iste onun gibi bir sey aslinda daha cok, iste öyle aynen uzatmalari yasayan ask gibi cok pis koyar adama askin uzatmasi ve kisaltmasi ya da her neyin uzatmasi yada kisaltmasi ise :)

cagdass 24.03.2006 05:19

TUNA KIREMITCI!

walla kitap reklami oldu_hey sen tuna`nin menajeri falan misin yoksa.. bak simdi kitap ismi oldugunu okuduya arkadaslar merek etmislerdir, biraz kitap üstüne yazilanlardan örnek vereyim. (bu örnek tulumba.com daki kitap tanitimlari kösesinde yaziyor, yani ben yazmadim anlayacaginiz, aynen aktariyorum)

"A.S.K neyin kisaltmasi?" üzerine kisa bir alinti:
Hayatın her köşesinde adımlarını duyacaksınız Tuna Kiremitçi"nin. Hayatın her köşesine dair fikirlerini işiteceksiniz, duygularına tanık olacaksınız. Bazen bir çığlık gibi gelecek sesi kulaklarınıza, bazen de sevdayı, ayrılığı, hüznü fısıldayacak kendi sesinden bile ürkercesine. Tuna Kiremitçi"yi kahramanlarının ötesinde, kahramanlarının dışında, Tuna Kiremitçi olarak bulacaksınız karşınızda. Bir baba, bir erkek, bir dost, bir yazar olarak onu bir kez daha tanıyacaksınız. Bazen eski bir şarkının peşine düşeceksiniz onunla birlikte, bazen de onun rehberliğinde yeni öykülere açacaksınız yüreğinizi... Işıklı caddeler ıssız patikalarla, sonbahar rüzgârları sıcak sevişmelerle buluşacak kitabı okurken... Kiremitçi"nin sözcükleri hayattan sayfalar açacak önünüzde, üstelik bu sayfaları birlikte okuyacaksınız onunla. Hayatta kendini hiçbir şeye hazır hissetmeyen, yeni şeyler söylemenin peşinden giden, gökyüzüne işaret fişeği gibi cümleler gönderen, kadınların sevdiği, bazen ihmal ettiği, aşkı sorgulayan, aşkı tanımlamaya çalışan, taze bir babayla karşılaşacaksınız. A.Ş.K. Neyin Kısaltması? genç bir yazarın özel dünyasını merak edenler için karşınızda! Kitaptan bir bölüm... Sevgiliyi taşımak, bir giysiyi taşımak gibi; şık takımların yaptığını yapıp bizi olduğumuzdan daha çekici gösterebiliyor sevgililer. Onlarla yara izlerimizi örtebiliyor, kusurlarımızı gizleyebiliyoruz. Tek fark, elbisenin çok daha az bakım istemesi. Aşkımızın sık sık tozunu almaz, onu en iyi koşullarda saklamazsak, ağır bir yüke dönüşmesi işten bile değil. O zaman birbirimizi değil, aşktan geriye kalanları, hüzün ve umutsuzlukla ağırlaşmış o tatsız şeyi sırtlamış oluyoruz. Kurallara uyma merakımız bizi beş dakikalık bir yolculuk yerine uzun ve anlamsız bir hamallığa mahkûm ediyor. Kimin kimi taşıdığıysa önemli olmuyor artık. İkimizin omuzları da çok ama çok ağrıyor.”

cagdass 24.03.2006 05:23

A_gzina S_ictigimin K_arisi olabilir mi

ohne Text

cagdass 24.03.2006 05:24

A_nasini S_iktigimin K_amyoncusu mu acep

ohne Text

cagdass 24.03.2006 05:26

A_şık ş_aşkınlar k_ulübü mü acaba? haha

ohne Text

cagdass 24.03.2006 05:28

A_lternatif S_isme B_ebek de uyar ha o.T

ohne Text

cagdass 24.03.2006 05:37

KOPTUM, SIZDE KOPUN!!!!!!!!

ah şu kadınlar
abuk şempanzeler kulübü
aman da şahlanıyor kıratım (cesur aşk)
anında şebek kontenjanındasın (aptal aşk)
asla şaka kaldırmaz (ciddi aşk)
açılmayan şemsiye kanatması (terk edilmiş aşk)amorti şansına kalmış (umutsuz aşk)
azıcık şampanya koyayım mı? (art niyetli aşk)anında şakkadanak kapılmışım (ilk görüşte aşk)
aman şablonu kırmayalım (sıradan aşk)
ağrısız şahsiyet kanatılır (karşılıksız aşk)
arada şizofrenlik kaçınılmaz (platonik aşk)
aman şahan kaçmasın (tv programı aşkı)
abi şampiyonluk kesin takım aşkı)
abramovich şevçenko"yu kapacak (transfer aşkı)
avrupa şirazeyi kaçırdı (dış politika aşkı)abe şugar kapçıkağızlı (roman aşkı)
alex şahlandırıyor kadıköy"ü (fenerbahçe aşkı)
asın şuh kadını (bağnaz aşk)
avşar şutladı kaya"yı (magazin aşkı)
arboretum şebboyu kıskanır (botanik aşkı)
amirim şüpheliyi kaçırdık (görev aşkı)
aman şahane kitap (okuma aşkı)
ahlat şerbeti kesmez (tatlı aşkı)
arsız şov krallığı (reyting aşkı)
az şnitzel de koysana (gırtlak aşkı)
acur şalgam kabak (kabzımal aşkı)
acımam şamdan"ı kapatırım (bonkör aşk)
aslında şurup da kesmez (bir grip aşk)
ayran şarap kokteyli (midesiz aşk)
abicim şerefsizim ki kaçırmadım (yalan aşkı)
amanııın şamdan"a kapağım (şöhret aşkı)

ALDIN MI CEVABINI? BAK SÖYLE BU DA YETMEZSE GENE BAKARIZ SORUNUN CEVABINA HA NE DERSIN_SEN ARTIK SORU FALAN SORMASAN IYI EDERSIN, HER HALDE BIR KAC HAFDA KENDINE GELEMEZSIN SEN.

cagdass 24.03.2006 05:39

anani sikerim kalbini de kirarim

E BÖYLE SORUYA BÖYLE CEVAP_MIZAH DENILEN BRI SEY VAR YANI! HEY SAKIN YANLSI ANLAMA SURDA GÜLMEK ICIN YAZIYORUZ, LAFLAR SANA DEGIL_BAK SONRA BOZUSURUZ YANLIS ANLARSAN!

cagdass 24.03.2006 05:47

ToFtriKKy HEY HADI CALISTIR KAFAYI o.T.

ohne Text

cagdass 24.03.2006 05:56

PARDON

SORUNUN ICINE ETTIM GALIBA HAFIFDEN, KUSURA BAKMA AMA ÖYLE OLMASI GEREKIYORDU. SEN KENDIN SORU ÜRETSEN DAHA IYI EDERSIN_BOSVER BASKALARININ SORULARINI, BENCE SENDEN DAHA GÜZEL ORJINAL SORULAR CIKAR_BU SORUNU YOK SAYIYORUZ. BAK SENDE BENIM SORUMU YOK SAY!

faulerwillie 24.03.2006 08:49

Ich weiß nicht, von was Du sprichst ...

ohne Text

24.03.2006 09:50

wer will das nicht?

Einen Partner mit dem man eine Ehe schließen kann und eine Familie gründet!

Nur bis dahin hat Mann/Frau einen steinigen Weg vor bzw. hinter sich...

24.03.2006 09:51

terbiyesiz! o.T.

ohne Text

24.03.2006 10:07

dalganizin....

ne bu ya!! Mutlaka böyle sacmaliklar mi olmali ?
Mademki bir kiz icin ciddi olan bu sorunda, bir tür faydan dokunamayacak, cek postani!!

24.03.2006 10:23

A: das konnten wir nicht wissen. Und

B: Du hast doch Freundinnen..oder? "die" haben bekanntlich die unnötigsten Ideen. Alles gute!

24.03.2006 11:11

meine Güte, keiner versteht Ironie o.T.

ohne Text

24.03.2006 11:21

unseriös, warum?

na ganz einfach! Es betrifft jeden und jeder weiß das, aber niemand mit der Wahrheit konfrontiert werden, vorallem, wenn es ins lächerliche gezogen wird ;)

24.03.2006 11:26

A$K?

A = Allah -&gt Sevgi, insanlik, sevkat, saygi
vesayri
$= $eytan -&gt bencilik, nefret, ihanet,
vesayri
K= karsisimi

bilmem nedemek istedigimi anlata bildim mi?

Yargilamadan anlamya calisin ;)

24.03.2006 13:20

karisimi! o.T.

ohne Text

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:23 Uhr.