![]() |
hehe..kocum amma amma halusinasyon
görüyon sen..
komunist kalmadi yaw dünyada uyan artik.. sovyetler,dogu bloku bütün komunist cehpe cöktü..cinin de sadece adi komunist..cindeki özel sermaye miktari senin kapitalist tr.den 50 kat daha fazla.. demokrasi icin tehlike arzeden komunist yok artik..hepsi uslandi :-) ya liberal oldu,ya demokrat oldu..senin dinciler ama demokrasi ile yasamayi ögrenemedi gitti! |
demokrasinin neyiylen anlasalimki
Alman devlet dayrelerine gitsen irkcilik abd ye gitsen irkcilik demokrasin buysa icine edeyim öyle demokrasinin :=))
Türkiyeyi anlatmama gerek yok Rus ya dahi demokrasinin ne mal oldugunu anladi ve avrupaya putin sizler iki yüzlüsünüz dedi. Demokrasiymis sanki sokaklarda Rote Fahne gaztelerini satanlari hic görmedik. Anayasam var diyor mahkemem var diyor insan haklari düsünce özgürlügü var diyor peki düsünce özgürlügüne neden kisitlama getiriyorlar. HMmm demokrasiyi öveceksin tibki kominist rejimindeki gibi kominist propagandasi yapar gibi. Demokrasinin neyini öveyim yahuu eskiden gemileriylen dünyayi sömürüyorlardi simdide demokrasileriylen hani Irak ka insan haklari getirecektiler. Hallaaa halaaa |
Dehapin pis yüzünden olsa olur
baskasi parcalama pesinde degil... Dehap resmen onun pesinde
|
Kyoyunu lebendig lebendig kesiyorlar
o can cekismiyormu ????? elbet cekisiyor....
Insanoglu ist ein Fleischfresser.... das ist wohl klar... Dinde ise Domuzdan baska her hayvan mide kabul ettikten sonra yenilir... kisinin tercihine kalmis olaydir... Kaldiki Hummer cok güzel yenir und schrimms usw. auch... hele hele Ahtapot schmeckt Fantastisch |
Dinin yönetim sekli olmaz
yönetimi dinin cercevesindeki yöntemlerle düzenlenir
|
Orijinal dinde birlik vardir hatta
dinler Teolojisinde birlik vardir ama dinler arasinda ve hele hele Islam dini icerisinde su anki haliyle birlik yok, hatta düsmanlik var
|
Das Realitätsfremd was du sagst
karsilikli sevgi her seyden evvel karsilikli ayni seviye ve egitimle olur...
Sen git bir Araba deki ben seni seviyorum.... bak ne hal gelir basina |
Vayy Gavur Vayy????
Demek domuzdan haric her hayvan yenir Esek etide haram sen esek eti yiyormusun.
Yada köpeklerde domuz gibi kaka yer köpek etide yermisin. Ulemm elimin tersiylen sifatina sappp diye gecircemyaa neyseee........hahahahahaa |
Weder der Islam nich die anderen Religio
sind Falsch....
Falsch olan insanlardir..... ne yapsin Ehli kitap yada Kuran... ne sucu varki bu kutsiyetlerin..... OLay farkli.... hic bir erkek 4 kadin alamaz... öyle beles yok.. kaldiki bir erkege ancak 1 kadin sayisal olarak düser.... Kadinda erkekte ancak bir es yada, Sex partneri düser.... öyle uckuru bozuk erkekler 4 tane söyler.... Kuran ise sizin icin hayirlisi olan 1 tanedir.... 4 tane olayi savas esnasinda cok sayida kocasiz kalan karilari kast ediyor...... öyle normal hayatta degil..... Eger bir erkek 2 tane kadin alma hakkini kendinde hissediyorsa bir kadinda 2 tane koca alabilir...... bunuda dohal karsilamak lagzim..... Ama gercek suki kadinlar köle ve Sex makinesi olarak erkeklerin elinde geziuyorlar..... ZORAKI |
Essek sizin sülaleden geldiginden
sizlerin yemesi söz konusu olamayabilir... ama sen gel onu Süleymanci yada Erbakanci kasaplara sor... hehehe
Köpek olayinida git cinlere sor.... Ve böcek yeme olayinida git Avusturalyadaki Eburucinilere sor |
SualYenmeyen deniz hayvanı var m
SualYenmeyen deniz hayvanı var mı?
CEVAP Her çeşit balık yenir. Balık şeklinde olan deniz hayvanları yenir. Kalkan, sazan, Yunus balığı, yılan balığı yenir. Fakat deniz haşaratı olan yengeç, midye, istiridye, istakoz yenmez. Balık şeklinde olmayan deniz aygırı, deniz hınzırı yenmez. [Şafii?de denizde yaşayan her hayvan yenir. Bir kısım Şafii âlimlerine göre ise, taban pis olanlar yenmez. Peygamber efendimiz, (Denizin suyu temizdir, meytesi [bir sebeple öldürülmüş olanı] helaldir) ve (Kendiliğinden ölüp de, su üstüne çıkan balığı yeme, su çekilip de açıkta kalarak ölmüşse onu ye! Böyle bir sebeple denizde öleni de ye!) buyurdu.] Su içinde kendiliğinden ölüp, karnı üst tarafta duran balık yenmez. Fakat ağ ile, saçma ile, ilaç ile, sarsıntı ile dinamit veya herhangi bir madde ile ölen her balık yenir. Suyun açılıp kurumasında, fazla sıcaktan veya fazla soğuktan dolayı ölen veya kuşlar tarafından öldürülen, su içinde bağlı tutulmakla ölen, buz arasında sıkışarak ölen balıklar yenir. Deniz içinde ölen veya sudan çıkarılmadan tokmak ile vurulup öldürülen veya bıçakla başı kesilen balıklar yenir. Temiz olmayan suların içindeki balıkları yıkayıp yemek caizdir. Avlanan bir balığın içinden çıkan balık, sağlam ise yenir. İhtiyaç halinde mezhep taklidi Sual: İhtiyaç olunca diğer mezhepleri taklit ederek deniz haşaratı yenir mi? CEVAP Mezheplerdeki farklı hükümlerin rahmet olduğu hadis-i şerifle bildirilmiştir. Zaruret veya ihtiyaç olunca, başka mezhep taklit edilerek, o mezhepteki helal olan bir hayvan yenir. Mesela kirpi etinin ekzama, kaşıntı, sedef, baras gibi deri hastalıklarına ve gelincik denilen fil hastalığına iyi geldiği Hayat-ül hayvan kitabında yazılıdır. Hanefi ve Hanbeli mezhebinde kirpi eti yemek haramdır. Şafii ve Maliki mezhebinde caizdir. Tesirli başka mubah bir ilaç yoksa, hastanın, bu iki mezhepten birini taklit ederek kirpi eti yemesi caiz olur. Kirpinin başını besmele ile kesmek gerekir. Kirpi insanların yanında başını gizler, suya konunca başını çıkarır. Böylece başını kesmek kolay olur. Aç kalıp kendi mezhebine göre helal olan yiyecek bulamayan kimse, başka mezhepte helal olan bir yiyeceği yer. Hiçbir mezhepte de çare bulamazsa, ölmeyecek kadar haram olan gıdadan yiyip içmesi caiz olur. (Hadika) <a href="redirect.jsp?url=http://www.dinibilgiler.org/birbilenesoralim/evlilikveailebilgileri/21-neleriyiyipicebiliriz/01-neleriyemekharamdir.htm" target="_blank">http://www.dinibilgiler.org/birbilenesoralim/evlilikveailebilgileri/21-neleriyiyipicebiliriz/01-neleriyemekharamdir.htm</a> |
paar von euch aleviten
schwachmaten hat man wirklich ins gehirn geschissen.....
|
Demek Esek Eti Yiyorsun? :=)))
Partindan iskembe yapilirmi pacasini falnda yiyormusun.
|
Noch was.... sen istersen Öküz ye
oda sana heleldir..... kecide yiyebilirsin.... gönlün nasil isterse... soru sormana gerek yok....
Ama Öküz yerken bir kardesini yermis gibi hissedebilirsin belki o yüzden yemeyebilirsinde |
Hayir Süleymancilar yiyor
ben genelde beyaz et yerim.... Öküz eti yemek baskalarina mahsus
|
Dün Ne Yedigini Bile Bilmiyorsundur
Demin dedinki domuzdan haric her hayvan yenir diye seni bizim ordaki hasso hocaya okutmak lazim cenabetmisin nesin lennn sen muahahahhahahahahhaa
|
Zir Cahil
Kendi söyledigini kendin bile anlamiyorsun, senin zaten ISLAM la alakan yok, niye ikide bir forumu bos yazilarinla dolduruyorsun?
|
Halife nin Müslüman olmasi sarttir
Ve her Müslüman hangi irka veya mezhebe mensup olursa olsun Halifeye itaat etmek zorundadir.
|
SIZIN KAFANIZA......
....O HAYVANLAR SEY YAPSINLAR :-))))
|
O senin görüsün
önemli olan Kuranin görüdür.... o yüzden senin laflarin ancak seni baglar...
|
sizin mezhepleriniz de ama kafa
karistirici. Bir dediginiz digerini tutmuyor. safiilerde istakoz yenilmez deniliyor ama malikileri bu fetva baglamiyor onlarda yenilir deniliyor. Ne de "ehli" imis bu sünnetciler yav ;-)))
|
igneyi baskasina batirmadan önce
cuvaldizi kendine batir safiicik. Dünyaya hersey karsiliklidir. senin safii kermanjilerinin yasadigi köylerde birisinin horozu digerinin tavuguna göz dikti diye kan davasi güden zihniyettir. Saka degil zamaninda gazetelere manset bile olmus idi. Hosgörüyü baskalarindan beklemeden önce biraz da kendiniz hosgörülü olun. Sayi sizin oralarada ramazanda restoranlar acik mi? Bir dahaki sefere yolum oraya düstügünde ramazan ayi olabilir, söyle güzelinden izgara balik ve raki ziyafeti cekmek isterim GAP-Barajinin oralarda. Konuyu dagitim ama neyse ;-))
|
Burada birsey ögrenecegimi
zannetmemis idim ama, gel gör ki, yeni bir bilgiye sahip oldum. It iti isirmaz derler ama öküz öküzü yiyebiliyormus ;-)))
|
Rakiya dikkat! :-)
su aralar ölümcül bir raki piyasada dolasiyor..kac kisi ölmüs bile
|
nix verstehn ? Forumsprache -deutsch-
wieso lese ich hier ständig Beiträge in türkischer Sprache ? Bitte vor dem Abschiessen auf türkisch klicken, O.K. ? Nix gegen türkisch, aber ich würde gerne korrekt filtern können.
Kafayi yiicem yahu...!! |
ISLAM Devleti
Sen değil misin yeri göğü yerinden oynatan
Tarihte 14 asır boyunca kafire kan ağlatan Yoksa kafir batılımıydı seni böyle şımartan Zillet başını almış yürüyor uyansana ey Müslüman Taviz vermek yakışmaz senin yüce şanına Kafirler tanır seni uyuyan dev der adına Çabamız sanadır bırakma bunları yanına Kalk ta diril son ver artık bacımın çığlıklarına Ebu Gurayb her anında seni çağırır imdadına Mücahidler uyan der Muhammed"in hatırına Namlular uzandı Müslüman"a senin inadına Sevindir bizi de yay İslam"ı dünyanın her yanına Sen Allah"ın hükümlerini bütün dünyaya yayacaksın Allah"ın aslanı Müslümanın 85yıl beklediği değil misin Sen bizim savaşımız hak yolunda bir tek sancağımızsın Sen mücahidlerin şiirlerinde geçen İSLAM DEVLETI değil misin |
Ne demek istedigini acikca söylermisin
keine Zeit für Rate-Spiele
|
Islam devleti deme...
benim beynimdeki Ideolojimin ve sahsi menfaatimin devleti de......
|
Heeeee
kannst von mir aus auch auf Englisch schreiben... ist auch Willkommen.... nur Russich verstehen wir hier nicht so gut....
Was ist dabei wenn man gemixt schreibt... ist schneller und sehr oft auch effektiver |
sag mal hast du sie noch alle? ;)
*Günümüzde sünni ibadetlerinin cogu dogmalasmis, cagin gerisinde kalmis arab adetleridir.*
Oh iyi vallaha, o zaman dua etmekten haric hic ibadet etmiyelim biz, ne de olsa namaz da arab ibadeti, hem geride kalmis... Hatta hatta domuz etide yemeye baslayalim, cünkü biliyorsun bu eskiden Hz. Muhammed tarafindan saglik acisindan yenilmemesi icin önerilmisti, weil es keine kühlmöglichkeiten gab und Schweinefleisch schneller schlecht wurde als anderes Fleisch. Hmmm baskaaaaa... Orucda tutmayalim, Haccada gitmeyelim, Zekat da vermiyelim, heutzutage hat niemand es nötig, und wozu gibt es den Papa Staat, o millete yardim ediyor zaten... ne iyi dimi ;) Sacmaliyorum yaaaa, devir degisir ama din degismez, eskiden millet nasil namaz kildiysa bugünde aynen o sekilde kilmak müslüman icin sarttir!! O zaman sen 32 Farzida devirler degisti diye degistir... tztztz ne neeee ;) Neyse... günaydin bu arada! Ich geh schlafen, ciao |
Bay ESSEK
buda senin görüsün bes kurus etmez.
|
LADY evladim...
...sen bu soruyu en iyisi git Diyanet Isleri baskanligina bir mail atarak sor... Yoksa burdaki bu iki adam seni mazallah DINDEN de CIKARIR...
|
HOSGELDIN DEMOKRASI
Bağdat´ta bir çocuk
kafasını füze kopardı askerin elinde makinalı tüfek çocuğun gözleri sordu askere Senin çocuğun yok mu? Basra´da bir adam kaçıyor yalın ayak tarlalarda ölümden hayata misket bombaları taradı adamı pilot görmedi bile adamın yaşama hasretini Kerkük´te bir kadın karnında bebeği hançerler sapladılar kadının yüreğine hoş geldin demokrasi! ne kadar da uzun beklediler seni ölüler... Yazarini bilmiyorum :-(( |
senin 20 milyon saz calan dedelerini
unutmusa benziyorsun onlarda kandavasi yokmu daha lendi inancindaki insanlari tanimamissin.
neydi dedeye sormuslar daschgin kac kilo evladin ayikken hic tartmadim ben kafayi cekerken semah ceken hanimlar tartmis demis git onlara sor. yani adam öldürmek sadece ona buna mahsus birsey deyil senin türkcü olan illerindede bir sigara yüzünden adam öldürüyorlar. |
sizde domuz eti yiyorsunuz
yasak oldugu halde sizin mesebte baya genismis
|
Haci Bektasta Kürt Devrimi.
Busenede Haci Bektasta yapilacak senliklere hangi macco Kürt sarkicilarinin katilacagini bilen varmi.
Aleviler birlesiyor kahpe düzene gereken dersi tekrar Haci Bektasi Veli Senliklerinde verecegiz. |
sakin haa napiyorsun
burda kürt alevi,lerine yalakacilik yapan Türk demokratlar okumasin bu siirini basina tas yagar sonra?
|
evet biz özgürüz
kadinlara özgürlükkkk ahhh özgürlükkk
|
dede lerlen cokk rakii ictikk :=))
ama artik icmiycem türk ickisi ben Rus wotkasi dede lerimize tavsiye ediyorum daha iyi kafa yapiyor hem atatürk denen fasiste o ickiden aliyordu.
|
Sen Özgürce Cehennemi secmissin
Özgür oldugun icin kendini satmaya baslamissin bile, utanmaz sirpinti. Sana bu gidisle bir erkek bile yetmez degilmi , özgür pisligi :-(
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:08 Uhr. |