![]() |
dininize ben laf atmiyorum !
Dininizin ilkel ve medeniyet disi taninmasina bizzat siz sebeb oluyorsunuz ! :-))
Verecek cevabiniz olmadigindan küfüre hakarete basvuroyrsunuz, buda dininizin küfürden ibaret oldugunu gösteriyor ! :-)) Insan ve müslüman olunda islam dini azicik itibar kazansin ! :-)) |
Bu haberlere benzer ..
Bu habere benzer haberler Türk gazatelerinde cok oluyor.
Güya buluyorlar, patent sorunu oluyor, acikliyamiyorlar ve son anda elektronik beyin caliniyor, vs. vs. vs. Herhalde bu haberler borsa degerini yükseltmek icin yapilan sahtekarliklardan ibaret. Bundan birkac sene evvelde Jet-Pa araba yapiyordu ! :-)) Vatandasin akli sahtekarliga cok güzel calisiyor. Söyle cevrenize bir bakin, Türkler cocuklarina gelecek nesile miras olarak ne birakiyorlar. Hadi önceki nesiller görmemis diyelim, ya avrupada dogan büyüyen yeni nesil !? Hadi temel zemin yok diyelim, neden ilk zemini temeli yeni nesil atmiyor !? Avrupanin göbeginde hala dinim kültürüm diyerek bir adim yol alinmaz. Medeniyete bir adim atmak istiyorsaniz, ölümden sonra cennet icin yasamak yerine gelecek nesiller icin zemin hazirlayin ! ;-) Kime ne yaziyorumki !? :-)) |
araplarda kutluyormu !? :-))
hahahahahahhahahahahahahahahahaahaaa
Elestirene bak ! :-)) Bizim cahil cühela Tursucuklarin, tursucuk diyorum cünki kendileri Türkden cok ucuz arap kopyalarina benziyorlar, birbirine gösteris icin yeni yeni ibadet usulu adeti kültürü cikardiklari ortada. Yani bu tursucuklarin islam bayramlarinin, kutlamalarinin kac tanesini araplar veya baska müslüman ülkeleri kutluyor, yapiyor !? :-)) Hadi kurban bayrami, ramazan bayramini anladik, ya öbürleri !? :-)) Türkiyede en cok rast gelen mevlüt mesela araplar bilmiyor ! Cahil cühele ne bilir kas almasini, kas alayim derken gözlerini cikariyorlar ! :-)) Birbirine show maksatli ibadet yapacagim diye, islamin lanetledigi seyleri yaptiklarinin farkina varamayacak kadar cahil bu mallar ! :-)) eee insan inandigi dinin kitabi kurani kerimi anladigi dilde okuma zahmetini göstermezse, her önüne gelen dincilerin sacma sapan islam yorumuna, sirkciligine kanarlar ! :-)) |
Bagimsizlik bitti !
Türkiye son 4.5 sene akp ikdidarinda disborcunu 120 milyar dolardan 350 milyar dolara cikarmis.
Faizsiz ! O kadar milyarlardan vatandasin cebine giren cent yok. Bu kadar borclu bir türkiyenin bagimsiz olmasi mümkünmü !? Bu kadar borc ne icin ve neden yapildi !? Türkiyenin parcalanmis haritasi 1-2 senedir yürürlükde ! Gün gelir borc ödenmezse karsiligini öyle veya böyle alirlar! Aptal insanlari en basit din sömürüsü ile yönetebilirsiniz ! Yönetiyorlarda ! :-)) |
dinime küfreden bari müslüman olsa
sen bu yazilari bilerekmi yaziyorsun yoksa emin cölasan baban gibi atip tutuyormusun bebek..öyle laf at izi kalsinlarla bu is olmuyor..islam her yerde islamdir..ama islam düsmani olunca böyle agzi köpüklü sekilde saga sola saldirmak normal degilmi :)
hem emin cölasan hakkindaki yorumunu merak ediyorum..konuyu neden dagitiyorsun..beyin kapasiten yetmiyorsa sus yazi yazma..konu disina cikma.. |
gabiliyet ne söylesene
hic sorularima cevap vermiyorsun..hep asena gibi kiviriyorsun..türkcemizi kiyaslamazsan iyi olur..altinda ezilirsin bence..isi sakaya vurup icinden siyrilacagini zannetme hahaha..bak asker sevmez senin gibi türkcesi bozuk kemalistleri
|
fahisenin cikip
islam düsmanligini laiklik maskesi altinda yapmak gibi, demokrasiden dem vurup darbeyi savunmak gibimi? :)
|
yukaridaki yaziyi okuduktan sonra..
..heil cyber!! :)
bist du auch blond und blauäugig :) wie ist es denn in einem arsch eines deutschen?kafani iyicene derine sokmussun galiba :) |
islam dininin yeterince itibari var
bazi dinsizlerin cikio söyledikleri beni ve bizi ilgilendirmiyor ki.puta tasa atese tapanlara söyle sen onu :)
|
Sen gercekden müslümanmisin simdi !? :-)
Sen simdi gercekden müslümanmisin !? :-))
hahahahahahahahahahahhahahaahahaaaaaa :-)) Peki hangi müslümanlardansin !? Bayramlari bir gün önce kutlayanlardanmi, yok fetosculardanmi, yoksa süleymancilardanmi, yoksa azmendilerdenmi, yoksa ali kalkancilardanmi, yoksa motorcu adnan hocanin müridlerindenmisin !? :-)) Hani binbir cesit müslüman cesidi varda, bildirde, bende ona göre sana yazayim ! :-)) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:48 Uhr. |