![]() |
Besiktasli ve Galatasarayli Taraftarlar
Siz kendi maclarinza bakin..
Fenerbahce sizi ilgilendirmiyor.Gizlice seviyorsaniz Fenerbahceyi Taraftar olun sevmiyorsaniz bakmayin maclara.Rakip"lerin maclarina bakin.Ve Yabancilari tutun..Size yakisir :-) Kismet olursa Fenerbahce de bir gün kendi takimlarinizdan önce Final oynayip kazanirsa sizi sokaklarda görmeyim. Fenerbahce sen cok yasa Canimiz feda olsun sana 淶: -19- genclik firtinasi basiyor -07- &28150; |
bu saka degil bu ayip
seninle sohbeti kesiyorum arkadas
übersetzung IGNORE :-) kein scheiss begründung : yabanci düsmanligi ver huyunda,böylelerle ugrasamam :) |
hat mich überrascht o.T.
ohne Text
|
Bosu bosuna büyük adamlar FB tutmuyor
ve tutmadi..
ATAM IZINDEYIZ 1907 |
noch 3 stunden 45 minuten
:o)
|
o.T.
"" Kismet olursa Fenerbahce de bir gün kendi takimlarinizdan önce Final oynayip kazanirsa [...]""
_____ MOAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHH AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAH AHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH AHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH |
o.T.
hmm... fremdenfeindlichkeit?
hmm... musst du dich net schon täglich damit rumschlagen?! :pppPPPpppPPP |
willst du auch noch auf die liste ?
:-)
|
o.T.
**"li konusma sen :)
|
fuck sparta! o.T.
ohne Text
|
ÖHÜ ÖHÜ
hab ich hier vielleicht auch noch ein wörtchen mitzureden?? lol
also, kes, keine sorge, du brauchst nicht um deinen moderations-job zu bangen :p shubi, meinst du wirklich, ich würde mich tag täglich mit euch köppen fetzen wollen? ich mein, das tu ich zwar, jedoch würde ich zu schnell die lust daran verlieren, wenn ich es machen MÜSSTE. =)) ich bin aus überzeugung bjk fan, shubi.mich musste keiner überreden, da ich zumal zuhause als bjk fan in der unterzahl (bzw. als einzige *g*) bin ____ punkt |
o.T.
das wäre toll!
dann würde ich nämlich meinen wunsch, seepferdchen zu werden aufgeben!!! *gg* |
bilmiyom...
... würdest du das denn wollen? =)
|
INSAALLAH!
AMIN:-)
|
Mit_HUST;*p
TdF, der Job hier im Soccer-Forum ist für DICH wie MAßGESCHNITTEN:-)hem görev alinmaz verilir:-)
simdi SUS ve DU@ etmeye basla simdiden wegen Sonntag;*p |
JayKay
Biz bakiyoruz kendi maclarimiza&wir haben auch WAHRLICH FREUDE daran:-)
|
*LOL* o.T.
ohne Text
|
sanki sen cimbomu tutdun avrupada``???
natürlich bin ich immer gegen fener!
|
o.T.
Ne tutmasi be, hatte mal eine Spiel wo wir in der Saison den UEFA-Cup gewonnen ahben in febe dernegi angeschaut, inan bana KES iste die waren am heulen;*p
hem ALLAH herkese nasip etmez CIMBOM lu olmayi:-) *kiskananlarcatlasin* |
Doktor Shubuo ein Cosmopolit aber,!?
ne yapanci düsmanligi JayKay, dogru söyleyeni 7 Köyden kovarlarmis:-)
|
wieso..muss ich für febe sein???
herkes istedigi takimi tutma özgürlügne sahib
bu konuda milliyetci davranmayalim bence.. |
wenns hart auf hart kommt
ja =D
|
Taraftarlar
Sizinle gurur duyuyorum gencler 1907
alman spiker "eine unvergleichliche athmosphäre" uefa spiker (radyo) "amazing fans" heyyyyttt mac bi tribünlerdeki desteki görmek icin bile degerdi sadece.. Fenerbahce Istanbul 1 : 0 Sparta Prag nur zur info arkadaslar..:) |
hey yavrum hey...
ne macdi beee üfffff
böyle mac hic görmemisdimmm gözlerime inanamadim... :)))) |
tabi tuttum türk takimi degilmi
ama siz ne anlarsiniz bundan :-)
yabanci dostu :-) bugün kahvede iki trabzonsporlu seyirci demezmi bir ultra aslan gence..als sparta eine gute chance hatte und der für sparta in die luft sprang um sich "fast" zu freuen... zitat: "ulan sen chiristianmisin nesin?! Türk takimi bizim icin puan topluyor,bizim kendimizin giremedigi ligde,ayip be ayip" konnte mir ein grinsen nicht verkneifen :-) |
Oddset tuttu
Fenerbahce - sparta 1
liverpool - monaco 1 maccabi - bayern 2 la coruna - olympiakos 0 5 euro einsatz 137 euro aldim :-))) |
Taraftarlar icin
uefa bile sasirdi tirbündeki görüntülere..
usul usul,adim adim topluyacagiz puanlari.. hep beraberce tam beraberce :-)))) |
abimin shansi..
4 mac oynuyo.
3´ü tutuyo.kaldi tek as roma-kiev karsilasmasina. roma yenilmek üzere.mac hakem yaralandi diye iptal ediliyor.abim kazaniyor. yani bu kadar shansa daha ne denilir be.. helal olsun :D |
kahvede"de ayni olay
4 adamin macin "schein"inda" roma"ya vermisler..
mac iptal oldu..bakalim nolcak simdi.. olsuuuun benimki tuttu ya,,,hafta sonu arkadaslari davete cagirdik zaten...Yemek ile icecekler benden :-)) 4 kisi ama sadece,,okadarda fazla kazanmadik yani :-))) |
LOL ki ne LOL! :)) o.T.
ohne Text
|
Dogru demis vatandas! o.T.
ohne Text
|
ach wäre ja doof..wenn ich für fener..
wäre..
wo bleibt bitte mein HASS?? kann fener nicht leiden sorry. |
eigentlich nicht...
wir dürfen nicht so nationalistisch sein ya..
wenn ich 364 tage sage..*sch.. fener* wieso soll ich meine meinung heute ändern??? also...ob national oder international...für mich ist fener..fener...hic cekemem vallahi :) |
Benimki yine 1 mactan yatti :(
Arsenal - PSV Eindhoven --> Arsenal
Maccabi Tel Aviv - Bayern München --> Bayern München Panathinaikos - Rosenborg --> Panathinaikos Paris SG - Chelsea --> Chelsea Valencia - Anderlecht --> Valencia Porto - ZSKA Moskau --> FC Porto SCHEISS PORTO!!! :)) 100€ dan etti beni. |
olabilir..
..böyle kazalar :-)
biz takmiyoruz artik böyle seylere kafamizi.. önemli olan sahlardaki mücadele und wenn ich mal gestresst bin oder Hass empfinde hau ich gegen den Kartoffelsack im Keller bei mir...Ok Ok auf dem Sack ist ein Foto der ganzen Mannschaft von 6S :-) hehehehee ASLANIIIIIIIIM Kes :-))) |
Fenerliler GS oynarken siz degilmiydiniz
Türkiye icinde oynadiginizi?!?!
Simdi ayni seyi siz yapiyorsunuz. Böyle olmaz! |
TEBRIKLER JAYKAY!! Devamini dilerim! :)
ohne Text
|
Trabzonsporlu Taraftarlar
baska düsündü ama o an..
|
muahhahaa ne küfürler duydum Porto"ya,,
,,karsi kahvede bugün :)))
cogunu batirdi...Handicap Handicap diye bagiriyorlardilar ama ilk bastan.. :-)) |
Bende düsünmüstüm aslinda oynamamayi
sezona iyi baslamadilar. Ama Moskovayi yenerler herhalde demistim :))
Saglik olsun... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:50 Uhr. |