![]() |
Zitat:
Bilmem git onu kendisine sor. Valla canim sIkIldi ve dedim ki su Vaybee forumuna bir göz atiyim bakiyim. Und hier bei Vaybee ist es ein genuss Deine Texte zu lesen. Auch wenn man immer weniger zu diesem Genuss kommt :) Ya sende ne var ne yok ablacigim?.. H$$$ST fazla Ergenekon'dan söz etme yoksa, yaptigimiz darbe plani ortaya cikar. Recep'e hediyemiz hazir. :)) Sen yapiyorsun bakalim Kosova'larda? Sultan Murat Hudavendigar'in kabrini ziyaret ettin mi? Nerede olsam karsima cikiyor bir kanli ova Sen misin yoksa hayalin mi vefasiz Kosova Hani binlerce mefahirdi senin her adimin Hani sinende yarip gectigi yol Yildirim’in Hani asker, hani kalbinde yatan şah-i sehid Söyle Me$hed öpeyim secde edip topragini Yok mudur Murad’in sende iki üç damla kani....demisti sair Mehmet Akif... Forumun kalitesi gelmeye basladi.. Icimden yazmak geldi. Senden midir benden midir? Acep ne istir :D :D |
Zitat:
zamk tIay newbee ot hoax philobesoffski stonecold suessertyp ---> der lustigste nick von allen :D sandalye getuerkt mesmerized die ein oder anderen die mir gerade entfallen sind bitte ich höflichst zu entschuldigen, wer auch immer du bist oder sein willst oder darstellen magst ;) |
Zitat:
|
Zitat:
|
ya genau yuhahahaaaaaaa otkafali ;)
|
Zitat:
achte mal auf das geschriebene und dir wird auffallen das zamk und tIay keine äöü's verwendet und dank google kann er/sie/es sogar türkisch mittlerweile :D aber natürlich ist das keine garantie, da er/sie/es alle zeit der welt halt um äöü's zu kopieren ;) |
nereye gactin rhizome abla?
Gittigin andan itibaren bu forumun kalitesi tuvaletlere ömür :)
Bir cay ikram etmeden cikip gitmissin? Bak yanina bir arkadasla ugrayacakim. Ama arkadas beyefendidir. Saygida ve hizmete yapilan kusurlari kafasinin bir yerinde not tutar.. :D Ehh daha ne var ne yok? |
Zitat:
otkafali gözlerin görmüyor mu yoksa otordugun kümes duman alti mi oldu??? AKLINA GELEN HERSEYI YAZ IYI GELIR PISKOLOJINE UND ICH MEINE WIRKLICH ALLES WAS DU WILLST, DU HAST ABSOLUTE NARRENFREIHEIT ;) simdi okuyabildin mi? |
inek telef oldu
Zitat:
|
Zitat:
|
Kel dana
Zitat:
|
Zitat:
|
Delidana Hans
Zitat:
vah zavallim vah, aciyorum sana öküz :) |
Zitat:
Ne diyeyim artik ... burasi resmen Dingo'nin ahirina dönmüs. Artik bize göre degil, abicim. Ve yazdiklarindan anladigima göre vaybee sana da artik yakismaz olmus. Neyse, kendine iyi bak. Bin wech. |
Zitat:
nicht doch wech gehen, bleib zum frühjahrsputz :) |
Zitat:
Allerdings ist es hier schon peinlich was zu schreiben oder hier zu sein. Und vanitas hat recht, ihr solltet wirklich nicht sowas wie ot oder motzki oder selma antworten. Denn es ist nur müll. Diese leute fühlen sich wichtig wenn man denen aufmerksamkeit schenkt. |
Zitat:
Malesef Vaybee'de yazmak eskiden kalma bir aliskanlik gibi. Ama yazma arzum giderek azaliyor. Ancak gitmek ve buralari seviyesi düsük üyelere birakmak ne kadar dogru olur tartisilir. Ne de olsa Almanya'da ki Türk entel ve akademisyenlerinin itibari söz konusu. Gitmek dogru olur mu bilemem :-) Günes batarken cücelerin bile gölgesi büyük düsermis :) Cüceler cüceligini nasil anlasinlar ki eger karsilarinda yüce birisini görmezlerse :) Yazilarini, senin sana özgü igneleyici üslübünü okumaktan sevk duyuyorum. Ve bu konuda yalniz olmadigimdan da adim gibi eminim :) Aslinda yazilacak cook sey varda, su siralar öyle bir yogunum ki, yazmaya vakit ayiramiyorum. Taa ki kendimi tutamayacagim bir konu acilirsa ve kimse yalanlara ve yanlislara düzeltme getiremezse ciddiden sayilacak yazilar yazarim... |
Sonunda hepimiz insaniz. Herkese yukardan bakmak dogru olmaz. Onlarla muhatap olmak dogru olmasa bile.
|
Caylar senden
Haaa ben cayimi demli ve orta sekerli icerim. Bir de arkadasa cay ikram edermisin lüften ;) Ona da sor bakiyim cayini nasil icmek istedigini :D
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:07 Uhr. |