![]() |
Als ob Du welches Hättest...
Niveau"mus, bak sen!? Wenn Du ein Problem damit hast, dass ich felsenfest zu meiner Meinung stehe und mich von so einer Weichgespülten wie Dir nicht belabern lasse, dann hast Du halt Pech. Anna"na Baba"na cok yazik olmus cookkk... Kizim uyan artik, Taten sagen mehr als Worte! Wann raffts Du das endlich mal!? Aman bana ne, ne halin varsa gör.
|
Das stimmt so nicht!
Natürlich wird sie von denen gewählt, die genauso denken wie sie...
das sind aber nicht unbedingt ältere Menschen, also Menschen aus ihrer Generation. Schau dir mal Reportagen, Interviews, Talkshows an.... o kadini tutanlarin cogu daha cok genc. Ich habe bisher von keinem älteren Menschen gehört, dass sie ihr Favorit ist. Bütün üniversitede okuyan kizlar o kadinin hayrani... ich glaub die haben alle einen Schaden!! Her neyse.... in diesem Sinne, ein schönes WE! |
Weichgespült? nö mit perwol gewachen :-)
hehehehehehehheehheeh neyse ya sana yazmiyorum artik...ist mir zu doof...
|
sen kiminle dans ettigini bilmiyormusun
nur eins dazu ich habe einen beamtenstatus:-) bak ben böyle sürünüyorum iste :-)
was aus deinem leben gemacht :-) uzayan kol benden yana... es kann doch nur ein stolz für mich sein, dass sich türken in deutschland weiterbilden, oder gebildet sind |
Wir meinen schon das selbe
bu gibi anlayislar öyle yarin kafalardan atilacak cinsten degiller....... ancak nesiller sonra degisebilen seylerdir.....
Semranin kizina baksana, aynen kendisi gibi yetistirmis onu...... voll auf Sprache und deren Vorteil aus.... Sanada iyi hafta sonu Enis |
o.T.
eniskaya, ich denke nicht, dass diejenigen sie zur Nr.1 wählen, die genauso denken wie sie, sondern solche, die denken, dass Semra dieser Sendung eine gewisse Würze verleiht. Ich meine, sie ist schon eine Hexe, aber ohne sie wär es in diesem Haus totlangweilig und keiner würde die Sendung verfolgen, oder?
|
muahahhahahha o.T.
ohne Text
|
Helalll ;))
Die Sendung hat es sogar ins vaybee forum geschafft :)) wollen wir darüber diskutieren wieso sich die Menschen solch eine sendung ansehen oder eher über den inhalt ;) anlayalim yani..
|
So ist es....
sie hat heute auch verloren....
Show TV ist ja auch nur auf Reyting aus.... und sonst nichts |
Ganaus das ist es,was ich wollte!DANKE!!
ohne Text
|
Dann sind wir ja schon zwei...
die einen Beamtenstatus haben. Aber Gleich und Gleich gesellt sich wohl doch nicht immer gern. Ist auch gut so. Leb wohl...
|
Übrigens...
Wie kann man Beamtin sein, wenn man noch Schülerin ist? Bak kizim, dansi bilmiyorsan oynama, yoksa cignerler seni, okey? Hadi bye bye.
|
Dummheit hat keine Grenze.......... o.T.
ohne Text
|
ich musste ihrendwann mal ABI machen...
ich war auch irgendwann mal schülerin und da ich es eh egal finde, was andere da denken, habe ich es einfach stehen lassen, zaten zamanim da yok....
ich bin beamtin auf probe im gehobenen dienst....habe meinen eid erst kürzlich abgelegt... |
nein
görücü üsülü nein danke
sinemi destekliyorum. |
sinemi destekliyorum ist immer 1. o.T.
ohne Text
|
bakiyorum deneyimlisin ....
bence erkekler faha cok dedikodu hastasi ...
|
zaga..
hat wieder eine topleistung gebracht und sich am samstagabend wieder genial zu "Semraaaanim" geäußert"..hab mich nur noch kaputtgelacht..*lol*
|
Aha...
... und ich seit dem 07.08.04
Dann viel Erfolg noch, kannste ja gebrauchen... |
o.T.
Ja, ist schon schwer die Ironie darin zu erkennen...
|
yani hak veriyorsun bana? o.T.
ohne Text
|
dankeschön, wünsche ich dir auch
wer kann erfolg nicht gebrauchen nicht wahr
;-) bist du anwärter? |
Sonuna kadar
iste sende ona göre kendini yetistir ve egitimini al.... yoksa Semara hanimin sadece ismi degisik olarak Türkiye tiklim tiklim dolu
Selam Enis |
Sonuc olarak kimse evlenmeyecek
Ahmed iyi cocuk cikti ama Halesi sakat..... Hale olmadi sale oldu, oda 900 hatli cikti...
ikisi karar vedi ama Babasi sakat cikti.... Ferhat sarki yazdi (übrigens super), ama beyni sakat cikti.... Dilek simdiden dayaktan korkuyor.... Sinem Semra hanimdan korkuyor...... Bu islerin hepsi yatti arkadaslar..... kanaatimce olmayacak.... ------------------------------------ Eger simdiye kadar evlilik icin yapilan ön görüsmeler ve birbirlerini tanimalar bu cercevede yapilsaydi, Türk kizlarinin 100 de 70 i evlenmezdi su anki esleriyle....... Da kann jeder sagen was er will |
:-)))))zaten bundan dolayi hala okuyorum
ohne Text
|
Was den wenn ich Fragen darf ??? o.T.
ohne Text
|
ich mache...
eine ausbildung zur steuerinspektorin...
habe vor kurzem ABI gemacht und hatte keine lust zu studieren |
Zavalli Sinem!
Sinem tut mir echt leid... O Ata denilen HIYAR"danda koca olmaz valla, herif anasinin agzinin icine bakiyor! böyle Adam olurmu ya?!
Hele o Semra kari... das ist ne Hexe ey!! Benim öyle kaynanam olsa ben onu iki günde camdan atarim valla, kücücük boyuyla herkeze laf yetistiriyor Ne demisler "nerde bodur, allahin belasi odur" genauso wie semra!! die Frau ist echt schlimm yasini basini almis bi insan, bir genc kizin gururyla nasil oynar?! Hele o sünepe Ata, kiza baska anasina baska konusuyor.. bu kadarda annesinden korkan erkek görmedim ya! Semra Hanim oglunu hic yetistirememis! er ist überhaupt nicht selbstständig! O ev filan gecindiremez! Sinem"e yazik olcak obwohl die eigentlich auch nicht ohne ist! |
háhahahaha
der war gut :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Soll ich dir mal was sagen
90 % der frauen stehen auf die Zwilichtigen Gestallttypen wie Ata es sind.....
Und sag bitte nicht Nein..... zwar kann man mit denen nicht Leben, aber stehen tun die jungen Mädchen auf solche Leute... Habe es gesehen erlebt...... weiss vovon ich rede..... Gewlltätige Typen üben eine Art geheimen Erotik auf Frauen aus...... Das war schon immer so.... |
:-)
Gewlltätige Typen üben eine Art geheimen Erotik auf Frauen aus
ich muss mir nur das lachen verkneifen... wo hast du das bitte schön her... kennst du 90% aller frauen, oder hast du eine quelle... aber statistik bedeutet in diesem fall nichts, denn es werden nicht alle frauen befragt.... von hundert frauen, die sie befragen können schon 90 die selbe antwort geben.... aber alle sind trotzdem nicht betroffen |
:-)))) yazik ya dalga gecme o.T.
ohne Text
|
Wie dem auch sei
du verstehst schon was ich meine
|
Und was wird heute passieren ? o.T.
ohne Text
|
:-) was du sagen willst schon ,...
... aber an deiner theorie muss ich zweifeln ;-)
|
yine kavga yine dogüs....
yine birbirilerine girecekler :-) yani anlayacagin devri dayim yapiliyor biz de öküzün trene baktigi gibi bakiyoruz...
COK ÖNEMLI ya :-PPPP |
Mutlu son
Simdi merhaba arkadaslar, bu forumu actim acala bir türlü bir makale yazamadim, teknik sorunlar yüzünden.
Ama bugün Gelinim Olurmusun? evinde mutlu bir son yasandi. Semra Hanim: Acayip bir tavir sergiledi, belki kendine göre hakliydi ama insancil bakilirsa kesinlikle hakksiz ve sevenlerin ahini aldigi icin de mutsuz olucaktir. Aylardir verdigi savasi kaybetti ve altinlari kabul etmedigi Gelin Adayi Sinem ve ilk eledigi Sale arasinda paylasildi. Bu kadin ne istedi? Hanim hatuncuk bir gelin, SIneme inanmadi ve güvenmedi. Kesinlikle yapici bir tavir sergilemedi. Sinemi kabul edebilir ogluna bir sans verebilirdi, yapmadi. Yapici ve hanimefendi olmasi gerekirdi, cünkü o üc cocuk annesi bir bayan, ama asla öyle takinmadi. Semra kuzu: Evet arkadaslar Ata dan bahsediyorum. Ata kesinlikle konustugu gibi bir delikanli olmadi. Seven bir erkek gibi davranmadi, annesine rest cekmedi ve kaybetti. Seven bir erkek öyle mi davranir? Annesine bu konuda nasil konusma hakki tanir? Ilerde o cocuk evlensin karisini nasil kolluyacak? Her zaman iki taraf arasinda kalmaya mahkum. Sinem: Sinem tam yasina göre davrandi, bana göre olgun ve zeki bir kiz, sevdi yada sevmedi ama maruz kaldigi hakaretlerin altinda kalmayarak Gelinim Olurmusun? evinden birinci olarak ayrildi. Cok yoruldu ve belkide cok sinir bozukluklari yasadi, ama evden uzaklasinca galibiyetinin tadini alacaktir. Dilek ve Ferhat: Iki tane saf birbirini bulmus, aralarinda sevgi dedikleri seye sahip cikmadilar. Ferhat "pisirik" ve Dilek icin de yapacak birsey yok. Meral hanim: Ne dedi? Hic anlayamadik. Istemedi ama nicin? Bir gelin bu zamanda kaynanasiyla ne yasar? Disarda olsaydilar ve Ferhat ile Dilek sevseydi bribrilerini Meral hanim asla Dilek te bugün gördügü "kötü" yönleri göremezdi ve onlar evlenebilirlerdi. Ev icinde oldugu icin Gelin ve Kaynana birbirlerini izledi, ve Anneler asik bir sevgilinin af edecegi ve görmez den gelecegi seyleri gördümü böyle davranir. Ahmet ve Sale: Ahmet akilli bir delikanli, benim gözümde tam bir erkek, annesi Süheyla ya ilk haftalardan tavir koydu ve karismamasi gerektigini belirtdi. HAle de yasadigi Hayal kirikligini Sale ile giderdi, asik oldu yada begendi ama mutlu sona vardi ve eminim mutlu olacak, cünkü Sale Hale gibi degil. Hale daha dik kafa nazli bir kuzu, ama Sale istedigini bildi ve Ahmete tam bir sevgili gibi davrandi, sevdigini gösterdi ve birsey kaybetmedi aksine Ahmetin kalbini ve güvenini kazandi. Ahmet Semra hanima da tavir belirledi, Sale Semra hanimi elemek istedigi icin. Sale Semra Hanimi elemek isterken, ki bu onun hakkiydi, bir aciklama yapti ve bu aciklama gayet acik ve mantikliydi. Semra hanim Saleyi ilk hafta elerken, sebebi Sale nin yasi ogluma göre degil demisti, ama Fundayi ogluna istedi, Funda da Saleyle bildigim kadariyle ayni yasta. Sale cok zeki bir kiz ve sadece evde kaldigi bir iki hafta icinde mutlu sona ve ödüllere kavustu. Ebru Akel: Bence bu yarismadan sonra, hele de bu rezil final gecesinden sonra (ki bu sefer ilk kez elbisesini begenmedim) ya pisikolojik tedaviye iktiyaci olacak yada uzun bir araya. Ama yinede yarismayi harika bir sekilde yürüttü ve genclere pisikolojik destek oldu, kimseyi kirmadi ama üstü kapali bir sürü mesa verdi...Semra Hanimin dedigi gibi "ANLAYANA" Kayahan: Ya gercekten Sinem Ata askina inanarak ilham alip o sarkiyi (ki cok güzel) yapti, yada bu yarismanin reytinginden faydalanmak icin süper bir gol atti, tebrikler her iki düsünce icin. Sonuc, bu yarismanin harkulade bir sonu oldu. Ve gördügümüz gibi bir mutlu cift ayrildi, siyrildi o 5 damat ve 10? gelin adayi icinden. Umarim mutlu ve huzurlu bir evlilikleri olur. Sevgiler Moderatör Coco Peki ya bu yarismanin dogruluyu yada yanlisligi? Bence bu yarisma gercek hayata cok yakin ama ayni derece uzak. Iliskiler asla o evdeki gibi gelismiyor. Gercek hayatta mesela sevgilimiz bizden her zaman cinsel isteklerde bulunur, bu evde bunlar söz konusu degil, ayni zamanda kavga sorunu da olamaz. Gercek hayatta ne sevgilimiz ne de annesi bazi kücük ve önemsiz suclarimizi göremez ve bize bu konuda tartisma cikaramaz. Örnegin Sinem Kuaför sohbeti. Cogumuz sevgilimiz olsa dahi, kücük anlamsiz flörtler yapariz, bunlari sevgilimiz duysada af eder, ama anneler af etmez cünkü onlar gelinlere asik degildirler sadece kabul ederler. Anliyacaginiz bu evde iliskiler daha zor...izlenme reytingine gelince, halk bunu istiyor, ama ya Show TV hic böyle bir programla baslamasaydi halk bunun tadini alamiyacakti...ama gercekler su ki her programin bir sonu olmali ve buda böyle bitse artik, cünkü bizde hasta oluyoruz. sonn not Coco |
Önemli
Önemli su yönden sahslar önemli degil...ama su önemliki asla tanima hakki kazanamiyacagimiz tipleri taniyoruz. Semra Hanim mesela, asla öyle bir insanla tanismam, ama bu vesileyle böyle bir insani da görebiliyoruz ve analis ediyoruz. Kendimizde yanlislar bulabiliyoruz.
Tabiki seviyeli ve izlenmesi gereken bir program olamaz ama takip etmeye deger. Cünkü Türkiye nin gündemi ve ne olursa olsun bihaber olmaktan yiidir. Ya zevli oluyo sonucta bir elde cekirdek diger yanda ask, kavga ve nefret...ayol yapmayin kizlar...yaniii. Ben bile entel dantel oldugum halde seyretmekten zevk aliyorum bazi bazi itiraf etmesi utandirici olsada:))) |
UPS
Haklisin gercek hayatta kaynanalar gelinleri izlese evlilikler olmaz, dedim ya gizleyemiyorsun ve sevgilinin umursamadigi seyleri kaynana konusuyor ve gicik oluyor.
Ama yanildin Ahmet delikanli adam cikti ve Saleyi aldi, Sinem altinlari aldi, Süheyla hanim saf ama hanimhanimcik ve tam bir erkek anasi gibi davrandi altinlari aldi. Anliyacaginiz hakk i adalet kazandi. Ki baslarda Semra hanimi begeniyordum ama o baska.....gectiiii |
Kutlariz
Ahmet ve Ailesi, yani annesi babasi.... cok süper ve cok efendi ciktilar....
Ailece kendilerini rebrik ediyorum ve Ahmedi ve Saleyi sevgilerinden dolayi kutluyor ve dünyanin tüm güzellikleri onlarin olsun diyorum...... Hak eden hakkini alir.... en azindan Allah verir..... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:07 Uhr. |