![]() |
ähmm neydi yaa :-) o.T.
ohne Text
|
Besiktasin yeni Kulüb Doktoru
Emre mi?
:)) Yaaa, adam resmen Analkontrolle yapti zavallim Nobre"ye. Möchte nicht wissen, was er danach alles mit dem Finger gemacht hat der Emre :-P |
Nouma`Dan Çarpıcı Açıklamalar!
NOUMA`DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!
Tek büyük pişmanlığım var... Beni Beşiktaş`tan uzaklaştıran o hareket. Böyle onuçlara neden olacağını bilseydim asla yapmazdım. En büyük hayalim yeniden İnönü`ye çıkmak, yine taraftarla buluşmak. Bazen belki de beni Beşiktaş tarihinden bile silerlerse diye korkuyorum. Türkiye`yi ve Beşiktaş`ı çok seviyorum. İstanbul`da yaşamak istiyorum. Hayatımdabüyük eksikliğini hissettiğim tek şey Beşiktaş. PASCAL MI PİERRE Mİ?.. Kimse Pascal Nouma adında birisinin varlığından bile haberdar değilken, 2000 Haziran`ında Pascal`ın Beşiktaş`a transferini dakika dakika takip etmiştim. Menajeri ve Pascal`la görüşmeler İstanbul`da başlamış, rakiplerin de devreye girmesiyle Londra`da gizli gizli sürmüştü. O sıralar ben de Londra`daydım. Aslında Bilgili yönetimi, Van Hooijdonk`la da ön anlaşma yapmış iş Nouma ve Van Hooijdonk arasında karara kalmıştı. O BİR FENOMEN Son karar Scala`nın olacaktı. Scala, `Hangisi daha gençse o olsun` demiş. Ve Pascal artık Beşiktaşlı olmuştu böylece. Pascal, İstanbul`a ayak bastığı ilk gece hemen boş İnönü Stadı`na gidecek, yanındakilere `Pascal buraya` diye bağırtacak, tribünlere koşup yumruk şov yapacaktı. İlk görüşte aşk işte buna denirdi. Beşiktaş taraftarı Pascal`a, Pascal da Beşiktaş taraftarına vuruldu ilk görüşte. İşin gerçeği Beşiktaş bir futbolcu değil bir `fenomen` transfer etmişti. DELİ YÜREK NOUMA Gerisini hepiniz biliyorsunuz. `Deli Yürek` Pascal yapılmaması gerekenleri de yapınca anlaşması uzatılmadı Beşiktaş`ta. Ama Pascal da Beşiktaşlı da birbirini unutamıyordu bir türlü. Serdar Bilgili yönetimi yeniden buluşturdu aşıkları birbirine. Ta ki o Fenerbahçe maçına dek. Ta ki o `Sahalarda görülmesini istemediğimiz hareketi` yapana dek. Nedense kimseye zararı olmayan bu bireysel hareket birden affedilmez bir suça dönüştü. AZ KALSIN AĞLAYACAKTI PN: Sadece birkaç kişi. Bayram Bektaş, Ahmet Dursun, Yasin Sülün ve tercümanım Kerim Epiknet. DALIP, DALIP GİDİYOR GA: Peki Kıvanç Oktay? PN: Onunla da görüştük ara sıra. Ama benim aradığım kadar o beni aramadı. GA: Zor günler yaşadığın açık. Beşiktaş`tan ayrılmak ne kadar üzdü seni? PN: Çok, çooook. En büyük hayalim yeniden İnönü`ye çıkmak, yine taraftarla buluşmak. Bazen belki de beni Beşiktaş tarihinden bile silerlerse diye korkuyorum. (Bu sırada gerçekten dalıp gidiyor. Ve ben yarasına parmak basar gibi soruyorum) FUTBOLA HAZIRIM GA: Şu anda serbestsin. Teklifler aldın mı? PN: Aldım. Fransa`dan ve Almanya`dan. Ocak ayını bekliyorum. Gördüğün gibi kilo fazlam yok. Futbola hazırım. GA: Peki Türkiye`den teklif bekliyor musun? PN: Ben Türkiye`yi ve Beşiktaş`ı çok seviyorum. İstanbul`da yaşamak istiyorum. Tek dileğim bu. Hayatımda eksikliğini hissettiğim şey Beşiktaş. SON PİŞMANLIK... GA: Peki Türkiye`deki yaşamında `Şunu yapmasaydım keşke` dediğin bir şey var mı? PN: Olmaz olur mu? Tek büyük pişmanlığım var. O da beni Beşiktaş`tan uzaklaştıran o hareket. Böyle sonuçlara neden olacağını bilseydim asla yapmazdım. Tekrar buluşmak dileğiyle ayrıldık Beşiktaş tarihinin 21 numaralı futbolcusuyla. Röportajdan sonra Beşiktaş Çarşısı`ndan geçtim. Liseli gençleri gördüm. Belli ki Fenerbahçe galibiyeti nedeniyle Beşiktaş formasıyla gitmişlerdi okula. Sırtlarında `21 Nouma` yazıyordu. Doğrusu hiç şaşırmadım. Onun kalbi altın gibi Sohbetimiz sırasında tercüme yaparak bize yardımcı olan Fransız yıldızın eski takım arkadaşı Bayram Bektaş da Noumalı günlerin hasretini çekiyor. Bayram, `Onunla birlikteyken kamplarda çok eğleniyorduk. Bazen bir odada 15 kişi film seyrederdik. Pascal bize kova ile tavuk budu getirirdi. `Yemek yemeyin tavuklarla geliyorum` derdi. Del Bosque büyük hoca Pascal`a `İnönü`nün yeni halini gördün mü?` diye sordum, `Muhteşem olmuş` dedi. `Ama televizyondan izleyebildim ancak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını. Orada hiç olmazsa taraftarın arasında olmak isterdim. Fakat taraftarın ve futbolcuların dikkatini dağıtmamak için İnönü`ye gitmedim` diye konuştu. `Yeni Beşiktaş`ı nasıl buldun?` soruma ise `Bir maçla karar vermek zor. Ama galip gelmemiz çok mutlu etti beni` diye cevap verdi. Del Bosque için düşüncelerini sorunca da `Benim için Beşiktaş`ın tüm hocaları çok değerli. Del Bosque de büyük hoca` dedi. Gülengül ALTINSAY - Akşam Gazetesi |
LOL
alinan kim kardesim :))
ich bin neutraler beobachter und finde das alles FUNNY :)) you know funny ??? :)) hehe alinma arkadas cok zevkli oluyor bazen :)) |
besiktas osmanli mi ??? :)) o.T.
ohne Text
|
Ich kenne viele...
BIJIKLIs die das nicht wissen bzw. nicht wussten :)) das finde ich einfach witzig :))
|
bendende sana LOL o.T.
ohne Text
|
da bist du hier aber falsch ;-)
burdakiler gercek Besiktasli ;-)
|
Emre Kadin doktoru :-)
anlarsinya hani ;-)
|
Pascalim benimmmm o.T.
ohne Text
|
BESIKTAS - A.Bilbao
nolur mac ?
bence fener macindaki gibi istekli ve inancli oynarsak bu maci aliriz. cikisimiz sürmeli ve uefaya iyi bir baslangic yapmamiz gerekli |
o.T.
Bence bu maci Besiktas alir cünkü fenerbahce galibiyeti moral kaynagi oldu.
skor 3-1 |
Asagida renklerle ilgili bir soru sormus
tun sen.
Besiktas"tan baska hangi takimin gecmisinde böyle vataniyla ilgili bir olay var?! O acidan bakarsan sorunu mecazi olarak görüyorum. |
Cok zor bir mac!
En azindan kaybetmemiz gerekiyor ki moraller sifira dönmesin ve fena bir baslangisimiz olmasin.
Bence kazanacak gücümüz var! Skor tahminim: Besiktas 2 - 0 Bilbao |
o.T.
yani bu soru suan tam gereksiz Besiktas osmanli takimimi ozaman herkes sorar Cimbom Fener yada Trabzon osmanli takimimi en önemlisi bizim takim olmasi ve Avrupada basari getirmesi en önemlisi bu bence.
|
Burayi ziyaret eden fenerli dostlara
acinizi paylasiyoruz, cok üzgünüz, gecmis olsun
eheuheuheuheu :-D BETER OLUN !!! |
son durum
Fatih Sonkaya sakatligi nedeniyle kadrodan cikartilmis, ayrica fenerin yeni kocasi Mustafa Dogan da sakatligi nedeniyle kadroda yer almiyor.
muhtemel kadro söyle : Ramazan Emre Cagdas deli Ibo Ali Günes Juanfran A.Hassan Okan A.Yildirim Sergen Carew |
Lig TVde bu kadro aciklanmisti:
Ramazan
Cagdas Emre Toraman Üzülmez Okan Tayfun Ahmet Juanfran Sergen Carew |
son durum
Fatih Sonkaya yoksa eger bu macta ozaman belki defans sorun olabilir cünkü o baya is yapiyordu sag kanata.
Umarim orta saha vede Forvetde iyi olur. |
macin sonucu o.T.
ohne Text
|
macin sonucu (2)
Besiktas - Atletico Bilbao 3-1
Goller: 1-0 Ali Günes 26.dk 1-1 Ezquerro 49.dk 2-1 John Carew 63.dk 3-1 Ibrahim Akin 89.dk |
I love you BJK
Besiktas sen bizim herseyimizsin helal sana yaaaaaaaaa Bilbao´uda dize getirdiniz vede
tahmin ettigim skor´da dogru cikti 3-1 oleeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeeee |
I LOVE YOU KARTAL! :) o.T.
ohne Text
|
iste bu yaaaaaaa
böyle oynayin canimiz feda beeeeee
hepimize hayirli olsun bu galibiyet, grup maclarina cok iyi basladik, devami gelecek John Carew bize geleli en iyi macini oynadi bence |
Konyaspor - BESIKTAS
Bilbao galibiyetinin moraliyle konyada Konyaspor karsisina cikiyoruz. Takim müthis bir hava yakaladi, sizce ne olur mac ???
Bence kesinlikle galip gelicez |
:))) o.T.
ohne Text
|
iki sefer Carew birseferde I.Akin Olur !
ohne Text
|
tbrler besiktas!!!
gutes spiel...
cim bom ryan ;o) |
skor tahmini
umarim maci 3-1 aliriz ayni dünkü kadroyla cikarsa Besiktas ozaman sorun degil.
Saygilar |
sagol
Tesekkürler Ryan bir Galatasarayli taraftar olarak bizi tebrik etmen iste buna centilmenlik derim.
Sagol :-)) |
buldunuz garib konyayi atin bakalim hehe
wie kommst du auf 3-0 ahmetdursun..
ne ne ne ne |
ahh ahhh
simdi sizle oyniyacaktikki sizede atacaktik 2-3 tane :-) kötü zamanimiza denk geldiniz hehe
|
M.Dogan ve F.Sonkaya kadroda
Mustafa ve fatihin sakatliklarida gecti ve Konya maci kadrosuna alindilar, del bosque bu iki oyuncuyuda ilk 11 de oynatacak büyük ihtimal, yarinki ilk 11 söyle olur:
---------------Ramazan----------------- Fatih---Mustafa------Emre----Juanfran Ali----Okan-----Ahmet-------Ibrahim Akin -----------Sergen-------Carew----------- |
o.T.
iyi ozaman umarim maci aliriz
|
insallah o.T.
ohne Text
|
macin sonucu
Konyaspor-Besiktas 2-2
Goller: 8.dk Tayfun Korkut 0-1 49.dk Zafer Biryol(pen.) 1-1 55.dk Zafer Biryol(pen.) 2-1 89.dk John Carew (pen.) 2-2 |
macin analizi
önce 1. yari maci iyi götürdük ve erken atilan bi golle öne gectik ama ikinci yarin basinda verilen aleyhimize 2 penalti ve ondan gelen goller planlarimizi altüst etti ama en son dakikada bu sefer bizden gelen penalti gol bizi yenilmekten kurtardi ama maalesef bu maci almaliydik biraz buruk oldu bu hafta sonu.
|
beraberlik hakli sonuc
iki takimda ayni düzeyde oynadi, konya 10 kisi olmasina ragmen besiktasin seviyesinde oynadi, bizde kötüydük aslinda, iki takimda kacirdi golleri, 2:2 lik sonuc gayet normal bence
ayrica hakemde cok iyi mac yönetti, tebrikler |
serefsiz Erhan Albayrak
mac icinde olsun mac sonrasi olsun sacmalamaktan baska birsey yapmadi, Ahmed Hassana degmedim diyor adam ya, allahin yokmu senin be adam
|
NAAAAAA-A-A-A-ABER GARDAS :))
Ulan 10 kisiye karsi bile maci ceviremediniz :)) YUUUH yaw :))
ne dedim ben sana ??? Schau mal nochmal nach im beitrag von mir... Del bosquenin suratini, Carew penalti atarken gördün mü ??? Adam resmen dua ediyor yaw :)) vah vaaaaah :)) gecmis olsun!!! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:52 Uhr. |