Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   In der Kirche heiraten (http://localhost/forum/showthread.php?t=12289)

WpumaC 23.07.2014 20:16

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2089042)
bak simdi tarafsiz bakmaya calisarak sana calikusu / feyzade sorununu göz önüne koyayim.

gecmiste tartismis olabilirsin ama aradan zaman gecti ve foruma geri döndügünde yine ayni kisilere hakaret etmen / satasman / kavga etmen dogru degil.

senin dedigin gibi gecmiste calikusuna "machst du immer noch blinddates" demistim. bildigim bir sey varki bunu ona dedim. ama gecmistekini gecmiste birakmak gerekiyor. ve bu konu ikimizin arasinda gecen bir konu. burada kaynatip kaynatip öne sürülecek bir konuda degil.

calikusu asksehidiyle yüz göz oldugunun yanlis oldugunu anladi. ve su an mesafesini koruyor. simdi onun gecmiste yaptigi hata icin aylarca/yillarca düsman olmak mi gerekiyor?

hakli oldugu yerde haklisin ve haksiz oldugu yerde haksizsin demeyi bileceksin.

bu konuda calikusu hakli ve onun icin sürü halinde ona saldirmaniz dogru degil.

belki sence hakli olmayabilir ama hakli olmasa bile hakaret etmeyi gerektirmez.

benim bu forumda gözlemledigim bir kac sorun var. en büyügü herkes digerlerine sürekli baska nick üzerine saldirmasi.

ben buna asksehidi sendromu diyorum. sürekli baska nickleri öne sürerek sen sununla kavga etmistin veya bununla sevismistin diyor. birakin artik eskileri, olanlara bakin ve gelecege bakin.

burada gecmiste kavga ettiklerine saldirmak yerine simdiki tutumlarina ve yorumlarina bakarak nötr cevap vermeye calis. yoksa seninde timeraiser, lafebesi, benekalice ve tatlibela ile farkin kalmiyacak bir zaman sonra.

hep ayni nakarat, hep ayni kavgalar.

bu ara asksehidi demisken yigidi öldür ama hakkini yeme. bir cok erkekcik arasinda o yine az cok erkekligin ne oldugunu biliyor. bu nedenden dolayi onunla tartismayi seviyorum. bak bi etrafina. timeraiser, imogdi, deniz1008 ve diger erkek kiligindaki nickleri. bunlar gibi arkadasim olacagina asksehidi gibi düsmanim olsun. adam aglamiyor sizlamiyor, sürekli yenilse bile :-) kalkip güreselim diyor. ich mach ne anzeige diye aglamiyor ve kadinlara sürü halinde saldirmiyor. anlatabildimmi???

arkadaslarini ve düsmanlarini iyi sec.

so verschieden bist du und calikusu und feyzade nicht.

und ob du es glaubst oder nicht so verschieden bin ich und asksehidi auch nicht.

herkes kendi görüsünce vatanini milletini seviyor ve bunun icin caba gösteriyor.

diger nicklere baktiginda bu tür iyi niyet göremiyorsun, kör cehaletin getirdigi sorunlarla bogusuyorlar.

bu yazdiklarin aslinda cok dogru ve takdir edenilecek öneriler.
yanliz, bu önerilerini bana iletmeden evel, birincisi kendine, ikincisi calikusuna, ücüncüsü feyzosa söylemen gerekirdi. bir insan öncelikle kendisini elestirmeli, sonra karsisindakini. ben calikusunun xxxx oldugunu coktan biliyorum. kendileri o dönemler benimle adam akilli konusacagina, kacmayi tercih etmisti. önemli degil, herkes kararlarinda hürdür. tekrar aramiza gelerek, ilk basta yine bana saldirdi. ben düne kadar pek orali olmamistim...

bak manbeecigim, simdi beni cok iyi dinle, bilirsin tekrarlamayi sevmem. bu genelde tartisdigim bayanlar, ilk basta bana saldirida bulunmuslardir, bunu sende cok iyi biliyorsun. durduklari yerde bunlarin nedense kasintilari tutuyor. ufak tefek sakalarimi bile kaldiramayacak kadar aciz insanlar. ayrica, onlarla bir konu üzeri konusmak, tartismak istedigimi belirtmek istedigim halde, sordugum sorulara cevap bulamadiklari vakit, saldiriya geciyorlar. illa benim sordugum sorulari cevaplandirmak zorunda degiller, bu durumda öylese saldirmalardan vazgecmeliler. biri gelir türk kültürümüzün A`sini bilmedigimizi söyler, digeri gelir bize edepten, saygidan, insanliktan bahseder. digeride gelir, allahin her gününde seriat seriat seriaaaaat geldi deyip, insanlarin gereksiz yerde huzurunu bozar. yalan üstüne yalan anlatiklarina ragmen, nasil olurda bu tür insanlar bizlere DEGERLERDEN bahsederler !?!

eger ki hatalarini anladiysalar, benden ve bazi diger arkadaslardan özürdilemelerini beklerim. aramizda yanlis anlasmalar olduysa da, özelden konusarak halledebiliriz. su sayfada takdir ettigim iki bayan var, gercekten hem zekiler hemde cok saygi deger bayanlar, birincisi lafebesi ikincisi Monday.

sunuda tekrardan hepinize söylüyorum, benim sizlerin oldugu kadar, zamanim yok. zamanimi yogun olarak özel hayatimla geciririm. calisip para kazaniyorum :)

benim zaman zaman sergiledigim bazi tavirlarimin gizli bir nedeni var ….. catlasanizda patlasanizda söylemeyecegim. :p

http://www.vaybee.de/forum/showthrea...33#post2081533

surada: Und was hältst du von der amerikanischen Politik? Sorusunu calikusuna iletirken, senin bana sordugun soru: o seninle konusuyor mu? bu Soruyu sormakla amacin neydi? neden eskilere deyinmistin?

WpumaC 23.07.2014 20:40

Der Text, den Sie eingegeben haben, ist zu kurz.

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2089050)
wir sind grundverschieden! Bir daha beni o zingene ile ayni torbaya koyama kalkma asla!

Bitte erweitern Sie den Text auf die minimale Länge von 10 Zeichen.

AYNEN :D

23.07.2014 22:40

Ich wollte hier jetzt was reinschreiben, aber das wäre out of topic :D
Es gibt ganz wenige Menschen mit einer Persönlichkeitsspaltung wie manbee, die mich auf der einen Seite.....
Und Puma, ich bin mit niemandem ein Herz und eine Seele. Mein Herz schlägt und ist mit einer ganz anderen Frau beschäftigt..
Auch wenn deine Sympathie zu caliskusu sich sogar in noch engeren Grenzen hält als meine zu manbee, dennoch darfst du nicht vergessen, dass sie auch eine junge Frau ist und ihren Stolz hat. Aussagen dieser Art gehören sich nicht. Auch ich nehme Vaybee nicht ernst, aber ein Spruch von Haci Bektas-i Veli zu den Janitscharen, hatte mich zum nachdenken gebracht... En azilli düsmanin bile olsa karsindakinin insan oldugunu unutma.
Das gerät leicht in Vergessenheit, aber auch caliskusu ist ein Mensch..
Und das du gerade manbee wieder lügen gestraft hast, ist der unverhoffte nebeneffekt :D

Zitat:

Zitat von WpumaC (Beitrag 2089053)
bu yazdiklarin aslinda cok dogru ve takdir edenilecek öneriler.
yanliz, bu önerilerini bana iletmeden evel, birincisi kendine, ikincisi calikusuna, ücüncüsü feyzosa söylemen gerekirdi. bir insan öncelikle kendisini elestirmeli, sonra karsisindakini. ben calikusunun xxxx oldugunu coktan biliyorum. kendileri o dönemler benimle adam akilli konusacagina, kacmayi tercih etmisti. önemli degil, herkes kararlarinda hürdür. tekrar aramiza gelerek, ilk basta yine bana saldirdi. ben düne kadar pek orali olmamistim...

bak manbeecigim, simdi beni cok iyi dinle, bilirsin tekrarlamayi sevmem. bu genelde tartisdigim bayanlar, ilk basta bana saldirida bulunmuslardir, bunu sende cok iyi biliyorsun. durduklari yerde bunlarin nedense kasintilari tutuyor. ufak tefek sakalarimi bile kaldiramayacak kadar aciz insanlar. ayrica, onlarla bir konu üzeri konusmak, tartismak istedigimi belirtmek istedigim halde, sordugum sorulara cevap bulamadiklari vakit, saldiriya geciyorlar. illa benim sordugum sorulari cevaplandirmak zorunda degiller, bu durumda öylese saldirmalardan vazgecmeliler. biri gelir türk kültürümüzün A`sini bilmedigimizi söyler, digeri gelir bize edepten, saygidan, insanliktan bahseder. digeride gelir, allahin her gününde seriat seriat seriaaaaat geldi deyip, insanlarin gereksiz yerde huzurunu bozar. yalan üstüne yalan anlatiklarina ragmen, nasil olurda bu tür insanlar bizlere DEGERLERDEN bahsederler !?!

eger ki hatalarini anladiysalar, benden ve bazi diger arkadaslardan özürdilemelerini beklerim. aramizda yanlis anlasmalar olduysa da, özelden konusarak halledebiliriz. su sayfada takdir ettigim iki bayan var, gercekten hem zekiler hemde cok saygi deger bayanlar, birincisi lafebesi ikincisi Monday.

sunuda tekrardan hepinize söylüyorum, benim sizlerin oldugu kadar, zamanim yok. zamanimi yogun olarak özel hayatimla geciririm. calisip para kazaniyorum :)

benim zaman zaman sergiledigim bazi tavirlarimin gizli bir nedeni var ….. catlasanizda patlasanizda söylemeyecegim. :p

http://www.vaybee.de/forum/showthrea...33#post2081533

surada: Und was hältst du von der amerikanischen Politik? Sorusunu calikusuna iletirken, senin bana sordugun soru: o seninle konusuyor mu? bu Soruyu sormakla amacin neydi? neden eskilere deyinmistin?

23.07.2014 22:43

Zitat:

Zitat von WpumaC (Beitrag 2089059)
Bitte erweitern Sie den Text auf die minimale Länge von 10 Zeichen.

AYNEN :D

Erst dachte ich du würdest immer wie ein feuerwerk hochgehen, weil du in manbee verknallt bist. so langsam aber sicher denke ich, dass du gar nicht auf männer stehst, sondern doch eher auf frauen.

Timi und du, ihr beide seit die einzigen, die ständig irgendetwas uraltes aus den archiven herausgraben.
timi hat sogar die posts gezählt, die ich beantwortet habe.
mag für euch beide normal sein, macht aber nicht wirklich einen normalen eindruck.
und das timi mich hasst, aber dennoch nicht ohne mich sein kann, genauso du, du hasst mich auch, aber dennoch flüsterst du in jedem atemzug meinen namen.

ich steh nicht auf frauen. du darfst wieder aufhören, mich auf schritt und tritt zu verfolgen.

danke.

WpumaC 24.07.2014 00:34

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2089069)
Erst dachte ich du würdest immer wie ein feuerwerk hochgehen, weil du in manbee verknallt bist. so langsam aber sicher denke ich, dass du gar nicht auf männer stehst, sondern doch eher auf frauen.

Timi und du, ihr beide seit die einzigen, die ständig irgendetwas uraltes aus den archiven herausgraben.
timi hat sogar die posts gezählt, die ich beantwortet habe.
mag für euch beide normal sein, macht aber nicht wirklich einen normalen eindruck.
und das timi mich hasst, aber dennoch nicht ohne mich sein kann, genauso du, du hasst mich auch, aber dennoch flüsterst du in jedem atemzug meinen namen.

ich steh nicht auf frauen. du darfst wieder aufhören, mich auf schritt und tritt zu verfolgen.

danke.

Hallo Kranke Kreatur!
Seit wieviel Jahren lebst du schon in der geschlossenen Anstalt?

NEIN DU INTERNET SCHLAMPE! ICH BIN NICHT LESBISCH! NOCH FRAGEN? :)

WpumaC 24.07.2014 00:38

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089068)
Es gibt ganz wenige Menschen mit einer Persönlichkeitsspaltung wie manbee, die mich auf der einen Seite.....
Und Puma, ich bin mit niemandem ein Herz und eine Seele. Mein Herz schlägt und ist mit einer ganz anderen Frau beschäftigt..
Auch wenn deine Sympathie zu caliskusu sich sogar in noch engeren Grenzen hält als meine zu manbee, dennoch darfst du nicht vergessen, dass sie auch eine junge Frau ist und ihren Stolz hat. Aussagen dieser Art gehören sich nicht. Auch ich nehme Vaybee nicht ernst, aber ein Spruch von Haci Bektas-i Veli zu den Janitscharen, hatte mich zum nachdenken gebracht... En azilli düsmanin bile olsa karsindakinin insan oldugunu unutma.
Das gerät leicht in Vergessenheit, aber auch caliskusu ist ein Mensch..
Und das du gerade manbee wieder lügen gestraft hast, ist der unverhoffte nebeneffekt :D

Aha...hmmm...so so..... okay.
Gute Nacht und schlaf schön vaybeeholiker ;)

24.07.2014 08:12

Zitat:

Zitat von WpumaC (Beitrag 2089078)
Hallo Kranke Kreatur!
Seit wieviel Jahren lebst du schon in der geschlossenen Anstalt?

NEIN DU INTERNET SCHLAMPE! ICH BIN NICHT LESBISCH! NOCH FRAGEN? :)

Scheint mir aber schon das du es bist. So wie du mich ständig anmachst :D
Du bist nicht mein Typ, tut mir leid. Ich sage es gerne nochmal, ich stehe nicht auf Frauen.

manbee 24.07.2014 09:31

Zitat:

Zitat von Ask_Sehidi (Beitrag 2089068)
Auch wenn deine Sympathie zu caliskusu sich sogar in noch engeren Grenzen hält als meine zu manbee....

erdal yine terbiyesizlik yapiyorsun.

du hast calikusu sowohl per mail als auch im forum angebaggert und ihr den hof gemacht. az yavsamadin onunla bulusma ümidini tasiyarak.

aber als du einen öffentlichen korb bekommen hast warst du plötzlich nicht mehr der schleimige erdal sondern musstest sie beleidigen.

weshalb hast du den korb einfach nicht akzeptiert und das weite gesucht? weshalb musstest du wie die meisten türkischen männer die frau beleidigen weil sie dich nicht wollte???

calikusu hat dir davor zig mal signale geschickt dass sie von dir nichts hält, sen anlamayinca musste sie es direkt sagen!!! ich glaub so was wie "niemals werde ich dich treffen, nicht in diesem leben" hat sie geschrieben.

als ich mich daraufhin über dein wutanfall lustig gemacht habe hat sie mich darum gebeten dich nicht bloss zu stellen. weil man keine menschen auf dem boden tritt.

erdal davul bile dengi dengine calar. manche frauen sind nur für bestimmte menschen bestimmt ;)

benekalice 24.07.2014 12:17

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2088897)

Bevor man eine türkische Muslima eine solche Fragen stellt, sollte man lieber Prostutierte fragen! Vallah, sanki insanlık sizin neşenize kaldı! Maşallah, tanrının kitabını pek çok iyi okumuşsunuz! :eek:

Demek, kadın hakları orospularda bitiyor. Çok ilginç düşünceniz!

Timi,

wie konntest Du das wieder nur so gut auf den Punkt bringen?!

Ich gratuliere Dir und unterstreiche Deine Aussage.

Danke.

24.07.2014 14:51

Gene güldürdün beni manbee.. Ya ben calikusunun adini bilmiyorum, yasini bilmiyorum, basini bilmiyorum, boyunu bilmiyorum, soyunu bilmiyorum, huyunu bilmiyorum, suyunu bilmiyorum, yüzünü bilmiyorum, gözünü bilmiyorum, sözünü bilmiyorum, özünü bilmiyourm, bilmiyoum da da bilmiyorum. Demek bilmedigim tanimadim insanlara ben takilalacagim öyle mi?
Sen 2009 konusuyorsun o zamanlar ben bir iliskideydim. O daha ayri bir dönem.. Hatta evlenmeye barklanmaya kil payi kaldigi bir dönemimdi..
Rotzlöffel ve Aurum'a da mi takildin? Onlar da mi bana red cevabi verdiler? Daha kim var kimi unuttum? :D

24.07.2014 16:13

Sei nicht soo hard zu manbee.
Trotz allem bewundere ich ihn für seine bedingungslose Aufopferung für die AKP. Ich wünschte in unseren Reihen gäbe es auch solche Männer, die ohne den tieferen Sinn zu hinterfragen quasi wie Befehlsempfänger alles an Aufgaben verrichten, die man ihnen überträgt :D
Lider doktrin teskilat bunlar tartisilmaz..

Zitat:

Zitat von tatlibela_84 (Beitrag 2088942)
Muss ich dir das mit den tatsachen wirklich nochmal erklären? Dein zustand ist ja schlimmer als ich dachte ;-).. vay haline...

bu arada.. wenn ich und die die der gleichen meinung sind unsere meinung schreiben sind wir verlogen.. aber wenn andere es tun.. ist es normal.. çok ilginç vallah ...

soo ich hab dir in den letzten zwei tagen wirklich genug Aufmerksamkeit geschenkt. . So langsam aber sicher gehst du mir mal wieder tierisch auf die nerven.. und noch mehr geht mir auf die nerven das icb mich mal wieder auf den Schwachsinn eingelassen haben...
Yazismaya değmez bi insansin sen ;-).
Bye bye

timeraiser 24.07.2014 20:53

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2089106)
Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2088897)
Dagegen hast du nichts, gelle?
Bevor man eine türkische Muslima eine solche Fragen stellt, sollte man lieber Prostutierte fragen! Vallah, sanki insanlık sizin neşenize kaldı! Maşallah, tanrının kitabını pek çok iyi okumuşsunuz! :eek:

Demek, kadın hakları orospularda bitiyor. Çok ilginç düşünceniz!

Timi,

wie konntest Du das wieder nur so gut auf den Punkt bringen?!

Ich gratuliere Dir und unterstreiche Deine Aussage.

Danke.

Der Mann lallt die Leute zu mit ellenlangen Texten zu. Dabei verpackt er solche miesen Manipulationen geschickt in kleine Häppchen. Es ist wichtig, solche "Prediger" zu enttarnen.

Calikusu81 25.07.2014 12:59

Sonradan gelenler tartismalarin nasil basladigini görmeden yorum üretmesin.

Masallah birdenbire hic görmedigim bir Nick türemis. Milletin ne kadar cok ikiz kardesi varmis burada? Hic görmedigim nick gelmis burda yok eskiden benle kavga etmisti, yok sunu demisti yok bunu demisti. Hic hatirlamadigim, önemsemedigim seyler. Ich sag nur eins "Wer nachtragend ist hat viel zu schleppen!" Burasi bir Forum, kirkbin tane gerekli ya da gereksiz konu aciliyor. Bu konuda anlasamayiz ama baska bir konuda anlasiriz herkes farkli ve buda cok normal. Ayni evin icinde yasadigimiz aile bireyleriyle bile fikir ayriliklari yasiyoruz. Bu yüzden de benim bu forumda dahil oldugum bir grup, düsmanlik besledigim bir üye yok. Ki ben gercek hayatta da böyleyim, kinci bir yapiya sahip degilim, affedici bir insanim. Kötülükte görsem, kazikta yesem hep affederim. Size de tavsiye ederim, daha huzurlu oluyor insan.

Evet ilk yorumum sert kacmis olabilir (konuyu görünce bayagi sasirdigimdan dolayidir). Ne yapayim sasirdim iste? Türk forumunda türklerin hayatina dahil olmayan soru(n)larin konusulmasi sacma geldi. "Konu Almanla evlenirseniz kiliside dügün yapmayi düsünürmüsünüz?" olsa daha net olurdu ve empati kurarak fikir belirtebilirdik. O zaman daha net bir cümle kur konu acarken *Timeraiser.

"Kavgayi" laf-ebesi baslatti hemen saldiriya gecerek. Beni tanimadan türkce bilmedigimi savundu. Zaten herkes birbirini tanimadan sen söylesin sen böylesin deyip duruyor, sonra digeri cevap veriyor, derken ortaya gereksiz bir kavga cikiyor. :-)

Sizin sorununuz ne biliyormusunuz? Uzattikca uzatiyorsunuz. Yangina körükle gidiyorsunuz, ufacik birsey yetiyor büyük büyük kavgalar cikarmaya. Kücük birseyi dallandirip budaklandirip kocaman bir düsmanlik haline getiriyorsunuz igrenc igrenc suclamalar, dedikodu, iftiralar vs ederek. Sonra birde ikinci ücüncü nicklerle geliyorsunuz kendi kendinize arka cikmak, kendi kendinizi desteklemek, kendi kendinize gaz vermek icin. :-) Güya destekciniz cok, güya o kadar haklisiniz ki sacma kavgalarinizda, heerkes isi gücü birakmis sizden yana olmus :D Birakin bu isleri ya. Hic üsenmiyorsunuzda.

Manbee nin yazdigi herseye katiliyor ve ayrica tesekkür ediyorum.

Asksehidi nerden karisti bilmiyorum ama onla da bir sorunum yok. Timeraiser ile de yok :D

Tamam mi devam mi? :D

lafebesi 25.07.2014 17:28

Devam :-)

Zitat:

Zitat von Calikusu81 (Beitrag 2089212)
"Kavgayi" laf-ebesi baslatti hemen saldiriya gecerek. Beni tanimadan türkce bilmedigimi savundu. Zaten herkes birbirini tanimadan sen söylesin sen böylesin deyip duruyor, sonra digeri cevap veriyor, derken ortaya gereksiz bir kavga cikiyor. :-)

Konuya öyle bir giris yaptin ki esi benzeri yok Calikusu..

Zitat:

Zitat von Calikusu81 (Beitrag 2088800)
Also hier werden Threads eröffnet wo ich denke "wo sind diese Menschen aufgewachsen? Haben sie keine muslimisch-türkische Erziehung von ihren Eltern erhalten?" Anscheinend nein. Kültürünüz ve dininiz hakkinda hicbirsey bilmeyisiniz cok aci.

Burada yazan herkesi ayni kefeye koydun. Aile terbiyesi almadiniz mi dediginde de ailelerine dil uzattin - buna kasilik yazdigim sadece ve sadece seninle ilgiliydi, ne ailene laf ettim ne de genelleme yaptim..

Zitat:

Zitat von lafebesi (Beitrag 2088831)
Wenn man selbst kein gutes Türkisch schreiben kann, hat man dann das Recht über andere zu urteilen? Was hat die türkische Kultur mit der Religion zu tun? Richtig, nix :-)

Sana bir soru sordum.. hatta iki soru sormusum :) bunun üzerine senin verdigin cevap ise su:

Zitat:

Zitat von Calikusu81 (Beitrag 2088860)
Sirf laf olsun diye anlamsiz cevaplar verme istersen. Timeraiserin sirf konu acmis olmak icin sacmasapan sorular sordugu gibi. Ayrica nereden tanisiyoruz da türkcemin iyi olmadigini söyleyebiliyorsun anlayamadim dogrusu.

Evet evet Türkler her zaman kilisede dügün yapar :D Türk kültüründe cok yaygin bir adettir bu :D
Sakin ola Türkiyeye gidince de ordakilerle böyle sapur sacma konusmayasiniz? Tekme tokat girisirler size valla, demedi demeyin. Dikkat edin toplum icinde sacmalamayin.

Gerci Timeraiser Türkiyeye gitse ve türk kültürüyle ic ice olsa böyle konular acmazya . =)

Dipnot: "Asimile olmayin entegre olun". ;)

Yani buna baska birsey eklemem gerekmez degil mi?

Inan, burada kavga etmek benim kesinlikle amacim degil. Nedense hep ortasinda buluyorum kendimi. Kimseye hakaret etmedigim halde..

En cok üzüldügüm konu da benim Calikusu'nu cok sevmem - ve seninle böyle 'atisinca' bir tuhaf oluyorum.. Feride de haksizliga gelemezdi, biliyorsun..

manbee 25.07.2014 18:38

Zitat:

Zitat von lafebesi (Beitrag 2089221)

Burada yazan herkesi ayni kefeye koydun. Aile terbiyesi almadiniz mi dediginde de ailelerine dil uzattin - buna kasilik yazdigim sadece ve sadece seninle ilgiliydi, ne ailene laf ettim ne de genelleme yaptim..

Sana bir soru sordum.. hatta iki soru sormusum :) bunun üzerine senin verdigin cevap ise su:

Inan, burada kavga etmek benim kesinlikle amacim degil. Nedense hep ortasinda buluyorum kendimi. Kimseye hakaret etmedigim halde..

En cok üzüldügüm konu da benim Calikusu'nu cok sevmem - ve seninle böyle 'atisinca' bir tuhaf oluyorum.. Feride de haksizliga gelemezdi, biliyorsun..

lafebesi yalan söylüyorsun.

daha öncede ayni sekilde timeraisere laf atiliyor diye ortaya atlayip baska bayan hakkinda ileri geri konustun.

orada haddini bildirip seni özür dilettim. ama özür dilemen bile samimi degildi ve oyunlarina devam etmistin.

bu nedenle bu konuda seni özür dilemeye zorlamiyacagim.

sadece baska bayanlara türkcen kötü diyerek iftira atmadan önce sana türkce dersi vermeyi daha yararli buluyorum.

"Haben sie keine muslimisch-türkische Erziehung von ihren Eltern erhalten"
muslimisch-türkische erziehung --> müslüman-türk egitimi
familiere sitte / anstand --> aile terbiyesi

yok aile terbiyemize laf attin dil uzattin diye kendini magdur göstermeye calisma. calikusu sadece türk-müslüman egitiminiz yok mu dedi.

lafebesi kendini kavgalarin icine atan sensin. hic yokken atlayip hakaret ve iftira atip bu pisliklerinden siyrilmaya calisiyorsun.

hadi ilk defa olsa hata yapti derdim ama her seferinde ayni oyunu oynuyorsun.

manbee 25.07.2014 18:44

Zitat:

Masallah birdenbire hic görmedigim bir Nick türemis. Milletin ne kadar cok ikiz kardesi varmis burada? Hic görmedigim nick gelmis burda yok eskiden benle kavga etmisti, yok sunu demisti yok bunu demisti. Hic hatirlamadigim, önemsemedigim seyler. Ich sag nur eins "Wer nachtragend ist hat viel zu schleppen!" Burasi bir Forum, kirkbin tane gerekli ya da gereksiz konu aciliyor. Bu konuda anlasamayiz ama baska bir konuda anlasiriz herkes farkli ve buda cok normal. Ayni evin icinde yasadigimiz aile bireyleriyle bile fikir ayriliklari yasiyoruz. Bu yüzden de benim bu forumda dahil oldugum bir grup, düsmanlik besledigim bir üye yok. Ki ben gercek hayatta da böyleyim, kinci bir yapiya sahip degilim, affedici bir insanim. Kötülükte görsem, kazikta yesem hep affederim. Size de tavsiye ederim, daha huzurlu oluyor insan.

Evet ilk yorumum sert kacmis olabilir (konuyu görünce bayagi sasirdigimdan dolayidir). Ne yapayim sasirdim iste? Türk forumunda türklerin hayatina dahil olmayan soru(n)larin konusulmasi sacma geldi. "Konu Almanla evlenirseniz kiliside dügün yapmayi düsünürmüsünüz?" olsa daha net olurdu ve empati kurarak fikir belirtebilirdik. O zaman daha net bir cümle kur konu acarken *Timeraiser.

Sizin sorununuz ne biliyormusunuz? Uzattikca uzatiyorsunuz. Yangina körükle gidiyorsunuz, ufacik birsey yetiyor büyük büyük kavgalar cikarmaya. Kücük birseyi dallandirip budaklandirip kocaman bir düsmanlik haline getiriyorsunuz igrenc igrenc suclamalar, dedikodu, iftiralar vs ederek. Sonra birde ikinci ücüncü nicklerle geliyorsunuz kendi kendinize arka cikmak, kendi kendinizi desteklemek, kendi kendinize gaz vermek icin. :-) Güya destekciniz cok, güya o kadar haklisiniz ki sacma kavgalarinizda, heerkes isi gücü birakmis sizden yana olmus :D Birakin bu isleri ya. Hic üsenmiyorsunuzda.

Asksehidi nerden karisti bilmiyorum ama onla da bir sorunum yok. Timeraiser ile de yok :D

calikusu bunlarin amaci üzüm yemek degil bunlar bagciyi dövmek istiyor.

seviyeli sekilde konu tartismak istemiyorlar. bilincli sekilde bazi inancsizlar sürekli hikayeler uydurarak islami kötülemek ve müslümanlari gerici olarak gösterme cabasi güdüyorlar.

o saydigin nicklerin hepsi burada kendilerini cete zannediyorlar. sadece seni degil feyzadeyede ayni sekilde saldiriyorlar.

hadi bayanlara bir gözümü yumsamda bu erkek kiliginda dolasan timeraiser ve asksehidi kadinlara saldirmaya aliskanlik yapmislar. tahsilsiz ve yasli olduklari icin onlarida burada fazla ezmemeye calisiyorum.

WpumaC 25.07.2014 19:26

Zitat:

tekrardan hosgeldin türk dizilerin kesfedilmemis oyuncusu (gülücük) manbeecigimizle'de baristigina, cani gönülden sevindim. hayirli ugurlu olsun :-)

Wer hier in Wahrheit nachtragend ist, werden wir gleich lesen:

http://www.vaybee.de/forum/showthrea...89#post2074789

Mätresse (Geliebte) :-) bu düpedüz bir iftiradir. cirkin bir iftira. argümansiz kalanlar zaten sürekli iftiralarda bulunurlardi....COK CIRKIN!
üstelik benim önceki rumuzumu da, benden müsade almadan aciklamissin. sanirim aile terbiyesi görmeyesinden kaynaklaniyordur, benim öncedende kim oldugumu burada cok net ve acik belirtmisimdir, degisik rumuz kendime edindiysem, bu benim özel kararimdir, keyfime göre degistiririm.

cakabey orada cok güzel bir ifadede bulunmus: „burdaki zarflarin atilanlarin hepsi hileli“. maalesef benim cakabeye ve sana olan cevaplarim silinmis, silinmesinin nedeninide hemen aciklim: Daianaria üst üste forum bölümüne sarkilar eklediginden dolayi silinmisti :-) bu kadarcik yani :-D

hic hatirlamadigin ve önemsemedigin icin mi gelirgelmez bana saldirmistin? Ilginc, buralari önemesemediginden dolayi mi, kacip tekrar tipis tipis aramiza katilmayi tercih ettin. enteresan...
benim kim oldugumuda cok iyi biliyorsun. Yeme beni cicim...

dogru, fikirler uyusmaya bilir, ufak tefek kavgali tartismalarda olabilir, AMA keyfine göre iftira atamazsin! yoksa gercek hayattada kiskanc ve kinci bir yapiya mi sahipsin?

benim ilk zamanlar foruma birseyler yazmaya basladigimda ilk rahatsiz olan kisilerden sendin, sonra madame etepete (aurum) sonra sonra.... bir iki günlük sinekleri gecelim.
benim manbee ile forumdaki sohbetlerim hepinizi rahatsiz etmisti, gerci ona ilk saldirimlarda bulundugumda, hepiniz ayri sevinceten havalara ucmustunuz LOL
kendisi ilerki zamanlarda bana olumlu yaklastiginda, onuda anlamaya calismistim..... zaman geldi, zaman gecti derkeeeeeen, hepinizin ayri bir oyuncu oldugunuzu cözdüm. aferin bana dimi? LOL

lafi cok fazla uztmadan...

Tamamdir.

kendimi bugünden itibagren Forumun GERCEKCISI olarak ilan ediyorum :D

Calikusu81 25.07.2014 22:24

Demek Zerrecikler he. Hatirladim cok gicik ve asiri saldirgan bir Nickti. Bura da da konu´nun senle uzaktan yakindan alakasi olmadigi halde gelmis beni bulmussun bak..;) senin hic isin gücün yok mu taa eski yazilari cikariyosun. Unut anacim unut. Get a real life. Neyse yine de uzak olalim.. Hayatta mutluluklar. TAMAM diyorum bende (Cvp yazmana gerek yok).

timeraiser 25.07.2014 22:35

Zitat:

... Ich sag nur eins "Wer nachtragend ist hat viel zu schleppen!" ... Bu yüzden de benim bu forumda dahil oldugum bir grup, düsmanlik besledigim bir üye yok. Ki ben gercek hayatta da böyleyim, kinci bir yapiya sahip degilim, ...
TimeRaiser... timeRaiser...
............ TimeRaiser.............

TimeRaiser..............TimeRaiser............ TimeRaiser...........

TimeRaiser

TimeRaiser

Timeraiser ile de yok : D

Tamam mi devam mi? : D

aaaaaaahh, şu TimeRaiser :D

Naher träumt ihr noch von mir :) In guten, wie auch schlechten Zeiten ;)

Calikusu81 25.07.2014 22:42

Zitat:

Zitat von lafebesi (Beitrag 2089221)

Ben sadece konuyu okudum, alttaki yorumlari degil. Genel olarak bu tarz konu acanlari elestirdim. Ki konuyu Time acmis, senin alinmana gerek yoktu.

Sonra sen öyle bana dogru bir yorum yapinca da ben sinirli cevap verdim dolayisiyla. Zincirleme sinirli reaksiyon meydana geldi :-) (tabiri caizse:-) ) Bende sasirdim bu kiz simdi niye bana saldiriyor diye cünkü yorumlarina bazen rast gelince mantikli bir insan portresi canlanmisti kafamda.

Neyse dedigim gibi. Sanirim simdi anladik ne demek istedigimizi. "Tamam" diyelim ve tartisma bitsin cünkü gerek yok.

lafebesi 26.07.2014 10:15

Zitat:

Zitat von Calikusu81 (Beitrag 2089330)
Ben sadece konuyu okudum, alttaki yorumlari degil. Genel olarak bu tarz konu acanlari elestirdim. Ki konuyu Time acmis, senin alinmana gerek yoktu.

Sonra sen öyle bana dogru bir yorum yapinca da ben sinirli cevap verdim dolayisiyla. Zincirleme sinirli reaksiyon meydana geldi :-) (tabiri caizse:-) ) Bende sasirdim bu kiz simdi niye bana saldiriyor diye cünkü yorumlarina bazen rast gelince mantikli bir insan portresi canlanmisti kafamda.

Neyse dedigim gibi. Sanirim simdi anladik ne demek istedigimizi. "Tamam" diyelim ve tartisma bitsin cünkü gerek yok.

Tamamdir o halde :) Olumlu yaklasimina cok sevindim Calikusu, gercekten.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:46 Uhr.