Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Bu soru sirf erkekler icin (http://localhost/forum/showthread.php?t=13237)

14.04.2015 22:31

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2112051)
galiba sorun orta yolu bulamiyoruz.

ve karsimizdakine fazla sans vermiyoruz...

ayrica meseleler ve insanlar bazen ciddiye alinmiyor, hayatla alay geciliyor..

ne büyük bir yanlis....

Ilk sorun cehalet, ikinci sorun da niyet! Cahil ve niyeti bozuk birisiyle dogru dürüst iletisim kurmak güc olur!

Caka_Bey 14.04.2015 23:28

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112052)
Ilk sorun cehalet, ikinci sorun da niyet! Cahil ve niyeti bozuk birisiyle dogru dürüst iletisim kurmak güc olur!

eh bizde iyilere odaklanalim o zaman. Niyeti bozuk adamlarla Mevlana gönüllü kisiler ilgilensin kardes. ben de senin gibiyim, her zaman yumusak huylu degilim.

:)

communist 15.04.2015 03:55

Egolarimizi tatmin ettiysek konuya dönelim. Neydi konu :)

15.04.2015 13:33

Zitat:

Zitat von communist (Beitrag 2112056)
Egolarimizi tatmin ettiysek konuya dönelim. Neydi konu :)

Konu, seni bir sebebten dolayi terkeden ve baskasiyla beraber olan esin ya da hayat arkadasin baska birisiyle beraber olursa o'nu geri alirmisin.

Cevabini bekliyorum yüksek ideallerin devrimcisi kommunist dostum :D

15.04.2015 13:35

Zitat:

Zitat von Caka_Bey (Beitrag 2112055)
eh bizde iyilere odaklanalim o zaman. Niyeti bozuk adamlarla Mevlana gönüllü kisiler ilgilensin kardes. ben de senin gibiyim, her zaman yumusak huylu degilim.

Aynen kardes. Su "Mevlana gönüllü kisiller ilginsenin" cümleni kaptim. Cok hosuma gidiyor :)

Caka_Bey 15.04.2015 17:21

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112058)
Aynen kardes. Su "Mevlana gönüllü kisiller ilginsenin" cümleni kaptim. Cok hosuma gidiyor :)

Eyvallah...

TTGT 15.04.2015 23:27

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112020)
Seyrangah Denizi taniyormusun?

ben gözlemleyebildigim kadariyla bu forumun en zararsiz üyelerinden biri..
yaniliyor olabilirim sanirim kendi de bir kac forum piskopatlari tarafindan haksizliga ugrami$ ...

onund akendini ifade etme $ekli bu tarz anlamadigin bir konu varsa kendisine mail yzarak sorabilirsin..

Wir alle wissen, was Deniz so "schlimmes" durchgemacht hat.
Das ist Jahre her. Sende ayni onun gibi, böyle yillardir, yaralarini kasirsan, seninde yaralarin ayni denizin kileri gibi yillardir kanar.

Werdet endlich erwachsen und lebt weiter.

communist 15.04.2015 23:28

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112057)
Konu, seni bir sebebten dolayi terkeden ve baskasiyla beraber olan esin ya da hayat arkadasin baska birisiyle beraber olursa o'nu geri alirmisin.

Cevabini bekliyorum yüksek ideallerin devrimcisi kommunist dostum :D

Bilmiyorum dostum, Ebu Hureyre (allahume selli) hazretleri bu konuda ne buyurmus bakmak lazim.

TTGT 15.04.2015 23:38

Bunun cevabini kimse veremez. hersey duruma ve sebeplere bagli.
Böyle durumlar icin genelleme yok.

16.04.2015 14:18

Zitat:

Zitat von communist (Beitrag 2112074)
Bilmiyorum dostum, Ebu Hureyre (allahume selli) hazretleri bu konuda ne buyurmus bakmak lazim.

Sen kendi hayatini yasamiyormusun? Sen baskalarinin lafina göre mi hayatini yasiyorsun? Ebu Hürreye kim? Su halife Ömerim hadis yazip ve uydurdugu icin kirpacladigi Ebu Hürreye'yi mi diyorsun? O adam peygambere ve dine bile karsi gelmis bu davranislariyla. Ama konumuz bu degil. Dilersen bunu da enine boyuna bildigimiz derece de kiyaslayabilirz.

Bak ben sana acikca söylüyorum. Her kadinin bir erkegin hayatinda sonuncu ve her erkek bir kadinin hayatinda ilk olmak ister. Acik söylüyorum ben böyle düsünüyorum.

Ama hayatin ve dünyanin da gercekleri var. Ben de önceki durumlara sünger cekerim ama benimle beraber olduktan sonra hangi sebebten dolayi olursa olsun, kaderde ayrilik basa gelirse, o insanla barisa ve dönebilirim, eger araya baskasi girmemis olursa.

Ama benden sonra baska bir erkegin sehvetini o'nun teninde görürsem, biter. Ant Daglarin'dan Sierra'lara kadar, Che'nin yürüdügü patikalara kadar biter..

Cünkü o'nun bende olan degerini silmis olur böylelike..

Ama seninde görüslerini almak istiyorum ve alana kadar esen kal diyorum

En devrimci selamlarimla

Seyrangah

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:01 Uhr.